World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL!! ez mûködik ??? :ASD😄:AD:AS😄SD:A ezen csak nevetni tudok akkor. köszi imádlak 😊 habár raid over de holnap must be killed, meg is lesz.

[HUN]Crassus
Ajtó mögött álljatok ne menjen be senki csak a melee dps

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
jaj nubvagyok Maulgar😊

összeszámolva 16x wipeolunk princenél (tegnap + ma). Ajtotol balra (nem a sarokba) tankoljuk, vele szemben a raid (nem egy pontban áll mindenki). 16% volt már flask és potik nélkül de sorra az utolso infernaloknal bukjuk. kevés a dps vagy nem tudom. ötlet ?

Fenrir
Grat, nekünk még csak Maulgar feküdt le 😊

A halál csupán a kezdet...

[HUN]Crassus
GRUUL PWNED!😛

nekem elsõ alkalom,guildnek 2. alkalom volt.

Majd gyere vissza, ha legkevesebb 8000 Hp-d lesz ugyanennyi dmguppal, meg crittel. PVPn azzal már lehet valamit kezdeni. Addig meg menj és öltözz, addig meg ne panaszkodj😛
na erdekes a mage mar nem azta monja mint a fasz lock hogy l2p
hanem hogy learn to accept :S

May the force serve you well!

tudom hogy nem a legjobb a gear de 4-4,8k pyrot lovok minden 5. probalkozasra.
Persze mindenki zold cuccban rohangal aki szopik az op classok ellen.
Hat 2 epic a tobbi kek.
Fogadjuk hogy nincs maged es csak azt latod hogy hu 6k pyro de fasza.
Azt nem hogy akinek nics ice blockja azta szarra szivtajat a rugok sprint+cloak of shadowsal sott mar ott a deadly throw nem is kell neki sprint.
Ha a warrior tud chargolni megint semmi eselye, amire blinkel addigra mar fel hpje ugrott, aztan intecerpt es hiaba novazol megoli mielott arrebb cammognal.
Silecig shot, scatter shot, trap. De nem is kellannyi, a hunter siman lo 6-7k dmg silencig shot,arcan shott,atutoshot,multishot.+ meg pet ami nem hagy castolni es sebzese is mint egy jo dot.
Lock feldottol, deathcoil,nuke,fear. Jo a feart le lehet szedni,de addig a dotok mar leszedtek a fel eleted. Neki meg ott van meg az alapban tobb hp, esetleg soul link+20%. Heal stone 2,5k hp. Es ha ez meg nem eleg meg egy pet ami meg 1 stun, +dps, resitens novara.
Druida kb mint a rugo,de ot nem csak 5mpre nem lehet sheeplni, novazni, hanem sosem.Ravage,charge,bash es halott a mage.
Na most ezert marhara megeri a 6k pryro 15percenkent.

Count Adyn
Nekemis kb ien gear em van😊
30 arcane 31 frost buildemmel elég jól megvagyok pve/pvp ben is, ne a pyró kritre épits😄
Warlock ellen meg nem harcolok, mert felesleges<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
nem tudom ki vagy es milyen gearben probalkozol , remeljuk annyi eszed azert van hogy nem zold q rewardoktol varod a megvaltast 😄 ... nem is ertem miert jatszanak az emberek mage karakterekkel amikor nevetseges 5-6k-s pyrokkal dobaloznak de meg a fireblast is 2,5k korul ut ... tenyleg nem ertem , hogyan kepesek ennyire elhanyagolt kaszttal jatszani , de ez csak a noskill pom pyros ratyik buildje ... akik tudnak is valamit frosttal leverhetetlenek , arrol nem is beszelve hogy raidekbe need az ilyen mage mert jol felszerelve iszonyu sebzesre kepes es az Iceblock igyis ugyis megvedi ha veletlenul lehuzna az aggrot

a hozzaszolasodbol sut hogy egyaltalan nem ertesz a karakteredhez , tehat jogos a l2p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

40-21-0 jelenleg
6190 hp
8600 mana
618 spell dmg
21% crit
jo igaz ha pyro crittel van eselyem
nagyon kafa minden 15percben vagy eselyem 1x

lol persze valaha olt mar meg mage 1vs1be 70en????
igen akkor vagy kibaszott szarul jatszol vagy csukott szemmel.

