World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dps kaszt eletkepes meg instance-on kivul is (igy a jatek tobbi resze elvezetesebb szamara), mig egy holy pala vagy egy holy priest (resto drood), kuszkodik ahoz kepest, amit egyebkent a class-a tudna.
Ezert kell jobban odafigyelni rajuk, velemenyem szerint.
(Es itt most ne jojjon nekem senki se azzal, hogy a dps-eknek is at kell talentezniuk magukat. Annak idejen a combat rugora is azt mondtak szar pvp-ben. Aztan jott egy-ket ember es megmutatta, hogy lehet vele pvp-zni. Frost mage detto).
A masik dolog meg az, hogy meg a melee dps-eknek is kevesbe kell altalaban (hangsulyoznam altalaban) figyelni.
No meg az egesz instance-bol csak a csikok maradnak meg ... szamomra nem volt valami nagy elvezet heal-elni. Csinaltam, mert arra volt szukseg.
sehol, csak egy általánosító jellegû példa akart lenni 😊
vagymiaszösz...
Melyik PvE szerveren van sok magyar player & klán horda oldalon?
Nem fogok erre reagalni.
Nem fogok erre reagalni.
Nem fogok erre reagalni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
csak nem tudsz ütni... retroként 3adannyi idõ legyakni akárkit azért ez nem lehanyagolható még lvl 50 körül
most már eljutottam oda, h az instakban áltban csak a mage/rogue néha dual-os wari ha van elõttem, ami azért nem szar😄
legalábbis vigyorgok amikor nézem h a mage 1-2 óra alatt 10k-val elõzött csak be😄 ált a hunterek sehol nincsenek még a lockok is eléggé hátul vannak - nekem tetszik😄
retroként viszont fogy a mana nagyon - viszont pvp-ben fos vagyok még arra még nem éreztem rá nagyon..
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
"Healernek nem kell szaladni mi?" - Egyes esetekben nem, mint ahogy egyes esetekben dd-nek nem kell semmit csinálnia, csak egy gombot nyomogatni. De kiemelek egy esetet, és azon sírok, hogy mindig ez van. Nem így kell flémelni? <#bee1>#bee1>
"A Firemaw taktikátok meg szar, ha úgy csináltátok 😊" - Nem hal meg = szar. Meghal = jó. Meghal.
"Jah, és ugye hunter lévén rájöttél, hogy mozgás közben is tudsz lõni, viszont én nem tudok healelni, csak ha megállok. 1-2 kivételtõl eltekintve." - Noob, látszik semmit nem tudsz a hunterrõl. Kicsit megkevered a két mondatrészt, és felolvasod, akkor ugyanezt kapod hunterre. <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
Jah, és ugye hunter lévén rájöttél, hogy mozgás közben is tudsz lõni, viszont én nem tudok healelni, csak ha megállok. 1-2 kivételtõl eltekintve.
Amúgy meg a képen lévõ berendezés használatakor nem érvényes rád az "afk" kifejezés <#bee1>#bee1>
ಥ_ಥ
--
egyébként meg healelni nem nehezebb mint tankolni azért a tankoláshoz is kell egy kis tehetség
mert van különbség egy "highskill" tanker között és egy "mediumskill" tanker között ^^
mi raid/insták végén mindig irunk egy "nice work team" és el van intézve.. 😊
ಥ_ಥ
miközben a fél raid eldõl 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Persze az a csapda jól esik néha az embernek, de az esetek döntõ többségében azért sokkal kevesebb dolgotok van, mint nekünk 😊
Nah, akkor flémeljünk mostmár picit, unatkozom 😄
Egyszerûen minimális túlzásnak érzem, hogy pvp-ben nem healelek, mert nem whisperelnek rám, hogy "nájsz híl". Ez hülyeség úgy ahogy van. Azt sem tudom megérteni, akinek csak a nagy sebzésre csorog a nyála. És azt sem, hogy aki szarul érzi magát egy guildben, meg "omg lecsesznek", akkor miért nem keres magának mást.
