World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Syron
loooooooool

Barney Tech
Megvetted az eredeti wow-ot és te törtön akarod nyomni,ott az ész!

Nézz el a shadowpriest.com-ra és ott a talents. Le van írva minek mi az elönye és a hátránya. Nem 1 ember rohangál full shadow talent-tel, mondjuk lenne mit átvariálni a linkeden.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

táblázatot nem tudok mondani de az alap formula szerint: 3.5/casting time%ot asszem. Dotok és hotok 100%ot kapnak, van néhány spell ami egyéni formula szerint mûködik (aoe, mindflay így kapásból).
más. kicsit meglepõdtem, h a netherstorm bgs blink bugot 2,5 hónap után sem sikerült orvosolni :S link

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

igen, a cib-nél igy megy, én is megerõsíthetem, mivel szintén cib-es vagyok.
és maximálisan meg vagyok elégedve velük...

Köszi😊
A comic sans egyenlõre marad😊
Amúgy ez a félhivatalos magyar wow tcg oldal.
És a fegyver pedig igen ezt tudja😊 minden pusztul rajta kívül.... üríti az asztalt teljesen.
merre van tablazat hogy a varazsltok mennyi reszet kapjak a +spell dmgnak?

May the force serve you well!

Kopkodes marad! <#smile>

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Pfff, a Cibnél ez így megy?<#wilting>Asszem jövõ januárban körülnézek arrafelé.

TSW: Tunderke

tigeroo
szopács. amugy vannak 2.0-ás szerverek is , azok jobbak

amugy szerintem hazudsz<#idiota>, csak a 2.0-át adták oda haverodék. mért vennéd meg ha leis töltheted 200Ft-ért akár. (mivel ezzel a gámával tolod gondolom gyors neted van)

mert az én eredeti wowom 1.0.0-n vagy hanyason van alapból ha feltelepítem a gépemre😄 és utána sorra kell pecselni 2.0-ra.

szerintem

Garf
gyorsan sokat ölsz

http://www.flickr.com/photos/bubue/

10-es human mage vagyok.Hogy tudok gyorsan sokat fejlõdni?

Botond
Haverok tört szerveren tolják. Kérd el tõlük a klienst,ha hozzájuk akarsz csatlakozni.
Szasztok.
Hatalmas az én gondom.
Megvettem a wowot. 2 napja. De amikor install-om akkor alapból a v2.0.6880 verziót írja ki. Viszon 1.12.x szerverre mennák.

Ez mitõl lehet?
Már 3x telepítettem újra. Egyszer már úgy is hogy kitéptem a falból a netet, hogy még véletlenül se updteljen nekem a háttérben.

No a kérdésem. hogy hogy a csában fogok tudni így 1.12 es szerveren nyomni?
Mert haverok ott vannak.

Köszi.

Botond
Ha ezzel azt akarod mondani,hogy egy köpködös ganker állat vagy, de rerollolsz pve és jó leszel,akkor elfogadtuk a bocsánat kérésed. <#idiota>
Ez a sofor melle possentes nem is rossz otlet.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

The Garrett
tru dat!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Buta vagy és nem fogod fel. Van a normál szerver, amit azért hívtak normál szervernek, mert ott lehet normálisan játszani, és nem gankolnak le, DE!!!! a gankolást kedvelõknek létrehoztak egy pvp szerver típust, hogy ott gankolhasson aki akar. És tadam az agyhalottak most realizálták, hogy de hát itt gankolnak!!!44 Get a clue meg l2p továbbra is. Fogyatékos vagy öcsém, nem több.

