World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shala
Leégett a gépem hétfõ reggel, szal bizonytalan ideig nem leszek. glhf

non potest pluere aeternum

Szerintem poénnak szánta, nem szoktunk hozzá ilyen minõségû friss wowostól származó hozzászóláshoz 😊

TSW: Tunderke

The Garrett
attol hogy mindenki hulyenek nez nem leszel kulturalt barmennyire is hiszed 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

s0n1c
😊
Hy. Köszi a helpet, de sajna driver cserével sem megy 😞(( Egyéb ötlet???
kösz, te sz*r, a figyelmeztetést, most így jobb, miért fáj az embereknek, ha valaki kultúrált?

ez nem rp-s fórum, egy "kösz, te sz*r" is megteszi!

Köszönöm nektek bölcs tanításotok!

nem rossz , csekkold ezt !! <#eljen>

vagy Moonglade-ben kell felvenni? Ejh hát passz sry...
Ha jól tudom a maciform q-bõl lesz meg lvl 10-en, a cat lvl20-on. A macihoz darnassusban kell egy q-et felvenni. Több lépcsõs, nem emléxem már rá. De ha elakadsz, láétogasd meg a www.wowhead.com oldalt. Ott a legtöbb quest leírása megvan. És van ott talentkalkulátor is. Szerintem a fejlõdés alatt érdemes feral talentre menni. Sok szerencsét a wowban.
Üdv nektek Õs Druidák, én ifjú titán kérem segítségeteket. Kérdésem az lenne, hogy pontosan hogy is mûködik a medvévé ill. macskávál változás, és hogy a talentek elosztásánál mire kell ügyelni.
Türelmetlenül várom bölcs tanításotokat!

Mighty
Kiváncsi lennék, hogy visszakapnád-e a BS-en törölt mage-edet 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

sok nincs, csak 3.
meg az is kérdés, most már mi számit high lvl-nek.
ha a 60, akkor van 3.
ha a 70, akkor van 1.

s nem tudom megmondani, hogy melyik tetszett a legjobban. mindegyik másik játékstílust igényel, mindegyikkel más a szereped egy party-ban, vagy másképp kell pvp-zni vele...de pont ez is a jó ebben, hogy változatos...

nem mondom, hogy hunter fan vagyok a legjobban, mert lehet önmagamnak is hazudnék vele, de azért az lehet jelent valamit e téren, hogy egy realm-en is van 2 hunter-em (60 orc, 70 be), nem volt másik kaszt, amelyikbõl 2-õt képes lettem volna felhúzni, meg egyenlõre a gondolat sem foglalkoztat, hogy másik kasztra rerolloljak, még akkor is, ha pvp-ben egyik-másik kaszt igencsak bírja szopatni a hunter-t (sokkal nehezebb vele pl. pvp-zni, mint egy shadowpriest-tel), fõleg igy BC-ben...

tévedés.
azért van sok karija, mert szereti a változatosságot <#ejnye1><#mf2><#vigyor1>

/agree
Mighty
Miért gyüjti az ember az 1-2 int-tel, str-el, stb-vel többet adó cuccokat?

Sok kicsi sokra megy. És ezek a kicsik összeadva bizony a túlélési idõt növeli, a dps-ed növeli, a mana-d mennyiségét növeli, stb, stb, stb.

KEK :-))
"hátha van valami "
Azért van annyi karija mert egyikhez sem ért igazán 😊
Persze nekem is egyértelmû volt, de pont ezért nem értettem hogy miért van ekkora különbség 2 dmg között. Az is igaz hogy 100g nem sok már, de érdekelt hátha van valaki ezzel kapcsolatban amit nem tudok.

WILDOR!
Neked elég sok high lvl karid van. Írj már egy átlagos postoknál hosszabb beszámolót, neked melyik jött be legjobban? Ok hogy most huntával nyomod de volt már sok más. Köcce.
jaja, kb. lesz*rom azt a 100g-t, amibe a 12-es scope került a 10-eshez képest.
1 óra quest-eléssel simán lazán bejön, még drop-okból is, s akkor még hol van a quest xp-ért járó gold...

amúgy igen, a 10-es scope 10-zel növeli a fegyvered basic dmg-ét, a 12-es meg 12-õvel...
bár azt hittem eddig, hogy ez triviális dolog -.-

Akár igaz is lehetne, de mégis jobb. Ahogy elöttem már mondták 100g a BC ben. Gyerekjáték összeszedni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

TDC Geronimo
Attól még maradunk hílbotok 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mighty
100g BC-ben annyi, mint BC elõtti wowban 10g...

