166748
  • quad
    holy papa azért megy bg-zni hogy széthilelje a segged btw.. :)
  • Davidus
    bla
  • quad
    ejj ejj holy papának kétkezes? valami más játékot játszhattok ::)

kellemes ünnepeket mindenkinek :)
  • jazzy
    Boldog karácsonyt!

Ghostlands lvl18-20-ig utána érdemes barrensben camp taurajoban lenyomni pár küldit hillsbradet 22-23 de akár 24 előtt nem érdemes elkezdeni. Ha hillsbraden végeztél mehet thousand needles, arathi highlands és így tovább..
  • Warden
    Egyetértek gyors fegyver nemigen tesz jót a retri paladinnak.

Danton jó cuccod hetvenen lesz addig meg tökmindeggy mivel szintezel 2-3-4 lv után ugyis mindig mindent lecserélsz.A hordás questeket nem ismerem de egy be paladinom nekem is volt ugy 30 körül töröltem mikor hillsbradban a falut kelett kiirtani (kellemes szórakoztató hordás quest).Gohstland ellát questekkel lvl 20 ig és azon a szinten messze alegjobb cuccok esnek ott ill a pénzed is ott gyarapodik leggyorsabban.Utána hillsbrad gondolom én.Majd a horda questek ismerői felhomályosítanak hogy mi a sorrend horda oldalon.

Részemről is boldog súlygarapodásos karácsonyt mindenkinek.
  • Narxis
    Loál, boldog karit mindenkinek!A gnómoknak is!
  • The Garrett
    nekem a jezuska reggelre bannolta a Gmail accountomat :( eddig kurvajo a karacsony :D
  • tigeroo
    bádövéj.egy druidát húzok pár hónapja, deep resto voltam vele azerothon (dps gear ah-ból, resto meg instából), ám outlandon az első mob majdnem levert. retalentoltam balancera 58on, de 60 felett is szívesen healelnék, swiftmend nélkül a druid heal meg foghíjas.
    ezért összedobtam most ezt a buildet szintezésre/hilelni instába. bár elsőre elég ratyinak tünhet ("két székközé esve" de szerintem elég effektiv igyis a játék , 500spellupos gearrel.. starfire, root, moonfire+insect és mehetek a következőre, a mana is szépen csorog visszafele, és a regrowth crit után -0.5sec a kövi regrowthra, ami jó ha a partit körbe kell healozni.
    mit szóltok hozzá?
  • tigeroo
    boldog karácsonyt és lootokban gazdag uj évet kívánok!

(remélem a jézuska hoz egy 70es shamant/warriort az accountomra, bár karcsú rá az esély)
  • Danton
    Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek!
    tegnap kezdtem egy BE paladin karit (most 8. szintű) az lenne a kérdésem hogy fegyvert és normálisabb páncélzatot mikor fogok találni? Páncél még ok az van, de a kétkezes kardom még mindig az original, ez nem baj? A talentekre mit javasoltok? Egyre kevesebb a küldi, akkor mit csináljak, menjek egy másik terülte? pl UNdercitybe? Előre is köszönöm!
  • [HUN]Crassus
    Boldog Karit nubok!:D
  • eLiXir
    Viszont, es enis szintugy boldog karacsonyt es ujevet kivanok.
  • Tatyla
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok mindenkinek!
  • [HUN]Crassus
    kb mint egy daggeres MS-es warri....:D
    imádnám a 70-s paládat BG-n!:D
  • ShaiHulud
    szerintem a gyors 2h az csak holy palanak jo max, a seal of righteousness mukodese miatt(bloodelf).
  • ShaiHulud
    enis prottal farmoltam az xpt wplen :) fel felstone farm behuz, rank1 consecration, retri aura, blesisng of sanctuary, holy shield, shieldspike, es judgement of light+seal of lighttal siman eletben votlam amikortol procolt az ardent defender nevu talent (bar akkor meg az elozo verzioja volt amikro asszem 20% hp alatt 50% damredet adott)
    vicces votl amikro jott arra masik pala es elkezdett healelni, mondtma neki nem kell koszi :D nezet nagyot hogy nem fogy el a hpm, noha nem is healelem magam es kozben ut egy rakat mob:D
  • Barney Tech
    Azzal max hadonászik.
  • shaime01
    mmm igy a sok wowzás után lenyomni egy Serious sam , ss second encountert és egy serious sam 2-t áh ne tudjátok meg mennyire felfrissiti az embert :)

