World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
en toronyorat szeretnek latni lánccal a druidan, mégse teszi be blizzard. nemertem miert pedig mar minden forumot telesirtam érte...

Komolyan most ez a pala heal nerf ennyire komoly lenne? nalunk nem nagyon felnek emiatt a palák. Mostmár nem 90% manán fejeznek be egy bossfightot hanem 30-40% on. Na bumm 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

k O T T A
nem ész nélkül kasztolok(csak ez az elsõ karim és nem 2éve gémelek) csak még nincs meg /nem lesz meg a normális heal gearem... ettõl független szívás lesz... HoT-ot szeretnék látni, az jó lenne nagyon...(köcsög drainei-nek van...😞 ) vagy egy group/area healt ennyi megtenné és nem rimánkodnék...

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

BEAST
Ebben van valami igazsag, a holy gear turkalasanal mindig elonyben reszesitettem a spell critet es nem igazan foglalkoztam a mana regennel/sprittel, a patch utan lehet jobban kell majd vigyazni a manaval, de aki esszel castolgatott es nem csak esz nelkul spamelte a healeket, az tovabbra is jo healer lesz.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
szvsz nem igen fog valtozni a dolog, jo spell crittel meg igyis siman megeri ... majd nem 50% hanem 25% manam marad a harc vegere xD ... de lehet hogy potiont is kell majd vinni a raidekre ^_^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

k O T T A
egy egész játékstílust,gearszerzést és talentet csesznek el ezzel...sztem... így is fogy a manapoti nehogy azt higgye valaki h nekünk nem kell inni ilyeneket
na midnegy irány a ... öö melyik talentline is😞?

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

BEAST
en meg mindig elvezem vele a jatekot, nem feltetlenul kell i-win button egy kasztnak hogy jol ellegyel vele 😊

legalabb nem a palak lesznek az elsok szinte az osszes bosson healben, szerintem korrekt valtozas

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

k O T T A
most azon gonoldkozom épp mi a fenéhez kezdjek a palámmal...
raidheal meglõve, ret ág továbbra is gagyi... olyan nesze semmi fogd meg jól klassz lettünk...
tankolni továbbra se vagyunk a legjobb választás...
legalább adtak volna vmi normálisat(+mana/5sec vagy +heal vagy neadjisten vmi gagyi area healt vagy HoT-ot de csak vmi gagyibbat, h ne szívjuk be annyira) ha már elvettek "mindent"...
jee jön a pecccsss, jön...😞

picket
Ha elsõdleges mesterségre gondolsz, akkor 2 a válaszom, bár azt hiszem ez az elõzõ témában tett hozzászólásomból leszûrhetõ volt (mivel mindig profession párokról beszéltem). Amúgy skill még a defense, riding, a fegyver skillek, de ezekbõl végtelen számú lehet, ami csak létezik és a kasztod számára elérhetõ.

ಥ_ಥ

Mighty
Talán e miatt: "bár az 1.121 placcsal van benne egy halom bug...."

Az eredeti, nem tört verzió 2.0.10-nél jár.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Fenrir
"Végre énis nyomatom a gamét, és meg vagyok elégedve vele, bár az 1.121 placcsal van benne egy halom bug...."

Eredetinek nem ez a jelenlegi verziószáma.

A halál csupán a kezdet...

Vazze FLeK0 !
Ki beszél itt tört verzióról ???
Jó lenne ha a fejlécet kihagynád, mert nem hiszem hogy mindenki örülne ha a következõ fázisodban az apukák erejérõl kezdenél vitatkozni...
Szimpla kérdés volt hogy a skillek (nem a talentek) közül mennyit birtokolhat a karakter. Nem beszélt senki tört verzióról...
Többiektõl bocs a kitérõért.......
k O T T A
nembaj srácok amíg a bubi hs kombó megvan ne parázzatok😄
spap/mage/lock ---- kill'em all - mögöttük könnyû bg-zni ellenük szar...😊

Lazarus
http://www.ampedesports.com/news/3468/First-WSVG-WoW-Footage-of-Pandemic/

Nem is rossz szvsz
Davidus
én WC3at látok. mondjuk ez érdekesebb:p

V9ykn8_TZL0

The Garrett
a kommentator vegulis csak a paladint nezte warriornak 😄

BTW ebbol a streambol is latszik hogy van még mit hegeszteni ha normalisan kozvetithetove szeretnek tenni a jatekot. Jolenne valami livecam ui, amin latni lehetne a jatekosok hpjat, felulnezetes kamera is lehetne stb stb stb<#miaz>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
Én láttam 3 taurent táncolni nagy fejszékkel (biztos favágók voltak, vagy warriorok) egy darab holy priest körül fél percig. Könnyesre röhögtem (volna) magam (ha legalább egyet meg tudtam volna ölni ennyi idõ alatt). Ez van, sok noob egy helyen.

&#3237;_&#3237;

live live live

hidd el hogy jobb így, elõbb a wc3 döntõ elõtt best of michael jackson volt 😊

kár , hogy nincsen hang...

Fenrir
2.1-ben: All 25 man raid bosses who drop set tokens will now drop an additional token.

