166748
  • The Garrett
    valami ragnarnak elgurultak a gyógyszerei :D
  • Lacee
    hát az még nagyon az elején volt :)
  • Lacee
    mi lett kitörölve? 117345,46,49,52 csak nem reklám mindegyik...
  • shaime01
    én prot talent kiosztásra szavaznék de azt a többiek leszolják igy menj retrivel és éld át a power of miss erejét gear meg tök mind1 menj be ah-ba keress rá mailra aztán vegyél magadnak mindenhova 1-1 zöld szart ha pedig nincs pénzed akkor elötte farmolj minekat , herbeket aztán lesz pénzed és tudsz venni ruhát
  • shaime01
    "Might and magic 6"

ez volt életem első játéka ahol cheathez folyamodtam mert 2 hét alatt nem tudtam rájönni a várban mi nyitja a "betü"-s kaput ami végül nilbog (goblin forditva) :)
    de imádtam azt a játékot!
  • the elder
    sziasztok
    tudnátok ajánlani egy paladin talentelosztást , meg cuccokat jelenleg 30-as vagyok
    köszi
  • WiLDoR
    nem értesz te ehhez, ebből is látszik
  • Lynx_TWL
    köszi:) erre vártam
  • Shortstop
    deronda
  • [HUN]Crassus
    Tuknám:D
  • BEAST #117345
    Wildor_alt_#99 xd ... es ez is female orc lett, najo :p
  • WiLDoR
    valaki a blizz-nél unatkozott és lerajzolta a warrimat

• Botond #117341
    Kellemes ünnepeket fiatalok! Én most jobbra el. :)

(hallom ám a pezsgős palackokat a háttérben :P)
  • Botond #117340
    Aki egy fél éve még nagyobb hülyeséget kérdezett. De legalább ez konstans, a hülyesége...
  • BEAST #117339
    alap :/
  • Lacee
    nyilván offtopic, de nekem Might and magic 6 és Baldur's gate volt az első RPG, ha a régirégi Betrayal at Krondort nem számítjuk ide. hejj de jók is voltak...
    szép is lenne, ha WoW-ba bele tudnának passzírozni olyan storyline-okat mint az offline RPG-kbe! De hát nem erre van igény mostanság, meg aztán MMO környezetben lehet hogy nem is ütne akkorát.
  • Count Adyn
    Valaki véletlen olyat kérdezett, amit lehet nem dob ki a google elsőre, erre jön a buzgó újrekk és jól leoltja:D Imádom:D
  • tigeroo
    Oops! Enyhén értelmetlen az egyik mondat..kell az a rohatt VIP ugylátszik:p
  • tigeroo
    nekem az első rpg-m a KOTOR volt. ott lámultam énis kegyetlenül

btw, végre megtanult játszani a horda av-t...ma 5meccsből 4et megnyertem.
    kb. a csapat 40%-a marad az iceblood garrisont után a graveyardoknál maradtunk, és frostwolf keepben is tartottuk mindig a towereket. Vanddart pedig a többiek szépen szétkapták alli elsem jutott a frostwolf keep tornyaihoz:)
    A végén már mindenki irkálta hogy "for the warchief, true teamwork, i love you guys" majdnem könnyezett minden keményszívű ork-ud stb:D

egy bátor törp
    P.S.: Berontott közénk ,pewpew...
  • Nauron
    "Az ilyen játékos egy fél év - egy mulva is ugyanilyen láma lesz csak akkor nem ezt kérdezi majd meg hanem ,h pl mi az a repu!"-És ez téged mért zavar? Ne legyünk már 10évesek, h mindenkiben a hibát keressük!
  • Ragnar360
    Te csak hallgass , de mélyen , meg olvasd el még v 2xer akkor talán felfogod teljes mértékben és nem cska a szöveg végére fogsz emlékezni hanem az elejére is :P
    Az ilyen játékos egy fél év - egy mulva is ugyanilyen láma lesz csak akkor nem ezt kérdezi majd meg hanem ,h pl mi az a repu!

szerk.: ja már értem , mindenki magából indul ki alapon , te is ilyen hulye voltál , aztán most véded a hozzád hasonlóakat ...huh kérlek bocsáss meg akkor nekem , te vagy az élő példa rá aki vmicskét is fejlödött :P
  • Fehercsoki
    Én kb 10ig nem javítok és 1 item se lesz piros(halál nélkül) szal szerintem nem az a baj.
  • BEAST #117331
    Gondolom meg nem hallottal emberekrol akik a wow elott nem jatszottak hasonlo jatekkal...

