World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most mig itt melózok, az én karim is bõszen farmol, vagy a barátnõm vagy a kisfia által, fõleg az elementálos tisztáson Nagrand fölött. Ilyenkor születnek fõleg a "agyonvertem GM Vérpárducot 1v1 noskill /spit" postok a fórumokon 😊 Lényeg a lényeg, ha valaki éppencsak kezelni tudja a karaktert, ott pár óra alatt töménytelen mennyiségû mote of akármit lehet szerezni, ez leforditva olyan 70-90 goldot jelent mire hazaérek.
Nalunk ugy kellett rabeszelni oket hogy Spriestek legyenek :-)
De van druida tankunk 2 is, illetve utogetos es caster dd shamanunk is, tank paladin, BM hunter is (es nem halt meg Karazanban tobbszor a pet mint egy melee DD, mivel hotoltam, es ugy imba dmg-t tolt ki a hunter a pet-el egyutt, a legjobb DD utan voltak 2-en osszesitve) Annyira meg tudjak dobni 1-1 team teljesitmenyet a hybridek, hogy bun kihagyni oket.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

MrStokes
En ilyesmiket hetvegen hajnalban cszoktam gyujtogetni, olyankor alig vannak. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Fenrir
Eléggé extrém idõpontba kell odamenni, vagy délelõtt vagy éjfél után amikor a kisiskolások már alszanak vagy még iskolásban vannak. Amúgy Ragnaroson vagyok, tudom hogy ott tömegnyomor van, ezért is nem jó egyedül menni. Ha sok az ellenség akkor még mindig meg lehet õket gankelni amibõl vagy tömeggank lesz vagy eltakaródnak onnan 😊

A halál csupán a kezdet...

[negativ] Cirek
ha 5 priest akar shadow lenni akkor minden héten legyen másik a shadow, és amelyik a legnagyobb dps-t tolta és nem ölette meg magát minden bossnál az legyen a raid shadowpriestje 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Tyler Durden
Nemtom melyik szerveren vagy, de az a hely ahol mindig tömegnyomor van..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

- thottbot-on keress rá a 'mote of' water/mana/stb.-re, ott látható mik dobhatják (én sporeggar repu miatt öldöstem ezeket a +15reput adó bog-okat, azokból elég jól esett valamelyik alapanyag)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Fenrir
Nagrandban az észak-keleti részen van egy hely ami tele van mindenféle elementálokkal. Csak repülõ mounttal lehet oda feljutni, úgyhogy lvl 70 mászt hev. A mobok 70-71-esek, nagyot nem ütnek. Earth, fire, water és air farmolható ott, már amikor nincs tömegnyomor. Mana netherstormban szépen esik, 15 perc alatt 3 primal mana simán megvan. Ott olyan dögöket ölj aminek a nevében benne van a "mana" szó 😊

rhazid
aham értem köszi szépen <#wink>

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Volt ilyen is, csak elegge regen.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Nálam bevett módszer a transmute. Eartból watert lehet, waterból airt, airbõl firet. Akinek van ideje várni, viszont pénze nincs, ez a jó megoldás. (én így csinálom) 😄
Nálunk Karazhan egyik teamben van ütögetõs sámli, másikban sokkolós, és nincs rájuk panasz.

@ Terron: majdnem fõbelõttem magam, amikor elolvastam azt a szót, hogy "csodálya"
MrStokes
Az earth-et a legkonnyebb osszekaparni, mivel banyakbol eleg jol jon sztem. Tobbi engem is erdekel. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Kicsit had vitatkozzak, tehát egy shadow pap olyan szinten megdobja egy lockosabb raid dps-ét mint amilyen áldás egy feral druida egy meele csapatnak, mondhatnám a moonkint a mágusokhhoz, de azt még én se mertem kipróbálni 😊 Szóval lenne helyük a raidben, azt gondolom hogy egy igazán komoly és céltudatos csapat kihasználja ezt az elõnyt, de nem könnyû õket beépíteni emberileg, a healre kényszerített kollégák közé.
Hol lehet a leghatékonyabban kifarmolni a cuccokat Primal Mighthoz AHn kívül ?

