World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
egyeltalán szeretsz pvp-ni balanced druidként meele ellen?😊

Oldern the 1st
Nálam az outdoor pvp abban merül ki, hogy egy-egy hordás rugó MINDIG van az ÖSSZES mote farmoló helyen, Nagrandban középen az Ogre barlangban, és Terokkar Forest Bog Lord részén, akik aztán naponta egyszer jól leölnek amikor iszok 😄 Ilyenkor megrántom a vállam, majd továbbállok (balance druidaként nem nagyon szeretek rugókkal kûzdeni, meg van jobb dolgom annál, mint hogy az ilyenekkel törõdjek - ha pvp kell, megyek bg-be 😊

picket
"meg eletemben nem lattam pvp miatt roamingolo emberkekek wowban" - Ezek a mai fiatalok...

ಥ_ಥ

hat nem tudom, ertelem szeruen nem pvp miatt farmolsz (farmolja a karid) a mote-okat, ugyhogy ha vki ilyenkor hatbavag es meg ezzel henceg is az nemcsak puhapocsu ganker nulla, hanem szimplan retardalt.. nem izgatnam miatta magam soha, bar gondolom te sem teszed
😊
zarojelben jegyzem cska meg hogy meg eletemben nem lattam pvp miatt roamingolo emberkekek wowban, gondolom amiatt hogy meg ok sem lattak roamingolo emberkeket wowban akik szinten pvp csatat kerestek volna outdoor pvp formajaban.

az egesz outdoor pvp ott bukott el a faszba hogy ott kelsz fel ahol meghaltal.

na, kis omlenges errol+arrol, meg 2 perc van munkaidombol 😊

anti hero

Mighty
Ha nincs konkurencia, akkor elképzelhetõ 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Oldern the 1st
Primal Might: szvsz Shadowmoon Valley. Kezded délkeleten, ott primal mana + primal air, aztán középen a primal earth+primal fire, majd északon a primal water 😊

Másfél, két óra alatt megvan két napi primal might 😊

TVelvet
Lol panther 😄D
picket
"Játszik valaki druidával ?" - mindenki, a többi kasztot ki fogják venni a játékból, mert feleslegesek <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Játszik valaki druidával ?

Milyen talentra érdemes nyomni ... úgy érzem én féltetalentoltam ... vagy nem ?

Palanthos lvl 24 druida
picket
Ez mind rendben, csak nem ez a probléma. A baj az, hogy kialakult a játékban minden kaszthoz egy szerep (már az elején, illetve így lett megtervezve a sok-sok év alatt amig fejlesztették). Volt 3 és fél healer kaszt (valamelyik sebezni is tudodd asszem <#idiota>), egy tank kaszt, meg egy rakás dd. Nézzük az arányokat "bölcsöde" szinten (raid ugyanez, csak nagyban): kell egy tank, egy healer, meg 3 dd. Healert alapvetõen nem szívesen indítottak az emberek (emlékszem kezdeti idõkben micsoda druida mennyiség volt, gyakorlatilag nem léteztek, pala meg minden bokor alatt nõtt, bár az egy másik fenomén eredménye). Tehát az arányok nagyjából megvoltak. Jött a bg, pvp, honor rendszer, omg my priest does no dps! Peccs, állítgatás, talentfa átrendezés. Most ott vagyunk, hogy minden kaszt képes sebezni. De jól. Sõt, hibrid kasztok jelentõs része jobban, mint egyes "régi" dd-k. Plusz eddig nem voltak cuccal támogatva, most vannak (drood feral +ap, meg hasonlók, de csak alapból az egyszerre +sta +agi +str +int cuccok megléte). Tehát már mindenki lehet dd. És szeretne is, mert pvp-ben az a jó. Régi szerep eldob, ide az újjal. Ezt õ megteheti, egy "régi" dd nem válthat healerre, tankra. Ahol csak szimplán sebezni kell, oda jobb ma bármelyik spriest, feraldrood, dw sámán, meg miattam loladin is, mint egy "régi" dd. Szóval minden hibrid kaszt dd-vel hibrid. Meg egyesek mindent tudnak, akár egyszerre. Jól talentezett drood mindent tud egy kicsit. Semmit sem tökéletesen, de ez akkor is épp elég ahhoz, hogy dd, tank vagy healer helyre is beférjen egy "bölcsödés" partyban. És akkor felszerelést gyûjt, aztán a végén megint választhat, hogy mihez van kedve. 3in1. És a mezei dd-k meg felháborodnak. Vajon miért? <#nemtudom>

Druida világuralmat! Mage-nek heal varázslatot! Locknak pajzs-használat talentet, hogy jól bírja az ütést (aggró már megvan <#idiota>)!

