World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönj el a szeretteidtõl, tárazz be kólát/sört / hidegélelmet az elkövetkezednõ 90 napra! 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Minimum System Requirements
Windows® System 2000/XP OS:
* Intel Pentium® III 800 MHz or AMD Athlon 800 MHz
* 512 MB or more of RAM
* 32 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ 2 class card or above
* DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers
* 6.0 GB available HD space
* 4x CD-ROM drive
* A 56k or better Internet connection
Ma vettem meg a játékot + egy 60 napos kártyát. A játékhoz ugye jár még +30 nap játék?
Elõre is köszönöm a választ!
Ja! win98 alatt fut a wow? (melóhely) 😊
gamertag: kenobita
A legdurvabb (amirol sajna lemaradtam) az Aq nyitás volt, akkor asszem másnap délig ment a raid, utanna 3-4 ora alvás és jott az uj raid 😄 (errol sonic kollega tud meselni talan ^^)
/nolife off
Érdemes összeismerkedni High King Maulgarral, vagy közel menni Gruul bátyóhóz, és kérni tõle egy "hurtful strike"-ot 😊 az is megrázó élmény tud lenni a combat logban 😊
/hamutszórafejére
anti hero
Úgyhogy le a kalappal akik ezt az instát hatvanon farmszinten mívelték több okból folyóan is.40-fõs raidet iszonyta nehéz összeszedni ill 3-4 órán át együtt tartani játszható szinten és ehez azért több kell gondolom én minthogy a fele társaság afk.Mindenesetre remélem egyszer összejön egy 40 fõs társaság is és legalább egyszer eljutok a 4 lovasig.
Bloodcsalap,Ragnaros,Neptulon,ez pedíg a pvp szerverek magyar populációjának a sorrendje de egy 10 napos triálnál szerintem tökmindegy melyik szervert választod, sõt a te helyedbene egy abszolúte low lvl populációs szervert választanék fügegtlenûl attól hogy vannak e ott magayarok (néha jobb is ha nincsenek).Amennyiben játszottál már a játékkal eseleg tört szerverem akkor ismerheted a classok alaptulajdonságait és kipróbálhatod hogy milyen igazi szerveren, amennyiben nem játszottál akkor pedíg a low populációs szerveren kedvedre kipróbálhatod a 10 napban az összes class-t és ha ugy döntesz hogy megvásárlod a játékot akkor már lessz elképzelésed hogy miylen karaktert indítasz.Akkor majd ráérsz azon töprengeni hogy melyik szerver lenne az ideálisabb.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
ಥ_ಥ
For the greater good
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
valószínüleg nem tud mit kezdeni az általad adott infóval. Sõt, egyáltalán nem biztos hogy törtön van naxxramas.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egy kérdésem lenne most csak: a Paladin tudja healelni saját magát, vagy csak friendly target-et? Holnap kezdem a 10 napos trialt, és érdekelne, mert ha nem tudja magát healelni akkor lehet inkább mást kezdek...
Elõre is thx
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Tier 3 Raid szetet melyik instában lehet összeszedni?( Human rugóra kellene)<#falbav>#falbav>
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
anti hero
anti hero