World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csini 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

csak hogy egy kis sexy epeen is legyen <#idiota>

Fenrir
Naigen, ez a szégyen 😊

A halál csupán a kezdet...

tök mindegy kinek milyen talentje van. az én lvl 14 es voidom jobban tankol mint ti ! 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Fenrir
Nem leszólni akartam a talentjét csak elmondtam, hogy én hova tettem volna a helyében és miért.

Fenrir
Nem kell ennyire túlmisztifikálni a Shield Wall-t, nem egy bubihs kombó 😊

Lejár a hatása és a mob/boss simán agyonver. Ráadásul ha nincs talentelve akkor 30 perc a cd-je, a tank 5x is meggondolja, hogy elnyomja-e.

Oldern the 1st
Jah, de ha nem csak 25-man endbossokat meg KZ bossokat akarsz tankolni, hanem univerzálisan akarsz tankolni, azért nem árt ha PUG-okra fel vagy készülve egy esetleges shield wallal. Inkább az, mint egy wipe 😛

Mit fogsz te mindezért kapni Crassustól <#eplus2>

Fenrir
Talent szempontjából nem mindegy, ha el lehet olyan helyre is osztani pontokat ami (az én véleményem szerint) sikeresebbé teszi a tankolást.

A legtöbb bossfight nem egy perces (nem az 5-ös instákra gondolok) ha már el kell nyomni a Shield Wall-t akkor az legtöbbször azért van mert a healerek kifogytak a manából és/vagy nem tudnak gyógyítani. Gyorsan, egymás után bekapott critre úgysem lehet reagálni (amit pl Maulgar csinál), idõd sincs elnyomni azt a spell-t. Ha meg van idõ akkor úgyis spiritelés, inner vagy mittomén mik szoktak ilyenkor menni, hogy idõt nyerjenek. 5 másodperc lehet hosszú idõ, de annyira mégsem az, hogy megérjen ennyi pontot rááldozni. Ha a Shield Wall ideje alatt nem történik érdemleges akkor úgyis wipe 😊

Egy boss-spell lövésnél nem tökmindegy az a pár száz dmg differencia? Oneshotolni nem nagyon szoktak tankokat mert azért 14-17k buffed hp elég kell hogy legyen, sok spell pedig simán reflektálható, szerintem ezért felesleges ide pont.

Ez persze az én magánvéleményem.

Oldern the 1st
Ez a sok "tökmindegy, hogy 5k vagy 4,7k" meg a "nem oszt-nem szoroz 5mp" arra utal, hogy nem vagy teljesen tisztában a dolgokkal 😄

Fenrir
Bár én csak 1 hétig voltam hivatalos talentelt offtank, de a talenteden kicsit igazítanék. Gondolom neked is a fõ célod a highend insták tankolása, ergó ott a trashek és a bossok is nagyon kemények. Én levenném a pontokat az Improved Revenge-rõl mert már Karazhan-ban sok trash immunis a stunra, bossok meg mindenhol azok, tehát nagyon nem éri meg ha úgysem fog sohasem ez sikerülni. Az Improved Shield Bash sem olyan fontos mert a legtöbb trash és boss úgyis olyan gyorsan kasztol, hogy idõd nincs lereagálni, ha meg lenne rá idõ akkor megszakíthatatlan a kasztja. Anticipation viszont maxos talentre kéne, az a +20 def érezhetõ különbség. Improved Defensive Stance sem fontos, tökmindegy, hogy egy 5000-es vagy egy 4700-es spell-t kapsz be, ha ezen múlna akkor ott már úgyis gond van 😊

Shield Wall opcionális, bosson el lehet tolni, hogy a healerek kicsit pihenjenek, de az az 5 másodperc nagyon nem oszt, nem szoroz. A felszabaduló pontokat a Fury ágon lévõ Unbridled Wrath-re tenném, hogy rage szépen jöjjön tankolás közben mert így tudod spammolni jól a heroic strike-ot (sunder armor spammelés lámaság és unalmas).

Esetleg ha belefér tennék az Improved Demoralizing Shout-ra is, egy bossnál akár 1000-1500 dmg-et is levehet a sebzésébõl.

[HUN]Crassus
teljesen jó,semmi érdekesség nincs benne

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Igen azt néztem, de megnéztem az armory-t is, érdekes.

Deikath

Chrystopher
Végig kell várogatni. Engem általában 3-4szer visszadob végül 5. próbára egybõl beenged.

