World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
más. kicsit meglepõdtem, h a netherstorm bgs blink bugot 2,5 hónap után sem sikerült orvosolni :S link
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
és maximálisan meg vagyok elégedve velük...
A comic sans egyenlõre marad😊
Amúgy ez a félhivatalos magyar wow tcg oldal.
És a fegyver pedig igen ezt tudja😊 minden pusztul rajta kívül.... üríti az asztalt teljesen.
May the force serve you well!
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
TSW: Tunderke
amugy szerintem hazudsz<#idiota>#idiota>, csak a 2.0-át adták oda haverodék. mért vennéd meg ha leis töltheted 200Ft-ért akár. (mivel ezzel a gámával tolod gondolom gyors neted van)
mert az én eredeti wowom 1.0.0-n vagy hanyason van alapból ha feltelepítem a gépemre😄 és utána sorra kell pecselni 2.0-ra.
szerintem
Hatalmas az én gondom.
Megvettem a wowot. 2 napja. De amikor install-om akkor alapból a v2.0.6880 verziót írja ki. Viszon 1.12.x szerverre mennák.
Ez mitõl lehet?
Már 3x telepítettem újra. Egyszer már úgy is hogy kitéptem a falból a netet, hogy még véletlenül se updteljen nekem a háttérben.
No a kérdésem. hogy hogy a csában fogok tudni így 1.12 es szerveren nyomni?
Mert haverok ott vannak.
Köszi.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
És ezen nem változtat picket moralizálása se. Hogy a való életbõl ragadjunk ki egy példát ahogy õ szereti: Ha felszállsz a buszra és odavizelsz a sofõr mellé, akkor primitív vagy mint a hétszentség, egészen addig, amíg létre nem hoznak egy olyan buszjáratot ahol nem jegyet kell venni, hanem a sofõr mellé kell huggyantani fizetségképpen. Aztán ha felszállsz erre a buszra, aminek az ajtajára baromi nagy piros betûkkel van írva, hogy "viteldíjukat a sofõr mellé pisislve tudják kiegyenlíteni" és nekikezdesz kiabálni, hogy "Háhémá,itt idehugyoznak ezek a primkók a sofõr mellé", akkor azzal csak azt bizonyítod, hogy te vagy a hülye és nem más.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
mondjuk a zinrokh fordításában nem vagyok biztos hogy jó így, ennek biztosan van értelme?
a keresõ jó lesz ha elindul 😊
én a fejlécben a comic sans MS betûtípust lecserélném, az rettenetesen "el van már használva" - sajnos mivel beépített betûkészlet boldog-boldogtalan használja...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
tehát elõször BM-et erõltesd, aztán survivalban hawk eye majd a maradékot MM
én valami ilyesmit használok (lvl53) vagyis amennyire a talent pontok engedik😊 de ezt fogom kiépíteni
Én pl. most ezt akarom a leghamarabb megcsinálni: 8 Might kell hozzá 😮 (2 már van 😊
Akinek esetleg kell még, jelentkezhet nálam és akkor nekifekszem a heroic instáknak 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
1ebkent en is tobbet halottam Primal Neher-re, mint 50-60.
Egy joismerosom pl 250-et mondott, szoval most mar lovesem nincs, menyier megy kb.
Én szeretnék craftoltatni Girdle of Ruinationst, amihez szintén kell Primal Nether, igaz csak 1, de 200G asszem kicsit húzós lenne. A többi hozzávalót, kis ráfordítással összehozom. Shadowcloth vagy idõ vagy pénz kérdése. Ha kivárom a maradék 7 shadowcloth gyártást (16 nap) akkor nem vág a földhöz, de ha nagyon sürgõs lenne és megvenném AH-ban, akkor már nem szeretenék sokat fizetni a craftolásért.
Egy kovacs ismerosom elmondasa szerint 400-ert tul draga, mert hogy 50-60 g-ert szoktak szerinte beszamitani a Primal Nether-t a BS szerveren.
Kinek mi a velemenye?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
én:rajta van a buff
panther: az nem lehet mert nem láthatnád rajta
én:de ha rajta van akkor sztem csak rajta van, nem? ha nem lenne miért
látnánk
panther:bioztos bug csak, menjünk üssük le
én: de...
tank: 9k 9k
panther:tényleg rajta volt
röhögés/sirás
vagy szimplán jáccon lvl1en illetve 50 társával küldizzen maga körül, hogy az agyroggyant barmok ne öljék le 5v1 cssak miatta leszállva a 280as madárról nem?
ha már 65ösként nem birsz megölni 3 70est akik téged támadtak be akkor l2p meg get a clue. o rly?. Nem beszélve azokról akik rerolloltak és nem falkában küldiztek januárban, hanem mikorra elértek a 65+os területekre akkor már a 70eseknek az volt a szorakozása hogy öket keressék, mivel instába még nem tudtak menni class/emberhiány miatt..
Szal botond sztem neked kéne l2 emberként gondolkodni, nem nekünk l2p.
Ja hogy te egy agyatlan tehén vagy. soz.
kép
V9ykn8_TZL0
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"