World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Õk már tavaly is kísérleteztek egy WSG versennyel az amerikai lanwaron, ott is a blizzard segített nekik szervert csinálni, stb.
.. a leöntesz colával meg a giccsbe hajló hasonlat z ibolya és a wc közt azért jellemez.
A serezõs meghívást meg szerintem ne fogadd el ad egy nem neked való ad kettõ ott nem colával öntenek le.
Lejárt ismét 1 hónap és én a bankkártyás fizetést választottam. Megis adtam neki minden adatot helyesen, de mégis hibát ír ki(Payment Rejected). Egyszerüen nemértem mi lehet a baj.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Deikath
a karavánnál mi a spell dmg buff szöveg kominácioja? (most elwynben van)
Dartonnak is igaza van, nem jó dolog másokat fikázni, mert esetleg arcra esünk. De nem vagyunk egyformák, valaki úgy tanul, hogy minden faszságot megkérdez és elmagyaráztat, van aki meg úgy, hogy hirdeti a tutit, aztán néha szólnak neki hogy nem úgy van az... Ez a dolog is elsülhet jól...
Minap megkérdeztem egy másik druidát, hogy ugyan miért tett arra a talentre amire, aztán kiderült, hogy tökre félreértelmeztem, és az egy jó talent. Ma megkérdezték tõlem, hogy ugyan miért enchantolok 120 armort a köpenyemre, mert hogy medvéknek nem szorzódik fel. Szerintem igen, mások szerint nem. Én gyorsan lemértem a saját köpenyemmel, szerintem igen, más lemérte más köpennyel, szerinte nem. Úgyhogy most további nézegetem a témát.
Azt akarom ebbõl kihozni, hogy a fejlõdést a kommunikáció hozza, mert ha Crassus nem mondja hogy mi a helyzet a shield blockkal, akkor nem derül ki sohase vagy neki / vagy a többieknek, hogy az nem úgy van.
Az meg, hogy a kommunikációja esetleg furcsa, azzal nem lehet mit kezdeni. Felnõtt ember, nem azért fog megváltozni mert itt a fórumon oltják a többiek... Célszerû tényleg átugrani a postjait, és nem idegeskedni rajta. Vagy megtanulni elviselni. Az élet a túlélésrõl szól, és aki sokat idegeskedik, az a kontra-szelekció áldozata lesz elõbb-utóbb 😊
Amúgy kösz, de nem azért írtam, hogy babérokat arassak vele, hanem hogy belássák egyes emberek:
-fórumban igenis van beszólogatás, mert nem tudsz úgysem visszaütni <#bee1>#bee1>
-itt csak a stílusod és a szöveged alapján ítélnek meg, barátaid száma, bicepsz-átmérõ, és egyebek nem számítanak
-szívesen rugok bele fekvõ emberbe (na jó, ez nem igaz), de ez nem csak Crassus-nak szólt
-get off my internet <#idiota>#idiota>
-megyek kardigánt venni (azt hiszem ezt javasolták) <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
-Jó lenne egy követelmény a fórumra. Maximális arcméret. 100 darabra kéne szétesned, hogy beférj! <#wilting>#wilting>
-Az idõ rabja vagy. Nem mindegy mikor szól be? Reggelire, vacsorára vagy hajnal 4-kor?
-Ne haragudj, de az ilyen stílusú embereknek játékban nem szólok be. Egyszerûen elkerülöm. Gondolj erre is, hátha ezért nem anyáznak rád (tudod nem mindenki kezeli ezzel a módszerrel emberi kapcsolatokban fellépó problémáit).
-Hidd el, vannak jó dolgok abban amit mondasz, de úgy árnyékolja be õket a stílusod és önimádatod, mint egy szál ibolyát az összedõlõ wtc. Remélem ebbõl érzed az arányokat.
-És nehogy azt hidd, hogy ez nem beszólás: most leöntesz kólával? <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Mert most ilyen mártír pózba merevedtél, jó magasra dobod a labdát, szinte te fogod a "beszólogatók" kezét és csapod le magadnak, aztán természetesen vérig vagy sértve. Kérdés, hogy mi kell ahhoz, hogy ez az erõszakos direkt marketing befejezõdjön?
Furcsán hangzik,de még én is (aki ugye SG szinten Káknub vagyok a karimhoz) rengetegszer adok taktikai/"öltözködési"/talentezési tanácsot warri kollégáknak....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
dedikalt fénykép 10€
!
anti hero
Mellesleg én ilyen felhúzós srác vagyok és az is maradok....
ez nem vet rád éppen jó fényt, annak ellenére, hogy akár igazad is lehet.
az ilyen postokon nem felhúzni kell magát az embernek, hanem szimplán túllépni rajta, mintha ott se lenne.
