World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
az egyetlen gond hogy 1 mobot tudsz tankolni warriként....

http://kepfeltoltes.uh/view/070302/a_h_nap_levele_aaa.kepfeltoltes.uh_.jpg

uh helyére hu
aaa helyére www

hát röhögtem egy jót rajta 😊))

örülj is neki, hogy MOST még van...
már nem tart sokáig...

Kriger
Köszi az infókat! Én PvP fülnél csak a ratingot láttam (ezernégyszázvalamennyi), de hogy ez konkrétan mennyi aréna pont azt nem. Majd megsasolom jobban, épp insta volt mikor eszembe jutott 😊 Nem tervezek továbbra sem komolyan arénázni, de nagyon mókás fícsörnek tartom. Heti 1-2 órát megér, aztán majd pár hónap múlva bebaktatok a gladi fegyóért ha még akkor is ér valamit.

Mighty
grrr

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
eleg sokban egyezik a gearunk ^^ thx.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
*de ahogy neztuk guildbe ez nem csak a chellora igaz, mintha megfekudt volna m.o. egesz kulfoldi vonala a tcom+ chello emelesek ota.

The Garrett
5-600 ms kb 19.00- 22.00/22.30 ig :/

Mighty
Garrett: milyen neked a wow az esti idõszakban? Nincs lag? Még nem volt módom kipróbálni az emelés óta...

Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

The Garrett
köszi 😊

Ams
sajnos nincs profilom .
én dodgera gyúrtam, így self buffal csak 13k hpm van...
csinálok profilet.

Thx 😊 bevallom elég sokan megkeresnek az arénával kapcsolatban és marha jól tud esni egy egy elismerés.

Aréna rendszer. alapja hogy van rating pontod, ami 1500-ról indul egy szüz csapatnál, ha nyersz, hozzáad pontot, ha veszitesz elvesz belõle. Minél erõsebb az ellenfél annál több pontot kapsz érte. A ratinged megtartod hétrõl hétre, tehát ha 1700-al végeztél jövõ héten onnan folytatod. Minden szerdán a ratingg pontod alapján kapsz aréna PONTOT. PL ha van 1900 ratinged azért 905 pont jár kb. Ebbõl a pontból vásárolsz cumót. Ha egy héten nincs meg a 10 kötelezõ mecsed, nem kapsz semennyi pontot, de a ratinged megmarad. Annak a tipusu arénának (5v5 3v3 stb)
a ratingje alapján kapsz pontot amibõl a legjobban állsz, vagyis amibõl a legtöbb pontot kaphatod, a többiért nem jár pont. Pontod ott van a PVP fülnél a karakter lapon, hetente szerdán adják hozzá az adott idõszakon szerzettet.
Ha valamit kihagytam szólj
The Garrett
tudsz adni egy linket a profilodhoz?

a hp és az armor stimmel nekemis (self buffal), dodgeom viszont sehol nincs a 46% hoz kepest :/

Ams
a druidomnak raidbuffba van 16k hp-m, 42%dodgeom, 18k armorom, van ugyanannyi mitigationöm mint neked vagy több, + a hp-m armorom több... crushing blow ellen lennél jobb, de mint látjuk, még azt is bekapod...

Mighty
Mindegy, csak már unom, hogy lassan minden oldalhoz regisztrálni kell, ha olvasni akarom.

Kriger
Valaki elmagyarázná, hogyan is mûködik ez az aréna rendszer?
5v5 aréna team lenyom 10+ meccset, onnantól hetente kap némi pontot, vagy minden héten nyomi kéne? Egybe számolja a 2v2, 3v3,5v5 bõl kapott aréna pontokat? Hogy lehet megnézni az aktuális pontot (nem helyezést)? A karakterlapon és az armoryban sem leltem. Bocs, ha lámaságot kérdezek, de melóhelyrõl tiltva van szinte minden wowos oldal, nem tudok utánanézni. Otthon meg...inkább játszom 😊
Köszi!

Ja és gratu Vérpárducéknak!

2 perc a regi, de mki ahogy érzi😊 Nekem kezdõként megérte😊

Mighty
Azt nem ertem az ilyen oldalaknal, hogy mi a fasznak kell regisztracio a tartalom olvasasahoz? Felejtos.

Bocs, csak még ismerkedem a helyi szokásokkal. A lényeg, hogy ha valakinek segít:

world of warkraft fan club - g-portal

http://gportal.hu/gindex.php?pg=5931227&PHPSESSID=6504ac52471f2af4da2f27c1160a7afe

Ha az nem a worldofwarcraft.hu...
ezt miért kellett bejelenteni?
persze, hogy leirhatod ide...

Hali.