tigeroo
megmutatod a cuccaid?
mit gondoltok, van értelme az 5% stun resistnek PVE-ben?
Van egy meta gem, a powerful earthstorm diamond, ami 18 staminát és 5% stun resistet ad. Tankként ezt hordom sityakban, de most lecserélném a kalapom egy socket nélkülire.
A lényeg az, hogy kételkedem a hasznosságában, mivel PVE-ben a bossok stunjait szerinem nem igazán lehet resistelni, a mobok meg szintén nem viszik túlzásba a stunt...

tigeroo
hunterként csak úgy ölt le mage, hogy bekerült a deadzonemba és fagyasztott össze-vissza, míg rámozdultam õ kétszer körbehugyozott, közben wandozott, meg instant cumók, amikor letelt a CD benyomta azt a befagyasztós izét..akkor piroblast és vége.

nemigaz nemtudsz kicsit kreatív lenni és felépiteni valami stratégiát. lehet abban a helyzetben nem jön be (sõt nagy valószínüséggel nemjön be), de legalább kiismered a karaktered elõnyeit/hátrányait és korlátait. uff!

olyan ez mint a sakk..csak itt másodpercek alatt mattot lehet adni a másiknak
na bocsi de megint szara szedtek wsgben :S
aztan elolvastam a forumot es nagyon felbaszott amit irtak :S
es ne olyan pofazzon aki nem jatszik 70 maget pls :S

BEAST
ugyan , hogy kerhetsz tole ilyet xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

használd az eszed?

ugy birom az ilyen faszokat pedig sok van itt valak jon sirni hogy nem lehet csinalni semmi ez emeg ez ellen akkor nem leirja hogy en azokat ugy intezem el hogy ezlel meg ezek hanem csak l2p bazzeg lockkal en is tudnek jatszani meg hunterel probald meg megel es meglatod nem olyan egyszeru

kocsog mond mar meg mit kene csinalni ne csak hogy learn to play fasz lcok player :S

Syron
ha az a mastercardba tartozik akkor lehetséges, próbáld ki ha nem engedi kiírja úgyis h visszautasítva vagy vmi iesmit, ha jól tudom visa, visa-electron, american express, mastercard meg vmi JCB, de csak ha dombornyomott mert sima visa-electronom van és azzal nem engedett fizetni a mocsok

tigeroo
maestro kártyával lehet fizetni?
Fenrir
2.10? Nem 2.0.10 volt a legutolsó nagyobb peccs? Mert abban nem azok a warrior változások vannak benne.

Botond
Egyszerû vagy, mint a faék. Meséled itt az álmaidat, hogy valaha is megöltél vkit aki nem votl alattad 10 szinttel és afk,de közben kilóg a rút valósag, hogy egyrészt nub vagy, és minden 10 éves casual pityuka beléd törli a talpát, másrészt annyira antiszociális vagy, hogy el se tudod képzelni, hogy vkinek vannak haverjai akik összetartanak, mivel te még csak csicska voltál már viszonyt el se bírsz képzelni 2 játékos között. Azt hiszem Crassus után téged sajnállak második legjobban itt a fórumon.
BEAST
/signed

te vagy az a tipikus "nem értek a classomhoz" gyerek aki a forumokra jár sírni.
L2P<#unalmas>

hat mivel benne vannak a 2.10 changelogban eleg valoszinu hogy mar mennek, nem art elovasni
de mi a faszert bassztak el ennyre a maget 59ig nagyon jo volt most meg senkit nem lehet megolni, csak frostal van eselyed vagy ha a pyro crittel.
Lock,hunter tobbet sebez, tobb hpja van ES MEG PUSSZ KIBAZOTT PET AMINEK 13458934769 reszitence van hogy nehogy veletlenul novazni lehessen.
frostal me pveba vagy egy kapap szar mindeki tobbet sebez nallad kive a healer meg a tank.

