World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Allegiance to the Aldor
- Allegiance to the Scryers
Olvastam múltkor, hogy valaki valamit rosszul választott (bár ebben nem vagyok biztos, és abban sem, hogy ez az a quest, vagy nem -.-) és nehéz ezt visszafordítani, vagy egyáltalán nem lehet.
Az ebben jártas játékosoktól kérdezném, hogy ettõl a választástól függ-e valami, és hogy egy allisnak melyiket érdemes választani (gondolom Aldor)?
Vagy ez nem így megy? 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
az elsõ mount olyan mint az elsõ alkalom a lányoknál
az elsõ áltában midnig fáj (goldban..) de az élményért megéri 😄
... got nothin to share with you...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
kérdés: hol tudok lovat-hatást-mountot, nemtom ti hogy mondjátok, venni?
körbejártem egész sw-t, de nem találtam 😮
... got nothin to share with you...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Más is tapasztalt ilyet aki nagy mennyiségû Ace addont használ?
A halál csupán a kezdet...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
csak megnéztem az ismerõseid ^^
na várj kiszedem a linket
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
meg "le a francia üzemeltetõvel"
ha ezt tudom hogy ilyen kemény módszereket is bevetnek, akkor szerzek fegyvereket... 😊
monnyon le!
gyurcsány tárgyaljon a blizzarddal hogy ne szopassanak ennyit
nyugszik a beteg
mindjárt jön a kabátka, csak fordítva kell belebújni
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
vagy ez már a március 15.-ei események elõszele? <#idiota>#idiota>
nem mennek a szerverek, mert mindenkit kidobott, nem megy az auth szerver, mert nem csinál semmit, nem megy a fórum, és a news server senem.
A Telia egyelõre válaszol, szerintem a weboldaluk is menne, ha nem mindenki azt nézné... nos elõbb utóbb kiderül