World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem ud warriorról volt szó, hanem ud spriestrõl (nem minden warrior ud).
s nem arms-os warriról, hanem fury-sról.
megnézem én, mikor csinál egy fury-s 2k white crit-et.
de azért jól megmondtad, grat. s persze mindenki tudja, hogy warrior mindig crit-el, meg a pummel se kerül rage-be -.-
s mondtam mindezt úgy, hogy szemtanúja voltam, hogy egy ud spap milyen játszi könnyedséggel intézett el egyszerre két warriort, pedig azok se voltak szarúl felöltözve (egyiknél planar edge-et láttam, másiknál meg a sword bs-es kardot, nemtommianeve, meg aldor exalted rep-es kardot).
na de mindegy, valójában qrvára nem érdekel a dolog, csak mindig meglepõdök, mikor egy shadowpap sír, hogy milyen szar neki, mert kapni fog 15% dmg nerfet, míg a warrior szintén kap ugyanennyit, meg kb. 20-30% nerfet a crit dmg-ére (enrage+deathwish nerf, sajnálom pure warrikat, szép kis szopás lesz ez nekik)
csak a te kedvedért
A halál csupán a kezdet...
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
V9ykn8_TZL0
11-14k hpt nem sebez le 2 dot
kell hozzá min. 10% hit, hogy ne legyen sok miss, min. 30% krit, hogy sebezni is képes légy bele normális szinten, epix fegyó, min. 9000 hp, dmg trinket, death wish, recklessness (utóbbi azért, hogy egyáltalán képes légy pure white dmg-gel lekapni róla a shield-jét, különben életben nem lesz elég rage a kinyúvasztásához) és jó nagy adag szerencse, hogy pár mp leforgása alatt láthass sok-sok-sok crit-et.
szal' igy van kb. 20% esélyed kinyirni.
ja. egyvalamit elfelejtettem. a végén te is beledöglesz majd a dot-okba...
Amúgy meg miért baj az, ha sikerül túlélnünk pár vérpistikét, akik szent hivatásuknak érzik, hogy úton útfélen agyoncsapják szegény csuhásokat?<#hehe>#hehe>
nem kötözködés, de shadowpapra kibasz***ul ráfér a nerf, s nem kicsi, hanem hatalmas.
két példa:
- tegnapelött KETTÕ 70-es fury warriort láttam, akik megpróbáltak lenyomni EGY DB ud shadowpapot. nem tolták rosszúl, de sanszuk nem volt, dotok megették õket (berserkben, death wish-el kb. 500-600 között tick-elget valahol az SW😛 - s warri baszhatja, nincs rage-e a qrva shield miatt, rage nélkül a white dmg meg khm...inkább ne firtassuk). csak úgy példaként mondom, hogy az ud shadowpap 2 dot-ja (SW😛 + Dev. Plague) csak önmagában elég hozzá, hogy 5% hp-ra levegyen akárkit. és emellé gyakorlatilag szart se kell csinálnia az spapnak. imba? áááá...alig -.-
- belogoltam tegnap unalmamban (mielött töröltem - ja, ismét - a wowot a gépemrõl) a 60-as ud spriest-emre, akinek buffed 4077 hp-ja van, 150 spelldmg-gel (ja, überratyi cuccok, profile: Angyal - neptulon, ha vki kiváncsi rá).
duel-ben a 64-es ud mage-et úgy elpi**áztam vele, hogy 10% hp-t se vesztettem. azt a 64-es ud mage-et, aki elötte 5% hp-ra leszedte a másik 70-es ud mage-et, szóval nem tolta szarúl, nem ratyi ap+pom+pyro mage volt. szóval 4 szinttel nagyobbat ilyen szinten pwn-olni úgy, hogy elötte vagy fél évig nem játszottam a pappal, meg jóformán még azt se tudtam melyik key hol merre, kicsit sem imba...
szóval spap nerf igencsak kell, szerintem.
a warrior nerfet viszont én sem értem, mert a warrior az, ami szerintem healer nélkül jelenleg free hk szinte majdnem minden kasznak...
az más tészta, hogy 2 healerrel a seggében meg félisten, de nem mindenki rohangál mindenhova 1-2 healerrel a seggében...
