World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
30 perc 200k Ddone 4 x szedtem vissza a zászlót és 2x vittük be a BS-es sámán sráccal ketten.....közben csináltam 18 killing blowt és majdnem 100 HK-t és 600 honor-t.....kikaptam? jah igen,de mi jól elszórakoztunk míg a többiek céltalanúl bolyongtak a mepen és halomra nyírták õket...
Én a szép játékért játszom és az izgalmakért......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MrStokes
Az, hogy van warriorod, csak egy dolog. Ha csak fokent PvE-ben hasznaltad, hogy lasd, milyen gondok adodhatnak MT healerkent, akkor batran kijelenthetjuk, hogy a PvP oldalarol vajmi keveset tudsz.
Es ha jol emlekszem, pont arrol megy itt a vita, hogy PvP-ben melyik kasztal hany gombot kell nyomogatni.

Amennyiben a warrioroddal gozerovel pvp-ztel is, amellett, hogy a raideken MT healerkedtel, akkor mea maxima culpa.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

picket
Ez a különbség, mert droodal még a mob is hal. Mellécsapok is sebzõdik, pedig miss-elek annyit mint 3 dw sámli. Pedig állítólag macsek nem számít dw-nek :S

ಥ_ಥ

[HUN]Crassus
Ahoz,hogy "átlásd" azért egy két High end insta összes bossát végigkéne tankolnod....és akkor még a treshekrõl nem is beszéltem....

Koncentrálni kell egyikkel is, másikkal is, ha az ember eredményt akar elérni. Nem lehet feltétlenül az imba gear-re, vagy a mákos critekre hagyatkozni. Ha nem tud közeljönni a casterhez, mákom van. Ha ügyesebb mint én, és odaér, úgyis vége. Ez errõl szól. 😊
BEAST
ismeros erzes 😄 ... ratyi holykent judgement of light + seal of light fel ,autoattackkal tobbet gyogyulok mint amennyit sebezni tudnak rajtam ... csak a mob sem nem akar meghalni xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
Kikaptál? lies!

ಥ_ಥ

BEAST
ugyan , ra kell hagyni , nekem is van warriorom , magem ... azon kivul hogy teljesen mas vilag a ketto nem hinnem hogy az egyikhez tobb skill kellett volna mint a masikhoz ... de vigyazz mert mindjart felfujja magat Crassus hogy mi a neved meg honnan jottel es hogy mersz neki beszolni 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
Pedig igaza van. Az az abszolút skill, hogy odaállok a mobhoz, többet gyógyulok autoattackból mint amennyit sebezni tud rajtam, aztán következõ mob. Közben lehet könyvet írni az einsteini fizikai modellek zsenialitásáról és tévedéseirõl, vagy eszerûen csak aludni (kinek mi tetszik). Pure skill. Mint a sword specc <#idiota>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
Más....

BSD nevû Bloodscalpos Rugót ismer vki?

DAmnedsoulnak meg köszönöm a party-t a partyban...igaz sajnálom,hogy kikaptunk,de max 4-en tudtuk bennt,hogy mi-merre-meddig...😞(

Honnan veszed, hogy nincs warriorom? Direkt azért indítottam egyet anno, hogy MT helaerként jobban átlássam, ha valami gáz van a tankoknál. De szerencsére Te práó vagy, és úgyis jobban tudod, hogy nekem milyen karaktereim vannak 😛
BEAST
tudod ki hiszi ezt el neked, nem is jatszol honnan tudhatnad :p

Davidus
a druida a skill a többi nubszarság<#nezze>

V9ykn8_TZL0

Kriger
Hunternek szintezésre milyen talent build a legjobb 1-70-ig?
Én valami ilyesmire gondoltam bm Mennyire effektív ez? Szorítsak helyet az aimednek?

