World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
erdekes nekem mindig beírják,
van egy scr shot galeriam bg-s/randominstás : nice healing leli! beszolasokbol 😄DDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
Én nem értem ezt az egészet. Megköszönöd, ha dps kasztok sebeztek, és meghalt a boss/trash/akármi? Megköszönöd a tanknak, hogy tankolt? Néha, persze, de elég ritkán szerintem, és akkor sem név szerint, hogy xy milyen jól sebeztél, inkább az egész raidnek. Ez egyszerûen a többieknek esne rosszul. Éppen így rosszul eshet, hogy ha megdícséred csak a healereket. "Jajj de jók voltatok, köszönjük, úgy örülünk hogy vagytok, nélkületek sehol sem lennénk! Ti meg többi csürhe látjátok?! Örüljetek hogy healelik a seggeteket!" Ezt nem gondoljátok komolyan?! És ki hallott már olyat, hogy egy rugó felháborodik, mert nem dícsérték meg, hogy használta a fegyverét és sebez?! Elképzelem ahogy a dps kasztok jönnek sírni, mert nincsenek elismerve, nem köszönik meg nekik. Dõlök a röhögéstõl. Én is nekiállok rinyálni, mert nem köszönte meg a healer hogy becsapdáztam a mobot ami ütötte. Még soha, egyik sem! Komolyan mondom másból nem állna a ventri forgalma mint köszöngetésbõl, ha mindenki ezt csinálná <#idiota> Helyette inkább mindenki tehetné a dolgát és befogná, akkor nem azon agyalna, hogy miért nem ismerik el. Vagy wtb gyerekszoba? <#bee1>

Nem értem, hogy akit szidnak, az miért itt sír, miért nem keres másik guildet, vagy szól a guildjében, hogy ezt esetleg nem kéne. Ugyanúgy ha whisperelgetnek, akkor mi van? Neki mondd, hogy bajod van ezzel, ne nekünk!

&#3237;_&#3237;

Guest
Én is TipBuddy-t használok és nekem írja a guildnevet.
Ez mind igaz, viszont én 2 éve tolom ezt a karit, és nem untam meg.
Ami viszont nagy pozitívum más kasztokkal szemben, hogy én tudom így figyelni a raid minden mozzanatát. Ez új bossoknál, új taktikáknál elég jól jön. Szal healer szemszögbõl mondhatni könnyen ki lehet szúrni azt is, hogy ki nem rendelkezik kellõ WASD skillel.
Minden kasztnak megvan a maga szépsége, nálunk én úgy gondolom, hogy a fent említett dolgok azok.
Továbbá én priest létemre megköszönöm, ha healt kapok 😛
picket
omgomg! Láttál már a cirkuszban kiskutyákat? Tudod, amelyikek cuki karikákon ugrálnak át, amit egy néni tart nekik. Ha ügyesen átugranak, kapnak kutyakekszet. Na gratulálok, elérted a szintjüket! Õk nem azért ugranak át, mert akkor sikerül a produkció. Nem érdekli õket. Csak az számít, hogy a végén (sõt, közben is!) jutalom van. Megsimogatják a buksijukat, kapnak egy-egy kutyakekszet. Ennél nem látnak tovább. Egy tudós ember majd megmondja neked, hogy ez mennyi iq (20-30-ra tippelek).
Vagy esetleg belátod, hogy a wow egy ilyen játék, hogy healelni is kell a sikrehez? És nem tud mindenki healelni? És nem lehet minden lövésed a legnagyobb? Sõt nem lõhet mindenki 934569234-et sebzõ valamit? Mert valakinek más a dolga a siker érdekében? wtb brain?

&#3237;_&#3237;

<#eljen> ez is igaz.

