World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Btw, bár ez csak privát vélemény, de többek között pontosan az ilyen "jujj legankeltek besírok forumra" emberek miatt nincs normális pvp a wowban, csak ilyen leinstanceolt ótvar szarok, mint eye of the storm és társai. Mert, ha már egy minimális tétje is van annak, hogy meghalok (nem jutok be instaba omg, felvagyok potizva zomg, farmolok zomg), akkor hirtelen mindenki beszarik és eltûnik a vér a pucából.
Következõ lépcsõfok az szokott lenni, hogy a "köcsög rugó stealthbõl támadott, a rohatt pala bubizott!!!!444". Ez szánalom...
Jöjjön már a warhammer... <#rinya>#rinya>
...a masik pedig nemtudom , ezek szerint nalatok nem igy mennek a dolgok , de nalunk a Karazhan elotti gank mindennapos dolog, talan egyszer esett meg velem hogy 20 allis kozott tancoltam es nem koptek le a hullamat :p ... de igyis ugyis be lehet jutni, max meghalsz egyszer, meg ugye summonolni sem tudsz 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Olvasd újra míg meg nem érted. e-s-é-ly az ellenfélnek hogy õ nyerjen.
Mi annyian voltunk kb mint az ellenfél, minden esélyük megvolt arra hogy megvédjék magukat. Értem én hogy te milyen csintalan jópofa BE voltál 50 es korodban, csak nem értem mi köze az elvhez amit irtam.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ki mit hasznal?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
2.0 meg nem is volt
csak 2.1
szal lehet hogy tört az ^^
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
más. kicsit meglepõdtem, h a netherstorm bgs blink bugot 2,5 hónap után sem sikerült orvosolni :S link
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
és maximálisan meg vagyok elégedve velük...
A comic sans egyenlõre marad😊
Amúgy ez a félhivatalos magyar wow tcg oldal.
És a fegyver pedig igen ezt tudja😊 minden pusztul rajta kívül.... üríti az asztalt teljesen.
May the force serve you well!
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
TSW: Tunderke
amugy szerintem hazudsz<#idiota>#idiota>, csak a 2.0-át adták oda haverodék. mért vennéd meg ha leis töltheted 200Ft-ért akár. (mivel ezzel a gámával tolod gondolom gyors neted van)
mert az én eredeti wowom 1.0.0-n vagy hanyason van alapból ha feltelepítem a gépemre😄 és utána sorra kell pecselni 2.0-ra.
szerintem
Hatalmas az én gondom.
Megvettem a wowot. 2 napja. De amikor install-om akkor alapból a v2.0.6880 verziót írja ki. Viszon 1.12.x szerverre mennák.
Ez mitõl lehet?
Már 3x telepítettem újra. Egyszer már úgy is hogy kitéptem a falból a netet, hogy még véletlenül se updteljen nekem a háttérben.
No a kérdésem. hogy hogy a csában fogok tudni így 1.12 es szerveren nyomni?
Mert haverok ott vannak.
Köszi.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
És ezen nem változtat picket moralizálása se. Hogy a való életbõl ragadjunk ki egy példát ahogy õ szereti: Ha felszállsz a buszra és odavizelsz a sofõr mellé, akkor primitív vagy mint a hétszentség, egészen addig, amíg létre nem hoznak egy olyan buszjáratot ahol nem jegyet kell venni, hanem a sofõr mellé kell huggyantani fizetségképpen. Aztán ha felszállsz erre a buszra, aminek az ajtajára baromi nagy piros betûkkel van írva, hogy "viteldíjukat a sofõr mellé pisislve tudják kiegyenlíteni" és nekikezdesz kiabálni, hogy "Háhémá,itt idehugyoznak ezek a primkók a sofõr mellé", akkor azzal csak azt bizonyítod, hogy te vagy a hülye és nem más.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
mondjuk a zinrokh fordításában nem vagyok biztos hogy jó így, ennek biztosan van értelme?
a keresõ jó lesz ha elindul 😊
én a fejlécben a comic sans MS betûtípust lecserélném, az rettenetesen "el van már használva" - sajnos mivel beépített betûkészlet boldog-boldogtalan használja...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
tehát elõször BM-et erõltesd, aztán survivalban hawk eye majd a maradékot MM
én valami ilyesmit használok (lvl53) vagyis amennyire a talent pontok engedik😊 de ezt fogom kiépíteni
Én pl. most ezt akarom a leghamarabb megcsinálni: 8 Might kell hozzá 😮 (2 már van 😊
Akinek esetleg kell még, jelentkezhet nálam és akkor nekifekszem a heroic instáknak 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
1ebkent en is tobbet halottam Primal Neher-re, mint 50-60.
Egy joismerosom pl 250-et mondott, szoval most mar lovesem nincs, menyier megy kb.
Én szeretnék craftoltatni Girdle of Ruinationst, amihez szintén kell Primal Nether, igaz csak 1, de 200G asszem kicsit húzós lenne. A többi hozzávalót, kis ráfordítással összehozom. Shadowcloth vagy idõ vagy pénz kérdése. Ha kivárom a maradék 7 shadowcloth gyártást (16 nap) akkor nem vág a földhöz, de ha nagyon sürgõs lenne és megvenném AH-ban, akkor már nem szeretenék sokat fizetni a craftolásért.
Egy kovacs ismerosom elmondasa szerint 400-ert tul draga, mert hogy 50-60 g-ert szoktak szerinte beszamitani a Primal Nether-t a BS szerveren.
Kinek mi a velemenye?