166748
  • Lacee
    nem #117242 volt az a valaki? :)
  • Narxis
    Dark Legacy
  • Narxis
    Nem parázok, de elég sok ismerősömnek ellopták már, ráadásul szinte minden nap olvasom a fórumokat is ahol elég sok kariról írnak, hogy így meg úgy lopták el.Pl. ma hallottam, hogy megszerezték valamilyen guildnak a guildleader kariját, 5k gold + 3k értékű anyag lett oda a guild bankkal együtt.Egyik ismerősöm írt Blizznek és visszakapta, de elég durva volt, mert tele volt tömve kék cuccokkal, meg primal netherrel, 2k golddal, lehet farm karit akartak csinálni belőle. :D Szerintem jobb félni mint megijedni, a hetente pass váltás mondjuk néha elmarad, de havonta tuti váltok pass-t.
  • félix1995
    Sziasztok!!!Azt szeretném megkérdezni hogy van e olyan magyar akinek az amerikai World Of Warcraft van meg???Elöre is köszi!!!
  • Nauron
    lol mitől parázol ennyire? 2és fél éve amióta wowozok egyszer sem lopták el egyik akkomat sem...
  • Narxis
    A jelszó nehézsége szerintem attól függ, hogy van-e benne kis-nagy betű, számok és persze hány karakteres.Én mindig teljesen kihasználom a karakterek számát és kis-nagy betű+számok váltakoznak random, hetente cserélem, vurisírtó, tűzfal, launcher bekapcsolva, up to date minden.Egyébként már vannak copy/paste-ból kiolvasó keyloggerek is, én úgy hallottam, hogy a legbiztonságosabb megoldás a virtuális billentyűzet, csak ez egy kicsit macerás.
  • Mighty
    Kulonbozo free forumokon regisztralt userneved ne egyezzen meg az accod nevevel. Jelszo sem. Ha nagyon paranoias vagy, hetente valts jelszot.
    Tudd a titkos kerdes/valaszt, ha beutne a baj.

Tuzfal, viruskergeto legyen fenn. Windowst ne admin jogosultsagu userrel hasznald.
  • Fehercsoki
    Launcheres keylogger ellenőrzés mennyire megbízható és hol lehet bekapcsolni?
  • torrente111
    igy világos köszi
  • jazzy
    Ne a kutyádmacskádkanáridhalad neve legyen a password.
    Nyitsz egy txt fájlt, belegépeled a passwordod manuálisan amikor meg vagy győződve róla hogy nincs keylogger a gépeden, aztán onnan másolgatod be ctrl+c, ctrl+v -vel, ebben az esetben nem loggolja mivel nem írtad be..
  • tigeroo
    csinálsz 1 jegyzettömböt, beirod a jelszavad.
    kijelölöd, másolás > wowba belépsz, password helyére beillesztés..

(énis igy csinálom)
    idiota password lehet a "sumaher0123456789" pl.

"nincsmit"
  • torrente111
    "köszi" a válszod.de sajnos a borotvaéles agymenésed nem birom követni!
    "Nem idióta passwordel.
    Txt-ből másolod be a passwordot." ? ezt nem igazán vágom mihez kihez miért irtad
  • jazzy
    Nem idióta passwordel.
    Txt-ből másolod be a passwordot.
    Úgy tudom, hogy launcherben van keylogger ellenőrzés, használd.
  • félix1995
    Köszi a segitséget!!!!
  • torrente111
    sziasztok. nem tudom hogyan,miként lehetne az acc lopás ellen védekezni!?
    valakinek ötlet?viccet poént nem kérek.köszi
  • Lord RZA a PUNK
    lol tényleg ennyi hülye játszik a wowwal? XD
  • The Garrett
    te legalabb hasznalod. nájszÖ
  • Danton
    elnézését a keresőbe akartam:D:D:D
  • Danton
    Burning crusade eu
  • Danton
    us english
  • The Garrett
    nem ilyen eventre gondolok, hanem olyanokra mint amik régen pl ultima online ban voltak heti/havi rendszerességgel..

UO ban volt hogy feljott 1-1 GM a szerverre elkezdett mobokat spawnolni véletlenszerű helyen, ráküldte mondjuk őket egy városra... vagy a GM maga bújt bele egy boss "bőrébe" és terrorizálta a szervert. De voltak pl GM vezette raidek is, ahol egy történetet elmesélve- végigjátszva lehetett a GM vezetésével 'kalandozni'...
    De ezt már kitárgyaltuk régen hogy ilyen wowba soselesz. mer a vérpistik, mer a lore, mer a mittudomén... :/
  • Tatyla
    /dm show
  • t0ma
    hat AQ kapu nyitas jo kis event volt blizz reszerol
    azt azert uberleni nem igen tudjak
  • hawkie22
    Szevasztok!

