166748
  • HunnernesKonge
    Levenni le tudod, csak aukciósházba nem tudod már feltenni. Vendor megveszi sz@rér-hugyér
  • maniac001
    Klottyosba 3-4K crit befigyelhet, esetleg ennyi bossokba ami tele van sunder armorral, de huntertől túl nagy dps-t ne várj.
    Sajnos a blizz "pvp and farm only" karit csinált belőle. Komolyan raideken nem nagyon van helye.
  • Adler
    ha soulbound?
    akkor nem.
  • Danton
    HA egyszer egy kard bindelt hozzám akkor lesz rá mód hogy levegyem?
  • Martin576
    Visszaolvastam 2 oldalt és csak lesek itt a 7-8K-s puszik láttán. Hunterek, ti miket lőttök 70-en mondjuk egy AV-ben, vagy Kara/SSC/TK raiden? Szerintem én 3700-as aimed critnél combosabbat (asszem' mage kapta) még nem láttam. (Nem, az nem érdekel, mit lőttél egy lvl 1 patkányra...)
  • Narxis
    Jaja, jó volt.Fun-nak indult az egész, meg csak egy teljes raid csapat jött össze, minimum 2 raid-el kellett volna menni ha komolyan gondoljuk.Szétcsaptunk mindent és mindenkit Ratchet-től Orgriig, de aztán orgri főterén már nagyon sok hordás volt, szétcsaptak minket, fél órára rá vagy 2 raidnyi hordás jött IF-be, ők is bejutottak bank elé, ott elég komolyan tartották magukat mert SW-be gyűlekeztünk, a kis ravaszok sw elé küldtek egy grupot, aztán mikor szóltak, hogy IF-be jött a horda nagy része akkor eszméltünk fel, hogy cselesek a kis mocskok. :D Beértünk IF-be és szétcsaptuk őket 10perc alatt.Nagyon fun volt az egész.Igazából azt már rég leszűrtem, hogy szervezésben jobb a horda BS-en, gyorsabban összekapták magukat, mi meg egy kicsit szétszóródtunk.Háát, hogy casualok voltak-e vagy sem azt nem tom, legtöbben kara gearben voltak, vagy s1-ben.Én s1-ben mentem, de bénáztam mert most volt igazán megterhelve a videokártyám, orgriba rengeteg hordás + mi és lesett 40-ről 10fps-re, diavetítés volt egy kicsit. :( Na mindegy, jó volt, az biztos.Fun, fun, fun. :D
  • Ragnar360
    hangulatos lehetett :D , kár ,h nem voltam ott ez évben , bár ahogy elnézem ezen a képen csak casualok vannak XD ...meddig jutott a raidben ti ill. a horda ? Subosokkal v Deus-osokkal nem taliztál ?:D

Crassus: elvböl nem lennék hordás :P , amugy meg you're the best paladin in the world :DDDD

shaime: 70k-t egy ien kis (ezt kisipolnám! ,láttam a képet a kutyádról , elég volt a fajtáját is megnézni :P) töcsire :)))
  • Narxis
    Helyzetjelentééééés!!!444 BS-en éjféli mise volt, majd orgri raid aztán a hordások tartottak egy szép nagy vizitet IF-ben. :D

• shaime01
    sikerült vegyitened azt a 2 dolgot amit utálok a wowban :D
  • [HUN]Crassus
    a horda meg alap ugye.....
  • [HUN]Crassus
    tetszik ahogy kinéz...és klassz a faji speckója:)
  • alph4
    Valaki esetleg tudja hogy Visa elektronos OTP bankkártyával lehet fizetni wowot? Mert eddig nem sikerült összehozni.
  • shaime01
    mért pont BLOOD ELF ÉS mért pont FEMALE?
  • [HUN]Crassus
    Mikor 2005-márciusban az éjszakás műszakból hazafelé megvettem a TECSÓ-ban a gammát pala volt az első karim install után...még mindíg megvan lvl34-en BS en:) szóval nosztalgia:P

Amúgy Lazarus nemtudom te mit vársz el a prot palától,de STV-ben lvl 43-on 5 küldit 30 perc alatt megcsináltam/ singing crystals,a raptor szárnyas,az akrisos nágás,a maury key-es és a baziliszkuszost/ úgy,hogy közben egyszer sem kellett megálnom inni..és egyszersem voltam halálközeli állapotban sem:) szóval utazással együtt cakk-pakk 30 perc alatt lenyomtam 5 sárga küldit.Szerintem ez qrvajó és így belegondolva nem is igazán tudnék olyan klasszt mondani aki ilyen tempóra képes és úgy,hogy a legkisebbet is izgulnom kellett volna az életem miatt!
    Szerintem atomtáp!
  • Lazarus
    Nekem is 40es már a palám... lvl30tól farmbotoztam mert hánynom kell retritől. Az aoe farm pedig nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket :P
  • WiLDoR
    megvilágosodott
    rájött, hogy lélekben minden wow player paladin, csak egyesek ezt még nem ismerték fel (köztük én sem)
  • s0n1c
    Te hogy vetemedtél odaáig, hogy palat indítottál? :)
  • Davidus
    nalam is ez megy:o
  • Shortstop
    Surestrike Goggles v2.0 készítését trainertől tudom megtanulni?
  • [HUN]Crassus
    Ó baszki tényleg:D BK Mighty!
  • Mighty
    Szep, de ui nelkul meg szebb lett volna :P
  • [HUN]Crassus
    már végeztünk mára az ünneppel:P most szabad vok,húzom a szintet:)
  • ShaiHulud
    probaltad mar?

