166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#117360 valami ragnarnak elgurultak a gyógyszerei :D -
#117359 hát az még nagyon az elején volt :) -
#117358 mi lett kitörölve? 117345,46,49,52 csak nem reklám mindegyik... -
#117357 én prot talent kiosztásra szavaznék de azt a többiek leszolják igy menj retrivel és éld át a power of miss erejét gear meg tök mind1 menj be ah-ba keress rá mailra aztán vegyél magadnak mindenhova 1-1 zöld szart ha pedig nincs pénzed akkor elötte farmolj minekat , herbeket aztán lesz pénzed és tudsz venni ruhát -
#117356 "Might and magic 6"
ez volt életem első játéka ahol cheathez folyamodtam mert 2 hét alatt nem tudtam rájönni a várban mi nyitja a "betü"-s kaput ami végül nilbog (goblin forditva) :)
de imádtam azt a játékot! -
#117355 sziasztok
tudnátok ajánlani egy paladin talentelosztást , meg cuccokat jelenleg 30-as vagyok
köszi -
WiLDoR #117354 nem értesz te ehhez, ebből is látszik -
#117353 köszi:) erre vártam -
#117351 deronda -
#117348 Tuknám:D -
#117345 Wildor_alt_#99 xd ... es ez is female orc lett, najo :p -
WiLDoR #117342 valaki a blizz-nél unatkozott és lerajzolta a warrimat
-
#117341 Kellemes ünnepeket fiatalok! Én most jobbra el. :)
(hallom ám a pezsgős palackokat a háttérben :P) -
#117340 Aki egy fél éve még nagyobb hülyeséget kérdezett. De legalább ez konstans, a hülyesége... -
#117339 alap :/ -
#117338 nyilván offtopic, de nekem Might and magic 6 és Baldur's gate volt az első RPG, ha a régirégi Betrayal at Krondort nem számítjuk ide. hejj de jók is voltak...
szép is lenne, ha WoW-ba bele tudnának passzírozni olyan storyline-okat mint az offline RPG-kbe! De hát nem erre van igény mostanság, meg aztán MMO környezetben lehet hogy nem is ütne akkorát. -
#117337 Valaki véletlen olyat kérdezett, amit lehet nem dob ki a google elsőre, erre jön a buzgó újrekk és jól leoltja:D Imádom:D -
#117336 Oops! Enyhén értelmetlen az egyik mondat..kell az a rohatt VIP ugylátszik:p -
#117335 nekem az első rpg-m a KOTOR volt. ott lámultam énis kegyetlenül
btw, végre megtanult játszani a horda av-t...ma 5meccsből 4et megnyertem.
kb. a csapat 40%-a marad az iceblood garrisont után a graveyardoknál maradtunk, és frostwolf keepben is tartottuk mindig a towereket. Vanddart pedig a többiek szépen szétkapták alli elsem jutott a frostwolf keep tornyaihoz:)
A végén már mindenki irkálta hogy "for the warchief, true teamwork, i love you guys" majdnem könnyezett minden keményszívű ork-ud stb:D
egy bátor törp
P.S.: Berontott közénk ,pewpew... -
Nauron #117334 "Az ilyen játékos egy fél év - egy mulva is ugyanilyen láma lesz csak akkor nem ezt kérdezi majd meg hanem ,h pl mi az a repu!"-És ez téged mért zavar? Ne legyünk már 10évesek, h mindenkiben a hibát keressük! -
Ragnar360 #117333 Te csak hallgass , de mélyen , meg olvasd el még v 2xer akkor talán felfogod teljes mértékben és nem cska a szöveg végére fogsz emlékezni hanem az elejére is :P
Az ilyen játékos egy fél év - egy mulva is ugyanilyen láma lesz csak akkor nem ezt kérdezi majd meg hanem ,h pl mi az a repu!
szerk.: ja már értem , mindenki magából indul ki alapon , te is ilyen hulye voltál , aztán most véded a hozzád hasonlóakat ...huh kérlek bocsáss meg akkor nekem , te vagy az élő példa rá aki vmicskét is fejlödött :P -
#117332 Én kb 10ig nem javítok és 1 item se lesz piros(halál nélkül) szal szerintem nem az a baj. -
#117331 Gondolom meg nem hallottal emberekrol akik a wow elott nem jatszottak hasonlo jatekkal...
...mellesleg ha mar hulyesegrol van szo, te sem panaszkodhatsz. -
Ragnar360 #117330 Nem lehet mindenki jó játékos az tény , de ,h ennyire analfabéta legyen vki , istenem hova jut ez a világ , azért a Blizz marketingja se annyira erős ,h ilyen elvetemültek és elkezdjenek wowozni , v mégis ?:D
Na de most komolyan sajnálni tudlak , meg a hozzád hasonlókat és teszem fel magamba oly sokszor azt a kérdést ,h az ilyen minek akar MMORPGzni ??? Már megsem kérdezem ,h meik realmen vagy , mert valszeg visszakérdeznél ,h mi az a rílm , de azért vehetted volna a fáradtságot és keményen informálódsz ilyen kis PITIÁNER dolgokról mielött beruházol a játékra!Sztem a wow nem a te világod , add el gyorsan és siess COD4ezni v vmi , ami egyszerübb !
Ha a hülyeség fájna ordítanál ! -
#117329 Eltört, ídőnként meg kell javítani. Zsákodban lesz és piros a háttere, vagy nem vetted észre, hogy ott van törötten és már el is adtad. -
#117328 Ilyesmivel meg nem talalkoztam :o -
hitch #117327 szasztok.Nemrég vettem meg a játékot,nagyon jó csak egy gondom van vele.amikor a törpel elértem a 6-os szintet a fegyverem eltünt.ez miért van???? -
WiLDoR #117326 aranyos kis dög :)
jobbulást neki -
#117325 antenna = tölcsér bizbasz a fején -
#117324 hál istenek jobban van már igaz egyik szemét elvesztette (nem lát rá) de még most is olyan eleven mint elötte volt a másik kutya meg a 2 macska kicsit irtozik a fején lévő antennától de szerintem max 1 nap és ujra együtt fognak rohangálni hétfőn kell menni a varratokat kiszedni.
+ még kifizetni az állatorvosi költségek maradandó részét.
itt a kutyámról egy kép (csak aki birja 18+ asszem)
-
-
#117323 mondd meg neki, hogy reroll pve, nub :D
amugy meg jöjjön rendbe mielöbb ! -
WiLDoR #117322 kutyi jobban van már? -
#117321 Ilyen szombat reggelek a mélypontok 36-37 afk hordással. :-) Már a mi csoportunkban. -
#117320 Lazarus-nak szerintem az volt. Ha tévedek akkor segítsetek ki. -
#117319 egyik hajnalban direkt megszámoltam, 9 nem afk hordás volt benn az egyik AVben a maradék 31 afk mellett :D -
félix1995 #117318 117310!Elöre is köszi!! -
#117317 nem.
a hordások nem is gankelnek.
(igen) -
#117316 mikor kezdődik az AV és van a felsorakozás akkor van egy pont ahol a játékosok becsatlakoznak. allyn mindig agy 10-en állnak ott és nem csinálnak semmit. hordás oldalon is ennyi majomparádé van? -
Nauron #117315 hát én azért nem félek ennyire:)mondjuk alap h nem nézek ilyen easywowgold tipusú oldalakat.
-
#117314 Hehe, nem hinném. :) Hacsak nem egy BS-en található NE hunterről beszélünk. :D Amúgy nyilván a gold farmereknek sem végtelen az idejük, hogy mindig felhúzzanak 70-re egy karit, ezért mostmár lopkodják őket...