World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k O T T A
tegnap kaptam egy aranyos mob pack-et
4db 2szinttel nagyobbat bekaptam mondom ok, pala vagyok no para
2-t megölök jön még egy.. fejvakarás beindult bubit ellõttem potit ellõttem kezdek haldokolni és még volt két mob egy fél hp-s meg egy fullos, aztán 300hp-nál elõttem a lay on hands-et és csodák csodájára visszatolt kõkemény 50%hp-ra mondom wtf...
volt már vkivel ilyen?-eddig nem volt gond vele most meg fél hp-ra tolt csak vissza...
utána persze meghaltam..😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Az en fosgeares warrimnak is volt boven rage-e 41/10-el, soha nem kellett ms cd-re varni, sot eleg gyakran ww-re is volt rage. Es ahogy Zuminak is, nekem is egy csomoszor cd-n volt a victory rush olyan gyorsan peregtek le a mobok, szoval szerintem sem olyan szornyu. Az mas kerdes, hogy nehany elitet nem tudtam leszolozni ugy mint a druidammal, de nem vagyok biztos benne hogy fury builddel konnyebb lett volna.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

/agree
ami meg a rage-et illeti nekem többször van úgy, hogy a rage már megvan de az MS CD-je még ketyeg.

Hmmmm. Most kicsit elbizonytalanodtam. Ugyanis én 41 arms-os talentfával szintezek mostanság. (az is igaz, hogy baromi régen nem játszottam már a warriorommal)Semmi gondom nincs a jelenlegi talentezéssel. Rage gondjaim sincsenek. Haladni is elég jól tudok vele. Ja, hozzá kell tegyem a leggázabb zöld cuccaim vannak ami Outland-en esik vagy kvesztekbõl kapom<#idiota>. Jobb felszereléssel biztosan nagyobb lenne a különbség, de jelenleg meg vagyok elégedve ezzel a talentezéssel. lvl. 70-en (vagy még most lvl. 66) ki fogom próbálni a Zumi féle talentezést. Kiváncsi vagyok rá nagyon.

capaszabi
😄 én 200g-t költöttem talentezésre, hogy mi az optimális szintezni, és a 25/31/0 sztem a legalkalmasabb rá. 😄 van rage és dmg is elég jó. armssal mint mondottam várni kellett a rage-re holott ms cd már lejárt

Nem vagyok nagy PvP arc, de Elemental platón megtalálsz sztem 22.00 után 😊
hihi mar leirtam korabban is h 60-70ig is armsal szinteztem 41/10-rol indulva 41/20ra es nem ereztem szarnak. par mpet allni kellet minden mob utan mert charge cd meg nem jart le

Oké akkor az "unatkozó faszkártya" tabardomat veszem fel ha megyek farmolni 😊
Úgyis elég régen mészároltuk le egymást, megnézem mit fejlõdtél.
MrStokes
Szintezeshez en sem valasztottam volna semmilyen arms buildet, az tuti.

Megint mas a helyzet 70-en.
PvP-ben nagyobb esellyel indulsz arms build-del szvsz, legyen az akarmilyen. Az osszehasonlitas egyenlo erteku fury DW-s es arms-os geart feltetelez termeszetesen.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Arra gyûjtök 😄
Max annyi balesetveszély van benne, ha pár unatkozó faszkártya mobozás közben betámad. 😊
capaszabi
zomgmegaepixüberimba cuccban kva mindegy milyen buildde van, szintezni meg igenis szar. ez van, ha tetszik, ha nem.

Elementál farmolást felejcsd el mig nincs epic madaram 😊
Nagyon balesetveszélyes 😊
igen pont ezert nem tetszett nekem a mortal / death wish build mert ha cd-n volt a cucc nagyon keves rage jott, viszont endless rageval nagyon szepen jon, 1 secel kevesebb a cd a mortalon megis mindig tudom tolni amint lejar cd + a ww-t is mellette, a legjobban az tetszik benne h barmilyen helyzetben mindig ugyanazt az egyenletes teljesitmenyt hozod nem fugsz cd-tol mint a death wish eseteben.

