World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Tartalma: # LvL70es Human Paladin Arathor szerveren
-> Elixir's Profile
# LvL47es Human Rogue Arathor szerveren szintúgy;
# LvL31es Draenei Hunter Arathor szerveren.
Minden más, érdeklõdés priviben itt!
Az ok pedig amirõl szól most a topic. Semmi olyan nincs ebben a játékban számomra, ami érdekessé tenné, szvsz elveszítette a "varázsát".
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
WoW topic: 9 új üzenet, WH😮 topic: 28 új üzenet
WoW topic: 8 új üzenet, WH😮 topic: 32 új üzenet
pedig az a game még qrva messze van a játszhatótól -.-
csak az a gáz, hogy itt már nagyon nincs mirõl beszélni... a témáink kimerülnek kb. abban, hogy farmolás suxx, kell-e vagy nem, pvp, arena suxx, néha valaki benyög 1-1 bosskill-t, amire kap egy-egy gz-t, de valójában qrvára nem érdekel senkit sem.
ja meg elküldjük a halálba a törtserverezõket.
azért nem fényezni akarom magam, de látszik, hogy nem flamelek, ül is a topic rendesen :/
jólmegaszontam
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
tudniillik bevolt fagyasztva az accountom, nem töltöttem fel.. regisztráltam magam a bc próbára, és ujra tudok játszani (account managementem azt irja hogy most a 10 napos trial a "paymentem")
ha lejár a trial akkor milesz? a pl. most játszom, a régi karimmal is, meg az uj fajjal a trial után törlõdik az eddig lejátszott "munkám" vagy mi?
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
tan mindenki jaccik, he?
HK melyik BG jon a legjobban? tom, hogy gyoztes meccse eseten AV adja a legtobb bonus honort, de ott tart legtovabb egy meccs, illetve talan ott kevesebbszer talkozik a ket frakcio.
Eladnám accountomat igen kedvezõ áron. Amennyiben valaki fanatikust érdekel egy accon egy lvl 70 NE priest, lvl 63 NE hunter, lvl 61 Orc Warrior, kérem írjon a [email protected] címre, minden paramétert ott egyeztethetünk.
Köszönöm!
Biztos lerágott csont, de azért megkérdem: Európai szerveren trial kulcsal játszok és az account managementnél felfigyeltem rá, hogy fel lehet upgradelni a trial kodot normális accountá vagy úgy hogy megveszem a WoW-ot és beírom a kulcsot vagy megadok egy bankkártyát és levonják róla a pénzt. Ez így müködik és normál accountom lesz? Mert így nem kéne megvennem a sima wowot ami 6k..
de wow elott voltak mar egyreszt mmo rpgk masreszt pvp endgame-u mmo rpgk szal tul sok 'ujitast' nem kell kitalalni cska copy+paste-lni max :p az hogy a wowba nem tettek eleg szomoru..
whot meg epp a mythic fejleszti aki a daocot (innen jon a realm vs realm kifejezes) anno
nagoyn bizom bennuk.
anti hero
Addig is maradok a jó öreg WoW-nál.
http://www.warhammeronline.com/english/media/podcast/files/Tir-RvR_explaination_final.html
http://www.warhammeronline.com/english/media/podcast/files/pp_TypesofRvR_bitrate.html
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Triathlon for life
Triathlon for life
elsosorban nem xroads raid-re gondolok, hanem az ellenoldali frakcio vezetoinek likvidalasara iranyulo megmozdulasokra.
engem nagyon erdekelne ez a dolog. sztem ezzel is lehetne foglalkozni. ugyertem, hogy adott ido alatt lecsapni minel tobb fonokot. vagy minel kevesebb fovel, stb, stb. foleg ugy, hogy egyre tobben irjatok, hogy uncsi mar a sok insta. ez - par hetig - jelnthetne nemi valtozast.
http://vanguard.station.sony.com/manual/
kivetelesen szep es jo 2 baja van csak 😉
1. tul van bonyolitva (ahoz hogy valamit craftolhass, eloszor sajat eszkozoket kell craftolnod, sajat alapanyagot amit ha elbaszol nem csak elromlik az anyag hanem pl megvagod magad .. szel tulsagosan realis es ez az ember idegeire megy)
2. szvsz nagy a gepigenye 😉 nemhiszem hogy 3.2penyanak manapsag 2g rammal be kellene terdelnie egy jatekon ... 😉
viszont szep szines szagos, latvanyos , meg hudejo, h a fentiek folott szemet tudsz hunyni...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Semper Fidelis
Itt ahogy látom nem nagyon állítja meg semmi a karidat. L2 tökmás.
Semper Fidelis
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
;d
anti hero
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"