World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
MTG VB Siscoban volt 2 éve, vizum kellett. És? Ha USAban van olimpia akkor nem mehet akinek vizum kell meg akinek az országában adozni kell nyeremény után? LOL az egész. amugy egy link jó lenne a leiráshoz, irnék nekik pár szép oldalt.

capaszabi
A probléma a blizz magyarázatával a következö:
1. Magic The Gathering VBre lehet menni
2. WCG-re lehet menni
3. UD nemzetközi versenyekre lehet menni
4. sorolhatnám még....

Hogy miért is? mert van magyarországi disztribucio, aki intézi a selejtezöket, a dijazást, stb stb. nem kis hasznot hajtva a cuccok eladása mellé.

Blizzardnak van disztribuciója? Van. Blizzard szarik bele hogy valamit is csináljon amiért 2 szalmaszálat keresztbe kell tenni? Igen.

Köszönjük ennyi.

Ha jól tudom a verseny L.A.-ben lesz. Oda minden keleteurópai országból vízum kell. Kell további magyarázat? Amúgy amire a belinkelt angol szövegben hivatkoznak az mind kamu meg ködösítés kb.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Mighty
Tedd azt, legalább van mit olvasni 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

capaszabi
Draconarius és Unholy Trinity volt 90%ban

Most látom hogy igazából is vitának irtam, nah jól el vagyok...bocs

Veszekedés az túlzás, mondjuk inkább vitának(csak vég nélküli és pont emiatt értelmetlen)
De jó is lenne egy hozzászólás szerkesztõ gomb😊

Szerintem senki nem mondta, hogy gond, hogy leirjátok a véleményeteket. Én erre fórumra csak olvasgatni szoktam feljárni, nem is nagyon szoktam hozzászólni, mert sokszor érdekességet meg poénos linkeket szurtok be (pl: én se tudtam hogy az arénák versenyeken nem számit a magyarok eredménye, mert nem lehetnek ott az elõdöntõn , de ez csak egy dolog) De mostanába, több hete ezen a szaron megy a veszekedés, és itt nem rád gondolok hanem pl: cápaszabira aki egy héten 5 ször ide jön nyavajogni , hogy igy meg ugy leölték(de persze 2-3 embert leszed mielött meghal, ezt mindig hozzá teszi).Kirobbantva hétrõl hétre ugyanazt az értelmetlen vitát.

MrStokes
Koszi, vmi ilyesmire gondoltam.
Stance-valaskor fegyvert valto addonom volt nekem is regebben, de mint te is irtad, tobb helyzetben nem volt megfelelo.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Azért sirok cucli elvtárs, mert meg akarjátok szabni hogy mirõl szabad ide irni és mirõl nem. Nem több nem kevesebb.
Én is tudnám ágrus szemekkel vizsgálni ki milyen érdektelen felesleges szart kommentel ide, és mindegyiket megnádpálcáznám, csak nem vagyok ennyire besavanyodva
A wcg-nek vannak magyar székhelyû támogatói, rendezõi, selejtezõje. A blizzard is biztos el tudná intézni, de amíg európából 8 team kell nekik összesen, nem fogják. Itt ha jól tudom hivatalos WoW forgalmazás sincs egy ideje, ezért vannak az egekben a gamecard és a játékok árai, mert csak vmi kis kft hozza külföldrõl, nem pedig a vivendi games korábbi partnere.

Oldern the 1st
Nekem guildtárs ingyen megcsinálta két hete 😊

kétlem, hogy a Magyar állam bármilyen szabálya akadályozná meg, hogy magyar wow-playerek is indulhassanak az aréna bajnokságon. ha így lenne, mégis hogyan indul a magyar csapat a WCG-n? btw a wow, illetve az aréna nem szerencsejáték, hanem verseny. ennek a szervezésére nincs Magyarországon monopólium. ezért mondtam, hogy a Blizz magyarázkodás parasztvakítás, ha szeretnék, hogy indulhassunk mi is, meg tudnák oldani.

