World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4db 2szinttel nagyobbat bekaptam mondom ok, pala vagyok no para
2-t megölök jön még egy.. fejvakarás beindult bubit ellõttem potit ellõttem kezdek haldokolni és még volt két mob egy fél hp-s meg egy fullos, aztán 300hp-nál elõttem a lay on hands-et és csodák csodájára visszatolt kõkemény 50%hp-ra mondom wtf...
volt már vkivel ilyen?-eddig nem volt gond vele most meg fél hp-ra tolt csak vissza...
utána persze meghaltam..😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
ami meg a rage-et illeti nekem többször van úgy, hogy a rage már megvan de az MS CD-je még ketyeg.
Úgyis elég régen mészároltuk le egymást, megnézem mit fejlõdtél.
Megint mas a helyzet 70-en.
PvP-ben nagyobb esellyel indulsz arms build-del szvsz, legyen az akarmilyen. Az osszehasonlitas egyenlo erteku fury DW-s es arms-os geart feltetelez termeszetesen.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Max annyi balesetveszély van benne, ha pár unatkozó faszkártya mobozás közben betámad. 😊
Nagyon balesetveszélyes 😊
A US armory-n kerestem, nem az europain, en hulye.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A halál csupán a kezdet...
Asszem kipróbálom mindkét verziódat, kíváncsi vagyok melyik fexik jobban nekem.
ಥ_ಥ
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
de nagyon nem jott be eza build 2 nap utan visszaalltam a jol megszokottra. Death wish ilyen muvi talent, jo nagyokat lehet utni vele fel percig aztan semmi, rohadtul hianyzott az endless rage meg az 5 seces mortal ezzel a talentel, volt olyan h criteltem 1et es nem volt rage mortalra ilyet 1x nem tapasztaltam 41/20al. Fear immunitas kb elhanyagolhato zerk rage boven eleg fear ellen , max az esetek 5%ban nem tudok kijonni fearbol de akkoris megszakad magatol altalban 1-2 sec utan. akkor ott az 5% dmg taken , lehet igy kevesnek hangzik de szamit azis, foleg casterek ellen. Ritkan ugyan de elofordul h warrit focusaljak arenaban foleg caster grpok (shadow pap wl mage elemental shammy), es volt h szetestem kb pillanatok alatt 10k unbuffed hp meg 250 resilience mellett death wish nelkul, meg volt h epp megusztam ilyen 100-200hprol hoztak vissza defstancera meg commanding shoutra valtassal, death wishel joparszor meghaltam volna tutira. Pierching howlrol annyit hogy duelben meg wsgben hatasos ezt alairom de ezek nem nagyon erdekelnek, de pl egy arenaban ahol single target focus van ugyis hamstring v mas lassitas van az enemyn, most az h dazel esetleg 1-2 masik embert akik ugyis 1 helyben allnak castolni/dpselni az tok8. Charge/intercept utan meg hamstring kb bent van 99.99% mert stun alatt nincs dodge/block/parry miss % meg ugye capelve van mindenkinek. Pveben is jo valoban pierching howl 5fos instakban, def builden szoktam is hasznalni(5/11/45) ha megyek heroicozni vhova, pl shattered hallsban eleg imba a 6-7 fos elite pakkoknal, de dps buildel ugyse nagyon megyek tankolni ilyen helyekre. Impr charge sztem folosleges mert , altalaban hamstringel kezdek nem mortalal, de egyebkent lenne rage mortalra is endless ragevel impr charge nelkul is. AZ hogy iron will megoli a 2nd windet kicsit tulzas, ugy beszelsz rola mintha vmi 90% stun resist lenne( bar lehet te azert erzed igy mert ork raciallal megtoldva lehet mar eleg sok a resist) 😊
Sztem ez egy egeszseges % ami ha epp cdn van pvp trinket jol jon pala stun v kidney ellen, mass pvpben ugyis szinte konstans fent van 2nd wind, 1-2+ resist mindig jol jon es donto lehet. NA mind1 a lenyeg hogy en effektivnek erzem magam ezzel a buildel, mondom kiprobaltam a 35/23/3as buildet (pierching howl, death wish, impr intercept es TMel igen) de sokkal effektivebbnek ereztem magam 41/20al szal vissza is tertem ra szepen. De ez is mutatja hogy jol van megcsinalva a warri meg a talentfaja, mindenkinek mas tetszik , mashogy erzi jol/effektivnek magat. 😊
aki pedig imp executera "pazarol" az teljesen erthetetlen szamomra....
