166748
  • Warden
    No az s1 set önmagában nem éri el a 300 resilence-t a néphiedelemmel ellentétben.Ugysem éri el hogy összeszeded a kiegészitőket nyaklánc -bracer-öv-csizma.A hunterem mászkál full s-1 setben mindenféle kiegészitővel és neki is egy slotot be kellett áldoznom egy resilences kővel hogy átlépje a 300-at.

Az is néphiedelem hogy a dotoló lock ellen tudod healelni magad.Egy esetben lehetséges a heal mikor a lock halott már.A többi időd arra megy el hogy a bugos cleansevel próbáélod magadról leszedni a sok dotot és futsz a lock után miközben figyeled hogy mikor tudod megküldeni egy autóhit-cs-joc-al egyszerre ha nem siphon life speces akkor a második után meghal ha az te halsz meg.
  • Fehercsoki
    Pala az gyenge és semmire se jó.(ma délelőtt láttam retri palát)
  • BEAST #117398
    te nagyon reg lattal retri paladint akkor :DD
  • Narxis
    pew-pew
  • shaime01
    igen de te még melele vagy és tudsz healelni én warlock ellen kb semmit nem tudok csinálni egy counterspellen kivül mivel mage-el játszom jelenleg ^^
  • shaime01
    és ,hogy pontosan mért is utáltam meg a retri paladint az ez volt ->
    retri paladin 99% autohit 0.5% flash heal 0.5% bubble a maradék miss és soc proc
  • shaime01
    csak azért irtam mert párszor már irtad ,hogy csilivili 7k dmg-től megfogsz lepödni hát resi korábban nekem elég furán hangzik.. már mindenki 300 resi felett jár farmolhato s1 set miatt ^^ nem igazán kapotam még 200-300 resi felett egyszer sem "instant" 7k dmg-t egy stunt alatt (1 embertől).

Az meg ,hogy raidben ,hogy teljesit hidegen hagy én ugy ahogy van megutáltam a raidelést resto korszakomba nyugodtan és játsz retri palával te dolgod.. én attól még mindig ugyanolyan gyenge classnak tartom mint eddig. ^^
  • Warden
    Abszolute nem.Amennyiben a nagy számok érdekeltek volna akkor a 7-8k s healek is nagy számok viszont kénytelen voltam felhuzni egy huntert is a paladin mellé mert valahogy a bumm headshot kaliberű puredps-ek nemigen mutattak hajlandóságot akár a napi questek segítésében sem.Viszont raidre legyél felpotizva-flashkelve és healeld őket hogy ők játszhassanak.No nekem ebből lett elegem és a 2.3-as patch ezt részben orvosolta is.A patchig a paladinomat szinte és kizárólag raidelésre használtam minden mást a hunterem intézett most zömében megint a paladinommal játszom mert játszható.
  • Bhalage
    sztem teged pontosan es csakis a dmg erdekel mivel nem tudtad elviselni, hogy mas csinalta a nagy szamokat amig te gyogyizgattal es most attalenteltel vmi felnub retrire.
    nekem ez jon le a postodbol
  • sWbFII
    csá mindenki ,nem vagyok nagy wow-os ,de lenne 1kérdésem: a shadow priest vampiric embrace (vagy mi) talentje az csak groupban működik ,vagy akkor is ha csak egyedül akarok menni?
  • BEAST #117390
    Igen, most mar lehetek meno enis? xd
  • nagykovi
    Blizz nem arról hires h azonnal visszair :)
    Nekem is 9 nap mulva irtak vissza mikor vmi bajom volt.
  • tigeroo
    Sziasztok!
    Írtam kicsit régebben hogy haverom accját feltörték és a 70es karijából farmbotot csináltak (mikor visszakapta a titkos passal akkor csomo péz + cucc volt nála)
    Nade,másnapra a blizzard bannolta az accountját, és egy baszott levelet nem kapott! Megfogalmaztam egy szép kis regényt a blizznek hogy mi történt és most mi a fene lesz az accjával (segitettem neki megirni a levelet)...Ez volt 3 napja, azóta semmi reply a blizz felől..Most akkor mivan? Ez az egyedi karácsonyi ajándékuk?!
  • attiGT
    Haliho es kellemes unnepeket!
    60tol 70ig milyen talentelosztast ajanlotok locknak ? Solozok meg 5fos instazok. Linket legyszives koszi.
  • Warden
    A fenét érdekel a dmg.Az viszont igen hogy egy kellemes játszható class lett pláne közel egy év holyzás után mikor arról szólt a játék hogy a csikok maradjanak zöldek-sárgák de semmikép ne legyenek pirosak.

