166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#119463 kk -
#119462 Hol van a Zajkaja vagy mi?azzal kell beszélni orgimarba pls help :SS a kazham-on néztem de nincs kép!!help..
btw LOCK talen pontokat blood elf-ből adjatok pls help:) -
#119461 -
WiLDoR #119460 én viszont csak arena-ban gondolkozok a warrimmal.
másra nagyon most nincs időm...
tm tényleg jó dolog, de simán el lehet lenni nélküle is (bár én is díjaztam mondjuk az instant spellreflect-et)
3 pont flurry pedig isten. axe spec (jóvan, lehet röhögni) a karim, kipróbáltam flurry-val és anélkül is, ég és föld a különbség.
(de váltok majd sword/mace-ra - mégnemtom melyik -, ha jobb gear lesz -.-) -
#119459 Ez így helytálló, amit írsz, de én nem csak arenaba gondolkodok.
Ok, a tm meg tényleg játékstílus kérdése, de én amióta kipróbáltam nem tudok róla lemondani, mert sokkal élvezetesebb a wari így szerintem. 5v5be valszeg jobb a 3pont flurry. -
#119458 - így utána számolva a com pres 20%ának (hpra 200 (lófasz), apra 340 (már jobb)), lehet tényleg hasznosabb a bloodcraze
- de a booming voice miatti nagyobb debuff rangetől még mindig jobb a 440-es ap debuff, szerintem -
WiLDoR #119457 ja, persze, főleg akkor, mikor az én warrim még stv-ben rohangált dinókra vadászva -
Dr DeViLKiNG #119456 lelesték rólad -
WiLDoR #119455 "Sose értettem, hogy miért jó a bloodcraze, 12k hp mellett (amitől sokkal több nem lesz) 300-350 hp 6sec alatt imo édeskevés"
talán azért jó, mert arena-ban minden egyes csöppnyi heal - legyen akár self-heal, akár mástól kapott - aranyat ér. amellett pedig second wind + bloodcrazy + 30k honoros pvp trinket elég jó kis self heal a warrinak. ja, lehetne mondani azt is, hogy mert a 4/5 commanding presence jobb, izlések és pofonok (btw alapjáraton commandingot rakok a ratyi gear-em miatt, ott meg az, hogy 1/5 vagy 4/5 sokat nem oszt, battle shout-hoz jó lenne, de az még odébb van). btw előfordúlhat, hogy az a 300-350 hp fogja majd megmenteni egyszer a segged arena-ban...ki tudja.
"a másik, amit nem értek a booming voice, a "lustaság talent", 1 percel tovább tart a buff, sztem ez inkább pvere jó."
jah, tényleg szar szerintem is, hogy nem 2, hanem 3 percenként elég frissíteni a shout-okat, de én azért vhogy érzem a különbséget ^^
mindamellett a demo shout-hoz az a +50% range is tényleg szar, ja...
"Tactical mastery nélkül pedig nincs stancedance, ami kb. a warrior lényege."
toltam arena-ban 35-23-3 speccel is, sokat nem osztott az a 3 pont tactical m-n, mikor a fight 99%-ban berserkerben rohangálsz, s baromi ritka, hogy charge, overpower (ide ugye felesleges a 3/3 t.m.) vagy spellreflect miatt (na ide mondjuk jó, bár régen rossz, ha már ezen múlik a dolog) vissza kell váltani másik stance-be.
amúgy elég sok top rated warrinak (értsd 2300+ felettiek) a talent specét végignéztem, 80%-uk ezzel a speccel rohangál...talán nem véletlenül... -
#119454 prot pala ftw:P
-
#119453 egyetértek, warlock után rugóval szintezni kacagó kéjhömpöly :)
-
#119452 jaja bár nekem nem jut rá pont:P pedig blood craze-vel mindíg is szimpatizáltam igaz 10k Hp alatt valóban "pontpazarlás"-nak tűnik -
#119451 blood craze
mikor téged ütnek akkor gyakorlatilag folyamatosan rajtad van
6 mp alatt kihealel mondjuk egy rugó fehér hitet
booming voice
ez meg nem azért van kirakva mindenkinek mert tovább tart tőle a shout hanem a +demo range miatt(rugók)
-
#119450 Úristen Wildor,de szeretnék veled BG-n találkozni baszki!!!:P:)
mi a warrid neve? -
#119449 Sose értettem, hogy miért jó a bloodcraze, 12k hp mellett (amitől sokkal több nem lesz) 300-350 hp 6sec alatt imo édeskevés, a másik, amit nem értek a booming voice, a "lustaság talent", 1 percel tovább tart a buff, sztem ez inkább pvere jó. Tactical mastery nélkül pedig nincs stancedance, ami kb. a warrior lényege. -
WiLDoR #119448 kezdő karakternek nem volt egy túl jó választás a lock (pláne, ha allis lock), de sok sikert hozzá...
az biztos, hogy unatkozni nem fogsz vele. hillsbrad és stranglethorn vale nevű helyeket kerüld el nagy ivben, sok stressztől és idegeskedéstől óvod meg magad vele :) -
WiLDoR #119447 jah, pve szintezés kb. ennyi.
pvp-ben viszont most játszom lock-kal és warrior-ral is, s hááát a warri-val menni kb. hawaii feeling a lock-hoz képest.