Nem rossz ötlet 😊

Mindjárt kezd a wsvg kína wow döntõje, videostream

Lazarus
Újabb love sztori, mert megérdemlitek <#sniffles>
Sephi
😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az a 2 warrior akit 1 spap összepakol (fõleg ha jó cuccuk is volt)nem tud játszani a class-szal. Mondjuk neked akinek van spapja tudnod kellene hogy warrior ellen nem sok mindent tudsz csinálni. Másik meg ha valaki megöl 2-3 bármilyen classt egymaga, az nem azt jelenti, hogy "imba" hanem azt hogy az a 2-3 másik teljesen béna volt.
Szoktam járni 2 vs 2 arénába is és valahogy a pajzsommal együtt összepakol a warrior.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

"rajottem , h a farmolas jo dolog , es nem is unalmas , csak koran kell kelni mert már reggel fél 9 kor a sok nyomi kifarmolja a bányákat és egy darab nem volt :S de btw primal mana farming powah <#hehe>"na kiv vagyok milyen oltasok jönnek most erre dehat belefer ,elég rosszra sikeredet ez a post de hat igy keszult <#pias>allapotba meg en is mashogy irok.

Igazából csak raidelõ spap meg pvpt érinti a nerf.
SW😄 cd-jét megduplázták + shadow weaving kapott -1%/stacket, azaz 15%helyett már csak 10 %kal növeli a shadow sebzést.
Raidelõ spap sw😄t nyugodtan nyomhatta VE mellett. Csak ugye blizz nem erre a célra találta ki. Mondjuk erre miért pont most jöttek rá...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

BEAST
es en ilyenkor nem vagyok itt :c ... miert mi volt annyira durva hogy torolni kellett? 😮O

Oldern the 1st
Elszabadult egy betegünk 😄

Sephi
A fene mirol maradtam le ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Oldern the 1st
Egyre jobban tolod 😊 Kultúra, tisztelet és intelligencia triumvirátusa uralkodik szavaidon 😊

Fenrir
És így?

10 rage pont elég interceptre ha stance-et váltok, overpower meg amúgyis ingyenes.

TVelvet
holazenrage?
Bazee, az enrage elégéé need cuccc, pvp-be fõleg... nemszabad kihagyni...
Botond
látom haverkodtál más topikban is :-D
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

Fenrir
Lesz így elegendõ rage ha nincs kitalentelve egyáltalán sem az Unbridled Wrath sem az Endless Rage?

ha valakit erdekel, ugyis regen volt mar hasonlo

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Kösszke !
Ez tényleg faja dolog.
A Skillek közül akármennyim lehet, vagy abból is csak bizonyos számút birtokolhatok??
picket
Minden másodlagos mesterséget megtanulhatsz (jelenleg 3 van belõlük: horgászat, fõzés és elsõsegély).
Palának bányászat+kovácsolás ajánlott ha páncélt és fegyvereket szeretnél magadnak készíteni, bár hosszú távon szinte biztosan jobbakat találsz mint amiket meg tudsz csinálni. Ajánlott még a herbalizmus+alkímia kombó, vagy enchanting valamilyen nyersanyag szerzõs (pénzcsinálós) szakmával, bár ez utóbbi csak hosszú távon kifizetõdõ (elején az enchanting sok pénzt visz el). Amúgy www.thottbot.com-on megtalálsz minden mesterséget, és hogy miket lehet velük készíteni.

&#3237;_&#3237;

csak 1 picit variáltam rajta, igy szerintem jobb.
(-impr. rend, +parry, +stun res - mivel ugyebár nem minden warrior ork, bár imo warriornak stun res-bõl sosem elég)

Hi all!!!
Végre énis nyomatom a gamét, és meg vagyok elégedve vele, bár az 1.121 placcsal van benne egy halom bug....
Köszi az elõzetes jótanácsokat, és lelkesítést de most megintcsak kérdéssel fordulnék hozzátok. Régebben ráakadtam valahol egy oldalra ahol egész tûrhetõen és részletessen leírták a szakmákra vonatkozó dolgokat magyarul, pl 2 fõ szakma lehet és nemtudom mennyi másodlagos, stb, és most nem akadtam rá....
Tudnátok ajánlani esetleg ehhez is valami jól használható siteot ahonnan kiböngészhetem hogy mit lenne érdemes elsajátíttatnom a palámmal??
Fenrir
Esetleg még ez. Így a két fury skillt megnyerném, de nem tudom mennyire lenne nagy veszteség az Imp MS. Végülis csak 5% dmg-et bukok be róla és -1 sec cd bónuszt, talán annyira nem kár érte.

Fenrir
Én ilyenen gondolkozom, így lenne nem kevés dmg csak éppen buknám a Death Wish-t és a talentelt Interceptet :\

Lynx_TWL
<#szomoru1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
l2p :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TVelvet
picket
Miattam mindenkit nerfeljenek. Sosem ütöttem akkorát, mint warriorok fehér sebzéssel mostanság (2000 felettiek után már nem is néztem), és sosem volt elég 2 instant meg egy 2 sec cast varázslat eltolása hogy kinyírjak valakit mint egy shadow priestnek. Nem sajnálok senkit. Sírjatok! 😛 Flémeljetek (nem is 2 sec, nincs is 2000, nem is ez a játék, nem láttam és nem hallottam semmit, picket hülye, stb)!

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
charm alól miért nem szed ki majd trinket?:C hogy lockok még opbbak legyenek?:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
ez gyenge volt, de azert koszonom <#gonosz1>