van par dolog wowban amit utalok, ezek egyike amikro lekell ulni inni, mert nincs mana, nah most miert is farmol egy pala 1h+pajzsal ha holy? mert tobb spelldamja van egy sok spelldamot ado 1hval + spelldamos pajzzsal es ezaltal nagyobbat sebez a holyshock meg a judgement? nah most ez szep es jo, de ha allandoan elovod holy shockot, akkor eleg hamar oom leszel es itt jon a problemam, hogy ulhetek le inni. Tovabba a tobb armor miatt lehet meg elonyben az 1h+pajzs dolog.

nah most akkor ugye azt tudjuk hogy a spelldamos 1h fegyverek 41 dps-sel rendelkeznek, bazi nagy also es felso sebzes kulonbseggel, vagyis a white dam elhanyagolhato lesz ezzel a komboval, tehat a sebzesed nagy reszet a holy shock, seal of righteousness es a judgementje fogja kitenni, ami manara nezve nem tul jo.

ha kiprobalnad azt hogy beoltozol olyan gearbe ami noveli az AP-d es spelldamot is (van ilyen) es kezedbe fogsz egy valamilyen 2h fegyot, pl hammer of the naaru, vagy akar a sima thundert, erezheto lesz az, hogy sokkal tovabb tudsz ivas nelkul farmolni/questelni, mivel itt a sebzesed nagy reszet a white dam fogja kitenni + a seal of righteousness.

bloodelfkent holypalaval SoR-t fogod hasznalni, ami azert jo, mert ugyvan kitalalva az a seal hogy overall sebzese weapon speedtol fuggetlen, am 1h nal kisebb, de 2hnal nagyobb. ezert van az hogy egy ilyen melee/spelldam hybrid gearben 2h-val improved SoR-ral ut az ember egy 70es instakbol allo gearrel+thunderrel 500 koruli meleehitet + 550 koruli SoR proct, ami akarhogy is nezem utesenkent 1000 korul midnig van (ha nem missel:P) es akkor meg a holy shock es a judgement sehol sem volt, mindezt potya manaert elerheted. tovabba siman melle nyomhatsz rank1 vagy rank2 consecrationt akar egy mob ala is, mert nem igazan erzodik az a mana poolodon, es JoTC-val eleg jol tickel az is.

nah most az hogy pvpben mit hasznal az ember az egy teljesen mas dolog, en pve farmolos/questeleos dolgokrol beszeltem, figyelembe veve a downtimeot, mert annal jobban keves dolgot utalok.

pvpre termeszetesen 1h+pajzsos holyshock,judgement burstok sokkal hatasosabbak.

szoljatok ha valamit beneztem a "hogyan farmoljunk holy palaval" temaban, illetve ajanlatos kiprobalni amit fentebb irtam, mert elhiheted enis probalgattam eleget igy is ugyis, es az en igenyeimnek a 2hval valo farmolas tunt jobbnak, raadasul szerintem a mobok is elobb halnak;P
  • jazzy
    Szerintem fasza! ^^ [tapsol]
  • BEAST #117456
    mekkora kocka vagy ilyenkor is ingame :PP

Nalunk meg epp a kiccsalad, anyam meg nagyanyam, szedi szet a lakast es nagyitoval jarnak korbe mennyire is takaritottam :DDD

Olyan jo dolog ez a karacsony xD
  • [HUN]Crassus

helyzetjelentés:D
    oan cép:P
  • HUmanHunter
    jah kb én is így vagyok hogy hááát... :D
  • shaime01
    mondjuk 5percenként lelövik a servert csak 1000g kaptam nincsenek se gemek se normális gearek.. hát.. :p
  • HUmanHunter
    igazából nem annak szántam, de ha így alakult NM :D
  • shaime01
    pffu nem szolsz nem is tudom,hogy vannak premadek ideje tesztelni pár talent kiosztást :) tthx
  • shaime01

/off
    én karácsonyra
    1g ramot ^^
    2 pulovert
    1 sapkát
    2 borotvát
    1 bögrét
    és a várva várt 8800gs-em végül elmaradt mivel szegény kutyum kezelése már durván 70e FT-ra rug és még sok kezelése lesz de megfog gyogyulni ez a lényeg (azért pciti sajnéálom a 8800gs-t:p)

-

happy xmas!
  • eLiXir
    ezt kaptam en karacsonyra :d
  • Lynx_TWL
    nubok
  • HUmanHunter
    ráadásul a sámlim nem kapott 2 kezes fegyót, míg egy másik premade sámli igen
  • HUmanHunter
    sikerült feljutnom a PTR pvp serverre, hát olyan lagot még életemben nem láttam. a server 2 percenként behalt, szal elég gáz
  • Davidus
    resto gearben crites talent nem need

inkább ilyet
  • shaime01
    én jelenleg ezt használom és megvagyok vele elégedve már az emproved reju hiányzik de nekem megfelel pvp-re tökéletesen ^^
    build
  • BEAST #117443
    reroll pve :D
  • TDC Geronimo
    l2p
  • Narxis
    hm