World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esküszöm indítok veled együtt én is egy female ork warrior-t, úgyis ez a mániám 😊)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Az sok embert hajtana, 25 emberes instak letszamba pont jok (talan meg 20as lenne a legjobb, csak ahhoz tul sok kaszt van), de most nagyon erosek es osszevissza kell repuzni es questelni hogy egyaltalan belephessunk a wipe-olashoz (ujra irom atlagos guildekrol beszelek).
Ott van Karazhan 10 emberrel, esetleg 25os Gruul's Lair 1-2 boss, arena es kesz vege.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
-a célszerveren nem lehet másik oldalon karid, ha a célszerver pvp
-a célszerver nem lehet pvp ha a jelenlegi pve
-üres mailbox
-20 Euro kölcség
-a mozgatott kari minden tekintetben talent/bank-inventori tartalom megmarad, pénz szintén
-ha a célszerveren van azonos nevû kari akkor az elsõ belogolásnál nevet kell változtatnod
-csak kártyával fizethetõ a transzfer GCvel nem.
kábé ennyi
másik serverre viheted a karid, kb. 6000 huf ellenében, ha hordás vagy, horda oldalon leszel ott is, ha allis, akkor meg allis leszel.
asszem annyi kritérium van transfer-nél, hogy pve-rõl nem lehet pvp serverre vinni karit (fordítva igen), meg mailbox-odnak üresnek kell lennie, ah-ban meg nem lehet berakott cuccod...
most éppen egy be wlock-ot - onoz' - toligálok, 22-es éppen, pecázik, sütöget, fõzõget, szal' hozzám képest p****lassan fejlõdik, de nem bánom.
tegnap lepwnzolt egy ratyi 21-es ud lock duel-ben, sírtam is a sarokban miatta 😄 (nref wotf)
ez most igy frankó feeling.
filózok egy humánus warrior pajtin is (mert miért is ne), de még az is lehet, hogy gnyomorék lesz belõle 😄
ez most jobban bejön, mint az instazombulás...
már igy is elkönyvelhetek két serverfirst-öt, ennyi elég is volt :x
Mit tudtok a karakter transzferálásáról?
MOndjuk engem az érdekelne a legjobban, hogy Hordábol át tudom-e tenni ally oldalra is vagy csak szervert tudok váltani?
Kérlek titeket, hogy aki jobban informált az dobjon már nekem egy mailt a [email protected] -ra hogy én is biztosabb legyek benne
-Mit hall utoljára a terminátor? -Te ez színesfém?
Jó magam indítottam egy huntert és nagyon élvezem vele a játékot, és szépen is fejlõdik már 39-as.Más is igy lehet vele mert egy troll hunter írt tegnap hogy õ meglépte a negyvenet és most 47-ig nem bg-zik de szerettetel vár majd akkor és megen ölhetjük egymást halomra 47 után<#vigyor2>#vigyor2>
amugy vicces amikor ~2 ev jatek utan jonnek az ilyen szovegek hogy "fuj grindelni kell es ez nem az en vilagom" 😄DD ... unalmas az teny, csak nem kell ez az agonizalas 😄 aki szorakozni akar igyis ugyis megtalalja a helyet ... nublynxszel es ratyimalavval jarunk bg-zni, plusz par emberrel arenazni es ezt meg mindig elvezem =) instaban meg lassan 2 hete nem voltam, neha hianyzik (nem a grind) a tarsasag meg az egyutt okorkodes, de megvagyok nelkule :p
Minden jatekban van egyfajta "grind" akarmit mondanak, de mivel MMOG ezert a tarsasag teszi elvezetesse/emlekezetesse a jatekkal eltoltott idot
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
low lvl bohóckodás az egyetlen ami perpillanat le bir kötni minimál szinten, de a farmolj 500csilliármilliárbillió izébigyót a következõ akármihez, amibõl szintén farmolhatsz ennyit... na ez qrvára nem az én világom -.-
s ezalól az instafarm sem kivétel, mert az is csak 1 grind, hiába is akarjuk másnak nevezni...
sõt, határozottan kezd elmenni a kedvem az egésztõl <#gonosz3>#gonosz3>
ಥ_ಥ
Fokozott SPOILERVESZELY !
túl vastag lett a lába<#hehe>#hehe>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Tud nekem mondani vki egy olyan progit amivel a wowban tudunk a haverommal beszélgetni? Az msn az nem az igazi ! 😞
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ಥ_ಥ
Arathor
keep walking... www.artum-inferniti.net
Egy most induló ,,képes magazin'' jellegû magyar WoW fan lap. Egy klikket vagy többet megér. <#hamm>#hamm>
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…