BEAST
aha \o/

Hmmm. Nekem ebbõl az egész vitából az jön le, hogy ha valaki nem tanulja meg használni a karaktere képességeit különbözõ kasztok ellen, akkor szart sem ér PVP-ben. Ez már csak azért is igaz, mert van nekem is mage-em és sajnos PVE szerveren így amikor bementem BG-zni hát enyhén szólva gyakorlatilag csak az instant spelleket tudtam elnyomni és mentem a temetõbe. Aztán két hónap múlva már bizony megtanultam kezelni a különbözõ szituációkat és még az is elõfordúlt, hogy pár HP-val el tudtam menekülni (hogy aztán egy kóborgó, 5 szinttel kisebb lock csukott szemmel elmormolt DoT-jába belehaljak<#mf2>)
Ezek után BG-n kívül dueleztem Warriorral, aki nem nagyon PVP-zett és bizony 4-bõl 3 szor elvertem. DE ha nem találkoztam volna vadállat PVP orientált warriorokkal BG-n, lehet, hogy a warrior ütött volna le simán.
Szóval mondhat itt akárki akármit bizony baromi sok gyakorlás kell ahoz, hogy valaki jó legyen PVP-ben.

Kinek ez kinek az tetszik, pont ettõl jó a játék.Valaki a 30 yardos lövöldözést kedveli és azon van hogy ezen a zónán belül ne is nagyon menjenek közelebb hozzá, más meg mint te is minél elébb a kebledre szeretnéd ölelni lehetõleg a petje nélkül.

Mindegyik class másban jó vagy jobb mint a többi, most már mindkét oldalon játszható az összes class ugyhogy kipróbálgathatja mindenki az összeset ugy hogy közben nem is kell azon hezitálnia hogy tulajdonkép nem akar hordás-allis lenni.

Személy szerint én legszivesebben a paladinommal játszom ,valószinüleg mert az vol a legelsõ karakterem vagy mert mazohista vagyok<#vigyor2>

A warriorról meg csak annyit hogy a guildünkben az egyik locknak a barátnéja szintén nekiállt wow- ozni.A habitusának megfelelõ karakterrel kezdett a a hölgyemény egy warriort kreált és azt szépen fel is szintezte hatvanig asszem arms-fury talentekkel.Hatvanon a guildmaster megkérte hogy tallenteljen át protira mert kevés a tankunk, amit meg is tett de azóta nemigen játszik a warriorjával mert az a tank szerep kör nem mindenkinek való és mivel ez játék kényszeriteni felesleges bármire is.

Summa summárum az adott classon belül is isznyat eltérés van a három tallent ág között mindegyik class esetében szinte( ez alól talán a lock meg a mage a kivétel), de a meele classok esetében a tankoláshoz nem elég egy retallent oda egész más felszerelés is szûkségeltetik.
picket
"te is csatlakoztál az egyszerû emberek táborába, és nem bírod felfogni, hogy ha pityuka gankolni akar, akkor lehet neki, és ezzel nem tudsz változtani azon, hogy idejössz rinyálni" - Csak hogy tisztán lásd a dolgot, sosem írtam be, hogy xy leölt, és miért, és sosem sírtam miatta. Megjegyeztem, hogy szerintem szellemi szegénységre utal, hogy gyengébbet, másra öszpontosítót megöl, kempel, köpköd. De védd Õt, pityukát, mert végülis védted. Megteheti, tehát tegye is meg! Sõt! Én si leölök mindenkit akinek a neve piros. Magadat járatod le vele.
"Rövidlátás,csõlátás,egyszerûség, ezek jól körülírják az ilyen embereket, és ezen még az én kommentem sem segít." - Ez mind én vagyok? Rövidlátás? Én spammelem a hsz-eket, hogy sok a hsz? Regálok hülye kiabálásokra, hogy még többet kiabálhasson? Omg! Csõlátás? Öld mert piros, reroll pve, és ezt minden emberre, aki rinyál. Hogy másoknak más a véleménye? Nem számít, mert tied az abszolút végsõ igazság. A többinek meg csõlátása van. lol. Egyszerûség? Hisz nem tudtam belegondolni ezekbe a dolgokba, csak vörös fejjel üvöltöm, hogy piros a neve, tehát kill! És amúgy meg legyél még skillesebb, hogy a 62-es warrioroddal el tudd verni a vadászgépként közlekedõ flying mountos gankerkirályokat.
Nem, még ha te vagy az ügyvédjük, akkor is õk maradnak a söpredék, és a normális emberek nem köpködnek ok nélkül (pedig van nyáluk! gyárilag!). És mellesleg aki ide jön kiabálni meg k.anyázni, az is beállhat közéjük, szépen az idióták sorának végére. Aki meg reagál rá, hogy vissza tudjon még kiabálni, aztán meg morog a sok hsz miatt, az engem ne egyszerûzzön, mert visszatérek fogatlan idõimbõl való szép emlékeimhez, és felhõtlen kacagás közepette vizelek be <#idiota>

