World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
Az hogy neked milyen pvp elveid vannak marhára senkit nem érdekel, max te aszerint játszol, ezzel nincs is semmi gond egészen addig, amíg be nem jössz ide (bár te még ilyet nem tettél ha jól tudom, de Szabi barátod annál inkább) és öklöd rázva elküldöd xy guild embereit melegebb éghajlatra, mert egyrészt senkit nem érdekel, másrészt magadat teszed közröhely tárgyává, mert nem várhatod el, hogy a te elveid szerint játszanak egy olyan szerveren, ahol a pvp minden megnyilvánulása megengedett, ezt nem én találtam ki, ez a hivatalos pvp szerver meghatározása.

Btw, bár ez csak privát vélemény, de többek között pontosan az ilyen "jujj legankeltek besírok forumra" emberek miatt nincs normális pvp a wowban, csak ilyen leinstanceolt ótvar szarok, mint eye of the storm és társai. Mert, ha már egy minimális tétje is van annak, hogy meghalok (nem jutok be instaba omg, felvagyok potizva zomg, farmolok zomg), akkor hirtelen mindenki beszarik és eltûnik a vér a pucából.

Következõ lépcsõfok az szokott lenni, hogy a "köcsög rugó stealthbõl támadott, a rohatt pala bubizott!!!!444". Ez szánalom...

Jöjjön már a warhammer... <#rinya>
BEAST
akkor te is olvasd el megint , nagrandban van tehat 64-65 korul lehet az altja , ha o is hivott volna meg 2-3 embert maris lett volna eselye ... amig szinteztunk sokszor ugyanakkora csapatokat vertunk el , csak ok 10 szinttel nagyobbak voltak ... a legnagyobb fun a kisebb karaktereket gankelo ratyik leverese, ha egyedul nem megy erre vannak a baratok ... ti is megoldottatok amikor kara bejaratat kempeltek , o is meg tudta volna es akkor nem azert sirankozna hogy nem volt kepes egyedul leverni egy kisebb sereget , hanem ugralna oromeben hogy milyen jo outdoor csataja volt...

...a masik pedig nemtudom , ezek szerint nalatok nem igy mennek a dolgok , de nalunk a Karazhan elotti gank mindennapos dolog, talan egyszer esett meg velem hogy 20 allis kozott tancoltam es nem koptek le a hullamat :p ... de igyis ugyis be lehet jutni, max meghalsz egyszer, meg ugye summonolni sem tudsz 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Valószinüleg csak a lényeg kerülte el a figyelmedet az írásomban 😊
Olvasd újra míg meg nem érted. e-s-é-ly az ellenfélnek hogy õ nyerjen.
Mi annyian voltunk kb mint az ellenfél, minden esélyük megvolt arra hogy megvédjék magukat. Értem én hogy te milyen csintalan jópofa BE voltál 50 es korodban, csak nem értem mi köze az elvhez amit irtam.
BEAST
remelem te is belatod hogy nagyjabol ugyanazt irtad le amit botond, ha megtamadnak visszautsz , ha sokan vannak hivod a barataidat es fun! ... ezert mennek az emberek pvp serverre ... capa meg azert panaszkodik hogy levertek az altjat es amikor a mainnal is odament nem tudott egyedul leverni 4 70est , csak 2-t :< ... talan eletem legelvezetesebb outdoor csatai azok voltam amikor Lynx , Gero meg enis lvl50 kornyeken voltunk es 60as csapatok rohangaltak ossze vissza BE karakterekre vadaszva :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Megkérdezheted, de felirtam vagy kettõt aztán feladtam annyi féle fajta gomolygott ott. Nem tudom hogy ki kezdte, horda vagy ally, de második raidnap hogy nem lehet normálisan bemenni az instába. Mi eddig egyszer sem kezdtünk ott balhét, de mostantól úgy megyünk be hogy mindent levágunk ami útba esik. 30 örjöngõ piros játékos között nem tudom kiválogatni a békéseket sajnos, egy két ismerõst is ledaráltunk, tõllük ezúton kérek elnézést.
Az ItemRack-ben be lehet állítani eventeket, és akkor akutomatikusan geart vált a karid ha stancet váltasz, vagy például mountra szállsz. Okos kis addon.

