World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkabb tarts crushing eloadast haladoknak.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
de ez az a vid
meg ennél kommentet se írnak mi okból, de del lett belõle
bcvel nics ápgrédelve, és oktober óta nincs befizetve.
az account rendelkezik 60as rigo, meg pappal.
tudom, keptelenseg így eladni , de van hozza minden és reménykedek😄.
doboztú kezdve titkoskérdésig.
akit esetleg érdekelne a cumó, az jelezze érdeklõdését privát üzenetbe.
szal még egy levesre valót kell összekaparnod.
meg kell venni a játékot 6000ért, meg kell venni egy gamecardot 8000ért, és így lesz 90 napod?
A termék használatbavételekor egy internetes account-ot (felhasználói fiókot) kell létrehozni, melynél jelezni kell elõre a fizetési módot – ez késõbb módosítható. Ez azt jelenti, hogy már ekkor meg kell adni vagy egy internetes fizetésre alkalmas bankkártya számát, vagy egy feltöltõ kártya számát. Amennyiben nincs megfelelõ bankkártya, úgy a játékhoz elõre meg kell venni egy feltöltõkártyát, természetesen azonban az így vett 60 napos játéklehetõség hozzá adódik az ingyenes hónaphoz, azaz így gyakorlatilag 3 hónap "kifizetett" játékidõ áll majd a vásárló rendelkezésére.
http://www.galaxisnet.hu/mwow.php

Az a probléma, hogy eredeti játékom account készítésénél nem tudok továbbmenni a bankkártyás, gamecardos részen. Ugye 30 napot adnak a gémhez. na mit kéne itt csinálni????
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
4. Csak a levébõl ettem, azt nem a földrõl túrták össze. :-D Te nem ettél belõle, mert gyenge vagy, pedig az embernek meg kell ennie a maga kis földadagját, hogy karban legyen az immunrendszer. ^.^
2. Az,hogy leverik a kisebbségi állampolgárok egy dolog, engem az bosszantott fel, hogy a szokásos demagóg módon egybõl másban kezdte keresni a hibát, és ide jött nyálat verni, amikor több egyéb EU konform megoldás is létezik. Ezek mind csak minimális észt igényelnek. Az hogy itt veri a nyálát az egyrészt merõben hasztalan, másrészt csak az eccerûségét bizonygatja vele fennhangon. Na most az ilyesmi fáraszt és untat, szal gondoltam én is belerúgok vagy kettõt, ha már ilyen mazohista alkat.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
elõfizetéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
van köztetek aki bankon keresztül fizeti a havidíjat?
én most gémkárdon fizetem, de szeretnék áttérni bankkártyásra.
a kérdésem a következõ lenne.
a gémkárdon van még 1 hónap játékidõm, ha most állítom át a fizetési módot ,nem fogja felülírni? (ugyértem elveszik az 1 hónap).
jobb, megbízhatóbb-e a banki fizetés(olcsób az biztos), vagy maradjak a gémkárdnál?
mi a tapasztalat lécci írjatok.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
shadow (szvsz) legnagyobb elõnye discel szemben az, hogy mobozás közben csak akkor támadnak be ha 2+ vannak (omg shadowpriest!!!11).
a shadow buildedhez: wand spec nagyon megéri (shadow dmg wanddal +40% dmg a wandra). imp mindblastba nem jó az 5 ponti, mert így 5,5 sec lenne a cdje, ami semmilyen circle-be nem illeszthetõ be. Shadow power se éri meg szerintem grindeléshez, mert sw:d-t nem érdemes használni, hiszen elveszi a wandozás értelmét: pont az lenne a cél, h mire megölöd a mobot kikerülj a 5 sec rule alól. ennek fényében kicsit átvariáltam a buildet és belefért inner focus és meditation is, ami baromi jó high spirit gearben. szóval ezzel jöttem elõ: http://www.wowhead.com/?talent=bVMhzhZZEMgkMtRhtVo
a theorycraft circle ez lenne: vt, ve, sw:p, mb, rank 1 fear, mf, mf, mb (ha kell), wand
a rank1 fear vs pw:s dologhoz: nekem jobban bejön a rank 1 fear, egyrészt, mert jóval kevesebb mana, és a ve healjének nagy része is pocsékba megy shield alatt, másrészt, mivel úgyis mindflayezéshez használod a mob nem kontrolálatlanul rohangál (fear alatt a lassító dolgok megfordítják a mobot tapasztalataim alapján). pw:s-t csak több mobhoz érdemes használni imo.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Hogy ne legyen olyan 1xu az elet, a kereses nem talalt Zumi (sem Zümi) nevu karakter az Armory-n a Twisting Nether realm-en...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
keep walking... www.artum-inferniti.net
De mivel én voltam abban a másik csapatban ami másodikra megölte, vázolnám hogy az infernaloktól simán meg lehet ölni, gyakorlatilag csak dekoráció.
Lehetetlen helyre sosem dob, van olyan hogy három infernal közé be kell állni, és onnan megy a móka, látszólag minden felõl jön a tüzgyûrû de nem ér el gyakorlatilag, csak rohadt idegesitõ. egy rajzal jobban tudnám szemléltetni. És a két infernal között el lehet futni annak aki megkapja az 1 HP-s debuffot. Inkább egy ingyen epixnek mondanám a hossszú szopatós insta végére.
vagy netán rosszúl gondolom?
elõfordúlhat, de akkor javítsatok ki plz.
de az is megoldás lehet tényleg, hogy elfutunk. miért is ne? fussunk el akkor már mindenki elõl... problem solved. csak utánunk ne jöjjön...
"ott 1 iszonytató warlock, omg! fusson mindenki amerre lát!" - kiáltott a raid leader és hanyatt-homlok elrohant a másik irányba <#idiota>#idiota>