Azt meg hol tudod megcsinálni mostani instance-ekben, hogy autoshot és a retyón vagy? <#wow2>#wow2>
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha az nem dicsõség egy dps class-nak, hogy ha a top3-ban látja a nevét, netán top1, akkor nem tudom mi az.
healelni macerás dolog, rohadt sok felelõsséggel jár...
sokkal többel, mint dps-elni.
mindemellett a tankokat is meg szokták dicsérni - legalábbis nálunk -, ha úgy rááll egy boss-ra, hogy csinálhatsz te akármit, nem téped le róla, még akkor se, ha megszakadsz.
de ugyanígy a dps-t is meg szoktuk dicsérni, mikor azt látjuk, hogy elolvadnak a mobok pillanatok leforgása alatt...
s amikor mindenkit agyba-fõbe lehetne dícsérgetni, de nincs rá szükség, mert mindenki maximálisan teszi a dolgát, akkor asszem az a tökéletes teamwork.
bár nem is tudom ezt minek irtam le, mikor triviális dolog 😊
Pappal kulon kell kerni idot hogy kimenyek pisilni. Es meg nekik all foljebb hogy mi tartott ilyen sokat.
van egy scr shot galeriam bg-s/randominstás : nice healing leli! beszolasokbol 😄DDD
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nem értem, hogy akit szidnak, az miért itt sír, miért nem keres másik guildet, vagy szól a guildjében, hogy ezt esetleg nem kéne. Ugyanúgy ha whisperelgetnek, akkor mi van? Neki mondd, hogy bajod van ezzel, ne nekünk!
ಥ_ಥ
Ami viszont nagy pozitívum más kasztokkal szemben, hogy én tudom így figyelni a raid minden mozzanatát. Ez új bossoknál, új taktikáknál elég jól jön. Szal healer szemszögbõl mondhatni könnyen ki lehet szúrni azt is, hogy ki nem rendelkezik kellõ WASD skillel.
Minden kasztnak megvan a maga szépsége, nálunk én úgy gondolom, hogy a fent említett dolgok azok.
Továbbá én priest létemre megköszönöm, ha healt kapok 😛
Vagy esetleg belátod, hogy a wow egy ilyen játék, hogy healelni is kell a sikrehez? És nem tud mindenki healelni? És nem lehet minden lövésed a legnagyobb? Sõt nem lõhet mindenki 934569234-et sebzõ valamit? Mert valakinek más a dolga a siker érdekében? wtb brain?
ಥ_ಥ
"Igaz az instákból csak arra emlékszem, hogy "narancs csík, zöld csík, piros csík, kék csík"
hja, papként az instákból én se sokat láttam, sokszor csak azt vettem észre, hogy na, már megint az endbossnál vagyunk, annyira a csíkokra figyeltem végig.
furcsa is volt nekem a pap után a hunter, állandóan a hp csíkokat figyeltem, kellett egy idõ, amig leszokott róla az ember <#vigyor0>#vigyor0>
Jah es a legjobb az amikor wipe utan jon a hunter hogy "why no heal me?"
ARGHH 😄
ok, bár nekem nincs több éves healer / raid healer tapasztalatom, mindössze pár hónapra rúg csak, de tényleg nem becsülik meg õket eléggé nekem ez a meglátásom...
s ez általános érvényû.
vegyük például alapnak, hogy egy raid-re ugyebár elvárják mindenkitõl, hogy felcuccolva, felpotizva érkezzen. namost egy holy pap / resto druid, sámán, etc. pl., hacsak nem herbalista igen nehezen farmolja ki még a javítási költségét is, egybekrõl nem is beszélve (amikor meg party-val menne farmolni, akkor meg általában mindenkinek más sûrgõs elfoglaltsága akad - tisztelet a kivételeknek).
ha netán a tank bekap 1-2 durvább crit-et, s elfekszik, akkor is a healereket b*sztatják, mert suxx volt a heal, holott lehet nem is tehettek az egészrõl. ha overhealelnek, kinyúvadnak, a túl keveset healelnek, meghal valaki, szóval mindenképp szívnak.
azonkívûl wipe-nál is amig a többiek elmennek bioafk-zni, vagy kaját csinálni a konyhába, a healerek azok, akik visszafutnak, res-selnek, buffolnak, stb... többiek meg lazítanak.
ezen kívûl nem csak a healért felelõsek, hanem dispelezni kell a mobokat, partytagokat, poison-t, disease-t, magic-et, meg midnen szart is szedniük kell, szóval én qrvára nem irigylem õket, mert van dolguk dögivel, s sokszorosan több felelõsségük van annál, mint pl. állni 1helyben és nyomogatni a frostbolt gombot, vagy éppen autoshot-olgatni, stb...
szóval szerintem is jobban meg kéne becsülni õket.
nálunk pl. nem egy karazhan run bukott el azon, hogy nem volt online priest, vagy túl kevés volt...
Én a TippBuddy-t használom, de ott már nem mûkszik az az opció, hogy mutassa a guild nevet. Asszem én is váltok arra amit te is írtál.
igy jártál, de mi azért ettõl függetlenül még szeretünk téged <#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"