World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De van druida tankunk 2 is, illetve utogetos es caster dd shamanunk is, tank paladin, BM hunter is (es nem halt meg Karazanban tobbszor a pet mint egy melee DD, mivel hotoltam, es ugy imba dmg-t tolt ki a hunter a pet-el egyutt, a legjobb DD utan voltak 2-en osszesitve) Annyira meg tudjak dobni 1-1 team teljesitmenyet a hybridek, hogy bun kihagyni oket.
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A halál csupán a kezdet...
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A halál csupán a kezdet...
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
@ Terron: majdnem fõbelõttem magam, amikor elolvastam azt a szót, hogy "csodálya"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Ez csak példa, igaz sámánokra druidákra és egyéb hibrid izékre...
TSW: Tunderke
ಥ_ಥ
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
ಥ_ಥ
Nem akarok healer lenni, de HLI-be mennék vele. Ezért a két ág között vergõdöm. Érted?
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
szal 1 szó mint 100 mindenkinek gratsa szép volt.
Ministry (70 paladin BS Inkvizíció)
Arénába ha a BM hunter piroskodik, eccerüen csak kiteolják 18 secig, oszlop mögé bujkálással, hid alá ugrással stb... utánna meg orrba vágják.
Nem tudom BC elõtt milyen sebzése volt instában a hunternek, akkoriban nem a hunterrel jártam le, de most szerintem hasonló gear mellett minden más DPS klassz megelõzi, nem sokkal de megelõzi. Viszont használható minden esetben ahol a meele DPS nem mehett közel, és túléli azt amit egy mage sosem fog túlélni. A BM hunter pont azt az elõnyét veszti el hogy messzirõl, futkározás nélkül képes tolni ami a csövön kifér. És ahol egy boss mellett a Meele dps nem képes életben maradni, ott mit csinál egy pet?
jol meg kene rugdosni a dps classokat ;d
anti hero
(kicsit cinikusan irtam, de erdeklodest fejezek ezzel ki.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Maradjunk abban hogy homlokegyenest más a véleményem a HLI insták és a hunter tálentezése szempontjából. 5 fõs insta= bölcsõde.
PVP be azért nem jó szegény BM mert nagy sebzése van DPS ben, de nincsennek kiugró magas crittjei, igy kiszámitható és kihealezhetõ. Ha leketyegett a 18 másodperc god mód, egy fél MM hunterrel sem ér fel sebzésben. Tegnap volt egy BM hunterünk Karazhan 1 bossnál és ha jól értesültem kicsivel a tank mögött végzett...
Jelenlegi hunter lehetõségekkel számolva, egy MM is iszonyúan megizzad hogy a DPS lista elejére kerülhessen, a legjobb ruhákban is, egy BM valahol a tank és a healerek között fog elhelyezkedni. Egyenlõre nem tudok olyan komolyabb bossról ahol lehet a petet használni, vagy nem hal meg egy kósza boss-fingtól...
ಥ_ಥ
És még valami. Ha wipe szaga van a dolognak, petet ráküldöd valamire, akármelyik mobra, dismiss pet, FD. És te túlélted meg a pet is, UZgyanis ha 1% HP-nál elrakod a petet majd elõveszed, hipp-hopp full HP-n lesz. Szóval te megúsztad, a pet is, a rugó is esetleg ha nem dotol az ellen. A többiek meg fexenek :-)