Castereknek jó a CasterWeaponSwap, warrimnál én már nemtom mit használtam, de stance váltáskor fegyót is váltott, ha szükséges volt.
MrStokes
Hmm megkerdezhetem, hogy milyen hordas klan-ok voltak ennyire jo fejek?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ja és Doomwalker down 😊 Ezen is nerfeltek? Odamentünk, fele csapat még nem is látta közelrõl, és a taktika magyarázó száraz próbán eccercsak eldõlt. Mikor elõször próbáltuk elég csúnyákat csinált... valami infó a nerfrõl?
Botond, értem én hogy kék a fû és zöld az ég,DE a beteges kényszerképzeted a PVP szerverekrõl nem feltétlenül tükrözi a valóságot. Próbáld külön választani a fair play PVP-t és a low lvl genkelést és 8vs 1-et. Onnantól hogy az ellenfélnek egy apró esélye is van a gyõzelemre, szerintem nincs joga rinyálni mert pvp szerver. Egy védekezésre képtelen karakter megölése, vagy a kisebbségi taktikáju zergelés mert falkába bátrak vagyunk, ez a nyomorékság. PVP szerveren rengeteg jófajta outdoor balhé szokott kialakulni, és kisebbségben vannak az ilyen nyomorékok akikrõl Cápa irt. Tegnap pl a horda úgy döntött élõ ally nem megy be Karazhanba, mivel a héten másodjára csinálták, odaruccantam az egész guildel, és a hónap legjobb bunyója volt ahogy begyalultuk õket, EZÉRT vagyok PVP szerveren, nem azért hogy a Kolompár guild raidet irjon ki rám.
MrStokes
Fegyvervaltast megkonnyito addon, makro, ilyesmi engem is erdeklene.
Ki mit hasznal?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

mindenestre, akárhogy is

A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

hát, a 2.0.6880 mindenképp érdekes verzió, 2.0.1 után az már bc kliens, és hát a verzió számozás sem három részes, hanem négy... pl most épp 2.0.10.6448
2.0 meg nem is volt
csak 2.1

szal lehet hogy tört az ^^

Syron
loooooooool

Barney Tech
Megvetted az eredeti wow-ot és te törtön akarod nyomni,ott az ész!

Nézz el a shadowpriest.com-ra és ott a talents. Le van írva minek mi az elönye és a hátránya. Nem 1 ember rohangál full shadow talent-tel, mondjuk lenne mit átvariálni a linkeden.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

táblázatot nem tudok mondani de az alap formula szerint: 3.5/casting time%ot asszem. Dotok és hotok 100%ot kapnak, van néhány spell ami egyéni formula szerint mûködik (aoe, mindflay így kapásból).
más. kicsit meglepõdtem, h a netherstorm bgs blink bugot 2,5 hónap után sem sikerült orvosolni :S link

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

igen, a cib-nél igy megy, én is megerõsíthetem, mivel szintén cib-es vagyok.
és maximálisan meg vagyok elégedve velük...

Köszi😊
A comic sans egyenlõre marad😊
Amúgy ez a félhivatalos magyar wow tcg oldal.
És a fegyver pedig igen ezt tudja😊 minden pusztul rajta kívül.... üríti az asztalt teljesen.
merre van tablazat hogy a varazsltok mennyi reszet kapjak a +spell dmgnak?

May the force serve you well!

Kopkodes marad! <#smile>

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Pfff, a Cibnél ez így megy?<#wilting>Asszem jövõ januárban körülnézek arrafelé.

