World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
jah és a szokásos:
köszönj el a szeretteidtõl, tárazz be kólát/sört / hidegélelmet az elkövetkezednõ 90 napra! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

cenobite
Köszi!

Akkor legalább a munkahelyemen biztonságban leszek... 😊

gamertag: kenobita

The Garrett
30 nap jár alapbol igen, viszont:

Minimum System Requirements

Windows® System 2000/XP OS:

* Intel Pentium® III 800 MHz or AMD Athlon 800 MHz
* 512 MB or more of RAM
* 32 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ 2 class card or above
* DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers
* 6.0 GB available HD space
* 4x CD-ROM drive
* A 56k or better Internet connection

cenobite
Sziasztok!

Ma vettem meg a játékot + egy 60 napos kártyát. A játékhoz ugye jár még +30 nap játék?
Elõre is köszönöm a választ!
Ja! win98 alatt fut a wow? (melóhely) 😊

gamertag: kenobita

capaszabi
mennyé' dógozni'

s0n1c
akkor én pont a 2 hónapos wowmentes rlt élveztem 😊 aq farmeventtõl kicsit besokkaltam :F kapu nyitáskor ott voltam, mennyire élvezetes is volt mikor crashelt a szerver 2 percenként 😊
The Garrett
Aq elejen meg Naxx elso heteben volt az hogy 6 kor elkezdtunk raidelni, aztán hajnali fél2 fele megkérdezték ki akar aludni menni, és valahogy senkinek nem volt kedve. 😄

A legdurvabb (amirol sajna lemaradtam) az Aq nyitás volt, akkor asszem másnap délig ment a raid, utanna 3-4 ora alvás és jott az uj raid 😄 (errol sonic kollega tud meselni talan ^^)

/nolife off

legjobbak a hajnal 2-3ig tartó ninja raidek 😄
Patchwerk volt az illetõ...
Érdemes összeismerkedni High King Maulgarral, vagy közel menni Gruul bátyóhóz, és kérni tõle egy "hurtful strike"-ot 😊 az is megrázó élmény tud lenni a combat logban 😊

picket
Velük járok a kiscsoportba. De ha nagycsopis leszek, akkor megverlek :#

ಥ_ಥ

The Garrett
3-4 órán át? 😄

regi szep 8-12 oras raidek roxxxxxx 😊

/bocsánat
/hamutszórafejére
capaszabi
2.5 raidnapvolt. nub l2 számolni

capaszabi
Javaslom a Dungeon 3-at, picit eccerübb és jobb is.

hehehe ;D

anti hero

Naxx no igen az egy érdekes hely.Mivel szeptember óta játszom és a volt klánunk szétesés elött mc-ig volt jó soha nem jártam ott mikor is belett hirdetve egy összmagyar guildes naxx városnézés.Össze is jöttünk vagy 24-en és mondván hetvenen nem okozhat gondot mivel mindenki leszólozta már a jelenlévõl közül scolo-t vagy stratholme-t.Az elsõ boss-ig nem is volt gond de az megmutatta hoyg mitõl volt ez a bc-ig csúcsinsta és miért negyvenfõs.Úgy szétkapott bennünket a no more play-t hajtogató izéé ( foggalmam sincs hogyhivják) hogy ihajjj.Azt olvastam elõzõleg errõl az alakról hogy ez egy gear ellenõrzõ boss igy szomorúan konstatáltam hogy a cuccom ami helyelközzel megállja a helyét karahzanba ide nem alkalmas.Soha ekkorát nem kriteltek belém sehol a dög közel 18K-t tolt belém messze többet mint pl az nem jó illatú qrva karahzanba.

Úgyhogy le a kalappal akik ezt az instát hatvanon farmszinten mívelték több okból folyóan is.40-fõs raidet iszonyta nehéz összeszedni ill 3-4 órán át együtt tartani játszható szinten és ehez azért több kell gondolom én minthogy a fele társaság afk.Mindenesetre remélem egyszer összejön egy 40 fõs társaság is és legalább egyszer eljutok a 4 lovasig.
Jéézus, crash meg picket hozta az osztálytársakat? 😄

Arathor,Nordrassil,Lightbrinnger nagyjából ebben a sorrendben is vannak számszakilag a magyar guildek pve szervereken.

