World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt az idõ, hogy neptulon-ra rollolj, s megmutasd nekünk egyszerû halandóknak, mire képes is az orc warrior powah!
esküszöm indítok veled együtt én is egy female ork warrior-t, úgyis ez a mániám 😊)

MrStokes
Asszem kicsit en is pihentetem a jatekot, megnezem hogy allnak a Vanguardban a tobbiek. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Megint új patch lesz?"If a !patch! is applied during maintenance..."

MrStokes
Menj, igyal egy sort! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Bloodscalp mikor lesz már jó?

[HUN]Crassus
"we are currently unable to provide an estimate as to when they will be available again"-jelen pillanatban halvány fogalmunk sincs mikor lesznek elérhetõek! 'Nyád😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Nem értem az miképpen lehetséges,hogy a szerverek 90%-át 8!!! ra belövik erre már 14:00 óra és nekünk még semmi.....mi a rákfenét csinálnak ??

MrStokes
Igen, Blizzard kituntettett figyelme igy nyilvanul meg a ket szerver fele...

Smithwarden
Sztem BC-be egy kozepesen nehez, inkabb konyebb izgalmas, szep, 25-os insta kellett volna a tobbi melle, ahol a regi 40es guildek egy resze ossze tud ujra jonni, belerazodni ujra es most a nagy atlagra gondolok, nem a hc klanokra, hanem a "tomeg", atlag jatekosokra, kozossegekre.

Az sok embert hajtana, 25 emberes instak letszamba pont jok (talan meg 20as lenne a legjobb, csak ahhoz tul sok kaszt van), de most nagyon erosek es osszevissza kell repuzni es questelni hogy egyaltalan belephessunk a wipe-olashoz (ujra irom atlagos guildekrol beszelek).

Ott van Karazhan 10 emberrel, esetleg 25os Gruul's Lair 1-2 boss, arena es kesz vege.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

capaszabi
nemtom én filmet nézek 😄

[HUN]Crassus
Artathor+BS-nek VIP karbantartás van már megint??

picket
Server first noob, és server first orc female hunter? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

capaszabi
feltételek:
-a célszerveren nem lehet másik oldalon karid, ha a célszerver pvp
-a célszerver nem lehet pvp ha a jelenlegi pve
-üres mailbox
-20 Euro kölcség
-a mozgatott kari minden tekintetben talent/bank-inventori tartalom megmarad, pénz szintén
-ha a célszerveren van azonos nevû kari akkor az elsõ belogolásnál nevet kell változtatnod
-csak kártyával fizethetõ a transzfer GCvel nem.

kábé ennyi

hordából evidens, hogy nem lehet alliba menni.

másik serverre viheted a karid, kb. 6000 huf ellenében, ha hordás vagy, horda oldalon leszel ott is, ha allis, akkor meg allis leszel.
asszem annyi kritérium van transfer-nél, hogy pve-rõl nem lehet pvp serverre vinni karit (fordítva igen), meg mailbox-odnak üresnek kell lennie, ah-ban meg nem lehet berakott cuccod...

én is igy vagyok vele.
most éppen egy be wlock-ot - onoz' - toligálok, 22-es éppen, pecázik, sütöget, fõzõget, szal' hozzám képest p****lassan fejlõdik, de nem bánom.
tegnap lepwnzolt egy ratyi 21-es ud lock duel-ben, sírtam is a sarokban miatta 😄 (nref wotf)

ez most igy frankó feeling.
filózok egy humánus warrior pajtin is (mert miért is ne), de még az is lehet, hogy gnyomorék lesz belõle 😄
ez most jobban bejön, mint az instazombulás...

már igy is elkönyvelhetek két serverfirst-öt, ennyi elég is volt :x

Megetica
Sziaztok!
Mit tudtok a karakter transzferálásáról?
MOndjuk engem az érdekelne a legjobban, hogy Hordábol át tudom-e tenni ally oldalra is vagy csak szervert tudok váltani?
Kérlek titeket, hogy aki jobban informált az dobjon már nekem egy mailt a [email protected] -ra hogy én is biztosabb legyek benne

-Mit hall utoljára a terminátor? -Te ez színesfém?

