World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az unable to connect esetében valami más gond van, olyankor még meg se nézte a verziódat. a tûzfal környékén érdemes keresgélni elõször. Tényleg megcsinál mindent, nem kell parázni. Elõbb a connectet kell megcsináld.

gameplusz
Az addig oke. De mivel nem tolti le, ezert nem telepiti sorban a jatek.
Nem a te hibad, igazabol csak a kerdesre keresem a valaszt.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Syron
most mivan? én csak abban akartam segíteni, h ne tölts le külön patcheket, hanem a játék letölti amik kellenek és sorba telepíti egyenként. ha nem megy sry, az már nem az én hibám

gameplusz
Rendben, igazabol leszarom, hogy nalad hogy mukodik, szerintem nem ez volt a kerdes....

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Syron
jó, akkor biztos csak nekem szedte le úgy és csak nekem müködik..

gameplusz
Hat nemigazan. Probalok belepni, Connecting, aztan Unable to connect.

Syron
hát leszedi a játék szépen sorba ahogy kell neki és telepíti, mindent megcsinál maga ahogy kell

Botond
Botond
"Sentence to remember: In a Player vs. Player realm, I may be attacked by other players everywhere at any time, except in friendly (green) territories and in dungeons (instances)." = pvp szerver, ezt nagyjából mindenki fel bírta agyilag dolgozni kivéve azt a pár 2 számjegyû prím IQval rendelkezõ aki sajnos az evolúció egy alacsonyabb szintjén rekedt meg mert vér pityuka is agyonveri lvl10es szürke gearben, annyira no skilles. -.-
gameplusz
Helló újra!

Nos, megvettem a gamet eredetiben (csak a simát, BC-t még nem) =) Naszóval 1.9.4-es a verziószáma, accountot csináltam, nem akar menni... (gondolom update-ek kellenek neki...)
Leszedtem egy rahedli update-et, de szeretném pontosan tudni, hogy melyekre is van szükségem, mivel egyszer már elcsesztem az egészet, és nem szeretném mégegyszer újrarakni a játékot. Szóval melyik update-ek milyen sorrendben?

Köszi elõre is.

Botond
Jajj, ezek az álszent dumák. Nõjétek már ki ezt a "gyávák mennek pve-re" fílinget, azt reroll pve. A pvp szervernek az a lényege, hogy pvpbe keveredhetsz akkor is, ha nem akarsz. Olyan csak pve-n van, hogy bekapcsolod a flaget, ha akarsz pvpzni, kikapcsolod ha nem. Ez adja meg a pvp szerver adrenalinos oldalát és a pve szerver nyugodt oldalát. Szóval a roggyant öreg trottyok, akik nem bírják a gyûrõdést azok reroll pve, ne itt rinyáljanak, csak azért, mert egyesek fel bírják fogni a különbséget a pvp és a pve szerverek között, õk meg nem.
capaszabi
büszke lehecc magadra ahogy adyn is irta.
én nem logolok át, mert nem apuka fizeti a wowot és nem ebayen veszem a goldot, hanem fizuból fizetem és elég egy acc is. helyette inkább kimegyek elszivok egy cigit, kiteregetek, olvasok forumot amig a 30 agyatlan barom lesi hogy rezzelek-e vagy sem. és amig 0 IQval azt nézik rezzelek e a raid bemegy hátul és a lock lesummonol mindenkit elõre. o.O?

np. keep acting like an asshole. oh, you are not acting, are you?

Squasha
SWG-ben látótávon már tolta a grinder jedi a whispet, "plíz go anyádba, mert terminálba kerülök, jajaj".

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

A jól gearelt hunter aki tud is játszani a karakterével az valóban nem könnyû ellenfél pláne ha BM-es tallentezésû.Hunter és futkosós classok ellen ne crusadert dobj rájuk hanem justice-t és akkor csak az alap futási sebessége érvényesül.Míg healed magad addig meg egy repetance hogy ne menjen messzire és már annyira nem is nehéz.Érdemes rakatnia a csizmára speedet vagy ha megér neked 2 tallentpont +8% sebességet akkor akár azt is.Amennyiben fagyaszt akkor mig nem lõ rád nem sérülsz ha a lassitó csapdát rakta le arra meg ott a freedom.

Elsõsorban nem a Hunter a nagyon veszélyes hanem a lock de az szerintem minden classra ha töltés alatt vana bubi akkor nem érdemes a közelükbe menni egyedûl, de nagyon nagyon ritka legalábbis pve szerveren ahol csak a bg-k a cstározások színhelyei hogy egy-egyben tudsz vagy kell harcolnod.

