166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#117273 Tales of the past III -t tessék leszedni. :) masfeloras wow anime film... a legeslegjobbik fajtabol. -
félix1995 #117272 Én a world of warcraftal játszok.Nekem ugy vették meg és kék csomagolásba van 6 vagy 5 cd-és vagy dvd-és és rajta egy nö. -
#117271 egy pár napi tragikus eséményfolytán elmaradnak a helyzetjelentések.
kutyusom szeme egy másik kutyával való viaskodás közben kiugrot mind2 szeme, egyik szemét elvesztette amiért ezt beirom az a bánat.. :(
ha van bennetek kis emberisség imádkozatok a kutyám másik szeméért mert orvos szerint még mindig van rá 5% esély ,hogy ujra mindkét szemével látni fog.
köszönöm. -
#117270 You failed. -
#117269 Te melyik játékkal játszol? -
félix1995 #117268 Ohh no ez tök hülyeség ugyan az a WOW-van U.S.A-ul meg Europairul vagy mi?Nekemi ilyen kék van és rajta egy kékhaju nö kék szemmel és elég sápadt alatta meg egy kövér férfi puskát fog és 6 millian játszák és sztem nem él annyi amcsi itt az U.S.A-ba vagy talán nincs annyi gyerek -
do2 #117267 hahooo van itt olyan aki jsp forumon árul wowcuccokat és havi 2 ezer fg-t összetud hozni ?:) privizzen rám köthetünk üzletet :) -
#117266 /gnomemage-t akar
vagy egy gnóm rugót stuntman névvel
-
#117265 -
#117264 Rendelsz Európai WOW-ot, felinstallálod, megkeresed a Bloodscalp szervert, és tádámm ott a sok retardált idióta magyar. -
#117263 Ha US wow-ot vettél (mert ott nem lehet mást nagyon kapni), akkor valószínleg nem nagyon fogsz magyarokkal találkozni. Külön van európai wow. A kettő egymással nem kompatibilis. Próbálj meg érdeklődni egy amcsi fórumon, hátha vannak valahol... -
félix1995 #117262 Nagyon szépen köszönöm!Meg fogom keresni de csak szerdá mert még nincs kész a szobám:((.Nem fogom kiadni.Én itt élek az U.S.A-ba és nekem már nagyon hiányoznak a magyarok!Ezért is érdeklödtem!Mégegyszer is köszi! -
#117261 Winterspringben van el eldugott hegyi falu ahol csak magyarok vannak. El kell menni frostsaber rock tol eszakra a jetibarlang fele, és ott lesz balkézre a letérő.
De nehogy kiadd külföldieknek a helyet, szeretnénk megtartani csak magyaroknak... -
félix1995 #117260 Hello!Hol vannak magyar helyek vagy hol tanyáztok,vagy laktok a warcraftba?? -
#117259 mert olyan akarok lenni mint te. -
#117258 miért kérdezel, ha nem érdekel a válasz? -
#117257 :o Szinte már hiányzik pedig:D -
#117256 Szinte már sírok, annyira örülök, hogy tőled tanulhtok toleranciát mester! Mesélj még! Mit rontok el? Ha van egy technológia, amivel könnyebben elérheti az ember azt a célját, hogy napló-szerűen közölje a mondanivalóját, akkor semmiképen se tájékoztassam erről, ugye? Hiszen az mekkora belerúgás és köpködés, ami az említett hozzászólásomban ment. Megszégyenítettem, és a porba tapostam, sőt, felhívtam a figyelmét rá, hogy valami baj lehet a nemi életével. Micsoda bunkó gyökér voltam! Hamut szórok a fejemre, és bocsánatért esedezem... -
#117255 picket a blog-t azért csináltad mert a helyzetjelentés másnak jutott eszébe és nem neked?:)
*ugyismegmagyarázod* -
#117254 napi helyzetjelentés!
ami 2 napig elmaradt mert dögunalom van semmi érdemleges nem történik sebaj majd water elementalal lefotoztatom magamat azie mellet :p -
#117253 /popcorn
/relax -
#117252 Egy hibát vétettem. A fojtani az pontos j, a többi stimmel. :)
Az meg, hogy te miről beszélsz az pont nem érdekel, mert többnyire semmiről, ahogy azt már többször is megemlítettem. Legutóbb például próbáltam elmagyarázni neked, hogy az, hogy mennyi élménybeszámolótól lesz vmi fórum vagy blog, az sajnos nem egzakt tudomány, és így még te sem tudod biztosan megítélni, hogy akkor most vki ideblogol, vagy csak a szokásosnál sűrűbben akarja megosztani az élményeit.
Egyszerűen tudomásul veszem, hogy írsz ide, többnyire le se szarom, hogy mit, csak most, hogy felvillantottál a #117184-es hozzászólásodban egy pár másoktól átvett gondolatot kíváncsi voltam, hogy értelmezni is tudod e amit írtál, de jól láthatóan nem.