És ezen nem változtat picket moralizálása se. Hogy a való életbõl ragadjunk ki egy példát ahogy õ szereti: Ha felszállsz a buszra és odavizelsz a sofõr mellé, akkor primitív vagy mint a hétszentség, egészen addig, amíg létre nem hoznak egy olyan buszjáratot ahol nem jegyet kell venni, hanem a sofõr mellé kell huggyantani fizetségképpen. Aztán ha felszállsz erre a buszra, aminek az ajtajára baromi nagy piros betûkkel van írva, hogy "viteldíjukat a sofõr mellé pisislve tudják kiegyenlíteni" és nekikezdesz kiabálni, hogy "Háhémá,itt idehugyoznak ezek a primkók a sofõr mellé", akkor azzal csak azt bizonyítod, hogy te vagy a hülye és nem más.
Laky
Az action bar felett lévõ "fegyverváltogatós" addonodnak mi a neve? 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

MrStokes
Erre irtam azt, hogy ki akar havi 1500-at fizetni az OTP-s webkartyaet. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nagyon jó kis oldal, gratula hozzá 😊
mondjuk a zinrokh fordításában nem vagyok biztos hogy jó így, ennek biztosan van értelme?
a keresõ jó lesz ha elindul 😊
én a fejlécben a comic sans MS betûtípust lecserélném, az rettenetesen "el van már használva" - sajnos mivel beépített betûkészlet boldog-boldogtalan használja...

Pari
Csak hogy beleugassak a tegnapi bankartyas vitaba, nekem pl Cib-es dombornyomott Visa-m van mar 4 eve, havi 199Ft szamlavezetessel, eves dija 2-3500ft...biztonsagi szempontbol is faint, mert kapsz egy folyo/fo szamlat(amin tartod a penzed), es egy alszamlat ami kifejezetten a kartyahoz van hozza rendelve...igy a folyoszamlan tartott penzedhez akkor sem fer hozza senki ha elhagyod/ellopjak a kartyat vagy minden adatat, mert az alszamlra,mindig eleg annyi osszeget atvezetni a foszamlarol(online vagy telefonon) amennyi epp kell egyadott pillanatban...szal van olyan biztonsagos,mint az otp-s elektroikus csomag csak 10ed annyiba kerul havonta, es bolti vasarlasra is hasznalhato....Valamint a Cib net bankja az egyik legbiztonsagosabb...zsinorba x eve nyeri ezt a versenyt.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

<#integet2>hi all
Lynx_TWL
bloodscalpon klánunk, amíg nem mentünk máshova.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

tigeroo
az aláírásodat elnézve szintezõ buildet akarsz..akkor pedig mindenképp a petedre támaszkodj, õ tankol te csipkeded a mobot messzirõl.

tehát elõször BM-et erõltesd, aztán survivalban hawk eye majd a maradékot MM

én valami ilyesmit használok (lvl53) vagyis amennyire a talent pontok engedik😊 de ezt fogom kiépíteni
Barney Tech
Na szóval hunter telentnek jó-e ez?

Mighty
Air, Mana, Earth, Fire, Water.

Én pl. most ezt akarom a leghamarabb megcsinálni: 8 Might kell hozzá 😮 (2 már van 😊

Akinek esetleg kell még, jelentkezhet nálam és akkor nekifekszem a heroic instáknak 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

MrStokes
Mondjuk meg alakulnak a dolgok, lehet h nem leszek ott sokaig, elegge valtozoak most a korulmenyek. Lehet hogy 1-2 heten belul mar vmi jobb progressel rendelkezo klanban leszek es akkor felesleges a crafton gondolkodni . 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ha ugy dontok, hogy megcsinaltatom ennyier, akkor meg mindig kell 7 Might, ami a sarkallatos pontja a dolognak. Talan haver tud adni 4-et kolcson, tehat mostanra marad 3. Nem vagom mik kellenek might-hoz, de shadow, earth es life az van , a tobbi need.

Mighty
Ha csak az az egy ember tudja craftolni BS-en, akkor olyan árat kér el, amit nem szégyell, mert ekkor nem csak a nethert, hanem az exlusivitást is meg kell fizetned.

Barney Tech
Hoppá valamit elszurtam 😄

Barney Tech
Hunter talentnek ez igy jó szerintetek?

MrStokes
Egyenlore sehogy, ezert is gondoltam a craftra.
1ebkent en is tobbet halottam Primal Neher-re, mint 50-60.

Egy joismerosom pl 250-et mondott, szoval most mar lovesem nincs, menyier megy kb.

