World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
kb. 3200Ft havonta
lockomnak fullon van osszes quickbarja es nem csak disz hasznalom is a gombokat >.>

anti hero

Count Adyn
oO, levan járva accom,se pénz se idõ😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

menyi be kerül a wow ban a havi dij ha nem gamecard ot akrok ugytom van 1hónapra 3 ra és fél évre melyinek mennyi az ára?

ALien

"mindenestre több gombot használ, mint egy lock, vagy spriest 😊"
erre azért kiváncsi lennék. én lockként 40 alap +10ooc +pet gombokat használok. megnézem mikor használ ennyit egy warri (ráadásul néha még kevésnek is tûnik az az alap 40..)

[HUN]Crassus
ezt valami tiltott addonnal csinálják....nemegyszer találkoztam vele én is....olyan mintha 2000-es latencyvel ugrálna körülötted hol itt van hol ott....nekem rugó mondta,hogy ez valami csíter addon.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MrStokes
En meg meselek neked arrol, amikor (a fax tudja miert) meterekkel arrebb charge-olsz a kivant celponttol es mire elvanszorogsz oda, addig lejar a stun az ellenen es gyakorlatilag meg foroghatsz is, szoval csak a gond van vele.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Fenrir
Én meséljek arról amikor a rugó benyomja az evasiont és valami miatt olyan mintha egyfolytában lagolna (tuti nem lagol mert a latency stabilan jó és csak az evasion idejéig tart), métereket ugrik összevissza és szinte lehetetlen felé nézni? Nah így próbálj meg ráfordulni és eltalálni 😊

A halál csupán a kezdet...

picket
Meséljek neked a lagról, a csúf kopasz... szóval ami miatt te már charge távon belül vagy, de rád még nem lõhet az ellen? Lehet, hogy így nehéz range-en kívül tartani is? <#fejvakaras>

&#3237;_&#3237;

MrStokes
Mondjuk sztem en mage karival ugyanolyan bena lennek pvp-ben mint a warriorommal 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

s0n1c
mindenestre több gombot használ, mint egy lock, vagy spriest 😊

btw jani este legyél online, vagy face smashing lesz! 😊
Fenrir
Pedig szerintem pvp-ben a warrior az egyetlen talán amire mindent lehet mondani csak azt nem, hogy 3 gombos. Nincsenek menekülései (blink, vanish, travel form), ha nincs talentelve nem tud rootolni, nem tud gyógyítani és a cc-je sem a legjobb, de vele talán a legélvezetesebb játszani mert ha jó akarsz lenni akkor igazán tudnod kell mit hol és mikor kell nyomni. Én eddig pvp-ben ha armsos voltam az axe-ot preferáltam a talent utáni 5% crit miatt, de következõre ha kiesik a Despair Karazhanból akkor swordra átállok 😊

Extra attack ftw.

Count Adyn
Nekem van warrim, de nem tünt fel hogy öszetettebb lenne mint más😄
Nehéz ezt igy kijelenteni bármire is.
Ja és sword ftw^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MrStokes
Szoval vehetjuk ugy, hogy Crasus mester is a sword spec-re teszi le a voksot? 😊

[HUN]Crassus
Tudod finoman fogalmazva elbaszottúl nehéz melee range-ben maradni a játék leg CC-z hetõbb és a "legyorsabb-lassító" effektjét alkalmazó klasszával...

Lynx_TWL
nekem meg jó a fonákom pingpongban:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
skill, és a "legösszetettebb technikai tudást" igénylõ kaszt elõnyei <#kuss>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
amúgy speciel szelephézagot pont betudom állítani akármelyik 1200-s Zsigulin😊 Fateromnak hányszor,de hányszor asszisztáltam a geciszeles tavaszi idõben autószerelés közben hozzá😊

picket
Nem tudok játszani, viszont k*rvanagy dumám van. <- ez lol

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
Hát igen Iszonyatos Burst DMG-re képes /és még mindíg HOJ FTW!😊/,rengetegszer van nekem is,hogy ütök egy MS-t és tripla krit lesz belõle és a csóka eltûnik mint szûrke szamár a ködben....
nagyon sokan abba a hibába esnek ezt az ütést még kibírom,de ha az hírtelen tripla/dupla lesz onnantól kizökken a ritmusból bármilyen healer.

