World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
non potest pluere aeternum
TSW: Tunderke
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Türelmetlenül várom bölcs tanításotokat!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
meg az is kérdés, most már mi számit high lvl-nek.
ha a 60, akkor van 3.
ha a 70, akkor van 1.
s nem tudom megmondani, hogy melyik tetszett a legjobban. mindegyik másik játékstílust igényel, mindegyikkel más a szereped egy party-ban, vagy másképp kell pvp-zni vele...de pont ez is a jó ebben, hogy változatos...
nem mondom, hogy hunter fan vagyok a legjobban, mert lehet önmagamnak is hazudnék vele, de azért az lehet jelent valamit e téren, hogy egy realm-en is van 2 hunter-em (60 orc, 70 be), nem volt másik kaszt, amelyikbõl 2-õt képes lettem volna felhúzni, meg egyenlõre a gondolat sem foglalkoztat, hogy másik kasztra rerolloljak, még akkor is, ha pvp-ben egyik-másik kaszt igencsak bírja szopatni a hunter-t (sokkal nehezebb vele pl. pvp-zni, mint egy shadowpriest-tel), fõleg igy BC-ben...
azért van sok karija, mert szereti a változatosságot <#ejnye1>#ejnye1><#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1>
Sok kicsi sokra megy. És ezek a kicsik összeadva bizony a túlélési idõt növeli, a dps-ed növeli, a mana-d mennyiségét növeli, stb, stb, stb.
WILDOR!
Neked elég sok high lvl karid van. Írj már egy átlagos postoknál hosszabb beszámolót, neked melyik jött be legjobban? Ok hogy most huntával nyomod de volt már sok más. Köcce.
1 óra quest-eléssel simán lazán bejön, még drop-okból is, s akkor még hol van a quest xp-ért járó gold...
amúgy igen, a 10-es scope 10-zel növeli a fegyvered basic dmg-ét, a 12-es meg 12-õvel...
bár azt hittem eddig, hogy ez triviális dolog -.-
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Shadowban meg a nagy critek tetszettek meg
lujo majd áttálentel holyra <#hehe>#hehe>, s akkor lesz elég holy priest-ünk <#vigyor0>#vigyor0>
elvileg...
ha a lemaradt <#beka3>#beka3> be rugó is 70-es lesz végre, meg a két be mage is felnõ, akkor dps úgyis lesz annyi, mint a tenger...
Raidbe változó, 1 shadow priest azért elkélhet, szóval a te döntésed 😛
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
pár szót róla: napok óta vadásztam már rá, s végül 1500g-ért vettem meg <#buck>#buck> (ja tom', nem vagyok normális, de epix mount kivételével mi másra kéne a pénz? <#rolleyes>#rolleyes> az meg még ráér), a speckója kb. 10-15%-kal proccol, de lehet, hogy több is, meg merem kockáztatni a 20%-ot is, 1-1 bossfight alatt 8-10x is proccolt. ilyenkor extra +250 AP, ami +2 AP-s trinkettel együtt fincsi +650 AP 10-15 sec-re. ez elég szép dmg burst.
szerintem ez a gun simán übereli a steelhawk xbow-ot (aminek ugye kb. +1,2-vel van nagyobb dps-e), meg talán még a wolfslayer-t is (bár erre azért lecserélném), viszont az stat-ok miatt lehet jobb lenne. csak az még messze van, ez meg elérhetõ volt...
a dmg meter botanica-ban készült, macsek feraldruid, frostmage, holy pala, mm hunter, prot warrior.
s nem azért a 2 forintért, de a feral druid aura olyan hihetetlen extra dps-t ad egy hunternek, hogy az valami álom. más se láttam a képernyõn csak crit-et crit hátán (28% crit volt felbuffolva). volt olyan, hogy misdirection-t nyomtam a tankra, boss-ba belement utána egybõl a 3300+ aimed crit, 2000+ multi crit, meg 1700+ arcane crit és mégis FD-znem kellett 8-10 sec múlva, mert lerántottam róla a boss-t, annyi crit ment még utána is...
nagyon brutál.
viszont elötte egy nappal meg két warrior-ral mentünk shattered halls-ba (arms/fury warrior, prot warrior, holy priest, mm hunter, dual-wield-es sámán), ott viszont az arms warrior olyan kegyetlen dps-t tolt ki magából lionheart blade-del, hogy csak néztem (ott igencsak lekúsztam a 2. helyre)
cc gyakorlatilag nem is kellett, levágtunk/szétdaráltunk mindent, ami szembejött...
anti hero
anti hero
11 óra után próbálkozz.
egyéb esetekre meg:
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog tudni segíteni!"
ha duplán kattintasz ezen a szegélyen, akkor pedig a bar config része is elõbukkan, amivel lehet forgatni, csökkenteni, nagyobbítani a méretét, meg még egy rakás egyéb dolgot.
másképp nem tudom elmagyarázni, pofonegyszerû dolog 😊
a hotkey-eket, pedig nem a keybindings menüben kell keresni, hanem a minimap körül elhelyezkedõ kék ikonra bal click és a rotációs menübõl, vagy nemtom' minek hívjam azt, a kulcsra kattintva tudod beállítani a hotkey-eket (ha piros, tudod config-olni a hotkey-eket, ha zöld, akkor nem).
a kivánt skill fölé viszed az egérkurzort és lenyomod a hozzárendelendõ hotkey-t a billentyûzeten. ennyi kb.