World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menél le egy korrektúl gearelt elemental sámánal instába aki ért is valamit a karijához majd lásd és sírj. (Vagy reroll sámán)

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

k O T T A
hát aki gyáván hátulról lövöldöz<#vigyor3><#hehe>
persze ez csak pojén nem ugatok én le senkit...D:

tnap besz*tuk elit q-t badlandsben srácokkal
50es dragonkin elitet kellet leölni,mondom simán megöljük (rogue meg pala+46 pala ez én lennék) erre nem kettõ jött belõlük?😄 monodm lol aztán wipe megpróbáltuk még egyszer de ott termett egy talpraesett 55ös dw-s ne wari aki szerti a félhp-s be-ket😄 aztán megint wipe, mondom jó errõl ennyit😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

<#vigyor5>

bár jobban belegondolva ezen annyira nem is lepõdök már meg.
mióta BC kijött a jól megszokott heal/dps/misc. kasztsorrend igencsak a feje tetejére állt.
különösebben már meg se lepõdök, mikor a dmg meter-en azt látom, hogy egy bubbleboy közel olyan, vagy velem egyenrangú dps-t tol ki magából.
a különbség csak annyi közöttünk, hogy neki az insta végén 10 gold javítási költsége van, nekem meg 10 silver...

The Garrett
hat mi nem ismerunk semmilyen exploitot...<#miaz>

Hp -t adó potik mindenképp jók a váratlan helyzetek ellen: ( nemárt ha van mindenkinek a normális gearje mellett 10k körüli hpja) Mikor nagyon egymásmellé dob embereket, vagy valaki nagyon szarul helyezkedik még mindig tulélheti ha sok hpja van.
Emellett a notorius meghalókat szoktuk felsoulstone ozni külön 😄

Gyakorolni asszem masfel 2 hetet gyakoroltunk, utanna lement az elsõ komoly potis tryokbol. (vegigprobaltunk 3-4 féle taktikát mire találtunk egy szimpatikusat)

Dmg pedig akkor jó ha a 9-10.grow körül már 40% vagy azalatt van a mob.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ha nem ismered az exploit-trukkot, akkor nem lehet megolni "emberi modon" egyelore. Habar par guildnek meg az exploittal is full flask es poti kell.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Tegnap dobtam egy licitet egy wandra a Bloodscalpon. Rendszeresen ránéztem, ott volt a "Bids" alatt szépen,ahogy kell. Aztán elmentem instázni, mire visszaértem sehol semmi. Az aukció már lejárt, a postaládám azóta is üres. Se a visszapénz,se a wand.
Járt már valaki így??!!
Kriger
Emlékszik valaki a The Atamal Terrace nevû kvesztre (amikor a 3 channelezõs elitet kell lelövöldözni a tetõrõl Shadowmoon Valleyben, hogy az elvileg 5 fõs boss megjelenjen)? Ezt tényleg lehet szólózni warlockkal a tetõrõl (a boss fírelhetõ.)? Egy skilles lockot elõbb találnék mint partyt erre...

BEAST
gief pic!!4! <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Csata közben hogy az anyjába megy afkolni? 😮
capaszabi mielõtt halálra neveted magad belinkeljem azt a heal listát amin lenyomott a lock? 😊
Garrett mennyit gyakoroltatok Gruulra? milyen potikkal? full raid titán, 10+ SS vagy meg lehet ölni emberi módon is?
capaszabi
elért hozzátok az allisok rerollja. már rég megérrdemeltétek volna a szpást szvsz. 😄DDDD

Kitalentolt slammel csak a 2h fury játszik nem? Különben használható, mert elég gyorsan elcastolja és rangeben lesz az ellen.

TSW: Tunderke

Oldern the 1st
Na, Moroes down nálunk is végre.
2 warrior+2 druid (balance+resto)+2 hunter+ 2 priest+ pala+ mage. 😄

Alulgearelve és az egyik priestünk csata közben afk-zott kajálni, de megoldottuk pár wipe után 😄 Loot meg egy rugó tõr volt...

zeki
én is netem fizetem és semmi külön költségen nincs ! Jobban megéri ha min 3-hónaport fizetsz elõ...

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Lynx_TWL
je lesz war csirke... kár, hogy még a simának is kodo hangja van😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
na fasza, képtelenek voltak megoldani a problémát, hogy lassított warri charge/inter után a target hûlt helyére érkezik ezé buffolják:d

Lynx_TWL
aszondja fd resist bugos?:d
hát faszt, ha resisteli mob az azt jelenti volt olyan okos és nem dõlt be a trükknek....

12.99 EUR One-Month Subscription
35.97 EUR Three-Month Subscription
65.94 EUR Six-Month Subscription

számolgass
ha tudod szerdáig fizesd be, utána ki tudja mi lesz a forinttal.

Lynx_TWL
chris metzen favorizálja a druidákat, ezért van kinyalva a seggük

tigeroo
köck😊 és mennyibe fáj mondjuk 2 hónapnyi játékidõ megvásárlása?

mert 9K sztem sok a Gamecardért (+ jön majd a BC megvétele is...jajjistenem, bár az majd csak meggyszedés után!<#smile>)
miután beállítottad a fizetés módját, be tudod azt is állítani, hogy meddig akarod így fizetni, stb. Bármikor vállthatsz, ha arra gondolsz, hogy csak 1x fizeted így, ne aggódj nem fog életfogytik leemelni pénzt a számládról.
MrStokes
Meg egy olyan jellegu kerdesem lenne, hogy PvP-ben mennyire hasznalhato a Slam kitalentolva? (Eddig nem is nagyon hasznaltam Arms buildet, vilageletemben Fury DW voltam.)

