World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom, h nem ez a post lényege, de shatteredben tényleg jobb, ha egy meele öli az addokat, mert magek 3 mob után oom mennek, mivel ott nem lehet kiteolni a mobokat. BMben viszont tényleg a mage a nyerõ.

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Amugy egy baj van ezzel a topikkal , hogy ha ennyire pörögnek a postok akkor az ember nem mindig olvassa el öket sztem ,bár hangsulyozom ,hogy ez csak szimplan maganvelemény,persze lehet h nem mindenki siet ugy mint en...inkább játszon az ember ha teheti ld. fekvés hajnali 4 , kelés dél.<#hehe>

Kriger
Ez tényleg korrekt és eltalált hsz. <#worship>

@Elsö bekezdés:nálunk is volt tegnap egy baromarcu aki beszélt chuck norrissal idõ elött,mégis lement,bár a gyerek azonnal repult.

en is orultem a talalkozasnak, puszi 😉

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Published Today at 3:41 AM CET
Õk már tavaly is kísérleteztek egy WSG versennyel az amerikai lanwaron, ott is a blizzard segített nekik szervert csinálni, stb.

s0n1c
már megint csak az indokolatlan agresszió...

btw nem wc, hanem wtc...
Helyes kötött mellény is megteszi valami nagyoncímeres díszítéssel a zseb részen, természetesen jól betûrve a gatyádba hogy legyen benne valami ha érted mire gondolok.

.. a leöntesz colával meg a giccsbe hajló hasonlat z ibolya és a wc közt azért jellemez.

A serezõs meghívást meg szerintem ne fogadd el ad egy nem neked való ad kettõ ott nem colával öntenek le.
Létszi segitsetek!
Lejárt ismét 1 hónap és én a bankkártyás fizetést választottam. Megis adtam neki minden adatot helyesen, de mégis hibát ír ki(Payment Rejected). Egyszerüen nemértem mi lehet a baj.

vigyáz mert még elibzza magát ! 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Crassus a jelenlegi talenteddel tankolsz kharazanba ?

Deikath

The Garrett
mindig az elsore kell nyomni asszem.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

s0n1c
talán az eddigi legértelmesebb post az egész wow topicban <#eljen>
kontra-szelekció 😄DDDDDDD

a karavánnál mi a spell dmg buff szöveg kominácioja? (most elwynben van)

Abszolut igaza van Crassusnak, minden klánban elõfordulnak azok az emberek, akik nincsenek hozzászokva a gyors reakcióidõhöz, és ez annál jobban kihat a raid teljesítményére, minél kevesebb fõböl áll. Nálunk is vannak akiknek meg kell tanulni játszani, és sajnos olyanok is vannak, akiken látszik, hogy nem fognak túllépni saját korlátaikon. Szerintem minden klán küzd ezekkel a problémákkal, még a pro über raidklánok is. A kérdés az, hogy mennyi idõ alkalmazkodni az embereknek az új játékstílushoz.

Dartonnak is igaza van, nem jó dolog másokat fikázni, mert esetleg arcra esünk. De nem vagyunk egyformák, valaki úgy tanul, hogy minden faszságot megkérdez és elmagyaráztat, van aki meg úgy, hogy hirdeti a tutit, aztán néha szólnak neki hogy nem úgy van az... Ez a dolog is elsülhet jól...
Minap megkérdeztem egy másik druidát, hogy ugyan miért tett arra a talentre amire, aztán kiderült, hogy tökre félreértelmeztem, és az egy jó talent. Ma megkérdezték tõlem, hogy ugyan miért enchantolok 120 armort a köpenyemre, mert hogy medvéknek nem szorzódik fel. Szerintem igen, mások szerint nem. Én gyorsan lemértem a saját köpenyemmel, szerintem igen, más lemérte más köpennyel, szerinte nem. Úgyhogy most további nézegetem a témát.
Azt akarom ebbõl kihozni, hogy a fejlõdést a kommunikáció hozza, mert ha Crassus nem mondja hogy mi a helyzet a shield blockkal, akkor nem derül ki sohase vagy neki / vagy a többieknek, hogy az nem úgy van.
Az meg, hogy a kommunikációja esetleg furcsa, azzal nem lehet mit kezdeni. Felnõtt ember, nem azért fog megváltozni mert itt a fórumon oltják a többiek... Célszerû tényleg átugrani a postjait, és nem idegeskedni rajta. Vagy megtanulni elviselni. Az élet a túlélésrõl szól, és aki sokat idegeskedik, az a kontra-szelekció áldozata lesz elõbb-utóbb 😊