Syron
háhá, végre megjött a gc-m, de röhely ha itt vettem volna Tatabányán egy szerepjátékboltba 8800 lett volna, cd-galaxistól rendeltem így meg postaköltséggel együtt is 8980, xal 180 ft-al volt csak drágább és még házhoz is jött 😊

MrStokes
Ahh megvan miert nem talatam meg tegnap Zumi karijat.
A US armory-n kerestem, nem az europain, en hulye.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Fenrir
Mennyire van értelme arms builddel pve-zni? Kísérlet szinten próbáltam, de hiába szép nagyon a critek ha a rage alig termelõdik mert a fegyver lassú és keveset ütök vele. Próbáltam hibrid talentet is úgyhogy a flurry-t kihúztam és úgy ütöttem 2 kezessel, de akkor meg a damage volt kevés. Visszatértem a dw-re, jelenleg ez fekszik nekem a legjobban a rage és dps szerint. Azt viszont aláírom, hogy egy nem túl erõs kétkezessel (pl Mag'har exalted fejsze) is eredményesen lehet pvpz-ni.

A halál csupán a kezdet...

[HUN]Crassus
3-at akartál írni.....P ott a 31/30is😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MrStokes
Basszatok meg, most kenytelen leszek kiprobalni mind2 talentolasi verziot... >_<

Köszi a segítséget. Elemental farm és questelés lesz terítéken. Sok instázástól nem volt idõ befejezni a questeket 😊
Asszem kipróbálom mindkét verziódat, kíváncsi vagyok melyik fexik jobban nekem.
picket
"Az hogy itt veri a nyálát az egyrészt merõben hasztalan, másrészt csak az eccerûségét bizonygatja vele fennhangon." - El tudok képzelni egy kardot, amire valamilyen elgondolásból (mondjuk star wars rajongó és a pirosra festett fejûeket szereti, vagy nem tudom) még egy - az elsõhöz hasonló - pengét kovácsolnak. És azt is el tudom képzelni, hogy ezt úgy forgatod, mintha sima normális kard lenne. Elég véres jelenet. Hogy miért jutott eszembe? Õ itt veri a nyálát, de te is. A stílus azért kissé irodalmibb nálad, de ez a minimum amit elvárunk tõled. Viszont akár elhiszed, akár nem a "reroll pve", "üsd mert piros a neve", "hívok még 20-at és bekempeljük", "gyúrj még és legyûröd" (egy 62-es karakterrel 3 70-est, valószínû)... szóval ezek a dolgok pedig a te egyszerûségedet bizonyítanánk, ha nem tudnánk, hogy valójában nem vagy egyszerû, csak sem mások helyzetébe belegondolni, sem bármit amit mások (sokan) máshogyan gondolnak elfogadni nem vagy képes. És ez azért valamilyen szinten... egyszerû?

&#3237;_&#3237;

kifolytak a szemeim ezt olvasva -.-

[HUN]Crassus
Termeszetes a makker kritek sokat szamitanak,de azert szerintem egy 5-os scenario jo kepet adhat....

