World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TSW: Tunderke
๏̯͡๏﴿
bazi nagy betûkkel ki van írva
A tört verzióról ne itt keress infót! Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Ha az osztálytársad eredetivel nyomná, nem te szednéd neki a pecset, hanem már rég lent lenne neki. Értem én hogy nehéz felfogni, de mi_az_eredivel_játszunk_és_nem_tudjuk_milyen_a_tört
ok? vili?
Hatha neked bejon.
En meg Age of Conanra leszek kivancsi.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
TSW: Tunderke
Semper Fidelis
vagy pangás van:/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Most meg szarrá kell farmolni mindent hogy egyáltalán bemehess a következõbe.
És ez bassza el a kapcsolatokat nem a 25-ös raid cap. Kevesebb idõd van, lemaradsz repu/gear/akármiben aztán annyi, pótolva vagy.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Ó Yog-Sothoth...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha újra rakom az xp-t és ezáltal a wow-ot is,akkor ugye a karakterem nem veszik el?<#conf>#conf><#confused>#confused>
elöre is köszi a választ
Én sem szivesen farmolok , de a kényszer nagyúr 😊 és mindig megvan a jutalom , legfeljebb akkor unatkozok ha kevesen vagyunk fennt gböl ,legszivesebben 7/7-be nyomnam <#ravasz1>#ravasz1>na jó...megyek is vissza ez csak egy gyors alt tab volt <#wink>#wink>
Ez persze nem azt jelenti, hogy van jobb, de az már látszik, hogy a Blizz elõnye inkább idõben és tõkében mérhetõ, semmint kreativitásban és megújulási képességben.
A késõbbi contentet meg tartogatják még egy kicsit, nehogy túl korán elfogyjon a játékosok alól a BC. Most túl erõs, hogy meg lehessen csinálni, majd ahogy jönnek ki az új cuccok, úgy gyengítenek rajta, hogy elérhetõ legyen. Az mindenesetre elgondolkoztató, hogy lassan a content a cuccok táposságára korlátozódik az emberek nagy részének. Másban már semmit nem nyújt a játék? Szerintem tõlünk is függ a dolog. Most mindenki rákockult új cuccok gyûjtésére, és nem tud kizökkenni belõle. Ráadásul kicsit a tv szintjére süllyed(t) az egész. Leülsz a wow elé, és várod, hogy szórakoztasson. Ott ronjuk el, hogy ez nem feltétlenül mûködik itt (interaktív, meg mmo, vagy miaszössz)...
ಥ_ಥ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
évente kijön egy uj kiegészitõ.. mondjuk szerintem ez igy elég rossz.
pl bc is azért lett ilyen jó mert sokat dolgoztak vele most évente kiadnak 1-1 patchnek felérõ kiegészitõtt hát nem hiszem ,hogy mindig megfogom venni.. föleg ha teljes áron adják ki és gondolom must have lesz megvenni az elötte lévõt is..
viszont
ha blizzard kidobna egy diablo2 szintü (neem az mh-bot 10 acc/80 bot stilusra gondolok) wow szerü diablo3mat én tuti mennék már mehetne is a jó öreg bone necRo 😊
õk a nem birkák<#nezze>#nezze>
V9ykn8_TZL0
//mivel nem tartom magamat sem fanatikusnak sem birkának így sértõnek találtam a hsz.-t
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
közeljövõben kijönne egy normális rivális az tuti hogy elszívna 1-2 milló elõfizetõt.
a maradék meg
Blizzard fanatikus -2millió ha kijön az új játék bármi is lesz az
birka tömeg egyik fele -2 millió mennek a Blizzard fanatikusok után
birka tömeg másik fele ezek maradnak mert birkák
marad 2 mmillió birka akiket még lehet fejni 3-4 évig mikor jön a WoW2<#idiota>#idiota>
V9ykn8_TZL0
e
V9ykn8_TZL0
Volt egy jó játék a WOW és azt tönkrevágták a BC vel. 5lettelen fejlesztõ brigád. Csak belenyomattak sok baromságot, de lényegi változások jó irányba nem történtek. Rengeteg lehetõség lenne még a játékba, de csesznek rá vagy eszükbe se jut.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."