picket
Hirtelen nem jutott eszembe nagyobb és veszélyesebb <#idiota>
Amúgy kösz, de nem azért írtam, hogy babérokat arassak vele, hanem hogy belássák egyes emberek:
-fórumban igenis van beszólogatás, mert nem tudsz úgysem visszaütni <#bee1>
-itt csak a stílusod és a szöveged alapján ítélnek meg, barátaid száma, bicepsz-átmérõ, és egyebek nem számítanak
-szívesen rugok bele fekvõ emberbe (na jó, ez nem igaz), de ez nem csak Crassus-nak szólt
-get off my internet <#idiota>
-megyek kardigánt venni (azt hiszem ezt javasolták) <#idiota>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
posted apr1?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Had gratuláljak. A példa különösen jó volt!

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

tomee14
pls #105401

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

ez jó volt<#taps>

omg ! veled szivesen söröznék! 😄DD

picket
-Jó lenne egy minimális játéktudás követelmény Outland-re, ami nem úgy néz ki, hogy "lvl58", de akkor hogyan? Noobnak, lámának nem lehet Ony kulcsa? Hogyafenébene!
-Jó lenne egy követelmény a fórumra. Maximális arcméret. 100 darabra kéne szétesned, hogy beférj! <#wilting>
-Az idõ rabja vagy. Nem mindegy mikor szól be? Reggelire, vacsorára vagy hajnal 4-kor?
-Ne haragudj, de az ilyen stílusú embereknek játékban nem szólok be. Egyszerûen elkerülöm. Gondolj erre is, hátha ezért nem anyáznak rád (tudod nem mindenki kezeli ezzel a módszerrel emberi kapcsolatokban fellépó problémáit).
-Hidd el, vannak jó dolgok abban amit mondasz, de úgy árnyékolja be õket a stílusod és önimádatod, mint egy szál ibolyát az összedõlõ wtc. Remélem ebbõl érzed az arányokat.
-És nehogy azt hidd, hogy ez nem beszólás: most leöntesz kólával? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Te, egyet árulj már el. Kezdetek óta csinálod az önreklámot elég átlátszó módon, ezzel elég egyértelmû és érhetõ reakciókat kiváltva az emberekbõl. Mit vártál és mire számítottál, mit érsz el vele?
Mert most ilyen mártír pózba merevedtél, jó magasra dobod a labdát, szinte te fogod a "beszólogatók" kezét és csapod le magadnak, aztán természetesen vérig vagy sértve. Kérdés, hogy mi kell ahhoz, hogy ez az erõszakos direkt marketing befejezõdjön?

[HUN]Crassus
1x 1x össze is szólalkoztam emberekkel akik csak akkor képesek normálisan"melózni" ha a Boss egy sarokban állva fight elejétõl a végéig üti a tankot és csáááááá.Komolyan sokaknak szinte újra kellett tanúlni a karijukkal játszani....és az,hogy nemtudunk igazán faszán haladni kharában vagy még csak most dõlt el Gruul ez ennek a 2. tanulófázisnak az oka.Megjegyzem udvariasságból sosem nevezünk meg senkit névszerint pedig komolyabb guildekben igencsak rövidtávon lenne eltanácsolva az illetõ....a túlzott szolidalitás és családias hangulat sokszor a raidjeink rovására megy.Persze 1-2 Officernél el-el szakad a cérna és akkor keményebben kiosztanak embereket,de nem ez a jellemzõ hiszen a játék a lényeg ugye csakhát nagy visszatartó erõ az a pár mókus akinek még belekell rázódnia a "mozgó" harcokba.
Furcsán hangzik,de még én is (aki ugye SG szinten Káknub vagyok a karimhoz) rengetegszer adok taktikai/"öltözködési"/talentezési tanácsot warri kollégáknak....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

autogrammz 5€
dedikalt fénykép 10€

!

anti hero

[HUN]Crassus
Figyelj aki hajnali negyed 4-kor arra veszi a fáradtságot,hogy köcsögmódon beszóljon azzal nembeszélek úriember módjára!
Mellesleg én ilyen felhúzós srác vagyok és az is maradok....

valahol egyetértek veled, de nem biztos, hogy a véleményed úgy kell kifejezni, ami nyomdafestéket se nagyon tûr.
ez nem vet rád éppen jó fényt, annak ellenére, hogy akár igazad is lehet.
az ilyen postokon nem felhúzni kell magát az embernek, hanem szimplán túllépni rajta, mintha ott se lenne.
én már megtanultam ezt, javaslom esetleg neked is 😊

/peace

a karavánnál mi a spell dmg buff szöveg kominácioja?

