World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1000milliárdcsillió

Lynx_TWL
jóhát nem akartam kimondani de ez van, hogy ti mind nubok vagytok, és én 5 perc alatt megtanulok bármivel probban játszani mint ti 3 év alatt:d

๏̯͡๏﴿

JÓL játszani. Ezen van a hangsúly. Szarul tudok bármivel játszani 😊
tigeroo
1 attack power kb. mennyi + dmg?
Lynx_TWL
veled meg feltörölték a padlót lvl 1es gnómok:d (van shotom)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
elit volt, és 5en voltak és paladinok:x

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hát olyan óriási skill kell ebbe a játékba, tényleg kurva nehéz minden kaszttal játszani:d

๏̯͡๏﴿

TDC Geronimo
tegnap bepwnolta egy 70-es mob, van képem!!4

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bloodpanther
keresd meg a talent fület
Tudom, hogy nem az. 😛
Biztosan unatkozik Õ is, mint Én 😄
ha gore-os pet-et szeretnél, akkor fogj be egy pet-et RFK-ból, a 28-as elit páncélozott röfit.
az is tud gore-t, charge-ol, jó armorja van, szóval overallban egy bazi jó pet.
ráadásúl röfi outland-en nincs, pedig szintezésre az egyik lejobb.

ha meg cat, akkor inkább eyechakee (a fehér oroszlán), 1000x jobban néz ki, mint humar... szerintem.
ravager szerintem nagyon ratyin néz ki... ilyen se-füle-se-farka-azt-se-tudod-hol-kezdõdik-meg-hol-végzõdik pet...

a másik jó pet szintezésre a cat. bm-esként armorja lesz dögivel, mehet neki bite és claw is, bestial discip-tõl és GftT-tõl kezdve meg gyakorlatilag unlimited focus-a lesz, lvl 50 környékén olyan 100 körüli dps-t fog csinálni egyedül...

TDC Geronimo
Lynx nup, neis figyelj rá :y

Mighty
Elemental platón valóban jó lehet meghalni aztán spirit healer nénivel közelebbi kapcsolatba kerülni. 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Kriger
Bár csak most kezdtem huntival altozgatni, de ennyire azért nem vagyok láma 😊 Pont a petopia miatt indítottam, mikor megláttam ezt a színes állatkertet. 😊 Nekem kinézetre Humar a kedvencem (azért is kivárom...), de a ravagerek speckója (gore) elég mókásan hangzik...

Bloodpanther te milyen talenten vagy most?
Hú, erre eddig nem gondoltam....
Persze ha fingom sincs, hogy mi után mit érdemes elnyomni, ugyanolyan skilles leszek, mint valaki, aki 100 éve azzal a akrival nyomja. Ahhhha, értem én hogy gõzgép, de mi hajtja?

Pl. kapsz 1 Full T3246 Epixes Huntert, és egybõl vágod majd, hogy milyen sorrendben told el a kombókat, hogy a CD-k jól menjenek, DPS-ed imba legyen, stb, és ezzel simán überbrutal leszel, mivel tele van aggatva a karid mindenféle földi jóval.
Lynx_TWL
ráviszed a skillre az egeret, és elolvasod a tooltipet!!! nagyon hasznos

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
rugó egy nerfelt kaszt... prepára vissza kéne tenni cost, hogy 4 caster ellen is legyen esélye😄

๏̯͡๏﴿

Taníts mester 😄
Lynx_TWL
de lehet, csakhát aki nub..:x

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nagy kihívás hamstringet rárakni, aztán ha túl messze került interceptelni

๏̯͡๏﴿

And5
A lionhearth blade.

ja ez frankó talentezés szintezésre.
non-stop grind kb.

pet-eknél négy különbözõ tulajdonság számít: armor bonus, hp bonus, dmg bonus, felvehetõ képességek.
ezen kívûl más semmi extra, fajtánként változnak a bonusok.

bõvebb infó itt: petopia

Engem is, mert most így melóból gyorsan átfutva nem találom sehol😊 Lehet Seduxent kéne szednem, pedig még az is rémlik, hogy Crassus reagált rá vmit, vmi mortal+death wish v flurry 31/30 szutyok volt.

TSW: Tunderke

Ötletesek a bossfightok Karazhanba de tegnap a guildet is majdnem feloszlattam Netherspitenél. Kb. 8 bebugzódási formát mutatott be a sárkány, a próbák 40% át mi rontottuk el a több atom bug volt, a banishben rohangáló sárkánytól kezdve a Netherbreath lehelet instant spamolásáig, a kék sugár nem müködésétõl kezdve a banishbe ragadt sárkányig minden volt.
Az alap ötlet rendkiül jópofa, igy viszont 3 évet öregedtem, egy csicska fokozatú bosson 12-szer meghalni.
Huhh, milyen viták mennek, hogy ki melyik bábuba "üljön" 😄
Utálom a rugóparadicsomot, megfexi a gyomromat 😄
Jah, tényleg. Tegnap találkoztunk 😄
Azelõtt 5 perccel talenteltem, mentem szokni a "gombokat". 😄
Egy kis gyakorlás után egész jól ment. SW😛, mf,mf, és feküdt az elemental 😊
Mind Blast nem is kellett bele, így a manám is jobban járt 😊
Count Adyn
Úgy kell csinálni hogy levered jól hogy vanisheljen, utánna hagyod magad megölni, felkelsz és megölöd<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
chess event ftw xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Más: Karazhanban szerintetek melyik a legjobb bossfight? Nekem Shade jön be, többi az picsafüst. Kaptam is a pofámra, amikor ventrin vigyorogtam bosskill közben, hogy "hát ez qrva jó 😄D". Egybõl beállítottak szado-mazo faszkorbácsos bõrszerkósnak 😄
TDC Geronimo
rugóval az paradicsom :d

