166748
  • ShaiHulud
    az elkepzelheto hogy amig farmolgat vele pocs nonelit mobokat addig spikeokban kijon 1100 dps, de az meg senkit sem erdekel.
  • ShaiHulud
    cinikusan ertettem, imo kibaszott nagy kama az amit irt a gyerek. 1100-1300 dpst nyakamat ra hogy nem tudja tartani bossfigthokon, kara gearben(max 5 fosben:P) anno votl egy wws report link 1500 dpsrol retripalanak. nah de ugye az mar tier6 os retri pala volt es nem egy szokvanyos bossfigthon.
  • WiLDoR
    hát ha ez igaz, akkor az tényleg egy bazi nagy vicc.
    de komolyan.
    nálunk a rugók hoznak átlag ilyen dps-t hyjal/bt cuccokban, ami nem itemlvl 115, mint a kara cumók, hanem itemlvl 141...
    "csak egy apro kis különbség"

bár jah, mondjuk lehet benne valami. retpala szvsz qrvadurva lett.
    múlt héten arena-ban nekemtámadt egy retripala és egy warrior, -18% crit csökkentés, és 490 resi mellett olyan gyorsan kapták szét a soullinkelt 15k hp-mat, hogy azt se tudtam mivan. csak nézett a holy pala healerünk is, hogy wtf? egyik pillanatban még 100% hp-n vagy, másikban meg 10%-on. el is ment a kedvünk az egésztől -.-
  • Totti87
    Sziasztok!
    Én most szeretném kipróbálni a WoW-ot! A 10 napos trialt próbálnám ki előszőr. Leszedtem be is tudok lépni, de nem látok európai szervereket. Amikor a serverválasztáshoz kerülök alul csak az ameriaki és az óceániai serverek fülei vannak! Mit rontottam el? Ha vki ráér felléphetne a ts-mre: 80.98.212.82 Előre is köszi!!!
  • Csirke4
    [fut és csinál egy begger altot]
  • Csirke4
    És pedig de! :D:D:D
  • Lazarus
    Ki gondolta volna hogy a játék legnevetségesebb dps-ével rendelkező kasztot a legelső helyre teszik -_- majomparádé
  • ShaiHulud
    1100-1300 sustained dps kara gearben rofl.
  • Warden
    Simán összelehet szedni most is viszonylag jó dps geart t4 szinten de valamit valamiért.Ha az s1-et szeded össze lófax agilitid és hitratingod nem lesz ha a t4-et akkor resilenced.Lehet vegyíteni a kettőt én is ugy használom a retri geart hogy a sityak-gatya t4 a válas a chest s1 a kesztyű pedíg a gruulos akármi nevű warrior kesztyű.

Kiegészitőket is össze lehet szedni karahzanból ami alapnak nem rossz.Fullra buffolva-potizva vigan lehet 1100 dpst hozni ugy hogy nem erőlködsz és nem nyomod cd-re az av-t.Wf sámánnal 1300 fölé lehet menni erőlködés nélkül.

Annyi hogy el kell döntened mit szeretnél pve-dpst tolni vagy bg-zni és a tallenetet ahoz igazítani.Pve-zni kell 1800 unbuffed ap lehetőleg strenghtből hogy skálázódjon a buffokkal valamint 30% crit és 79 hit rating.Így nem fogsz pellengérre kerülni a dps miatt mitöbb elég rendesen támogatod a melee groupot és nem elhanyagolható az sem amit a három seal fentartásával adsz a raidnak.jelenleg t4 szinten mindhárom ága raid képes a paladinnak ugyhogy nem értem a postod.
  • k O T T A
    legjobb h csinálnak végre palageart (mert most t4-t5-t6-s1-s2 az mind a régi retripalához lenne jó, egyedül s3 ami jó csak az meg kis idő mire összejön) ami mostani pala dps-nek jó erre kiejelentik h sunwell plateu-n ami btnél táposabb lesz
    thx :D gruulon halunk de azért kösz
  • YakHead
    Kapcsolj ki minden addont csak a Unit frame addont és a mobinfo/mobhealth addont hagyd bekapcsolva. Ha így működik, akkor valami másik addon fog bekavarni. Ha így sem jó, akkor próbáld frissíteni a mobinfo/mobhealth addont (gondolom ez már megvolt). Azt nem tudom milyen UnitFrame-et használsz. Előfordulhat, hogy az nem jeleníti meg?
    Nekem egy ótvar régi mobinfo/mobhealth addon van és az jól működik még.
  • picket
    Talán nem csak crit chance-re kellett volna gyúrni :p
  • WiLDoR
  • Botond #119010
    Azért crit chance a logóm,hogy ezzel is felhívjam a figyelmet a feral druidok hátrányos megkülönböztetésére. Nagyon kéne egy feral druid lovin. Szinte egy 70es classt se tudok 2-3 másodperc alatt agyonverni, és ez nagyon igazságtalan szerintem. -.-
  • Botond #119009
    A neve azért csak benne maradt,nem?
  • maniac001
    ja és nekem a hp is értékben kéne. ezt kifelejtettem az előbb..
  • maniac001
    Akármilyen addont tezsek fel, akármit csinálok a targetnem csak a manáját mutatja értékben. a hp-ját csak %-ban. régen a mobinfo meg a mobhealth működött, mot sem ír hibát csak nem mutatja. valaki tud erre megoldást?
  • Psychedelic #119006
    214 ezer legalább, a számokat ismerd ha németül nem is tudsz. :)
  • Lacee
    és ez mit jelent? :)