Shongi
Erre egyszerû a válasz: Képes másra is HLIben, de arra ottvannak az arra szánt kasztok, amik nem képesek healleni, így nem marad más ha HLI-zni akar healel.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Fenrir
Nálunk van dd warrior és tankpala, no comment 😊

Egyszerûen nem hiszem el hogy a sámli csak hílernek jó HLI-ben. Nemrég pont az ench ágat erõsítették nem?
Eddig én is vaskalapos voltam, de lassan azt veszem észre, hogy Gruulnál pl berakok a Szadó priestet a 4 lock mellé, vagy egy meele sámánt a meele groupba (Karazhan)és jelentõsen javul a group teljesitménye, jobban mintha bármi mást raknék oda. Szóval a képességük megvan rá hogy hasznos tagjai legyenek a raidnek, viszont a közösség még mindig bazi nehezen fogadja el õket. Ember legyen a talpán aki az öt bociszemekkel könyörgõ priest közül ki tudja választani az egyiket, és azt mondani, oké sadózzál fijam.
Ez csak példa, igaz sámánokra druidákra és egyéb hibrid izékre...
http://www.wowwiki.com/The_Master's_Key/In-Depth

TSW: Tunderke

MrStokes
@Tyler, Picket: koszonom, megnezem.

MrStokes
De jo, csak egyik jellemzo tulajdonsagom, hogy hamar raunok az MMO-kra, es folyton valtogatom oket.

picket
"Nem akarok healer lenni, de HLI-be mennék vele" - Paradoxon, lehetetlen (kivéve a szomszéd Pistinek), egy szóval: flém! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
mégse jó vanguard? (no offense)
Tyler Durden
Steamvaultból kell a köv key fragment.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

picket
MrStokes
Erdekelne mi a Karazhan kulcsmasodik lepese. Tegnap pug-gal nagy nehezen meglett Shadow Lab-ban Murmur es a kulcs elso reszlete.

/respect
/respect
De pontosítok hátha még így sem világos...
Nem akarok healer lenni, de HLI-be mennék vele. Ezért a két ág között vergõdöm. Érted?
PSAV
Nem. Õ abba a begyepesedett földturkász kategóriába tartozik aki azt hiszi, hogy a sámi csak hílre jó.

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Úgy értettem hogy a restro ágon kívül. Tényleg nem jött le?
s0n1c
"Vagy HLI-ben melyik a hasznosabb? A restro ág nem érdekel."

😊))
PSAV
<#worship>

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Hát ott semmit. Ezt írtam, hogy erre nem jó. De nekem nagyon bejön hogy túlélem amit mások nem. Én nem favorizálom annyira a pvp-t, nem is arénázok egyáltalán. És ha nem vagyok elsõ a dmg done-ban akkor nem vagyok. Viszont szeretek a hunterrel játszani, ez a lényeg. Bár most kissé kezdem unni, és egy sámán altot viszek. Tényleg... Fejlõdéshez az ench vagy az elem ág a jobb? Mert már 1000 véleményt hallottam és kb. 50-50%. Vagy HLI-ben melyik a hasznosabb? A restro ág nem érdekel.
terron
jah karazhanban 😊 akinek nem derült volna ki 😄

terron
Tegnap este Inkvis B team 1 bosswipeal letolt 3 bosst (Óz a csodák csodályával) sokan voltak skeptikusak meg hogy teschos team leszünk de nagyából sétagalopp volt szal gratsa a résztvevõk ugy hogy majd mindenki most volt elõször szép teljesítmény pláne hogy az elején a gyors respawn miatt trashwipoknak köszönhetõen dorotinál már szinte mindenkinek volt pirso cucca 1 vagy 2 (kivéve ugyi pala divine powa 😄 )
szal 1 szó mint 100 mindenkinek gratsa szép volt.

Ministry (70 paladin BS Inkvizíció)

Félreértés ne essék, 1v1 a legjobb a BM hunter, kivéve pajzsos healerek ellen. De bármiféle jelentõsége csak a csapatos PVP-nek van, Aréna BG stb.
Arénába ha a BM hunter piroskodik, eccerüen csak kiteolják 18 secig, oszlop mögé bujkálással, hid alá ugrással stb... utánna meg orrba vágják.
Nem tudom BC elõtt milyen sebzése volt instában a hunternek, akkoriban nem a hunterrel jártam le, de most szerintem hasonló gear mellett minden más DPS klassz megelõzi, nem sokkal de megelõzi. Viszont használható minden esetben ahol a meele DPS nem mehett közel, és túléli azt amit egy mage sosem fog túlélni. A BM hunter pont azt az elõnyét veszti el hogy messzirõl, futkározás nélkül képes tolni ami a csövön kifér. És ahol egy boss mellett a Meele dps nem képes életben maradni, ott mit csinál egy pet?
hunter a dps lista tetejen? háháh oO
jol meg kene rugdosni a dps classokat ;d

anti hero

Sugam
hatekonyabb" iwinbutton like dc?:d"