Találtam egy oldalt ahol sok minden le van írva magyarul. Állítólag a szerzõk engedélyével. Nekem sokat segített, hátha másnak is jó lenne. Bedobhatom ide a címet?<#taps>

3g, 5g, 8g, lol vagy bazz.
még arra sem venném a fáradtságot ezért, hogy elinditsam a web browser-t. amúgy meg mi lenne, ha megkeresnéd magadnak? ennyire nem kéne már lustának lenni -.-

[HUN]Crassus
Pár napja valaki lehúzta a statjaimat,hogy gyenge a komolyabb tankolásra.Én akkor azzal "mentegetõztem",hogy nem minden a magas stamina amikor összeállítja az ember a felszerelését.
Itt egy példa,hogy miért jobb/hasznosabb bossokra egy jól összeállított defes warri mint egy magas staminás és dmg mitigációs druida:

Tank1
Tank2
Tank3

egyetlen "hátránya",hogy kicsit bealtatja a healereket.... nem edzõdnek rendesen a pubik😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

8-35 yard (talent-ezve 41 yard)

Hi,off:Eladnam dobozos wowomat,mar egy honapja nem hasznalom,egy 45elf hunter van rajta.1500-ert.priv ha erdekel.

Jimi Hendrix

Itt keresgéljfelszerelést.
Mi lenne ha inkabb megeroltetned magad es utannajarnal a beszerezheto gearnek?

szasztok van egy lvl 29es duidám nem akarok tovább tolni igy twink karit csinálnék belöle. Feral talenten vagyok de ha kell Balance-lennék szóval valakit megkérnék h segitsen nekem egy jó kis balance vagy feral geart összeszedni(részletesen) és h azokra mien enchantot tegyek! Valaki segitsen kap 3g-t BS-en, Ragnán 5-öt vagy Chromagguson 8g-t 😊 elöre is köszi a helpeket(komolyabban és részletesebb reretnéma twinket kialakitani legalábbis a gear-ját,msn-en,ventrin beszélni!!)Illetve 19es szinten meik a legjobb twink karia rugon kivül??!<#szomoru1><#finom><#felkialtas>

Get a life!

2750 player altalaban a limit egy szerveren, ha ennel tobben probalnak ralepni akkor lesz queue. Estefele egy high pop szerveren 1900-2500an toljak egy mediumon kb 1400-1900an. Termeszetesen sok jatekos nem tolja minden nap, szoval az egyedi playerek szama kb ennek a duplaja is lehet 1 szerveren.

JaSoN HuNTeR
Hello.
Egy PvP Full szerveren kb mennyien játszanak?500-600 player???<#action>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ragnénk 5-öt *ragnaroson 5g-t

Get a life!

IQ :ASD

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

szaztok van egy lvl 29es duidám nem akarok tovább menni benne igy twink karit csinálnék belöle feral talenten vagyok de ha kell balance-lennék szóval valakit megkérnék h segitsen nekem egy jó kis balance vagy feral geart összeszedni és h azokra mien enchantot tegyek valaki segitsen kap 3g-t BS-en és ragnénk 5-öt vayg Chromagguson 8g-t 😊 elöre is köszi a helpehet<#szomoru1><#szomoru1><#felkialtas>

Get a life!

Bordapapa
Ez elvileg ilyen GM only fegyver, vagy mi...
Még csak privát szerveren találkoztam vele...😄
hehehe

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

TVelvet
Most szopott le kazzak.
mekkora a hunter minimum range?

May the force serve you well!

MrStokes
Jo nagy kamu 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nincs magyar
nem is lesz

birro
nem tudtok vmi olyan honlapot ahol beírod a küldetés nevét és melléákel térképet (és magyar mert a thottbot - ot ismerem )

birro
köszi

Davidus

V9ykn8_TZL0

most dobta kazzak:

rhazid
jézusom de hülye vaok 40-est irtam a 30 helyett <#szomoru1>

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

drop
hát 10 medve 16 vizi forma 20 macska 30 travel ez igy pontos többi talent ja meg fly form 68 tol de ha kieget veszed meg

rhazid
hát h hol az a nelfeknél nem tom de a tauroknál tom méghozzá a TB elder rise ba abban az óriási sátorban a macska form 20-astól van a travel fomr 40-es

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

birro
egy driuid hanyas szintõl és mejik trénertõl hol tudja megtanulni azt h macska legyen meg vmi travel formot????? pls

az tény , hogy , kapja a buffokat meg minden , sztem azért egész jo volt , bár mindenesetre tényleg ugy lett volna az igazi ha 1v2 1v3 😊 be tolja a srác , ahogy láttuk már ezt anno az Invasion pRO movieban sztem eddig ez a legjobb hunti pvp , 4:40 perctöl kezdve durvul be , ott már 3,4 ellen is alázza, <#idiota> , meg persze ez tud is játszani , de ezt már linkeltem na mindegy azért nézd meg 😊

Nekem is úgy tûnt<#vigyor2>