Ja tudjuk, ti egy kézzel roppantjátok össze a titeket megtámadókat , csak akkor mi faszé sírtok?

Ne a Blizzardot szidjatok mar az idiota magyar majmok miatt akik a torvenyeket csinaljak es meg mindig tamogatjak a monopoliumokat, koztuk a szerencsejateket is. Ha jol tudom az EU emiatt mar buntetest is kilatasba helyezett magyarorszaggal szemben.
Mighty
Én csak azt írtam, hogy ha itt leírja valaki, hogy szénné gankelték PvP serveren, az nem fogja megoldani a problémát.

Engem speciel roppant szórakoztat, mikor egymásnak ugrotok a véleménykülönbségetekbõl kifolyólag. 😊

Most akkor nem vethetek fel semilyen problémát itt a fórumon, csak amire megnyugtató megoldás kapok 100%. Tehát véleményt nyilvánitani tilos, esetleg megkérdezhetem hol van Ironforgeban a poison vendor. Senki sem kért tõlletek megoldást semmire, nyomta a szivét, leirta. Lehet kommentálni akit érdekel, meg át is lehet ugrani.
zero the hero
oh, és persze h bloodscalp server 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

zero the hero
van egy haverom akit én csábítottam a wow világába, UD maget kezdett, kb 40es szinten hisslbradban lézengett és lenyomta õt 2 70es allis, felforrt az agyvize és az összes található kicsit agyonvágta /úgy 20 kill volt/ és benyitok hozzá: nooormális vagy? erre õ: köszönjék a nagyoknak! 😄😄 hát fetrengtem egy ideig a röhögéstõl 😄

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Még nem vettem észre hogy nincs esélyem ha nem én támadok elõször, de mostmár ehhez tartom magam, és szépen lefexem, és elvérzek ha megüt pistike.
Mighty
Elvileg a következõ patchben javítják.

Mighty
PvP serveren magasabb szintûek, vagy létszámfölényben lévõk lecsaptak és hullakempeltek. Igen, undorító, ezt mindenki tudja.

DE MIT TUDSZ ELLENE TENNI?

1. semmit
2. hívsz barátokat és orrvérézsig visszagankeled.

Nincs több alternatíva. Az nem alternatíva, hogy itt "elsírjátok" a dolgot. Nem oldja meg a problémát.

Blood, Azie: El kell fogadnotok, hogy nem mindenki gondolkodik úgy a PvP-rõl, mint ti.

Mighty
Ez így rendjén is volna (hogy az országok egyéni törvényei nem teszik lehetõvé/nehezítik meg), már csak azt nem értem, hogy CS, meg egyéb más FPS/RTS versenyekre hogy a ragyában tudnak magyarok is elmenni (Dél Koreába pl.), WoW versenyre meg nem.

Van itt valami humbug...

Igen, ezt én is észre vettem hogy rosszul irtam, csak nincs szerkesztés gomb. A lényeg általába semmi esélye annak, akit megtámadnak, csak hát ha te támadsz akkor te vagy a fair gyerek, ha téged ölenk küldizés közbe akkor ganker gecik.

ez parasztvakítás a Blizz részérõl, és igenis kemény diszkrimináció a többi ország playereivel szemben. elég gyenge kifogás, hogy nem tudnak fordítani a többi nyelvre (bármilyen külsõs irodát megbízhatnak ezzel, ha épp nincs profi magyar csapatuk). az adóval foglalkozzon a nyertes, miután hazaért a saját országába. a versenyszervezõ monopóliumok is elég gyenge kifogás, a legtöbb demokratikus országban nincs ilyen, szerintem Magyarországon sincs. szerintem a Jogi Osztályuk egyáltalán nincs a helyzet magaslatán. CS-bõl, SC-bõl és a többi játékból hogyan tud az EA mégis sznvonalas világversenyeket rendezni? a WCG-n rendszeresen indulnak magyar csapatok, szal nekem a Blizz nem adja be ezt a szart, ami itt lett postolva. ha lenne olyan szándék a Blizznél, hogy igenis legyen lehetõsége az összes playernek országtól függetlenül részt venni, biztos vagyok benne, hogy meg tudnák oldani.

