World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a szép játékért játszom és az izgalmakért......
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Es ha jol emlekszem, pont arrol megy itt a vita, hogy PvP-ben melyik kasztal hany gombot kell nyomogatni.
Amennyiben a warrioroddal gozerovel pvp-ztel is, amellett, hogy a raideken MT healerkedtel, akkor mea maxima culpa.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ಥ_ಥ
BSD nevû Bloodscalpos Rugót ismer vki?
DAmnedsoulnak meg köszönöm a party-t a partyban...igaz sajnálom,hogy kikaptunk,de max 4-en tudtuk bennt,hogy mi-merre-meddig...😞(
Én valami ilyesmire gondoltam bm Mennyire effektív ez? Szorítsak helyet az aimednek?
Ezek után BG-n kívül dueleztem Warriorral, aki nem nagyon PVP-zett és bizony 4-bõl 3 szor elvertem. DE ha nem találkoztam volna vadállat PVP orientált warriorokkal BG-n, lehet, hogy a warrior ütött volna le simán.
Szóval mondhat itt akárki akármit bizony baromi sok gyakorlás kell ahoz, hogy valaki jó legyen PVP-ben.
Mindegyik class másban jó vagy jobb mint a többi, most már mindkét oldalon játszható az összes class ugyhogy kipróbálgathatja mindenki az összeset ugy hogy közben nem is kell azon hezitálnia hogy tulajdonkép nem akar hordás-allis lenni.
Személy szerint én legszivesebben a paladinommal játszom ,valószinüleg mert az vol a legelsõ karakterem vagy mert mazohista vagyok<#vigyor2>#vigyor2>
A warriorról meg csak annyit hogy a guildünkben az egyik locknak a barátnéja szintén nekiállt wow- ozni.A habitusának megfelelõ karakterrel kezdett a a hölgyemény egy warriort kreált és azt szépen fel is szintezte hatvanig asszem arms-fury talentekkel.Hatvanon a guildmaster megkérte hogy tallenteljen át protira mert kevés a tankunk, amit meg is tett de azóta nemigen játszik a warriorjával mert az a tank szerep kör nem mindenkinek való és mivel ez játék kényszeriteni felesleges bármire is.
Summa summárum az adott classon belül is isznyat eltérés van a három tallent ág között mindegyik class esetében szinte( ez alól talán a lock meg a mage a kivétel), de a meele classok esetében a tankoláshoz nem elég egy retallent oda egész más felszerelés is szûkségeltetik.
"Rövidlátás,csõlátás,egyszerûség, ezek jól körülírják az ilyen embereket, és ezen még az én kommentem sem segít." - Ez mind én vagyok? Rövidlátás? Én spammelem a hsz-eket, hogy sok a hsz? Regálok hülye kiabálásokra, hogy még többet kiabálhasson? Omg! Csõlátás? Öld mert piros, reroll pve, és ezt minden emberre, aki rinyál. Hogy másoknak más a véleménye? Nem számít, mert tied az abszolút végsõ igazság. A többinek meg csõlátása van. lol. Egyszerûség? Hisz nem tudtam belegondolni ezekbe a dolgokba, csak vörös fejjel üvöltöm, hogy piros a neve, tehát kill! És amúgy meg legyél még skillesebb, hogy a 62-es warrioroddal el tudd verni a vadászgépként közlekedõ flying mountos gankerkirályokat.
Nem, még ha te vagy az ügyvédjük, akkor is õk maradnak a söpredék, és a normális emberek nem köpködnek ok nélkül (pedig van nyáluk! gyárilag!). És mellesleg aki ide jön kiabálni meg k.anyázni, az is beállhat közéjük, szépen az idióták sorának végére. Aki meg reagál rá, hogy vissza tudjon még kiabálni, aztán meg morog a sok hsz miatt, az engem ne egyszerûzzön, mert visszatérek fogatlan idõimbõl való szép emlékeimhez, és felhõtlen kacagás közepette vizelek be <#idiota>#idiota>
És most mondogathatod fejrázva, hogy értelmesebbnek ismertél meg engem. De újra fogatlan és hajatlan leszek, az unokáim agyalapi usb 12.0-ás csatlakozóval fognak mellettem wow 4-ezni és még akkor is magyarázhatom, és érvelhetek neked itt a fórumon, mert sajnos egy elég furcsa szûrõ van az agyadon, kompromisszumról, vélemények közeledésérõl pedig szó sem lehet, sem nálad, sem nálam. Én beismerem, hogy ez hibám, és próbálok javítani rajta, te meg beismered, hogy tévedhetetlen vagy, tehát mirõl beszélünk? <#finom>#finom>
(Egyébként én jól szórakozok, szóval folytathatjuk ha gondolod, és minthogy egyikünk sem bírja ki, hogy ne övé legyen az utolsó szó...)
