World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k O T T A

az egyik linketekben volt..<#hehe>

amúgy alacsonyabb lvl-n is szar a loot rendszer.. ami kell az vagy nem esik, vagy más kapja kb 8adjára mentem le ma h megkapjak a 2 plate közül egyet, erre lóf* lett belõle
megkapta a másik pala ...
nice😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Ja igen elfelejtettem mondani hogy azért nem annyira könnyû az mert akinek nem volt meg legalább 300 BS BC induláskor, annak nagyon sok pénzbe / farmolásba fájt a skillt húzni. Én 260-ról húztam de egy örökkévalóságig tartott azt a rengeteg thoriumot kiszedni, AH-ba ritkán tudtam 10gért venni egy egy stacket, mindig 20g volt.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

TDC Geronimo
Az nekik már egy kisebbfajta technikai bravúr lenne 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

PiszkosFred
Ha addig nem implementaljak a motorba a "spectator" uzemmodot ;] Mert akkor aztan video nelkul is lesz mit nezegezni. Ha lesz egyaltalan valaha ilyen feature.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tinyurl.com segít

MrStokes
Hat megmondom oszinten, amiota kijott a kieg, valahogy nem nagyon tudnak megfogni a lvl 60-as pvp videok, meg ha warrior is a foszereploje 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hm hm armory profilt nem lehet linkelni. SG fórum motor rulz.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

Szétnézek majd holnap lesz idõm filmezgetni engem is érdekel, lvl60 pvp közül a legutolsó és ami nagyon jó volt az Alonso (vagy Alonzo) ork warrior pvp videója volt.

MrStokes
Igazabol, barmilyen normalis warrior pvp movie erdekelne, ahol 70-en mokaznak, de nem feltetlenul kell hogy Lionheart szintu fegyverrel legyen felvertezve.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Igen ez igaz mert 1 nap alatt megszereztem a matokat de ha hozzáveszed hogy 1v1-ben a többi classnak mije a van warrior ellen, sokszor kitörölhetem vele 😊 Pont ma alázott be egy 65-ös ud firemage igaz hogy potizott de akkoris. Kite > Warrior.

Annyire amúgy nem eszméletlen durva szerintem, az upgrade verzió jobban teccik bár az nem könnyû móka.

MrStokes
Koszi, megnezem, ez is tobb azert, mint a semmi. 😊

TVelvet
minden nyomott már összetud rakni ilyet fegyót egyébként :s
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=35907

WARNING! A videó szar! 😄 De Lionheart blade.

TDC Geronimo
BC óta alig van videó, legalábbis én nemnagyon találok. Sztem kell még 1-2 hónap mire megfelelõen felgearezõdnek stb és akkor majd jönnek a videók.

Azért én az arms tree-t nem hívnám DPS-nek, annál inkább PVP tree-nek.

Mindjart megkeresem neked láttam egy Lionheart videót bár a videó nagyon szar volt, low lvl low hp gank 😊 De naggyából meglátod mit is tudnak ezek a craftolható fegyók.

MrStokes
kot = jot

MrStokes
Talakozott mar vki olyan BC-s warrior videoval, ahol Lionheart-tal vagy vmi hasonlo kaliberu fegyverrel uzik az ipart?

Erdeklene vmi jo kis 70-es warrior video, mar olyan regen nem lattam semmi kot... :S

[HUN]Crassus
a legjobb ha hasonlóan erõs ellenféllel szemben megy a küzdelem...."target dummy"-kat ütögetni nem az én mûfajom és ha erõsebb az ellenfél akkor is arra törekedni,hogy a lehetõségeikhez képest mindent elkövessenek arra,hogy színvonalas FAIR játék alakuljon ki a két csapat között....
Ja és premade ha puggal kerül össze akkor legyen már bennük annyi tartás,hogy nemállnak le szarrákempelni a "csóri" pug grp temetõjét hanem gyorsan végiggyalulnak aztán mennek a dolgokra.Az az egyik legszemetebb dolog amikor egy szervezett csapat "élvezkedik" egy pugon "órákig"

