World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
én:rajta van a buff
panther: az nem lehet mert nem láthatnád rajta
én:de ha rajta van akkor sztem csak rajta van, nem? ha nem lenne miért
látnánk
panther:bioztos bug csak, menjünk üssük le
én: de...
tank: 9k 9k
panther:tényleg rajta volt
röhögés/sirás
vagy szimplán jáccon lvl1en illetve 50 társával küldizzen maga körül, hogy az agyroggyant barmok ne öljék le 5v1 cssak miatta leszállva a 280as madárról nem?
ha már 65ösként nem birsz megölni 3 70est akik téged támadtak be akkor l2p meg get a clue. o rly?. Nem beszélve azokról akik rerolloltak és nem falkában küldiztek januárban, hanem mikorra elértek a 65+os területekre akkor már a 70eseknek az volt a szorakozása hogy öket keressék, mivel instába még nem tudtak menni class/emberhiány miatt..
Szal botond sztem neked kéne l2 emberként gondolkodni, nem nekünk l2p.
Ja hogy te egy agyatlan tehén vagy. soz.
kép
V9ykn8_TZL0
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
De különben én is így álltam hozzá, viszont pár napja összesítve az összes havi banki költségem az jött ki, hogy aki jópár szolgáltatást használ annak majdnem ugyanennyi a havi banki költsége (pl OTP Direct a netes átutalásokhoz, sms értesítés számlamozgásról, csoportos beszedésik, blablabla). Az elektronikus számlacsomaggal meg nem kell aggódnod soha, hiszen csak annyi pénz van a netes fizetésre használható számlán, amennyit átraksz rá a folyószámládról.
TSW: Tunderke
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
May the force serve you well!
A halál csupán a kezdet...
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
A halál csupán a kezdet...
nyugi az elején mindneki fél ettõl 😊 , és nem nem fognak több pénzt levonni ez 100% mégha le is vonnának ma az egyik legmegbizhatobb pénz átutalási rendszer a netes mert percre pontosan megtudod nézni hol és hova ment a pénzed és mennyi
Másik meg ha spap no skill akkor gondolom a te spaoddal is csak bementel bg-kbe és hegesztettél végig nem?😊) Ugyanis multkor pont te szidtad a spapt, hogy nem gyógyított a bgben amikor zászlót hozták. Tudod létezik olyan kari is amelyik nem ugy kezd, hogy 5-6 gombot lenyomok, hanem fél sec alatt fel kell ismerni a helyzetet+ dönteni kell, hogy támadó spap lesz vagy 1 fûszál mögül megprobálja a seggedet megmenteni. Mostmár legalább megtanultam, hogy spap-pal akkor lehetek skilles, ha min 20 gombot lenyomok 20 sec alatt.😊
Mivel én pug-gal bg-zek, de azt is nagyon ritkán BC óta. Sajnos mindig arra jutok, hogy DDznem kell, mert sose tudhatom, hogy másik random milyen játékos.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
character transfert szeretnék csinálni, de annál a résznél valahogy elakadtam, hogy kártya számot kér. Felsorol egy párat, de nekem Maestro Cardom van. Ez melyikbe illene bele vagy egyátalán lehet-e ezzel fizetni? Ha nem mit javasoltok mit tegyek, hogy másik úton csináljam?
Elõre is köszi!
(A végén kér egy számot "Verification Code" ez melyik a kártyán? mutatja hol kéne lenni de ott semmi nincs, azt meg kétlem, hogy lemaradt volna róla)
Megjegyzem, ha már ennyire ráérsz okoskodni lapozz vissza azokra a kommentekre, amik a játék kiadása elõtt születtek, és ahol elõre vázoltam, hogy ez lesz. Már hogy egyrészt gank lesz pvp szerveren másrészt rinya lesz e miatt. Akkor is volt egy pár ilyen értetlenkedõ, de hát mint látjuk a tények engem igazoltak.
Szóval röviden összegezem mégegyszer. Aki itt rinyál, hogy leöltek pvpn szerveren az reroll pve, vagy l2p, de legfõképpen get a clue. Te meg tanuld meg értelmezni amit mások írnak, és ne azt olvasd ki belõle amit te szeretnél, hogy a másik írjon.
Esetleg fordult már ilyen elõ valamelyikõtökkel?
cibnél havi 550 amúgy, ha csak wowra használod és 3 havonta fizeted akkor már megéri.
Mert as dombornyomottra még évente kell fizetni egy összeget.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
TSW: Tunderke
OTP-nel van ilyen, csak nagyon lehuzzak az embert, legutobb 1500 HUF volt havonta.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"