World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
keresd meg a talent fület
Biztosan unatkozik Õ is, mint Én 😄
az is tud gore-t, charge-ol, jó armorja van, szóval overallban egy bazi jó pet.
ráadásúl röfi outland-en nincs, pedig szintezésre az egyik lejobb.
ha meg cat, akkor inkább eyechakee (a fehér oroszlán), 1000x jobban néz ki, mint humar... szerintem.
ravager szerintem nagyon ratyin néz ki... ilyen se-füle-se-farka-azt-se-tudod-hol-kezdõdik-meg-hol-végzõdik pet...
a másik jó pet szintezésre a cat. bm-esként armorja lesz dögivel, mehet neki bite és claw is, bestial discip-tõl és GftT-tõl kezdve meg gyakorlatilag unlimited focus-a lesz, lvl 50 környékén olyan 100 körüli dps-t fog csinálni egyedül...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Persze ha fingom sincs, hogy mi után mit érdemes elnyomni, ugyanolyan skilles leszek, mint valaki, aki 100 éve azzal a akrival nyomja. Ahhhha, értem én hogy gõzgép, de mi hajtja?
Pl. kapsz 1 Full T3246 Epixes Huntert, és egybõl vágod majd, hogy milyen sorrendben told el a kombókat, hogy a CD-k jól menjenek, DPS-ed imba legyen, stb, és ezzel simán überbrutal leszel, mivel tele van aggatva a karid mindenféle földi jóval.
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
non-stop grind kb.
pet-eknél négy különbözõ tulajdonság számít: armor bonus, hp bonus, dmg bonus, felvehetõ képességek.
ezen kívûl más semmi extra, fajtánként változnak a bonusok.
bõvebb infó itt: petopia
TSW: Tunderke
Az alap ötlet rendkiül jópofa, igy viszont 3 évet öregedtem, egy csicska fokozatú bosson 12-szer meghalni.
Azelõtt 5 perccel talenteltem, mentem szokni a "gombokat". 😄
Egy kis gyakorlás után egész jól ment. SW😛, mf,mf, és feküdt az elemental 😊
Mind Blast nem is kellett bele, így a manám is jobban járt 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"WoW TBC acc. CDkkel együtt ha kell.
Lvl 70 UD-Priest (Beemoz), EU-Bloodscalp-PvP
~1100healup/~650 dmgup
epic mount+sima repülõ mount
~2100g, elég sok potion
alt karakternél 2 raklap herb (kb. 200 felweed, 80-100db (fajtánként) terocone/ragveil/dreaming glory/mana thistle/nightmare vine/netherbloom + 5v.6 fel lotus), enchant alapanyagok és rengeteg primal xy és mote of xy, jah és Frostlady faszkorbácsa is nálam maradt mikor kiloggoltam 😄
Az acc jelenleg inaktív. "
Ha esetleg valakit érdekel, privizzen rám 😊
Amúgy a peteknél, ha jól látom, hogy majdnem mindegy mid van, nagy különbségek nincsenek? Bc óta... nekem a ravager teccik'.
ezért nem értem azokat én sem, akik pl. acc-ot vesznek fullszintes karival. ebben mi a jó? azt se fogja tudni, hová nyúljon a karakternél x szituban, vagy hogy mi mire jó...
ettõl függetlenül mégis sokan vesznek...gondolom lustaság, fél egészség cimszó alatt vagy mi...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mondjuk 10k unbuffed HP-ja volt, de a lényegen ez semmit sem változtat 😛
Nem lehet normálisan használni úgy 1 karaktert, hogy nem ismered az elejétõl fogva.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
amit változtatnék rajta:
- surv ágon nem létszükséglet az impr. wing clip, meg az impr. savage strikes sem (igen, kizárólag farmoláshoz, szintezéshez ezek tök feleslegesek, bárki állítja ellenkezõjét), helyette erõsítsd a pet-edet
- 2 pontot raknék spirit bond-ra (farmoláshoz igencsak jó ám az a selfheal a pet-nek, meg a gazdájának is), a maradékot meg elosztanám animal handler, impr. mend pet, catlike reflexes vagy endurance training között, kinek mi szimpatikus alapon, én animal handlert raknám maxosra (+4% hit petnek, s extra mountspeed) és catlike-ot (+3% dodge pet-nek))
mégegyszer mondom, mielött belekötne valaki: ez szintezésre jó, nem pvp-zni... olyan szinten effektív, hogy nem kellett vele 1 pillanatra se megállnom, enni vagy inni, vagy pet-et healelni, stb. 10 day alatt lett igy 70-es a be hunterem 😊
szal' ha másban nem is, de legalább karakter szintezésben jó vagyok 😄
lehet fõállásban kéne csinálni? ^^
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"