Syron
😄

TDC Geronimo
Jóhát erre büszke is lehetsz

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
😊))))) lol

errõl eszembe jutott swg, mikor a jedi kariját húzta 3 doctorral egy arc, mi meg jól levadásztuk bh-val 😊 hasonló whispeket kaptunk mi is, azzal a különséggel, hogy ott nem kellett átlogolni whisphez 😊 na ez a szánalom
Squasha
Engem szidhatsz nyugodtan, bár az igazán "nagyok" általában átloggolnak hordás accra és úgy küldenek szeretetwhispert. példa

Az a fõ, hogy lelkileg fel tudd dolgozni..<#hehe> A hunterekkel egyébként meggyûlik a bajod? A csapdák miatt és a távolsági sebzése miatt aggódom.
capaszabi
dede, crassust meg téged 😄<#hamm><#love11>

capaszabi
hmm. nem itt sirtatok...
és elsösorban nem õk a szarok, hanem te, de sok kis szarcsimbókból nagy szarkupac lesz ám..

Egy-egyben nem erõsebb a warrior mivel a paladinnak megvan a gyógyitó képessége csak bg-en nagyon ritkán alakul ki az egy-egy.Voltam minap egy jól sikeredett wsg-n ahol egy full balnazzaros hordás premadet sorsolt ki a besorolás ugyhogy ketten voltunk allisok.Ugy ahogy illik hordáséknál fent ültek a temetõben és éledésnél szétütöttek majd nevetgéltek csirkéztek a harmadik zászlót nem is vitték be a zászló vivõs is jött kicsit öldökölni mert ugy érzete valszeg jól magát.Majd mókáztak kicsit hogy mindegyik egy-egyezni próbált velem mivel a másik allis ugydöntött ebbõl nem kért és kiszált, fõleg egy undead warrior volt nagyon kemény csákó három ütésbõl lement 17% akkor a többi szétszedett. Maj megint nevetgélés csirkézés hullazabálás undead módra.Ugy kb 3 óra mulva AV-n is összefutottam ezvel az ud warriorral és heal nélkül feküdt ugy hogy talán 70% sem ment le az életem, ugyanezen az av-n megint összefutottunk de akkor egy druid is healte és ugy is megfeküdtek igaz akkor el kellett nyomnom a bubit is meg a lay of handsot is.
Count Adyn
Hogy te senkit se szeretsz<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Squasha
Vagyunk is! BTW mikor sírt itt a klánom? Tényleg nem megy a progress, csak 3 raidet tudtunk összehozni egy idõben Karazhanba, szarok vagyunk, ennyi.

Kicsi ember vagyok még, egyelõre csak a könyvekbõl tanulok. 😊 De nem az a harcos lényege, hogy közelharcban erõsebb legyen? Há nagyon furcsállanám, ha nem így lenne.
Tyler Durden
Ilyen 1000bõl 1x ha van..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Fenrir
Pedig az armsos warrior tud okozni nagy meglepetéseket. Ha jól jönnek a critek akkor még bubira sincs idõ.

A halál csupán a kezdet...

capaszabi
paladinnal gyengébb a warrinál? o.O? ezt hol olvastad? csak nem a wowhu taktikák rovatában? 😄

capaszabi
hát igen, infection sir hogy ök az egyetlen magyar raid guild bsen, meg hogy nem megy a szekér, csak azt felejtik el, hogy a progress benn jön az instában, nem kinn az insta elött ahol 3 raid legankel 2 embert... nem ugy kell keménynek lenni, hogy a konkurenciának lehetetlenné teszed a progress-t hanem hogy te mutatsz fel valamit. szánalmasak vagytok.
jah druid? igen, betámad a druid karazan elött 3 raiddel a seggében, amig kajálok AFKn és várom hogy a 2. ember is megérkezzen idézni. aztán amikor még igy is 20%ra leverem healer cuccban akkor gondolom besir ventrire hogy jajj segitsetek már mert mmegöl a resto shammy jojj jujj, mindez azután hogy délelõtt 3an öltük az 5fõs 72es elitet netherstormban, betámadott és megdöglött a fosba, gondolom nem birta az önérzete. ha valakit nem tudok fairplayben megölni, akkor nem égetem magam, hanem továbbmegyek. ennyi. PURE SKILL AND IMBANESS. büszkék lehettek magatokra.

