166748
  • Shortstop
    honnan van ennyi időd?? de most komolyan :)
  • Csirke4
    Nemvót keylogger. :C
  • Lynx_TWL
    ahaok..

Add
    Az a mob aki akkor csatlakozik a harchoz, amikor éppen nyernél, és segitségével meghólsz.
  • Lacee
    esetleg az mmorpg etikett mellé ez a kis szószedet is mehetne, nem?
    link

PUG meghatározás tetszett:
  • Lazarus
    rugóhoz skill kell és jó latency, lockhoz csak gear
  • tigeroo
    Váágh, nemtudom hogy milyen kasztot húzzak éppen, főleg pvp-re szeretném őket bejáratni.
    Rogue és Warlock között hezitálok nagyon (de nagyon.)
    Van belőlük egy-egy lvl20as "példány", mind a kettőt szeretem, de máshogy.
    Haverom pvp-ben a lockra esküszik, mert december óta PTR-ezik lvl70 kasztokkal ,mivel zárolva van az accountja (régebben irtam róla) azóta is a személyi igazolványát faxolja a blizznek.

Ti mit választanátok?:)
  • BEAST #118977
    csillio alkalommal nem mukodott a bubi hiaba nem volt gcd meg semmi ami zavarja :p
  • picket
    bubi > all
    bubi+hs = omg!
  • picket
    Nekem a "Skill" című bekezdés tetszik, de csak a címe miatt. :p
  • shaime01
    l2p
  • Tafaya
    Nekem is volt ilyen többször. Azt mondják a lag miatt van. Persze a lag a bubira pl. nem vonatkozik :)
  • The Garrett
    kiszedi!!!4
  • Lynx_TWL
    kk?!
  • picket
    nem működik :c
  • QuippeR
    a jelszót szinte bizonyosan valamilyen hash-algoritmussal (MD5, SHA-1, de gyanítom, hogy inkább valami ezeknél biztonságosabb) módosítva tartják a Blizzardnál, ami visszafejthetetlen. (tehát a Blizz sem tudja, hogy konkrétan mi a jelszavad.)

ergo vagy elkapják a hash-t bejelentkezéskor (ha jól csinálták Blizznél, akkor már ez is nehéz), majd keresnek egy olyan jelszót, amire illik (néhány év alatt biztosan találnak valami random karakterláncot, ami ugyanazt a hash-t adja ki, de ehhez először tudniuk kell, hogy a Blizzard milyen hash-algoritmust használ, mivel szinte biztosan raknak bele valamilyen kis ház praktikát is), vagy keyloggerrel ellopják a jelszót a user gépéről.
    utóbbi sokkal logikusabb, egyszerűbb, olcsóbb és gyorsabb. tehát ha ellopták az accod, akkor bizony keyloggered van, hacsak nem valami nagyon buta acclopókkal van dolgod, akik direktbe a nehezebb utat választják, és nem sajnálják valami extra erős gép processzoridejét arra pazarolni, hogy ellopjanak tőled tíz aranyat.
  • The Garrett
    az ugy van hogy haloweenkor 3x kell beirni a keresőbe hogy google, és akkor megjelenik!!!!44
  • The Garrett
    biztos hogy jatek kozben semmilyen addon, de még maga a jatek sem közvetít semmi informaciot az accountodrol. Legalábbis olyan formában nem hogy User: [accountname] / [password] has joined the party. Hanem valami jo hosszu többféle infobol generált titkositott adat formajaban...

+ a passwordod csak a login szerverre megy, aminek pedig 100% ban semmi köze a jatekhoz. (ezt blizz forumon is leírták a kékek)