Kedves cucli, emeld ki írásomból az EGYENLÕ esélyre utaló részt és vágd be ide. Ha nem sikerül a hiba az ön készülékében van.
Szerintem a legnormálisabban használható a WeaponQuickwap. Régebben használtam olyat, ami stanceváltáskor váltott (battle és berserker 2h, def 1h+pajzs), de ezt nem találtam minden esetben jó megoldásnak.
Az addon letölthetõ a curse-gamingrõl, de a 38-as verziója bugos. Az addonra vonatkozó hozzászólásoknál van egy 37.1-es verziószámú, nem az eredeti készítõ által kreált javítás, ami tökéletesen mûködik jelen pillanatban is, ezt töltsd le.

TSW: Tunderke

k O T T A
lehet nekeik "júróp" nem addig tart amíg😄
blizzard=multi sok amcsival mit vársz?😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

már sokan anyáztak hasonló okokból régebbi blizzard versenyeknél is, azokra ilyeneket irogattak:

If your country is not eligible to participate in either contest, the reason is due to your country’s laws regarding how competitions must be run. Various examples of laws that prevent us from running competitions in some countries are:

* Terms must be translated in that country’s official language (we can only translate into Spanish, French, German, and English)
* Limits on the monetary value of the prize offered (some countries require fees or taxes to be paid if the prize is worth more than a certain amount)
* Requirements that there be a corporate presence inside that country’s borders for contests to be run there

I'm no legal counsel myself, but I suspect some (many?) countries might also require participants to be able to submit their entry in the country's language, which might not be equally easy to solve.

I very much understand how frustrating this can be, but I do trust our legal department to do their very best on this matter. It's not like somebody wants to exclude anyone.

We work with contest eligibility all the time, as there's almost always some contest in preparation. All these concerns have been brought up several times, and we'll continue to bring them up and see whether we we can tweak things to fit more countries' laws and regulations with each contest. As said earlier, I trust our legal department to do this properly. If anybody posting their concerns here have factual information concerning involving their country in contests, please feel free to contact our legal department about it. "I know it would be allowed" won't cut it though.

Everyone, please, I know this can be frustrating, but that is no excuse for accusing people of neglect, laziness and even discrimination. I do trust our legal department to have done their best on including as many as possible, and while it's unfortunate that some contest types can't be made to include everyone there's really little we can do in these cases. We could, as some suggest, refrain from running contests, but I really doubt that'll make anybody any happier.

Ne haragudj, de te mirrõl beszélsz? Outdoor pvp sosincs olyan, hogy egyenlõ esélyek, csak gondold végig. Már aki támad, annak óriási elõnye van. Aki épp küldizik nincs is felkészülve arra, hogy most csatázzon. Azt, hogy te felkészülve (pár cimbivel vagy egyedül) elindulsz, hogy most outdoor pvpzel, és akkor azt hiszed, mekkora fair ember vagy, mert 70 sek nek mész neki nem 50 sekenek ,és röhögve öltök le másokat, az semmivel se másabb mint kis karikat ölni, szinte ugyanugy nincs esélye annak, aki épp küldizget. De ezzel semmi gond, ez a pvp szerver
A legszánalmasabb viszont az aki itt sir, hogy legankelik, de azért még megjegyzi,hogy a 4 70s bõl kinyir 2-t(persze egyedül, a másik 2 õ is meg lett volna persze csak potiztak), mekkora hõs...