20% alatt teljesen mindegy,hogy 3000-el xecuteolsz ki vkit vagy 1200-al.....talan PvE-ben Boss fightokon minimalis DPS boostot ad,de akkormeg megintcsak nemertem miert nincs blood frenzy-d ami konstans 4% dmg up es raadasul az osszes mellenek aki uti a mobodat/ellensegedet....
Tenyleg semmi offense ezek az en szemelyes 2 eves warrioros tapasztalatom alapjan kielemzett dolgok.
Ha vannak ellenervek az altalam felhozott dolgokra szivesen diskuralok rola....
ja es megintcsak sajnalom,hogy duel veled sem lesz....igaz tudom nem igazan mervado egy duel baaaar pont a warri vs warri az a fajta duel ahol majdnem teljes kepet kap az ember a masik skilljerol hiszen ez nem egy olyan duel ahol a mage megall charge "dead zone" ban lebirkaz majd eltolja az osszes trinketjet 41 yardrol es dolsz😛
TM-re 1-2 pont mindekepp MUST HAVE/10 rage-et keves atvinni stancevaltasnal/...nem is beszelve a Death Wish a MUST have-ek MUSt have-je😛 PvP-ben.Improved interceptnel a 10-sec feler egy orokkevalosaggal....az ,hogy nincs piercing howlod az a legbutabb dolog /mar bocs,hogy ilyet mondok neked / kb. piercing howl nelkul nincs pvp.....
misseled a hamstringet vagy parryzik/dodgeoljak es mar baxhatod is utolerni az ellenfeled piercing howlal meg megvan az esely,hogy rauvolts egyet es elkapd.Arrol nem is beszelve,hogy meg mass pvp-ben is az egyik leggecibb kepesseg a piercing howl-t "spemmelni" a tomegbe akik ketsegbeesve probaljak utolerni az FC-t vagy barmelyk csapattarsad.
NIncs imp chargeod sem....pedig az a +6 rage pont egy gyonyoru kis MS-t jelent rogton charge utan meg ha nem is crittel az elso utesed.....kitalentelted a stun resis-t amivel kb. megolod a second windet.Inkabb PvE DD build a 41/20 akarmilyen jo arena ratinget is ertel el vele.
Baaar meg pve-ben is szazszor tobbet er a piercing howl es a kontrollalt fear immun akar def stanceben is a DW-nek koszonhetoen....
Mondjuk halistennek te nem lehetsz "hulyegyerek" warrior ugyileg,de nem ertem a 41/20-adat...szerintem 41/20-al a kezdo warrik mennek akik mindent egy nagy MS-re akarnak feltenni...pedig jo pvp-s tudja,hogy nem MS spembol all egy warri dolga pvp-ben.
Na nemakartam tul offensive lenni csak tenyleg nem ertelek...
NAgyon sajnalom,hogy sosem fogok veled tudni duelezni......
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
1, Shadow ágon farmoláshoz imp MB szükségtelen, mert max 1x használod 1 harcban. Shadow power-en mindig vita van, de ez se életbevágóan fontos, mivel 1 harcba 1x jöhet be és a farmolásnál nem erre épít az ember.. Shadow Focus- Mennyi hited van +ba és milyen szintû mobokat akarsz ölni? 70es mobhoz 0 hitratingel 2 pont elég rá pld.
Disc ágon told ki inner focus,meditation shadow ághoz. Martyrdomot is beleveheted meg lehet jobb lenne a wand spec.
2, Disc talenthez meg max spirit tap kell shadowból- Disc talentbõl PItõl felfel semmi se kell + reflect shield se. Smiteot a holy ágról tudod erõsíteni(holy spec.,divine fury,holy nova,searing light,holy reach,spiritual guidance pld)(34/22/5ös talentfa szerintem a legnormálísabb)
Jó lenne tudni mennyi a spirited+ mit akarsz farmolni.😊)(minél több dmg annál jobb mind2 variáció)
az a legjobb ha el se ér a mob😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
ALien
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
én még éjfél után is látok arra rohangálni csomó karaktert...
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
btw bugbol pedig ugy kell kihozni , hogy odaall valaki a boss melle 1 hunter pedig missdirectionel rahuz az illetore 1 mobot ezutan ujra tamadhato lesz
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."