World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wildor ez nem meglepõ. A Blizz saját bevallása szerint is a hordával játszik. A Hordának minden könnyebb, sokkal faszább dolgaik vannak. Alli oldalon sokkal nagyobb eredmény fejlõdni. Ráadásul a Black ravens szerint (is) a kis pöcs vérpistikék is hordások, a felnõttek inkább allisok. Ezzel egyetértek. 1000x több a kis köcsög hordás mint az allis.
picket
Leghasznosabb mindig a NE racial marad: wisp spirit! Hli-ben minden másnál imbább <#idiota> Többi faj racialja ratyi.

&#3237;_&#3237;

nincs mit nézni rajta, tökéletes vagyok <#vigyor><#zavart1><#beka2><#vigyor3><#idiota>

"de persze mindenkinek mas tetszik meg mast szeret"

pontosan, ezért is irtam le, hogy "szerintem" melyik racial, hogy néz ki 😊
ofcoz' ettõl meg másnak más fog tetszeni.
az meg megint tény, hogy a két legjobb racial-ja az ud-knek és az orkoknak van a játékban.
wotf+cannibalize és bloodakármi+hardiness kombók mellett a többi racial enyhén szólva is nevetséges, igen, még a be-k manatap/arcane torrent-je is...

konkrét példával is tudok szolgálni a blizzard hülyeségére.
cannibalize skálázódik pl. lvl 60 felett is, gift of the naaru meg nem.
na hol is itt a balance, mikor mindkettõ racial heal, nevezzük akárhogy?
érdekes, nemde?

Kriger: hát nemtom, nem mondom, hogy BE nem gay feeling, de összességében nézve az egész képet szertintem igencsak ennek a sornak a végén van...

s0n1c
lehet én vagyok akkor csak ennyire maradi (öreg trotty), de nekem óriási kontrasztban van a fantasy és az e-sport...
PVE reszet is lassan ertelmesse teszik

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

BEAST
igen , ennek enis orulok ... mondjuk egy ennyire unbalanced jatekkal nem tudom hogy szeretnek mindezt megvalositani

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
hat az arena resze... nemzetkozi versenyek meg minden jóság 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fenrir
No ezt nem tudtam, nálunk csak frost és arcane mage-ek vannak, õk ezekre a buildekre esküsznek.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Mégegyszer leírom, én ezt csak a spell sebzésre írtam. Ha meg nincs kitalentelve a heroic és nem tud ütni mert nincs rage akkor meg a tank a hibás, hogy nem tud gyorsan aggrot építeni.

Én amúgy nem azt mondtam, hogy ez nem jó talent csak éppen én máshová tettem volna. Pl egy Curatornál az offtank a harc teljes ideje alatt csupán Curator spelljét nyeli, fizikai ütést egyáltalán nem kap. Ott pl tökmindegy ez a pár száz damage differencia mert annyit úgy sem kap, hogy bajban legyen. Amúgy pont Curator az a boss ahol egyszerûbb a spelljét kihealelni mint OT-t használni, nekünk csak így ment le eddig. Bejött az MT spap altja és az evocation alatt a vampiric touch-csal szinte maxra húzta a party manáját.

Mighty
"20% alatt ugyebár csak egyetlen kasztnak ugrik meg a dps embertelenül, az a dd warrior amikor elkezdi spammolni az execute-ot."

Molten Fury-s fire mage DPS-e is növekszik 20% alatt.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

sry, a nokedliset csak 1x akartam 😊
"Mindegy, hogy 5000 a sebzés, vagy 4700, mert ugye ha 15k hp-d van, kapsz 3 darab 5000-est, akkor kakukk, ha talentelsz bigyómittoménmire, ami meg csökkenti a sebzést, akkor nem, tehát tényleg értelmetlen talent."

