166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#116992 Jajj,nem fogunk tudni aludni. Mindenesetre linkeld, ne szúrd be a képeket, az úgy nagyobb skillről árulkodik. -
Adler #116991 én gc-t veszek, nem bankártyával fizetem, nem is nagyon tudom mennyire jön ki ugy, a lényeg nekem megéri, egy este ennél sokkal többet el lehet inni:)
igen 4 rugót akartam irni, sorry. -
#116990 Olyan ne legyen a ruhád. :) -
#116989 tudod egy 1 év troll szarv nézés után valahogy jólesik kicsit emberibb formákat nézni :) -
#116988 " egyszerüen megszerettem ezt az ally oldalt " /me köp egyet!:P:) -
#116987 mégvalami egyszerüen megszerettem ezt az ally oldalt meg ugy a BS-t is nem olyan rossz mint ahogy sokan gondolják :)
<3 my human mage! -
#116986 !
egy kedves aranyos lv70s gnome warrior csak ugy felhuzot lv32rol lv34-re másfél óra alatt! sm cath runokal <3
további helyzetjelentés képekben ~hajnali 2-3 között :D -
#116985 nem pénz -.- -
frc0032 #116984 igen is meg nem is: pontosabban KÉTHAVI 8000... azért bankkártyáról sokkaljobban megéri, nem?
-
#116983 4000 rugó az 4millió nem? -
#116982 melyik öltöztető addon műkszik most tökéletesen? -
Adler #116981 havi 4000 rugó, bár minden relativ. -
#116980 meggyőző egy oldal, csak nem bírtam ki, h ne kattintsak rá.
mlmftw -
frc0032 #116979 hát jó, tetudod :D én most azér kezdtem L csinálgatni, mert ugye a WoW marha drága gc-vel(a tört meg szar), dehogyha nem lehet akkor elköltöm majd máshol ;)
-
#116978 persze persze :D
az én apukám meg autót is vett belőle... meg van 1 haverom akinek a baratnojenek az egyik tankörtársának az ismerőse is ezzel foglalkozik és egy csomó pénze van belőle havonta. -
#116977 Sajnos jó eséllyel nem. Próbáld meg, és meglátod. Feltelepíted a klienst elindítod, és már ott ki fogja írni, hogy szereti e avagy sem. Még elő se kell fizetned ehhez, hogy kiderüljön. -
frc0032 #116976 igen, gondolom ugyanazt láttyátok, csak nem tuttam megérteni, hogy hogy lehet paypalról fizetni, mikor nincs is ott......
([bocs h nem egybe írtam, sry.)
-
frc0032 #116975 olvasd el az oldalt amit írtam, és megutdod! amúgy nem átverés(természetesen van azis, de van ami nem), mert haverom vett belőle már pár cuccot ebay-en. szal http://lainor.uw.hu -
#116974 hogy regisztraltal paypal re, ha nincs bankkártyád?...és hogy jön ide a net legnagyobb átverése? :D (reklamos fizetos hülye oldalak)
Amugy szerintem ha az acc managementben a fizetési módok közt nem találtál paypal gombot, akkor nekünk sem lesz ilyen rejtett opció, révén ugyanazt az oldalt látjuk mi is, mint te. -
frc0032 #116973 Nem kell. nekem van paypalom, és nincs hitelkártyám, és a paypalon attól még lehet pénz h nincs hitelkártya(ingyenesen asszem max 20ezerforint)... nem hallotálmég PTC-ről? akkor nézd meg a http://lainor.uw.hu - t.
-
#116972 az a szomorú hír,hogy pay pal-hoz kell hitelkártya:S mivel arról vonja az összeget! -
frc0032 #116971 múltkor kérdeztem hogy lehet e paypalról fizetni, és azt mondtátok igen. na most én ezt ya funkciót nem találom. találtam egys csomó fajta bankkártyát és prepaid gamecardot. kérlek mongyátok el hogy hol lehet paypallal fizetni, mert ugye nyilván azért szeretnék azzal , emrt sokkal olcsóbb a gamecardnál, és nincs bankkártyám.
-
Balthazar #116970 sziasztok.egy kérdéssel fordulok hozzátok:egy héttel ezelőtt kiment a videokártya a gépemből.most nem tok újat venni,mert az ünnepek előtt számít a lóvé.szóval most integrált kari van benne.a kérdés csak annyi:integráltan menne a wow?a választ előre is köszi -
#116969 fuu de izgi,gz... -
#116968 Nem lehet. -
maniac001 #116967 Ismeri valaki Dexxie-t a genjurosról?
egy mocskos tetű afk fasz. állandóan bg-n bassza az anyját a társaival és ezért képtelenek vagyunk nyerni a tetű afk-zók miatt. reporton kívül nem lehet ezek ellen tenni semmit? -
#116966 húúú ilyen velem is volt. kb. 30-as szint körül ballagtam a druidámmal a razorfen insták környékén dél felé, thousand needlesbe...
druida, rogue, paladin állt a meeting stonenál, 40es szint körül (allisok), és elkezdtek követni mint a hiénák. spit makró minden játszott náluk:D mikor a great lifthez értem pvp-be váltott és megöltek. main orgrimmarban volt, lejöttem és kb. 10x öltem le őket...tudhatták hogy én vagyok, mert ha egy allis leöl akkor a /applause-t benyomom neki (stunban sajna nemlehet, rogues ftw') had gondolkodjon el...mainnal is megtapsoltam őket:D de ahányszor visszalogoltam altra mindig ott voltak, persze ki lehet találni hogy mikor menekültek és mikor öltek le... -
1Darton1 #116965 Ki csinalta ezt a szanalmas abrat? :D -
Vercetti 1 #116964 köszi, akkor letömörítem, kösz mindenkinek :) -
#116963 célszerű után utánna tömöríteni a videót, valami mpeg3-4 formába -
Bhalage #116962 klippezgetni ilyesmire tokeletes -
#116961 annal olcsobban nem fogod meguszni, hacsak nem találsz valami olyan szoftvert ami valós időben tömöríti is divx be... de az vagy nagyon silány lesz,vagy nagyon bika gép kell hozzá... -
Vercetti 1 #116960 jaja, pokoli jó minőségbe veszi a képet meg a hangot is, de hát kegyetlen sokat is foglal és nincs túl sok helyem :) -
Bhalage #116959 fraps az korrekt. -
Vercetti 1 #116958 Nem tudok vmi jó kis progit amivel lehet felvenni videót game-be?
Én találtam egyet neve:Fraps de elég sokat fogal egy viedó (30sec=100mega kb)
Jó lenne fasza kis wow-os videókat csinálni :D -
#116957 ez a napi helyzetjelentés a mageről -
#116956 te is olyan isten vagy, mint ragnar -
#116955 83 honor egy bánya a meccs végén, ha ti uraljátok.
+45 secenként 1 reinforcement -
#116954 -
#116953 Ebben en nem vagyok teljesen biztos. Persze lehet. Mindjart megnezem :)