166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Warden #117800 Szerencséd van hogy a feleséged tolerálja hogy heti 4x este a hátad látja legjobb esetben.Az meg hogy napi négy órát alszol, ha bírod huzamosabb ideig váljék egészségedre de az elöbb utóbb valami rovására fog menni.Még a bc megjelenése elött volt ugy hogy éjfélig -egyig raideltünk másnap fél hétkor nem is volt gond de ugy három nap múlva már meglátszott rajtam a kialvatlanság. -
#117799 a nagyobbik 7,5 a kisebbik 24.-én lesz 1 -
#117798 /agree -
#117797 ööö.. lányaid hány évesek? -
#117796 úgy tudom teljesen normális ember vagyok,egy sima hétköznapi melós halandó,és nem,nem megy a családom kárára a wow... -
#117795 -
#117794 tőled ezt:
"Lynx , most komolyan te hány éves vagy , öszintén ? (aztán én is elárulom , nem nem 12 12<**"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#117793 Tényleg!! :D -
#117792 Jaj, kicsi troll, itt te sajnos ki leszel röhögve, elég keményen :) -
#117791 Crash -
Ragnar360 #117790 ennyi , ne is figyelj ezekre , itt a kockákat/progresselöket lenézik , a casualokat meg megértik ...hova jut a vilag , meg a oww topik ???? jaj mert ti lurkók már 2-3 éve nyomjátok és nagy faszotok van és csak pvpzgettek mert már unjátok a réjdet mi ? :)))
Bhalage pedig hát , akkor kisbaratom te nem vagy egy egyszerü eset akkor , ha még ilyenröl sem hallottál , bs-re kellett volna menned apám ,de ahogy hallod Tatyla-éknál is megesik az ilyen , szal elvagy tévedve rendesen :P
Lynx , most komolyan te hány éves vagy , öszintén ? (aztán én is elárulom , nem nem 12 12<**
Amugy azt gondolná az ember ,h aki már évek óta wowozik az biztos kocka ,sokat játszik , pedig nem minden esetben igaz ...sőt
-
#117789 és nem vagy normális -
#117788 én személy szerint heti 4-böl 4 kötekezö raiden ott vagyok ami 19.30-as inv-töl tart a 24.00-ás befejezésig és 4.20-kor kell kellnem és van két lányom és egy feleségem,és igen kicsit néha fárasztó raid de ki lehet birni... -
#117787 Köszönöm a választ, tanácsaid megfogadom. :) -
Hano #117786 Sziasztok, Eladó egy 70es NE Druid,feral de van healing gearje is. Full epic,van tank,dps,pvp és healer gearje is.Továbbá 1000g...Akit érdekel írjon PM-t.Részletek ott...
Inovindil -
#117785 tuti velunk volt a subban... :D -
#117784 Amugy meik guildbe raideltel nagy hc ként amig játszottál?:) -
#117783 es mennyire igazad van :o -
Adler #117782 én havonta 14 napot dolgozom, általában azon a napokon érdemben nem is játszom, max. kis farmolás
a többi nap jutt idő az érdembeli játékra, de közel sem heti 4-5 raid, valamikor egy sem:) -
#117781 ez a kurva nagy igazság. -
Bhalage #117780 heti 4-5kotelezo raid ami alsohangon is 4-5ora csalad munka es gyerek mellett?
nem hiszek neked. mert ez szinte lehetetlen
nem tudom azok a csalados emberek mit dolgoznak, de en alaphangon napi 8 ora munka mellett (ami inkabb 10), megha intervallumilag bele is ferne az idombe, de alt nem fer bele, mert nagyon keves guild indul pl 20oratol, inkabb 18 meg 19 a kezdet, egyszeruen az ember pihenni szeretne, heti 5 raid meg kurvara stresszes es egyaltalan nem szorakoztato neha.
en nem tudom te mibol elsz vagy mit csinalsz, de ha te normalis munka mellett meg este 5 orat wipeolsz egy bosson, akkor sztem te vagy mazochista vagy, vagy nem vagy normalis. tovabba sajnalom a csaladod es a barataid, akik sohasem latnak.
igen, sztem tulsagosan sok idot kell belefeccolni a wowba, hogy elvezd az endcontetet, ill nagyon keves olyan guildek szama, akik azt mondjak, hogy jo, csak heti 3 napot raidelunk, de azt teljes bedobassal csinalja mindenki es haladnak is vhova.
ps: nemertem tovabba ezt a arrogans hangnemedet, egy sotet hulyegyerek vagy, miert nem fogod be a pofadat inkabb, megkimelnel minket. tenyleg -
Adler #117779 a hobbijátékos nem egyenlő a komolytalan játékossal, legalábbis nálam.
