World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De különben én is így álltam hozzá, viszont pár napja összesítve az összes havi banki költségem az jött ki, hogy aki jópár szolgáltatást használ annak majdnem ugyanennyi a havi banki költsége (pl OTP Direct a netes átutalásokhoz, sms értesítés számlamozgásról, csoportos beszedésik, blablabla). Az elektronikus számlacsomaggal meg nem kell aggódnod soha, hiszen csak annyi pénz van a netes fizetésre használható számlán, amennyit átraksz rá a folyószámládról.
TSW: Tunderke
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
May the force serve you well!
A halál csupán a kezdet...
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
A halál csupán a kezdet...
nyugi az elején mindneki fél ettõl 😊 , és nem nem fognak több pénzt levonni ez 100% mégha le is vonnának ma az egyik legmegbizhatobb pénz átutalási rendszer a netes mert percre pontosan megtudod nézni hol és hova ment a pénzed és mennyi
Másik meg ha spap no skill akkor gondolom a te spaoddal is csak bementel bg-kbe és hegesztettél végig nem?😊) Ugyanis multkor pont te szidtad a spapt, hogy nem gyógyított a bgben amikor zászlót hozták. Tudod létezik olyan kari is amelyik nem ugy kezd, hogy 5-6 gombot lenyomok, hanem fél sec alatt fel kell ismerni a helyzetet+ dönteni kell, hogy támadó spap lesz vagy 1 fûszál mögül megprobálja a seggedet megmenteni. Mostmár legalább megtanultam, hogy spap-pal akkor lehetek skilles, ha min 20 gombot lenyomok 20 sec alatt.😊
Mivel én pug-gal bg-zek, de azt is nagyon ritkán BC óta. Sajnos mindig arra jutok, hogy DDznem kell, mert sose tudhatom, hogy másik random milyen játékos.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
character transfert szeretnék csinálni, de annál a résznél valahogy elakadtam, hogy kártya számot kér. Felsorol egy párat, de nekem Maestro Cardom van. Ez melyikbe illene bele vagy egyátalán lehet-e ezzel fizetni? Ha nem mit javasoltok mit tegyek, hogy másik úton csináljam?
Elõre is köszi!
(A végén kér egy számot "Verification Code" ez melyik a kártyán? mutatja hol kéne lenni de ott semmi nincs, azt meg kétlem, hogy lemaradt volna róla)
Megjegyzem, ha már ennyire ráérsz okoskodni lapozz vissza azokra a kommentekre, amik a játék kiadása elõtt születtek, és ahol elõre vázoltam, hogy ez lesz. Már hogy egyrészt gank lesz pvp szerveren másrészt rinya lesz e miatt. Akkor is volt egy pár ilyen értetlenkedõ, de hát mint látjuk a tények engem igazoltak.
Szóval röviden összegezem mégegyszer. Aki itt rinyál, hogy leöltek pvpn szerveren az reroll pve, vagy l2p, de legfõképpen get a clue. Te meg tanuld meg értelmezni amit mások írnak, és ne azt olvasd ki belõle amit te szeretnél, hogy a másik írjon.
Esetleg fordult már ilyen elõ valamelyikõtökkel?
cibnél havi 550 amúgy, ha csak wowra használod és 3 havonta fizeted akkor már megéri.
Mert as dombornyomottra még évente kell fizetni egy összeget.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
TSW: Tunderke
OTP-nel van ilyen, csak nagyon lehuzzak az embert, legutobb 1500 HUF volt havonta.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Továbbá elég szar, hogy nem mutatja a bag-eket.
megmondták yol itt már többen is, hogy én akkora pro vagyok minden kasztban, hogy az már a bénaság határát súrolja <#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
/ironia off, vitatkozni meg nem szeretek <#kacsint>#kacsint>
Bár elõtte 4 társát elkaptam 😛
csak Crassus meg ne lássa, hogy mekkora práó vagyok 😄