World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbá még mindig nem értem, hogy mit akarsz egyfolytában az overheal-el.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
En meg emlekszem arra, hogy (mondjuk megfelelo populacioju szerveren) kidobtak mert megmondtam, hogy nem restos drood vagyok, hanem feral. Az nem tud heal-elni es kerestek egy papot.
Szoval ez a healer mindig talal csapatot dumat is lehet innen nezni. 😊
De nyilvan nem szabad. Mert ilyen is olyan is elofordulhat. Es surubben talal csapatot egy healer (altalaban ezt is).
Egyebkent meg ez az alig talal instance dolog is abbol fakad, hogy dps-sel dunat lehet rekeszteni. Meg jokkal is.
Az, hogy pvp-ben nem heal-el egy pap vagy paladin az irritalo teny es valo. A minap is vissza kellett fognom magam, mikor harmadik keresemre sem volt hajlando odafigyelni a paladin, hogy ne legyen rajtunk magic effect (mert nem hasznalt semmilyen decursive tipusu dolgot, amivel csak egy-egy gombnyomas lenne ugye. 😊 ).
"Ezt nem hiszem. Aki jó melee dps, az nem csak sokat sebez, de keveset sebzõdik, és nem fekszik alá feleslegesen moboknak. Ahhoz pedig figyelni kell."
Ezert mondtam, hogy altalaban ... ugye. 😊
Egyebkent en (dps-kent) odafigyeltem arra, hogy hol vagyok, kit ussek (sot meg offtank szerepet is ellattam, mert keves tankunk volt neha. Ne a ruhasokat usse mar, hanem inkabb engem. 😊 )
De pl. en healer-kent nem csak a csikokra figyeltem. Joreszt arra. Meg arra, hogy ki hol helyezkedik el (ha jon valami aoe, akkor tudjam hogy kit kell agyon heal-elni), combat rezzel kit huzzak fel, melyik drood-nak van meg combat rez-e, es meg sorolhatnam.
A tanknak is van eleg dolga termeszetesen. Nekem healer-kent ugy tunt, hogy sokkal tobb a dolgom (lehet, hogy azert mert nem voltak annyira "skillesek" a dps-eink amennyire Te vagy. 😊), mint dps-kent. Sokkal tobb.
A lenyeg a lenyeg. En meg szoktam koszonni, ha valaki leszedi rolam a mob-ot, ahogy a jo tankolast is, es durva dps-t. 😊 Ezert varom el, hogy nekem is megkoszonjek a heal-t. Warlock-kent most nem varom el, hogy megkoszonjek. Eleg nekem, hogy gyilkolhatom a mob-ot.
Sok minden fugg az emberektol nyilvanvaloan. Mindenki maskent erzi a dolgokat. Ezzel viszont nincs is baj ugy gondolom. 😊
"Ezert kell jobban odafigyelni rajuk, velemenyem szerint." - Akinek szárazdajka kell, az ne wow-ozzon, ezen rajta van a 12-es karika <#idiota>#idiota>
"A masik dolog meg az, hogy meg a melee dps-eknek is kevesbe kell altalaban (hangsulyoznam altalaban) figyelni." - Ezt nem hiszem. Aki jó melee dps, az nem csak sokat sebez, de keveset sebzõdik, és nem fekszik alá feleslegesen moboknak. Ahhoz pedig figyelni kell. Persze õ nem fogja leszedni magáról a dot-ot ami megölheti, de errõl szól a játék, hogy egyikünk a másiktól függ. A healer meg nem fogja dps-elni. Persze kivéve ha kinyavajogja a dd talentet, aztán mindenki feralban, shadowban meg loladinként tolja, de akkor meg healelni nem tud úgy ahogy sok esetben kéne.
Egyetlen dolog igaz, hogy sok healelésnél észre veheted, hogy csak a csíkokat nézed. De ennyi erõvel dps kaszt is mondhatja, hogy csak a mob hp-jét nézi, tank meg mondhatja, hogy csak a sajátját, hogy mikor nyomjon healthstone-t, meg a target's targetet, hogy mikor tauntoljon.
Healeltem is, dps-eltem is, tankoltam is. Észrevételem: gagyi duma, hogy nem becsülik meg a healert, mert nem érdemel semmivel sem nagyobb megbecsülést, és több szidást, mint bárki más. Ezek alapján nem healelni pvp-ben, mert az nem fun abszolút hülyeség, mert nyerni fun, és ha healelsz egy keveset, akkor nyertek. Akinek meg az hiányzik, hogy folyamatosan dícsérgessék, az keressen olyan guildet, ahol így mennek a dolgok. "A bal oldal mondja hangosan: köszönjük healerek! Most a jobb oldal: köszönjük tankok! Mindenki együtt: köszönjük dd-k!" Lehet alapítok ilyen guildet, és elveszem a tagok összes goldját, mert az a gonosz Blizzard mûve, és megrontja a lelküket <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egy dps kaszt eletkepes meg instance-on kivul is (igy a jatek tobbi resze elvezetesebb szamara), mig egy holy pala vagy egy holy priest (resto drood), kuszkodik ahoz kepest, amit egyebkent a class-a tudna.