BEAST
jo hat , te meg mar nem is jatszol szal kusé! ... csak logolj fel egyszer mesz is resto agra 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A 10-es vagy 12-es scope között árban irdatlan különbség van. Nem hinném hogy megér +100g-t a 12-es a 10-eshez képest. Egyébként hogy van ez a scope dolog? A +10-es 10dmg-t ad? Mert ha így van, nem ér sokat szvsz.
Tafaya
Davidus
healelni fogsz életed végéig😄

V9ykn8_TZL0

BEAST
kar hogy nem igy lesz -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ÉS egyébként ti melyik szerveren vagytok intenzíven?
csak az a baj hogy én se tudok dönteni már napok óta ezen gondolkodok mert amióta áttalenteltem a holyra az tetszett meg benne hogy bárhogy is gyógyítok nem fogy a manám
Shadowban meg a nagy critek tetszettek meg
bírd ki még egy darabig.
lujo majd áttálentel holyra <#hehe>, s akkor lesz elég holy priest-ünk <#vigyor0>
elvileg...

ha a lemaradt <#beka3> be rugó is 70-es lesz végre, meg a két be mage is felnõ, akkor dps úgyis lesz annyi, mint a tenger...

gondolom elhanyagolható volt a melee dps, mivel HA jól tudom, a gruul fight nem éppen kedvez a melee-knek, ott inkább dominál a ranged dps...

BEAST
holy pala <#rinya>

Oldern the 1st
Szintezésre Shadow, offhealre vagy dps-re shadow, de ha 5-man instába akarsz járni, és gyógyítani akarsz, akkor holy.

Raidbe változó, 1 shadow priest azért elkélhet, szóval a te döntésed 😛

Szerintetek melyik a jobb a Haly vagy a Shadow Priest?
Oldern the 1st
Mert normális ember nem játszik tört szerveren, azért?

Kriger
Amíg ez a peccs ki nem jön addig is kezdj egy palát.<#kacsint>

Meg neked is köszi<#smile>

Köszi

Pont tegnap csináltam egy ugyan ilyenre +12 es scopot 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Azt el is felejtettem megkérdezi, hogy mennyi melee dps volt a raidben?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

ez az a gun, ami az alábbi képen volt.

pár szót róla: napok óta vadásztam már rá, s végül 1500g-ért vettem meg <#buck> (ja tom', nem vagyok normális, de epix mount kivételével mi másra kéne a pénz? <#rolleyes> az meg még ráér), a speckója kb. 10-15%-kal proccol, de lehet, hogy több is, meg merem kockáztatni a 20%-ot is, 1-1 bossfight alatt 8-10x is proccolt. ilyenkor extra +250 AP, ami +2 AP-s trinkettel együtt fincsi +650 AP 10-15 sec-re. ez elég szép dmg burst.
szerintem ez a gun simán übereli a steelhawk xbow-ot (aminek ugye kb. +1,2-vel van nagyobb dps-e), meg talán még a wolfslayer-t is (bár erre azért lecserélném), viszont az stat-ok miatt lehet jobb lenne. csak az még messze van, ez meg elérhetõ volt...

a dmg meter botanica-ban készült, macsek feraldruid, frostmage, holy pala, mm hunter, prot warrior.
s nem azért a 2 forintért, de a feral druid aura olyan hihetetlen extra dps-t ad egy hunternek, hogy az valami álom. más se láttam a képernyõn csak crit-et crit hátán (28% crit volt felbuffolva). volt olyan, hogy misdirection-t nyomtam a tankra, boss-ba belement utána egybõl a 3300+ aimed crit, 2000+ multi crit, meg 1700+ arcane crit és mégis FD-znem kellett 8-10 sec múlva, mert lerántottam róla a boss-t, annyi crit ment még utána is...
nagyon brutál.

viszont elötte egy nappal meg két warrior-ral mentünk shattered halls-ba (arms/fury warrior, prot warrior, holy priest, mm hunter, dual-wield-es sámán), ott viszont az arms warrior olyan kegyetlen dps-t tolt ki magából lionheart blade-del, hogy csak néztem (ott igencsak lekúsztam a 2. helyre)
cc gyakorlatilag nem is kellett, levágtunk/szétdaráltunk mindent, ami szembejött...

onnan tudja, hogy a tobbseg itt egyutt szokott jatszani estenkent

anti hero

koszi devil, este kiprobalom

anti hero

birro
honnan tod 100% ra h eredetivel játszanak?

birro
ez az utolsó üzi nekem szól?

szarda = karbantartási nap.

11 óra után próbálkozz.

egyéb esetekre meg:

"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog tudni segíteni!"

a button-ok körül van egy relative vékony szegély, amivel meg lehet fogni az egész bar-t, s ide-oda mozgatni.
ha duplán kattintasz ezen a szegélyen, akkor pedig a bar config része is elõbukkan, amivel lehet forgatni, csökkenteni, nagyobbítani a méretét, meg még egy rakás egyéb dolgot.
másképp nem tudom elmagyarázni, pofonegyszerû dolog 😊

a hotkey-eket, pedig nem a keybindings menüben kell keresni, hanem a minimap körül elhelyezkedõ kék ikonra bal click és a rotációs menübõl, vagy nemtom' minek hívjam azt, a kulcsra kattintva tudod beállítani a hotkey-eket (ha piros, tudod config-olni a hotkey-eket, ha zöld, akkor nem).
a kivánt skill fölé viszed az egérkurzort és lenyomod a hozzárendelendõ hotkey-t a billentyûzeten. ennyi kb.