És most mondogathatod fejrázva, hogy értelmesebbnek ismertél meg engem. De újra fogatlan és hajatlan leszek, az unokáim agyalapi usb 12.0-ás csatlakozóval fognak mellettem wow 4-ezni és még akkor is magyarázhatom, és érvelhetek neked itt a fórumon, mert sajnos egy elég furcsa szûrõ van az agyadon, kompromisszumról, vélemények közeledésérõl pedig szó sem lehet, sem nálad, sem nálam. Én beismerem, hogy ez hibám, és próbálok javítani rajta, te meg beismered, hogy tévedhetetlen vagy, tehát mirõl beszélünk? <#finom>

(Egyébként én jól szórakozok, szóval folytathatjuk ha gondolod, és minthogy egyikünk sem bírja ki, hogy ne övé legyen az utolsó szó...)

&#3237;_&#3237;

Mind ezt ha jól sejtem PVE szerverrõl.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

"abból a 100-ból jó ha 10 számít jó warriornak......"

még akkor is 10 ember véleménye áll szemben 2-3-mal 😊

btw semmivel sem nehezebb valakit range-ben tartani, mint azon kívûl. hidd el, marksman hunterrel mûvészet a melee-ket deadzone-on kívûl tartani. legalábbis semmivel sem kell hozzá kevesebb ügyesség (kedvencem a spell reflect-et korrektûl használó warrior, aki igy immunis lesz a csapdákra, meg cloak of shadows rugó, aki szintén simán-lazán átsétál rajta)

a 36-41 yard-ról való dotolgatást viszont én sem tartom túl fair dolognak, de ez már megint egy teljesen más történet...

And5: közben rájöttem, hogy a kard design-jára mondtad, hogy mekkora király. én erre ennyit mondanék csak: untamed blade, obsidian edged blade, grand marshal 2kezes kard... thxbye 😊

Count Adyn
Ha nem Crassus lennél akkor most ezzel vitatkoznék, hogy el se férek a gomboktól a bar-omon, minimum 20 at kell használnom aktívan pvpben, 30 secnél nagyobb CD pedig csak max az ice block, ami ugye nem éget szénné senkit, ne a nubmage buildbõl indulj kell mert ahhoz tényleg annyni ész kell mint mst meg execute ot spammelni. mage/warri/pap om van nekemis😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

s0n1c
😊) lol
Tafaya
Crassus annyira pro hogy Chuck Norris is csak mage-dzsel merne rátámadni 😊

"Azt a nemrég linkelt überpvp-s talentozást is a fórumokról vetted, nem? Pedig az se volt vmi hûdeklafa szerintem, bár én csak 2+ éve játszok kizárólag warriorral."

ehm, valakivel összekevertél de nagyon, mert én nem linkeltem semmilyen talent-ozást sem warrior-nak (visszanéztem pont emiatt párszáz post-ot).
arról volt két link, hogy ki milyen weapon-öket preferál, nuku talentezés. (ha esetleg mégis megtalálnád ezt a post-omat, száma érdekelne)

[HUN]Crassus
lehet itt röhögni,de "kettõnk" közûl nekem van casterem is és warriorom is és egyik sem szerepelt szarul BG-k ben szóval tudom mirõl beszélek viszont nektek kurvára nincsen warriorotok szóval jöhettek nekem a lehúzós dumáitokkal,de valahogy nem meggyõzõ......elkéne gondolkodni ezen......

