166748
  • Oldern the 1st
    Az a baj, hogy szerinted ugyanarra jó egy resto, mint egy balance.
    Megsúgom neked, hogy a resto healer+cc, a balance meg dps+offheal+cc.

Nagyon nem úgy kell az aréna csapat hasznosságát nézni, hogy kinézel magadnak egy fix párost, és azt mondod, hogy "hát ehhez harmadiknak CSAK a resto druid jöhet"...
  • picket
    te nem is osztályozod a gyerekeket, hanem... szóval valami mást csinálsz velük, nem?
  • Lynx_TWL
    jólvan gyerekek 1es leülhettek
  • tigeroo
    off:
    "in queue"
  • QuippeR
    legközelebb csak írj annyit, hogy "l2p", a többit meg úgyis hozzáképzeljük.
  • shaime01
  • picket
    Ha valakit el akarsz kerülni, akkor rosszul állsz hozzá.

Ha valaki hülyének képzel, akkor hiába írsz wall of textet, utána is annak fog nézni, erről teljesen meg van győződve, nem fogja megváltoztatni a véleményét, csak ha 3x megmented az életét, vagy eltelik 2 óra.

Ha olyan dolgot írsz, ami az emberek legalább 50%-át negatívan érinti, akkor ne csodálkozz, hogy ellened fordulnak, és kiegyenesített kaszával megjelennek a portád előtt, követelik azonnali megjelenésedet, és bocsánatkérésedet. (Kivéve egyes magas tisztségek, ha olyat töltesz be, akkor hivatalból meglepődhetsz )

Mi a francot érdekel az téged, hogy ki minek nevez. Ha egy udvarias ember azt mondja, hogy milyen illedelmes vagy, akkor örülj, ha egy hülye lehülyéz, akkor is örülj. Színre színt... Vagy egyszerűen csak ne érdekeljen. Leírod a véleményed, ő is leírja, mi is leírjuk, aztán a végén az egész nem számít semmit, mert csak vélemény. Most ezért infarktust kapni nem érdemes. :)

Most pedig ifjú padawan vége az elméleti képzésnek, fuss két kört a mocsárban a nagy fától az elsüllyedt x-wingig, és mehetsz aludni. Ha kérsz levest, még van, mert főztem.
  • panther112
    Akkor közzé teszem a hírhedtté vált levelet: neked hogyan sikerült 25 éves korodra ekkora seggfejjé változnod? Evolúciós kérdés, vagy orkok a középiskolában, meg az egész, na mindegy, szerencsére megtehetem, hogy kikerüllek.

Lehet tovább elemezni. Amúgy Wildor-nak is félelmetes szövegértési, és logikai képességei vannak.

"továbbá les*ggfejezni vkit a korára hivatkozva (úgy, hogy ő fel merte vállalni, te meg nem)" -> attól még, hogy a kor szerepel a kérdésben a seggfej még nem fog arra vonatkozni (a fránya nyelvtan megint). Egy korra vonatkozó leseggfejezés így nézne ki: Te seggfej 25 éves! (más: nem értem miért kell bátorság az életkor megadásához? 25 éves vagyok én is, de azáltal, hogy ezt leírtam nem érzem úgy, hogy most aztán egy igazán bátor, szinte eposzi tettet hajtottam volna végre)

"hogy őróla a nick-jén kívűl gyakorlatilag semmit nem tudni a user infóból" (alapvető logikai hiba) Miért kéne megtudnom még bármi mást az adott fórumozóról a user info-jából, ha már egyszer kialakult róla az a véleményem, hogy Ő történetesen épp egy seggfej pusztán a hozzászólásai alapján?

Mai napig fenntartom, hogy a leseggfejezés (pláne privátban, amivel direkt módon kikerüli az ember a másik többiek előtt való esetleges lejáratását!) egy olyan hangvételű fórumban, mint ez, nem minősül káromkodásnak. Sokkal inkább tartom annak a közvetlen módon való kifejezésének, hogy "Figyelj szerintem Te nagyon rossz irányba mentél el, ha ilyen maradsz, mint most, így viselkedsz, akkor az én értékskálámon közelíteni fogsz a 0 felé" (és többnyire a saját értékskálánkra úgy gondolunk, mint Az Értékskálára, noha persze tudjuk, hogy nem így van). Az életkor is pont a visszafordíthatóságot fejezi ki! 25 éves korodra seggfej lettél, de van még esélyed, az lettél, de vissza lehet fordulni. A hogyan sikerült seggfejjé válnod máris az okokra kérdez, az okok feltárása pedig minden terápia első lépése! Tehát ez a kérdés egy segítő felhívás.

