166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#117112 valahol igazad van de nem kell lesüllyedni mások szintjére. de ha ez örömet okoz akkor hajrá. lehetne itt kultúráltan beszélgetni eltekintve a sok örömködő éljen hogy lvl20-as lettem komment nélkül -
#117111 Ilyen erővel senki ne ossza meg senkivel az aznapi gondolatait. Az is egy helyzetjelentés végtére is. :P Egyébként ez meg egy fórum, és amit belinkel az a témához kapcsolódok. Én meg pl szeretek olvasgatni, abszolút nem zavar mikor ide bevágja a helyzet jelentést. Sőt az egyik questes képe még érdekesség képpen is hatott mivel én soha nem játszottam túl sokat az allis oldalon :P Egyébként nem kerül sokba feljebb görgetni az oldalt és átugrani egy postot szerintem. Valahogy úgy érzem,hogy ez a post inkább csak azért van ,hogy "na majd most jól beszólok neki én is" és nem azért,hogy az építő jellegű dolgot közöljön. -
#117110 általad írt sebességgel reggel 9re pikkpakk alhatsz is :) -
#117109 ize, faradok, mar irni sem tudok, sry :D -
#117108 aize is KÜLÖN kérte ,hogy csináljak vele fotot dee ma wildor volt soron naah midn1 én msot megyek mert még hátra 2600 boriték brühühü aztán alhatok xD -
#117107 meg alig kezdodott el a nap de te mar helyzetjelentes :p ... ezt meg ne hireszteld, Wildor nem szeretjuk errefele, de ne mond el neki -
#117106 napi helyzetjelentés!
igen ő!
-
#117105 Mindjart itt a karacsony, szeressuk egymast xD :D -
#117104 teljesen ki vagyunk akadva! -
#117103 :>> -
Bhalage #117102 en birom a helyzetjelenteseidet, nehogy abbahagyd! -
#117101 "na tessék: #117071 ennek mi értelme van?"
ennek az volt a lényege ,hogy a magemnek meglett a mountja ^^ egyszer irtam gankről ami a magem első gankje volt :p Aztán érdekeség képen 1200dps-t produkáltam addon szerint magel lv37n ami szerintem nem rossz igaz csak 10sec ig :p és csak eddig 3x volt napihelyzetjelentés deee ti már ugy kivagytok akadva mintha mindent beirnék ami velem történt :)
és attól még ,hogy senkit nem érdekel a wowhoz tartozik ^^ spammnek sem minösül mint a te 4-5 postot küldök egymás után stilusod amiben leirod ,hogy "nub,haverod."
-
Bhalage #117100 pedobear in eksön! -
#117099 mit szólsz be? veregessük csak egymás vállát, hogy levertük a 100. AI bosst is !!! -
#117098 te hülye geci, hogy mersz beszólni neki? ;o -
#117097 nubok -
#117096 pártjád fogod egy fogyatékosnak :D
így már megy?
az egészbe meg nem megyek bele, nem véletlenül írkálok be ide hülyeségeket
na tessék: #117071 ennek mi értelme van?
írkálhatnék én is olyan érdekfeszítő dolgokat, hogy tegnap afk közben megölt egy rugó, aztán meg a netherwinges transpoerteres kvesztnél a saját oldalamról szopatott szarrá két hülye geci.
ott a "stég" ahol felszállnak a transporterek, rugó lévén én meg csak throwwal tudom agrozni őket, vagy mana tappel. a mana tap instant de nem sebez így nem elsz enyém a mob, a throw meg lassú egy instanthoz képest
szóval nyúlták a mobokat, ahogy azt kell(persze nincs rá írva, hogy az enyém, de ha látom, hogy valaki ott van akkor én nem megyek oda kselni).
közben meg röhögtek cukkoltak, szídtak...
remélem ez a rész kielégíti a normális hozzászólás fogalmát szemeitekben kisbogaraim, csak megmondom mi a nagy helyzet:
kurvára nem érdekel senkit, és ha még esetleg valakit érdekel is nem tud mit tenni ellene se ő se én se senki.