warri duel nem mutat sokat, gear meg 1-2 makos crit dont 😊

TMrol enis igy gondolkodtam elejen mint te , h mennyire szar lesz warri omg nem jon ki sehogy jo build a 3 defpont nelkul. Aztan BC ota TM nelkul jatszok es teljesen jo a 10 rage , foleg endless rageel. Warri mikor valt stancet? ha dodgeol az enemy, vagyis dodgol vki akkor meg van 5 seced overpoverezni szepen elkoltod raget zerkben atvaltassz battle overpower majd vissza zerk. HA jol csinalod a rage managementet szinte semmi raget nem vesztessz neha 1-2t, ha pont ugy jon ki rage ha critelsz 1 nagyot battleban esetleg sword spec akkor szepen tolsz 1 mortalt battleban esetleg sweeping strikes, majd vissza zerk es mehet tovabb a moka, endless rageel pillanatok alatt feltoltodik ujra a bar. Nem azt mondom h haszontalana TM de 41 arms melle, enrage helyett erre aldozni semmi ertelme. Death wishet / impr interceptet is kiprobaltam (35/25/3),
de nagyon nem jott be eza build 2 nap utan visszaalltam a jol megszokottra. Death wish ilyen muvi talent, jo nagyokat lehet utni vele fel percig aztan semmi, rohadtul hianyzott az endless rage meg az 5 seces mortal ezzel a talentel, volt olyan h criteltem 1et es nem volt rage mortalra ilyet 1x nem tapasztaltam 41/20al. Fear immunitas kb elhanyagolhato zerk rage boven eleg fear ellen , max az esetek 5%ban nem tudok kijonni fearbol de akkoris megszakad magatol altalban 1-2 sec utan. akkor ott az 5% dmg taken , lehet igy kevesnek hangzik de szamit azis, foleg casterek ellen. Ritkan ugyan de elofordul h warrit focusaljak arenaban foleg caster grpok (shadow pap wl mage elemental shammy), es volt h szetestem kb pillanatok alatt 10k unbuffed hp meg 250 resilience mellett death wish nelkul, meg volt h epp megusztam ilyen 100-200hprol hoztak vissza defstancera meg commanding shoutra valtassal, death wishel joparszor meghaltam volna tutira. Pierching howlrol annyit hogy duelben meg wsgben hatasos ezt alairom de ezek nem nagyon erdekelnek, de pl egy arenaban ahol single target focus van ugyis hamstring v mas lassitas van az enemyn, most az h dazel esetleg 1-2 masik embert akik ugyis 1 helyben allnak castolni/dpselni az tok8. Charge/intercept utan meg hamstring kb bent van 99.99% mert stun alatt nincs dodge/block/parry miss % meg ugye capelve van mindenkinek. Pveben is jo valoban pierching howl 5fos instakban, def builden szoktam is hasznalni(5/11/45) ha megyek heroicozni vhova, pl shattered hallsban eleg imba a 6-7 fos elite pakkoknal, de dps buildel ugyse nagyon megyek tankolni ilyen helyekre. Impr charge sztem folosleges mert , altalaban hamstringel kezdek nem mortalal, de egyebkent lenne rage mortalra is endless ragevel impr charge nelkul is. AZ hogy iron will megoli a 2nd windet kicsit tulzas, ugy beszelsz rola mintha vmi 90% stun resist lenne( bar lehet te azert erzed igy mert ork raciallal megtoldva lehet mar eleg sok a resist) 😊
Sztem ez egy egeszseges % ami ha epp cdn van pvp trinket jol jon pala stun v kidney ellen, mass pvpben ugyis szinte konstans fent van 2nd wind, 1-2+ resist mindig jol jon es donto lehet. NA mind1 a lenyeg hogy en effektivnek erzem magam ezzel a buildel, mondom kiprobaltam a 35/23/3as buildet (pierching howl, death wish, impr intercept es TMel igen) de sokkal effektivebbnek ereztem magam 41/20al szal vissza is tertem ra szepen. De ez is mutatja hogy jol van megcsinalva a warri meg a talentfaja, mindenkinek mas tetszik , mashogy erzi jol/effektivnek magat. 😊

[HUN]Crassus
mondjuk nem a gyozelem a lenyeg hanem maga a kombat menete erdekel...reagalasok egymas cselekedeire ki mit tol el es mi utan stb. stb.

