World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
jah, de ha pvp szerver akkor gerinctelen köcsögnek kell lenni? sztem nem a szerver tipustol függ hogy valaki jellemtelen senki-e.

capaszabi
shr-rõl megvan a véleményem nekem is. betaggeli a küldizõk mobjait, megvárja mig bánya mellett elkezded ütni a mobot és kiszedi elöled, legankeltet mobbal, shadowmeldbõl kezdi a duelt és még sorolhatnám...

elsö találkozásom után ment ignore-ra.

capaszabi
rájuk is ültünk ofc egy lockkal utána akinek gemet kellett csinálnom 😄

capaszabi
a warri fury dw volt, és disarm után az offhandje nem igazán volt hatékony... én is csodálkoztam. utána meg õk csodálkoztak...

s0n1c
pvp szerver
Nyomoronc SHR mindíg ezt csinálja
[HUN]Crassus
báááár ha egy full restó sámli simán megölte õket lehet iagzat beszéltél....P😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
naaaaa 20%-on ha mobot ölsz és rádchargeol egy 70-es warri kb. instant dõlsz nemhogy még te leviszed 20%-ra....khmm khmm😊 ne túlozzunk azé.....
Megjegyzem maga a szituáció teljesen felháborító tényleg.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ráültem volna a hullájukra.

mert szarok és tudják, mi pedig szeretünk nagyképûsködni <#idiota>
Picket, hogy Te mindig paraszt vagy 😄DDD
Üdv!

Szeretnék túladni BC-s WOW accountomon.
Bloodscalpon: 70 orc hunter, 62 ud priest, 62 tau shaman, 61 troll rogue, 46 tau warrior. 400-500g + rengeted alapanyag ~500+ g
az acc jelenleg nincs befizetve

ha vkit érdekel írjon privit

capaszabi
nem attól lesznek puhapöcsü gankerek, hanem alapból azok. Tegnap pl.huzom a warrimat (66), sunspring postnál csinálom a hullaégetös küldit, parton horgászik egy 70es druida, mondom ok, minek bsztatni, mindenkinek jobb ha nem. picit késõbb leszáll mellettem 70es warrior miközben mobot ölök és 20%on vagyok, charge és elkezd ölni, leverem 20%ra erre a druida felgyogyitja és MF spammel megölnek 2en!!! imba skill. rezzelek, charge execute. nyomom az emote-ot hogy szakadjon már le, ne erölködjön, de csak megölnek 3x ra is. relog sámánra. a fire elementálom megölte mind2-t. Na az ilyen szánalom minek gankel KICSIKET? mert egy félhulla szürke playert meg bir ölni, egy egyenlöen gearezettet meg 2v1 ben sem. EZÉRT PUHAPÖCSÜ SZAR SENKI, nem attol hogy legankel mobbal.

picket
Megint ez az spriest reklám. Más kasztnak miért nincs szüksége a "nézd milyen jó és hasznos vagyok" hsz-ekre? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Miattam tudjon minden kaszt sebezni, tankolni és healelni. És régen a hibridek egy dolgot tudtak 90-100%-ig, egy-két másikat 60-80%-ban. Most ezt az egészet egy 10-20-30 százalékkal emeld meg, és már nincs is szükséged másra, csak hibrid kasztra. Ja, és a tied nem hibrid? 1. dögölj meg, 2. reroll.

&#3237;_&#3237;

Vagy a lock dobja meg a spap dps-ét😊) Amugy ha megnézed Nihilum és DnT is használ spapokat. DnTbe fix 2 spap megy mindig. Sokan csak a dpst nézik, de 1 spap a dps mellé odarakja a "kis"manaregent is vagy VE-vel a healt a csapatba. Most hogy levették az 1ik agrocsökkentõ talentjét, így beszabályozták a dps-ét is spapnak, mert hiába tudna több dps kitolni magából ha 1x agroval nem lehet követni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Azt kifelejtettem ,hogy szerintem papok nem sírtak bg,pvp miatt hogy nem tudnak dps-t. Inkább pont azért sírtak ,hogy pvpbe nagyon jó de raidbe használhatatalna az agro miatt+ nagyon gyorsan ellövik a manájuk.

