World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bs meg a neptulon megy-e, vki ?
anti hero
"google motherf*cker, do you use it?"
hát nekem is elég sûrûn eszembe jutott ez az elmúlt hetekben 😄
hát nekem is elég sûrûn eszembe jutott ez az elmúlt hetekben 😄
"énekeljen neked a justin timberlake", "reroll pve", "i r teh roxx0rz, stfu noob!" vagy valami ilyesmit -> *röhög*
"google motherf*cker, do you use it?" " -> *sírva röhög*
"google motherf*cker, do you use it?" " -> *sírva röhög*
pont azon gondolkoztam, hogy ugye az idei magyar érettségin volt egy olyan feladat, hogy fiktív honlapon kellett hozzászólást írni, és én biztos azt írtam volna, hogy "énekeljen neked a justin timberlake", "reroll pve", "i r teh roxx0rz, stfu noob!" vagy valami ilyesmit, és egyest kaptam volna.
diplomamunka írása közben is néha késztetést éreztem, hogy kinyomtassak poszterméretben egy "google motherf*cker, do you use it?" képet, aztán azt adjam be a sok rizsa helyett.
szóval igen, a környezet hatással van az emberre.
diplomamunka írása közben is néha késztetést éreztem, hogy kinyomtassak poszterméretben egy "google motherf*cker, do you use it?" képet, aztán azt adjam be a sok rizsa helyett.
szóval igen, a környezet hatással van az emberre.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
mennek mar a serverek vagy ne siessek ma haza ?: )
anti hero
igen az a ts betûpáros szándékosan történt , kellemesebb hangzást ad a szónak ,ja meg emlékeztet vmi filmre is v esetleg LOTR paródiára 😄 kitudja
Teljes mértékben igazad van - elég baj az, ha valaki arra nem veszi a fáradtságot, hogy az által leírt gondolatoknak formát és értelmet adjon - így csak ideböfög valamit, úgy, hogy gyakran egész mondatok jelennek meg értelmes szó nélkül.
"váó ,gecc egy oldalnyit szétflémeltünk ,gyengejó 😄 ti kis kötsögök " Ez például egy kifejezetten érdekes mondat - minõségi darab 😊
"váó ,gecc egy oldalnyit szétflémeltünk ,gyengejó 😄 ti kis kötsögök " Ez például egy kifejezetten érdekes mondat - minõségi darab 😊
Sajnos tudom... A javítgatásra általában az a válasz, hogy "gyorsan gépeltem", "siettem", "le tudnám írni helyesen csak nem akartam". Pedig a frászt tudná. És valahol ez a legrosszabb az egészben, hogy az ilyen embereknek egyszerûen képtelenség elmagyarázni, hogy kissé ciki hogy nem tud értelmesen kommunikálni a saját anyanyelvén, mert már azt a tényt nem tudod "bizonyítani" nekik, hogy amit mûvelnek az a nyelv megerõszakolása, és a kommunikációnak nem azért vannak formai szabályai (értem ezalatt a helyesírást, központozást, nyelvhelyességet)hogy legyen mivel õt kínozni az iskolában. Egyszerûen lepereg róluk bármi ilyesmi.
És ha csak magukról állítanának ki vele bizonyítványt, akkor nem érdekelne, de ez a az igénytelenség olyan szinten terjedt el a neten, hogy már az én helyesírásom romlik le attól, hogy ilyeneket olvasok. Arról nem is szólva, hogy ez egy önmagát erõsítõ kör, mert ennek köszönhetõen a mostani iskolások is egyre több ilyennel szembesülnek, tehát õk már nem is fognak megtanulni helyesen írni, (mert a helyesírás alapja jórészt az olvasás), ergo õk is egyre több ilyen halandzsaszöveget állítanak elõ, vagyis egyre inkább csak ezt fogják olvasni, és így tovább...