Tényleg mókás lehet. 😊 Egyébként statisztikai adatokat gyûjthetnek, hogy hányan miért mondják le. Majd megpróbálnak javítani a lemondások okán. <#ejnye1>
Valami olyasmi.. 😊
Igen, de arms warrior, enchant shaman és talán a prot paladin nem oda jó, csak arenaba. Legalábbis ezt állítják. Egyébként a paladinnal vagyok, mennyivel leszek gyengébb a harcosoknál, sámánoknál? Ugyan akkor tudok gyógyulni..<#email>
picket
*fejetekhez

&#3237;_&#3237;

picket
Pisztolyt nyomnak a fejethez: "wowozzá!" ? <#wow1>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
dmg classokkal tudsz dmgelni bg be is meg instaba is. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
halaaba kell menni ratyik...

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

QuippeR
hát ez az account cancel nagyon mókás. 😄 megkérdezi, hogy miért nem akarsz elõfizetni, és akkor ki lehet választani mindenfélét attól kezdve, hogy nem elég balanszolt a játék, egész addig, hogy a szüleim nem engednek játszani. sõt, ha kiválasztod, hogy ezentúl másik játékkal jatszol, akkor egy felsorolásból lehet választani, hogy melyikkel. poén. 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BEAST
Minden heten legalabb 10 meccset le kell jatszanod hogy valamifele pontot kapjal , ha tobben vagytok egy timben es masok ugy is jatszanak hogy te nem vagy ott akkor a harcok 30%-kában legalább benne kell hogy legyél. A rating utan pedig mindenki ugyanannyi pontot kap aki megfelelt a fentebb emlitett kovetelmenyeknek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hogy mukix az arena pont kiszamitasa?
most van 1422 ratingem ezert jar elmeletileg 235 pont.
A kovetkezo hetek is jar akkor sem ha nem jatszok 1 et sem?
Es mi van ha a csapatombol mas jatszik? es en csak 50% ban veszek resz a jatekokban? akkor csak a felet kapon?
es mi van ha masok lerontjak vagy feljavitjak a team ratinget? csak az szamit amiben en vettem reszt ?

May the force serve you well!

Borzasztó, hogy ekkora szélsõségek vannak a karatkerfejlesztésnél. Létezik olyan karakter aminél nem kell áttálentezni, ha instance után bg-re mész és fordítva? Nem szép dolog így ráerõltetni a fórumokban gyakran leírt döntést: " hogy ezt vállaltad.." Vállalná a halál, csak nincs más lehetõség.<#falbav>
Ez afféle haveri parasztozás volt 😄
Ejj, gondolta volna a fene, hogy egyet értünk valaha 😄
picket
Lacika, hogy Te mennyire kevés humorérzékkel vagy megáldva (megátkozva)! 😄DDdéDDD

&#3237;_&#3237;

picket
Aztán meg ne gyere sírni, hogy kempelnek 2 hete megállás nélkül <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Száni vagy Sub-os (vagy ha nem, akkor is) kókler 😄
Squasha
Igazán hagyhatnátok végre ezt a szar dumát! PVP server = red->dead (bármikor, bármilyen szituációban, akárhány mobbal a nyakán, bármennyi HP-n, még Karazhan elõtt is idézés közben, igaz Azie? <#action> )

s0n1c
tõlem aztán fröcsöghetsz ahogy akarsz, kakálok rá karikásan, pvp szerverre jöttél, ez van
Hagyjuk már ezt a szar dumát 😄
Nem tehetek róla, hogy nem volt gyerekszobája.
No igen fusztrált idióták jócskán vannak mindkét oldalon, de normálisak is.A kieg megjelenésekor mikor mindenki áttódult outlandre nagyon sok questet csináltam horda támogatással, és ugyanugy én is ill jópár allis is segítette az aktuális hordást vagy hordásokat questelés közben igaz én pve szerveren játszom.Egy tauren sámánnal hetente legalább összefutok 3-4 alkalommal ilyen a nagrandi farmolós hely is és szépen elosztjuk a mobokat egy neki egy nekem.Mivel ez pve szerver normál körülmények közt csak a pvp-s questeknél ill bg-en alakulhatna ki a másik oldal irtása de ennek ellenére van egy két idióta akinek az a kedvenc idõtöltése hogy átrándulnak westfallba és a kis karaktereket szarrá verik.Ugyanugy alli oldalon is vannak idióták akiknek feltétlenül kell nagyarcoskodniuk tarren mill vagy esetleg brill környékén.
Tyler Durden
Nálunk is 2 spriest van a raidben és nagyon hasznos tagjai a csapatnak. Salvát rájuk hajítva, elég bünti dps-t tudnak tolni..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR