166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#117847 nagyon ott van :) -
#117845 a legjobb amikor kifutnak vandarral mert megijed az agrotól:D 5%on reset! -
#117844 Persze sok ilyen nub van, de ezert vagyunk mi =D palatower ftw :y -
#117843 Alapvetően jó lenne ez az új av, ha 40-40 olyan emberrel lenne feltöltve mindkét oldalon, akik vágják az új rendszert és értik is, hogy mit kéne csinálni. Valóban egy kis epicus BG lehetne belőle, dehát ami most van azért az nagyon messze van még tőle. Az egész nem szól másról csak a honorfarmról sajna, amikor 3 torony még in conflict de a gyökér már kiabálja hogy "GO KILL VANDARR FFS NUBS" na azt nagyon megcsapnám -.- -
#117842 jah akkor enis ott voltam, nub BResek voltak mindenhol :D ... mondjuk szemetseg hogy egyenlore csak a horda hasznalhatja ezt, remelem majd valamikor beepitik a wowba hogy lehet premade AVt csinalni, legalabb szep harcok lennenek mint most horda premade oldalon ... mindenki tudja mi a dolga, van vedelem is meg ilyenek -.- -
#117841 mi baj van vele? =) -
#117840 ez igen :) -
WiLDoR #117839 nálunk pár napja volt olyan (én speciel mondjuk nem voltam online, partytime volt, másnap mesélték a guild csatin), hogy guild-ből bementek 17-en pár av-re, aztán szegény alli köpni-nyelni nem tudott, egy deka bonus honort se szereztek egész éjjel...
preform av ftw ^^ -
#117838 na igen, most av-zek, már vanddar előtt vagyunk de galv még mindig áll...sztem AV-t mostmár ownolni fogjuk egy ideig.. -
WiLDoR #117837 "..es olyan nub gearbe vagy mint nekem 2 karim"
hát nem kötözködés, de a te gear-ed ló**sz tatyiéhoz képest. (az mondjuk más tészta, hogy az endgame content-hez egy részéhez bőven elég)
tatyla-t meg ne basztassátok, qrvajó arc, tanulhatnátok tőle minden téren. -
#117835 huha nemtom mivan ma de...kb. 15. AV meccsemet nyerem (bs horda)!!!és...ilyen 500-600bonus honort kapunk! kurva nagy a lagg nálunk is, náluk is(sztem rosszalkodnak a bg szerverek) és az alli képtelen bevenni a bázisunkat, egyszerüen lerusholjuk őket...
ty a 8,000 honort :P -
#117834 6%? -
#117833 dispell miatt jól jön a subtlety -
#117832 tevagy -
#117831 most már állítsd le magad:d -
#117830 nub -
#117829 ha meg lődözni is akarsz akkor ilyet -
#117828 Helyes, meg a vegen normalis ember valik beloled =P -
#117827 én ilyennel
tolnám
-
#117826 hát nem vágoma druidát de inkább omenre rakj mint a threates talentre 1 pontot. -
#117825 húdedurva valaki :d -
#117824 Kerdesre kerdessel valaszolsz,gg... nem tudom mit kepzelsz te magadrol, de biztos hogy tobbet mint ami valojaban vagy. Nekem kb ennyit ersz, ezt a par sort, ne is vard hogy teleirok egy oldalt azzal hogy eddig kb mennyit tettel hozza a topichoz ... foleg hogy akkor azzal jonnel hogy "OMGmutasdmegholcsinaltam", azt meg vegkepp nem valalom hogy atbujjam az utobbi par het/honap Ragnar-faszsagat. -
#117823 Légyszi segitsetek
nem tudok dönteni 2 talent elosztás között aréna / bg / world pvp-re lesz ez az elosztás.
De nem tudok dönteni 2 lehetséges talent elosztás között
1. 10/11/40
vagy
2.
