World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Nem kéne elkezdeni, hogy ki miatt nem menne egy raid vagy fordítva.
Heal nélkül nem marad életben a dps/tank. DPS és tankolás nélkül meg nem hal meg a mob.

Az meg egyéni szoc. probléma, ha a ti guildetekben nem kapnak dícséretet a healerek. Nálunk kapnak. Ha jól végzik a dolgukat. Ha pl. négy healer mellet meghal a tank, kapják a lebaszást 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Az a helyzet, hogy healelni nem olyan élvezetes mint dmg. Amikor a papommal healelek totál úgy érzem magam, hogy hatalmas szivességet teszeki a körülöttem lévõ játékosoknak ugyanis amig õk élvezkednek én "melózom". Talán ki kéne nyõgni néha hogy "ty" meg hogy nice healing. Papokat healereket folyamatosan fényezni kell és akkor talán elkezdik élvezni a dolgukat. Tudatni kell velük hogy nagyonis jól tudjuk nélkülük nem mennénk semmire. Engem valaki nekiáll gyógyítani csatamezõn azonnal lewispelem valami seggnyaló üzenettel. De hát sajnos a bunkók vannak túlsúlyban mint mindenhol itt is. Csak sír a szátok hogy nem gyógyítanak az ok pedig nem is érdekel titeket.

Mighty
Igen, nem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sziasztok!

idegen faj hatasanak hasznalatahoz (skill megvetele) meg mindig szukseges az exalted a frakcioval ? (pvp rewardra is ugyanaz vonatkozik gondolom ?)

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Sephi
Scholo = LVL 70 Hunter es LVL 58 Pala 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

én nem csináltam ~

johet a fathom-lord karathress kep is 😉
volt már

tigeroo
attól, hogy 2x beírod nemfognak 2x annyian jelentkezni
ELADÓ karaktert árulok
LVL70 Orc Hunter Grim Batol(pvp/angol)EU serveren van tudom nem a legjobb server de annyit majd engedek az árból amennyibe kerül a serverek közti emigrálás.
a Karakter tele van epic és kék cuccokkal lvl 70-es instákból(tier 3,5) +2200g+60% repülõ mount jó reputationnal! Nem csalódnátok benne az biztos!

A kari profile-jának a linkjét küldöm annak akit érdekel! írjatok emailt vagy keressetek fel msn-en

Ár:megegyezés alapján
Érd.:[email protected] email címen
vagy
MSN:[email protected]

sûrgõs lenne
Én meg a Don Mauricio'st farmoltam nagyon sokat, annyit, hogy egy flask of supreme powert is összeszedtem közben 😊

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

ment disenchantra knpmwha <#beka2><#idiota>

bodesz
meghát.qva jó game 😄
amint meg eléred lvl 57 kb megveszed BC és már nem is kell aggódni semmiért.addigra csak összeszedsz moneyt rá + gc re xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Barney Tech
Probáléma megoldva.

Barney Tech
Hi.
Valami lett az accountommal,egyszerûen a játékba sem és a honlapra sem akar bejelntkezni.
Mi lehet a baj?

The Garrett
en stratholme ot szoktam ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
vaaaaa! mennyit jartam oda a sisakomert , te rohatt! :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Oldern the 1st
Scholóba még nekem is lesz pár runom, mert elõbb esik onnan a Flask of Supreme power recept (3%), mint hogy exalted legyek Keepers of Time-al 😊

Mit csinál aki nagyon unatkozik? fogja magát és lesolozza scholot ~
eszméletlen élvezetes volt egyedül
fõbossnak mondjuk a butcher jobb lett volna, mivel az még ígyis 700-1.5k ig üt clothba, stunolja a petet szal rádjön, de a limited invu pot megoldotta végül 5 "wipe" után 😄
gandling harc meg nagyon állta volt, hogy teleportált, szaladnák ki, de már rakott át megint másik szobába 😄
<#idiota>

PiszkosFred
vagyis* (wtb edit;])

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
En AFT-t hasznalok (AF_Tooltip), nekem ez jott be a legjobban, reszemrol batran tudom ajanlani hasznalatra. (konnyen konfigolhato /aftt paranccsal, targetet is jelez tooltipben, guildet, stb., es mouse koveto, vagy nem a sarokban jelenik meg, hanem ahol epp a "pointer" all). cursegamingrol letoltheto a wowbc kompatibilis verzioja.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sztem addon, pl. TinyTip, amit Yakhead írt asszem más.