Kriger
"MInd a horda es mind az ally oldalon levo "meghatazozo" jatekosok kozt rengeteg tisztelom akad aminek ugye van elozmenye es aktualtasa."

Adsz egy autógrammot mester? Vagy felvehetlek emesenre? Csak, hogy a haveroknak mutogathassam, hogy nekem ott vagy a listámban... <#eplus2>

lol

Van benne valami, mitöbb néhány játékos még meg is van róla gyõzõdve hogy kiváló gamer.Egyik mágusunk aki az melett hogy iszonyat öncélú a karakterét csak arra tudja használni hogy a healer mellöl aki jelen esetben a felesége, lõje a bosst.A mély pont az volt velük kapcsolatban mikor ezen mágus ideológiát is talált arra hogy pl black morassban vagy shattered hallsban miért nem neki kell az addokat összeszedni hanem teszem azt szedje azokat egy retri paladin.A megoldás egyszerû nem kell velük instába menni én is azt teszem.

Vannak oylan emberek itt a fórumon akiknek tökmindegy mit irsz be igy is ugy is lehurrognak, én egyszerûen nem olvasom el õkt mit reagálnak mire több oknál fogva.Qrvára nem érdekel a véleményük mert a segítõ vagy véleményezõ szándék nélkül fröcsögnek egy jót majd megtörlik a szemüveüget vesznek fel még egy kardigánt és büszkék rá hogy megeint hogy beszóltak x y-nak.

The World Series of Video Games (WSVG) announced today the highly-anticipated plans for its 2007 season, including venues around the globe, a new circuit structure, $750,000 in cash prizes, and several titles never before offered in the world's top gaming competitions.

Matt Ringel, President of the WSVG, tonight announced the games set to feature in the World Series of Video Games 2007 in his latest video on thewsvg.com. This was the fourth such video released and the WSVG had clearly been saving their biggest surprise for last. The 2007 series will feature four titles as well as a fifth that will vary depending on the event. The four main titles, two for PC and two for console, are as follows:

▪ World of Warcraft: The Burning Crusade (PC)
▪ Quake 4 (PC)
▪ Fight Night Round 3 (Console)
▪ Guitar Hero 2 (Console)

The addition of World of Warcraft will come as a surprise to many but Ringel stated that the WSVG had been working with Blizzard Entertainment, the developers, for some time and describes World of Warcraft as "the world's biggest game bar none". The game will be played in a 3v3 PVP Arena format and replaces Counter Strike 1.6 as the main team-based PC game.

[HUN]Crassus
+r

[HUN]Crassus
2 ev alatt tobbszaz emberrel jatszottam rovidebb-hosszabb ideig es egyikuksem mondta egyetlenegyszersem,hogy szar vagy nemjovok veled tobbet kuldizni/instazni,pvp-ni stb.stb.A szerverunk 2.legeredmenyesebb hordas guildje a mienk es a legeredmenyesebb magyar is egyben aminek alapitas ota aktiv es hasznos tagjakent tevekenykedem.
MInd a horda es mind az ally oldalon levo "meghatazozo" jatekosok kozt rengeteg tisztelom akad aminek ugye van elozmenye es aktualtasa.
Szoval
a multkor egy bolhanyi elirasbol elefantot akartal keriteni pusztan ROSSZINDULATBOl ugy,hogy soha egyetlen MASODPERCRE SEM jatszottal meg velem.Akkormeg MI A FASZT AKARSZ? /elnezest a 18 even aluliaktol/ majd ha jatszol velem es talalsz benne kivetnivalot majd akkor es csakis akkor jogod lesz lehuzni.
Szoval csak egyvalamit modnhatok neked HUZZ A RETKES PICSABA! Etve vagyok?