TSW: Tunderke

tigeroo
szopács. amugy vannak 2.0-ás szerverek is , azok jobbak

amugy szerintem hazudsz<#idiota>, csak a 2.0-át adták oda haverodék. mért vennéd meg ha leis töltheted 200Ft-ért akár. (mivel ezzel a gámával tolod gondolom gyors neted van)

mert az én eredeti wowom 1.0.0-n vagy hanyason van alapból ha feltelepítem a gépemre😄 és utána sorra kell pecselni 2.0-ra.

szerintem

Garf
gyorsan sokat ölsz

http://www.flickr.com/photos/bubue/

10-es human mage vagyok.Hogy tudok gyorsan sokat fejlõdni?

Botond
Haverok tört szerveren tolják. Kérd el tõlük a klienst,ha hozzájuk akarsz csatlakozni.
Szasztok.
Hatalmas az én gondom.
Megvettem a wowot. 2 napja. De amikor install-om akkor alapból a v2.0.6880 verziót írja ki. Viszon 1.12.x szerverre mennák.

Ez mitõl lehet?
Már 3x telepítettem újra. Egyszer már úgy is hogy kitéptem a falból a netet, hogy még véletlenül se updteljen nekem a háttérben.

No a kérdésem. hogy hogy a csában fogok tudni így 1.12 es szerveren nyomni?
Mert haverok ott vannak.

Köszi.

Botond
Ha ezzel azt akarod mondani,hogy egy köpködös ganker állat vagy, de rerollolsz pve és jó leszel,akkor elfogadtuk a bocsánat kérésed. <#idiota>
Ez a sofor melle possentes nem is rossz otlet.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

The Garrett
tru dat!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Buta vagy és nem fogod fel. Van a normál szerver, amit azért hívtak normál szervernek, mert ott lehet normálisan játszani, és nem gankolnak le, DE!!!! a gankolást kedvelõknek létrehoztak egy pvp szerver típust, hogy ott gankolhasson aki akar. És tadam az agyhalottak most realizálták, hogy de hát itt gankolnak!!!44 Get a clue meg l2p továbbra is. Fogyatékos vagy öcsém, nem több.

És ezen nem változtat picket moralizálása se. Hogy a való életbõl ragadjunk ki egy példát ahogy õ szereti: Ha felszállsz a buszra és odavizelsz a sofõr mellé, akkor primitív vagy mint a hétszentség, egészen addig, amíg létre nem hoznak egy olyan buszjáratot ahol nem jegyet kell venni, hanem a sofõr mellé kell huggyantani fizetségképpen. Aztán ha felszállsz erre a buszra, aminek az ajtajára baromi nagy piros betûkkel van írva, hogy "viteldíjukat a sofõr mellé pisislve tudják kiegyenlíteni" és nekikezdesz kiabálni, hogy "Háhémá,itt idehugyoznak ezek a primkók a sofõr mellé", akkor azzal csak azt bizonyítod, hogy te vagy a hülye és nem más.
Laky
Az action bar felett lévõ "fegyverváltogatós" addonodnak mi a neve? 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

MrStokes
Erre irtam azt, hogy ki akar havi 1500-at fizetni az OTP-s webkartyaet. 😄

nagyon jó kis oldal, gratula hozzá 😊
mondjuk a zinrokh fordításában nem vagyok biztos hogy jó így, ennek biztosan van értelme?
a keresõ jó lesz ha elindul 😊
én a fejlécben a comic sans MS betûtípust lecserélném, az rettenetesen "el van már használva" - sajnos mivel beépített betûkészlet boldog-boldogtalan használja...