Vagy azt is mondhatnánk, hogy a blizz eredetileg 3 telentágat talált ki minden class-nak. Pont azért, hogy ne alakuljanak ki szerepek mint pld csak heal-elsz mert másra nem vagy jó. Bcben meg visszatértek az eredeti elgondolásra, hogy 1 class minden talentága használható legyen. Na most az , hogy a DD classok nem érvényesülnek annyira nem a hybridek miatt van, hanem a bossok igen nagy %ka nem kedvez a DD-knek.
Másik meg hogy hybrid nagyobb dmg-t tól se igaz egészen, mert van ahol pont neki nem fekszik annyira a boss vagy a DDzés mellett más szerepet is be kell tõltenie(pont ezért hybrid)
u.i:Régebben pld a legjobb tank és nagyon jó dd volt a warrior. Gondolom ez sok embernek természetes volt akkor, hogy 1 class nem csak 1 szerepet tölt be. Hybrideknek meg maradt 1 szerep. Nekem jobban tetszik a mostani helyzet, mert így változatosabb lett a játék+ a raidek is.

Fenrir
Egyedül nem a legjobb farmolni, párban már nagyon gyorsan lehet haladni. DD warriorként én egy hunterrel csináltam, szinte meg sem kellett állnunk mert folyamatosan tudtuk õket ütni. Kb 1 óra alatt 5 primal air-t ütöttünk ki.

Amúgy AH-ban az árak ilyenek, nálunk a might 120g alatt nagyon ritkán van, primal fire-water-air-mana pedig 20-30g.

A halál csupán a kezdet...

- ma reggel benéztem AH-ba, kicsit ledöbbentem a mote of akármi 1.5g buyout-os átlagárán (Vashj), ugyanabból a prime 10g körül van, prime of might-ot nem láttam 100g alatt (mivel mostanában ritkán járok AH környékén, engem ezek az árak megleptek -- magasnak tûnnek)
- reggel megkerestem az elementálok platformját Nagrandsban, fél óra alatt csak 10 mote of fire jött össze, ellenfélbõl meg csak egy hordás druidát láttam, de békén hagytuk egymást. Legalább Shattarathoz (vagy hogyan írják) közel van

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

[negativ] Cirek
az outdoor pvp-zni akaró wowosok a farmhelyeket roamingolják és puhapocsu ganker nulla retardáltak lesznek abban a pillanatban ahogy meg mernek vkit ölni, abban az apró reményben hátha hív erõsítést a farmoló játékos és kialakul vmi pvp csata.

máshol meg nincs ember akit le lehetne ölni..

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

MrStokes
Waa! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Syron
yah 😄

gondolom hogy jobb, mert amikor írta a kérdést, akkor lvl50 volt az a mage az aláírásában, most meg már lvl60 ^^

Syron
haha, hát törtön van olyan hogy 11000 xp/ mob szal ha neked az jobb tele buggal akkor.... 😛

Laky
<#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

aza gond nincs annyi idõm játszani, szal most 8000 FT két hónaponta, az elég sok, mer kise használnám..😞
na mind1

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

TDC Geronimo
Körül kellene nézni jobban -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

pff...
akkor inkább nrm veszem meg

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Syron
50 XP-t

Ezt a régebben linkelt Photek UI 7-est le tudom szedni vhonnan?
Cursegamingen abszolút nincs.

Sugam
elobb farmoltam masfel orat sedómunba, jott 7db primal air.

hello, gondolkodok abban hogy megveszema a wow ot, de lenne egy kérdésem😊
ha lvl 1-en megölsz egy lvl 1-et akkor mennyi XP-t kapok
thx ha válaszoltok, ha nem akkor..is..😄

Oldern the 1st
Hát, a kérdés remek... warriorokat még meg szoktam enni, ha marad hp-m kijönni a charge+ utána következõ támadások kombóból, de a rugó valahogy nehezebb, fõleg ha a stunlock mestere 😊

Ha én kezdem a csatát, valamivel több esélyem van, de ha a rugó, akkor abszolút esélytelen 😞

clueless vagy, de nem is vezsem a faradtsagot hogy kiigazitsalak, felesleges.

anti hero

Egyszerû a dolog. 2 hétig restos vagyok (druida), majd ha elfogyott a lóvé repairra/potira/flaskra vagy csak simán unom, hogy van pofájuk a hordásoknak egy szarvasaggancsos druidát hátbakapni, mikor 2 mobbal bírkózik, ekkor áttalentolok feralra, 2-4 nap alatt összeszedek 8 primal mightnyi alapanyagot, eladom, kipvp-zem magam, és nyugodt szívvel megyek vissza instázni.
shaime01
egyeltalán szeretsz pvp-ni balanced druidként meele ellen ?😊

shaime01
egyeltalán szeretsz pvp-ni balanced druidként meele ellen?😊

Oldern the 1st
Nálam az outdoor pvp abban merül ki, hogy egy-egy hordás rugó MINDIG van az ÖSSZES mote farmoló helyen, Nagrandban középen az Ogre barlangban, és Terokkar Forest Bog Lord részén, akik aztán naponta egyszer jól leölnek amikor iszok 😄 Ilyenkor megrántom a vállam, majd továbbállok (balance druidaként nem nagyon szeretek rugókkal kûzdeni, meg van jobb dolgom annál, mint hogy az ilyenekkel törõdjek - ha pvp kell, megyek bg-be 😊

picket
"meg eletemben nem lattam pvp miatt roamingolo emberkekek wowban" - Ezek a mai fiatalok...