Tudom, hogy kezdő kérdésnek hangzik, de azt a piros Damage Done ablakot milyen paranccsal állítom vissza? Mert mindig kimegy a fejemből. /reset valami vagy hasonló.

Köszi
  • Mighty
    Ez már csak azért is szomorú, mert az ő kezükben van a lehetőség, hogy az ilyen eventeket esetlegesen NPC-kkel, szabályokkal felruházzák. Az eseményt rikkancsok, falragaszok útján hirdessék, stb.

Ugye minden vasárnap van egy horgászverseny, ami édeskevés... Lehetne főzőcskézési vagy "elsősegélynyújtási" verseny is.

Horgászversenyre visszatérve: nem is rossz pénzszerzési lehetőség a speciális halak leadása. 5db valami 1,5 gold :)
  • The Garrett
    igen, minden bizonnyal egy igazi vérbeli turulsisakos hazánkfia rendezi! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Ezért lehet csak PIROS vagy ZÖLD mikulasruhaban megjelenni a FEHÉR tájon!

Amugy barki kitalál egy eventet, postolja a realm forumra, blizznek megtetszik, kihírezik mint lehetséges role player elfoglaltságot, ha már ők maguk nem képesek semmi eventet szervezni. :(
  • Count Adyn
    Ez a Frosty a WoW hu fórumán megtalálható, ennyit tudok:D
  • t0ma
    errol valaki tud valamit? ami erdekes, hogy a poszter uw.hu-s szerveren van. szal egy hazank fia szervezi?
    wow-eu-s hir ugyanerrol
  • do2
    van olyían aki nyomul a d2jsp-n ?
  • t0ma
    marmint mindenki alszik EU-ban, amikor te US-ben...
  • t0ma
    viszont azt se felejtsd el, hogy jopar ora az idoeltolodas. szoval amikor te fogod tutni tolni, akkor mar csak nagyreszt nehany elvetemult fog meg jatszani, mert mindenki alszik.
    szoval sztem a US forumon probalj meg erdekldoni.
  • Chris
    Van többek között európai verzió és amerikai verzió. Mindkét fajta csak az egyik kontinens szervereire jó. Lévén az amerikai szerverek egy pár hónappal korábban indultak el, van rajtuk elszórva néhány magyar. De az európai verzió kijöttével sokan megvették ezt is és átjöttek ide játszani. Egy megoldás lehetne, hogy visszaviszitek és kértek európait, aminek kis valószínűségét látom az usában, másik meg, hogy pl. www.gamersloot.com -ról rendeltek európai kulcsot.
  • 1Darton1
    szerintem a pottyos
  • Botond #117280
    Cry me a river nup. -.-
  • maniac001
    Bányászat, herba. Megnézed hogy a gyomnak milyen ára van, ha szar akkor elküldöd egy alkemistának hogy süssön neked valamit belőle és azt tolod be AH-ba. Havi 3-4k.
  • 1Darton1
    Engem szerencsere csak kozepiskolaban ert a csapas, hogy allandoan az ment a teveben. :)
  • The Garrett
    jah az tenyleg furcsa volt :D de en meg dragonballon nevelkedtem altalanos iskolaban... :D belefér :)
  • Barney Tech
    Ha kereskedni akarsz, és azt szeretnéd, hogy minél több bevételed legyen akkor én bányászatot, nyúzást tudom ajánlani. Egyik ismerősöm mondta, hogy napi bevétele a bányászatból 100g.
  • Shortstop
    Tanácsot, segítséget szeretnék kérni. :)

70-es hunteremmel azon gondolkodok hogy eldobom a LW és lehet hogy a skinninget is és valami másra cserélem. Sokan mondták hogy ne meg hogy vannak olyan cuccok amik dps szempontjából jók és azok között vannak kimagaslóan jók amiket csak LW'er viselhet. De amiket láttam AH-ban és körülnéztem a thottboton engem annyira nem győztek meg mert az AH-ban is találok olyanokat és nem kell hozzá LW képzettség.
    Amin gondolkodok az az enchanting. Elivleg jó drága de lehet is keresni vele. Igaz ez?
    A másik pedig a miner + engineer. adamantite muníció miatt meg a google strike v2.0 miatt.

Segítőkész hozzászólásokat előre is köszönöm!
  • 1Darton1
    Kar, hogy teleraktak idetlen amine effektekkel. Ezt a shongoku stilust nem veszi be a gyomrom. Ettol eltekintve tenyleg jo.