World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ALien
erre azért kiváncsi lennék. én lockként 40 alap +10ooc +pet gombokat használok. megnézem mikor használ ennyit egy warri (ráadásul néha még kevésnek is tûnik az az alap 40..)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A halál csupán a kezdet...
ಥ_ಥ
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
btw jani este legyél online, vagy face smashing lesz! 😊
Extra attack ftw.
A halál csupán a kezdet...
Nehéz ezt igy kijelenteni bármire is.
Ja és sword ftw^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ಥ_ಥ
nagyon sokan abba a hibába esnek ezt az ütést még kibírom,de ha az hírtelen tripla/dupla lesz onnantól kizökken a ritmusból bármilyen healer.
Igazából a sorsodat nyomonkövetve te ahány karit kezdessz annyival fuccsolsz be,mert nagyon egyikkel sem tudsz mit kezdeni és ez nemcsak az én szerény véleményem.Mondjuk az is megfigyelhetõ,hogy te bárkinél jobban nyomod az összes karival az ELMÉLETET BABA! 😛
Halkan jegyzem meg,hogy warrior igényli a legösszetettebb technikai tudást és ezt nem nagyképüségbõl mondom ez TÉNY....
Nemtudok autót szerelni viszont kurvajól fõzök,de nemakarok szelephézagot állítani ,pedig eltudom olvasni hogyan kéne.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
hogy miert? link
rugo eltunk kb 70% hprol pala meg vakarta a fejet h wtf happened. 😄D
a 3 választható közül a legjobb design-ja kétségtelenül a mace-nak van...
mondjuk, ha nekem kéne választani én is bajba lennék, hogy mace vagy axe...
de dragonscale leatherworkenként ilyen probléma nem fenyeget...bár azt még nem tudom, minek is görcsölök ezzel a fos szakmával...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
pedig, ha van kaszt, ami erre nincs rászorúlva, az pont a warrior 😊
emiatt nem is értem...
ráadásúl a lionheart blade is, már bocs, hogy ilyet mondok, de igen gyatra design-nal rendelkezik 😊
sword spec sokak szerint egy dolog miatt frankó: azzal lehet legyártani a game egyik legjobb tankoló fegyverét...nevére nem emléxem, 1.4-1.6 attackspeed-je van...
alább 2 link a témával kapcsolatban:
egy, kettõ
๏̯͡๏﴿
1. axe, 2. mace, 3. sword
onnantól viszont, hogy mindenki felgeareli magát arena-ból resiliance cuccokból a sorrend eképpen fog változni:
1. mace, 2. axe, 3. sword
hogy miért? mert egy idõ után a stun többet fog érni, mint a crit (pláne, ha sikerül összevakani olyan 25% körüli base crit-et)
ráadásúl a legnagyobb base dmg-e a mace-nak van, bazi jó stat-okkal, s állítólag a deep thunder stun-ja mace spec-cel kombinálva elég imba kombót képez...
sokan wiszont critlover-ek, s axe-olódnak emiatt (szerintem a kétkezes axe übergáz, ahogy kinéz)
kard-ot mindenki uccsó' helyre jelöli...
olvasgass official fórumokat - us, eu -, kb. minden második topic errõl szól...s nem csak a warrior topixban 😊)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Az axe- es swordsmith kozott filozok erosen.
Foleg a 2h fegyo a need.
Jelenleg nem egy nagy szam a gear-em, ezert arra gondoltam, hogy az axe-szal es az axe speccel jobban jarnek az 5 crit % miatt.
Velemenyetek szerint erdemes axesmith-re gyurni, vagy valasszam inkabb a sword-ot? Gondolom jobb gear-nel mar jobban megterul a sword spec...
Én tegnap arra jöttem rá hogy nem kell kidobni a hunter-t a top DPS classok közül. Kipróbáltam karazhanba ilyen csicska trashmobokon, amibe csak pumpálni kellett a DPS-t, hogyha nem kell a raidvezetésre figyelni az +30% dmg, meg se nagyon tudtak szoritani, pedig két nagyon gyilkos DPS is ottvolt a guildbõl. Igyvan capaszabi? (õ healer volt nem DPS)
utolsó patch óta nincs rajta cd és 20sec-ig aktív 15 helyett