Sry az offért, inkább leállítom magam, mert ez sajnos a vesszõparipám -.-
És ha csak magukról állítanának ki vele bizonyítványt, akkor nem érdekelne, de ez a az igénytelenség olyan szinten terjedt el a neten, hogy már az én helyesírásom romlik le attól, hogy ilyeneket olvasok. Arról nem is szólva, hogy ez egy önmagát erõsítõ kör, mert ennek köszönhetõen a mostani iskolások is egyre több ilyennel szembesülnek, tehát õk már nem is fognak megtanulni helyesen írni, (mert a helyesírás alapja jórészt az olvasás), ergo õk is egyre több ilyen halandzsaszöveget állítanak elõ, vagyis egyre inkább csak ezt fogják olvasni, és így tovább...
Sry az offért, inkább leállítom magam, mert ez sajnos a vesszõparipám -.-
Ez volt az intelligens éned ? Biztos bedobtál egy kávét , belõdted a hajad és közben mélyeket sóhajtottál .
Rájöttem, hogy az internetes kommunikáció határai nem a személytelenségben, a hangsúly hiányában, vagy valami hasonló badarságban keresendõek. Sokkal egyszerûbb ennél: nincsenek karakterek az artikulálatlan üvöltésekre. ÕÕÕáááeeeee! ÁÁáiiiûûûû! És amikor eléri ezt a színvonalat a "vita", akkor nincs mit tenni, tûröd, vagy törlöd. Pedig mennyivel jobb lenne, ha lehetne üvölteni! Fájdalmadban, örömödben, agyvérzéstõl, röhögõgörcstõl, felszabadultan vagy visszafogottan üvölthetnél. De nem teheted. Nincs rá lehetõség, hogy ezen érzéseidet a maguk nyers, állati, civilizálatlan módján átadd a másiknak. Így marad a "gyorsan gépeltem"... <#wilting>#wilting>
Tehát szerintem feleslegesen grammarpolice-ozol.
Tehát szerintem feleslegesen grammarpolice-ozol.
ಥ_ಥ
látod meglehet ezt beszélni szépen is...
Lehet ékezettel is, meg ékezet nélkül is (sokan használnak pl. angol billentyûzetkiosztást, vagy egyszerûen régi motorosok, és ékezet nélkül szokták meg). De ha az egyik szóban használod pl. az "á" betût akkor tessék a többiben is, mert ez az "egy liba, egy ló" megoldás kissé gáz. Amúgy mint látod sikerült értelmezni, csak tudod ha rejtvényt szeretnék fejteni akkor nem ebbe a fórumba jövök 😛
váó ,gecc egy oldalnyit szétflémeltünk ,gyengejó 😄 ti kis kötsögök ^^<#worship>#worship><#vigyor>#vigyor>
Látszik, hogy mennyire unalmas már ez a kurva játék a topicon :d
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
<#taps>#taps>
ja bocs ,legkozelebb ékezettel irok , mert olyan nyomorék lehetCC , h nem birod csak azzal értelmezni , elolvasni
ez gyenge volt, próbáld újra :F
amúgy meg ne szóld le, mert 5x szebb, mint én vagyok -.-

amúgy meg ne szóld le, mert 5x szebb, mint én vagyok -.-
#107430+ ,/ a meglátáson szó stimmel
Húha, kihagytam egy "s" betût, nahát ehh. Na ha már ennyire grammarpolicet játszunk akkor lássuk találomra ezt a hozzászólásodat:
talan -> talán
helyébe -> helyében
lennék akkor -> lennék, akkor
mashogy -> máshogy
igyvan -> így van
haggya -> hagyja
primitiv -> primitív
rámkötnek -> ez így nem egy értelmes magyar szó, de ha az lenne, akkor is külön kéne írni
Egyéb megjegyzések:
- csak az írásjelek után teszünk vesszõt, eléjük nem.
- "de mivel nem igyvan ,de ha egyszer ez a sok köcsög nem haggya abba" Mielõtt elkezdesz egy mondatot, nem árt, ha befejezed az elõzõt.
Csak így kapásból. Te jössz 😛
talan -> talán
helyébe -> helyében
lennék akkor -> lennék, akkor
mashogy -> máshogy
igyvan -> így van
haggya -> hagyja
primitiv -> primitív
rámkötnek -> ez így nem egy értelmes magyar szó, de ha az lenne, akkor is külön kéne írni
Egyéb megjegyzések:
- csak az írásjelek után teszünk vesszõt, eléjük nem.