13/0/48
-
#117822 majdnem megpróbáltam megértetni veled azt amit úgysem lehet, de inkább maradok a jól bevált módszernél:
NUB -
#117821 bla -
#117820 ez eddig az összes versenyzőt lekörözi.
crash haverod a nyomába se érhet, de még csőkujts se volt ekkora profi HC RAIDER:D (pedig ő aztán ki tett magáért) -
#117815 úristen, ez nekem is sok -
#117813 "ne is figyelj ezekre , itt a kockákat/progresselöket lenézik , a casualokat meg megértik ..."
lol már, mióta pozitív jelző a kocka, akit irigyelni és tisztelni kéne? :D
lehetsz büszke magadra hogy fél életed a gép előtt töltöd, senki nem tiltja meg. de ne egy fórumon verd róla a nyálad, pláne nem ilyen primitív stílusban.
ha jól emlékszem, legutóbb is miattad kellett törölni ebból a topicból, néha eszedhez kaphatnál... -
#117812 rogue vagyok ez mindenre választ ad. (pwn pwn pwn) -
eLiXir #117811 kivagy? geared? 24/7? kaknub -
#117810 na takarodj a picsába innét! :d -
eLiXir #117809 najo tudtok valami erosen viszalyoktol mentes magyar wow forumot ? : d -
#117808 add meg a számod, vagy vegyél fel msnre!!!
megyünk insta nub kamon -
#117807 egyetlen egyszer transzfereltem eddig és ez igy is marad a gearemröl meg annyit hogy wws-t megnézheted elég jol kezelem a lockot már,és nem tudom hogy ki vagy te itt hogy csak ugy véleményt alkotsz emberekröl akiket nem is ismersz,irl beszélgetnénk lehet nem igy gondolnád,de hát gép mögül vagánykodni könnyü.
a másik dolog ugyan ugy lehet az ember párjának is valami hobbyja és igy könnyebb toleráni a másikat...
este 20.00-tol meg szerintem már egy 34. éves embernek mint én nem az a fontos hogy bulizni járjon a haverokkal...
és nincs semmilyen jogod a gearemet fikázni,majd ha annyit fel tudsz majd mutatni mint én akkor pofázhatsz... -
#117806 ne ijeszd el, mert aztán megint hiány lesz a fajtájából :( -
#117805 4 órás alvást heti 4szer semmiért nem vállalnám be (melón kívül) -
Bhalage #117804 en a BSrol jottem el mert elfogytak a kulfoldiek, te magadfajta retardalt faszkalappal meg inkabb nem grpolok.. ennyi
+ te vagy eltevedve, de szuklatokorod es csokkent ertelmi szinvonalad miatt nem is varom hogy megertsed amit mondok, eleg ha fako tekinteteddel es habzo szaddal beirsz vmi hulyeseget megint, max nevetunk egy jot, ugy is allando viccelodes temaja vagy a guildcsatin. -
#117803 van ugy hogy délutánonként kicsit szunyálok a kisebbik lányommal egy olyan félóra-órát,az elég sokat jelent,mert ha esetleg elmarad az másnap érzem rendesen,amugy ezen felül meg délutánonkát 100%-osan a családdal és az asszonnyal vagyok és kiegyensulyozott a házaséletem is... -
#117802 És ha havonta egyszer raidelek, miközben altozom épp? :D -
Bhalage #117801 ..es olyan nub gearbe vagy mint nekem 2 karim, te nem vagy HC raider , csa kegy guild- es serverjumper aki most atment BRbe es farmbossokon osszeszedi a lootot. amugy meg hck nem 3- meg 4szer raidelnek hanem majd minden nap
semmi bajom veled de intelligens ember nem vetit es szted ha 1 heten 7napbol 4et elbaszol es nem a valos eletben toltod pedig ott is tolthetned a csaladoddal es a barataiddal az tokre ok? :D
sztem igenis beteg vagy es ha lenne felesegem meg 2 lanyom basznek a 4 nap raidre