sosem értettem olyanokat, akik odajönnek pl. uc ben, hogy adjál már 10s -t, na annak tényleg mi értelme van?
azzal nincs gondom, aki segitséget kér valamilyen quest ügyben, de koldulni?? -
bazsi123 #117778 az összes hobbijátékos nevében bocsánatot kérünk tőled, mester, hogy egyáltalán élünk... -
Warden #117777 Mivel ez egy játék CSAK hobby szintű lehet akinek ez az élecélja tudod az a szánalom.Valóban lehet heti 4x-5x raidelni nem kell hozzá más mint még 40 olyan játékos aki a hét nagyrészét erre szánja.Sok főiskolás egyetemista csinálja ezt később majd mikor munkanélküliek lesznek még több idejük lesz a játékkal foglalkozni, persze míg anyuci eltartja őket.
A játékosok nagyrésze max heti 6-8 órát játszik ami kevés ahoz hogy überprogresseljen.Akinek az az életcélja hogy heti 60 órát játszon tegye azt nincs azzal semmi gond míg nem áll neki osztani az észt hogy ki hogyan és mit csináljon egy játékkal amiért ő fizet. -
Ragnar360 #117776 elő a láncfűrésszel :DD , te is barát vagy ;) -
Ragnar360 #117775 Na ott a pont ,ez már azért kellett ,h vki beirja ;)
Hozzáteszem ,h igenis lehet vállalni azt a heti 4-5 kötelezö raidet , kétkezem durván kevés lenne ahhoz ,h megszámoljam hány olyan jó játékos van progresselö guildbe akiknek családjuk ,munkájuk van ja és bocsi mert még emelett volt gm is köztük némelyik...
A lényeg ,h az embernek tényleg oda kell tennie magát ,ha el akar érni vmit és nem csak azt mondani , h "ó hát ez gy szaros játék és nehogy már ö parancsoljon nekem" vagy ehhez hasonlo gondolatokkal...mert én abbol köszi de nem kérek és nem is fogok ,h a sok csicska karába még most is wájpol , meg nem tudnak semmit és akkor órákig POFÁZNAK egy boss elött ,h mi a taktik v vmi , jaj meg nincs nálam ez meg amaz adjá kölcsön , meg jaj most én nem tudok jönni ...szánalom a köbön ! Szal ilyenek is vannak , lehet lenubozni , leszolni ,nem izgat...kezdek rájönni ,h ebbe a topikba is csak hobbijátékosok járnak. -
Ragnar360 #117774 na ezt hivják nyomi casualoknak , ez miatt hagytam abba , vhogy nem volt kedvem menni ilyen társaságba, rerollolni meg nem volt kedvem akkor -
#117773 köszi mindnyájatoknak -
Adler #117772 sajnos ez igy igaz, illetve nem is az:)
egy random group nagyon nehezen áll össze, számtalanszor volt, hogy a felénél kilépett ez, kilépett az, elrontva a többiek játékát.
Én hobby játékos vagyok, azért játszok mert tetszik, mert igy "találkozom" a barátaimmal, szinte naponta, ami irl nem menne, mert család, meló, meg egyéb dolgok, de esténként - pl. idióta tv nézés helyett - 2-3 órára mindenki ráér és kellemesen elvagyunk.
Természetesen segitünk a másiknak, akár questelni, akár instázni, valahol erről is szól a játék. -
Orgi #117771 Open béta óta játszok és egyetlen egy darab karim van, úgyhogy asszem egyértelmű, hogy szerintem 70-en kezdődik a játék. Mivel elég sokat toborzok, ezért a tapasztalat azt mutatja - legalábbis Bloodscalpon - hogy hordásként tankként, healerként simán találni klánt, de ranged dps-ként se túl nehéz. Manapság elvárható, hogy aki egy haladni szerető guildbe akar bekerülni, az ezért minimális dolgokat megtegyen. Pl badges itemek mindenki számára elérhetőek és igen szépen fel lehet öltözni belőlük (csak tank szempontból tudom, de gondolom többi kasztnál is ugyanígy). Az áttalentoltatás szükséges rossz, nálunk pvp talentes ember nem jöhet raidre (kivéve ha nincs más) alapvetően, bár igazából huntereket, mageket és rugókat érintette ez a téma. Meg van pár olyan kaszt, ami inkább csak mutatóba fér be egy raidre a számok miatt (dd sámli, ench sámán), de nekik bármikor ott a lehetőség, hogy áttalenteljenek, ha folyamatosan raidelni akarnak.