Viszont hallottam olyat, hogy a mongoose enchant offhand fegyveren egyáltalán nem proccol, érdekes. Mondjuk lehet, hogy ez urban legend 😊
ಥ_ಥ
Nincs warriorom, nem is olvastam végig, viszont jópár embernek hasznos és talán új informácókkal szolgûlt. Az, hogy ez talán megtalálható a wowwikin, nem jelent semmit sok angolul nem perfekt embernek...
omg, találtál benne egy hibát. Tipikus reagálás: szar munkát csinált, mert felcserélt két szót, ezért jól beszólunk, ahelyett, hogy csak szimplán rávilágítanál, hogy Te figyu, nem elgépelted azt a mondatot?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ಥ_ಥ
--
ha mind22 fegyveren van (dual wieldben) a fegyojan crusader és együtt ütne be az effect (márha beüthet egyszere) akkor a 2 effect összeadodik?
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
"30 Agility = 1% Dodge (pontosabban 1% dodge-hoz 0,0333 agility szükséges)" - egyelletekkel még hadilábon áll a matematikusotok. A zárójelben lévõ képlet alapján nekem buffolatlanul, farsangi jelmezben 12000% dodge-om van <#idiota>#idiota>
Pedig a többi része tényleg jó, csak túl "wall of text". Szóval felesleges ennyit foglalkozni vele, le kell írni, hogy mihez mire van szükség, és egy rövid indok, hogy miért is kell 490-es def, és hasonlók, aztán annyi. Különben sem ettõl lesz több killing blow-d wsg-n <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
lvl 70-es Hu male paladinomat, lvl 70-es NE male rogue-mat, és lvl 60-as NE lány hunteremet cserélném Dunemaul EU szerveren. Mind 3 karinak van sima epic mountja, a 2 70-esnek sima flying mountja. A hunter-nek full beaststalker-je van, a rogue-nak 4/5 assassination, és 70-es 5 fõs instás kék fegyók.(nemrég készitettem egy videót róla: http://www.youtube.com/watch?v=8wpHAUclrDM) Palának egész jó dps gearje, és buff nélkül +1000 healinges healing gear-je van. Ezen kivül van még az acconton egy 42-es UD lock a Bloodscalpon, egy 35-ös UD mage Arathoron,, és Tarren Mill-en egy 24-es druid és egy 31-es priest.
Amire cserélném: 70-es Warlock (csak UD male, Human male/female érdekel), és mellette legalább egy 60+os warrior, druid, priest, vagy mage. Ha csak 70-es lock akkor legyen epic flying mount-ja.
akit érdekel: [email protected]
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
Roguem van, és a poisonos questet próbálom csinálni. A kulcsot sikerült ellopnom, de nem tom mi a másik item, hol találom, mit csináljak vele, és hogy fejezzem be a questet. Légyszi segítsen aki tudja, hogy mit kell csinálni...elõre is thx!!!
[email protected]
BC elõtt megállt a space nyomogatására, de most nem hajlandó megszakítani az utazást
Most pl. már egy hete nem léptem be, mert más dolgom volt. Majd jövõ héten. Kibírom 😉
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy ennyi, ha a healerek egy jobban gearezett fury dualwield warriorra koncentrálnak 😊
Kicsit Crassusos, de ez a warrioroknak szemet gyönyörködtetõ 😛

nem tudom rájöttél e miért kapták ezt a warrik... charge után 5 méterre vagy a targettõl nem ismerõs?
๏̯͡๏﴿
Van egy lvl70-es tauren sámánom a Bloodscalpon. (+ 23as troll mage meg még pár lowlvl char)
Cuccok semmi extra, pénz jelenleg nem sok van nála de ha visszakérek haveroktol kölcsönt párszáz gold tuti van 😊
van lvl60as epic mountja + 60%-s flying mountja, meg egy honoros shoulder. arena pontbol is van párszáz ha ez számit
Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro
Tudtommal az avoidance-en nincs hardcap, illetve senki nem tudja igazán. EJ forumán van egy druid, aki ráhajtott a 100%+ avoidance-re, két cucc hiányzik hozzá neki asszem. (Tiszta of agi gear persze.) Minden elképzelhetõ agi buff kell hozzá, és patch után már nem is lehet majd elérni, az alkimianerf miatt. Le is csekkolom mindjárt, hogy mi van vele.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Frost nova-t leszedi, de pl mi értelme van a poly effekt leszedésének ha azt csak 1 kaszt tudja feltenni? Úgyse abba halok bele ha bebirkáz :\
edit: frost nova = Immobilizing effect = a trinket meg mindig leszedi