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

nem kötekedésképp, de pont tegnap intéztünk karitranszfert egy haveromnak, és kereken 5000 forint volt (4986 vagy valami ilyesmi). 😊

Oldern the 1st
Úgy látszik, ez egy ilyen nap 😄

ELADÓ karaktert árulok
LVL70 Orc Hunter Grim Batol(pvp/angol)EU serveren van tudom nem a legjobb server de annyit majd engedek az árból amennyibe kerül a serverek közti emigrálás ami 3000FT nak megfelelõ euró
a Karakter tele van epic és kék cuccokkal lvl 70-es instákból(tier 3,5) +2200g+60% repülõ mount jó reputationnal! Nem csalódnátok benne az biztos!

A kari profile-jának a linkjét küldöm annak akit érdekel! írjatok emailt vagy keressetek fel msn-en

Ár:megegyezés alapján
Érd.:[email protected] email címen
vagy
MSN:[email protected]

Az SH-s fõbossos esetre kell itt gondolni?

picket
Amúgy meg Wildor és te a fórum motor áldozatai vagytok, mert nem neked válaszolt, de a te nevedet írja a hsz-hez. Pedig nem is. Kattints csak rá! <#wow3>

(Amúgy meg milyen sulinetes? <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

picket
"Most meg én reagálok Wildolra, és Picket hiszi azt, hogy bármi szó van arról a sulinetesrõl 😄" - Bocs, csak útban volt a hsz-ed, hát arra nyomtam. Részben neked is ment, szûrd le belõle amirõl úgy érzed, hogy a lelki világodba gázolok vele <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Oldern the 1st
Hú, srácok, itt komoly gond van a fórummotorral, vagy az én látássomal...
reagáltam egy sulinetes gyereknek, hogy "hú de jó vagy", mire Wildor úgy nézte, hogy az az õ HSZ-ére ment... pedig nem 😊

Most meg én reagálok Wildolra, és Picket hiszi azt, hogy bármi szó van arról a sulinetesrõl 😄

Aztán meg nem is látom azokat a hozzászólásaimat, amirõl szó van... O_O

Laky
😄DDd

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Nincs pénzem a BC-re,megéri csak a sima WoWot megvenni?

Kriger
Hiányzik?

picket
Már szabadon fröcsögni sem lehet? Hát már ok kell a fröcsögésre? Kell jönnie egy ilyen Gáborkának, Zolikának, vagy hogyan hívják, hogy az emberek felrázódjanak egy kicsit? De most komolyan, ez egy fórum. Ettõl kaptok szívbajt? Mert fröcsög? Vagy mert idejön és kinyilatkoztatja nekünk, hogy a GW a király, és mindenki aki a wow-val játszik a gép elé száradva hal meg, és amúgy sincs élete, meg változást hoz a hormonháztartásában néhány pixel? Fõleg ha rózsaszín? Hát minek reagáltok az ilyenekre? Milyen világban élünk? Hova jutunk így? És miért lengedezik az a pók a plafonon? Asszi õ találta fõ' a bándzs-dzsámpingot? Azt a nemjóját!

&#3237;_&#3237;

FOR THE HORDE!

Oldern the 1st
Nézd már meg, kire válaszoltam, mielött fröcsögsz egyet 😄

Csõkulcs bannolva van? Vagy új az órarendje? Vagy az info tanár észrevette hogy fórumozik? Vagy holvan?

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

robotnyk
=)
Ahogy a szervereket jártam, az a tapasztalatom hogy a horda mintha összetartóbb lenne. És már nem nyújtott semmi nekem valót a lvl70-es szint. Ezért úgy gondoltam, kipróbálom magam a horda oldalon. Indítottam egy BE mage-t a Nordrassil szerveren. Tud valaki 1-2 hasznos infót az ottani magyar hordás klánokról? Olyan kéne ahol nem 13 éves vérpistikék játszanak. Semmi bajom velük, csak más a játékstílusuk. Szóval egy olyan felnõttebb kategória érdekelne.
asszem ez a nap poénja Gáborka után 😄

a legegyszerûbb, ha grindspec-re talentezel, amig meg nem lesz az epixflymount ára.
addig max. lemész instába dps-nek, secondary healernek, gondolom tudnak azért pótolni mással.
bár ha nagyon mazochista vagy, igy is nekiállhatsz grindelni, de a holy priest sem arról híres, hogy mekkora grind kaszt lenne, szóval nemtom' mit kell csodálkozni...
a másik meg, hogy BC-ben 50g nem nagy tétel, gyakorlatilag 2-3 primal air/fire/stb ára, azt meg kb. 1-2 óra alatt max. be lehet szedni...