Ezert kell jobban odafigyelni rajuk, velemenyem szerint.
(Es itt most ne jojjon nekem senki se azzal, hogy a dps-eknek is at kell talentezniuk magukat. Annak idejen a combat rugora is azt mondtak szar pvp-ben. Aztan jott egy-ket ember es megmutatta, hogy lehet vele pvp-zni. Frost mage detto).
A masik dolog meg az, hogy meg a melee dps-eknek is kevesbe kell altalaban (hangsulyoznam altalaban) figyelni.
No meg az egesz instance-bol csak a csikok maradnak meg ... szamomra nem volt valami nagy elvezet heal-elni. Csinaltam, mert arra volt szukseg.
sehol, csak egy általánosító jellegû példa akart lenni 😊
vagymiaszösz...
Melyik PvE szerveren van sok magyar player & klán horda oldalon?
Nem fogok erre reagalni.
Nem fogok erre reagalni.
Nem fogok erre reagalni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
csak nem tudsz ütni... retroként 3adannyi idõ legyakni akárkit azért ez nem lehanyagolható még lvl 50 körül
most már eljutottam oda, h az instakban áltban csak a mage/rogue néha dual-os wari ha van elõttem, ami azért nem szar😄
legalábbis vigyorgok amikor nézem h a mage 1-2 óra alatt 10k-val elõzött csak be😄 ált a hunterek sehol nincsenek még a lockok is eléggé hátul vannak - nekem tetszik😄
retroként viszont fogy a mana nagyon - viszont pvp-ben fos vagyok még arra még nem éreztem rá nagyon..
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
"Healernek nem kell szaladni mi?" - Egyes esetekben nem, mint ahogy egyes esetekben dd-nek nem kell semmit csinálnia, csak egy gombot nyomogatni. De kiemelek egy esetet, és azon sírok, hogy mindig ez van. Nem így kell flémelni? <#bee1>#bee1>
"A Firemaw taktikátok meg szar, ha úgy csináltátok 😊" - Nem hal meg = szar. Meghal = jó. Meghal.
"Jah, és ugye hunter lévén rájöttél, hogy mozgás közben is tudsz lõni, viszont én nem tudok healelni, csak ha megállok. 1-2 kivételtõl eltekintve." - Noob, látszik semmit nem tudsz a hunterrõl. Kicsit megkevered a két mondatrészt, és felolvasod, akkor ugyanezt kapod hunterre. <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
Jah, és ugye hunter lévén rájöttél, hogy mozgás közben is tudsz lõni, viszont én nem tudok healelni, csak ha megállok. 1-2 kivételtõl eltekintve.
Amúgy meg a képen lévõ berendezés használatakor nem érvényes rád az "afk" kifejezés <#bee1>#bee1>
ಥ_ಥ
--
egyébként meg healelni nem nehezebb mint tankolni azért a tankoláshoz is kell egy kis tehetség
mert van különbség egy "highskill" tanker között és egy "mediumskill" tanker között ^^
mi raid/insták végén mindig irunk egy "nice work team" és el van intézve.. 😊
ಥ_ಥ
miközben a fél raid eldõl 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Persze az a csapda jól esik néha az embernek, de az esetek döntõ többségében azért sokkal kevesebb dolgotok van, mint nekünk 😊
Nah, akkor flémeljünk mostmár picit, unatkozom 😄
Egyszerûen minimális túlzásnak érzem, hogy pvp-ben nem healelek, mert nem whisperelnek rám, hogy "nájsz híl". Ez hülyeség úgy ahogy van. Azt sem tudom megérteni, akinek csak a nagy sebzésre csorog a nyála. És azt sem, hogy aki szarul érzi magát egy guildben, meg "omg lecsesznek", akkor miért nem keres magának mást.
Azt meg hol tudod megcsinálni mostani instance-ekben, hogy autoshot és a retyón vagy? <#wow2>#wow2>
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha az nem dicsõség egy dps class-nak, hogy ha a top3-ban látja a nevét, netán top1, akkor nem tudom mi az.
healelni macerás dolog, rohadt sok felelõsséggel jár...
sokkal többel, mint dps-elni.
mindemellett a tankokat is meg szokták dicsérni - legalábbis nálunk -, ha úgy rááll egy boss-ra, hogy csinálhatsz te akármit, nem téped le róla, még akkor se, ha megszakadsz.
de ugyanígy a dps-t is meg szoktuk dicsérni, mikor azt látjuk, hogy elolvadnak a mobok pillanatok leforgása alatt...
s amikor mindenkit agyba-fõbe lehetne dícsérgetni, de nincs rá szükség, mert mindenki maximálisan teszi a dolgát, akkor asszem az a tökéletes teamwork.
bár nem is tudom ezt minek irtam le, mikor triviális dolog 😊
Pappal kulon kell kerni idot hogy kimenyek pisilni. Es meg nekik all foljebb hogy mi tartott ilyen sokat.