World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a te hibad, igazabol csak a kerdesre keresem a valaszt.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Nos, megvettem a gamet eredetiben (csak a simát, BC-t még nem) =) Naszóval 1.9.4-es a verziószáma, accountot csináltam, nem akar menni... (gondolom update-ek kellenek neki...)
Leszedtem egy rahedli update-et, de szeretném pontosan tudni, hogy melyekre is van szükségem, mivel egyszer már elcsesztem az egészet, és nem szeretném mégegyszer újrarakni a játékot. Szóval melyik update-ek milyen sorrendben?
Köszi elõre is.
én nem logolok át, mert nem apuka fizeti a wowot és nem ebayen veszem a goldot, hanem fizuból fizetem és elég egy acc is. helyette inkább kimegyek elszivok egy cigit, kiteregetek, olvasok forumot amig a 30 agyatlan barom lesi hogy rezzelek-e vagy sem. és amig 0 IQval azt nézik rezzelek e a raid bemegy hátul és a lock lesummonol mindenkit elõre. o.O?
np. keep acting like an asshole. oh, you are not acting, are you?
lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)
Elsõsorban nem a Hunter a nagyon veszélyes hanem a lock de az szerintem minden classra ha töltés alatt vana bubi akkor nem érdemes a közelükbe menni egyedûl, de nagyon nagyon ritka legalábbis pve szerveren ahol csak a bg-k a cstározások színhelyei hogy egy-egyben tudsz vagy kell harcolnod.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
errõl eszembe jutott swg, mikor a jedi kariját húzta 3 doctorral egy arc, mi meg jól levadásztuk bh-val 😊 hasonló whispeket kaptunk mi is, azzal a különséggel, hogy ott nem kellett átlogolni whisphez 😊 na ez a szánalom
és elsösorban nem õk a szarok, hanem te, de sok kis szarcsimbókból nagy szarkupac lesz ám..
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
A halál csupán a kezdet...
jah druid? igen, betámad a druid karazan elött 3 raiddel a seggében, amig kajálok AFKn és várom hogy a 2. ember is megérkezzen idézni. aztán amikor még igy is 20%ra leverem healer cuccban akkor gondolom besir ventrire hogy jajj segitsetek már mert mmegöl a resto shammy jojj jujj, mindez azután hogy délelõtt 3an öltük az 5fõs 72es elitet netherstormban, betámadott és megdöglött a fosba, gondolom nem birta az önérzete. ha valakit nem tudok fairplayben megölni, akkor nem égetem magam, hanem továbbmegyek. ennyi. PURE SKILL AND IMBANESS. büszkék lehettek magatokra.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
most van 1422 ratingem ezert jar elmeletileg 235 pont.
A kovetkezo hetek is jar akkor sem ha nem jatszok 1 et sem?
Es mi van ha a csapatombol mas jatszik? es en csak 50% ban veszek resz a jatekokban? akkor csak a felet kapon?
es mi van ha masok lerontjak vagy feljavitjak a team ratinget? csak az szamit amiben en vettem reszt ?
May the force serve you well!
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Nem tehetek róla, hogy nem volt gyerekszobája.