166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#118772 -
#118771 Ez mi? A dzsungel harcosa? -
#118770 használj judgement of lighttot vagy wisdomot crusader helyet.
-
A másik pedig ezt nektek
-
#118769 köv palámat én is proton húznám:D de nem lesz köv:D -
#118768 -
#118767 ProtPala lupozás 1 mobra lebontva:P
-
WiLDoR #118766 na, épp nem volt estére semmi program, gondoltam belépek arena-zni.
jött egy raid inv és hopp, egyből megfeküdt a nagy favágó.
hiába no, a skill kicsit visszatért a játékba -
#118765 jatszottam shadowpriesttel igen. :) solo pvp ben nem sok elvezet volt benne, solo pve-ben jó volt vele farmolgatni nem kellett leülni csak kb buffolas utan, raiden is ugy ereztem hasznos vagyok. :) -
#118764 /applaud blizz -
#118763 szánalom -
#118762 pfft -
Dr DeViLKiNG #118761 2.3.3 peccs nóte test serveren :F
sose lesz 2.4...
General
* Loading times have been improved slightly for characters newly entering the world.
Bug Fixes
* Felspine the Greater in Shadowmoon Valley will no longer evade when engaged.
* Guttripper in Nagrand will no longer evade when engaged.
* Players will now be correctly credited with their arena points if they purchase an arena item during weekly arena calculations.
* Using a castsequence macro on a target moving out of range will no longer cause it to stop working. -
#118760 Hogy kell azt megoldani macroban hogy a warlock pet a spell lockot a focus targetre nyomja? -
#118759 Ez tapasztalat vagy elvileg így van? -
#118758 Feltelepítheted többre, de egyszerre csak egy helyről léphetsz be egy regisztrált accounttal, mert ha megint belépsz amíg bent vagy, akkor az előzőt kivágja. -
pries #118757 Annyira telepíted, amennyire akarod....asszem. -
#118756 Aha értem és itt ha megvezsel a játékot azt fellehet telepíteni több gépre is, vagy csak 1-re? -
pries #118755 Game Carddal 3999,5 Ft. -
#118754 mert nem tud elmenekülni melee elol- csak 1 fearje van, amibol kijonnek trinkettel, utanna 2 percig semmi, csak a shield, ami nem tart sokaig. -
#118753 3298 Ft nekem bankkártyáról. -
#118752 Sziasztok!
Mennyit kell most fizetni a játékért 1 hónapra? -
#118751 Melee kasztok ellen mér van hátrányba?BG-n láttam több castert is megölt. -
#118750 melee classok ellen erősen hátrányban van, a nyomi fearen kivul nincs escape abilityje, castereket akár többet is egyszerre, reggelire. szerintem a shadowpriszt inkabb pvE, pvp soloban nem tul elvezetes, warlock pettel viszont nemrossz. :) -
#118749 Valaki írna pár szót Shadow Priest pvpről?Milyen kasztokkal van előnybe/hátrányba stb. -
#118748 Semmi. -
pries #118747 Tehát semmi olyasmi, hogy törlic az accot, a charactereimet vagy bármilyen ehhez hasonló? -
#118746 Megporosodnak a bitek, és a karaktereidnek izületi fájdalmai lesznek, mert nem mozogtak hosszú ideje. -
pries #118745 ikszdé
na, most komolyan mi történik? -
#118744 Megporosodnak a bitek, és a karaktereidnek izületi fájdalmai lesznek, mert nem mozogtak hosszú ideje. -
pries #118743 Történik valami, ha 1 évig nem lépek be az accommal? -
#118742 ez is egy hozzáállás :P -
#118741 remélem az uj pecsben már av piócákat is belehet fogni -
#118740 a legszebb pet a játékban a Myst Leecher pok legalább nem divatpet:) -
#118739 Ezzel elég jól belátható lenne a játéktér.
-
#118738 nekem a winterspringes elit cicuska van meg (azelőtt pedig big game hunteres "hótigris"... nahogy ő előtte meg mivolt..:D asszem vmi prérikutya még mulgore-ból..) -
Warden #118737 Humar szebb és ritkább is, ennek ellenére a huntardok zöme a stv-s bangalashal mászkál.A saját huntardomnak a hunter questes befogós szériából maradt meg a macskája igaz a kis pöttyös macskában ( name is Oriza) külalakra nincs semmi extra de lvl 10 óta velem van és nincs per pillanat oylan pet a játékban amiért lecserélném. -
#118736 ork csajoknak is kuss -
WiLDoR #118735 jaja, Eyechakee ftw. szerintem az egyik legszebb pet a játékban, a huntámnak is megvan, már lvl 15-16 óta
kedvenc állatkám...picket után -
#118734 A 3 "beast tame" quest után igaz hogy lehet peted, de még egy csomó funkció (pl. pet etetés!) nem elérhető...ha jól emlékszem kaptál egy questet hogy menj thunder bluff-ba, ott beszélsz a hunter rise-n egy emberkével, akinek megkell ölnöd x állatot a város közelében (hogy prérifarkast vagy vadmacskát azt már nemtudom..)
Azután megkapod a beast traininget,és a feed pet-et..
Pár jó tanács:
-Ha jót akarsz magadnak, akkor Beast Masteryre teszed a talent pontjaidat.
-Pár szint múlva elérhető lesz egy Echeyakee nevű quest,a quest "főszereplőjét" fogd be majd magadnak, legjobb választás első petnek
-Ha valamiben elakadsz, vagy nem értesz valamit ,akkor ittvan még 1-2 hasznos oldal: wowhead
petopia (mindent a hunter petekről)
-Fórumot mostmár kötelező olvasnod:))
-Zogzog! -
#118733 questes petet nem fog etetni, erre mernék fogadni -.-'
nubok kuss :x