Az üzenet zárása: "mindegy, szerencsére megtehetem, hogy kikerüllek."

Ennek az az értelme, hogy ha Ő átgondolta az én figyelmeztetésemet - ami nem mond mást, mint, hogy egy ember szemében Ő egy seggfej, azaz ellenszenves - és elutasította azt, tehát megbizonyosodott róla, hogy Ő márpedig nem seggfej, akkor a kettőnk közötti konfliktust fel is oldom. Neki sem kell másképp tennie, nem kell tartania további zaklatásoktól, gúnyos megjegyzésektől, stb. mert szimplán ki fogom kerülni. Nem a másik elpusztítására, vagy erőszakos megmásítására szóló hadjáratomat jelentem be, hanem közlöm, hogy elkerülöm a konfliktust.

Az ominózus fórumozó visszaküldött egy levelet,a miben udvariasan, lakonikus egyszerűséggel közli, hogy Ő is kikerül engem. DE cselekedni nem ebben a szellemben cselekedett, hanem elkezdett a fórumban nyilvánosan pocskondiázni. Ez egyrészt az én lovagiasnak tekinthető levelemmel szembeni szánalmas, viselkedés, másrészt hazugsággá minősíti a saját válaszlevelét is! Ezek után magamban végképp leírtam ezt az embert, még arra sem méltattam, hogy reagáljak rá. A mostani hozzászólásomnak is az egyedüli oka az emberi ostobasággal, és az ordító félreértésekkel szembeni ellenszenvem. Egyszerűen enm tudom megállni a beavatkozást, ha ilyen kíméletlenül nagy logikai, nyelvtani hibákat látok (bárhol).
  • Count Adyn
    jól hangzanak:D
  • WiLDoR
    lehet, csak épp az a nemmindegy, hogy mennyi hasznát veszed egy csapatban.
    - resto druid? omg, imba! (pláne 2v2, 3v3-hoz)
    - balance druid? hát izé...láttam már elvadult 2v2 combo-ban ugyan, 3v3-ban összvissza a 2-300 meccsből talán ha 2-ben találkoztam vele
    - feral druid? erről botond többet tudna mesélni, de olyan ritka, mint a fehér holló.

továbbá:
    - resto druidként simán lazán tudsz 2v2, 3v3 csapatot találni, válogathatsz is majd a tucatnyi ajánlat közül.
    - balance druidként már eléggé kétesélyes a dolog, hogy bekerülj egy 2v2 (lol?), vagy 3v3 csapatba, mikor van helyette 10x jobb class is az adott feladatra (mage, lock, rugó mondjuk)
    - feral druidként meg ha találsz olyan mazochistát, aki hajlandó veled nyomni, hát akkor őszinte elismerés neki, de hogy vért fog könnyezni, hogy életben tartson, az biztos...

szal ja, pvp-zni minden ággal lehet, de még mindig ott a lényeg, hogy melyik az a spec, amivel a legjobban hasznára tudsz válni a csapatodnak...
  • picket
    Javaslatok:
    -kökocka
    -übercube
    -king of geeks
    -nolifer

Így már támogatom az ötletet!
  • Count Adyn
    Amugy jó ötlet lenne szvsz ha az aktuális high-end insta fő bossának server first killjéért is járan valami rang:)
  • Warden
    Jelenleg egy pvp cím ill egy quest sorozat után járó cím elérhető.A pvp címért három bg -n kell exaltednek lenni (wsg-ab-av) míg a quest sorozatért jár a champion of the naaru cím ami a tk kulcs sorozat megszerzésért adódott.Jelenleg már nem kell kulcs tk-ba de ugy tudom aki most készíti csak el a questeket az is megkapja.

