166748
  • Lacc
    Menj arénázni, a raidelés engem teljesen hidegen hagy, anno instába sem nagyon járogattam 70ig sem. Arénába könnyebb egy normálisabb csapatba bekerülni és ott is jó cuccokat kapsz. Közel olyanokat, mint 2 év intenzív raideléssel kis túlzással. Aztán szerintem érdekesebb is és kevésbé időrabló.
  • Lacc
    Hogy érted, hogy hol? Hát trainernél. Az affliction treeben tudod tuningolni, meg ott van a soul siphon is ami ilyen dot-szerű verzió (ha jól emlékszem a nevére).
  • Shortstop
    thottboton nezz szet mert most sokan jaccaak
  • bardocz
    sziasztok!
    a warlcoknak hol tudom megtanulni azt a skilljét(így hívják?)amivel az ellenfél hp-ját lopom?ha jól emlékszem van ilyen,még haveromnál játszottam vele
  • Shortstop
    nem kotelezo elolvasni de ha valakinek lenne epito jellegu velemenye azt megkoszonom.
    [color=#FFFFCC]
    en ma szereztem meg a kara kulcsot meg most latom hogy mi van meg elottem hetveneskent, és korantsem olyan mintamilyennek hittem hogy majd max szinten behal az elet. lehet menni raidelni, meg szerezd meg ennek a kulcsat meg a szemuveghez azt amit instakban dobnak satobbi. instat is nehez osszehozni neha mivel mikor meglesz az 5 player valamelyik kilep satobbi. sajnos a guild amiben benne vagyok nem teszi meg lehetove hogy akar karazhanba lemenjunk. randomolast en meg meguntam. aztan mikor elhatarozom hogy akkor belepnek egy masik guildbe es elkezdek erdeklodni elhajtnak azzal hogy nincs felvetel, szar a szerkod, nincs raid tapasztalatod satobbi. hat pont ezert szeretnek egy olyan guildbe ahol ezeket el lehetne kezdeni megtapasztalni. de nem lehet. de ha megis azt mondjak hogy add le a jelentkezesedet akkor elkerik meg a cipod meretet is. meg hogy talentolj majd at ha valaki azt mondja. ja slagotok van? azert jatszok hogy szorakozzak nem azert hogy masoknak ugraljak, meg uljek napi 12+ orat. anyatokat. szoval ha nem vagy full kocka es van egy kis dolgod a nagyvilagi eletben es epitgeted az almodat akkor a wow nem neked valo. ezt megtanultam az utobbi par napban.[/color]
  • Foglaltnick
    a weblap is lassú mint a fene... gondolom túl sok pezsgőt hűtöttek be, és a frigó elszívja az áramot a szerverektől
    vagy valami hasonló
  • Foglaltnick
    szemmel láthatólag nem megy
  • k O T T A
    én is mennék raidelni de a mi szerverünkön a magyar guildek mind feloszlottak mire 70 lettem a palával és max t4 25fős raidekre jártak csak
    nem is tudom valaha ssc+tk-ig eljutottak-e
    most meg már csak kara meg zulaman(hozzáteszem 80fős guild és idáig jutottak pedig 40-50 aktív emberük van)
    a mostani t6 raidekre meg már nem nagyon lehet bejutni ha ssc-tk is kimarad
    én erős pve beállítottságú vagyok de sajna nem jött össze még gruul se pont guildhiány miatt
    meg is untam a palát mára csak napiqfarmolókari lett
  • Bhalage
    folyton disconnectre vag bejelentkezesnel van vkinek otlete mi lehet?
  • Foglaltnick
    teljesen jó felszerelés, bár ha némi tanácsot megengedsz:
    - a defense kicsit sok. igaz hogy a tankönyv 415 defenset ír elő medvéknek, de a tankönyv nem szól a resiliencről. a tooltip a 415 defensre azt írja, hogy decrease chance to be hit and critically hit by 2.6%, valamint a 31 resiliencedre is ír 0.79%-ot. Mivel a kettő összeadódik, célszerű némi defenset levenni, és inkább valami mást felvenni helyette (például defes gemet staminásra cserélni). A kettő együtt legyen 2.6%
    - sityakra inkább a cenarionos enchant
    - köpenyre 12agi
    - nadrágra LW armor kit, 30 stamina + nemtommennyi agi
    - erősen ajánlott a vindicator cipő, majd a bracer - könnyű őket megszerezni bg-ből
  • Shortstop
    ha nem akkor miért nem. köszi
  • Shortstop
    és egy ilyenben?

