World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rhazid
hopp tévedtem mégis megnyitott egyet amiben találtam dolgokat elég jó kis dolog ez

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

rhazid
én megnéztem egy csomó embert akit ismerek és senkinél se hozott be semmit még a saját karimnál se

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

husssss....(ez suhanás akart lenni....vagy mi)<#idiota>

Bocs, de nem mindenki egyforma😊 Valamint nem hiszem, hogy 30 évesen felszólításra változtatnék a stílusomon, meg azon, hogy nekem mi tetszik😊 ÕÕ izé teccik😊

A lényeg, hogy ha mindenki itt leírogatná, hogy neki mi tetszik meg mi nem, hát lenne kavalkád😊 Javaslom ami nem szimpatikus a felett suhanj át😊

hát izé...
megnéztem, szerintem ez egy nulla volt.
azon kívûl, hogy tudja a srác merre van az aimed, multi, arcane shot gombok helye, mást nem nagyon láthatunk belõle...
személyes skilljébõl sem derül ki gyakorlatilag semmi se, mert dps-t osztani mindenki tud, ha közben rommá heal-elik, meg power word:shield-et kap, decurse-olják, stb...

eye of storm féle õrjöngésbõl nem is értem miért készít valaki movie-t, szerintem tök felesleges erõforrás pazarlás emiatt a háttérben fraps-ot futtatni -.-

1v2, esetleg 1v3 arena meccsek már inkább érdekelnének, na ott aztán megmutathatja mindenki, hogy mire képes...

Olvass a sorok között 😊
Van aki már észre sem veszi az ilyesmit 😊
ha iet olvasol, azt akartad írni, remélem
^^

Tafaya
Ezt a köccézést meg vokozást meg ilyeneket hanyagoljátok, ha lehet egy ilyen kérésem, a hideg szaladgál a hátamon ha ilyet olvasok.

Tört szerveren még akár az is számíthat, hogy hívnak 😄
Köcce😊

tigeroo
szerintem a fire resistance (=tûz ellenállás) semmit nem számít abban , hogy mennyit sebzel...(max. annyit tehetsz hogy minél több + x fire spell dmg-s és increases spell dmg and healing up to x itemeket szerzel be)
The Garrett
fut 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Üdv!

Szeretnék túladni BC-s WOW accountomon.
Bloodscalpon: 70 orc hunter (2 epic mount+60%-os repülQ mount), 62 ud priest, 62 tau shaman, 61 troll rogue, 46 tau warrior. 400-500g + rengeted alapanyag ~500+ g

ha vkit érdekel írjon privit

nem mit ertesz preraid alatt, de itt mindent megtalalsz.
Sziasztok srácok.

Szerintetek egy ati 9600-os kártyával fut a game? Me ha nem infarktust kapok😛PP Tegnap vettem meg, és nvidiás cucc van ráírva<#merges2>

Köcce a választ elõre is😊

Danee
vki adna 1 linket a pap 70es preraid szettjéhez?

The Garrett
elvileg minden logoutkor frissiti a kari adatait.

PiszkosFred
Mar csak az options-ban erre lehetoseget ado, teljesen egyedire szabhato ui lehetoseg hianyzik lassan azok kozul a featurek kozul, amelyeket egy-egy mod vagy addon ihletett, es amelyeket a blizzard menet kozben integralt a wowba ;] Tetszik ez az armory, de remelem surun lesz frissitve, nem karbantartas idejen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nem mondta senki, hogy nem az, csak pl. nekem jelenleg elérhetetlen, még nem tartunk ott karazhan-ban...
mondjuk nálunk ez nem lóverseny kategória, majd meglesz az is idõvel...

don santos-sal meg maximálisan meg vagyok elégedve, mind teljesítményre, mint kinézetre (shoot anim effekjéhez képest a többi gun sehol sincs), piszok jó befektetés volt 😊

Dacid
Szép fegyver a Wolfslayer tegnap esett Karazhanban, hát nagyon szép a kinézete, bele szerettem mage létemre 😊

