World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsö találkozásom után ment ignore-ra.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Megjegyzem maga a szituáció teljesen felháborító tényleg.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Szeretnék túladni BC-s WOW accountomon.
Bloodscalpon: 70 orc hunter, 62 ud priest, 62 tau shaman, 61 troll rogue, 46 tau warrior. 400-500g + rengeted alapanyag ~500+ g
az acc jelenleg nincs befizetve
ha vkit érdekel írjon privit
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Másik meg hogy hybrid nagyobb dmg-t tól se igaz egészen, mert van ahol pont neki nem fekszik annyira a boss vagy a DDzés mellett más szerepet is be kell tõltenie(pont ezért hybrid)
u.i:Régebben pld a legjobb tank és nagyon jó dd volt a warrior. Gondolom ez sok embernek természetes volt akkor, hogy 1 class nem csak 1 szerepet tölt be. Hybrideknek meg maradt 1 szerep. Nekem jobban tetszik a mostani helyzet, mert így változatosabb lett a játék+ a raidek is.
Amúgy AH-ban az árak ilyenek, nálunk a might 120g alatt nagyon ritkán van, primal fire-water-air-mana pedig 20-30g.
A halál csupán a kezdet...
- reggel megkerestem az elementálok platformját Nagrandsban, fél óra alatt csak 10 mote of fire jött össze, ellenfélbõl meg csak egy hordás druidát láttam, de békén hagytuk egymást. Legalább Shattarathoz (vagy hogyan írják) közel van
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
máshol meg nincs ember akit le lehetne ölni..
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
na mind1
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
akkor inkább nrm veszem meg
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Cursegamingen abszolút nincs.
ha lvl 1-en megölsz egy lvl 1-et akkor mennyi XP-t kapok
thx ha válaszoltok, ha nem akkor..is..😄
Ha én kezdem a csatát, valamivel több esélyem van, de ha a rugó, akkor abszolút esélytelen 😞
anti hero
ಥ_ಥ
😊
zarojelben jegyzem cska meg hogy meg eletemben nem lattam pvp miatt roamingolo emberkekek wowban, gondolom amiatt hogy meg ok sem lattak roamingolo emberkeket wowban akik szinten pvp csatat kerestek volna outdoor pvp formajaban.
az egesz outdoor pvp ott bukott el a faszba hogy ott kelsz fel ahol meghaltal.
na, kis omlenges errol+arrol, meg 2 perc van munkaidombol 😊
anti hero
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Másfél, két óra alatt megvan két napi primal might 😊
ಥ_ಥ
Milyen talentra érdemes nyomni ... úgy érzem én féltetalentoltam ... vagy nem ?
Palanthos lvl 24 druida
Druida világuralmat! Mage-nek heal varázslatot! Locknak pajzs-használat talentet, hogy jól bírja az ütést (aggró már megvan <#idiota>#idiota>)!
ಥ_ಥ
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"