"Igaz az instákból csak arra emlékszem, hogy "narancs csík, zöld csík, piros csík, kék csík"

hja, papként az instákból én se sokat láttam, sokszor csak azt vettem észre, hogy na, már megint az endbossnál vagyunk, annyira a csíkokra figyeltem végig.
furcsa is volt nekem a pap után a hunter, állandóan a hp csíkokat figyeltem, kellett egy idõ, amig leszokott róla az ember <#vigyor0>

Sephi
Az is mennyire vicces mar hogy wipe utan megy az SS es mindeki irja egyszerre hogy REZ!. Mostanaba mar plz se raknak. Aztan elkezdek rezelni es jon a /w hogy RESS ME!

Jah es a legjobb az amikor wipe utan jon a hunter hogy "why no heal me?"

ARGHH 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nem védeni akarom "szeretett" barátunkat aki 1el alatt nyilatkozott, de valamilyen szinten egyetértek vele.
ok, bár nekem nincs több éves healer / raid healer tapasztalatom, mindössze pár hónapra rúg csak, de tényleg nem becsülik meg õket eléggé nekem ez a meglátásom...
s ez általános érvényû.

vegyük például alapnak, hogy egy raid-re ugyebár elvárják mindenkitõl, hogy felcuccolva, felpotizva érkezzen. namost egy holy pap / resto druid, sámán, etc. pl., hacsak nem herbalista igen nehezen farmolja ki még a javítási költségét is, egybekrõl nem is beszélve (amikor meg party-val menne farmolni, akkor meg általában mindenkinek más sûrgõs elfoglaltsága akad - tisztelet a kivételeknek).
ha netán a tank bekap 1-2 durvább crit-et, s elfekszik, akkor is a healereket b*sztatják, mert suxx volt a heal, holott lehet nem is tehettek az egészrõl. ha overhealelnek, kinyúvadnak, a túl keveset healelnek, meghal valaki, szóval mindenképp szívnak.
azonkívûl wipe-nál is amig a többiek elmennek bioafk-zni, vagy kaját csinálni a konyhába, a healerek azok, akik visszafutnak, res-selnek, buffolnak, stb... többiek meg lazítanak.
ezen kívûl nem csak a healért felelõsek, hanem dispelezni kell a mobokat, partytagokat, poison-t, disease-t, magic-et, meg midnen szart is szedniük kell, szóval én qrvára nem irigylem õket, mert van dolguk dögivel, s sokszorosan több felelõsségük van annál, mint pl. állni 1helyben és nyomogatni a frostbolt gombot, vagy éppen autoshot-olgatni, stb...

szóval szerintem is jobban meg kéne becsülni õket.
nálunk pl. nem egy karazhan run bukott el azon, hogy nem volt online priest, vagy túl kevés volt...

Miért kezdtél hílert? Amikor végigmentek egy kemény instán úgy, hogy nincs vájp és bravúrosan életben tartod a népeket, akkor a csapat úgyis meg fogja említeni, hogy bizony nem csak a dps-ek-nek köszönhetõ a siker, hanem annak is, hogy volt valaki, aki életben tartotta õket. Ha meg a társaság olyan, hogy nem köszöni meg neked, akkor így jártál. Én szerettem a papomat. Igaz az instákból csak arra emlékszem, hogy "narancs csík, zöld csík, piros csík, kék csík"<#nevetes1>

Igen igen. Bocsi, de megint láma voltam<#lama>Nem figyeltem meg jól a képet, hogy a tooltip-re vonatkozott a kérdés.
Én a TippBuddy-t használom, de ott már nem mûkszik az az opció, hogy mutassa a guild nevet. Asszem én is váltok arra amit te is írtál.

tökmindegy mit mondasz, nem a fórummotor rossz, hanem minden a te hibád! <#vigyor3>
igy jártál, de mi azért ettõl függetlenül még szeretünk téged <#vigyor1><#idiota>

MrStokes
Meg olyan jatszon healer class-t aki szeret healelni, ennyi.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Kriger
OFF

-Miért esznek a franciák csigát?
-?
-Mert nem szeretik a gyors kaját.