&#3237;_&#3237;

Tyler Durden
Na jó de nem mindenkinek van otthon kínai rabszolgája, aki egy tál rízsért farmol (;

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

rhazid
outlanden egy egy instában a moboknak hányas szintük van meg hány HP-jük?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

MrStokes
Ez aranyos 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Most mig itt melózok, az én karim is bõszen farmol, vagy a barátnõm vagy a kisfia által, fõleg az elementálos tisztáson Nagrand fölött. Ilyenkor születnek fõleg a "agyonvertem GM Vérpárducot 1v1 noskill /spit" postok a fórumokon 😊 Lényeg a lényeg, ha valaki éppencsak kezelni tudja a karaktert, ott pár óra alatt töménytelen mennyiségû mote of akármit lehet szerezni, ez leforditva olyan 70-90 goldot jelent mire hazaérek.
Nalunk ugy kellett rabeszelni oket hogy Spriestek legyenek :-)
De van druida tankunk 2 is, illetve utogetos es caster dd shamanunk is, tank paladin, BM hunter is (es nem halt meg Karazanban tobbszor a pet mint egy melee DD, mivel hotoltam, es ugy imba dmg-t tolt ki a hunter a pet-el egyutt, a legjobb DD utan voltak 2-en osszesitve) Annyira meg tudjak dobni 1-1 team teljesitmenyet a hybridek, hogy bun kihagyni oket.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

MrStokes
En ilyesmiket hetvegen hajnalban cszoktam gyujtogetni, olyankor alig vannak. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Fenrir
Eléggé extrém idõpontba kell odamenni, vagy délelõtt vagy éjfél után amikor a kisiskolások már alszanak vagy még iskolásban vannak. Amúgy Ragnaroson vagyok, tudom hogy ott tömegnyomor van, ezért is nem jó egyedül menni. Ha sok az ellenség akkor még mindig meg lehet õket gankelni amibõl vagy tömeggank lesz vagy eltakaródnak onnan 😊

A halál csupán a kezdet...

[negativ] Cirek
ha 5 priest akar shadow lenni akkor minden héten legyen másik a shadow, és amelyik a legnagyobb dps-t tolta és nem ölette meg magát minden bossnál az legyen a raid shadowpriestje 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Tyler Durden
Nemtom melyik szerveren vagy, de az a hely ahol mindig tömegnyomor van..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

- thottbot-on keress rá a 'mote of' water/mana/stb.-re, ott látható mik dobhatják (én sporeggar repu miatt öldöstem ezeket a +15reput adó bog-okat, azokból elég jól esett valamelyik alapanyag)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Fenrir
Nagrandban az észak-keleti részen van egy hely ami tele van mindenféle elementálokkal. Csak repülõ mounttal lehet oda feljutni, úgyhogy lvl 70 mászt hev. A mobok 70-71-esek, nagyot nem ütnek. Earth, fire, water és air farmolható ott, már amikor nincs tömegnyomor. Mana netherstormban szépen esik, 15 perc alatt 3 primal mana simán megvan. Ott olyan dögöket ölj aminek a nevében benne van a "mana" szó 😊

rhazid
aham értem köszi szépen <#wink>

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Volt ilyen is, csak elegge regen.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Nálam bevett módszer a transmute. Eartból watert lehet, waterból airt, airbõl firet. Akinek van ideje várni, viszont pénze nincs, ez a jó megoldás. (én így csinálom) 😄
Nálunk Karazhan egyik teamben van ütögetõs sámli, másikban sokkolós, és nincs rájuk panasz.