Ilyet általában a tankok, illetve a dd-k mondanak. A healerek meg nyelik a manapotikat, mint kacsa a nokedlit. Akármilyen raiden mennek a próbák, 50%, 45%, 40% és mindig elkúrja valaki, majd nevetve hozzáteszi, hogy sorry a kutyám ezt csinálta, azt csinálta, meg kutyát kellett menni sétáltatni, azért voltam afk, vagy azért nincs kirakva minden lehetséges sebzés csökkentõ talent proton, mert kell a heroic stike. A healerek meg nyelik a manapotikat és a flaskeket, mint kacsa a nokedlit.
nem vitatkozni akarok, mondom en csak a warlockrol beszeltem.

nem tudom teged mi zavar jobban - 2 sec silence vagy egy konstans curse of tongues (sztem utobbi a healer killer) nem beszelve arrol, hogy silencehez effektive ott kell lenni a delikvens mellett azaz melee radbaszhat ill utana konnyebben interruptolhat (pl loladin)..
cska sajat tapasztalataim es kerdesim, ha maskepp erzed akkor az sem baj 😊

anti hero

"draenei male 2h weapon combat anim design-ja egyenlõ a nullával pl."

Wildor, majd nézd meg egyszer, hogy staff-al hogyan harcol. Nekem nagyon bejön pl. amikor feldobja a jobb kezével, a bot pörög egyet a levegõben, majd elkapja a ballal és odasóz vele 😊

"racialjai nevetsegesek"

Nemtom 5v5ben 5 BElf jött ellenünk, a sok silence egy kicsit idegesítõ volt 😛

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

sztem ez cicagatya (van-e rajta) fuggo ;D

anti hero

picket
"Ork csaj" és a "jól néz ki" nem fér meg egy mondatban, bármilyen egyéb mondatrészekkel tarkítva. Különben is mindenki szellemi sérült, mert leszakadt arcú, vagy tehén, törpe, gnóm, homi miszteruniverzum karakterekkel játszik, vagy hosszú fülü bögyök helyén izmok, pálcikalábakon gurulok csajjal játszik. Get a life, ez mind csak dekor, és nem kell túllihegni, hogy milyen az animja. (Amúgy ha elveszed a sallangot, és jobban megnézed, akkor minden anim elég részletesen kidolgozott, csak parányi agyatok 4 frémet fog a 4000-bõl <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

Kriger
Wildor, ha a "human male enyhén gay feeling, ne male nagyon gay" akkor a BE male nem nagyon-nagyon gay?

miert lenne nubsag?

sztem karivalasztasnal a racial es a kinezett egyutt hatarozza meg hogy kinek mi tetszik.

es en foleg mint warlock kerdeztem, ugyanis en egyaltalan nem nezem sokba a be warlock ae silencet , manatapjat (CoTongue ill lifetap) igaz nincs high lvl be lockom (ork ud van) szal lehet hogy jo :p
viszont
ami nagyon bejott

udben wotf CANNIBALIZE (1000+hp /tick, combat use, allykon is cska hogy BEast irigykedjen ;d) ill kinezett (feketemacska a warlockcsaj melle musthave) ill castanim

orknal meg stunresist (a stun sztem a lock egyik legnagyobb ellensege hisz se wotf se trinket nem szed ki belole..
free spellpower 'trinket'
+5%pet dmg hat ez is tobb mint a semmi

es sztem mind2 race (ork male v ud female nagyon jol allnak a lock rucik, robe-k)

de persze mindenkinek mas tetszik meg mast szeret.
😊

anti hero

Lynx_TWL
ork csaj má megint noooooes:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

azon gondolkozz el hogy te magad hogy nézel ki<#hehe>

még mindig jobb, mint egy seggdugasz kis 3 pixel magas gnómot, vagy egy se eleje, se vége, csupaszõr, csupahát taurent nézni a monitoron 😊

