World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekünk full karazan prince-ig 5 óra, prince utána 5prec-5óra terjedhet, ugyanis full random hogy rá dobja e az infernalt az emberre, vagy nem. Elég szomoru, és ezt már más forumokon is megjegyeztem, hogy miután egy jó képességü csapat kitakaritja az instát, egy olyan random szarral szembesül, amit sem skillbõl sem gearbõl nem tud megoldani. miért? mert a blizz paraszt. nem egy alkalom volt hogy 1-5%-on haltunk, mert a végén 2 infernalt ránk dobott, miután 2bõl kiszaladtunk, kb mindenki fél hulla, erre dob még 2-t. Sem a DPS sem a heal nem hibázott, egyszerüen ugy döntött hogy TI MOST sétáltok, és sétáltunk. a másik grp-nak meg nem dobott infernált a végén és 2.ra megölték. Szal fölösleges rápotizni, ha simán nem megy akkor potival sem, mert vagy kinyir vagy nem.
Sok SZERENCSÉT az encounterhez!
arról volt szó, elixir kérdezte hogy ki hogyan öli
arra is linkelt, teljesen egyértelmû. sajnos az Ön készülékében van a hiba
A halál csupán a kezdet...
összes másikra be tudok menni😞
██
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Kozepesnel jobb PvE klanban mar megvan ra az eselyed Karazhanbol es Gruul's Lairbol osszekaparni, legjobb klanok lassan T5-bol kezdenek felcuccolni.
Arenaban lehetoleg minel kevesbe kevesbe tudjanak kiszurni az elejen, invisibility, kerulj a hatukba amig a tobbiek mar tamadnak, es egy castolas es egy instant pyro, stb a hatukba, mindent adj ki magadbol, mert ha feledfordulnak paran, tuti halott vagy, ha nem tolnak beled durva healt.
Es igen, ahogy Bloodpanther irja, iceblockos magusnak tobbszorosen jobb az eselye arenaban, mint egy fire-esnek.
A Shadow inkább a feareshez jobb.
Tempósabban inkább a shadow a jobb, csak legyen vizesfiú akit lehúzhatsz pár köbméterrel😊
Elastic An-usZ Boys
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"...hivunk még kettõt roma taktikával felfegyverzett jóképességü játékostársak..." - Mi ez a rasszizmus? Áz nem kéttõ, cak az unokatestvíreim, azok közelebb láknak mint a többi caládtag.
"...ogre csajok..." <#ijedt>#ijedt>
ಥ_ಥ
kb. 750 unbuffed dmgupom van.
Így healerként simán lövök 1300-1500-as Smiteokat (buffolva persze)
Ezért nem tudom, hogy disc, vagy shadow legyen :S
Ilyen volt régen Trutyi 😊
Szóval, olvas, mérlegel, beleél, értelmez, és aztán bírálgat.
Amúgy azt az ajtót én is láttam maulgarnál, ott tartják az ogre csajokat. Mi a fenét csinálna öt egészséges Ogre fickó ha mondjuk nincs aznap raid ellenük, há gondolkozzál má.
VT kell, spirit tap, meg sok spelldmg-es spirit gear, nameg egy jobbfajta wand sem árt..full hp/mana mobról mobra kb...
pajzs, feldotolod, 3-4 lövés bele wand-dal, jöhet a következõ. wandozás közben meg felregenerálódik az elhasznált mana is. szerintem eléggé effektív, s nonstop farmolást biztosít...
van aki rank 1 fear-t használ pajzs helyett (én nem kedvelem, ha össze-vissza rohangál a mob, inkább nem használom)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Nem tudom eldönteni, hogy Shadow, vagy Disc farmoló talentet csináljak-e a hétre. (need epix repcsi)
Szerintetek melyikkel lehet nagyobb dmg-et kiosztani?
Hirtelen összedobott Sedó talent
Hirtelen összedobott Disc talent
Szóval 0 PvP, 0 instázás, csak és kizárólag farmolás és közben questelés a célom, úgy tekintsetek a buildekre. Építõ jellegû kritikákat és tanácsokat kérnék. Nem szoktam dmg-et osztogatni, így túl nagy tapasztalatom sincs ilyen téren.