Egy kis kiegészítés.Rangja a becsületes embernek van rendfokozata meg a fegyveres testületeknél dolgozóknak.A második vh elött rangnak mondták pl a bárói címet is de az vásárolható volt.A többi cím pl gróf-herceg csak oda születéssel volt elérhető.
  • picket
    Én is kaptam már nem egy anyázást privátban, és? Nevettem egyet rajta, és letöröltem. Bunkóskodni azért, mert valaki véleményt nyílvánít két oldal közül az egyik irányába, ami csak attól függ, hogy kinek mi áll közelebb a szívéhez, és ezért tele pofával röhögni rajta, na az a bunkó, és tartózkodnék attól, hogy bármilyen foglalkozást (akár a földművest, vagy bármi mást) bevonjak a jellemzésébe.

Önkritikát mások is gyakorolhatnának az utóbbi 120 hsz alapján (ovis szintű vita, mint a "melyik faj szép", "mire korlátozzuk a fantasy-t", "buzi-e vagy", "mennyi a hordások átlag IQ-ja", "mennyi az 1 négyzetméterre eső buzik aránya az alliance-ben").

"kár ezt itt feleslegesen ragozni, meg szépítgetni, attól még az marad, ami." - Előzménye attól még van, még akkor is, ha az ifjú padawan nem tudja, hogy itt így mennek a dolgok (értelmes válasz 0, értelmetlen vita meg ∞, értelmetlen anyázás viszont tök felesleges). És az előzményre reagáltam, attól még nem legitimizálóm a következményt.
  • Oldern the 1st
    Lol, egy jól gearelt balance druida ugyanolyan jó, mint bármelyik másik talentes társa.
  • calis
    szerintem druidával mind1 milyen ágon pvpzel, csak legyen hozzá cuccod (legalább is bg-n, aréna az más). Minden ága erős tud lenni, ha tudod használni.
  • WiLDoR
    már bocs, mondhatsz te itt akármit, de amikor valaki ilyet: "Privátban nem káromkodtam, megkrdeztem, hogy mitől lettél seggfej 25 éves korodra..." nyilatkozik valakiről, úgy, hogy őróla a nick-jén kívűl gyakorlatilag semmit nem tudni a user infóból, az szimplán egy bunkó földműves, nulla önkritikával.
    ennyi.

kár ezt itt feleslegesen ragozni, meg szépítgetni, attól még az marad, ami.
    az meg, hogy ki ir mikor hülye hozzászólásokat, teljesen relativ. én is hülye hozzászólásnak tartom pl. amikor megmagyarázod még a magyarázatnak a magyarázatát is...teljesen feleslegesen...
  • ShaiHulud
    regebben 30 perc votl, szal lehet orulni, hogy mar csak 20 perc(2.3 ota):P
  • alex88
    sziasztok!

olvastam itt a fórumban, hogy questekkel lehet rangokat szerezni, itt pl az AQ kapunyitós questről volt szó és az érdekelne hogy milyenek vannak még és hol lehet ezeket a rangokat megnézni!
  • picket
    Annak annyi a cd-je, de az az egyetlen (másokat) rezzelő képesség, amit lehet harcban használni.
  • Shortstop
    ja még egy kérdés? druidnál a rebirth-nek miért van 20m-es CD-je? vagy majd később ez csökkenni fog ahogy szintetlépek vele? (most lvl30-as).
    ezért nem volt még anyázás?
  • picket
    Én is végigolvastam az összeset (nem olvastam hétvégén, tehát egyben az egészet, összes reakcióval együtt), és azt kell mondanom, hogy nem csodálom, hogy ideges lett.