[HUN]Crassus
hohooo!! ez jo 5 let! nem is gondoltam ra....😛😊

Ugyan miert ne lehetne duel? Meg kell varni a kovetkezo test servert aztan lehet tolni, ennyi...
[HUN]Crassus
a 31/30-ra is csak annyit,hogy Piercing howlod neked sincs amit megintcsak nem ertek.....se int intercept....ja es a Flurry a kozelebe sem er a second windnek/ugyertem ugye,hogy flurry-d van,de 2nd winded meg nincs/ arrol nem is beszelve,hogy 2h fegyonal teljesen lenyegtelen a fegyo sebessege mivel 2h fegyoknal ugyis az instant utesekre kell hajazni....
aki pedig imp executera "pazarol" az teljesen erthetetlen szamomra....
20% alatt teljesen mindegy,hogy 3000-el xecuteolsz ki vkit vagy 1200-al.....talan PvE-ben Boss fightokon minimalis DPS boostot ad,de akkormeg megintcsak nemertem miert nincs blood frenzy-d ami konstans 4% dmg up es raadasul az osszes mellenek aki uti a mobodat/ellensegedet....

Tenyleg semmi offense ezek az en szemelyes 2 eves warrioros tapasztalatom alapjan kielemzett dolgok.

Ha vannak ellenervek az altalam felhozott dolgokra szivesen diskuralok rola....

ja es megintcsak sajnalom,hogy duel veled sem lesz....igaz tudom nem igazan mervado egy duel baaaar pont a warri vs warri az a fajta duel ahol majdnem teljes kepet kap az ember a masik skilljerol hiszen ez nem egy olyan duel ahol a mage megall charge "dead zone" ban lebirkaz majd eltolja az osszes trinketjet 41 yardrol es dolsz😛

[HUN]Crassus
na a xar talan tul eros volt akkor fogalmazok ugy,hogy nem eleg effektiv...
TM-re 1-2 pont mindekepp MUST HAVE/10 rage-et keves atvinni stancevaltasnal/...nem is beszelve a Death Wish a MUST have-ek MUSt have-je😛 PvP-ben.Improved interceptnel a 10-sec feler egy orokkevalosaggal....az ,hogy nincs piercing howlod az a legbutabb dolog /mar bocs,hogy ilyet mondok neked / kb. piercing howl nelkul nincs pvp.....
misseled a hamstringet vagy parryzik/dodgeoljak es mar baxhatod is utolerni az ellenfeled piercing howlal meg megvan az esely,hogy rauvolts egyet es elkapd.Arrol nem is beszelve,hogy meg mass pvp-ben is az egyik leggecibb kepesseg a piercing howl-t "spemmelni" a tomegbe akik ketsegbeesve probaljak utolerni az FC-t vagy barmelyk csapattarsad.
NIncs imp chargeod sem....pedig az a +6 rage pont egy gyonyoru kis MS-t jelent rogton charge utan meg ha nem is crittel az elso utesed.....kitalentelted a stun resis-t amivel kb. megolod a second windet.Inkabb PvE DD build a 41/20 akarmilyen jo arena ratinget is ertel el vele.
Baaar meg pve-ben is szazszor tobbet er a piercing howl es a kontrollalt fear immun akar def stanceben is a DW-nek koszonhetoen....
Mondjuk halistennek te nem lehetsz "hulyegyerek" warrior ugyileg,de nem ertem a 41/20-adat...szerintem 41/20-al a kezdo warrik mennek akik mindent egy nagy MS-re akarnak feltenni...pedig jo pvp-s tudja,hogy nem MS spembol all egy warri dolga pvp-ben.
Na nemakartam tul offensive lenni csak tenyleg nem ertelek...

NAgyon sajnalom,hogy sosem fogok veled tudni duelezni......

Ne is hallgass a tarajos trollra... 😊 31/30 az imba !

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Hat nemtom 41/20al ahol dpselek raiden top3ba vagyok mindig, pvpben is eleg jol mukodik 2290 rating volt elozo heten 5v5. satyr bosson karazhanban pl 1350 dpsem volt 7 percen keresztul de biztos igazad van szar. 😊)