Végülis itt sem kell tudni, mikor nyomd el a feart, mikor silence, stb. Warrinál is tök mindegy, nem? Ha mákod van, beüt 2 crit, onnantól sima liba, Commanding shout-al tartod magad és kész.
[HUN]Crassus
Hát szépítheted még naphosszat,de kurvasok variációval nemtudsz elõrukkolni.....😛😊
Azonkívûl,hogy 3 sec alatt felteszem a 3-om dotot sokminden nem marad......és nem is kell......

Na most akkor "harmincétféleképpen teheti azt meg", vagy "feldotolni 36 yardról majd zsínorozni a fearben míg ki nem purcan"? a nagy NO SKILL-ben el sem tudod dönteni?
[HUN]Crassus
nem zavartad meg egyáltalán....a különbség csak annyi míg nekem úgy kell közeltartanom valakit,hogy igazán nemtudom közel tartani addig a távoltartó úgy tart távol,hogy harmincétféleképpen teheti azt meg....

"feldotolni 36 yardról majd zsínorozni a fearben míg ki nem purcan"

Ekkora faszásgot még nem hallottam, max amikor a warridat polírozod 😛
Szomorú, hogy ebbõl áll neked a PvP 1 priesttel.
Azt a nemrég linkelt überpvp-s talentozást is a fórumokról vetted, nem? Pedig az se volt vmi hûdeklafa szerintem, bár én csak 2+ éve játszok kizárólag warriorral.

TSW: Tunderke

ahogy neked az a kihivás hogy közel meny a többieknek kihivás hogy távol tartsanak. ah bocs hogy mgzavartam az önpolirozásodat! 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

[HUN]Crassus
Volt 60-as magem és van majdnem 70-es S papom /halkan jegyzem meg 30k HK val/
Olyan szinten NO SKILL mindkét klasszal játszani,hogy a mage-t már egy éve elõ se vettem és az S papot is csak farmolni használom,mert a már jóideje TAnk talenten vagyok és azzal kínszenvedés bármiféle nyersanyag összeszedése....
nekem valahogy kevés játékélményt ad valakit feldotolni 36 yardról majd zsínorozni a fearben míg ki nem purcan.És mage-el szinte csak az a másfél sec izgalmas míg lepolizol vkit vagy lenovázol,mert utánna jó "CD Burner" modjára szintén 36-41 yardról minden trinketet,talentet ellõve szénnéégetsz bárkit nekem ez is kevés.
ÉS szintén kevés death coil alatt feart kasztolva nézni míg a dotjaim kinyírják a többnyire magatehetetlenül rohangáló ellenfelemet....
Tudod én inkább halok 1000x és nyírok ki egyvalakit úgy,hogy belekell adnom apait anyait,hogy close combat range-ben tartsam mintsem nyírok ki 1000 embert baszott unalmasan.
Rugó és a warrior momentán a két klassz amire aztmondom igenis sokkal több kézügyesség és fifika kell az effektív használatukhoz/fõleg pvp-ben/....
arról a "100" emberrõl pedig akik postolnak warri fórumra csak annyit,hogy abból a 100-ból jó ha 10 számít jó warriornak......
A legtöbb itt is csak azért indítja,mert lát ilyen -olyan videókat ügyes warrior srácokról és azthiszi ,hogy az hûdemilyenegszerû...és amikor rájön,hogy kurvára nem az akkor jönnek a szánalmas kérdéseikel ötleteikkel a fórumokon.

s0n1c
😊))
Kiveve ha Erste Bankos Visa Electron-ja van - korabban Postabank - en azt hasznalom 2 eve.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

szerintem meg lehet igazad van, de a tömör, és legfõképpen 3 szavas véleményed nem fejtenék ki kicsit bõvebben? (tényleg érdekelne)
én is be tudok ide böfögni 3 szót, csak abból sokat nem fog megérteni senki.

eszembe jutott rólad 1 régi vicc:

riporter sanyi bácsihoz:
- sanyi bácsi, azt hallottuk, hogy önnek beszûkûlt a szókincse
- faszt!