a többség 3 éve játszik, és már mindent megélt amit lehet senkit nem érdekelnek a hordások gecik, megölt egy pisti útközben és hasonló történetek.
persze ezt mind hiába magyarázom, mert fel is kéne ám fogni:D na de 1 próbát megér.
a továbbiakban is szídni fogom a ratyikat és írkálni fogom a hülyeségeket, mert az kb annyira érdekes mint a "napi helyzetjelentés" -
#117095 nem is allitottam hogy rosszak lennenek :p -
Bhalage #117094 sztem szorakoztato mind2 -
#117093 hat, nalam ez kb egy szinten van a ti "helyzetjelenteseitekkel" -
#117092 Elindítottam egy gnóm warlockot Nerflokz néven.Holnap jelentkezem képekkel és helyzetjelentéssel!!! -
#117091 ez egy szabad forum ^^
-
"nem csinálsz semmit, csak spawnolnak a borítékolt cuccok "
ez is munka ezt is el kell végezni valakinek -
#117090 tele spammalad a dedós helyzetjelentésekkel a forumot mint anno a Silkroad forumot... -
#117089 Elismerem, hogy a lock imba, némelyik kaszttal esélytelen megölni, dehát nem 1v1ről szólnak a dolgok és 3v3 5v5ben lazán ki lehet nukeolni.
De mégis minden 5v5 csapatban van warrior és nem mindegyikben lock, tehát azért egy mortal strikeal nem ér fel 1 lock. -
#117088 óránként 300 spawnol, te meg wow-ozol, nem? -
#117087 "nem csinálsz semmit, csak spawnolnak a borítékolt cuccok" lol -
#117086 20000/300 = 66,7... akkor a 40 órás munkahetemmel 16 órával több szabadidőm van? Jó, tegyük fel átlag 20 munkanap egy hónapban, és az utazásra elmegy napi 1 óra, akkor még mindig 6 óra nekem. Ráadásul gondolom ez is olyan, mint a herba... nem csinálsz semmit, csak spawnolnak a borítékolt cuccok -
#117085 söt ,hogyha T-com favoritosok vagytok akkor fogtok kapni egy tök jó kis naptárat 2008asat :) majd gondoljatok rámm nah mentem -
#117084 hétfő 16:00 - 20:00 suli
szerda 16:00-20:00 suli
és mivel én alkalmi munkát vállalok ami most éppen boritékolás (nemröhög jólkeress) amivel hazavisszek (illetve kihoznak) 5.000-20.000 boritékot cumostul együtt 1 hétre az megcsinálom (300db / óra ) igy marad időm mindenre ^^ -
Ragnar360 #117083 -
#117082 akkor feletek nem 24 orasak a napok -
#117081 10-es skálán szerinted mennyire érdekel a te véleményed?:)
-
#117077 mwhahahahaha akár hiszed akár nem én közben dolgozok söt még suliba is járok -
Ragnar360 #117080 HÁt a mostani képének valóban nincs sok értelme :D -
#117079 Azt én is, eléggé. :D -
#117078 na igen a dot sebzések kb. annyit sebeznek még csökkentve is mint egy nonkrites/krites(olykor) ütés valami imba fegyóval akkora resilencre....sok skill nemkell hozzá a melee viszont ha megfeszül sem tud nagyobb dmg-et kitolni. -
#117077 én csak a szabadidejét irigylem... -
#117076 Egy jóindulatú 2 es:D -
#117075 ezen fexem! bazze tényleg olyan!!!!:D:D:D -
#117074 lókötő... háttérben már látom, ahogyan aggrózik a stormwing guard :p
(amúgy szerinted a napi helyzetjelentéseid 10-es skálán mennyire érdekelnek minket?) -
#117073 át áltak a szerverek 2.2.3 rol 2.3.0-ra leszedtem a 2.2.3-2.3.0 enGB (Windows) patched és baszik müködni a wow miért??????