World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
én még éjfél után is látok arra rohangálni csomó karaktert...
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
btw bugbol pedig ugy kell kihozni , hogy odaall valaki a boss melle 1 hunter pedig missdirectionel rahuz az illetore 1 mobot ezutan ujra tamadhato lesz
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Inkabb tarts crushing eloadast haladoknak.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
de ez az a vid
meg ennél kommentet se írnak mi okból, de del lett belõle
bcvel nics ápgrédelve, és oktober óta nincs befizetve.
az account rendelkezik 60as rigo, meg pappal.
tudom, keptelenseg így eladni , de van hozza minden és reménykedek😄.
doboztú kezdve titkoskérdésig.
akit esetleg érdekelne a cumó, az jelezze érdeklõdését privát üzenetbe.
szal még egy levesre valót kell összekaparnod.
meg kell venni a játékot 6000ért, meg kell venni egy gamecardot 8000ért, és így lesz 90 napod?
A termék használatbavételekor egy internetes account-ot (felhasználói fiókot) kell létrehozni, melynél jelezni kell elõre a fizetési módot – ez késõbb módosítható. Ez azt jelenti, hogy már ekkor meg kell adni vagy egy internetes fizetésre alkalmas bankkártya számát, vagy egy feltöltõ kártya számát. Amennyiben nincs megfelelõ bankkártya, úgy a játékhoz elõre meg kell venni egy feltöltõkártyát, természetesen azonban az így vett 60 napos játéklehetõség hozzá adódik az ingyenes hónaphoz, azaz így gyakorlatilag 3 hónap "kifizetett" játékidõ áll majd a vásárló rendelkezésére.
http://www.galaxisnet.hu/mwow.php

Az a probléma, hogy eredeti játékom account készítésénél nem tudok továbbmenni a bankkártyás, gamecardos részen. Ugye 30 napot adnak a gémhez. na mit kéne itt csinálni????
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
4. Csak a levébõl ettem, azt nem a földrõl túrták össze. :-D Te nem ettél belõle, mert gyenge vagy, pedig az embernek meg kell ennie a maga kis földadagját, hogy karban legyen az immunrendszer. ^.^
2. Az,hogy leverik a kisebbségi állampolgárok egy dolog, engem az bosszantott fel, hogy a szokásos demagóg módon egybõl másban kezdte keresni a hibát, és ide jött nyálat verni, amikor több egyéb EU konform megoldás is létezik. Ezek mind csak minimális észt igényelnek. Az hogy itt veri a nyálát az egyrészt merõben hasztalan, másrészt csak az eccerûségét bizonygatja vele fennhangon. Na most az ilyesmi fáraszt és untat, szal gondoltam én is belerúgok vagy kettõt, ha már ilyen mazohista alkat.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
elõfizetéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
van köztetek aki bankon keresztül fizeti a havidíjat?
én most gémkárdon fizetem, de szeretnék áttérni bankkártyásra.
a kérdésem a következõ lenne.
a gémkárdon van még 1 hónap játékidõm, ha most állítom át a fizetési módot ,nem fogja felülírni? (ugyértem elveszik az 1 hónap).
jobb, megbízhatóbb-e a banki fizetés(olcsób az biztos), vagy maradjak a gémkárdnál?
mi a tapasztalat lécci írjatok.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."