World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
A lényeg, hogy ha mindenki itt leírogatná, hogy neki mi tetszik meg mi nem, hát lenne kavalkád😊 Javaslom ami nem szimpatikus a felett suhanj át😊
megnéztem, szerintem ez egy nulla volt.
azon kívûl, hogy tudja a srác merre van az aimed, multi, arcane shot gombok helye, mást nem nagyon láthatunk belõle...
személyes skilljébõl sem derül ki gyakorlatilag semmi se, mert dps-t osztani mindenki tud, ha közben rommá heal-elik, meg power word:shield-et kap, decurse-olják, stb...
eye of storm féle õrjöngésbõl nem is értem miért készít valaki movie-t, szerintem tök felesleges erõforrás pazarlás emiatt a háttérben fraps-ot futtatni -.-
1v2, esetleg 1v3 arena meccsek már inkább érdekelnének, na ott aztán megmutathatja mindenki, hogy mire képes...
Van aki már észre sem veszi az ilyesmit 😊
^^
Szeretnék túladni BC-s WOW accountomon.
Bloodscalpon: 70 orc hunter (2 epic mount+60%-os repülQ mount), 62 ud priest, 62 tau shaman, 61 troll rogue, 46 tau warrior. 400-500g + rengeted alapanyag ~500+ g
ha vkit érdekel írjon privit
Szerintetek egy ati 9600-os kártyával fut a game? Me ha nem infarktust kapok😛PP Tegnap vettem meg, és nvidiás cucc van ráírva<#merges2>#merges2>
Köcce a választ elõre is😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
mondjuk nálunk ez nem lóverseny kategória, majd meglesz az is idõvel...
don santos-sal meg maximálisan meg vagyok elégedve, mind teljesítményre, mint kinézetre (shoot anim effekjéhez képest a többi gun sehol sincs), piszok jó befektetés volt 😊
Amúgy oda van irva hogy béta, tehát nem lehet maximális pontosságot elvárni, láttam olyan csapatot aminek ki sincs töltve a pontja.
Multhetett elkurtuk, pár ember nem ért rá, de ezen a héten mászunk vissza a dobogóra. Érdekes van olyan az elsõ 5 helyezetbe akiket a büdös életbe nem láttunk... hétközbe kukkoltam az egyik csapatotok pontjait õk szépen jönnek felfele.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
azt mondták utoljára, hogy az acc-omra nincs több visszaállítás. ez még bc elött volt. de lehet megpróbálom majd újra 😊
ha nem, max. felhúzok még 1-et, nem tart semeddig sem -.-
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
a kari infok stimmelnek, legalabbis nalam ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Get a life!
végre fellõtték az oldalt
bocsmár, nem lehet kihagyni 😄
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
merre van az a pools of arlithrien??
29lvl Warlock over 200spell dmg
Get a life!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
magenél a fireballom 4000-5000 között sebezzen , mennyi fire resistance kel
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
V9ykn8_TZL0
Valaki tudna linkelni egy buildet? Mit hova érdemes rakni mert a sámánhoz nem értek és nem szeretnék sokszor újratalentelni.
A halál csupán a kezdet...
V9ykn8_TZL0
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
MSN: [email protected]
e-mail: [email protected]
Elöre is köszi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"