Saját tapasztalat hogy minden class ölhető most jelenleg vannak classok amikhez szerencse is kell de nem a warlock az ami jelenleg nehéz ügy.Igen ölhető a warlock is szerencse is kell hozzá no meg hogy a trinket és a bubi ne legyen cd-n.Már írtam hogy nekem személy szerint a spriestek és a discpriestek azok amik nem mennek egykönnyen persze játékos és gear függő az is valamelyiket tudom oneshotolni valamelyikkel elmatekolok 2-3 percig de az esetek zömében ennél a két classnál nem jövök ki jól.

Viszont majd ha elszál a fekete köd az agyadról ami a paladin gyűlöletedet gerjeszti valamint beszélsz oylan arcokkal akik akár ssc-n túl is használnak raidre retri paladint meg fogsz lepődni hogy meg vannak elégedve vele mert már most ad bőven annyit a raidnak hogy egyet mindenkép érdemes vinni.A következő patchben még buffolják ezt az ágat és akármennyire is csípi a jónép szemét a tendencia az lesz a wrtahig és azon túl hogy a deadknight ellenpárja a retri paladin lesz.

Visszatérve a kérdésedre hogy 400 resilences lockal mit lehet csinálni egy-egyben a válasz egyszerű semmit szinte.Viszont pár napja pont te postoltad hogy nem te vagy igen skilles játékos hanem a lock az ami aránytalanúl erős a többi classhoz képest.Tudod semiylen versenyt nem rendzenek hogy van egy versenyző aki minden támogatást megkap maradjunk autóversenynél teszem azt ferrarival megy a többi versenyző meg trabant-lada-opel szintű eszközökkel bírnak.Ez van amig a kis kövér blizzard son lockal játszik meg az alkalmazottak zöme az a No 1-es class, de erre a te helyedben nem lennék büszke hogy micsoda skill az ha egy agyonkedvezményezett classal esélytelenebb classt le tudsz nyomni.

Összefoglalva neked jelenleg sokkal jobban érzem magam a jelenlegi tallentemmel mint teszem azt holyként mikor kiba.. nagyarcú lockokat mageket kelett healelnem akik egymásra licitálva linkelték be a damage metert veregették egymás vállát és csak azért nem elégitették ki orálisan egymást egy 7-8k-s fireball-shadowbolt után mert virtuálisan nemtudták lerendezni.Amilyen volt a retri ág és amilyen jelenleg ég és föld messze nem a legerősebb vagy a legjobb class most sem de sokrétű, jó játszani vele és hál istennek a nép egyszerű gyermekei ugyanúgy gondolják mint te hogy egy-egyben simán verhető most is majd miközben várakoznak a spirit healernél találnak kifogást hogy miért nem jött nekik össze esetleg mennek nerfért sikoltozni hogy micsoda szégyen érte őket.