A te kedves, barátságos hozzászólásid is duzzadnak a filozófikus mélységû gondolatoktól<#idiota>... Másrészt tényleg uncsi olsani a sok nayvajgást.
Capaszabit meg végképp nem értem, kiderül, hogy akkora PVPkirály, mint senki más, hiszen félkézzel nyomja lenne az ellene tömött sorokban nyomuló 70eseket, aztán, ha a 20.at már nem bírja leölni, ide jön panaszkodni. Ilyen imba karival kész paradicsom lehet a pvp szerveren az élet, hiszen neked egy fullra buffolt Gruul raid semakadály, mert lenyomod õket egy magad<#wilting>
capaszabi
majdnem stimmel, csak a sámlim haja a copfos verzió, nem a szembelógós 😄

Sugam
ja, csak remenykedni lehet hogy szetrobban a szgje, amikor benyomja az apt a mage vagy a macrogombot

shaime01

Lynx_TWL
"saját whineforumotok." :s nub

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

capaszabi
ofc nem járnak ide rinyálni, van saját whineforumotok. és képzeld el lett volna aki jön segiteni, csak én nem hivok fél guildet agyatlanul segiteni, hanem próbálom magam megoldani a problémáim, de oh nagy botond mester, majd ezután fenn tartok 10-15 csicskást aki ugrik majd. vagy esetleg rerollolnál a bloodscalpra és segitenél szintezni?
De nem, a legjobb az lenne, ha guildmasterként megpróbálnál lejutni karazanba. Vagy legalább álmodnál róla.

capaszabi
szép theorycraft, viszont arms builddel szintezzen akinek 2 anyja van.

Fenrir
Sajnos pár szemét tapasztaltabb kaszter ha látja, hogy felhúzod a spell reflectet simán megszakítja a folyamatban lévõ kasztolását és megvárja amíg leesik rólad a buff és cd-re kerül. Nah akkor nuke-ol szét.

Fenrir
Ez amirõl beszélsz mert ezek még nem mennek élesben legjobb tudomásom szerint (próbáltam õket). Nem lesz több kite-olgatás meg röhögés a harcoson.

Sugam
battle stance,sild ekvipp,spell reflect, 2h ekvipp,berserker intercept mortal. elblinkel, innentol kezdve vagy fearelsz es ugy agyonvered mert kivarod outof combatot, vagy szopi 😄

Syron
persze engem is felszokott húzni kicsit, ha leölnek egymás után, de akkor se sírom tele a fórumot, mert igazából nem érdekel, ez csak egy játék, ha õk csinálják utána feléledek és én is folyttaom amit õk elkezdtek, aztán rájönnek ha nincs rajtam mondjuk 2-3 mob és behalnak, akkor nem is olyan vicces

Syron
😄 yah csak eddig ritkán néztem fel mert épp játszottam, most h levan járva kicsit több idõm volt fórumot olvasni, dehát ami itt folyik néha.. nevetséges 😛

PiszkosFred
Ez megy ket eve, szokj hozza, hogy idorol idore jon Justin, es enekel egyet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[HUN]Crassus
Mint gyakorló warrior én azért adnék magamnak 50-60%-ot még jó frostmage ellen is.....10%-ot talán egy héttel a wow vásárlása után adtam volna magamnak...muhahha

Syron
én nem a beszélgetés ellen vagyok, hanem a pvp miatti nyavajgásért, h ez a rossz az a rossz, ha látnád napok óta ez megy és csak most szóltam bele én is mert már kicsit sok, de mind1, ugass le te is, ha szted a nyavajgás meg vitatkozás h pvp vagy ne, az beszélgetés.

ja mifele warrior valtozasok?
mar igy is baromi tapost hogy az intercep, charge leszedi rolla lassitast.
kb 2 utest vagyok nekeki. Ha van triketje,fearja baromi eselye van. Igaz ha van ice block akkor nem sok. De a 20-30% kevessebb dps-t sok mage nem vallalja be, mert szeretnenek pvezni is.

QuippeR
még április ötig tart az elõfizetésem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Abbahagytad a wowot?
QuippeR
igazad van, a te mélységes igazságokat rejtõ hozzászólásodat sokkal jobb olvasni, mint azokét akik beszélgetni jöttek ide, és nem azon nyavalyogni, hogy valaki beszélget.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Miféle warrior változások?

TSW: Tunderke

Syron
látom megint nem telik el nap sírás nélkül pvp miatt 😄 ez már szánalom, elmondták párszor, ha nem megy, ne erõltesd, van más szerver is, be lehetne már fejezni, kezd unalmas lenni egy cseppet h mindennap ez megy már.

Laky
😄D

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M