A BC nem várt hatást fejtett ki a játékmenetre több insta több farm több guild feloszlás, mert nem mindenkit érdekel hogy mindannap 18-22,oo ig valami instába farmoljon utána meg még bányásszonvirágszedjenelementálokathajkurásszon.
Jó magam indítottam egy huntert és nagyon élvezem vele a játékot, és szépen is fejlõdik már 39-as.Más is igy lehet vele mert egy troll hunter írt tegnap hogy õ meglépte a negyvenet és most 47-ig nem bg-zik de szerettetel vár majd akkor és megen ölhetjük egymást halomra 47 után<#vigyor2>
ezzel egyetértek, ha nem volna az a ratyi fejetek (na meg ez a fórum ^^), már rég befejeztem volna a wow-ot 😊)

BEAST
a gyengek elhullanak <#idiota>

amugy vicces amikor ~2 ev jatek utan jonnek az ilyen szovegek hogy "fuj grindelni kell es ez nem az en vilagom" 😄DD ... unalmas az teny, csak nem kell ez az agonizalas 😄 aki szorakozni akar igyis ugyis megtalalja a helyet ... nublynxszel es ratyimalavval jarunk bg-zni, plusz par emberrel arenazni es ezt meg mindig elvezem =) instaban meg lassan 2 hete nem voltam, neha hianyzik (nem a grind) a tarsasag meg az egyutt okorkodes, de megvagyok nelkule :p

Minden jatekban van egyfajta "grind" akarmit mondanak, de mivel MMOG ezert a tarsasag teszi elvezetesse/emlekezetesse a jatekkal eltoltott idot

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

én ma fogom.
low lvl bohóckodás az egyetlen ami perpillanat le bir kötni minimál szinten, de a farmolj 500csilliármilliárbillió izébigyót a következõ akármihez, amibõl szintén farmolhatsz ennyit... na ez qrvára nem az én világom -.-

s ezalól az instafarm sem kivétel, mert az is csak 1 grind, hiába is akarjuk másnak nevezni...

s0n1c
én is canceleztem tegnap...
én nem örülök neki <#sniffles>
sõt, határozottan kezd elmenni a kedvem az egésztõl <#gonosz3>

picket
Még ha csak örülne neki, de észre sem veszi, hogy farmol! "nem farmolok, csak farmolok" <#wilting>

&#3237;_&#3237;

s0n1c
egy alap szintû farmolás imo nem baj ha van, csak a blizzard erre építi az egész játékát, az end game content abban merül ki, hogy farmolsz, mint a hülyegyerek és még örülsz is neki, sztem okosan csinálják <#idiota>
igen, de ott van az a "HA" ami nem tetszik <#crazya>

Botond
Ha benne lenne TN akkor sokat érnél.
sokat érek én azzal az egyharmaddal :p

Botond
Most is megy a szerverek harmada. Mintha azt mondták volna, hogy egyik héten karbantartás másik héten újraindítás,nem?
azért kiváncsi lennék, hogy ha már így nagy büszkén bejelentették hogy csak minden második héten állnak le a serverek, akkor miért van az hogy ez még csak kb egyszer sikerült nekik...

magus
azért ne szépítsük a wow emlékét, mint a legtöbb mmo ez sem szól semmi másról magas szinten, hogy farmolsz, nem változik sosem semmi

na , h itt is fennt legyen , ILLIDAN Encounter
Fokozott SPOILERVESZELY !
túl vastag lett a lába<#hehe>

The Garrett
nagyon kivancsi vagyok erre az eventre 😄 jobban mint az 5v5 re 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
Ha csak ketten akartok dumálni, skype az igazi megoldás.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

thx!<#wave>
Friczy
ventrilo, teamspeak, skype, icq

keep walking... www.artum-inferniti.net

Friczy
Jaja, ott lesz a maga full protos/defes valójában..

Hali!
Tud nekem mondani vki egy olyan progit amivel a wowban tudunk a haverommal beszélgetni? Az msn az nem az igazi ! 😞
s0n1c
sztem már belogolni sem mernek ilyenkor az emberek, nem hogy oda menni
Count Adyn
Crassus ottlesz?<#idiota> Én nem mernék odamenni senki helyében😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
Arathor? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
Arra nem gondoltál, hogy ha felrakod a bc-t, akkor nekiáll szépen újra peccseket letöltögetni - függetlenül attól, hogy sima wow-od hova van peccselve.

&#3237;_&#3237;

capaszabi
melyik szerver? ^^

nem nagyon. kivéve ha az osztálytársa már három-négy hónapja nem játszik, mert mint tudjuk a pecs lemászott már akkor, akkor is, ha nincs BC-d. Essélytelen a srác.

BEAST
carebear banda44!4

Friczy
Szerdán várunk minden kedves érdeklõdõt Nagrandba! Este 8 körül Halaa-ban egy tábortûznél grill partyt tartunk. A guild nagyrésze pve talenten van, sima süti minden ally-s pvp császárnak!
Arathor

www.gigagames.hu

Egy most induló ,,képes magazin'' jellegû magyar WoW fan lap. Egy klikket vagy többet megér. <#hamm>

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Davidus
ELLGATE: LONDON ^^

V9ykn8_TZL0

én meg a 12 órát, hogy húzhassak haza 😊