ಥ_ಥ
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
még akkor is 10 ember véleménye áll szemben 2-3-mal 😊
btw semmivel sem nehezebb valakit range-ben tartani, mint azon kívûl. hidd el, marksman hunterrel mûvészet a melee-ket deadzone-on kívûl tartani. legalábbis semmivel sem kell hozzá kevesebb ügyesség (kedvencem a spell reflect-et korrektûl használó warrior, aki igy immunis lesz a csapdákra, meg cloak of shadows rugó, aki szintén simán-lazán átsétál rajta)
a 36-41 yard-ról való dotolgatást viszont én sem tartom túl fair dolognak, de ez már megint egy teljesen más történet...
And5: közben rájöttem, hogy a kard design-jára mondtad, hogy mekkora király. én erre ennyit mondanék csak: untamed blade, obsidian edged blade, grand marshal 2kezes kard... thxbye 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ehm, valakivel összekevertél de nagyon, mert én nem linkeltem semmilyen talent-ozást sem warrior-nak (visszanéztem pont emiatt párszáz post-ot).
arról volt két link, hogy ki milyen weapon-öket preferál, nuku talentezés. (ha esetleg mégis megtalálnád ezt a post-omat, száma érdekelne)
Azonkívûl,hogy 3 sec alatt felteszem a 3-om dotot sokminden nem marad......és nem is kell......
Ekkora faszásgot még nem hallottam, max amikor a warridat polírozod 😛
Szomorú, hogy ebbõl áll neked a PvP 1 priesttel.
TSW: Tunderke
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Olyan szinten NO SKILL mindkét klasszal játszani,hogy a mage-t már egy éve elõ se vettem és az S papot is csak farmolni használom,mert a már jóideje TAnk talenten vagyok és azzal kínszenvedés bármiféle nyersanyag összeszedése....
nekem valahogy kevés játékélményt ad valakit feldotolni 36 yardról majd zsínorozni a fearben míg ki nem purcan.És mage-el szinte csak az a másfél sec izgalmas míg lepolizol vkit vagy lenovázol,mert utánna jó "CD Burner" modjára szintén 36-41 yardról minden trinketet,talentet ellõve szénnéégetsz bárkit nekem ez is kevés.
ÉS szintén kevés death coil alatt feart kasztolva nézni míg a dotjaim kinyírják a többnyire magatehetetlenül rohangáló ellenfelemet....
Tudod én inkább halok 1000x és nyírok ki egyvalakit úgy,hogy belekell adnom apait anyait,hogy close combat range-ben tartsam mintsem nyírok ki 1000 embert baszott unalmasan.
Rugó és a warrior momentán a két klassz amire aztmondom igenis sokkal több kézügyesség és fifika kell az effektív használatukhoz/fõleg pvp-ben/....
arról a "100" emberrõl pedig akik postolnak warri fórumra csak annyit,hogy abból a 100-ból jó ha 10 számít jó warriornak......
A legtöbb itt is csak azért indítja,mert lát ilyen -olyan videókat ügyes warrior srácokról és azthiszi ,hogy az hûdemilyenegszerû...és amikor rájön,hogy kurvára nem az akkor jönnek a szánalmas kérdéseikel ötleteikkel a fórumokon.
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
én is be tudok ide böfögni 3 szót, csak abból sokat nem fog megérteni senki.
eszembe jutott rólad 1 régi vicc:
riporter sanyi bácsihoz:
- sanyi bácsi, azt hallottuk, hogy önnek beszûkûlt a szókincse
- faszt!
elsõ rovat családnév, másodikba meg mehet a maradék
üdv néked is 😊
1. nem veszem annak
2. tényleg nincs közöm hozzá, mivel qrvára nem értek a warrior-hoz, de ez nem is volt vita tárgya sosem - szerintem
3. én csak azt irtam le, amirõl többszáz ember vitatkozik a fórumokon. az õ véleményük pedig 99%-ban ez. ettõl persze lehet, hogy te egyedül ezt jobban tudod, de én inkább hallgatok a többszáz emberre, aki ezt a listát felállította.
4. attól, hogy te a swordspec-re esküszöl az extra attack miatt, más lehet, hogy nem. mert pl. mivan, ha nem proccol?
5. én csak segíteni akartam, semmi mást
6. semmivel se nehezebb kezelni egy warrior-t, mint akármelyik másik class-t, csak más játékstílust igényel. esetleg húzz fel egy warlock-ot, vagy priest-et, vagy netán huntert, s rájössz, mirõl beszéltem.
7. sose állítottam, hogy mekkora király, meg pro vagyok, ezt ti mondjátok helyettem
8. ne vedd basztatásnak 😊
ps. akkoris gecisz*rúl néz ki a lionheart blade, mondhat bárki bármit, még a 3 éves unokahúgom is jobb designt kaparna le 5 perc alatt egy papírra :x
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
de magyar visa electronnal nem nagyon fogsz tudni neten fizetni
Miért van két külön rublika?
Az egyikbe a vezeték a másikba a kereszt vagy hogy is van ez most?
enis megneznem huje warriorok mikor hasznalnak gombokat rofl
devilking is my god <3
lvl 70 priest Curufinwe | lvl 50+ warlock Aulendil | Ragnaros szepek a bocak
Letagadom, hogy van egy 52-es rugóm 😛
A halál csupán a kezdet...
ugye az o lagja is szamit ez esetben, azt meg nem latod neki mennyi😛