Shongi
Hát...Be male tényleg jól van "design-olva" már persze ha egy homit keresel akit még ki is heréltek, nah akkor õ a te embered.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

racial miatt választani fajt nubság.
ezek szerint nub voltam, de sebaj 😊

hordában BE ami üt kinézetben, mindegy, hogy male vagy female (bár szvsz male jobb).
utána jön kinézetben az ork csaj (ork csajnak ráadásúl frankók a melee animjai is) és ud csaj (ud csaj melee combatanimja szerintem atomgáz, ezzel a szaltózással, valahogy nem illik bele az ud képbe nálam, de castanim baba nagyon), amik még frankók.
so-so troll csaj elmegy még (bár szerintem gagyin néz ki).
ezek elõnye, hogy nem húzzák az orrukat a földön, meg "emberszerû" a tartásuk.
aztán meg jön a többi görnyedhátú. tauren szerintem szimplán debilül néz ki, mozgó milkacsoki...

alliban human male enyhén gay feeling, ne male nagyon gay, bár combatanimja/castanimja jó. female szinten mindkettó faja.
gnóm az szimplán debil mindegy male vagy female.
törpét nem látni a sok szakálltól, animjai szerintem elég primitívre sikerültek.
draenei male egy dromedár állat, shoulder pozíciója enyhén félre van design-olva, pata helyett inkább lábakat kellett volna rá hegeszteni. ezen kívûl úgy röhög, mint egy herélt eunuch.
draenei csajnak nincsenek vállai, szinte minden nem nagyonepix shoulder cucc ratyin néz ki rajta, ha látszik egyáltalán (ud, be csaj hasonló szitu), ráadásúl a draenei combat/cast animok sem éppen viszik a pálmát, draenei male 2h weapon combat anim design-ja egyenlõ a nullával pl.

na kb. ennyi a kritika meg a személyes véleményem, lehet kötözködni 😊
persze ezen kívûl van sokminden, ami tetszik, de összességében szerintem a legjobban megdesign-olt faj a wow-ban most a BE (és azon belûl is a male BE)
minden téren...

ez a sima perl unitframe (nem az x-perl, az másképp néz ki)

csakis a kinézet miatt
wotf jó volt, de aoe silence kb ugyanannyira hasznos pvpben (fear meg nagyon nem hat rám, trinket/felhunter dispell ftw)

nézd meg Kungen-t Nihilum MTjét és hasonlítsd össze

<#szeret><#worship>

Akkor inkább iszok rumot 😄

Deikath

Az elso az utogetos saman +10% ap buffja, a masik pedig health II elixir (120hp).

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

a pancel szep, a karid ronda O_O.

devil miert csinaltal BE lockot ? (azonkivul hogy nolifer vagy:p)
racialjai nevetsegesek a ork ill udhez kepest sztem, csakis a kinezet miatt vagy komolyan miert? rp ? 😊
nemlattam a be female cast animjait, meg kellett volna nezni -.- de azon kivul sztem ud femalenek van a legkiralyabb animja

anti hero

Fenrir
Én is sok ilyet láttam vagyis nem láttam. Kicsit az sct menüt kipurgáltam, akkor már láttam hogy melyik instában vagyunk és mit ütünk éppen 😛

Btw milyen unitframe-et használsz? Ez nem ismerõs.

2 kérdésem lenne milyen buff ami a Commanding Shout mellet van balra, illetve milyen poti van a FLask és a Agility poti között ?

Deikath

Fenrir
Shield Wall? Hát nem tudom, alapból egy sikeres try-nál egyáltalán nem is kell, ha el kell nyomni akkor ott úgyis baj van. Mint írtam 5s lehet hosszú idõ, de annyira szvsz mégsem az, hogy addig a healer felspiritelje magát pl ha már manahiány volt. 20% alatt ugyebár csak egyetlen kasztnak ugrik meg a dps embertelenül, az a dd warrior amikor elkezdi spammolni az execute-ot. Saját tapasztalatból tudom, hogy ha 20% alatt van, 5s nem elég mert a boss 20% hp-ja is lehet 70-80-100k.