Amúgy boldog karácsonyt.
  • kar
    amig ezt leirtam agyonvertek skettisben szvl jössz 2 g-vel :)
  • kar
    warden inkább a Lady-vel foglalkoz ne a protos warrikkal :) ugysem értesz hozzá...amugy igaza van de azért proton sem szar az élet csak kaszter mobokat kerülni kell :P
  • shaime01
    nagyon odavagy azért a 7ks dmg-ért jójó bejön párszor.. de én csak azt láttom ,hogy minden class még mindig simán veri a retri palát .. ^^

egyébként 7k dmg-t 400resis warlockba is ütöttél már? ^^
  • Warden
    No igen sok értelme nincs kirakni pláne hogy nyolc pontod bánja, azt sokkal hasznosabban is elköltheted pl szintezésre én a holy ágról a focust javallom a strenght mellé még.A többi mind mehet retrire a focus is csak akkor ha megvan a cs.Használd a judgementet cd-re az nem missel és a cs sem fog annyit a sima attackod az viszont sajna igen ez van.Blood elfként a sob jobb mint a command de azt majd kitapasztalod ugyis.Mióta vissza kapta a cs az eredeti hat seces cd-ét az sem gáz ha mondjuk egy boss fight alatt az missel egyet a seal-ek nem esnek le,de vagy nekem volt mákom mindenesetre nem is emlékszem olyanra ugy 2-3 hónapja hogy misseltem volna.

Nem tudom hogy kezdted el rakni a tallentjeidet de szerintem ugy érdemes hogy benediction- imp judgement- imp soc -command -conviction- negyvenig a justice ha megvan a ló onnan az mehet crusade-re - vindication- 2h spec - vengeance- repetance- sanctified judgement - sanctity aura alap - fanaticism -Cs ha ez megvan akkor a holy ágról kell a strenght és szerintem szintezésre pláne ha szólózol nemárt a focus sem.

Hetvenen meg majd eldöntöd hogy instázós vagy echte bg-s tallentet raksz ki mindegyikre az 5-0-56 jó csak más elosztás kell.
  • shaime01
    egyszerü

probálj ki 2 szintet prot palával és 2 szintet retrivel amelyikel ugy érezted ,hogy jobb és gyorsabb a fejlödés azzal fejlödj csokolom. :p

• [HUN]Crassus
    vávává pont azt írtam,hogy direkte kiraktam a prot ágon a +3% chance to hit with melee weapons und spells talentet pont azért,hogy ,míg outlandre nem jutok ne misseljem szét az agyam,de olyan az a 3% mintha nem is lenne ezt nem értem....
  • jimbo5
    Hát ezt is köszi, mostmár megvan minden amit akartam.
  • The Garrett
    mondom nezz korul :D

Bloodscalp a pvp -s magyarok által megszállt szerver, Arathor a PVE/normal -s.
  • jimbo5
    Átolvastam magam a linken, és tényleg kitisztult a kép. Viszont megint csak eszembe jutott egy kérdés:
    Vannak magyar szerverek (akár normál, akár PVP)? Vagy ha nem is "csak" magyarok uralta, de van olyan hogy nagy magyar közösséggel bíró szerver? Nem vagyok egy nagy idegen nyelves, nem vetném meg a magyarok társaságát a játékban.
  • jimbo5
    Nagyon köszi!
  • The Garrett
    wördofwárkráft.hu -t erdemes megnezned
  • jimbo5
    Kifejtenéd kicsit mi az a PVE szerver? Ennyire nem vágom. Ott van valami szabály a kiskarik leölésére? Érdekel a dolog.
  • Bhalage
    az elejen kivalaszthatod milyen serverre szeretnel menni.
    amit te keresel az a "Normal" (PVE) tipus amit gr7 is mondott
  • The Garrett
    csak az alapjatekhoz jar 1 hónap playtime, mindegy együtt veszede vagy külön.

PVE szerverre menj majd.
  • jimbo5
    Sziasztok!

Egy haverom játszik folyamatosan a játékkal, szoktam látni, meg mesél dolgokat. Egy dolog megragadta a figyelmem. Ahol játszik szerveren, ott pl. egy 70es büntetlenül lever egy 30 szinttel kisebbet büntetlenül, és van hogy még kempeli is. Na ezt most azért írtam le, mert megtetszett a játék, és meg szeretném vásárolni. Viszont ha ilyen van a játékban, az nekem nagyon nem tetszik, igazságtalannak tartom. Van olyan hogy választhatok milyen szerverre kerülök, egyáltalán hogy megy ez a dolog?
    A másik amit megkérdeznék:A piacon kapható a játék kölün a kiegészítő és alapjátékban, és van egy ún. Battlechest (együtt az alap és kieg.) kiadás. Na már most milyen játékidőt kapok ha kölün megveszem a WoW-ot, és megint külön a BC-t, vagy megveszem a Battlechest-et?