Én szeretném ha stimmelnének azok az adatok 😊
Amúgy oda van irva hogy béta, tehát nem lehet maximális pontosságot elvárni, láttam olyan csapatot aminek ki sincs töltve a pontja.
Multhetett elkurtuk, pár ember nem ért rá, de ezen a héten mászunk vissza a dobogóra. Érdekes van olyan az elsõ 5 helyezetbe akiket a büdös életbe nem láttunk... hétközbe kukkoltam az egyik csapatotok pontjait õk szépen jönnek felfele.
Mighty
Hátha egy rendes admint fogsz ki 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

nem.
azt mondták utoljára, hogy az acc-omra nincs több visszaállítás. ez még bc elött volt. de lehet megpróbálom majd újra 😊
ha nem, max. felhúzok még 1-et, nem tart semeddig sem -.-

MrStokes
Nem volt egy nagy szam, sztem teljesen atlagos movie.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

The Garrett
jaja most nezem, bar nem a legrfissebb adatok vannak fenn... ami a laddereket illeti 😛

a kari infok stimmelnek, legalabbis nalam ^^

azt értem h twink kari mert nekem is van 2db full enchantokbol de akkor is max spellpower az 40 a többit meg nemnagyon találsz 29lvl-re mert 40-en is ien 17eket meg ieneket ad hozzá szoval... kéne nagyona gear-je

Get a life!

Arena ladderek meg hasonló finomságok
végre fellõtték az oldalt

TDC Geronimo
😮

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sound

bocsmár, nem lehet kihagyni 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

PiszkosFred
Darnassus fele vezeto ut mellett van, nem benn a fovarosban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

elfeknél van ez a töltögetõs küldi, többõl áll a crown of the earth, és most megkell töleni megint az üveget egy moonwell-bõl azt írja darnassusba van, de már 4szer körbementem és nem találom a moonwell-t
merre van az a pools of arlithrien??

rhazid
ügyi a gyerek és biztos marha gazdag h ilyen twinket összetud hozni legalábbis hozzám képest gazdag 😊 jó a vid

The Garrett
twinkelt kari, highlevel enchantokbol...

Szasztok linkelek nektek egy videót a lényeg h 29es lokk és több mint 200spell dmg-je van szerintetek miböl szette össze válaszoljátok meg elöre is ty

29lvl Warlock over 200spell dmg

Get a life!

hmm, igy kapasbol azt mondom, hogy itt. de a wow.hu forumban is van sok talent, meg a hiv. forumon is.
The Garrett
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

hali
magenél a fireballom 4000-5000 között sebezzen , mennyi fire resistance kel

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Davidus
off-.-

Resident EVil 4
akció-horror

Final Fantasy XII
RPG

V9ykn8_TZL0

Fenrir
Csináltam egy sámán altot és érdekelni egy talentelosztás ha elemental szeretnék lenni erõsen.

Valaki tudna linkelni egy buildet? Mit hova érdemes rakni mert a sámánhoz nem értek és nem szeretnék sokszor újratalentelni.

A halál csupán a kezdet...

Botond
és azok mik? offline rpg?
Davidus
hat en kb 1 hónapig még nem leszek az tuti😛 most tolom a RE4-et aztan nekiugrok a FF12-nek😊

V9ykn8_TZL0

Laky
Nem tudom miért okoz ekkora problémát ez a fajta írásmód, nekem pl. tetszett 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

BEAST
te meg told fel a keped nepara -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sziasztok! Lenne egy nagy kétésem: Ha valaki eltudna nekem küldeni a WoW hoz egy patch-t (lehetöleg 1.12), akkor azt nagyon értékelném.
MSN: [email protected]
e-mail: [email protected]
Elöre is köszi.
Sephi
Ezt en sem tudtam volna szebben mondani 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hellósztok az 102875-ös hozzászólásban van egy kis vidi na szoval azt akarom kérdezbi hogy hogy lehet berakni azt a so varázslatot meg mindent???
Guest
Te olvasol is, vagy csak írsz? Mert már a második olyan dolgot kérdezed ami benne van Garrett aláírásában 😉
rhazid
jó a srác csak naon ritkán használja a petjét legalábbis az elején

Davidus
:o

V9ykn8_TZL0

Barney Tech
Alis vagy?