Ez a frostshockról van, nem tudom, hogy mennyi az igázságtartalma:

Aki nem tudta: 100 ütésbõl minden 15 crushing hit (+50% dmg) bossok esetében. A druida nem szedhet fel túl sok dodge-t, mivel hihetetlen logikával megcsinálta a kedves Blizzard, hogy ha túl sok a dodge akkor a megmaradt hitekben felhalmozódik a crushing. van 50% dodge? 10% miss? A maradék 40 hitben lesz 15 crushing. Bam-bam egy boss esetében (vegyük példának Gruult) 2 crushing hit 10 growth után a druida halálát jelenti.

Ezerk szerint az a +20 def mégsem annyira rossz.

Na wazz mire leírok valamit erre linkel egy képet. 😄

Deikath

Kriger
Nem lehetne inkább egy kiszeltündikeésdonatellácska naptárat? A rajongóknak?

Maximális tisztelettel "TBC ota nemkaptam kritet raideken es instakban varjak is mar a sracok mikor kapom be az elsot megy rajta a funolas minden raiden" ez egy csöppet erõs, gondolom Kharazanba Prince-t, Gruul Lair-be High Kinget, Gruul-t nem tankoltad. Mert bizony még rám is ütnek krit-et.Ha jól tudom a krit "immunitás" 73-as Elit-et jelent, de a Kharazanos bossok, illetve az említett 2 boss magasabb szintüek. Amivel viszont egyettértek veled hogy a SW must have skill MT-nek, lásd Gruul AOE Silence kivédése. Amit én rendszeresen nézek az a D&T MT-je
Vestige

Deikath

Fenrir
Állításod szerint az elsõ pont nem olyan fontos, illetve olyan dolgokra talentelni felesleges. Mindegy, hogy 5000 a sebzés, vagy 4700, mert ugye ha 15k hp-d van, kapsz 3 darab 5000-est, akkor kakukk, ha talentelsz bigyómittoménmire, ami meg csökkenti a sebzést, akkor nem, tehát tényleg értelmetlen talent. Olyan hülye vagy, hogy Crassus-al kell egyet értenem?

Én ezt csupán a spell sebzésre írtam, én nem láttam még spellel tankokat oneshotoló boss-t eddig. Ha kitalentolod akkor is csak 6%-ot csökkent a spell sebzésbõl.

Kriger
Üt.

s0n1c
miért hova fejlõdik? és mégis mi ebben a jó?
[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Vagy eppen silence vannak Gruulnal, Maidennel, Arannal stb. (na jo ott csak ha benaknak) es azert nem healelnek? A imp. shiled bash meg kell, rengeteg bossnal trashnel kell a csatolas leutese. Szerintem.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

picket
Tank feladata kívülrõl nézve:
1. feladat: Éld túl hogy ütnek.
2. fealdat: Maradjon rajtad a célpontod.
Ebben a sorrendben, mert ha 1. nem teljesül, akkor 2. biztosan nem.

Állításod szerint az elsõ pont nem olyan fontos, illetve olyan dolgokra talentelni felesleges. Mindegy, hogy 5000 a sebzés, vagy 4700, mert ugye ha 15k hp-d van, kapsz 3 darab 5000-est, akkor kakukk, ha talentelsz bigyómittoménmire, ami meg csökkenti a sebzést, akkor nem, tehát tényleg értelmetlen talent. Olyan hülye vagy, hogy Crassus-al kell egyet értenem? <#wilting>

&#3237;_&#3237;

bodesz
xD az GG...ménem írtad neki hogy te meg már 10szer de még nemtod megunni 😛

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Lynx_TWL
balos köpeny alja hibás :X