Erdemes hasznalni? Ha mondjuk az MS es a WW cd-n van es epp nem tudom masra kolteni a rage-et? 😉

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Koszonom a felvilagositast a Victory Rush-sal kapcsolatban.

Wowhead-en igaz kulon, de megtalahatoak azok az epicek is, amik specializalodast kovetoen keszithetoek (es hasznalhatoak).

Spells->Professions->Blacksmithing->Master Swordsmithing pl.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Victory Rushról levették a 15 sec cooldownt, ami rettentõen javítja a pvp és a pve grind életképességét, és killing blow után nem 15 hanem 20 secig használhatod. A 15 tényleg kevés volt, sokszor éppenhogy nem értem el a kövi mobot, ha bandageoltam akkor meg tuti nem.

BS dologról, wowhead-en ez addig felfedezett össze recept ott van tudtommal (maga az oldal szerintem sokkal jobb átláthatóbb is igényesebb mint a thott vagy allakhazam), csak a nagyon durva epicec hiányoznak.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

Ok,thx.

The Garrett
irfanview pl

Csináltam képeket,belementette a Screenshots mappába(WoW mappáján belül) és ezek TGA formátumban vannak,és nem tudom megnézni õket.Hogy lehet megnézni ezeket a képeket?

The Garrett
ha van penz a szamlan 😊

tigeroo
ha bankártyával töltöm fel a wow-t akkor elõfizetés szerûen minden hónapban levesz pézt róla? (pl. 1x feltöltöm 2hónapra, amikor lejárok automatikusan leveszi újból a zsét?)
MrStokes
koszi, gorcso ala vetem. 😊

The Garrett
jezusom micsinal ez az Sg motor? 😄

sry

The Garrett
*mint

The Garrett
wowhead.com jobban osszeszedettnek tunik most m*int thottbot ( nem neztem hogy ugyanazok vannak e )

The Garrett
wowhead.com jobban osszeszedettnek tunik most mott thottbot ( nem neztem hogy ugyanazok vannak e )

MrStokes
@Gienah:
Koszi az infot.
Victory Rush-on mit javitottak? Ez valahogy kimaradt eddig...
--

A Blacksmith-ektol kerdeznem, hogy mennyire aktualis jelenleg a thottbot-on a BS receptek sora, ugy altalaban megtalahato az osszes uj kraftolhato armor, fegyo, miegymas, vagy esetleg erre van vmi jobb oldal?

Valahogy kevesnek tunik nekem a keszitheto es nem csak BS altal hasznalhato ertelmes cucc.

Botond
Nagy tévedés. Az lesz a fõ különbség,hogy instant lesz.
annyi lesz a különbség, hogy más lesz a textúrájuk mint a többieknek, ezért nem 200g -t kell majd befizetni, hanem csinálni valami kveszteket... ne hisztériázzál már

The Garrett
jo ez tény 😄

regen mondtak ilyesmit a devek hogy hiba volt betenni a priest / hunter epic questline-t, mert rájöttek hogy a többi classnak ez rosszul esik, elég class-contentet meg nemtudnak a jatekba zsufolni.
most erre beteszik ezt is 😄

Chrystopher
na meg élvezetesebb lenne, mint körbe-körbe mászkálni nagrandon és folyamatosan keresni az arany szinü karikákat...
sokkal feelingesebb lenne.

TDC Geronimo
Amúgy siman csinálhatnának minden classnak ilyen epic küldiket. Sokkal élvetetesebb lenne egy q line alatt megszerezni a flying mountot, mint odasétálni a trainerhez és megvásárolni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Chrystopher
Hali.
Mennyi most a földi Epic mount training ára SW - Revereden?(Seregant rangon túl vagyok)
//Human//

The Garrett
nyugi, egy hosszu questbol fogod kapni, aminek az elsõ állomása hogy vedd meg az epic riding skill -t, ugyhogy nem ússzuk meg 😊

A tier1-es fegyók 350-es BS skillel craftolhatók (trainer tanítja) és elég jónak számítanak, tier2 ami igazából már marhajó DPS és statok, 375 BS skill és 10+ Primal Nether (heroic endboss drop), de ebbõl is inkább a 375 BS a húzósabb szerintem.

Warrior most a rage fixxel meg victory rush fixxel elég jó lett, persze healer nélkül még naggyából mindig totál esélytelen. Tegnap este voltam pár EOTS premadebe, druid/shaman healerrel felváltva, és a WF totem valami überkirály, számtalanszor procolt a swordspeccel együtt, a castereket mintegy kivégezve 😊

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

robotnyk
volt már róla szó, hogy a chain quest elsõ részében állítólag meg kell venni a riding skillt hozzá, ami ugye a nagyobb összeg.

hát néha én is nagyokat nézek mikor rámront 2 warrior és nem halok meg! miután vége a harcnak nézem a pala rakott rám valami bubit. 😊
szeretem az alit. 😊 azért aliban is vannak healre képtelen healer castok.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

MrStokes
Latom te is ilyen ejjeli bagoly vagy, mint jomagam. 😄

En ezt szedtem le ma, torrentrol meglepoen gyorsan lejott:
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=36811

Semmi extra, de megis jo volt latni, es valamelyest ujra kedvet kaptam a warriorhoz es a WoW-hoz is kicsit. 😄 Bar tankolni meg tovabbra sem szeretek, foleg PUG-ban agyhalal sokszor.

MrStokes
Ezek az epic fegyo (Lionheart es tsa.) receptek tanulhatoak trainernel es nem drop-ok?
Mert akkor idovel tenyleg barki megcsinalhatja. Persze nem konnyu, jo ha birkaturelme van az embernek a sok farmolashoz ebben a jatekban.

Ha még nem láttad, Alonzo 4:

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=29219

Szétnéztem és 70-esek közül semmi jó, sõt, alig van.