én már megtanultam ezt, javaslom esetleg neked is 😊
/peace
Adsz egy autógrammot mester? Vagy felvehetlek emesenre? Csak, hogy a haveroknak mutogathassam, hogy nekem ott vagy a listámban... <#eplus2>#eplus2>
Vannak oylan emberek itt a fórumon akiknek tökmindegy mit irsz be igy is ugy is lehurrognak, én egyszerûen nem olvasom el õkt mit reagálnak mire több oknál fogva.Qrvára nem érdekel a véleményük mert a segítõ vagy véleményezõ szándék nélkül fröcsögnek egy jót majd megtörlik a szemüveüget vesznek fel még egy kardigánt és büszkék rá hogy megeint hogy beszóltak x y-nak.
The World Series of Video Games (WSVG) announced today the highly-anticipated plans for its 2007 season, including venues around the globe, a new circuit structure, $750,000 in cash prizes, and several titles never before offered in the world's top gaming competitions.
Matt Ringel, President of the WSVG, tonight announced the games set to feature in the World Series of Video Games 2007 in his latest video on thewsvg.com. This was the fourth such video released and the WSVG had clearly been saving their biggest surprise for last. The 2007 series will feature four titles as well as a fifth that will vary depending on the event. The four main titles, two for PC and two for console, are as follows:
▪ World of Warcraft: The Burning Crusade (PC)
▪ Quake 4 (PC)
▪ Fight Night Round 3 (Console)
▪ Guitar Hero 2 (Console)
The addition of World of Warcraft will come as a surprise to many but Ringel stated that the WSVG had been working with Blizzard Entertainment, the developers, for some time and describes World of Warcraft as "the world's biggest game bar none". The game will be played in a 3v3 PVP Arena format and replaces Counter Strike 1.6 as the main team-based PC game.
MInd a horda es mind az ally oldalon levo "meghatazozo" jatekosok kozt rengeteg tisztelom akad aminek ugye van elozmenye es aktualtasa.
Szoval
a multkor egy bolhanyi elirasbol elefantot akartal keriteni pusztan ROSSZINDULATBOl ugy,hogy soha egyetlen MASODPERCRE SEM jatszottal meg velem.Akkormeg MI A FASZT AKARSZ? /elnezest a 18 even aluliaktol/ majd ha jatszol velem es talalsz benne kivetnivalot majd akkor es csakis akkor jogod lesz lehuzni.
Szoval csak egyvalamit modnhatok neked HUZZ A RETKES PICSABA! Etve vagyok?
Older es Lynx kommentjeire reagaltam te meg jossz itt hajnalok hajnalan es nemtudod megallni,hogy be ne szolj....
Papolsz itt alsagos magatartasrol meg szanalomrol kozben meg....lathatjuk mi tortenik ugye.
UGORD at ha en irok es kesz,nemhiszem,hogy tul nehez dolog lenne.
Egy szo mint szaz, szerintem nagyon kavesen engedhetnek meg maguknak ezt a hangnemet, es ok vannak annyira bolcsek hogy tudjak, hogy minel tobbet tud az ember annal inkabb rajon a sajat hianyossagaira, tehat nem masokat kell kinevetni, hanem elgondolkodni es onkritikat gyakorolni.
Annyira szanalmas ez, mintha egy fellabu ember hasat fogva, karorvednve nevetne ki egy mozgaskeptelent, hogy neki meg nala is rosszabb.
Legutobbi badarsagod ota azert remelem megtanultad, hogyan mukodik a crushing es a shield block. 😉
Rengeteg ember van aki megvette TBC-t elõtte sosem wowozott felhúzta magát küldikkel 70-re sosem volt egyetlen komolyabb instában sem és iszonyatos badarásgokat kérdez a saját klasszával kapcsolatban.
Jó 5-let amit írtál,hogy egy Ony attument vagy 1-2 fullos MC vagy valami komolyabb küldisorozat is elõfeltétele kellene,hogy legyen az outlandsre való átjutásnak.Bár ez már úgyis elmarad,de ötletnek jó...
Megjegyzem erõsen kibukott a mi guildünkben is ezekkel a 10-es 25-ös instákkal egyes játékosok egyéni teljesítményeinél a rengeteg hiányosság amire ugye 40-es instában nemlehetett igazán felfigyelni...
Hülye dolog,de pl. én rengeteget pvp-tem illetve pvp-zek és nagyon meglátszik az,hogy aki életében nemvolt BG-ben és csak a statikus fightokhoz van szokva az most komoly gondokkal küszködik 1-1 bosson vagy treshen.
Crassus, hát... mitmondjak...kabbe! ;-)
Más kérdés,hogy már majdnem exalted vagyok,de egyetlen rohadt T4-em sincs😛😊
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
A halál csupán a kezdet...