Armani
Nemtudok autót szerelni viszont kurvajól fõzök
lol 😄

Semper Fidelis

[HUN]Crassus
Wildor ne vedd basztatásnak,de ne okoskodj olyan klasszról amihez közöd nincs....Indíts egy warrior-t szintezd fel magad 70-re pvp-zz egy évet szedj össze 50k HK-t, legyél MT az összes instában és közben próbálgasd a fegyókat....ha visszajöttél jövõ ilyenkorra majd meghallgatunk....
Igazából a sorsodat nyomonkövetve te ahány karit kezdessz annyival fuccsolsz be,mert nagyon egyikkel sem tudsz mit kezdeni és ez nemcsak az én szerény véleményem.Mondjuk az is megfigyelhetõ,hogy te bárkinél jobban nyomod az összes karival az ELMÉLETET BABA! 😛
Halkan jegyzem meg,hogy warrior igényli a legösszetettebb technikai tudást és ezt nem nagyképüségbõl mondom ez TÉNY....
Nemtudok autót szerelni viszont kurvajól fõzök,de nemakarok szelephézagot állítani ,pedig eltudom olvasni hogyan kéne.

TDC Geronimo
jópofa ahogy pontoz a pala :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

engem nem erdekelnek holmi forumok , nalam a sword spec van az elso helyen. 😊)
hogy miert? link
rugo eltunk kb 70% hprol pala meg vakarta a fejet h wtf happened. 😄D

MrStokes
Mondjuk a sword meg mindig jobban nez ki mint az axe... T_T

Fenrir
Sulinetes géppel amit anyuci vett? :]

Lynx_TWL
minden pala hilel:x

jó, én nem akartam ilyen élesben kimondani 😄
a 3 választható közül a legjobb design-ja kétségtelenül a mace-nak van...
mondjuk, ha nekem kéne választani én is bajba lennék, hogy mace vagy axe...

de dragonscale leatherworkenként ilyen probléma nem fenyeget...bár azt még nem tudom, minek is görcsölök ezzel a fos szakmával...

Lynx_TWL
nem gyatra.. szar😄
3as upgradeként elviselhetõ

TDC Geronimo
nubvagy, minden 2. pala thunderrel rohangál :x

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nem csoda, mindenki egybõl rágerjed az omg, 5% fear resist, imba témára...
pedig, ha van kaszt, ami erre nincs rászorúlva, az pont a warrior 😊
emiatt nem is értem...

ráadásúl a lionheart blade is, már bocs, hogy ilyet mondok, de igen gyatra design-nal rendelkezik 😊

sword spec sokak szerint egy dolog miatt frankó: azzal lehet legyártani a game egyik legjobb tankoló fegyverét...nevére nem emléxem, 1.4-1.6 attackspeed-je van...

alább 2 link a témával kapcsolatban:
egy, kettõ

Lynx_TWL
macet egy darabot nem láttam még, karddal rohangálnak a legtöbben, utána jön a balta:o

a jelenlegi sorrend lot of ppl szerint a következõ:
1. axe, 2. mace, 3. sword

onnantól viszont, hogy mindenki felgeareli magát arena-ból resiliance cuccokból a sorrend eképpen fog változni:
1. mace, 2. axe, 3. sword

hogy miért? mert egy idõ után a stun többet fog érni, mint a crit (pláne, ha sikerül összevakani olyan 25% körüli base crit-et)
ráadásúl a legnagyobb base dmg-e a mace-nak van, bazi jó stat-okkal, s állítólag a deep thunder stun-ja mace spec-cel kombinálva elég imba kombót képez...
sokan wiszont critlover-ek, s axe-olódnak emiatt (szerintem a kétkezes axe übergáz, ahogy kinéz)

kard-ot mindenki uccsó' helyre jelöli...
olvasgass official fórumokat - us, eu -, kb. minden második topic errõl szól...s nem csak a warrior topixban 😊)

