World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
gamertag: kenobita
😉
anti hero
A manual-t pedig rögtön elolvastam, de nem találtam benne erre vonatkozó részt. A rövidke "Account Setup and Billing" fejezet teljesen érthetõ számomra, csak nem arra adott választ ami a kínom volt.
Nem húztam fel magam, de ha normálisan kérdezek valamit, akkor nehéz lett volna leírni, hogy olvasd el a manualt? Alapvetõen hányok ettõl a stílustól, mint amilyet odaböffentettél - függetlenül attól hogy mi volt itt két oldallal ezelõtt.
Peace!
Szívesen segítünk, ha értelmes problémád van, de ez alapvetõen nem egy technical support topik. Most ezen ne húzd fel magad, komolyan szívesen segítünk, csak nekünk nem kell tolerálni 666 noob kérdést, mert nem fizetnek minket meg érte. OK? Nyugi. Itt elõfordul, hogy beszólnak. Nem érdemes idegeskedni rajta. És ha az én stílusommal van problémád, akkor lapozz vissza 2 oldalt, és olvasd el, hogy mi ment ott! <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
ez mukodott 2 éve mikor én regeltem az accom, nemtom beveszi-e még. (bajod nem lehet belole 😛 )
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
vagy ha ez nem jön be eladnám az accom...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Értelmes segítségnek örülnék, ezek a betûk lehet hogy iszonyat jópofák, csak sajnos én nem vágom hogy ez pl. mit jelent.
Akkor ezekszerint jobb ha otthon is újrarakom a cd-krõl.
(Erre a gépre most raktam fel a cd-krõl a játékot, és az otthoni, letölltött trial acc/pass-al nem is enged belépni)
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Steam: [HUN]Feriggno
de lehet csak siman az acc management nem megy.. szokása neki 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nektek megy az "Account Manager" oldal? Engem kivág, hogy ilyen account nincs 😞
Steam: [HUN]Feriggno
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kérdés: most még a 10 napos próbaverzióval játszok, amit a hivatalos oldalról töltöttem le tegnap, de már a játékot és a feltöltõkártyát is megvettem.
Elég lesz akkor véglegesíteni az account-ot + a 60 napot rátölteni, mikor lejár a 10 nap? (Elvileg így 10 nappal "beljebb vagyok") A karakterem akkor ugye megmarad és játszhatok tovább vele?
Elõre is köszi a válaszokat!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amugy tényleg öröm látni, ritka😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Még így az elején egy újabb kérdés. Láttam, hogy rengeteg mod, util van a játékhoz. Miket érdemes feltenni elsõ körben?