A rugó per pillanat eléggé el van túlozzva, 70-en rendesen felöltözve PVP talentel nagyon csúnyákat csinál. Casterral nem nagyon tudom mit tennék ellenük, vanish shadowstep cos, annyi lehetõsége van védekezés képtelenné tenni az ellenfelet hogy hihetetlen, nembeszélve arról hogy mennyivel nehezebb elpusztítani mint régen... És ha mégis szorul a hurok, bármikor le tud lécelni a harcból (az olyan rugó akinek CD-n van a vanish csak legenda, én még nem láttam olyat). Lényeg a lényeg az hogy most egy casterrel azt csinál a rugó amit akar nem a te skilled vagy a skilltelenséged. Tegnap ott farmoltam mielõtt jöttél, egy zöldruhás kõbéna rugó lecsápolt 5000 HP alá mire mozdulni tudtam, mert nem volt rajtam a PVP trinket. Ha játszani is tudott volna, esetleg gearje is van, meghaltam volna mindenféle ellenállás nélkül. 9900 HP val 130+ resilencel.
Ha már itt tartunk, egyik guildtagunk eladja az accát, egyéb elfoglaltságai miatt. Valami egyetemet akar elvégezni, vagy mi a szösz 😊

"WoW TBC acc. CDkkel együtt ha kell.
Lvl 70 UD-Priest (Beemoz), EU-Bloodscalp-PvP

~1100healup/~650 dmgup
epic mount+sima repülõ mount
~2100g, elég sok potion
alt karakternél 2 raklap herb (kb. 200 felweed, 80-100db (fajtánként) terocone/ragveil/dreaming glory/mana thistle/nightmare vine/netherbloom + 5v.6 fel lotus), enchant alapanyagok és rengeteg primal xy és mote of xy, jah és Frostlady faszkorbácsa is nálam maradt mikor kiloggoltam 😄
Az acc jelenleg inaktív. "
Ha esetleg valakit érdekel, privizzen rám 😊
Kriger
Köszi. Átraktam erre.

Amúgy a peteknél, ha jól látom, hogy majdnem mindegy mid van, nagy különbségek nincsenek? Bc óta... nekem a ravager teccik'.

/agree

ezért nem értem azokat én sem, akik pl. acc-ot vesznek fullszintes karival. ebben mi a jó? azt se fogja tudni, hová nyúljon a karakternél x szituban, vagy hogy mi mire jó...
ettõl függetlenül mégis sokan vesznek...gondolom lustaság, fél egészség cimszó alatt vagy mi...

Holy priestként utáltam rettenetesen 😄
BEAST
mennyi sok szep emlekem van Tyrsbol 😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jah, rugó: ma hajnalban duelezgettünk picit Orgri elõtt. 1 PvP-s rugó úgy el picsázott, alig tudtam megsebezni 😄
Mondjuk 10k unbuffed HP-ja volt, de a lényegen ez semmit sem változtat 😛
Rugóval 1-szer próbáltam Tyrsen farmolni. 3 mob után feladtam 😄
Nem lehet normálisan használni úgy 1 karaktert, hogy nem ismered az elejétõl fogva.
[HUN]Crassus
különben is te kezdted.....#104887 én csak válaszoltam, tudod én udvarias gyerek vagyok

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
nem,de nem érdekel,hogy nemérdekel senkit😛

BEAST
en meg nem pveztem a warriorral, mert pvpre csinaltam a karaktert, vegul rugo lett belole mert ahhoz tobb skill kell <#gonosz1>

Hidd el, megoldjuk 😉
picket
Szóval mégiscsak nyertél! Amúgy meg szerinted ez érdekel valakit még?

&#3237;_&#3237;

BEAST
nagy hiba, most azzal hitegeted magad hogy a sok "rosszakaro" csak a nevedet olvassa el es fikazza amiket irsz , pedig hidd el , elolvassuk es tenyleg hulyesegeket irsz 😄D

Saját warrimmal nem PvP-ztem, túlságosan alúlgearezett a drága ilyesmihez, de guildtárs (Nmi) warrijával toltam néha. 😊
teljesen jó build - szintezésre!
amit változtatnék rajta:
- surv ágon nem létszükséglet az impr. wing clip, meg az impr. savage strikes sem (igen, kizárólag farmoláshoz, szintezéshez ezek tök feleslegesek, bárki állítja ellenkezõjét), helyette erõsítsd a pet-edet
- 2 pontot raknék spirit bond-ra (farmoláshoz igencsak jó ám az a selfheal a pet-nek, meg a gazdájának is), a maradékot meg elosztanám animal handler, impr. mend pet, catlike reflexes vagy endurance training között, kinek mi szimpatikus alapon, én animal handlert raknám maxosra (+4% hit petnek, s extra mountspeed) és catlike-ot (+3% dodge pet-nek))

mégegyszer mondom, mielött belekötne valaki: ez szintezésre jó, nem pvp-zni... olyan szinten effektív, hogy nem kellett vele 1 pillanatra se megállnom, enni vagy inni, vagy pet-et healelni, stb. 10 day alatt lett igy 70-es a be hunterem 😊
szal' ha másban nem is, de legalább karakter szintezésben jó vagyok 😄
lehet fõállásban kéne csinálni? ^^

[HUN]Crassus
Az a baj én bármit mondok alapban szar,de jó látni,hogy a fél tucat "rosszakaróm"-al szemben azért 1-2 kívülálló levágja a dolgok igazi nyitját!

BEAST
lehetek a baratod? 😮OO