World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a 8K HP követelmény unbuffed sajna...
Én a kérdésre válaszoltam ("Hát akkor mindenképpen kell a dombornyomott kártya?") 😊

De különben én is így álltam hozzá, viszont pár napja összesítve az összes havi banki költségem az jött ki, hogy aki jópár szolgáltatást használ annak majdnem ugyanennyi a havi banki költsége (pl OTP Direct a netes átutalásokhoz, sms értesítés számlamozgásról, csoportos beszedésik, blablabla). Az elektronikus számlacsomaggal meg nem kell aggódnod soha, hiszen csak annyi pénz van a netes fizetésre használható számlán, amennyit átraksz rá a folyószámládról.

TSW: Tunderke

[HUN]Crassus
kell biza!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Buffova nem árt, ha van annyi. Ez úgy általánosságban igaz mindenkire.
Erste bankos nem dombornyomott Visa Electron, szamlavezetesi havidijon (199 ft) kivul nincs egyebdija, nekem megy vele tobb mint 2 eve.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

A CL-ünk 8000 HP-t határozott meg a huntardoknak Karazhanra. Nem voltam még, és nincsenen olyan jó cuccaim. Kérdés: Tényleg kell oda a huntardoknak 8000 HP?
merre van tablazat hogy a varazsltok mennyi reszet kapjak a +spell dmgnak?

May the force serve you well!

Kriger
<#vigyor>

Lynx_TWL

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Fenrir
Jah a linket meg lehagytam lol 😊

Szóval.

A halál csupán a kezdet...

hol van a kandikamera? 😊
ez ilyen pve/pvp semmiresejo build? 😄

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Fenrir
Vajon érdemes ezzel dw-zni warriorral? 50g-ért vettem meg a tervet (lol?) és 1 kardot már legyártattam, de érdemes-e a másik kezembe is ilyet tenni.

A halál csupán a kezdet...

shaime01
legegyszerübb ha olyan kártyát igényelsz amivel tudsz venni neten de nem electron akkor is tudni fogják SÖT! tesom bankban dolgozik és tovább képzésen megvolt náluk emlitve a world of warcraft mert sokan kérik ugy ,hogy online játékal akarnak játszani de fizetni kell.. szóval szerintem igyi s kérheted.. de webkártya a legolcsobb tényleg.

nyugi az elején mindneki fél ettõl 😊 , és nem nem fognak több pénzt levonni ez 100% mégha le is vonnának ma az egyik legmegbizhatobb pénz átutalási rendszer a netes mert percre pontosan megtudod nézni hol és hova ment a pénzed és mennyi

tigeroo
mi maestroval lehet fizetni blizzardnál?:s

nekem meg aszonták hét elején hogy nemlehet vele
Helyzetfelismerés,jó döntés és cselekvés. Hiába használsz te 2 billenytyûzetni gombot a warriorddal ha ezekre nem vagy képes, és ez igaz pvp,pve-re is. Számolatlan warriorral találkoztam régebben bg-kbe és kevés volt aki ki is használta a karija adottságait jókor és jóhelyen. Híg átlagnak köszönhetõen néha értek is meglepetések amikor összepakolt a warrior pikk-pakk. Most az hogy ki mennyi pontot grindelt bg-be kb semmit se jelent, mert csak akkor tanulsz ha olyan játékossal akadsz össze aki jól tud játszani a karijával.
Másik meg ha spap no skill akkor gondolom a te spaoddal is csak bementel bg-kbe és hegesztettél végig nem?😊) Ugyanis multkor pont te szidtad a spapt, hogy nem gyógyított a bgben amikor zászlót hozták. Tudod létezik olyan kari is amelyik nem ugy kezd, hogy 5-6 gombot lenyomok, hanem fél sec alatt fel kell ismerni a helyzetet+ dönteni kell, hogy támadó spap lesz vagy 1 fûszál mögül megprobálja a seggedet megmenteni. Mostmár legalább megtanultam, hogy spap-pal akkor lehetek skilles, ha min 20 gombot lenyomok 20 sec alatt.😊
Mivel én pug-gal bg-zek, de azt is nagyon ritkán BC óta. Sajnos mindig arra jutok, hogy DDznem kell, mert sose tudhatom, hogy másik random milyen játékos.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Shockmaster
Sziasztok,
character transfert szeretnék csinálni, de annál a résznél valahogy elakadtam, hogy kártya számot kér. Felsorol egy párat, de nekem Maestro Cardom van. Ez melyikbe illene bele vagy egyátalán lehet-e ezzel fizetni? Ha nem mit javasoltok mit tegyek, hogy másik úton csináljam?
Elõre is köszi!

(A végén kér egy számot "Verification Code" ez melyik a kártyán? mutatja hol kéne lenni de ott semmi nincs, azt meg kétlem, hogy lemaradt volna róla)

Botond
Félreértésben vagy. Én nem mondtam, hogy tegye, vagy hogy egyetértek vele, én csak annyit mondtam, hogy megteheti, és a szabályok ezt direktben lehetõvé is teszik, és favorizálják is, hiszen pont ezen magatartást elõsegítendõ hozták létre a pvp szervereket szemben a normál szerverekkel. Vagyis a normálisan nem játszani tudó gankereknek a primitívségét kiélendõ van a pvp szerver. Ez egy nyilvános információ, mindenki számára elérhetõ volt mielõtt szerver típust választott, aki ezt figyelmen kívül hagyta, az csõlátó,aki nem bírja felfogni az meg buta, szóval igen az én írásom abszolúte megállja a helyét.