...mellesleg ha mar hulyesegrol van szo, te sem panaszkodhatsz.
  • Ragnar360
    Nem lehet mindenki jó játékos az tény , de ,h ennyire analfabéta legyen vki , istenem hova jut ez a világ , azért a Blizz marketingja se annyira erős ,h ilyen elvetemültek és elkezdjenek wowozni , v mégis ?:D
    Na de most komolyan sajnálni tudlak , meg a hozzád hasonlókat és teszem fel magamba oly sokszor azt a kérdést ,h az ilyen minek akar MMORPGzni ??? Már megsem kérdezem ,h meik realmen vagy , mert valszeg visszakérdeznél ,h mi az a rílm , de azért vehetted volna a fáradtságot és keményen informálódsz ilyen kis PITIÁNER dolgokról mielött beruházol a játékra!Sztem a wow nem a te világod , add el gyorsan és siess COD4ezni v vmi , ami egyszerübb !

Ha a hülyeség fájna ordítanál !
  • Botond #117329
    Eltört, ídőnként meg kell javítani. Zsákodban lesz és piros a háttere, vagy nem vetted észre, hogy ott van törötten és már el is adtad.
  • BEAST #117328
    Ilyesmivel meg nem talalkoztam :o
  • hitch
    szasztok.Nemrég vettem meg a játékot,nagyon jó csak egy gondom van vele.amikor a törpel elértem a 6-os szintet a fegyverem eltünt.ez miért van????
  • WiLDoR
    aranyos kis dög :)
    jobbulást neki
  • shaime01
    antenna = tölcsér bizbasz a fején
  • shaime01
    hál istenek jobban van már igaz egyik szemét elvesztette (nem lát rá) de még most is olyan eleven mint elötte volt a másik kutya meg a 2 macska kicsit irtozik a fején lévő antennától de szerintem max 1 nap és ujra együtt fognak rohangálni hétfőn kell menni a varratokat kiszedni.
    + még kifizetni az állatorvosi költségek maradandó részét.

itt a kutyámról egy kép (csak aki birja 18+ asszem)

-
  • capaszabi
    mondd meg neki, hogy reroll pve, nub :D
    amugy meg jöjjön rendbe mielöbb !
  • WiLDoR
    kutyi jobban van már?
  • Botond #117321
    Ilyen szombat reggelek a mélypontok 36-37 afk hordással. :-) Már a mi csoportunkban.
  • Barney Tech
    Lazarus-nak szerintem az volt. Ha tévedek akkor segítsetek ki.
  • [negativ] Cirek
    egyik hajnalban direkt megszámoltam, 9 nem afk hordás volt benn az egyik AVben a maradék 31 afk mellett :D
  • félix1995
    117310!Elöre is köszi!!
  • Lynx_TWL
    nem.
    a hordások nem is gankelnek.

(igen)
  • Shortstop
    mikor kezdődik az AV és van a felsorakozás akkor van egy pont ahol a játékosok becsatlakoznak. allyn mindig agy 10-en állnak ott és nem csinálnak semmit. hordás oldalon is ennyi majomparádé van?
  • Nauron
    hát én azért nem félek ennyire:)mondjuk alap h nem nézek ilyen easywowgold tipusú oldalakat.
  • Narxis
    Hehe, nem hinném. :) Hacsak nem egy BS-en található NE hunterről beszélünk. :D Amúgy nyilván a gold farmereknek sem végtelen az idejük, hogy mindig felhúzzanak 70-re egy karit, ezért mostmár lopkodják őket...