World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kéne valami frankó/kafa aláírás...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
A halál csupán a kezdet...
Lejár a hatása és a mob/boss simán agyonver. Ráadásul ha nincs talentelve akkor 30 perc a cd-je, a tank 5x is meggondolja, hogy elnyomja-e.
A legtöbb bossfight nem egy perces (nem az 5-ös instákra gondolok) ha már el kell nyomni a Shield Wall-t akkor az legtöbbször azért van mert a healerek kifogytak a manából és/vagy nem tudnak gyógyítani. Gyorsan, egymás után bekapott critre úgysem lehet reagálni (amit pl Maulgar csinál), idõd sincs elnyomni azt a spell-t. Ha meg van idõ akkor úgyis spiritelés, inner vagy mittomén mik szoktak ilyenkor menni, hogy idõt nyerjenek. 5 másodperc lehet hosszú idõ, de annyira mégsem az, hogy megérjen ennyi pontot rááldozni. Ha a Shield Wall ideje alatt nem történik érdemleges akkor úgyis wipe 😊
Egy boss-spell lövésnél nem tökmindegy az a pár száz dmg differencia? Oneshotolni nem nagyon szoktak tankokat mert azért 14-17k buffed hp elég kell hogy legyen, sok spell pedig simán reflektálható, szerintem ezért felesleges ide pont.
Ez persze az én magánvéleményem.
Shield Wall opcionális, bosson el lehet tolni, hogy a healerek kicsit pihenjenek, de az az 5 másodperc nagyon nem oszt, nem szoroz. A felszabaduló pontokat a Fury ágon lévõ Unbridled Wrath-re tenném, hogy rage szépen jöjjön tankolás közben mert így tudod spammolni jól a heroic strike-ot (sunder armor spammelés lámaság és unalmas).
Esetleg ha belefér tennék az Improved Demoralizing Shout-ra is, egy bossnál akár 1000-1500 dmg-et is levehet a sebzésébõl.
Deikath
ki is törlöm,úgysem frissítem már...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Geronimo bocs de kikezdett velem! vidd haza és büntesd meg!
70es
๏̯͡๏﴿
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
😄
Mindenesetre tetszik amerre a wow fejlodik 'IRL', fuggetlenul attol mennyire szar a jatek jelenleg :S
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Going back to Counter Strike 1.6, Ringel announced that the WSVG will continue to support the game to some extent but made it clear that "the world has changed with respect to this title", stating the number of players moving on to Counter Strike: Source and, pointedly, their inability to "put the game on television".
értsd: a valve nem engedi TV-n mutogatni az 1.6ot, Source versenyt meg nem tudnának sok emberrel tartani ennyi helyen a világban, mert nem népszerû mindenhol annyira (pl ázsiában).
/off
A 3v3-at én se értem, talán az egyelõre kevés szponzorált wow team miatt, három ember könnyebben megszervezi az utazását mint 5.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ps patchitbabydotcom
anti hero
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
/off
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
elnézést
A kólával való leöntés elõtörténetét nem ismered, ezért nem érted. Ha Crassus-t szépen kéred, biztosan elmeséli, hogy milyen "Jó ember" <#idiota>#idiota>. Kicsit tényleg övön alul volt, és szerintem régi hibáit nézzük el mindenkinek, de ezen sajnos nem tudok túllépni, pszichiáterhez forudlok miatta <#idiota>#idiota>
"A serezõs meghívást meg szerintem ne fogadd el ad egy nem neked való ad kettõ ott nem colával öntenek le." - nem is dõlök be neki, mind csak ugyanazt akarja :o
ಥ_ಥ
(laptopomon nincs wow, viszont patchet le szeretném tölteni)
Esetleg egy linket is megköszönnék ha van.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."