Megjegyzem, ha már ennyire ráérsz okoskodni lapozz vissza azokra a kommentekre, amik a játék kiadása elõtt születtek, és ahol elõre vázoltam, hogy ez lesz. Már hogy egyrészt gank lesz pvp szerveren másrészt rinya lesz e miatt. Akkor is volt egy pár ilyen értetlenkedõ, de hát mint látjuk a tények engem igazoltak.

Szóval röviden összegezem mégegyszer. Aki itt rinyál, hogy leöltek pvpn szerveren az reroll pve, vagy l2p, de legfõképpen get a clue. Te meg tanuld meg értelmezni amit mások írnak, és ne azt olvasd ki belõle amit te szeretnél, hogy a másik írjon.
Barney Tech
Faternak van dombornyomoott kártyája,csak õ attól fél ,hogy talán a kelleténél több pénzt vesznek le róla...stb
Esetleg fordult már ilyen elõ valamelyikõtökkel?

Barney Tech
Az a legkisebb probléma ,hogy most az én nevemen legyen a kártya.

18 alatt nem nagyon fogsz netes kártyát kapni
cibnél havi 550 amúgy, ha csak wowra használod és 3 havonta fizeted akkor már megéri.

Barney Tech
Visa electronál ez van.

Barney Tech
Akkor nincs olyan kártya ami nem dombornyomott és tudod nélküle is fizetni?
Mert as dombornyomottra még évente kell fizetni egy összeget.

MrStokes
Nah jah, de ki akar havonta 1200-at fizetni csak ugy?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nem kell mindenképpen dombor, OTP-nél pl havi 1200 az elektronikus számlacsomag, azzal is tudod fizetni.

TSW: Tunderke

MrStokes
Valoszinuleg jo ez is, a lenyeg hogy internetes fizetesre alkalmas legyen.
OTP-nel van ilyen, csak nagyon lehuzzak az embert, legutobb 1500 HUF volt havonta.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Barney Tech
Hát akkor mindenképpen kell a dombornyomott kártya?
És azt melyik banknál a legérdemesebb ?

Barney Tech
Akkor muszály dombornyomott kártya?
A CIB bankmál mennyit kell fizetni évente rá?

nah, akkor elõször próbáld ki. van amelyik bank engedi, van amelyik nem. Ha már kipróbáltad, és nem megy, akkor tárgyaljunk tovább. A dombornyomott kártya az, amelyen a kártyászám dombornyomott.. tipikusan a visa classic, mastercard, amex

Kriger
Aztán mégse. Egy jótanács az élethez: ne higyj el mindent amit a reklámokban látsz <#vigyor>

Kriger
Bemész bármelyik bankba és azt mondod, hogy dombornyomott kártyát akarsz, õk tudni fogják. Amúgy azt jelenti, hogy a betûk kicsit kiállnak (kidomborodnak) a kártyalapból. Egyes könyvborítóknál is van ilyen.

Barney Tech
"dombornyomott kártya" ez milyen?
Sry nem vagyok jártas benne.

Barney Tech
bármelyik dombornyomott kártya jó. ha másra nem használnád, akkor a CIB banknál csináltass egy webkártyát, azzal jössz ki a legolcsóbban

Barney Tech
Akkor milyen kártyát ajánlotok,és melyik banknál?

QuippeR
kapálnál inkább kekszet, több értelme lenne.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Kriger
Ja a macskák nem véletlenül népszerûek. Arról meg véletlenül sem nyitnék vitát, hogy a fekete, vagy a fehér oroszlán a szebb, kinek melyik. Láttam, hogy neked melyik van, de humar bundája jobban illik a BE cicusom hajához <#wink> Eyaakárminek tudom, hogy jobb statjai voltak anno, de a bc-vel már ugyanolyanok.

tigeroo
thx
Mighty
Na ja, legalább választható opció lehetne, hogy mutasson minden infot a karakterrõl (publikus mindenkinek vagy csak a guildtagoknak vagy csak a tulaj láthatja).

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Barney Tech
Ezzel a kártyával nem lehet fizetni??

TDC Geronimo
Ezt megbeszéltük, hogy titokban tartjuk...rohatt ;<

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Az enyém sem frissült :S
Továbbá elég szar, hogy nem mutatja a bag-eket.
<#idiota><#worship>
most nézem a linkem, 1 hete nem frissültek a ruháim azóta Gruul baltával szaladgálok, extra trendi
engem úgyse tudsz felûlmúlni <#vigyor1>
megmondták yol itt már többen is, hogy én akkora pro vagyok minden kasztban, hogy az már a bénaság határát súrolja <#idiota><#eplus2>

/ironia off, vitatkozni meg nem szeretek <#kacsint>

Lynx_TWL
14 ap = 1 dps többet nem tudok.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Engem is 😄
Bár elõtte 4 társát elkaptam 😛
csak Crassus meg ne lássa, hogy mekkora práó vagyok 😄