21 ezer arany? tyű.
  • Lazarus
    sájsze blőd svájnhund!!!444
  • k O T T A
    nc:D
  • Oldern the 1st
    Mondja ezt valaki, akinek a neve helyett is a Crit chance található :D
    (csak vicc :P)
  • Botond #119001
    zsák a foltját
  • Narxis
    anyukám
  • Narxis
    Mondtam, hogy nem a munkáddal van a baj.Engem nem érdekel, hogy mit dolgozol.

Én nem döntök el semmit, csak véleményt alkotok. :)
  • eLiXir
    és kinek az apukája erősebb?
  • Narxis
    Elég nehéz ha máshol IS ugyanezeket írogatja büszkén, válaszolgatva az őt gyalázó kommentekre.Szerintem direkt csinálja, de nem baj mert engem szórakoztat.
  • shaime01
    szerintem tanulj meg olvasni. összesen 1 hónapot boritékoltam elötte bár te még egy utcasöpröt is megvettnéd ,hogy "nézd már utcaseprő hú de nagy munka" de ha pedig nem lenne utcaseprő meg azért ordibálnál ,hogy tiszta mocsok minden" , egyébknt meg lehuztam majdnem másfél honapot árufeltöltöként esti müszakon 12 órában tudom, screenshot vagy nem történt meg. teljesen felesleges volt.. nem azért dolgozok mert akarok hanem mert szüleimel szemétség lenne az ,hogy ha már estire járok ne csak üljek csak otthon.

A másik pedig te pont azok közé az emberek közé tartozol aki eldönteni kinek van élete és kinek nem, rossz lehet egész nap azon filozofálni ,hogy neki tuti nincs élete most megmondom neki.
  • Botond #118995
    Azért,ha csak egyel több iqd lenne mint neki pont lesz@rnád mit ír ide, és átnéznél a hülyeségeim.
  • Narxis
    Valóban nagy munka a borítékolás, ha nem figyel az ember könnyen verejtékezhet a kisujja.Szerintem kérj veszélyességi pótlékot is, mert még valamelyik galád boríték megvágja az ujjad.

Egyébként nem ez a baj, hanem, hogy nem ismered el, hogy nolifer kocka vagy + köcsög leecher és ezt még hirdeted itt is meg blackravensen is.
  • shaime01
    legalább a szókiforgatáshoz értesz. Az meg ,hogy én munka és tanulás mellet IS tudok sok szabadidőt felszabadítani szerintem nem tul egyedi bár kitudja.. ^^
  • Narxis
    Aha, szerintem is irigy vagyok, hogy szüleid tartanak el és tanuláson kívűl a WoW-ban kockulsz a 235. altod szintezésével meg a leecheléssel.Igazad van. :)
  • shaime01
    hehe láttom irigykedsz ··

engem még szüleim eltartanak de sebaj egyébként sem dolgozok most mert vizsgaidőszak van végülis hülyeség vitatkozni veled ugy is megmondod az ellenkezöjét
  • Botond #118990
    de -.- csak a druid gimp,azt kell boostolni feral vonalon -.-
  • Fehercsoki
    Szerintem azért annyira nem erős a lock mint sokan gondolják...
  • WiLDoR
    én a rugóra szavazok
  • WiLDoR
    első része igaz, második része meg egy qrva nagy baromság...
  • Shortstop
    lol
  • Narxis
    Borítékol és abból már simán megél. :)
  • picket
    veszi e-bayen.