@ Terron: majdnem fõbelõttem magam, amikor elolvastam azt a szót, hogy "csodálya"
MrStokes
Az earth-et a legkonnyebb osszekaparni, mivel banyakbol eleg jol jon sztem. Tobbi engem is erdekel. 😊

Kicsit had vitatkozzak, tehát egy shadow pap olyan szinten megdobja egy lockosabb raid dps-ét mint amilyen áldás egy feral druida egy meele csapatnak, mondhatnám a moonkint a mágusokhhoz, de azt még én se mertem kipróbálni 😊 Szóval lenne helyük a raidben, azt gondolom hogy egy igazán komoly és céltudatos csapat kihasználja ezt az elõnyt, de nem könnyû õket beépíteni emberileg, a healre kényszerített kollégák közé.
Hol lehet a leghatékonyabban kifarmolni a cuccokat Primal Mighthoz AHn kívül ?

Shongi
Erre egyszerû a válasz: Képes másra is HLIben, de arra ottvannak az arra szánt kasztok, amik nem képesek healleni, így nem marad más ha HLI-zni akar healel.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Fenrir
Nálunk van dd warrior és tankpala, no comment 😊

Egyszerûen nem hiszem el hogy a sámli csak hílernek jó HLI-ben. Nemrég pont az ench ágat erõsítették nem?
Eddig én is vaskalapos voltam, de lassan azt veszem észre, hogy Gruulnál pl berakok a Szadó priestet a 4 lock mellé, vagy egy meele sámánt a meele groupba (Karazhan)és jelentõsen javul a group teljesitménye, jobban mintha bármi mást raknék oda. Szóval a képességük megvan rá hogy hasznos tagjai legyenek a raidnek, viszont a közösség még mindig bazi nehezen fogadja el õket. Ember legyen a talpán aki az öt bociszemekkel könyörgõ priest közül ki tudja választani az egyiket, és azt mondani, oké sadózzál fijam.
Ez csak példa, igaz sámánokra druidákra és egyéb hibrid izékre...
http://www.wowwiki.com/The_Master's_Key/In-Depth

TSW: Tunderke

MrStokes
@Tyler, Picket: koszonom, megnezem.

MrStokes
De jo, csak egyik jellemzo tulajdonsagom, hogy hamar raunok az MMO-kra, es folyton valtogatom oket.

picket
"Nem akarok healer lenni, de HLI-be mennék vele" - Paradoxon, lehetetlen (kivéve a szomszéd Pistinek), egy szóval: flém! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
mégse jó vanguard? (no offense)
Tyler Durden
Steamvaultból kell a köv key fragment.

picket
MrStokes
Erdekelne mi a Karazhan kulcsmasodik lepese. Tegnap pug-gal nagy nehezen meglett Shadow Lab-ban Murmur es a kulcs elso reszlete.

/respect
/respect
De pontosítok hátha még így sem világos...
Nem akarok healer lenni, de HLI-be mennék vele. Ezért a két ág között vergõdöm. Érted?
PSAV
Nem. Õ abba a begyepesedett földturkász kategóriába tartozik aki azt hiszi, hogy a sámi csak hílre jó.

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Úgy értettem hogy a restro ágon kívül. Tényleg nem jött le?
s0n1c
"Vagy HLI-ben melyik a hasznosabb? A restro ág nem érdekel."

😊))
PSAV
<#worship>

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Hát ott semmit. Ezt írtam, hogy erre nem jó. De nekem nagyon bejön hogy túlélem amit mások nem. Én nem favorizálom annyira a pvp-t, nem is arénázok egyáltalán. És ha nem vagyok elsõ a dmg done-ban akkor nem vagyok. Viszont szeretek a hunterrel játszani, ez a lényeg. Bár most kissé kezdem unni, és egy sámán altot viszek. Tényleg... Fejlõdéshez az ench vagy az elem ág a jobb? Mert már 1000 véleményt hallottam és kb. 50-50%. Vagy HLI-ben melyik a hasznosabb? A restro ág nem érdekel.
terron
jah karazhanban 😊 akinek nem derült volna ki 😄

terron
Tegnap este Inkvis B team 1 bosswipeal letolt 3 bosst (Óz a csodák csodályával) sokan voltak skeptikusak meg hogy teschos team leszünk de nagyából sétagalopp volt szal gratsa a résztvevõk ugy hogy majd mindenki most volt elõször szép teljesítmény pláne hogy az elején a gyors respawn miatt trashwipoknak köszönhetõen dorotinál már szinte mindenkinek volt pirso cucca 1 vagy 2 (kivéve ugyi pala divine powa 😄 )
szal 1 szó mint 100 mindenkinek gratsa szép volt.

Ministry (70 paladin BS Inkvizíció)