ON

Mighty
Nem kéne elkezdeni, hogy ki miatt nem menne egy raid vagy fordítva.
Heal nélkül nem marad életben a dps/tank. DPS és tankolás nélkül meg nem hal meg a mob.

Az meg egyéni szoc. probléma, ha a ti guildetekben nem kapnak dícséretet a healerek. Nálunk kapnak. Ha jól végzik a dolgukat. Ha pl. négy healer mellet meghal a tank, kapják a lebaszást 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Az a helyzet, hogy healelni nem olyan élvezetes mint dmg. Amikor a papommal healelek totál úgy érzem magam, hogy hatalmas szivességet teszeki a körülöttem lévõ játékosoknak ugyanis amig õk élvezkednek én "melózom". Talán ki kéne nyõgni néha hogy "ty" meg hogy nice healing. Papokat healereket folyamatosan fényezni kell és akkor talán elkezdik élvezni a dolgukat. Tudatni kell velük hogy nagyonis jól tudjuk nélkülük nem mennénk semmire. Engem valaki nekiáll gyógyítani csatamezõn azonnal lewispelem valami seggnyaló üzenettel. De hát sajnos a bunkók vannak túlsúlyban mint mindenhol itt is. Csak sír a szátok hogy nem gyógyítanak az ok pedig nem is érdekel titeket.

Mighty
Igen, nem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sziasztok!

idegen faj hatasanak hasznalatahoz (skill megvetele) meg mindig szukseges az exalted a frakcioval ? (pvp rewardra is ugyanaz vonatkozik gondolom ?)

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Sephi
Scholo = LVL 70 Hunter es LVL 58 Pala 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

én nem csináltam ~

johet a fathom-lord karathress kep is 😉
volt már

tigeroo
attól, hogy 2x beírod nemfognak 2x annyian jelentkezni
ELADÓ karaktert árulok
LVL70 Orc Hunter Grim Batol(pvp/angol)EU serveren van tudom nem a legjobb server de annyit majd engedek az árból amennyibe kerül a serverek közti emigrálás.
a Karakter tele van epic és kék cuccokkal lvl 70-es instákból(tier 3,5) +2200g+60% repülõ mount jó reputationnal! Nem csalódnátok benne az biztos!

A kari profile-jának a linkjét küldöm annak akit érdekel! írjatok emailt vagy keressetek fel msn-en

Ár:megegyezés alapján
Érd.:[email protected] email címen
vagy
MSN:[email protected]

sûrgõs lenne
Én meg a Don Mauricio'st farmoltam nagyon sokat, annyit, hogy egy flask of supreme powert is összeszedtem közben 😊

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

ment disenchantra knpmwha <#beka2><#idiota>

bodesz
meghát.qva jó game 😄
amint meg eléred lvl 57 kb megveszed BC és már nem is kell aggódni semmiért.addigra csak összeszedsz moneyt rá + gc re xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Barney Tech
Probáléma megoldva.

Barney Tech
Hi.
Valami lett az accountommal,egyszerûen a játékba sem és a honlapra sem akar bejelntkezni.
Mi lehet a baj?

The Garrett
en stratholme ot szoktam ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
vaaaaa! mennyit jartam oda a sisakomert , te rohatt! :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Oldern the 1st
Scholóba még nekem is lesz pár runom, mert elõbb esik onnan a Flask of Supreme power recept (3%), mint hogy exalted legyek Keepers of Time-al 😊

Mit csinál aki nagyon unatkozik? fogja magát és lesolozza scholot ~
eszméletlen élvezetes volt egyedül
fõbossnak mondjuk a butcher jobb lett volna, mivel az még ígyis 700-1.5k ig üt clothba, stunolja a petet szal rádjön, de a limited invu pot megoldotta végül 5 "wipe" után 😄
gandling harc meg nagyon állta volt, hogy teleportált, szaladnák ki, de már rakott át megint másik szobába 😄
<#idiota>

PiszkosFred
vagyis* (wtb edit;])

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
En AFT-t hasznalok (AF_Tooltip), nekem ez jott be a legjobban, reszemrol batran tudom ajanlani hasznalatra. (konnyen konfigolhato /aftt paranccsal, targetet is jelez tooltipben, guildet, stb., es mouse koveto, vagy nem a sarokban jelenik meg, hanem ahol epp a "pointer" all). cursegamingrol letoltheto a wowbc kompatibilis verzioja.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sztem addon, pl. TinyTip, amit Yakhead írt asszem más.