MA voltszerencsém benne..... "természetesen" arathoros premade mûvelte a pugunkkal szemben.Temetõbe huntercsapda aztán az éledõkre azonnal dot,frostnova,AOE és daráló.....ennél gerinctelenebb dolog kevés van WOW-ban.Leszarom õket,mert 10x annyit ruháztuk meg a legtöbbjét mint amennyiszer õk megvertek volna minket.
Csak tudod az a furcsa,hogy ezek az emberek mikor szintén premadeval kerülnek össze a leggyorsabban lépnek le a szerverrõl mikor vesztésre állnak,mert az már nem kóser nekik,hogy mutatni is kéne valamit a pvp-s tarsolyból....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Barney Tech
Ez mi a tököm?Többször is jött wisperben, hogy vehetek pénzért pénzt.

attól függ milyen neked az élvezetes BG

TDC Geronimo
Õk biztosan

Barney Tech
Van valaki adki tudna segíteni a fejlõdésben?nagyon meghálálnám.....
(bloodsclap,alliance)

Ha már ennyire addonfüggõ vagy, akkor erre is találsz addont, ami mindig felrakja, ha lejár....
The Garrett
csak mindenki tobbet oszt náluk 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]Crassus
warriornak 3 ból 2😛 az se rossz😄

Viccet félretéve borzalmas állapotok uralkodnak, élvezetes BG ritka mint a fehér holló....

Lynx_TWL
köszönd blizzárdnak aki supportolja a 10 éveseket ilyen kasztokkal, hogy dps sámán, dps pala, meg dps druid:d
egyetlen igaz kaszt van ami a dpsrõl szól, ezt 3 talentág bizonyítja, és ez a rugó:d
magen automatának való mielõtt valaki belekötne brilliáns indoklásomba, a hunter meg menjen álletmenhelyre mendingelni.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

egy lány így viselkedjen, pfui, elképesztõ 😮

TDC Geronimo
degonosz :d

a moszkva téren van kettõ

first aid

PVP-re melyik a legjobb class?

Blasted Landson kívül hol vannak még Dark Portalok?

[HUN]Crassus
teljességgel értetlenûl állok a hordás "társaim"-mal szemben a TOTÁLIS szégyen meccsét "játszottam" le éppen.
5 sámán!!!! 1 pap horda oldal és 1 druida ally oldalon aki healelni tudott náluk,de õ feralozott....szóval az ember azthinné egyszerû gyors gyõzelem,de mi történt vajon?
3-0 allynak 14 perc alatt..... a 6!!!!! healer nem healelt összesen 30k-t majd negyed óra alatt!!!! ( a shadow pap pontosan 0-át ez az ultragáz,mert még a VE-re is sajnálta? a manát)
Gyerekek horda oldalon nem kell heal az FC-be? megoldja skillbõl? vagy mi a fene ez??
Természetsen mikor az 5-6. perc után 1-0 nál feltûnt,hogy az idióta FC sámánunk még magára is sajnálta a healt akkor már éreztem gáz lesz és "sztrájkba" kezdtem és csak "álltam" és néztem a WSG kimenetelét....hát komolyan padlót fogtam a döbbenettõl mikor vége lett és az ally nyert.....
Én tankba öltözöm és pajzsot ragadok ha FC vagyok akkor egy DD sámán vagy feral druida vagy S pap miért nemtud segíteni a csapatának??
Írtam tegnap elõtt is,de esküszöm nektek srácok,hogy Pug vs Pug-ban 90% ban!!!! azért bukjuk el a meccseket,mert rangonaluli healelni a klasszoknak akik képesek lennének rá....és nem engem vagy más DD-t kell healeni/bár az allyk még a DD-t is kihealelik/hanem legalább azt a nyomorult FC-t ,de semmi....
nem hiszem el,hogy ennyire másképp játszon egy EMBER aki horda karival játszik és egy másik aki aliance karival játszik.....
Ehhhhhh

Vannak azért elég vicces nevek is mint például Körömpöri 😊) Azért vannak durvák is mint pl: Nyaljki meg ilyenek

Sugam
az hagyjan.az semmi.
lepegetek org elott, eme latvany tarul elem: kurvaanyad" troll rogue..
elkepzelek 1 szituaciot.. Hé kurvaanyad vegyel mar vissza dpsbol. 😄
a masiknak is hatalmas neve volt ,csak mar nem emlekszem.

s0n1c
majd ingame /who csontospunci (lehet ally oldalon van már nem emlékszem 😊
Ma még nem röhögtem annyit, mint ezeken a neveken, Ördögipina a személyes kedvencem, de a BS-en Szopassaman, Golyostroll is tetszett😊

