World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eladó WoW Account!
- Tartalma: # LvL70es Human Paladin Arathor szerveren
-> Elixir's Profile
# LvL47es Human Rogue Arathor szerveren szintúgy;
# LvL31es Draenei Hunter Arathor szerveren.

Minden más, érdeklõdés priviben itt!

Az ok pedig amirõl szól most a topic. Semmi olyan nincs ebben a játékban számomra, ami érdekessé tenné, szvsz elveszítette a "varázsát".

tigeroo
jahm kár hogy még mindég<#idiota> teljes áron kérik a havidijat
Hehehe. Én is hasonló eredményre jutottam nemrég<#idiota>Ez van népek. Akik már 2 vagy több éve játszanak ezzel a gaméval, azok már szinte minden részét bejárták, kiaknázták. Nincs ebben semmi rossz csak akár akarjuk, akár nem szépen eljár felette az idõ. De azért jó még ez a játék mindég és pár hónapig/évig még az is marad. Legalábbis nekem.

s0n1c
ugye-ugye, milyen szar is, ha nincs itt Crassus <#idiota>
BEAST
ez semmit sem jelent <#fejvakaras>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hát nemtom, tegnap betettem WH😮 topic-ot is a kedvencek közé, ma kétszer csekkeltem ezt meg azt, eredmény:

WoW topic: 9 új üzenet, WH😮 topic: 28 új üzenet
WoW topic: 8 új üzenet, WH😮 topic: 32 új üzenet

pedig az a game még qrva messze van a játszhatótól -.-
csak az a gáz, hogy itt már nagyon nincs mirõl beszélni... a témáink kimerülnek kb. abban, hogy farmolás suxx, kell-e vagy nem, pvp, arena suxx, néha valaki benyög 1-1 bosskill-t, amire kap egy-egy gz-t, de valójában qrvára nem érdekel senkit sem.
ja meg elküldjük a halálba a törtserverezõket.

azért nem fényezni akarom magam, de látszik, hogy nem flamelek, ül is a topic rendesen :/

tigeroo
aha kösz. végülis arra voltam kíváncsi, hogy a trial lejárata után nem "resetelõdik"-e vissza a karakterem a trial elõtti szintre😊

jólmegaszontam
Mighty
Gondolom a 10 nap lejárta után nem tudsz játszani. Veszel egy GC-t vagy kártyás fizetés után játszhatsz a régi karakterekkel, de az új fajjal nem. Hacsak meg nem veszed a BC-t.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ha fizetsz folytathatod

tigeroo
amúgy ez a 10day bc trial dolog hogy mûködik?

tudniillik bevolt fagyasztva az accountom, nem töltöttem fel.. regisztráltam magam a bc próbára, és ujra tudok játszani (account managementem azt irja hogy most a 10 napos trial a "paymentem")
ha lejár a trial akkor milesz? a pl. most játszom, a régi karimmal is, meg az uj fajjal a trial után törlõdik az eddig lejátszott "munkám" vagy mi?
picket
lies, farmolás nincs is <#duhos2>

&#3237;_&#3237;

k O T T A
vagy csak farmol és nincs kedve irogatni😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

The Garrett
szerintem is mindenki abbahagyta inkább 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

vagy mindenki szunetelteti😄

ejj, de ul a topic...
tan mindenki jaccik, he?

HK melyik BG jon a legjobban? tom, hogy gyoztes meccse eseten AV adja a legtobb bonus honort, de ott tart legtovabb egy meccs, illetve talan ott kevesebbszer talkozik a ket frakcio.
Hi again!

Eladnám accountomat igen kedvezõ áron. Amennyiben valaki fanatikust érdekel egy accon egy lvl 70 NE priest, lvl 63 NE hunter, lvl 61 Orc Warrior, kérem írjon a [email protected] címre, minden paramétert ott egyeztethetünk.

Köszönöm!
shaime01
beregisztrálsz egy trial accountot ha azt fel akarod upolni akkor igaz kevesebbet (mert neten veszed) de ugyanugy ki kell fizetned a teljes játékot mármint a kulcsot és kapsz hozzá +1 hónap ingyen játékot onnantol meg ugy mint mindenki. mondjuk ha ujratelepited a windowst meg az egyéb dolgokat 1 napot csünghetsz a blizz downloader elött mire leszedi a filekat😊

The Garrett
pontosan

Hali!
Biztos lerágott csont, de azért megkérdem: Európai szerveren trial kulcsal játszok és az account managementnél felfigyeltem rá, hogy fel lehet upgradelni a trial kodot normális accountá vagy úgy hogy megveszem a WoW-ot és beírom a kulcsot vagy megadok egy bankkártyát és levonják róla a pénzt. Ez így müködik és normál accountom lesz? Mert így nem kéne megvennem a sima wowot ami 6k..
Lynx_TWL
nem mond semmit a neved

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Armani
igen 1.5 évig

Aláírásom 3. sora

Semper Fidelis

Hát igen, sajna nekem éppen ez az elsõ MMO-m szóval nem mondtál hüeséget. Nincs még összehasonlítási alapom, de nem is ócsároltam egyik gamét sem. Azért várom WHO-t, hogy legyen.

