166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#117233 Ez nem matematika, nincs képlet, és nem is kell a nem létező képletet bizonyítani, és egzakt számok sincsenek
Egyszerűen ha valaki nem akarja, hogy egy írására reagáljanak, az ne a fórumot válassza mint megnyílvánulási formát, mert ez azért van, hogy reagáljunk, megvitassunk dolgokat. Ennyit az "el lehet menni", meg a "ne válaszolj, mert úgyis tudom mit akarsz mondani" hsz-ektől. Te meg csak képletezz , attól még a folyamatos élménybeszámolónak van megfelelő formája (gyk blog), és ezt jelenti a nem "havonta 1 élmény".
És nem, egyáltalán nem érzem hogy hülyeséget beszélek, csak esetleg nem ki kell ragadni egy fél mondatot, és elemezni. De meglátjuk, majd a következő hozzászólásoddal ezt csinálom -
Lacika 79 #117232 ismered a favágós viccet, ahol a fiú levágja az apja lábát? -
#117231 Ez ilyen egzakt szám, hogy havi 1 élmény nem blog? Van ennek vmi képlete? Annak van bizonyítása? Visszaellenőrizted? Érzed, hogy hülyeséget beszélsz? -
#117230 eladó acc: 3 70es(bloodelf priest,human warlock,human paladin), mind3 gear-je epic/rare, flying mount,fejenként 1-2 375ös profession
vannak még kisebb karakterek(55 ne druida, 44 be mage stb), az acc jelenleg aktív(január 10.-e körül fog lejárni)
irányár 50k HUF, részletekért: [email protected] -
eLiXir #117229 csillag született -
#117228 Már készül. Lvl 20 -> succi -
#117227 -Bloggolj bele akkor, max lenúbozunk :D
-Núbozás szerintem tök jó, nem értem mi a baja itt minden núbnak azzal, hogy lenúbozzák :D
-Havonta 1 élmény amúgy még nem blog. És főleg akkor nem, ha valamilyen vélemény miatt írja. Pl a nerf lox az egyik legjobb téma szeritem :p és ha példát hoz valaki, hogy már megint hogyan aprófává vagdalta egy warrior, akkor legalább lynx-nek is van dolga, és beírja, hogy l2p.
-Lehet nyelvtant gyakorolni is!
-Mit tékelsz ha nincs hozzászólás?
-Nézzük növeketni a számot a # mögött :D
-At least i've got chicken!
Remélem elég ok! -
Vucli #117226 Ennyi hülyeséget összehordani , remélem lesz folytatás -
Nauron #117225 szpemmelni a tékkig? -
#117224 De most komolyan. Élmény beszámolni nem lehet, mert nem blog, infót megosztani meg ott a gugli. Akkor azon kívül, hogy nubozzuk egymást tényleg nem sok semmit lehet itten csinálokni. -
#117223 az, hogy téged lenúbozzunk, núb :D -
#117222 Mostmár, hogy tudjuk mi minden nem célja a topiknak, akkor már csak azt áruld el,hogy mi a célja? -
#117221 Hmm. Csak nem te boritékolod a wow játékosok mikulásjelmez receptjeit? -
#117220 gyere nyugodtan ¢¢
-
#117219 Azért nem is merek belevágni -
#117218 Úgy kell, ahogyan a "profik" csinálják, végülis az ő szemetüket bámulja a fél ország :p -
#117217 stackelni = spawnolni, bocs... sok a melo (boríték)! :) -
#117216 De neked nem fog kézbe stackelni, mert nub vagy! -
#117215 A bloodscalpon híresen alacsony az allisok aránya.
Amúgy: http://www.warcraftrealms.com/census.php
Persze pont a bloodscalpról nincs rendes adat (ne felejts EU-Bloodscalpot választani, mert amcsiknál is van bs). -
#117214 alliban BC óta Stormwind a menő, csak a régi arcok járnak már IFbe :D -
#117213 "gnóm kislány életének története - egy igaz történet a World of Warcraft világából. " ezzel akár a balázs/mónika sóba is mehetnél :DDD de fókusz az a minimum ! -
#117212 Lenne egy kérdésem a sokat tapasztalt wowosokhoz... Jelenleg nem érzitek úgy, hogy a szervereken több a Hordás játékos, mint az allis? Én az egyik szerveren (Ragnaros) több játékost látok Orgrimmarban rohangászni, mint egy másik szerveren (Bloodsculp) Ironforge-ban... Meg úgy egyébként is, mintha a Hordához többen csatlakoznának... De ezt azok biztosan jobban tudják, akik már tapasztaltabb játékosok, mint én... Tehát? -
#117211 "ja meg irigyellek érte, hogy ilyen qrvasok felesleges időd van :D" - sajnos nincs, csak most kipihenem az év fáradalmait. Majd lehet beszállok én is a borítékos bizniszbe, és akkor lesz időm rá :D -
WiLDoR #117210 picket, ez a link ment a favorites-be :)
rendszeres olvasód leszek, ebben biztos lehetsz...
ja meg irigyellek érte, hogy ilyen qrvasok felesleges időd van :D
viszont amit te csináltál, az tényleg blog.
viszont, ha shaime belinkel ide 1-2 képet, meg hozzácsap 2-3 mondatot, azért az igen messze van attól, mint amit te produkáltál az alábbi linken :) -
#117209 l2p nub
-
Ragnar360 #117208 Tudom. :D -
#117207 aki magára veszi a noobozást, az egy noob. reroll irl. -
#117206 Egyetértek, az első értelmes hozzászólás nagyon régóta. Egyébként se értem itt mire fel megy a nagy noobozás. Mintha itt sokan különbnek éreznék magukat egy - két embernél...holott...
picket:
Ha neked a google meg a wiki ki ad egy definíciót bármire akkor az szentírás? Vicces, mondtam,hogy nézz körbe itt a fórumon. Napi helyzetjelentés mindenhol van.
Témát én meg lezártnak tekintem, nem vitatkozok hülyeségen, és most majd noobozhatsz kedvedre ^^ -
#117205 kikérem magamnak!
idézzetek tőlem l2p-t vagy noobot! -
#117204 Amúgy ha már sok ideje van valakinek, és közlési kényszere, és papolok itt blogról... szóval akkor már elől járok jó példával, csak hogy valahol lynx is kiélhesse a "l2p noob" kényszereit:
http://tehengyilkos.blog.hu/
Tessék! Nem ígérek sokat, mert nincs olyan sok szabadidőm, és lehet, hogy csak fél év múlva lesz 70-es, vagy akkor sem, de szerintem ezt valahogyan így kéne csinálni :p
l2blog noobz :) -
#117203 biacs már megint csalsz -
#117202 ez egy kicsit géj -
#117201 lebuktam -
#117200 ezek tényleg ők -
Ragnar360 #117199 yep:D -
#117198 Best dance act ever -
Ragnar360 #117197 The world is yours !
MUST SEE !
Lynx & BEAST ! :DDD
Hát igen , egymásra találtak :))) -
#117196 jaja akkor tuti random lesz....nekünk wsg volt tegnap -
#117195 a mottó sem véletlen itt, hát az se amit én produkálok:D -
Warden #117194 Hmm szerverenként változik a daily bg q? Tegnap tegnapelött AB volt wsg az utoljára szombaton volt daily q.Azt tudom hogy random generálja igy fordulhatott elő hogy egymás után négy nap volt eye of strom úgy 2 hete.