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
<#confused>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Megvan a mai nap nyertese.
Felvesz valami ismeretlen email cím msn-en. Gondolom, mégse lenne hülyeség kitalálni, hogy ez ki az úristen, hát tegyünk fel neki néhány kérdést, afféle csevely formályában, hátha kiderül, és ha ez nem segít, akkor megkérdezzük.
Én: És mivel játszol mostanában?
Agymen: ArmAval fõleg, te?
Én: World of Warcraft-tel, ha van pár fölös órám. Jó kis játék, nem tudom, ismered-e.
Agymen: Az nem rossz gamma, kétszer végigtoltam

Ezt így lazán, az arcomba, kérdés nélkül 😄
Azóta ezen röhögök, bár lehet, hogy így leírva nem vicces. Hogy ki ez az IQhuszár, arra még nem sikerült rájönnöm 😊
[HUN]Crassus
Semmit hiszen normalisan szolt a dologhoz tehat en is normalisan szoltam ohozza.....ha nyomonkovetted az itteni "palyafutasom" SOSEM en kezdtem a bunkozast! Viszont sem foromukon es sem RL nemturom el,hogy bunkozzanak velem es ha a reakciom ellenerzeseket valt ki olyan emberekben akik kepsek elsiklani az ilyen problemakon arrol nem tehetek.
Utaljanak vagy tartsanak hulyenek/idiotanak nemszamit en jolerzem magam a boromben igy is.

[HUN]Crassus
Jofej vagy,de en nem 1 hetig voltam OFF tank hanem 2 eve es 1 honapja jatszom warriorral folyamatosan...Azert vannak igy elosztva a talentjeim,mert elesben mindenfele variaciot kiprobaltam mar es szamomra ez a legbejovosebb.
Amikre nem adtam az azert volt,mert haszontalanak tartom oket. Vegul is mire nem raktam?
+20 def ez total folosleges mivel 495-nel "tetozik" a krit "immunitas"( TBC ota nemkaptam kritet raideken es instakban varjak is mar a sracok mikor kapom be az elsot megy rajta a funolas minden raiden😉 cuccokbol siman lehet 500-korulre menni.Erre csak az rak aki cuccokkal nem kepes elerni ezt az erteket.Igaz,hogy +20 def ad miss/parry/dodge erteket,de az altalad emlitett erezheto kulonbseg csak akkor lenne ha +20-al ernem el a 495-ot es mivel nemraktam ra csak 475-om lenne.....megjegyzem sokkal,de sokkal fontosabbnak tartom,hogy megha nem is az osszes treshre/bossra hat ,hogy tudjak stunolni es silencelni ha kell....
nemraktam meg "fontos" talentek kozul a rage csokkentore meg az imp sunder,imp heroicra ami szinten nemi rage megtakaritast jelent.Namarmost az az alapelvem,hogz mivel MT vagyok engem utnek a treshek,bossok amik ramvannak osztva es mivel engem utnek igy rage gondjaim sincsenek igazan /illetve ha vannak is azokat meg megoldom skillbol....😛 draga jo raidleaderunk utan szabadon "Oldd meg skillbol" ez az aranykopese mar legendas nalunk😊/
Sunder-t ugye csak a fight elejen hasznal az ember nem er meg nekem 3 pontot,hogy minimalisan olcsobban rakhassam fel mikor utana mar ugysem lenyeges nekem az a par rage.
A shield wallrol annyit,hogy az az 5 sec a WOW-ban ISTENTELENUL hosszu idonek szamit am! Komolyan nem is ertem miert irtad,hogy nem szamit..
5 sec alatt egy balul sikeredett boss fightot is meglehet am menteni!5 sec alatt annyi DMG-t betud kapni egy boss ,hogy akar dolhet is hidd el 5 sec maga az orokkevalosag am....
Imp demo shout meg a unbridled wrath igen nagyon is jo kepesseg mindketto sot meg rengeteg mast is feltudnek sorolni mind arms mind fury agrol csakhat merlegelnem kell a talentezesnel,hogy mire rakok mi eri meg nekem es mivel vagyok igazan hasznos.