Bloodcsalap,Ragnaros,Neptulon,ez pedíg a pvp szerverek magyar populációjának a sorrendje de egy 10 napos triálnál szerintem tökmindegy melyik szervert választod, sõt a te helyedbene egy abszolúte low lvl populációs szervert választanék fügegtlenûl attól hogy vannak e ott magayarok (néha jobb is ha nincsenek).Amennyiben játszottál már a játékkal eseleg tört szerverem akkor ismerheted a classok alaptulajdonságait és kipróbálhatod hogy milyen igazi szerveren, amennyiben nem játszottál akkor pedíg a low populációs szerveren kedvedre kipróbálhatod a 10 napban az összes class-t és ha ugy döntesz hogy megvásárlod a játékot akkor már lessz elképzelésed hogy miylen karaktert indítasz.Akkor majd ráérsz azon töprengeni hogy melyik szerver lenne az ideálisabb.

s0n1c
2 titán? <#idiota>
Kriger
msn cím?
[email protected]
ezt egy életre megjegyeztem <#smile>

GamerAdams007
Thx, az nem akkora gond ha nem üt nagyot, mert PvE karit indítok, ott meg szerintem nem lehet annyira hátrány ez, mint amennyire PvP-be. Egyébként szerintetek melyik PvE realm-re menjek? Hol vannak leginkább magyarok?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Maghteridon végre átkerült multidõbe. 4 teljes raidnapot tornáztunk rajta nagyjából. Érdekes milyen kicsi választ el egy full reménytelen próbát egy killtõl. Thx a résztvevõknek.
picket
Felhúztad ?ezt

&#3237;_&#3237;

A svédek alapban tiszta lámák a játékban vagy csak én találkoztam degeneráltakkal?Csapatban nem lehet velük nyomni mert fejjel mennek a falnak vagy az elsõ sebzésük után felveszik a nyúlcipõt. Nem úgy mint a ruszki gyerek aki elsõ szinten már 10es szörnyeket akart ölni😄.Lol ez nagyon tetszett.

For the greater good

rhazid
elég szar lehet :/

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nem érdemes foglalkozni a sráccal, egyelõre a pecseket keresi, mert a sanyiék upgradelték a szervert (a laca hozott bele még ramot kölcsönbe), és most bc-s lett, viszont így nem engedi be a 11b felét

valószínüleg nem tud mit kezdeni az általad adott infóval. Sõt, egyáltalán nem biztos hogy törtön van naxxramas.

Barney Tech
Kell reputation és utána kifarmolgatni a darabokat.

Barney Tech
*Tudja magát helelni ,de nem üt akkorákat mint egy warrior.

Barney Tech
Hát a paladin jó,de ha verekedni akarsz akkor a warrior.

panther112
Tudja.

PiszkosFred
Melyik paladin? Torpe, human, az ufok vagy a hosszufuluek?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

GamerAdams007
Hali!
Egy kérdésem lenne most csak: a Paladin tudja healelni saját magát, vagy csak friendly target-et? Holnap kezdem a 10 napos trialt, és érdekelne, mert ha nem tudja magát healelni akkor lehet inkább mást kezdek...
Elõre is thx

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Habar foszold szinnel van irva, azert erdemes elolvasni a logo alatti szoveget.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

The Garrett
😊))))))) naxxramas.

Hi all!
Tier 3 Raid szetet melyik instában lehet összeszedni?( Human rugóra kellene)<#falbav>
aláirásban soha nem volt a kari neve , csak a realm ,szint és kaszt

Lynx_TWL
csezmeg' már csak csõkujtsot hiányolom ma😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
pwnd😄d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Egyszer van 1 évben érettségi szünet és pont akkor kell leállnia a Ragnarosnak, pedig még a BC-t is megvettem!<#falbav>

shaime01
reggel 7 óta várom ,hogy wowozhassak ééés még mindig world server down <#hehe>

<off én is igy nyomom majd szombaton 😛Evolution of Dance 😛 nézettség ...nc

Fenrir
Lagnaros sem megy :\

A halál csupán a kezdet...

shaime01
és még mindig.. szóval .. várunk 😄

TVelvet
bazdmeg wildor, ez bazdmeg.. .😄 most rosszat fogok álmodni 7 éjjen át!😄
rhazid
még mindig (sry)

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

rhazid
A 16:00-ás indtás mennyire pontos? Csak mert már 16:17 van nálam :/ és még dig nincsen az én szerverem online

Count Adyn
Az élet szar! 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a bs szar (en ugy hallottam 😉

anti hero

<3

anti hero