Kriger

Feleim, ilyenkor ahelyett, hogy búsulnátok jussanak eszetekbe az alábbi szavak:

"Jó magyarnak lenni, igen nehéz, de nem lehetetlen!"
(Széchenyi István)

<#nevetes1><#vigyor><#eplus2>

Ugyanannyitt fizzetek mint Jürgen, ugyanannyiért vettem a játékot mint Jürgen, ugyanúgy az EU tagja vagyok mint Jürgen, esetleg nincs akkora zsírfejem mint jürgenéknek, és kevesebb csigát zabálok mint Lui de Funes-ék. Ezen kivül nem tudnék semilyen érvet felhozni ami alapján kizárhattak minket vagy más EU országot.
s0n1c
Csak egy ötlet volt 😊
BEAST
mivel magyarorszagon elek , a sajat adataimat adtam meg az accountomhoz nem vagyok jogosult a bajnoksagon valo reszvetelre ... most csak a bajnoksag miatt kerjek meg egy regelfeledett kulfoldi ismerost hogy had irjam at az account adataimat az o nevere? xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
Próbáljatok meg kföldi ismeros révén bejutni, lakcím vagy nem tudom. Valahogy csak meg lehet oldani.
BEAST
igen , pont tegnap beszeltunk mi is errol , szanalom amit a blizzard csinal ... ennyi erovel miert elerheto a jatek magyarorszagrol, vagy barmely masik kelet europai orszagbol ... vicc

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lehet én vagyok vak de eddig nem volt divat Karazhan elõtt bahézni. Imádom a PVP-t keresem is a lehetõségét, de ha Karazhanba megyek akkor oda akarok menni. Akár gyõz akár veszit valaki a kapu elõtt, mindenképpen késõbb jut be. Apropó tegnap tudtam meg blackravensrõl hogy totál feleslegesen izzadunk az Arénában, ugyanis nem vagyunk a résztvevõ országok között.
Gyüjthetjük a pontot megvehetjük a ratyi aréna szetet és ennyi. Ha Jürgen Béla németországba csinál 1502 ratinget, és csak kelet európai országok elõzik meg, nos akkor õ JÜRGEN BÉLA az európa bajnok...
Nem tudnám szalonképesen leirni mit gondolok errõl.
s0n1c
Az hogy neked milyen pvp elveid vannak marhára senkit nem érdekel, max te aszerint játszol, ezzel nincs is semmi gond egészen addig, amíg be nem jössz ide (bár te még ilyet nem tettél ha jól tudom, de Szabi barátod annál inkább) és öklöd rázva elküldöd xy guild embereit melegebb éghajlatra, mert egyrészt senkit nem érdekel, másrészt magadat teszed közröhely tárgyává, mert nem várhatod el, hogy a te elveid szerint játszanak egy olyan szerveren, ahol a pvp minden megnyilvánulása megengedett, ezt nem én találtam ki, ez a hivatalos pvp szerver meghatározása.

Btw, bár ez csak privát vélemény, de többek között pontosan az ilyen "jujj legankeltek besírok forumra" emberek miatt nincs normális pvp a wowban, csak ilyen leinstanceolt ótvar szarok, mint eye of the storm és társai. Mert, ha már egy minimális tétje is van annak, hogy meghalok (nem jutok be instaba omg, felvagyok potizva zomg, farmolok zomg), akkor hirtelen mindenki beszarik és eltûnik a vér a pucából.

Következõ lépcsõfok az szokott lenni, hogy a "köcsög rugó stealthbõl támadott, a rohatt pala bubizott!!!!444". Ez szánalom...

Jöjjön már a warhammer... <#rinya>
BEAST
akkor te is olvasd el megint , nagrandban van tehat 64-65 korul lehet az altja , ha o is hivott volna meg 2-3 embert maris lett volna eselye ... amig szinteztunk sokszor ugyanakkora csapatokat vertunk el , csak ok 10 szinttel nagyobbak voltak ... a legnagyobb fun a kisebb karaktereket gankelo ratyik leverese, ha egyedul nem megy erre vannak a baratok ... ti is megoldottatok amikor kara bejaratat kempeltek , o is meg tudta volna es akkor nem azert sirankozna hogy nem volt kepes egyedul leverni egy kisebb sereget , hanem ugralna oromeben hogy milyen jo outdoor csataja volt...