(kicsit cinikusan irtam, de erdeklodest fejezek ezzel ki.)

s0n1c
jó is az az iwin gomb
QuippeR
és most mit számít az, hogy BC elõtt milyen dps volt a hunter? én meg elõzõ életemben költõ voltam, mit sem változtat azon, hogy nem maradna meg benned a reggeli, ha írnék egy verset és el kéne olvasnod.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Vael*
Ja PvP. Ott nekem azért jön be jobban a BM mert nem tudnak semmit csinálni se velem se a pettel ez a 18 mp alatt. És ez elég sok idõ a wowban. Sõt outdoor pvp-ben is jobb vagyok BM-en. Legalábbis én hatékonyabban tudok harcolni ezen a talenten. De lehet hogy másnak az MM jobb. És ezek a HLI-k a wow életem kb. 10%-t teszik ki. Jó, oda nem olyan imba a BM de a többire nekem kiváló.
Én nem voltam még Karazhanban. A kulcsok közül Black morass hiányzik, de számtalanszor voltam kisebb 5 fõsekben és ott nagyon jó volt a BM. MM-en BWL-ben az elsõ 5-ben voltam mindig. Nem tudom ki mondja hogy a hunter nem jó dps-ben. Rettenetes dps-t tud tolni. Ez a BC elõtti BWL volt, ahol az akkori klánomban közel azonos gearben voltak az emberek (T2). A mage csak ott elõzött meg ahol aoe heavy terület volt. vale és BL között pl. De ezen kívül nem nagyon.
Megmondom õszintén, gúnyos akartam lenni ezzel a hozzászólással, és csak jelképesen kérdeztem a BM dolgot, de olyan szépen kifejtõsen, és õszinte hittel irta meg a választ hogy nincs kedvem ezek után lefikázni.
Maradjunk abban hogy homlokegyenest más a véleményem a HLI insták és a hunter tálentezése szempontjából. 5 fõs insta= bölcsõde.
PVP be azért nem jó szegény BM mert nagy sebzése van DPS ben, de nincsennek kiugró magas crittjei, igy kiszámitható és kihealezhetõ. Ha leketyegett a 18 másodperc god mód, egy fél MM hunterrel sem ér fel sebzésben. Tegnap volt egy BM hunterünk Karazhan 1 bossnál és ha jól értesültem kicsivel a tank mögött végzett...
Jelenlegi hunter lehetõségekkel számolva, egy MM is iszonyúan megizzad hogy a DPS lista elejére kerülhessen, a legjobb ruhákban is, egy BM valahol a tank és a healerek között fog elhelyezkedni. Egyenlõre nem tudok olyan komolyabb bossról ahol lehet a petet használni, vagy nem hal meg egy kósza boss-fingtól...
picket
"Mit csinálok rosszul?" - Olvasod ezeket a marhaságokat, ami még nem nagy baj, de hiszel is nekik! <#idiota> Jó vagy pettel, ha nem cleavel, aoe-zik, dotol, stb a boss. Hogger ellen jó vagy! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Nem csak 1%-nál, csak példa volt. Rosszul fogalmaztam. Sry.
Konkrétan tudom, hogy erre gondoltál. Csak konkrétan ezt szokták legtöbben emlegetni, azért általánosítottam én is.
De lehet hogy nem is erre voltál kíváncsi. Pontosan milyen környezetre gondoltál?

És még valami. Ha wipe szaga van a dolognak, petet ráküldöd valamire, akármelyik mobra, dismiss pet, FD. És te túlélted meg a pet is, UZgyanis ha 1% HP-nál elrakod a petet majd elõveszed, hipp-hopp full HP-n lesz. Szóval te megúsztad, a pet is, a rugó is esetleg ha nem dotol az ellen. A többiek meg fexenek :-)