(Csak néhány zárójeles dolog:
    -Lehülyézik olyanért, amit nem mondott. Amikor megemlíti, hogy nem mondta, akkor még hülyébb.
    -Hülye az, aki hülye beszólásra reagál? Szerintem az hülye, aki hülye hozzászólást ír, de lehet, hogy bennem van a hiba.
    -Vitakultúráról beszélnek egyesek ebben a topikban. Vitázzunk már a vitáról plz!! Itt amúgy sem vitázás megy, hanem fikázás, annak meg nincs kúltúrája.
    -Ettől függetlenül idegeskedni nem érdemes, de kiakasztó, hogy mennyire értetlen emberek vannak. Nem tudják és nem akarják érteni, amit az ember ír, vagy direkt félre akarják érteni. És amikor visszakapják, csak hogy érezzék milyen jó , akkor hülye vagy, és jön a
    -A válaszok 90%-a ökörködés vagy sárdobálás, de ezen nem lehet csodálkozni egy olyan témában, amiben normális vélemény nem hangozhat el, mert ha valaki leírja, akkor b*zi k*csög allis/hordás.
    -#119231... moo úgy látom fején találta a szöget, kétszer is.
    Röveden azt hiszem ennyi.)

Ja, az egésznek annyi a lényege, hogy nincs igazad Wildor
  • picket
    Egedélyezve.
  • Shortstop
    kössz
  • Tafaya
  • WiLDoR
    nem. druidával resto-ként pvp-zz.
    supportold a dps-eket.
    ebből profitálhatsz a legtöbbet te is, meg a csapatod is...
  • WiLDoR
    én is végigolvastam a post-jaid, s pl. az utolsóból kb. az lett világos számora, hogy a s*ggfej az kb. te vagy.
    továbbá les*ggfejezni vkit a korára hivatkozva úgy, hogy ő fel merte vállalni, te meg nem, elég nagy taplóságra vall, szvsz...

köszönjük, hogy elmentél erről a fórumról...
  • Shortstop
    druidával pvp-zni kényelmesebb balance-al?
  • Foglaltnick
    minden kasztnak létezik...
  • Foglaltnick
    http://www.shadowpanther.net/
  • Foglaltnick
    én lehetnék mukigeci foyatékos helyett?
    lécci
  • Unknow
    A seggfej az nálam káromkodás. Arról meg,hogy én lennék a fogyatékos, nos, ezek szerint nem voltál azzal tisztában amit írtál. Azt hiszem,hogy azért mert te nem vagy tisztába azzal,hogy a seggfej az káromkodás, és ,hogy amit írtál mit jelent még nem én vagyok a hülye. :P
  • Lacee
    hogy más is legyen, nem tudtok rugóknak egy olyasfajta honlapot, mint a Warlock's Den? mindenféle guide, hasznos info a kaszt köré tematizálva. létezik egyáltalán hasonló?
  • Lacee
    hát bizony a bicskanyitogató stílus azt váltja ki az emberekből, hogy már csak poénból is ellentmondanak neked. nem hiszem el hogy életed során még nem tapasztaltad ezt.... véleményt mondtál, mások hoztak egy ellenvéleményt, erre személyeskedsz majd mikor ez sem segít, megsértődsz. hát gratula a vitakultúrádhoz :)

na részemről off
  • panther112
    Evolúció? azt az az idióta hozta fel, amúgy egy szóval nem mondtam, hogy gusztustalan a horda. Na mindegy, én ebből az egész fórumból kiszálltam, mert ide fogyatékosok járnak, veled együtt. (Aki végigolvasta a hozzászólásaimat, és arra jutott, mint te az fogyatékos, szóval ez nem szidalmazás, hanme egy tény megállapítása volt) Erre is kár reagálni, mert, mint mondtam itthagytam a fórumot.

Az evolúciós gyereknek: Privátban nem káromkodtam, megkrdeztem, hogy mitől lettél seggfej 25 éves korodra...
  • Mayday
    Koszonom!
  • s0n1c
    advanced tradeskill window
  • Foglaltnick
    nézd, ebben az esetben a fejlécben található piros betűhalmazt tudnám figyelmedbe ajánlani.
    Nem azért mert köcsögök vagyunk, hanem azért, mert a törtszervereken a dolgok másképp működnek mint a hivataloson.
  • Mayday
    Sziasztok,

Egy olyan kerdesem lenne, hogy van-e valami jo kis MOD, ami kicsit atlathatobba, jobba teszi a crafting szakmakat.

(Mint pl az Extended Questlog teszi a Quest ablakkal).

Barmi erdekel, amit hasznaltok, jonak tartotok.

Koszonom elore is!
  • Tube
    segitene valaki? nem tudok belépni a játékba met csak annyit ír ki hogy connekting és nem csinál semmit