Pari
Csak hogy beleugassak a tegnapi bankartyas vitaba, nekem pl Cib-es dombornyomott Visa-m van mar 4 eve, havi 199Ft szamlavezetessel, eves dija 2-3500ft...biztonsagi szempontbol is faint, mert kapsz egy folyo/fo szamlat(amin tartod a penzed), es egy alszamlat ami kifejezetten a kartyahoz van hozza rendelve...igy a folyoszamlan tartott penzedhez akkor sem fer hozza senki ha elhagyod/ellopjak a kartyat vagy minden adatat, mert az alszamlra,mindig eleg annyi osszeget atvezetni a foszamlarol(online vagy telefonon) amennyi epp kell egyadott pillanatban...szal van olyan biztonsagos,mint az otp-s elektroikus csomag csak 10ed annyiba kerul havonta, es bolti vasarlasra is hasznalhato....Valamint a Cib net bankja az egyik legbiztonsagosabb...zsinorba x eve nyeri ezt a versenyt.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

<#integet2>hi all
Lynx_TWL
bloodscalpon klánunk, amíg nem mentünk máshova.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

tigeroo
az aláírásodat elnézve szintezõ buildet akarsz..akkor pedig mindenképp a petedre támaszkodj, õ tankol te csipkeded a mobot messzirõl.

tehát elõször BM-et erõltesd, aztán survivalban hawk eye majd a maradékot MM

én valami ilyesmit használok (lvl53) vagyis amennyire a talent pontok engedik😊 de ezt fogom kiépíteni
Barney Tech
Na szóval hunter telentnek jó-e ez?

Mighty
Air, Mana, Earth, Fire, Water.

Én pl. most ezt akarom a leghamarabb megcsinálni: 8 Might kell hozzá 😮 (2 már van 😊

Akinek esetleg kell még, jelentkezhet nálam és akkor nekifekszem a heroic instáknak 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

MrStokes
Mondjuk meg alakulnak a dolgok, lehet h nem leszek ott sokaig, elegge valtozoak most a korulmenyek. Lehet hogy 1-2 heten belul mar vmi jobb progressel rendelkezo klanban leszek es akkor felesleges a crafton gondolkodni . 😊

MrStokes
Ha ugy dontok, hogy megcsinaltatom ennyier, akkor meg mindig kell 7 Might, ami a sarkallatos pontja a dolognak. Talan haver tud adni 4-et kolcson, tehat mostanra marad 3. Nem vagom mik kellenek might-hoz, de shadow, earth es life az van , a tobbi need.

Mighty
Ha csak az az egy ember tudja craftolni BS-en, akkor olyan árat kér el, amit nem szégyell, mert ekkor nem csak a nethert, hanem az exlusivitást is meg kell fizetned.

Barney Tech
Hoppá valamit elszurtam 😄

Barney Tech
Hunter talentnek ez igy jó szerintetek?

MrStokes
Egyenlore sehogy, ezert is gondoltam a craftra.
1ebkent en is tobbet halottam Primal Neher-re, mint 50-60.

Egy joismerosom pl 250-et mondott, szoval most mar lovesem nincs, menyier megy kb.

Mighty
Szerintem a kérdés inkább az, hogy neked megéri-e?

Én szeretnék craftoltatni Girdle of Ruinationst, amihez szintén kell Primal Nether, igaz csak 1, de 200G asszem kicsit húzós lenne. A többi hozzávalót, kis ráfordítással összehozom. Shadowcloth vagy idõ vagy pénz kérdése. Ha kivárom a maradék 7 shadowcloth gyártást (16 nap) akkor nem vág a földhöz, de ha nagyon sürgõs lenne és megvenném AH-ban, akkor már nem szeretenék sokat fizetni a craftolásért.

capaszabi
nemtom guilded hogy áll, de a grulos/prince-es/szinházas fegyók ingyen vannak.

capaszabi
100-150ért számolják mert kapzsi g*cik

MrStokes
Szerintetek megeri 400 G-ert a Felsteel Reaper craftoltatasa (ehhez jar ugye 2 Primal Nether)? A tobbi anyagot en vinnem az illetonek.

Egy kovacs ismerosom elmondasa szerint 400-ert tul draga, mert hogy 50-60 g-ert szoktak szerinte beszamitani a Primal Nether-t a BS szerveren.

Kinek mi a velemenye?