World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heal nélkül nem marad életben a dps/tank. DPS és tankolás nélkül meg nem hal meg a mob.
Az meg egyéni szoc. probléma, ha a ti guildetekben nem kapnak dícséretet a healerek. Nálunk kapnak. Ha jól végzik a dolgukat. Ha pl. négy healer mellet meghal a tank, kapják a lebaszást 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
idegen faj hatasanak hasznalatahoz (skill megvetele) meg mindig szukseges az exalted a frakcioval ? (pvp rewardra is ugyanaz vonatkozik gondolom ?)
koszonettel: Reiki
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
LVL70 Orc Hunter Grim Batol(pvp/angol)EU serveren van tudom nem a legjobb server de annyit majd engedek az árból amennyibe kerül a serverek közti emigrálás.
a Karakter tele van epic és kék cuccokkal lvl 70-es instákból(tier 3,5) +2200g+60% repülõ mount jó reputationnal! Nem csalódnátok benne az biztos!
A kari profile-jának a linkjét küldöm annak akit érdekel! írjatok emailt vagy keressetek fel msn-en
Ár:megegyezés alapján
Érd.:[email protected] email címen
vagy
MSN:[email protected]
sûrgõs lenne
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
amint meg eléred lvl 57 kb megveszed BC és már nem is kell aggódni semmiért.addigra csak összeszedsz moneyt rá + gc re xD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Valami lett az accountommal,egyszerûen a játékba sem és a honlapra sem akar bejelntkezni.
Mi lehet a baj?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
eszméletlen élvezetes volt egyedül
fõbossnak mondjuk a butcher jobb lett volna, mivel az még ígyis 700-1.5k ig üt clothba, stunolja a petet szal rádjön, de a limited invu pot megoldotta végül 5 "wipe" után 😄
gandling harc meg nagyon állta volt, hogy teleportált, szaladnák ki, de már rakott át megint másik szobába 😄
<#idiota>#idiota>

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
LVL70 Orc Hunter Grim Batol(pvp/angol)EU serveren van tudom nem a legjobb server de annyit majd engedek az árból amennyibe kerül a serverek közti emigrálás ami 3000FT nak megfelelõ euró
a Karakter tele van epic és kék cuccokkal lvl 70-es instákból(tier 3,5) +2200g+60% repülõ mount jó reputationnal! Nem csalódnátok benne az biztos!
A kari profile-jának a linkjét küldöm annak akit érdekel! írjatok emailt vagy keressetek fel msn-en
Ár:megegyezés alapján
Érd.:[email protected] email címen
vagy
MSN:[email protected]
(Amúgy meg milyen sulinetes? <#idiota>#idiota>)
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
reagáltam egy sulinetes gyereknek, hogy "hú de jó vagy", mire Wildor úgy nézte, hogy az az õ HSZ-ére ment... pedig nem 😊
Most meg én reagálok Wildolra, és Picket hiszi azt, hogy bármi szó van arról a sulinetesrõl 😄
Aztán meg nem is látom azokat a hozzászólásaimat, amirõl szó van... O_O
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
ಥ_ಥ
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

addig max. lemész instába dps-nek, secondary healernek, gondolom tudnak azért pótolni mással.
bár ha nagyon mazochista vagy, igy is nekiállhatsz grindelni, de a holy priest sem arról híres, hogy mekkora grind kaszt lenne, szóval nemtom' mit kell csodálkozni...
a másik meg, hogy BC-ben 50g nem nagy tétel, gyakorlatilag 2-3 primal air/fire/stb ára, azt meg kb. 1-2 óra alatt max. be lehet szedni...
qrvára nem izgat ki milyen dps-t / heal-t tol ki, ha lemegy a boss.
bár van aki erre veri ki a monitor elött, de annak meg részvétem...
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
csak aztán mikor a sok überimba melee dps-t 2-3 cleave-vel kinyúvasztotta a boss, akkor a sokadik wipe utána mégiscsak kaptam 1 invite-ot...
aztán kinyúvadt a boss elsõ try-ra, ahogy illik...
btw nemtom' hogy keveredett most ide az ench. sámán, meg a sírás téma, mikor egyikrõl sem volt szó <#rolleyes>#rolleyes>
Megszokott WoW-ban minden fullon 35-40fps XP alatt. Ez Vista alatt 13-14fps.
Még gyengék a driverek, szinte mindenhez csak béta verzio vagy az sincs.
Jelenleg én még nem ajánlom a használatát, de ez csak az én tapasztalatom.
Próbáld ki nálad milyen😊
Elastic An-usZ Boys
jó magam is smv-t egy resto druiddal questeltem végig a retri palámmal ugy hogy az ötfõs groupos küldik nagyrészét is ami nem tank igényes ketten csináltuk meg.
Szeretném megtudni wow-ozik-e közûletek valaki Vistával?
És ha igen mik a tapasztalataitok? Megy-e úgy mint Xp-vel?
Elõre is köszi!
Mint ezen a képen:
http://zyloshand.globalcontrol.biz/pics/wanted-turnin/zylopfa/WoWScrnShot_030707_113721.tga.png
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)