viszont magere most egy picit ráuntam :o elkezdtem huzni egy priestet ^^ csak ,hogy mazoistának tartsatok lv40ig holy-n tervezem a fejlödést :p
  • Barney Tech
    0/0/0
  • torrente111
    zug zug
  • quad
    70es paladinom van hiddel gyors 2 kezes fegyoval gyorsan olsz ennyi.
  • k O T T A
    lockkal mindegy mivagy
    szardlehovarakodmidnenttúlélaz
    ha meg nem akkor ss:D

btw még a retripalát is meg lehet unni:_D
    úgyh most főállású warrior vagyok, de rohadtul utálok szintezni
    nembaj pár szint és outland
  • The Garrett
    en multheten telepitettem a wowot és ha arra vártam volna, hogy a 2.3.0 updatet leszedje az updater, akkor még mindig nem lenne feltelepítve. :D
  • shaime01
    wow már elég régóta felpatcheli magát ^^

-

egyébként még 70en is érdemesebb farmolni blood elfeket btnél mint retrivel 1vs1be irtani ^^

egyébként nagyon látszik hogy utálom a pallykat?:)
  • The Garrett
    vagy átmegy 57-58 on outlandre és ott a demonokat farmolja :)
  • The Garrett
    wow - alap wowra rá a BC -t és közben töltsd le valahonnan a 2.3.0 peccset(kb 800 mega), ha azt feltetted utanna csak egy pár megás updatet fog szedni a játék ha elinditod.
  • shaime01
    mért szivna wpl és eplen? pont az ,hogy ott fog kijönni a prot igazi "ereje" szinte minden mob undead behuz krva sok mobot és simán le aoeza..

1.
  • shaime01
    tedd fel a kiegészitőt aztán aztán a patcheket majd telepisd fel a wow-t.
    ez logikus szerintem.

-
    wow -> bc -> és indisd el..
  • Warden
    Majd jusson eszedbe 50 felett mikor wpl-epl en szívsz undeadileg de kinek a pap kinek a papné.
  • Warden
    Elsőre nem szedi le a a poison-disease-magic effectet csak másodjára.Nem újkeletű bug ugy három éves
  • alex88
    sziasztok!

régen játszottam a wowwal, szeretném folytatni!meg tudnátok mondani hogy rakjam fel a gamet?elösször az alap, aztán arra a BC és utánna milyen sorrendbe és milyen patcheket rakjak?
  • shaime01
  • [HUN]Crassus
    no prot ag veri a retrit,de nem gyengen!

eleg jo 2 kezes fegyokkal nyomultam/40-ig/ hala a baratoknak ,de most 40-en prottal iszonyatosan begyorsult a fejlodesem.Retrivel 1v1 van,de prot aggal 4-5!! 1-2 szinttel nagyobb mobot siman beverek.Kasztereket szetcsapom rekoninggal/melee moboknak hala/ a melee-k,meg szetverik magukat a holy shileden.Eg es fold a kulonbseg.Szoval marad 70-ig a prot bar majd 60-65 korul ujra visszaterek a retri aghoz mivel a karit ugyis erre tervezem,de haladashoz ketsegkivul a prot a nyero talentezes.Szerintem!:P:)
  • BEAST #117407
    leginkabb az hogy nem resistes debuffot is neha csak a negyedik otodik cleanse szedi le :)
  • shaime01
    passz

de gondolom az ,hogy manába kerül meg nem szed le mindent
  • jazzy
    Elnézést a tudatlanságomért de egész pontosan mi a cleanse bugja?
  • The Garrett
    nekem is hasonlo ugy miatt suspended az accom jelenleg...10-11 óra fele küldjétek a levelet, akkor nekem eddig 10 bol 8szor instant válaszoltak, ill ha felhivjatok őket telefonon akkor is rögtön indézik a dolgokat :)
  • BEAST #117403
    majdnem elhittem neked es toroltem a palamat
  • shaime01
    s1 + vindicator együtt össszesen 323 resi (full s1 + staff + wand + vindicators + cloak) .. ^^

ha nem hiszed add össze öket
  • ricky
    RFK hányastól enged be??