[HUN]Crassus
KI nevettet ki kit??
Older es Lynx kommentjeire reagaltam te meg jossz itt hajnalok hajnalan es nemtudod megallni,hogy be ne szolj....
Papolsz itt alsagos magatartasrol meg szanalomrol kozben meg....lathatjuk mi tortenik ugye.
UGORD at ha en irok es kesz,nemhiszem,hogy tul nehez dolog lenne.

Arra utalok, hogy ne nezzunk le masokat, amikor tudjuk, hogy nekunk is eleg sok hianyossagunk van. Ha mulik rajta, ha nem, igencsak alsagos magatartas az ilyen. (Es nyilvan ezen is mulik, mint ahogy sok aprosagon. Persze overgearelten Karazhan elso nehany bossanal temerdek hibat el lehet kovetni, de ez az alpari stilus akkor is visszataszito akarmilyen komolyan veszi a jatekot.)
Egy szo mint szaz, szerintem nagyon kavesen engedhetnek meg maguknak ezt a hangnemet, es ok vannak annyira bolcsek hogy tudjak, hogy minel tobbet tud az ember annal inkabb rajon a sajat hianyossagaira, tehat nem masokat kell kinevetni, hanem elgondolkodni es onkritikat gyakorolni.
Annyira szanalmas ez, mintha egy fellabu ember hasat fogva, karorvednve nevetne ki egy mozgaskeptelent, hogy neki meg nala is rosszabb.

jah mert ezen mulik...

Sanda gyanum, hogy Naxxramas neked is komoly fejtorest okozott volna. 😄
Legutobbi badarsagod ota azert remelem megtanultad, hogyan mukodik a crushing es a shield block. 😉

[HUN]Crassus
Figy én elég sokat olvasok EU/US fórumokat ha éjszakás vagyok és ledöbbentõ topikokat írnak 70!-es karik /fõleg warrior totyikot nézegetem/
Rengeteg ember van aki megvette TBC-t elõtte sosem wowozott felhúzta magát küldikkel 70-re sosem volt egyetlen komolyabb instában sem és iszonyatos badarásgokat kérdez a saját klasszával kapcsolatban.
Jó 5-let amit írtál,hogy egy Ony attument vagy 1-2 fullos MC vagy valami komolyabb küldisorozat is elõfeltétele kellene,hogy legyen az outlandsre való átjutásnak.Bár ez már úgyis elmarad,de ötletnek jó...
Megjegyzem erõsen kibukott a mi guildünkben is ezekkel a 10-es 25-ös instákkal egyes játékosok egyéni teljesítményeinél a rengeteg hiányosság amire ugye 40-es instában nemlehetett igazán felfigyelni...
Hülye dolog,de pl. én rengeteget pvp-tem illetve pvp-zek és nagyon meglátszik az,hogy aki életében nemvolt BG-ben és csak a statikus fightokhoz van szokva az most komoly gondokkal küszködik 1-1 bosson vagy treshen.

#105401 hja, mûködik
Crassus, hát... mitmondjak...kabbe! ;-)

[HUN]Crassus
látod ezért jó MT-nek lenni.... én mindíg kapok invet ha online vagyok😛😊
Más kérdés,hogy már majdnem exalted vagyok,de egyetlen rohadt T4-em sincs😛😊

[HUN]Crassus
Kakukk

tomee14
nem úgy értem (nem vok tudatlan 😄) hanem hogyha egy külnö accot akkarok csinálni ugy jo e?

nem kaptam kara invitet ma este, és ilyenkor kiesik midnightból a kesztyû hogyaza :@ 20ból egyszerse kb...

10 napossal nem tudod feltölteni a saját accod 😊

tomee14
ha van egy rendes accountom amibõl már lejáccottam a 30 napot egy ideje akkor a 10 napos accountot nem tom kihasználni?

Fenrir
20-as szintû mágusom az út közepén maradt, még a rested xp sem pörög 😛

A halál csupán a kezdet...

Chrystopher
Beengedett

TDC Geronimo
Most milesz

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fenrir
Beengedett az elõbb, játszottam 10 percet, kaptam egy dc-t (az én netem szakadt meg) aztán újra ugyanaz a probléma :\

A halál csupán a kezdet...