TSW: Tunderke

picket
Nem dobjuk, és azt kell rá tetováltatnod, hogy "Property of sg.hu wow topic" (avagy your ass is mine). Csak azért mert megemlítetted. Ez a büntetés. <#ejnye1>

&#3237;_&#3237;

Tatyla
ezen felbuzdulva a popómra tetoválltatom az sg logót ha összedobjátok a goldot...<#hehe><#ticking><#eplus2>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

picket
Harcipunci, Priestpunci, Ördögipina, McDuglak és társaik nem éretlenek, csupán a társadalom által rájuk erõltetett elfolytott szexualitást próbálják reflektálni egy általuk hibásan hírdetõfelületnek tekintett és a szólásszabadságot szimbolizáló, valójában viszont a Blizzard tulajdonában lévõ felületen: a karakterek nevében. Röviden: seggfejek <#idiota>
Ricsirugó, Tomipala, Pisti a papnõ és Robika a varázslónõ sem éretlenek. Õk a síkhülyék. Annyi eszük nincsen, hogy gombok nyomkodásával mássalhangzókat és magánhangzókat illesszenek egymás mellé amig esetleg valamilyen épkézláb wow-os karakternevet össze nem hoznak a billentyûzet kalapálása közben. Rajtuk felháborodni megint csak a fórum koptatása: nem volt, nem lesz, és ha öngyilkos leszel tehetetlenségedben sem fog beléjük szurulni egy csepp ész vagy kreativitás sem. Node mi lenne a társadalommal, ha mindenki kreatív lenne? Tehát: inkább fogd be, és hagyd õket is játszani! Addig sem máshol rontja a levegõt. Inkább üvöltve ugráljon IF-ben, semmint hogy IRL a házadat dobálja kövel, mert az fun <#idiota>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
u.i.: nagyreményû Szopkigeci (igen, ez a neve) ud lockot el is felejtettem megemlíteni
s0n1c
És azt hova sorolod aki Harcipunci néven szaladgál azerothon? Itt azért erõsen kétségbevonható az érettség nemde? 😊 vagy lehet csak szimplán idióta... Én nem vagyok egy hc rps, de néha nem mondom, hogy nem mennék bele egy kis rpzésbe, sõt mióta olvasom a wc könyveket (nekem bejönnek) azóta egyre inkább késztetést érzek, ilyenkor nagy hévvel belogolok, de rögvest szembejön a fentebb említett fantázianév, esetleg még Holyfallos, Foglakduglak vagy a kedvencem Petike, aki nem mellesleg egy FEMALE druid, tudod ez kurvára illúzióromboló néha... Tudom reroll rp/rp-pvp, csak hát itt vannak a haverok, akiket Szadiszindy miatt nem fogok itt hagyni, de én ezeket akkor se tudom figyelmen kívül hagyni, sajnos.
picket
Nem akartam mondani, hogy nem fogják érteni, mert... csak. Inkább arról mesélj, hogy sikerült-e megtanítani azt a csorda szürke marhát repülni a sárkányrepülõs bácsi módszerével. Tudod, aki kacsákat, vagy miket tanított meg repülni... <#fejvakaras>

&#3237;_&#3237;

QuippeR
meg nem értett zseni vagyok a földhözragadtság tomboló viharában <#beka3>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Köszönöm az elemzést, bár nem értettem, de azért köszi 😊 (Még átolvasom 2 szer , hátha...)

picket
Mirõl zagyválsz? Keresd meg thottboton a választ <#idiota>

http://www.thottbot.com/?s=what+is+life <#crazya>

&#3237;_&#3237;

Tatyla
szerintem ez az oldal jobb mint a thootbot...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

<#eplus2><#idiota><#hawaii>

QuippeR
ez nem érettségrõl meg rp-sségrõl szól. a szerepjátékoknak is megvan a consumer és producer típusú közönsége, ami általában a mindig játékos/mindig KM felosztásban tettenérhetõ a hagyományos szerepjátékokban. a consumer rp-snek tökéletesen megfelel a WoW által nyújtott, fogyasztható rp, amiért nem kell semmit tennie, csak hagyni magát szórakoztatni.

szóval a probléma nem érettség és rp vonalon osztja meg a játékosokat, hanem fogyasztó/termelõ témakörben.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.