Hunterhez meg l2p, minden hunter mindig elsõ damage meterben, ez így lett kitalálva. Pedig közben autoshot + afk. Mage-ek meg wand + afk. (Vagy nehezék az 1-es gombra. amúgy wtb gombnehezék, gyárt valaki ilyet? <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
gondolom én, de persze lehet, hogy baromira nem igy van 😊
ezért nem is lepõdök meg rajta, mikor pl. azt látom a dmg meteren, hogy a dual wield-es sámán, meg az arms warrior van a dps lista csúcsán, de valami olyan durva szinten, hogy a huntám a nyomukba sem érhet.
jah, tom, én vagyok a béna, de sebaj <#hawaii>#hawaii>
jó, azt már nem irtam bele, hogy levered a lock-ot, de utána beledöglesz a dot-jaiba, õ meg felkel soulstone-nal <#idiota>#idiota>
btw teljesen korrektnek tartanám, ha minden dot lekerülne az áldozatról, ha a varázslat létrehozója elpatkol, amolyan megszûnik a kapcsolat a spell létrehozója és a spell között elv alapján, csak sajna a blizzard nem igy gondolja...
de hogy megnyugtassalak, olyan is volt már, hogy a rend/deepwounds tick-jébe döglött bele egyik karim a fight végén <#zavart1>#zavart1>
bár so-so, nem egy kategória, de ilyen is elõfordúlt már...
De kétségtelen hogy pvpben elkened majdnem mindenki száját.
Akinek nem inge ne vegye magára, a többi tapló meg az utcán köpködje az öreg néniket, ne itt rontsa a levegõt! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
lehet nem leszel a dps király, de nézd az elõnyét.
20g-s repair cost-od se lesz az insta végén cserébe. valamit, valamiért.
amúgy meg le kéne szokni végre a régi dolgokról, TBC-vel most már korántsem biztos, hogy a régi class-ok a dps listán is képesek megtartani a régi poziciójukat.
bár asszem talán picket ezt elöttem pár nappal elég szépen kifejtette, hogy miért...
ja a mage szar, this is a fact.
kár is vitatni.
mint ahogy a 5900+ pyro crit meg utána a 2000+ fire blast crit is szar.
ezt is kár vitatni.
ja, hogy mivan, ha nem crit-el. hát ja ilyen is van, de hát nem lehet minden hit crit is, mert az ugyebár még imbábbá tenné, az amúgy is imba mage-et
/sarcasm off
a hunternek meg azért van a pet-je, hogy legyen némi esélye a mage ellen, mikor birkában kergeti saját magát, meg figyeli, ahogy a 3 perces mage castolni próbálja rá a omgomgomg pyro-ját...
saját tapasztalat meg sajnos az, hogy hiába van max. frost res talent-ozva a pet-emnek, sajna 10-bõl 9x bizony belefagy a frost nova-ba.
neked meg max. pech-ed volt, ennyi...
A Karazhan elotti whine meg szanalmas, tegnap 2-en voltunk, idezni mentunk ott volt 4-5 allys guild (30-40 ember), de nyugodtan tudtunk idezni. Maskor meg odaertunk es szarra vertek, megvartuk a tobbieket, lassan beszivarogtak az allysok, majd mikor egyenlo volt a ket oldal kb. legyaktuk oket es mi tartottuk a bejaratot 15 percen keresztul, ez van, vegul aztan mindeki bejutott, happy end. Meg kell oldani a problemat, en PvE-rol relolloltam mert kurva unalmas volt, hogy soha senkit nem tudtam beutni - mindenki mindig elment egymas mellett egy szep rozsaszinu bekes vilagban - es nem bantam meg.
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
innentõl amelyik warrior egy lock-ot nem bír lenyomni úgy, hogy a lock nem csücsül 3000milliócsilliárd spelldmg-es gear-en, meg nincs neki elõ succu, az ássa el magát...
2. nézegesd Vurtne videoit wowmovies-on (sokat lehet belõle tanulni)
3. vedd fel az engineert
4. tanulj meg helyesen írni és kultúráltan használni a fórumot
látom termeltetek hétvégén, nem gyõzök majd okosakat irni.
Kedves agggódó mage barátom, ha hunterrel találkozol az elsõ szempont az legyen hogy közel kerülj hozzá, blink, mezei futás stb. Ha közel értél instant spellekkel kezd el gyúrmázni, meg se próbálj kasztolni és folyamatosan fuss utánna ha távolodni próbál. Csimpaszkodj a lábába mint egy moncsicsi, ezzel jelentõsen megnõnek az esélyeid. Ja és ne akarj alulgearezett tûzmágussal PVP-zni, jégmágussal ugyanez 10x könyebb.
A Genesis guild a Ragnaros szerveren horda oldalon felvételt hirdet warlockok, és hunterek számára. Más szerverekrõl is szívesen látunk, tagjaink csak magyarok, jelenleg Gruult próbáljuk megölni 20% körülre tudjuk leütni.
Ha úgy gondolod, hogy be tudsz vállalni heti 3-4 raidet akkor jelentkezz Lezúziusznál, Jinchuunál, Vivielnél, vagy akár nálam. Gear annyira nem fontos de ha jó a felszerelésed annak örülünk.