World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
az én kérdésem: ha felrakom a wowot, és rá a bc-t akkor nemkell majd végigszenvedni a peccselést?
vagy wow , utána peccsek, majd bc?
tigeroo
bc nélkül is játszhatsz, csak nemlesznek meg az új fícsörök
Saccard
Hi! Figyeljetek, van egy acc ami fél évig aktív volt utána pedig leállítottam az elõfizetést. Nemrég letöltöttem a kieg trialt és el is indult stb... Ha most befizetnék egy hónap elõfizetésre akkor tudnék játszani az alpjatekkal?(gondolom ahhoz h menjen a bc meg kell vennem...)

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Hi all!

Eladnám accountomat. Amennyiben valakit érdekel egy accon egy lvl 70 HU warrior, lvl 70 NE druida, lvl 37 NE Hunter, kérem írjon a [email protected] címre, mindent ott eggyeztethetünk.
attól függ..
pvp
pve

TurboX

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Arms
Valaki tudna ajánlani Warlocknak destruction-os talentet, és magenek frostosat? Elüre is köszi!

MrStokes
Akkor miert rinyalsz meg mindig itt?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
ooo , mirol maradtam le? O_O

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Laky
:ASD::

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Count Adyn
Eheh😄 Fenrirnél a pont, btw anno AD&D-s karim neve volt😊
Mondjuk nem vágom hogy jött ez össze, akkor SQL Adyn lennék😄D
Beast meg disznópásztor falun mi?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Eladó WoW Account!
- Tartalma:
# LvL70es Human Paladin Arathor szerveren
-> Elixir's Profile
# LvL47es Human Rogue Arathor szerveren szintúgy;
# LvL31es Draenei Hunter Arathor szerveren.

Minden más, érdeklõdés priviben itt!

QuippeR
hát ez marha jó 😄 marad a topik favban 😄D

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

na mondtál vmi jót is , ugyanis semmi értelme ennek a topiknak már nagyon rég óta , van , de miért azt senki se tudja , fölösleges idejárni ...már régóta bennem volt.

Fenrir
Én kérek elnézést, majd a nyelvvizsga papiromat összetépem, úgyis csak xaros c közép 😛

A halál csupán a kezdet...

Lynx_TWL
😄DDDD
húzzátok már meg magatok😄

๏̯͡๏﴿

akkor te se jártál az órákra !

miért is?<#levele> u/ü

Fenrir
Count = gróf

Többek között...

A halál csupán a kezdet...

Pörgesd még a szótárt egy picit <#csodalk>

fájjon is "kurvára" ,remélem az a beképzelt fejed kielégult mára.

Lynx_TWL
hú ez kurvára fájt

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

drop
keresek olyan embert akki nagyon jó tud angolul és segitene nekem leforditani egy wowguidet kérem privátba küldje el a msn cimét akkit érdekel

<OFF Count Adyn : neked van vmi közöd az adatbáziskezeléshez , csak mert a Count arra utal>

viktor9999
csak nem azt mondod hogy az is azt fogja kiirni hogy 26 ora?????

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

viktor9999
de azt hol is kell kipipálni?

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

pipáld be vagy ki a másokról töltés lehetõségét (enable peer to peer vagy mi), általában az segít

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Count Adyn
Végre egy kis élet mi?xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
lófaszt nem illegális😄DD
official szerver nem szünik meg... Ha épp offline lenne vmiért akkor meg kapnád az arcodba a szerverlistát hogy mehess máshova...

nem szûnt meg egy nem illegális szerver sem.

olyan oldalt nem tudtok ajánlani ahol fent vannak serverek mert amelyiken én voltam az megszünt
(nem illegális ahol voltam)
pls segítsetek naon fontos lenne

PiszkosFred
Kerd el valamelyik ismerosodtol az o feltelepitett klienset, es masold fel magadhoz. (vagy akar a cdit) A Trial mint olyan, csak egy accountra vonatkozik, a feltelepitett wow ugyanaz, mint barki mase a 8 milliobol. Ha marad a letoltes mint megoldas, de az lassu es van meg boven savszeled, akkor kezd el leszedni a peccseket is az alapjatekkal parhuzamosan, mert az sem lesz keves.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lazarus
"10 részt töltene" <#conf>
viktor9999
császtok toom hogy egy ilyen kis hülye dologgal nem is törõdtök de aért megmondanátok hogy a trilálnál nem lehet-e gyorsabban valahonnan letölteni??mert flashget az 10 részt töltene de ezzel a szar blizzard downloaderrel vlm 26 ora v mi :S ugyhogy kérnék javaslatokat (ha vannak :S)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ez max kanji, mert a hiraganában nincs ennyire cirkalmas jel 😛

Lynx_TWL
"Azért az Inkvizicio, mert mint akkor Te is láttad, ott sokan tudnak angolul és így Õk tudnak jelenteni a GM-ek felé (a ban miatt kell)."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Count Adyn
Épp akartam javasolni xD
Btw tessék dráma😄DDD

MrStokes
Akkor mar inkabb bakemono (monster) 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Lynx_TWL
nem

BEAST
ezekszerint belolem volt xD ... nem titok , de ne aruld el senkinek 😮O

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
Ugyanezt láttam konzerven, akkor az belõled volt? Bísztkonzerv? xD És ez amúgy miért ilyen nagy titok? o.O

&#3237;_&#3237;

Count Adyn
^^

BEAST
igy van!

amugy a japan kemono(beast) szo, hiragana formaban

Lynx_TWL
biztos ilyen anime fan a srác, és most úgy gondolja nagyon menõ😄

picket
Komolyan, van még értelme flémelni?
Egyrészt már minden témát érintettünk, még a törpe tankok gõzmotorjának fordulatszám-áttét viszonyát is, meg az orkok testszõrzetén élõsködõ tetvek párzási viselkedését évszakokra lebontva. És te azt mondod, hogy tavasszal raknak petéket, én meg azt, hogy õsszel, és igazából tökmindegy, hogy melyik igaz, akkor is kiabálja mindenki tovább a magáét, amig meg nem unja. Hát most megunta.
A másik meg a tier666 hogyan néz ki, meg milyen statjai vannak. Kb olyan érzésem van, mint amikor egy kisgyereknek mutogatja a testvére a cukrot, és sosem hagyja, hogy elérje. Csak egy idõ után még a kisgyerek is rájön, hogy felesleges ugrálni az elérhetetlen cukor után...

Hát ennyi. Mirõl flémeljünk? <#bee1>

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
2 év alatt eléggé kibeszéltünk már mindent

ja, akartam kérdezni, hogy az a tojásos-rizs tavaszi tekercs ábra miért került a logódba?

gyáva paladin fut a köv paladin nerf elõl <#idiota>

BEAST
l2p <#idiota>