...a masik pedig nemtudom , ezek szerint nalatok nem igy mennek a dolgok , de nalunk a Karazhan elotti gank mindennapos dolog, talan egyszer esett meg velem hogy 20 allis kozott tancoltam es nem koptek le a hullamat :p ... de igyis ugyis be lehet jutni, max meghalsz egyszer, meg ugye summonolni sem tudsz 😊

Valószinüleg csak a lényeg kerülte el a figyelmedet az írásomban 😊
Olvasd újra míg meg nem érted. e-s-é-ly az ellenfélnek hogy õ nyerjen.
Mi annyian voltunk kb mint az ellenfél, minden esélyük megvolt arra hogy megvédjék magukat. Értem én hogy te milyen csintalan jópofa BE voltál 50 es korodban, csak nem értem mi köze az elvhez amit irtam.
BEAST
remelem te is belatod hogy nagyjabol ugyanazt irtad le amit botond, ha megtamadnak visszautsz , ha sokan vannak hivod a barataidat es fun! ... ezert mennek az emberek pvp serverre ... capa meg azert panaszkodik hogy levertek az altjat es amikor a mainnal is odament nem tudott egyedul leverni 4 70est , csak 2-t :< ... talan eletem legelvezetesebb outdoor csatai azok voltam amikor Lynx , Gero meg enis lvl50 kornyeken voltunk es 60as csapatok rohangaltak ossze vissza BE karakterekre vadaszva :p

Megkérdezheted, de felirtam vagy kettõt aztán feladtam annyi féle fajta gomolygott ott. Nem tudom hogy ki kezdte, horda vagy ally, de második raidnap hogy nem lehet normálisan bemenni az instába. Mi eddig egyszer sem kezdtünk ott balhét, de mostantól úgy megyünk be hogy mindent levágunk ami útba esik. 30 örjöngõ piros játékos között nem tudom kiválogatni a békéseket sajnos, egy két ismerõst is ledaráltunk, tõllük ezúton kérek elnézést.
Az ItemRack-ben be lehet állítani eventeket, és akkor akutomatikusan geart vált a karid ha stancet váltasz, vagy például mountra szállsz. Okos kis addon.

Castereknek jó a CasterWeaponSwap, warrimnál én már nemtom mit használtam, de stance váltáskor fegyót is váltott, ha szükséges volt.
MrStokes
Hmm megkerdezhetem, hogy milyen hordas klan-ok voltak ennyire jo fejek?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ja és Doomwalker down 😊 Ezen is nerfeltek? Odamentünk, fele csapat még nem is látta közelrõl, és a taktika magyarázó száraz próbán eccercsak eldõlt. Mikor elõször próbáltuk elég csúnyákat csinált... valami infó a nerfrõl?
Botond, értem én hogy kék a fû és zöld az ég,DE a beteges kényszerképzeted a PVP szerverekrõl nem feltétlenül tükrözi a valóságot. Próbáld külön választani a fair play PVP-t és a low lvl genkelést és 8vs 1-et. Onnantól hogy az ellenfélnek egy apró esélye is van a gyõzelemre, szerintem nincs joga rinyálni mert pvp szerver. Egy védekezésre képtelen karakter megölése, vagy a kisebbségi taktikáju zergelés mert falkába bátrak vagyunk, ez a nyomorékság. PVP szerveren rengeteg jófajta outdoor balhé szokott kialakulni, és kisebbségben vannak az ilyen nyomorékok akikrõl Cápa irt. Tegnap pl a horda úgy döntött élõ ally nem megy be Karazhanba, mivel a héten másodjára csinálták, odaruccantam az egész guildel, és a hónap legjobb bunyója volt ahogy begyalultuk õket, EZÉRT vagyok PVP szerveren, nem azért hogy a Kolompár guild raidet irjon ki rám.
MrStokes
Fegyvervaltast megkonnyito addon, makro, ilyesmi engem is erdeklene.
Ki mit hasznal?

mindenestre, akárhogy is

A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

hát, a 2.0.6880 mindenképp érdekes verzió, 2.0.1 után az már bc kliens, és hát a verzió számozás sem három részes, hanem négy... pl most épp 2.0.10.6448
2.0 meg nem is volt
csak 2.1

szal lehet hogy tört az ^^