Tafaya verzioja valoszinubb.
  • Count Adyn
    Az ien "if you type google into google you can break the internet" szintu dolognak hangzik:D
  • Narxis
    Én se!
  • picket
    Ezt csak én nem értem?
  • Tafaya
    Ja, de én se mondanám el, hogy öreg, keylogger van fenn a gépeden és nekem küldi az adatokat :) A Blizzard meg tuti kivizsgálná, hogy ha egyáltalán lehetséges ez az inves acclopás akkor hogy lehet és mit lehet ellene tenni. Ha ilyen "könnyű" lenne akkor sorra lopnák el az accokat. Szerintem :)
  • Csirke4
    Az a baj ha hallanám kb én is így gondolkoznék. :)
    De mikor whisperelnek rád, hogy van egy account ami ismerős lehet az kicsit meglepetés szerűen hat. :)
  • Tafaya
    Bocsásd meg hitetlenségem, de elég valószerűtlennek tartom hogy valakinek így lopják el az accát. Nem tudom lehet-e addonnal külső programot futtatni, de ha lehet, akkor esetleg egy keyloggert tudott elérni és az küldte el az acc adatait. Hacsak nem azzal a feltétellel vettek be a grupba hogy elküldöd whisperben az adatokat :)
  • Narxis
    Ne játsz ilyen sokat,mert megárt.
  • shaime01
    mond ujra!
  • Narxis
    Ne játsz ilyen sokat, megárt.
  • shaime01

picit belehuztam warrior szintezésbe :)
    lv1-62 eddig 6nap played összesen egyébként meg 36-62 ~2nap 17 óra volt ^^ <3

a másik pedig sikerült megint valahogy az undercity bugot megtapasztalnom bementem uc liftbe elkezdtem lemenni *dc* visszajöttem zuhanok le stonetalon-ban mondom király körülnézek egész undercity ott volt stonetalonban sajnos csak a 2 örröl sikerült képet csinálnom de egyszerüen valami fenomenális volt undercityben lenni miközben én stonetalonban voltam :)
  • Csirke4
    Ez a party invelős dolog érdekes mert tőlem így lopták el az egyik accot. És utána a másik accon is megtalált a gyerek fingom sincs, hogy hogyan. Szal tudnak valamit...
  • YakHead
    Warrior nagyon élvezetes és jó klassz. Bár elég sok warrior van a játékban, de "nagyon" jó warrior csak kevés (ezalatt azt értem, hogy nem kétkezessel vagy dual wield-ben akar tankolni)
  • YakHead
    "ePanel"-t ajánlom. Legalábbis nekem az van és nagyon jól konfigolható.
  • WiLDoR
    warrior és priest mindkettő jó választás.
    arms warrior nagyon alap minden komolyabb arena csapatba a mortal strike miatt, fury spec warrior nagyon jó pve-re dps szempontból, prot speces warrior meg a bestof tank minden komolyabb instába, szóval nem fogsz unatkozni vele.
    ráadásúl 70-en manapság eléggé tankhiány van az instákba, dps-ből rogyásig van, meg még a heal se nagyon probléma, de tankot találni, na az kész művészet néha. (warriorommal átlag 10 percenként kapok nepa-n 2 whispert, hogy mennék-e tankolni ebbe-abba az instába)

pap szintén jó választás, mert shadow specen durva pve dps raid-ben, holy specen az egyik, ha nem a legjobb healer class, disc specen meg egy majdnem elpusztíthatatlan baromállat arena-ban, szóval nem lesz olyan gondod, hogy nem fogsz vele csapatot találni arena-ba és instába...
  • T4CSk0
    Lenne egy lvl 70es undead epic mage Bloodscalp -on eladó pls irjatok!
    [email protected]
  • Alblink
    Kösz az infokat,ud warriort keztem,nagyon tetcik.
  • Lacee
    /agree
  • Lazarus
    de igen, addonnal nem lehet kulcsot lopni, ahhoz önmagában futtatható alkalmazásra van szükség. Aki meg minden exe-t megnyit amit lát magára vessen.
  • Lacee
    azt hogyan? az addon nem csak akkor indul el, mikor a karakterrel belogolsz? a jelszó megadása korábban van.

amúgy a legidegesítőbb szerintem a mindenféle botok "get wow-toolbox" spamelése alacsonyabb szinteken...
  • tigeroo
    most mit vártál? legtöbben különféle addonokon keresztül kapnak keyloggert.
    akkor itt se legyen csattanó?

(btw, sokan mondják hogy party invelésen keresztül is lelesik a passod, de sztem csak urban legend)
  • Csirke4
    3 ugyanolyan link alap, hogy vírusos. Senki ne nyissa meg.
  • Lacee
    hosszabbat akartam írni, de a rövidített:
    anyád.

( kiváncsi voltam mi lehet ez, de trójait jelez a nod32... gondolom lenyúlja az accountodat ha használod vagy ilyesmi)
  • Animus
    [moderálva]