és akkor most hova szarjak tõle?
qrvára nem izgat ki milyen dps-t / heal-t tol ki, ha lemegy a boss.
bár van aki erre veri ki a monitor elött, de annak meg részvétem...

Elementalt írtam nem DW-t. Amúgy tökmindegy. De dps palánál nem kicsit tol több dmget (Rugónál magenél is)

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

voltam nem is olyan rég instában, ahol azt mondták elötte, nem dps a kasztom (bár különösebben ez már nem hat meg, beletörõdtem, hogy hunter =/= dps).
csak aztán mikor a sok überimba melee dps-t 2-3 cleave-vel kinyúvasztotta a boss, akkor a sokadik wipe utána mégiscsak kaptam 1 invite-ot...
aztán kinyúvadt a boss elsõ try-ra, ahogy illik...

btw nemtom' hogy keveredett most ide az ench. sámán, meg a sírás téma, mikor egyikrõl sem volt szó <#rolleyes>

Hatt
Használtam a Vistát kb 2 napig. Tapasztalatom szerint nagyon zabálja az erõforrásokat.
Megszokott WoW-ban minden fullon 35-40fps XP alatt. Ez Vista alatt 13-14fps.
Még gyengék a driverek, szinte mindenhez csak béta verzio vagy az sincs.
Jelenleg én még nem ajánlom a használatát, de ez csak az én tapasztalatom.
Próbáld ki nálad milyen😊

Elastic An-usZ Boys

Interface options-ban van. Asszem valami "show Guild name" vagy valami hasonló

Beszerzel egy használható kétkezes fegyvert valamint megpróbálhatod enchantal a strenghtedet agilitydet felvinni, továbbá a reputációs nonenchantokat is ideiglenesen felcserélheted( aldoros strenght crit srtrike a vállasra, lower citys strenght intellect a sityakra stb) ez az egyik megoldás.A másik hogy mig questelsz ( egy hónap alatt simán végig lehet vinni az összes outlandi questet) áttalentelsz kicsit retrire.A harmadik hogy valami massziv dps karakterrel rugó, armsos warrior questelsz igy neki meg van oldva a heal neked meg nem 2 perc lessz egy mob.SMV-ben a questek zöme ugyis groupba torkollik ugyhogy érdemesebb guilden belül társat keresni akivel játszol meg hát ennek a játéknak pont az a lényege hogy más játékosokkal játszhatsz.

jó magam is smv-t egy resto druiddal questeltem végig a retri palámmal ugy hogy az ötfõs groupos küldik nagyrészét is ami nem tank igényes ketten csináltuk meg.

Sziasztok!

Szeretném megtudni wow-ozik-e közûletek valaki Vistával?
És ha igen mik a tapasztalataitok? Megy-e úgy mint Xp-vel?
Elõre is köszi!
Az hogy a player tooltipbe mutassa a guildet az mod vagy sima interface beállítás (nem emlékszem ilyenre)?

Mint ezen a képen:
http://zyloshand.globalcontrol.biz/pics/wanted-turnin/zylopfa/WoWScrnShot_030707_113721.tga.png

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

terron
Holy Palák: Full holy / bokig proton vaok viszont a küldizés mobozás hogy legyen epic vadászgépem kínszenvedés... solozva hogy csináljátok hogy ne 1-2 perc legyen egy 70es mob hanem értelmes idõn belül lemenjen... A heal listán csak a gear miat elõz le 1-2 kocka de a solozás sebessége mintha a nage farmolna, szal valami tipp-trükk akármi amivel fel lehet tolni a holy-single dpst jó lenne mert már kezdek lassan de biztosan agybajt kapni tõle. Elõre is köccie a helpet

En sem, de nem is orulnek ha exploittal olnenk. 😉

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)