&#3237;_&#3237;

hat nem tudom, ertelem szeruen nem pvp miatt farmolsz (farmolja a karid) a mote-okat, ugyhogy ha vki ilyenkor hatbavag es meg ezzel henceg is az nemcsak puhapocsu ganker nulla, hanem szimplan retardalt.. nem izgatnam miatta magam soha, bar gondolom te sem teszed
😊
zarojelben jegyzem cska meg hogy meg eletemben nem lattam pvp miatt roamingolo emberkekek wowban, gondolom amiatt hogy meg ok sem lattak roamingolo emberkeket wowban akik szinten pvp csatat kerestek volna outdoor pvp formajaban.

az egesz outdoor pvp ott bukott el a faszba hogy ott kelsz fel ahol meghaltal.

na, kis omlenges errol+arrol, meg 2 perc van munkaidombol 😊

anti hero

Mighty
Ha nincs konkurencia, akkor elképzelhetõ 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Oldern the 1st
Primal Might: szvsz Shadowmoon Valley. Kezded délkeleten, ott primal mana + primal air, aztán középen a primal earth+primal fire, majd északon a primal water 😊

Másfél, két óra alatt megvan két napi primal might 😊

TVelvet
Lol panther 😄D
picket
"Játszik valaki druidával ?" - mindenki, a többi kasztot ki fogják venni a játékból, mert feleslegesek <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Játszik valaki druidával ?

Milyen talentra érdemes nyomni ... úgy érzem én féltetalentoltam ... vagy nem ?

Palanthos lvl 24 druida
picket
Ez mind rendben, csak nem ez a probléma. A baj az, hogy kialakult a játékban minden kaszthoz egy szerep (már az elején, illetve így lett megtervezve a sok-sok év alatt amig fejlesztették). Volt 3 és fél healer kaszt (valamelyik sebezni is tudodd asszem <#idiota>), egy tank kaszt, meg egy rakás dd. Nézzük az arányokat "bölcsöde" szinten (raid ugyanez, csak nagyban): kell egy tank, egy healer, meg 3 dd. Healert alapvetõen nem szívesen indítottak az emberek (emlékszem kezdeti idõkben micsoda druida mennyiség volt, gyakorlatilag nem léteztek, pala meg minden bokor alatt nõtt, bár az egy másik fenomén eredménye). Tehát az arányok nagyjából megvoltak. Jött a bg, pvp, honor rendszer, omg my priest does no dps! Peccs, állítgatás, talentfa átrendezés. Most ott vagyunk, hogy minden kaszt képes sebezni. De jól. Sõt, hibrid kasztok jelentõs része jobban, mint egyes "régi" dd-k. Plusz eddig nem voltak cuccal támogatva, most vannak (drood feral +ap, meg hasonlók, de csak alapból az egyszerre +sta +agi +str +int cuccok megléte). Tehát már mindenki lehet dd. És szeretne is, mert pvp-ben az a jó. Régi szerep eldob, ide az újjal. Ezt õ megteheti, egy "régi" dd nem válthat healerre, tankra. Ahol csak szimplán sebezni kell, oda jobb ma bármelyik spriest, feraldrood, dw sámán, meg miattam loladin is, mint egy "régi" dd. Szóval minden hibrid kaszt dd-vel hibrid. Meg egyesek mindent tudnak, akár egyszerre. Jól talentezett drood mindent tud egy kicsit. Semmit sem tökéletesen, de ez akkor is épp elég ahhoz, hogy dd, tank vagy healer helyre is beférjen egy "bölcsödés" partyban. És akkor felszerelést gyûjt, aztán a végén megint választhat, hogy mihez van kedve. 3in1. És a mezei dd-k meg felháborodnak. Vajon miért? <#nemtudom>

Druida világuralmat! Mage-nek heal varázslatot! Locknak pajzs-használat talentet, hogy jól bírja az ütést (aggró már megvan <#idiota>)!

&#3237;_&#3237;

Tyler Durden
Na jó de nem mindenkinek van otthon kínai rabszolgája, aki egy tál rízsért farmol (;

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

rhazid
outlanden egy egy instában a moboknak hányas szintük van meg hány HP-jük?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

MrStokes
Ez aranyos 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"