Nincsenek konkrét szabályok, ez nem olyan, hogy kék vagy nem kék, lukas vagy nem lukas. Szerinted blogol szerinte meg csak megosztja az élményeit. Engem nem érdekel meg téged sem. Én át bírom lépni, ha kultúráltan csinálja, te meg inkább belerúgsz. Amikor meg én teszem ugyanezt veled, akkor meg én vagyok a bunkó. Érdekes. -
#117251 Nem tudom mi a bajod a függönyökkel. A függöny az egy jó dolog. Takar, díszít, és egyes fajtái sötétítenek is!
Kb ennyi köze van annak amit írtál, ahhoz, amit én írtam. -
#117250 Igen, ez megy. Copy paste innen meg onnan, önálló gondolatok hiányában. És mivel ezt te is felismerted kezdetektől fogva próbálod csírájában elfolytani a gondolkodás minden formáját.
Gyerekek a topik bezár, mert picket bácsi önértékelési gondokkal küzd, akinek kérdése van tegye fel a guglinak, aki mondani akar vmit csináljon blogot, oszt jónapot.
Függöny! -
#117249 sir, yes sir! -
#117248 "Ha vkinek az a megnyílvánulása, hogy lépett 3 szintet vagy újabb scriptet fektettek kétvállra hát istenem, ennyire fussa tőle" - Azért amikor csak eszedbe jut, akkor beszólsz rá valamit, persze kivéve ha valamelyik haver írkál ilyeneket... Ez gáz. Én legalább mindenkinek egyenlően meg merem mondani a véleményemet.
"a menj guglizd ki, ez is egyfajta szegénységi bizonyítvány szerintem" - szerintem csak furcsa, hogy egy-az-egyben kimásolom amit ír, beillesztem google-ba, és első találatnál megkapom a választ -.-'
"mi is a problémád, azon kívül, hogy baromi intoleráns vagy?" - ez tőled eléggé lol. Hozzá lehet szólni, hát hozzászólok. Nem én osztok itt egy hozzászólót már 3 napja -.-''''''
"Rádférne egy dugás is" - Na ez a szegénységi bizonyítvány -
#117247 Na,csak kapizsgálod a lényeget.Szóval itten meg lehet nyilvánulni aztán arra reagálunk. Ha vkinek az a megnyílvánulása, hogy lépett 3 szintet vagy újabb scriptet fektettek kétvállra hát istenem, ennyire fussa tőle, max átugrod azt a részt. Persze ehhez kell, hogy 1 sorban linkelje a marhaságát, ne szúrjon be 1280*1024ben. :) Ha meg kérdez vmit akkor válaszolsz, ha nem tudsz válaszolni akkor nem válaszolsz, de ez a menj guglizd ki, ez is egyfajta szegénységi bizonyítvány szerintem. :) Az ötleteket meg megvitatjuk valóban. Szóval felmerül a kérdés, hogy egész konkrétan mi is a problémád, azon kívül, hogy baromi intoleráns vagy? Amúgy Chrissel is egyet kell, hogy értsek. Rádférne egy dugás is. -
WiLDoR #117246 miért neked van másfajta is?
akksiról működő vagy olyan felfújhatós fajta? -
#117245 lebuktal :c -
#117244 :D -
#117243 kitöröltek* lál:DDD
mocskos vip jogok -
#117242 wsg gyöngyszem
amugy haverom accountját ellopták, a 70es mainja és a no1 altján kivül minden karit kitöröltem...de titkos passt elküldte blizznek és visszakapta..az a poén hogy valami farmkarit akartak belőle csinálni mert kapott többszáz aranyat + dugig van 70es kék cuccokkal (crystal pulse shield, valanos' longbow) sőt primal szirszarokkal (nether!) -
#117241 Ha megkerdezem enis meg mindig vicces lesz ugye? -
janita #117240 Teljesen élő nőröl van szó? -
Warden #117239 Ezt úgy érted hogy még élt a csaj? Amugy ebben a rohanó világban pláne télen a fene akarja kicsomagolni elég ha kiköpi a rágóját... -
#117238 A genkerek meg impotensek... -
Chris #117237 Ezekkel a témákkal kapcsolatban csak egy kérdés merül fel bennem: "Az elmúlt tíz évben láttatok élőben női testet pucéran?" (a tízévesek kérem ne válaszoljanak és Botond sem, mert dokumentált alibije van) -
do2 #117236 van itt olyan aki jsp forumon árul wowcuccokat és havi 2 ezer fg-t összetud hozni ?:) privizzen rám köthetünk üzletet :) -
WiLDoR #117235 ird inkább a blogodat vazze', ne ide irkálj fa**ságokat -
#117234 Kezdesz nagyon elfajulni