World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergod
Teves... tud az 2H-et is am...

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Barney Tech
One Handed Swordot tud csak.

gergod
tud hasznalni...

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

GamerAdams007
A pala télleg nem tud használni sword-ot vagy csak én vok a béna? o.O

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Fenrir
Ez az "Ütömvágom" név honnan jött és milyen régi?

A halál csupán a kezdet...

tigeroo
i'm proud of you<#nyes>!!
capaszabi
nincs, megveszem 500-ért 😄DDDDD

Barney Tech
/spit
😄

cenobite
/me orc warrior. 😊

gamertag: kenobita

Barney Tech
Dwarf female warriornak.

tigeroo
gnom warriornak ,mi?
:o)
Barney Tech
Ha meggondolnád magad alliba gyere 😄

tigeroo
jóaz, legalább ellesed a többiektõl hogy mit ne csinálj

😊
Barney Tech
Te tudod.

cenobite
hallottam hírét, inkább kihagyom - egyenlõre. 😄

cenobite
np, nem hagyott mély nyomot, meg amúgy sem vagyok egy ilyen "összeveszõs-haragudós" típus. 😊

Barney Tech
Gyere a bloodscalp-re sok idiota ott van 😄 80%-a magyar.

vele nem kell foglalkozni
😉

anti hero

cenobite
Köszönöm! Rövidesen kiderül sikerül -e.

cenobite
Az volt a gondom, hogy az itthon letöltött(trial) és a megvásárolt wow nem ment ugyanazzal az acc-al. Nem tudtam, hogy más reg kell a wow-eu-nak és a wowpontcom-nak. Csupán arra lettem volna kíváncsi, hogy le kell e szednem az itthon telepített trial-t, mielõtt a teljessel játszom... (biztos ami biztos én leszedem)
A manual-t pedig rögtön elolvastam, de nem találtam benne erre vonatkozó részt. A rövidke "Account Setup and Billing" fejezet teljesen érthetõ számomra, csak nem arra adott választ ami a kínom volt.

Nem húztam fel magam, de ha normálisan kérdezek valamit, akkor nehéz lett volna leírni, hogy olvasd el a manualt? Alapvetõen hányok ettõl a stílustól, mint amilyet odaböffentettél - függetlenül attól hogy mi volt itt két oldallal ezelõtt.

Peace!

picket
Csak hogy szokd az itteni viszonyokat. Amúgy csak el kellett volna olvasni néhány helyen, hogy hova is kell regisztrálni. (Kezdõdik a cd-borítón, aztán a kis füzeten ami benne van kb 3 helyen írja, majd végül a telepítés során.)
Szívesen segítünk, ha értelmes problémád van, de ez alapvetõen nem egy technical support topik. Most ezen ne húzd fel magad, komolyan szívesen segítünk, csak nekünk nem kell tolerálni 666 noob kérdést, mert nem fizetnek minket meg érte. OK? Nyugi. Itt elõfordul, hogy beszólnak. Nem érdemes idegeskedni rajta. És ha az én stílusommal van problémád, akkor lapozz vissza 2 oldalt, és olvasd el, hogy mi ment ott! <#wilting>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
"klient seltolteni" -klientst letölteni 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
eu wowhoz wow-eurppe.com rol kell klient seltolteni és regelni is. bankkartya problemakra
ez mukodott 2 éve mikor én regeltem az accom, nemtom beveszi-e még. (bajod nem lehet belole 😛 )

Tatyla
van e felvétel valamelyik szerveren egy 70-es ud lock számára,nem tul HC klánba?
vagy ha ez nem jön be eladnám az accom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

cenobite
Közben megfejtettem a kódodat, és elolvastam a kibaszott manualt. Nagyon kedves modorod van. <#eljen> <#wow3>

cenobite
???

Értelmes segítségnek örülnék, ezek a betûk lehet hogy iszonyat jópofák, csak sajnos én nem vágom hogy ez pl. mit jelent.

picket
rtfm -.-

&#3237;_&#3237;

cenobite
Upsz, ez lehet a gond nekem is. én a worldofwarcraft.com-ról töltöttem le és most a másikra terelget regisztrációnál.

Akkor ezekszerint jobb ha otthon is újrarakom a cd-krõl.

cenobite
Próbálnám regisztrálni a játékot, és mivel nincs hitelkártyám, a payment options-nál nem enged túl. Mi ilyenkor a teendõ? Vagy kártya nélkül bukta van?

(Erre a gépre most raktam fel a cd-krõl a játékot, és az otthoni, letölltött trial acc/pass-al nem is enged belépni)

Naxxnál nyitásnál nekünk is volt, hogy hajnal 5-ig szórakoztunk 😊
Hyder
khmm, izzé, tüptürüpp, páppárápp, valóban

<#falbav><#falbav><#falbav>

Steam: [HUN]Feriggno

The Garrett
www.worldofwarcraft.com =/= www.wow-europe.com

de lehet csak siman az acc management nem megy.. szokása neki 😛

Count Adyn
Fogadjunk, hogy az amcsi oldalon próbáltad az EU helyett😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hyder
Hiya all

Nektek megy az "Account Manager" oldal? Engem kivág, hogy ilyen account nincs 😞

Steam: [HUN]Feriggno

PiszkosFred
A 10 napos triallal probald ki a kasztokat, melyik tetszik neked legjobban, ismerd meg a kezdoteruleteket, tapasztald ki a kezelest, iranyitast, stb. Aztan kezdj bele a vegleges karakteredbe az origi wow-tal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

cenobite
Köszi!

Long_Gun
Igen.

Amennyiben nem zavar, hogy nem tudsz tradelni, ah-zni és fejlõdni lvl20 fölé, akkor még nem kell élesítened. Ha igen, akkor mihamarabb.

cenobite
Köszi, néztem az oldalt, de egylõre nem töltök le semmit, majd ha már jobban képben leszek.

Kérdés: most még a 10 napos próbaverzióval játszok, amit a hivatalos oldalról töltöttem le tegnap, de már a játékot és a feltöltõkártyát is megvettem.
Elég lesz akkor véglegesíteni az account-ot + a 60 napot rátölteni, mikor lejár a 10 nap? (Elvileg így 10 nappal "beljebb vagyok") A karakterem akkor ugye megmarad és játszhatok tovább vele?

Elõre is köszi a válaszokat!

Sziasztok! A sámánnál a talenteket melyikre érdemes tenni(nem csapatba megyek)?
Barney Tech
Itt van 1-2 addon válogathatsz kedvedre.

picket
Nem csak mintha 😛~

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Mintha te nem lettel volna ott ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

cenobite
Köszi all! 😊

picket
Erre tényleg nem lehet mást mondani...

&#3237;_&#3237;

Count Adyn
Lehet azért mert õ nem 12 éves aki most kapta apuéktól a játékot😄
Amugy tényleg öröm látni, ritka😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

capaszabi
tök érdekes hogy van olyan kezdõ is aki normálisan és értelmesen tud kérdezni. /hug

picket
Semmit. Játsz, aztán ha valami hiányzik az interface-rõl, akkor kérdezz.

&#3237;_&#3237;

cenobite
Már folynak az elõkészületek... 😉

Még így az elején egy újabb kérdés. Láttam, hogy rengeteg mod, util van a játékhoz. Miket érdemes feltenni elsõ körben?

Count Adyn
Uh AQ nyitás után durva volt péntek estétõl hajnal 4 ig ment a buli, másnap délben ébresztõ, és megint😄