mondjuk mindig huledezve olvasom az ilyet, mert tokre ugy tunik mintha a wow lenne az elso mmo rpg (bar lehet neked epp az😛)
de wow elott voltak mar egyreszt mmo rpgk masreszt pvp endgame-u mmo rpgk szal tul sok 'ujitast' nem kell kitalalni cska copy+paste-lni max :p az hogy a wowba nem tettek eleg szomoru..

whot meg epp a mythic fejleszti aki a daocot (innen jon a realm vs realm kifejezes) anno
nagoyn bizom bennuk.

anti hero

bocsi, épp kiszedtem

Megnéztem egy videót és bevallom õszintén tényleg nagyon ötletesnek tûnik ez a Realm v. Realm PVP dolog. Kiváncsian várom vajon hogyan fogják ezeket megvalósítani benne.
Addig is maradok a jó öreg WoW-nál.

még olvasni sem nagyon kell.
http://www.warhammeronline.com/english/media/podcast/files/Tir-RvR_explaination_final.html
http://www.warhammeronline.com/english/media/podcast/files/pp_TypesofRvR_bitrate.html

Na már majd utána olvasok milyen újítást találtak ki a WH Online-nál (direkt nem írtam WHO-t<#nyes>) erre a PVP dologra. Mindenki csak jókat zengedez róla meg, hogy hûû de fasza lesz. Így kezdõdött a WoW-ban is.

s0n1c
nameg ki a szart érdekel, hogy leölik e vagy sem? sem elõnyöd sem hátrányod nem származik belõle...
The Garrett
ennek a feleslegességére sajnos mindenki rájött már aki wowozik. Egyreszt meghal tole a szerver mert nembirja a tomeget, 2 amig megy is lagolni fog mint az allat es -5 fps ed lesz. 3. eleg illuziorombolo amikor a megolt fonok par masodpercre rá repoppol. 😛

Ha pvp-t akarsz probáld ki a Warhammer Online-t majd ha megjelenik.

Triathlon for life

Ha pvp-t akarsz probáld ki a Warhammer Online-t majd ha megjelenik.

Triathlon for life

who

tud vki olyan szerverrol, guildrol, ahol mennek meg city raidek?

elsosorban nem xroads raid-re gondolok, hanem az ellenoldali frakcio vezetoinek likvidalasara iranyulo megmozdulasokra.

engem nagyon erdekelne ez a dolog. sztem ezzel is lehetne foglalkozni. ugyertem, hogy adott ido alatt lecsapni minel tobb fonokot. vagy minel kevesebb fovel, stb, stb. foleg ugy, hogy egyre tobben irjatok, hogy uncsi mar a sok insta. ez - par hetig - jelnthetne nemi valtozast.
AnarchoiD
en ezt toltam :

http://vanguard.station.sony.com/manual/

kivetelesen szep es jo 2 baja van csak 😉

1. tul van bonyolitva (ahoz hogy valamit craftolhass, eloszor sajat eszkozoket kell craftolnod, sajat alapanyagot amit ha elbaszol nem csak elromlik az anyag hanem pl megvagod magad .. szel tulsagosan realis es ez az ember idegeire megy)

2. szvsz nagy a gepigenye 😉 nemhiszem hogy 3.2penyanak manapsag 2g rammal be kellene terdelnie egy jatekon ... 😉

viszont szep szines szagos, latvanyos , meg hudejo, h a fentiek folott szemet tudsz hunyni...

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Lynx_TWL
nub reroll l2

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
jatszottal l2-vel? <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hogy érted a megállitást? amugy mikor láttad utoljára l2öt?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Armani
Nemtetszik. Túl diablos.Tehát egy hõs leöl sokmilió mobot egyszerre. Nemszeressem 😞

Semper Fidelis

shaime01
nem kell ahoz kijönnie uj mmorpg-nek elég körül nézni pár koreai oldalon

pl : sunonline

trailer
gameplay

nem wow szintü de ingyenes 😛 most fog kijönni az angol verzioja

Armani
Ebben semmi L2 nincs.
Itt ahogy látom nem nagyon állítja meg semmi a karidat. L2 tökmás.

Semper Fidelis

engem nagyon l2re emlékeztet. persze annak is meg van a szépsége és hibája. már nagyon várom hogy valami uj mmorpg kijöjjön.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Friczy
nagyon nincs érdeklõdõ haala-ban...

keep walking... www.artum-inferniti.net

Count Adyn
Szépnek szép, kicsit L2 re emlékeztet, remélem több tartalmat tesznek a grafika mögé^^ Én csak az edit gomb meglétére használom a telefonom kb😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
*rossz 😄D hupsz

draga is egy edit gomb 2007 ben 😄

MrStokes
Mi nem lesz? oO

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

The Garrett

ujabban csak:
-pvp-rol pvp-re
-pve-rol pve-re
-rp-re rp-re

forras
remelem este 6-7ra mire odajutok
;d

anti hero

[HUN]Crassus
Más Tma: megléptem a 70-et a farmoló Spapommal...kicsit benéztem BG-re és aztkell mondjam a rugók mostmár ultrabrutálok😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
sajnos se idõm,se energiám az ilyen új projectekhez.....,de köszi😊
#10673 nem iszom sört😛 szabadnapos vagyok mára terveztem egy rakás dolgot,de thx a farncia "barátaimnak" nemjön össze....
Mindenesetre a vacsorát már megcsináltam ebédre😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"