Lynx_TWL
:x

- utoljára hét végén tudtam mote of akármit farmolni a platón, tegnap reggel 5 óra körül voltunk ott vagy nyolcan (1-1 mote volt ami esett 1 óra alatt), tegnap este egymást ölték ott a népek, ma reggel 5-kor meg 3 hordás engem... sztem nekem marad az elemental mote farm, abból több mob is van meg talán nincsenek is annyian (primal shadow és life kivételével nagyjából egy árban (25g - 35g) vannak AH-ban a cuccok (primal earth mondjuk olcsóbb (5g-) ), márha lehet kapni õket). Persze más szerveren biztosan jobb a helyzet 😊 (Vashjon vagyok)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

picket
akkor neked való, nem? nub <#idiota>

&#3237;_&#3237;

tigeroo
erõs apukáknak nyitunk topikot?
capaszabi
jaja annyira nem gáz ha range-be tud maradni, de volt ilyen beszólás is "wtf? akkor meleezek" 😄D igazából sztem viszonylag balanszban vannak a dps classok, a döntés csak attól függ hogy pvp/aréna/pve-zel e. Ezenkivül sokat számit hogy trash, hosszu boss, rövid boss, addos boss stb e a fight, van amelyik class hosszutávon nagyobb dps-t tol van amelyik gyorsan és utána autoattack/wand/asutoshot, van amelyiknek nem fogy el a mana és konstans dps-t csinál mindig. mindenkire szükség van/lehet, csak meg kell nézni hol és mikor kell vinni a megfelelö embert.

Lynx_TWL
nubság

Barney Tech
A karaktermutogatós topikhoz mit szoltok?
Nyitunk eggyet?

tigeroo
szerintem a blizzard nagy ívben szarik az egészre. szánalom
Ahh, akkor az lesz az.

MrStokes
Elkezdtem felhuzni a Blacksmithing skillemet.

Az axe- es swordsmith kozott filozok erosen.
Foleg a 2h fegyo a need.
Jelenleg nem egy nagy szam a gear-em, ezert arra gondoltam, hogy az axe-szal es az axe speccel jobban jarnek az 5 crit % miatt.

Velemenyetek szerint erdemes axesmith-re gyurni, vagy valasszam inkabb a sword-ot? Gondolom jobb gear-nel mar jobban megterul a sword spec...

Ne kapkodd el, Black Morashban sokfelé kell figyelni, pet healre se igazán van idõ, elég szélsõséges insta ilyen következtetések levonására.
Én tegnap arra jöttem rá hogy nem kell kidobni a hunter-t a top DPS classok közül. Kipróbáltam karazhanba ilyen csicska trashmobokon, amibe csak pumpálni kellett a DPS-t, hogyha nem kell a raidvezetésre figyelni az +30% dmg, meg se nagyon tudtak szoritani, pedig két nagyon gyilkos DPS is ottvolt a guildbõl. Igyvan capaszabi? (õ healer volt nem DPS)
mert nemrég lehetsz lvl62+
utolsó patch óta nincs rajta cd és 20sec-ig aktív 15 helyett
Ja, a másik. Az miért van, hogy lvl. 64-en vagy 65-ön tanultam meg az execute következõ rankját és azóta nem villan be bazi nagy betükkel, hogy "Execute". Elõtte pedig mûködött. A dodge és Victory Rush továbbra is így mûködik, de az Execute nem. Miért lehet ez?

Hát én az Istennek sem értem, hogy a csudába van sokaknak a Victory Rush CD-n<#fejvakaras>? Én még nem vettem észre, hogy Cooldownon lett volna. A charge az már inkább.

MrStokes
Azt hozza kell tenni, hogy ha nincs eleg +hit-ed akkor 1 szenvedes fury dw, szoval akkor marad az arms, es ilyenkor az arms meg mindig jobb alternativa. De mivel 60-on volt kb +10 hit %-om, ezert ugy ereztem, jobb lesz nekem a fury dw felhuzni magam 70-re.

Hát Black Morassban kellett rájönnöm, a BM hunter egy kalap fost nem ér. Gyakorlatilag nincs számottevõ DPS-e. Ma amint hazaérek megyek vissza MM talentre. Jaj de nem szívesen...
és mire tartalékoltad azt a (min.)két talent pontot? 😊