World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy scr shot galeriam bg-s/randominstás : nice healing leli! beszolasokbol 😄DDD
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nem értem, hogy akit szidnak, az miért itt sír, miért nem keres másik guildet, vagy szól a guildjében, hogy ezt esetleg nem kéne. Ugyanúgy ha whisperelgetnek, akkor mi van? Neki mondd, hogy bajod van ezzel, ne nekünk!
ಥ_ಥ
Ami viszont nagy pozitívum más kasztokkal szemben, hogy én tudom így figyelni a raid minden mozzanatát. Ez új bossoknál, új taktikáknál elég jól jön. Szal healer szemszögbõl mondhatni könnyen ki lehet szúrni azt is, hogy ki nem rendelkezik kellõ WASD skillel.
Minden kasztnak megvan a maga szépsége, nálunk én úgy gondolom, hogy a fent említett dolgok azok.
Továbbá én priest létemre megköszönöm, ha healt kapok 😛
Vagy esetleg belátod, hogy a wow egy ilyen játék, hogy healelni is kell a sikrehez? És nem tud mindenki healelni? És nem lehet minden lövésed a legnagyobb? Sõt nem lõhet mindenki 934569234-et sebzõ valamit? Mert valakinek más a dolga a siker érdekében? wtb brain?
ಥ_ಥ
"Igaz az instákból csak arra emlékszem, hogy "narancs csík, zöld csík, piros csík, kék csík"
hja, papként az instákból én se sokat láttam, sokszor csak azt vettem észre, hogy na, már megint az endbossnál vagyunk, annyira a csíkokra figyeltem végig.
furcsa is volt nekem a pap után a hunter, állandóan a hp csíkokat figyeltem, kellett egy idõ, amig leszokott róla az ember <#vigyor0>#vigyor0>
Jah es a legjobb az amikor wipe utan jon a hunter hogy "why no heal me?"
ARGHH 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ok, bár nekem nincs több éves healer / raid healer tapasztalatom, mindössze pár hónapra rúg csak, de tényleg nem becsülik meg õket eléggé nekem ez a meglátásom...
s ez általános érvényû.
vegyük például alapnak, hogy egy raid-re ugyebár elvárják mindenkitõl, hogy felcuccolva, felpotizva érkezzen. namost egy holy pap / resto druid, sámán, etc. pl., hacsak nem herbalista igen nehezen farmolja ki még a javítási költségét is, egybekrõl nem is beszélve (amikor meg party-val menne farmolni, akkor meg általában mindenkinek más sûrgõs elfoglaltsága akad - tisztelet a kivételeknek).
ha netán a tank bekap 1-2 durvább crit-et, s elfekszik, akkor is a healereket b*sztatják, mert suxx volt a heal, holott lehet nem is tehettek az egészrõl. ha overhealelnek, kinyúvadnak, a túl keveset healelnek, meghal valaki, szóval mindenképp szívnak.
azonkívûl wipe-nál is amig a többiek elmennek bioafk-zni, vagy kaját csinálni a konyhába, a healerek azok, akik visszafutnak, res-selnek, buffolnak, stb... többiek meg lazítanak.
ezen kívûl nem csak a healért felelõsek, hanem dispelezni kell a mobokat, partytagokat, poison-t, disease-t, magic-et, meg midnen szart is szedniük kell, szóval én qrvára nem irigylem õket, mert van dolguk dögivel, s sokszorosan több felelõsségük van annál, mint pl. állni 1helyben és nyomogatni a frostbolt gombot, vagy éppen autoshot-olgatni, stb...
szóval szerintem is jobban meg kéne becsülni õket.
nálunk pl. nem egy karazhan run bukott el azon, hogy nem volt online priest, vagy túl kevés volt...
Én a TippBuddy-t használom, de ott már nem mûkszik az az opció, hogy mutassa a guild nevet. Asszem én is váltok arra amit te is írtál.
igy jártál, de mi azért ettõl függetlenül még szeretünk téged <#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Heal nélkül nem marad életben a dps/tank. DPS és tankolás nélkül meg nem hal meg a mob.
Az meg egyéni szoc. probléma, ha a ti guildetekben nem kapnak dícséretet a healerek. Nálunk kapnak. Ha jól végzik a dolgukat. Ha pl. négy healer mellet meghal a tank, kapják a lebaszást 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
idegen faj hatasanak hasznalatahoz (skill megvetele) meg mindig szukseges az exalted a frakcioval ? (pvp rewardra is ugyanaz vonatkozik gondolom ?)
koszonettel: Reiki
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
LVL70 Orc Hunter Grim Batol(pvp/angol)EU serveren van tudom nem a legjobb server de annyit majd engedek az árból amennyibe kerül a serverek közti emigrálás.
a Karakter tele van epic és kék cuccokkal lvl 70-es instákból(tier 3,5) +2200g+60% repülõ mount jó reputationnal! Nem csalódnátok benne az biztos!
A kari profile-jának a linkjét küldöm annak akit érdekel! írjatok emailt vagy keressetek fel msn-en
Ár:megegyezés alapján
Érd.:[email protected] email címen
vagy
MSN:[email protected]
sûrgõs lenne
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
amint meg eléred lvl 57 kb megveszed BC és már nem is kell aggódni semmiért.addigra csak összeszedsz moneyt rá + gc re xD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Valami lett az accountommal,egyszerûen a játékba sem és a honlapra sem akar bejelntkezni.
Mi lehet a baj?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
eszméletlen élvezetes volt egyedül
fõbossnak mondjuk a butcher jobb lett volna, mivel az még ígyis 700-1.5k ig üt clothba, stunolja a petet szal rádjön, de a limited invu pot megoldotta végül 5 "wipe" után 😄
gandling harc meg nagyon állta volt, hogy teleportált, szaladnák ki, de már rakott át megint másik szobába 😄
<#idiota>#idiota>

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
LVL70 Orc Hunter Grim Batol(pvp/angol)EU serveren van tudom nem a legjobb server de annyit majd engedek az árból amennyibe kerül a serverek közti emigrálás ami 3000FT nak megfelelõ euró
a Karakter tele van epic és kék cuccokkal lvl 70-es instákból(tier 3,5) +2200g+60% repülõ mount jó reputationnal! Nem csalódnátok benne az biztos!
A kari profile-jának a linkjét küldöm annak akit érdekel! írjatok emailt vagy keressetek fel msn-en
Ár:megegyezés alapján
Érd.:[email protected] email címen
vagy
MSN:[email protected]
(Amúgy meg milyen sulinetes? <#idiota>#idiota>)
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
reagáltam egy sulinetes gyereknek, hogy "hú de jó vagy", mire Wildor úgy nézte, hogy az az õ HSZ-ére ment... pedig nem 😊
Most meg én reagálok Wildolra, és Picket hiszi azt, hogy bármi szó van arról a sulinetesrõl 😄
Aztán meg nem is látom azokat a hozzászólásaimat, amirõl szó van... O_O
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
ಥ_ಥ
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!