Köszönöm előre is az okítást!
  • Warden
    Nincs hit ratingod azért misselsz.Szerintem felesleges proton szintezned ha csak nem vagy mazohista.Ahogy átérsz outlandre már használhatsz olyan cuccokat amit kikövezhetsz hit ratingel.79 hit rating mindenkép kell majd hetvenen a többi mehet strenghtre-agira.

A jelenlegi retri gearemben nem misseltem soha viszont egy cs crit soc proccal ugy 7K a mágusok szokták is értékelni bg-n.Nem rossz most a retri pala az biztos hogy gear igényes de melyik class nem.Kell unbuffed 1900 ap meg 30% crit a 79 hit mellé és egy-egyben nem vernek meg.

Prot ágon sem mannád sem ap-d nem lesz ugyanolyan lassu vele szintezni mint holyval de persze a te karaktered..
  • [HUN]Crassus
    lehet,hogy hulye vagyok a wowhoz ,de a 2 kezes fegyonal nem a speed hanem a max dmg a lenyeges mivel a warri meg a pala sem a feher utesekbol "el"...
  • eLiXir
    pwned
  • quad
    tanacsot adtam te nebantsvirag
  • [HUN]Crassus
    ugye en is sokat warriztam,de ilyen foku Miss Rate-m az eletben nem volt pedig anno a warrimnak meg ilyen +3% to hit talentje sem volt....nemertem mi a rakert van ennyi miss mikor 5%-nal ugye nem is kene ,hogy igazan legyen, tehat 3%-al igencsak ritkan kene, plane ugy,hogy ugy questelek,hogy szintemben levo vagy 1-2 szinttel alatti mobokon huzom magam/szep komotosan/ na mindegy gondolom ez is az olyan Blizzardos finomsagok miatt van amirol nincs irasos magyarazat csak leteznek a jatekban....

"Quad" koszonom,de kimelj meg az ilyen epito jellegu hozzaszolasoktol!
  • shaime01
    én a paladinomat lv36n töröltem pont ezért probáltam 2.10-3.70s fegyverig mindig misseltem szinte minden soc procomat lv20 környékén még tök jó is volt.. aztán csak miss miss... warrioral nem misseltem ennyit dw-vel mint palával 2handel ^^

mondjuk én pala ellenes vagyok :p
  • quad
    mer 2.80assal kell utni
  • [HUN]Crassus
    en most huzok egy BE palat 8-at raktam a protra a +3% hit miatt a tobbi retrin van,de elborzaszt mennyit misselek van olyan,hogy 5-6 utes siman melle megy/pedig fegyo skill maxon van/ ez 3.50-os fegyonal kiakaszto....ugyhogy ma meglesz a 40 es haver tanacsara megyek protra ,mert ez igy szanalmasan szar.....btw miert ilyen MissMaster a pala????
  • shaime01
    bemész dire maul west-be megölsz minden "mana biszbasz"os mobot a kristályok körül ekkor az erőtér megszünik . megölöd a 3 fejü kutya bosst megidézed az impet megfog jeleni egy csengő egy kereknemtudom mi és még valami özönleni fognak a mobok (2-5 ember kell!) közben 1-1 tárgy lejeebb fog menni ezeket kell "fixalni" ha ez megvan megjelenik a paci akit leverni majd késöbb beszélni kell vele és megkapod a lovat ha mázlitok van még egy RARE is bespawnol a paci után és azt is le lehet verni :)
  • attiGT
    Ahoi. Akinek van ideje legyen oly kedves irja le a warlock epic paci quest Dire Maulos részét magyarul. Köszönöm.