- "de mivel nem igyvan ,de ha egyszer ez a sok köcsög nem haggya abba" Mielõtt elkezdesz egy mondatot, nem árt, ha befejezed az elõzõt.
Csak így kapásból. Te jössz 😛
lennék, akkor
helyzetet és talán
azonos lenne a nézõpontunk
így van, de
hagyja
belémkötnek, azt
azért 3. olvasatra sikerült átrágnom magam ezen a mondaton 😊
ja tudom, kicsinyes is vagyok, hogy ilyenekbe kötök bele...
msn címet kapok? 😛
helyzetet és talán
azonos lenne a nézõpontunk
így van, de
hagyja
belémkötnek, azt
azért 3. olvasatra sikerült átrágnom magam ezen a mondaton 😊
ja tudom, kicsinyes is vagyok, hogy ilyenekbe kötök bele...
msn címet kapok? 😛
én inkabb a logodon tenném , biztos hasonlit rád , ahogy kinézel RL-ben
öö, hát nem csak, arra is pölö hogy ha instába vagytok és tömegbõl vkit kiakarsz húzni h épp befagyaszt egy csapdába, arra is jó.
igen , ott a de elött belebakiztam , tul gyorsan irtam
igen olyan ütödött vagy mint az a szép smile , Keep Smile ! qqwtfomfgroflnoobs ][_, ( [] ) ][_,<#vigyor2>#vigyor2>
+s -.- , közhelyesen igen ...talan ha ezek helyébe lennék akkor mashogy látnám a helyzetet , és talán azonos meglátáson lennénk , de mivel nem igyvan ,de ha egyszer ez a sok köcsög nem haggya abba és egy primitiv dolog miatt rámkötnek azt nem tûröm<#gonosz3>#gonosz3>
ezen most röhögni kéne?
igen egymásnak adogatjuk , szó szót követ...alapon , akkor se övéké lessz az utolso szo , hamár erre nem tanitották meg öket <#vigyor0>#vigyor0>
😄DDDDDDDD
<5 perc röhögé után nagynehezen feltápászkodik a földrõl>5 perc röhögé után nagynehezen feltápászkodik a földrõl>
Egyrészt nem, a noobot úgy írják, hogy "noob", errõl bármely angol szótár segítségével meggyõzõdhetsz. Másodszor, a hozzászólásaidat elnézve te inkább ne adj helyesírási ill. nyelvhelyességi tanácsokat 😄
<5 perc röhögé után nagynehezen feltápászkodik a földrõl>5 perc röhögé után nagynehezen feltápászkodik a földrõl>
Egyrészt nem, a noobot úgy írják, hogy "noob", errõl bármely angol szótár segítségével meggyõzõdhetsz. Másodszor, a hozzászólásaidat elnézve te inkább ne adj helyesírási ill. nyelvhelyességi tanácsokat 😄
😄😄😄😄😄 háhá végre kacaghatok egy jot , igen , gyorsan térjetek ki az utbol.EnRaGeTiMeR powah
vagy ez shadowbolt volley? nem is tudom
húha, crash enragelt, és most whirlwindezik
nemtom, én még soha semmit nem vettem igy goldért -.-
amit goldért vettem, az mind ah-ból volt, bár so-so, tudom, nem vagyok emiatt pro /cry -.-
amit goldért vettem, az mind ah-ból volt, bár so-so, tudom, nem vagyok emiatt pro /cry -.-
hmm...akkor már ketten vagyunk 😄
lol , ezen is jot nevettem , te beszélsz , akkora a pofád , h ez a 107 ezer postot is lemossa , amugy megsugom , h a núbot igy szokás irni , n00b. Ráismertél igaz ?
Azt azért el kell ismerned, hogy a fórum hangulatát és vitalitását erõsen növelte fényével. Sokkal furcsább a reakció rá...
ಥ_ಥ