ilyen
  • The Garrett
    boven jo ez. mindenki ilyenekbe kezdte, azota meg csak nerfeltek folyamatosan :)
  • burki6
    Hi every1! Azt szeretném kérdezni, h ilyen gearrel raidelhetek Karában? Ha túl gyenge, akkor kérlek adjatok tanácsot, honnan szerezhetnék jobbat?
  • Lazarus
    NÉLKÜL*
  • Lazarus
    Elég hülyebiztos a játék, szerintem angoltudás is el lehet vele boldogulni ha találsz egy magyar guildet
  • Narxis
    Kell hozzá egy alap angol tudás, de nem vészes.
  • bekecs
    És szükséges egyáltalán, hozzá erős angoltudás, vagy elég, ha az ember tudja az alap szavakat? (load, select, quik, save, stb.)
  • Shortstop
    sajna ez egy ilyen üzem.
  • Narxis
    Nem létezik és nem is lesz.
  • bekecs
    Sziasztok
    Visszaolvastam néhány oldalt, de nem találtam választ arra a kérdésre, hogy: létezik-e valamilyen magyarosítás a játékhoz?
    (Olvasd végig a topicot, tanulj meg angolul, barátod a gúgl, stb válaszokra: Nagyon hosszú a topic, az angolom nagyon kezdő, nem találtam sehol a google-nŰ). Szóval ismerkednék a játékkal. Létezik valami leirás, hogy mit, hogyan, FAQ??
  • Warden
    Sokra nem mész már vele.Hatvanon még a casterek ellen jó volt ha másra nem is arra hogy kötözz egyet magadon vagy healelj egyet de hetvenen semmit nem ér.Akkor inkább szintezd ki a jewelcraftot és készits magadnak egy fealsteal boart az hetvenes malac,30 másodpercig harcol meletted charge-ol és a trinket 68 ap-t is ad.Bg-re néha berakom most is ezt a malacos trinketet igaz sokat nem ér de le lehet vele döbbenteni az ellenfelet.
  • Oldern the 1st
    Ez nem RP channel.
    Bárki indíthat Death Knight-ot.
  • kar
    arénában nem de bg-n lehet használni
  • gabeone
    Lehet tudni, hogy a halállovagként milyen kasztok születek majd újjá?
  • tigeroo
    hy! haveromékkal voltunk scholoban és egy questet megcsináltunk amiben ez volt a jutalom...szerintetek ezeket a drágákat lehetne arenában használni, megérné-e?:D
  • Shortstop
    rugónál melyik talent ággal érdems szintezni?
    tudom hogy ésszerűnek hangzik a combat de akkor a másik kettő milyen helyzetekben, hova ideálisabb?
  • Warden
    Igazából a paladin retri setje sem ideális és a t4-es setel kell ötvözni meg ugy kell kikövezni hogy meglegyen a 79 hit rating.Amennyiben valaki csak az s1-et használja annek lófütty agilitije és intellektje nem lesz ill elmisselget.Azért alapnak nem rossz és kis átalakítással használható akár maggi-ig is ha jár még oda valaki.Viszont könnynen beszerezhető és nem drop függő.
  • Botond #117732
    Csak a feral druid nem. :-P Annak s1 egy fos. :-P Mert minket mindenki csak bánt, még a blizzard is. Givf feral druid lovein. :-P
  • Count Adyn
    Ez jó:DD
  • WiLDoR
    "Egyébként ezzel az S1 honor gearrel elég jó tápot kapott a warlock meg a mage szerintem"

mert a többi class nem, mi?
    (semmivel se kapott több tápot, mint a többi class)
  • Unknow
    Hm...hát a casterek se jártak rosszul, nálunk most pve - pvp gear keverés van. S1 + something pve gear azért nem rossz dolog, mi ezzel szoktunk HC-t menni. Eddig bevállt...

Egyedül az zavar,hogy mostmár minden második ember ugyanúgy néz ki, és oda az egyediség a karakterekben.

Aréna meghát....poén mikor összefutunk 1300-1500 ratinges venge + s1 gear combos idiótákkal, és meg se tudnak mozdulni, aztán meg nézünk mikor a mercis groupoktól meg ki kapunk. Itt azért asszem kijön a skill ^^

Egyébként ezzel az S1 honor gearrel elég jó tápot kapott a warlock meg a mage szerintem :)
  • shaime01
  • [HUN]Crassus
  • Tatyla
  • eLiXir
    :DDDDDDDDDDDDDDDddddddddd
  • Bhalage
    ez vmi álreg lehet :d
    lynx!
  • raziel.
    húzd a forrásodat a fütyidre -.-
  • Oros12
    Ebből http://mooo.sytes.net/page.php?3 honnan tom hogy megöltétek őket?:S