And5
A f*szt szrtm k*rva jó.

úgy írd be, ahogy a kártyádon is szerepel.
elsõ rovat családnév, másodikba meg mehet a maradék

"Wildor ne vedd basztatásnak,de ne okoskodj olyan klasszról amihez közöd nincs....Indíts egy warrior-t szintezd fel magad 70-re pvp-zz egy évet szedj össze 50k HK-t, legyél MT az összes instában és közben próbálgasd a fegyókat...."

üdv néked is 😊
1. nem veszem annak
2. tényleg nincs közöm hozzá, mivel qrvára nem értek a warrior-hoz, de ez nem is volt vita tárgya sosem - szerintem
3. én csak azt irtam le, amirõl többszáz ember vitatkozik a fórumokon. az õ véleményük pedig 99%-ban ez. ettõl persze lehet, hogy te egyedül ezt jobban tudod, de én inkább hallgatok a többszáz emberre, aki ezt a listát felállította.
4. attól, hogy te a swordspec-re esküszöl az extra attack miatt, más lehet, hogy nem. mert pl. mivan, ha nem proccol?
5. én csak segíteni akartam, semmi mást
6. semmivel se nehezebb kezelni egy warrior-t, mint akármelyik másik class-t, csak más játékstílust igényel. esetleg húzz fel egy warlock-ot, vagy priest-et, vagy netán huntert, s rájössz, mirõl beszéltem.
7. sose állítottam, hogy mekkora király, meg pro vagyok, ezt ti mondjátok helyettem
8. ne vedd basztatásnak 😊

ps. akkoris gecisz*rúl néz ki a lionheart blade, mondhat bárki bármit, még a 3 éves unokahúgom is jobb designt kaparna le 5 perc alatt egy papírra :x

Lynx_TWL
cnczel?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sound
szerintem kártya típust még nem állította be, ha már a First Name-nél elakadt ;]

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

igen, ahogy a kártyádon szerepel
de magyar visa electronnal nem nagyon fogsz tudni neten fizetni

Barney Tech
Akkor most itt melyik nevet kell beirni?
Miért van két külön rublika?
Az egyikbe a vezeték a másikba a kereszt vagy hogy is van ez most?

én priestkent majd 100 gombot hasznalok ooc, mert neha szoktam chatelni is es neha nagy betuvel is szoktam irni, meg neha ekezetet is szoktam hasznalni!!44
enis megneznem huje warriorok mikor hasznalnak gombokat rofl
devilking is my god <3

lvl 70 priest Curufinwe | lvl 50+ warlock Aulendil | Ragnaros szepek a bocak

BEAST
l2p :p

Lynx_TWL
hú de kár, hogy én rugóként ilyet nem tudok:c

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Fenrir
Jah igaz, Sprint <#eljen>

Letagadom, hogy van egy 52-es rugóm 😛

A halál csupán a kezdet...

Botond
Csak próbáltam egyszerûen fogalmazni, hogy minden hülye megértse, és lõn csoda még neked is elhatolt a tudatodig, hogy mirõl van szó. Viszont az szomorúan látom, hogy te is csatlakoztál az egyszerû emberek táborába, és nem bírod felfogni, hogy ha pityuka gankolni akar, akkor lehet neki, és ezzel nem tudsz változtani azon, hogy idejössz rinyálni, hogy jajj pityuka csúnya bácsi, maximum csak kiröhögünk, hogy mekkora balfék vagy, aki nem tudta felmérni a következményeit annak, hogy pvp szervert választott nem pvet. Rövidlátás,csõlátás,egyszerûség, ezek jól körülírják az ilyen embereket, és ezen még az én kommentem sem segít.
gondolom a sprintre gondolsz, es az sima lag.

ugye az o lagja is szamit ez esetben, azt meg nem latod neki mennyi😛