166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#118943 A mage fos, legyél inkább shadow priest vagy warri.Ugye a shadow priestnél még ha shadow talenten is van tudja magát healelni + imba dps-t tol.Az igaz, hogy mind1ik karihoz kell skill, de sztem priest és warri közül válassz.Ha meg tetszik a warri akkor meg ne habozz. :) -
#118942 győzd -
#118941 arany közép út legyél mage csak nyőzd csinálni a kaját piját:p -
#118940 csak lenuuboznak ha nem vagy az! :D -
Alblink #118939 Akkor jo,meg lama vagyok ezekbe,koszi. -
#118938 hidd el, ha priest lennél akkor meg mindenki healernek hivna
warrival nem muszáj "vezetőnek" lenned:) -
Alblink #118937 Hi,most kezdek egy karit,eddig csak hunterem volt.
Ud warrior,mage shadow priest kozol szerintetek melyik kezdjem?
A warrior tetcik csak ha jol tudom,instkba vezeto ember es vagni kell a dolgokat,nem?elore is thx -
#118936 Valószínűleg inkább az lesz hogy ABBAN a csapatban kell 1850 fölött lenned csapatratingben mint amelyikben 1850 folott van a personalod. -
#118935 w000tZ0r megnyertem a fishing contestet másodszorra! :>
-
Nauron #118934 az egy kicsit kevés. 24% körül mozog. -
#118933 ugyan annyi mint main handel 19% minden fehér ütés -
Krafthun #118932 hali, segítséger lenne szükségem egy addon miatt, ami az action barok alá sötét hátteret tesz. "Xart" addont hasznalom, de másikat szeretnék ez egyáltalán nem módosítható és több skin-t sem találtam hozzá.. aki ismer más/t/ikat pls adjon neve/t/ket (ha Ace2-es az mégjobb) .. kösszi -
#118931 Vagyishogy. Egyik héten kikaptunk vele 2-8ra, másik héten melózott más volt akkor nyertünk 8-2re,utána meg végig az ő másik karijával toltuk, és van 2 pont rating difi, ezért most nem jár neki cucc? Aki kihagy egy hetet az így járt?:-D Mekkora vicc már. Ez tipikusan az amikor annyira túl biztosítanak vmit, hogy az már more pain then gain. Nincs egy hét pihi se arénában. :-P Nyári szabit, síszünetet csak együtt. :-P -
#118930 Ez szívás lenne,mert a mi 3v3 csapatunkban van egy tag aki karit váltott 1450 körül,mert azzal nem ment, és most 2 ratinggel kevesebbje van,mint a csapatnak. :-D Szóval ha nem vehet majd 1850en cuccot,az lol lesz, csak azért, mert a csapat rating 1855,neki meg a personal csak 1852 ugyanabban a csapatban. :-( -
ShaiHulud #118929 erosen ketlem ez igy mukodik, azert bliz nem ennyire sotet.
amugy meg a hivatalos szoveg ezt irja :
"Please be aware that with this week’s maintenance, purchasing arena season 3 items that have a required arena personal rating will now also require the purchaser’s arena team rating to be at the same point values as well."
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=3271184979&sid=1
pont az ilyen boostolasok ellen jott ki ez a valtozas. Na most, ha esetleg lenne benne egy olyan ksikapu, hogy mondjuk felhuznak valahol 1851 personal ratingre es talalsz egy masik bracketben egy csapatot akiknek pont 1851 team ratingjuk van es igy is megveheted a cuccot, akkor tuti fixelnek, de eros a gyanum, hogy adott braceten belul nezi a ratingeket amikro vasarolni akarsz. -
#118928 offhand weaponnál mennyi a "penalty"?
azt tudom, hogy csak feleannyit sebzel, node mennyi a miss% ? -
#118927 Ezt csak most láttam. Akkor felhúzza personalt 2v2ben 900ról induló csapattal,aztán bevásárolja magát egy 1850es 5v5 csapatba,és van personal meg csapat rating is 1850es tadam. -.- -
ShaiHulud #118926 amikor egyszerre 10 itemet haszonlitgatsz ossze /slot (pl hybridnel) akkor azert jol jon a ratingbuster:P de neked hf fejszamolgatast:D -
Csordaszolee5 #118925 Sziasztok. Nekem az lenne a problémám, hogy mikor betölt a játék, (human kezdő) az npc-ket unknownak látom. és nem tudok se írni,meg semmi és utána kidob. Ez miért van? -
#118924 köszi majd eldöntöm én hogy mit szeretnék :)
#118920: ennyi, köszönöm -
#118923 http://www.wow-europe.com/shared/wow-com/downloads/files/wow-trial/enGB/TryWoW.exe -
Alblink #118922 És az updateket erdemes letolteni kulon,ha igen honna lehet leszedni?elore is kosz. -
#118921 Szerintem kicsit használd a fejed, elérhetőek az Int -> mana, Sta ->hp átváltások, crit rating és hit rating szintúgy, innentől meg pár egyszerű fejszámolás. -
#118920 RatingBuster -
#118919 úgy hogy nem veszed fel mi? engem is érdekelne ilyen! -
Alblink #118918 Hello,megvan az usa clien ha szt felteszem akkor eu accal is betudok lepni,es eu szerveren lenni?es ha nem hol tudom elszedni leghamarabb az eu clienst?koszi. -
#118917 annak az addonnak a neve érdekelne, amivel megtudom nézni h ha használok egy új X itemet mennyit változik a hpm, manám, spell dmg, stb.
tehát az item alján írja h +150healt -200mana eredményez ha lecserélem ezzel a mostanit
remélem érthető :) köszönöm -
#118916 BoldogaSzülinápót. :D -
#118915 megy vistan is , sokan az alol jatszanak. -
Glesthor #118914 üdv mindenkinek!
szeretném megkérdezni, hogy a windows vistával mi a helyzet wow téren? ha jól tudom, akkor anno nem volt kompatibilis a kettő egymással. szeretném kipróbálni a vistát, de előtte mindenképpen meg kell kérdeznem, hogy mi a helyzet...? az operációs rendszer után a leggyakrabban a wow fut a gépemen, ezért fontos a dolog! :D előre is köszönöm a válaszokat! -
#118913 ismételten kösz mindenkinek :-D -
#118910 faszod éjren hatvanig :d -
#118907 yay!
Love is in the air and the sighs of lovers creates a mist of romance all over Azeroth. That can only mean one thing: Valentine's Day is near! To get into the spirit of the occasion, we are hosting a Valentine Card Contest. To participate in the Valentine Card Contest, simply design a Valentine Card showing your love for World of Warcraft and you could win a Gurky key!
Majdnem kuldtem nekik valamit... -.- -
#118906 Boldog szulinapot :p -
#118905 köcce :-D -
WiLDoR #118902 akkor configozd át a nod32-őt, mert az enyém uptodate frissített, mégse sikogat miatta...szal én nemtom te mit akartál leszedni, de kicsit benézted a dolgot... -
WiLDoR #118901 boldog szülinapot :) -
overx #118896 Most untam meg... majd talán kiegkor visszamek :)
-
#118895 kiskoruak sexualis zaklatasa utan szoktak a nyomozok megkerni a filmekben a kisgyereket, hogy mutasd meg a bábun hol nyúlt hozzád a csúnya bácsi -
#118894 most ebben mi a poén?:P