Shadow talent szerintem jobb farmolásra, mert kiszámíthatobb. Disc ha nem jönnek a critek akkor a mob túl sokáig él és te is túl sok manát fogyasztasz. Mondjuk én Bcbe még nem voltam disc ágon. Nekem shadow biztonságosabb és kiszámíthatóbb+ kissebbet ütnek rád a shadowform miatt amit VE mindig vissza tud tölteni.(mondjuk ha fearelgetsz teljesen mind1)
1, Shadow ágon farmoláshoz imp MB szükségtelen, mert max 1x használod 1 harcban. Shadow power-en mindig vita van, de ez se életbevágóan fontos, mivel 1 harcba 1x jöhet be és a farmolásnál nem erre épít az ember.. Shadow Focus- Mennyi hited van +ba és milyen szintû mobokat akarsz ölni? 70es mobhoz 0 hitratingel 2 pont elég rá pld.
Disc ágon told ki inner focus,meditation shadow ághoz. Martyrdomot is beleveheted meg lehet jobb lenne a wand spec.
2, Disc talenthez meg max spirit tap kell shadowból- Disc talentbõl PItõl felfel semmi se kell + reflect shield se. Smiteot a holy ágról tudod erõsíteni(holy spec.,divine fury,holy nova,searing light,holy reach,spiritual guidance pld)(34/22/5ös talentfa szerintem a legnormálísabb)
Jó lenne tudni mennyi a spirited+ mit akarsz farmolni.😊)(minél több dmg annál jobb mind2 variáció)
az a legjobb ha el se ér a mob😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

capaszabi
egyetértek.
25/maradék/0

capaszabi
sztem tök mindegy ha jó a player, sajnos guildben a pala a preferált mert van bubija, nekem meg nincs, pedig ez faxság

Lynx_TWL
végén a búcsúszöveg 😄sdds

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
omg mekkora hõs:s

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ha megveszem a wow akkor még mindig ugy van hogy az elsö 30nap ingyenes?😛

ALien

meg tudod ezt osztani velem, nem tudok rájönni 😊

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Syron
nos, Stormblood viszonylag régebbinek mondható, ork shaman, Kaito a másik, BE hunter, párszor összefutottunk 😊

benned kit tisztelhetek ?

Szerintetek shaman vagy paladin jobb main healernek 5fös illetver heroic instában csakmert pont ezt vitatjuk egykét ismerössel de kevésszer voltam instában hogy main healer pala vagy shamy volt...
Syron
nahát Vadasz is itt van hehe, azt hittem Xaviusról senki sincs sg-n 😄

zero the hero
csak nekem furcsa h egy darab player sem rohan át a videó ideje alatt?
én még éjfél után is látok arra rohangálni csomó karaktert...

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Mi is a folyoson csinaljuk a bosst . ez mode meg minden tudom de igy gyorsabb .. annyi a lenyeg hogy az ajto elott tankolja a tank a bosst nekitamasztja a hatat a falnak ugy hogy ne tudja bedobni a terembe se az oszlok moge .. hogy meg veletlenul se legyen los-ba igy pedig a ranged dps es a healerek betudnak allni a folyosora teljesen nekihatralnak a bent levo oszlopnak es onnan healelnek - nukeolnak , bekapjak az enfeeblet igaz ... de a shadow nova nemeri el oket odabent .. annyi az egesz , hogy vigyazni kell az agroval mert ha leszedi valaki a tankrol befut es bebugol ..
btw bugbol pedig ugy kell kihozni , hogy odaall valaki a boss melle 1 hunter pedig missdirectionel rahuz az illetore 1 mobot ezutan ujra tamadhato lesz

zero the hero
az ilyen úgy fel tud ba**ni<#banplz>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

TDC Geronimo
Neked is csak azt tudom mondani, mint az elõdödnek... ha ilyen hülye vagy legalább linkelni tanulj meg :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
a toled megszokott epito jellegu kritika 😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

😞 rossz nézni is ezeket :'(

Syron
TrackerDial addonról tud vki vmit? mert hasznos, csak sajna out of date, igaz ha bevan kapcsolva h töltse be out of date addonokat, akkor müxik, de jobb lenne vmi normális verzió :S

Syron
he, most vettem észre, armory-ba van BE ami hordás, meg van BE ami allis, lol, ezért béta még? <#idiota>