[HUN]Crassus
most vágom csak le....allakhazamos profil-t nézted,nem az armory-t😛
ki is törlöm,úgysem frissítem már...

elsõ kara lenne új guildemmel és nem tudok belépni, gg

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

[HUN]Crassus
Igen ezzel a talentezéssel játszom.

Rám is várnak Mechanar heroic közepén :S
én annak is tudok örülni, hogy frissítették az armoryt

MrStokes
Mansak is akadozik az auth server, vagy csak engem fogadott Fortuna ismet kegyeibe?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
azlesz :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nem legendát gyártok csak commentet 😉

Geronimo bocs de kikezdett velem! vidd haza és büntesd meg!

Lynx_TWL
olvasd el mit írtál, kösd össze a válaszommal vedd hozzá az elõzményeket, és voálá:d

70es

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
Lynx az enyém, neis próbáld!!4

nem de hogy jön ez ide? ez nem pár keresö! amugy meg hanyas szintü a karid?

The Garrett
*legkozelebb vegigolvasom a teljes cikket mielott hulye kerdeseket teszek fel*

😄

Mindenesetre tetszik amerre a wow fejlodik 'IRL', fuggetlenul attol mennyire szar a jatek jelenleg :S

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

off
Going back to Counter Strike 1.6, Ringel announced that the WSVG will continue to support the game to some extent but made it clear that "the world has changed with respect to this title", stating the number of players moving on to Counter Strike: Source and, pointedly, their inability to "put the game on television".

értsd: a valve nem engedi TV-n mutogatni az 1.6ot, Source versenyt meg nem tudnának sok emberrel tartani ennyi helyen a világban, mert nem népszerû mindenhol annyira (pl ázsiában).

/off
A 3v3-at én se értem, talán az egyelõre kevés szponzorált wow team miatt, három ember könnyebben megszervezi az utazását mint 5.

Oldern the 1st
CS-t semmi sem szorítja ki.

The Garrett
az addig ok, de pont a CS-t szoritaná ki? és miert 3v3? :S

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Count Adyn
2.0 tól kell rakosgatni BC install után a peccseket ha jól emlékszem.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

De abból még nem derül ki, hogy hanyas verziószámú a teliberakott bc.

valamit csúnyán félreértettél olvasd át újra <#vigyor4>

na ezen hangosan rohogtem, szobaban mindenki nez hogy wtf

anti hero

TDC Geronimo
Beírod gugliba wow patch... elhihetitek, csodákra képes!

l2p newb

ps patchitbabydotcom

anti hero

#105452 ?

MrStokes
Ez engem is erdeklene, hetvegen osok gepen be kell izzitani a kieget.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Lynx_TWL
mer mér, buzi vagy?😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Vaxi
júúj most látom az aláírásodban 😄 izé csak hasraütés volt a kari. ne vedd magadra 😄 (csak ha ilyen vagy 😛)
/off

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
nekem igazából az ilyen hozzáállás tetszik: "Ne szóljá' be, mert 70es paladinom van, és azzal szétcsapom a hülye kis karidat" stb 😊
elnézést

picket
Az a vicces, hogy egy poénból mi lesz.

&#3237;_&#3237;

pont neki mondod, egy magyar goldfarmernek<#eplus2>

Vaxi
az a vicces, hogy egy játék miatt.

vicces hogy egy forum miatt lesz paranoiás pár ember.

há loller mindenki az ánuszát félti? rofl 😄DDDDDDD

picket
Nos a gatyába tûrõs dolog meg téged jellemez, de mindegy, megfogadom a tanácsodat. Áh, tudod mit? Még sem.
A kólával való leöntés elõtörténetét nem ismered, ezért nem érted. Ha Crassus-t szépen kéred, biztosan elmeséli, hogy milyen "Jó ember" <#idiota>. Kicsit tényleg övön alul volt, és szerintem régi hibáit nézzük el mindenkinek, de ezen sajnos nem tudok túllépni, pszichiáterhez forudlok miatta <#idiota>
"A serezõs meghívást meg szerintem ne fogadd el ad egy nem neked való ad kettõ ott nem colával öntenek le." - nem is dõlök be neki, mind csak ugyanazt akarja :o

&#3237;_&#3237;

A BC felinstallálása után milyen verziószámról patchelõdik a játék?
(laptopomon nincs wow, viszont patchet le szeretném tölteni)
Esetleg egy linket is megköszönnék ha van.

az elsö magyar godlfarmer! 😄

BEAST
miert ki vagy te es mit keresel itt? 😮OO

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ejnye béta ota tolom és nem ismersz? =( szomoruvá tettél!