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

nem kötekedésképp, de pont tegnap intéztünk karitranszfert egy haveromnak, és kereken 5000 forint volt (4986 vagy valami ilyesmi). 😊

Oldern the 1st
Úgy látszik, ez egy ilyen nap 😄

ELADÓ karaktert árulok
LVL70 Orc Hunter Grim Batol(pvp/angol)EU serveren van tudom nem a legjobb server de annyit majd engedek az árból amennyibe kerül a serverek közti emigrálás ami 3000FT nak megfelelõ euró
a Karakter tele van epic és kék cuccokkal lvl 70-es instákból(tier 3,5) +2200g+60% repülõ mount jó reputationnal! Nem csalódnátok benne az biztos!

A kari profile-jának a linkjét küldöm annak akit érdekel! írjatok emailt vagy keressetek fel msn-en

Ár:megegyezés alapján
Érd.:[email protected] email címen
vagy
MSN:[email protected]

Az SH-s fõbossos esetre kell itt gondolni?

picket
Amúgy meg Wildor és te a fórum motor áldozatai vagytok, mert nem neked válaszolt, de a te nevedet írja a hsz-hez. Pedig nem is. Kattints csak rá! <#wow3>

(Amúgy meg milyen sulinetes? <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

picket
"Most meg én reagálok Wildolra, és Picket hiszi azt, hogy bármi szó van arról a sulinetesrõl 😄" - Bocs, csak útban volt a hsz-ed, hát arra nyomtam. Részben neked is ment, szûrd le belõle amirõl úgy érzed, hogy a lelki világodba gázolok vele <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Oldern the 1st
Hú, srácok, itt komoly gond van a fórummotorral, vagy az én látássomal...
reagáltam egy sulinetes gyereknek, hogy "hú de jó vagy", mire Wildor úgy nézte, hogy az az õ HSZ-ére ment... pedig nem 😊

Most meg én reagálok Wildolra, és Picket hiszi azt, hogy bármi szó van arról a sulinetesrõl 😄

Aztán meg nem is látom azokat a hozzászólásaimat, amirõl szó van... O_O

Laky
😄DDd

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Nincs pénzem a BC-re,megéri csak a sima WoWot megvenni?

Kriger
Hiányzik?

picket
Már szabadon fröcsögni sem lehet? Hát már ok kell a fröcsögésre? Kell jönnie egy ilyen Gáborkának, Zolikának, vagy hogyan hívják, hogy az emberek felrázódjanak egy kicsit? De most komolyan, ez egy fórum. Ettõl kaptok szívbajt? Mert fröcsög? Vagy mert idejön és kinyilatkoztatja nekünk, hogy a GW a király, és mindenki aki a wow-val játszik a gép elé száradva hal meg, és amúgy sincs élete, meg változást hoz a hormonháztartásában néhány pixel? Fõleg ha rózsaszín? Hát minek reagáltok az ilyenekre? Milyen világban élünk? Hova jutunk így? És miért lengedezik az a pók a plafonon? Asszi õ találta fõ' a bándzs-dzsámpingot? Azt a nemjóját!

&#3237;_&#3237;

FOR THE HORDE!

Oldern the 1st
Nézd már meg, kire válaszoltam, mielött fröcsögsz egyet 😄

Csõkulcs bannolva van? Vagy új az órarendje? Vagy az info tanár észrevette hogy fórumozik? Vagy holvan?

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

robotnyk
=)