Mighty
Szerintem a kérdés inkább az, hogy neked megéri-e?

Én szeretnék craftoltatni Girdle of Ruinationst, amihez szintén kell Primal Nether, igaz csak 1, de 200G asszem kicsit húzós lenne. A többi hozzávalót, kis ráfordítással összehozom. Shadowcloth vagy idõ vagy pénz kérdése. Ha kivárom a maradék 7 shadowcloth gyártást (16 nap) akkor nem vág a földhöz, de ha nagyon sürgõs lenne és megvenném AH-ban, akkor már nem szeretenék sokat fizetni a craftolásért.

capaszabi
nemtom guilded hogy áll, de a grulos/prince-es/szinházas fegyók ingyen vannak.

capaszabi
100-150ért számolják mert kapzsi g*cik

MrStokes
Szerintetek megeri 400 G-ert a Felsteel Reaper craftoltatasa (ehhez jar ugye 2 Primal Nether)? A tobbi anyagot en vinnem az illetonek.

Egy kovacs ismerosom elmondasa szerint 400-ert tul draga, mert hogy 50-60 g-ert szoktak szerinte beszamitani a Primal Nether-t a BS szerveren.

Kinek mi a velemenye?

Ahoi, aki esetleg játszik a kártyajátékkal is, annak ajánlom a Wowkartya oldalt. Épp nyereményjáték van. Szükséges hozzá kis wow történelem ismeret meg a kártyajáték ismerete. A helyesen válaszolók között lesz sorsolva. A részletek az oldalon.
Count Adyn
Add fel<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Magemnek van 6K unbuffed. Dmg gearben.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

The Garrett
hat az a baj hogy az is siman elver 😄

capaszabi
állitólag már rég nem friissül :/

capaszabi
6k hps unbuffed shamy?

capaszabi
volt olyan is hogy rajta maradt a +200% dmg. 😄
én:rajta van a buff
panther: az nem lehet mert nem láthatnád rajta
én:de ha rajta van akkor sztem csak rajta van, nem? ha nem lenne miért
látnánk
panther:bioztos bug csak, menjünk üssük le
én: de...
tank: 9k 9k
panther:tényleg rajta volt
röhögés/sirás

The Garrett
12k hp-s unbuffed druid? ^^

capaszabi
sztem a lynx a legjobb az elálló füleivel 😄

capaszabi
"Szóval röviden összegezem mégegyszer. Aki itt rinyál, hogy leöltek pvpn szerveren az reroll pve, vagy l2p, de legfõképpen get a clue. Te meg tanuld meg értelmezni amit mások írnak, és ne azt olvasd ki belõle amit te szeretnél, hogy a másik írjon."

vagy szimplán jáccon lvl1en illetve 50 társával küldizzen maga körül, hogy az agyroggyant barmok ne öljék le 5v1 cssak miatta leszállva a 280as madárról nem?

ha már 65ösként nem birsz megölni 3 70est akik téged támadtak be akkor l2p meg get a clue. o rly?. Nem beszélve azokról akik rerolloltak és nem falkában küldiztek januárban, hanem mikorra elértek a 65+os területekre akkor már a 70eseknek az volt a szorakozása hogy öket keressék, mivel instába még nem tudtak menni class/emberhiány miatt..

Szal botond sztem neked kéne l2 emberként gondolkodni, nem nekünk l2p.
Ja hogy te egy agyatlan tehén vagy. soz.

kép

Davidus

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
10k Hp-s unbuffed Hunter MAILben...agyam eldobom....O_o

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Stamina kaja esetleg segithet valamennyi, mivel nem tartozik a raidbuffok közé, és stackel azokkal. Pár stamina encsant is segíthet. Egyébként ha összeszedtél pár jófajta questrewardot + ötfõs insták droppjai, akkor nem lehetsz túl messze a 8000-tól. Ja, survival +10% hp sokat javít a helyzeten, nállam is alap. Ma veszek egy gladiátor nacit így lesz 10k+ HP-m unbuffed.