Időből pedig azért nem kell olyan sok egy nem hc klánban. Mi Magtheridont próbálgatjuk és a legtöbb ember heti átlag 2-3 raidet vállal (150-200 közötti accountszámmal), ez még munka és barátnő mellett is vállalható - továbbá semmi sincsen, ha vki egy darabig nem tud menni. Különben meg minden úgy, ahogy Foglalnick is írta. -
#117770 barátokkal kell játszani -
maniac001 #117769 Köszi szépen az infót. -
Foglaltnick #117768 http://wowjutsu.com/eu/arathor/
Első körben érdemes az Alliance of Destiny, Isten Ostorai, Core, Vérengző Nyulak guildeket megpróbálni. -
maniac001 #117767 Valószínűleg a jelenlegi szerveremről átköltözöm az arathorra. A kérdésem, hogy tudtok-e ott olyan magyar allis klánt, aki minimum magtheridonnál jár, illetve ssc-ben. Mert ha a mi klánunk nem változik, eljövök onnan. Hónapok óta friss 70-eseket viszek karába, és meguntam. Ha volna ott olyan klán akik szívesen fogadnának egy huntert és egy lockot, kérem írjon privát üzenetet. Előre is köszi. -
#117766 12 wsg mark kell erre nem ledobot és nemenged vissza?:p
néha ugy érzem blizzard direkt szivat :o -
Foglaltnick #117765 a dolgok a wowban is hasonlóak mint az életben. ha pályakezdő vagy, nehezen tudsz elhelyezkedni, nem úgy van hogy beülsz a tutiba, és röngtön cégvezető vagy... még egy sima állást is nehéz megkapni, mert a tapasztalt embert mindenki szivesebben alkalmazza egy zöldfülű helyett
ne gondold hogy be tudsz kerülni nulla tapasztalattal egy raid-guildbe. Nem akarnak téged megtanítani játszani, és te sem éreznéd magad jól, mindenhol azzal szembesülnél, hogy mennyi mindent nem tudsz.
Ha szerencséd van, találsz egy kis klánt, aki karazhant csinálgatja, de nagyobbhoz még gyenge, vagy csak egy gyüjtőklán... ha bekerülsz, akkor elkezdhetsz raidelni, megismersz embereket, később talán segítenek neked jobb helyre kerülni, vagy kiderül hogy jó játékos vagy, és meghívnak erősebb klánokba...
Ha nincs szerencséd, akkor nincs más hátra, mint hajtani... mindig vannak klánok amik épp alakulnak, és be lehet kerülni, de beletellik némi időbe, mire összejön pár ember akikkel már lehet kezdeni valamit, és nem teljesen bénák... lehet hogy raidet kell szervezni ha akarsz csinálni valamit... lehet hogy kell embert keresni a guildbe... de a dolgok nem mindig készen érkeznek...
Azt szeretnék hogy áttalentelj ha raidelni akarsz? Nos, ezek a dolgok már csak így mennek... ha egy beastmaster hunter 20%-al több damage mint egy mm, akkor a raidnek jobb ha te BM vagy. Ha egyik papnak sincs spirit buffja, előfordulhat hogy téged mint újfiút megkérnek rá hogy talentelj rá... Ez egy közösség... Ahhoz hogy kapj valamit, adnod is kell... Néha elég a puszta játéktudás, a beletett idő, a teljesítmény, néha nem.
A mi szerverünkön rendszeresen megy pickup Karazhan... vagy nagyobb klánok alt-karazhanjai... figyeld hogy mikor lehet beugrani... vegyél fel olyan szakmát amivel megcsinálhatod magadnak a felszerelésedet... a maradékot vedd meg heroic badgekből meg pvp rewardokból... lehet hogy nem lesz top cucc, de nem is lesz szar, és ha ránéz valaki, azt fogja mondani: nah, látszik hogy foglalkozott vele, megtett mindent a lehetőségei szerint...
idő? ülni 12+ órát? azt azért nem... de ha nincs hetente négyszer öt órád, átlag fél nyolc és éjfél között, akkor raidelni nem fogsz tudni. ez biztos. -
#117764 trinkettel meg lehet azt oldani -
#117763 mindenkinek más jön be
nekem pl 3v3 5v5 arena egyáltalán nem jön be már túl komplikált az egész meg úgyis a fele időt fearben polyban vagy cycloneban tölti az ember-nekem ez pl nem hiányzik hozzáteszem 2v2 se nagyon izgat -
#117762 ezt lehet megfogadom. köszönöm -
#117761 azt tudom hogy trainernél,de ahol először vagyok(vmi e betüs hely:D),ott már mindent megvettem amit tudtam