értsd: lock-kal kb. 10x több dologra kell odafigyelni. dotok mikor járnak le, megfelelő dot van-e fenn a dps-en, dotok időben frissítve vannak-e, pet-tel mi a szitu, mennyi hpja van épp a pet-nek (ugyebár sl miatt elég szép tempóban fogy neki, ha ütnek), cc-zett healer-rel mi a szitu, tongues fenn van-e rajta, healered merre van épp, üti-e őt éppen valami, s minderre úgy kell figyelned, hogy közben 1 vagy 2 melee üti a seggedet.
warrival meg rámászok a healerre és spamstring, ms, ragedump, ms, ww, ms, néha egy kis intercept-tel, spellrelecttel, intervane-nel fűszerezve. fél szemed meg tartsd rajta a healer hp-ján. kb. ennyi. -
#119446 olvasgasd us / eu hivatalos forumot, ott kiemelt topicok vannak lvlingre, full kezdőknek, mit/hogyan/merre/meddig -
#119445 Damage over time - Curse of agony, corruption, siphon life
ezt annyiszor amennyi van
utána fear
repeat until - ismételd amíg -
meghal a mob -
#119444 OK. thx:))) egy talent pontot is pls? btw még csak 20as vok :D nem tudom mi a dot, de a fear-t igen, majd kiderül a repeat until is, de megjegyeztem a sorrended:) má csak a talent kéne :D sztem az elqrtam -
WiLDoR #119443 minden kaszt elött ott a lehetőség lvl 70-en, hogy saját repülő mountja legyen (alli karakterek vehetnek alapban griffet, hordások meg denevért). viszont ezt a repülő mount-ot csak outland-en lehet használni.
ha netán azeroth-on láttál valakit griffel repkedni, akkor az bug volt. van egy ilyen bug, láttam már én is embert igy repkedni winterspring-ben (nem tudom, hogy lehet előhozni, bár volt róla régebben talán youtube-on egy video, mintha ott láttam volna -.-) -
#119442 dot
dot
fear
repeat until mob is dead -
#119441 Valaki elárulná, hogy lehetnék egy jó lock?:) Milyen skilleket használjak képekkel, meg a talent beállítást plz!Ezt is képekkel pls.thx a lot! -
#119440 Akkor lehet máshogy hívják. Csak láttam olyan playert a game-ben, aki egy Griphon-nal repkedett a levegőben, és nem az adott útvonalakon.
És a korábbi kérdésemet pontosítva:
Meglehet csinálni bármelyik kaszttal a fent említetteket? (feltéve ha nem káprázott a szemem) -
Gumbo #119439 Viszont ha most kezdted, akkor szintezéshetz mindenképp valami ilyesmi buildet raknék, és 2 one-hand fegyverrel. (sok gyors ütés, lehet spammelni a heroic strikot, kisebb traineket is lehet húzni vele (max 3-4 mob). PvEre az ilyesmi Fury buildek a legjobbak. Majd lvl 70en át lehet talentolni a Wildor félére. -
#119438 mikor lesz már szeró?nehogy már 11-ig karbantarCSák -
#119437 Lehet, hogy ő már tud valamit az új kiegről. :O DK mellett az új kaszt a gnóm Gryphon Master aki alapból rendelkezik szárnyas mounttal és egyedüliként repülhet Azeroth és Kalimdor tájain! -
WiLDoR #119436 a warlock az warlock, a gryphon master meg az az arc, aki 3-4 griff között ácsorog és a segítségét igénybe véve tudsz repkedni megadott pontok között a levegőben.
semmi köze a játszható kasztokhoz. -
WiLDoR #119435 erre érdemes.
/ma az egyik, ha nem a legnépszerűbb talent build pvp-hez (én is ezt használom pl.) -
#119434 HI!
Lenne egy kérdésem:
Ha Warlock vagyok, attól még lehet Gryphon master, vagy ez valamelyik kasztnak a sajátossága.
Ha igen, akkor hanyas szint kell hozzá?
A válaszokat előre is köszi! -
#119433 megnezed az account managementet milyen kártyákat fogad el, és ha olyanod van akkor fel tudod vele tölteni.
Amugy dombornyomott kartyakat elfogad ( megnezed a bankod honlapjat hogy neked milyen van) -
calis #119432 Tudom, hogy régebben volt már itt, de akkor nem jegyeztem meg:
Honnan tudom, hogy az adott bankkártyával fel tudom-e tölteni a wow-ot? Emlékszem, volt egy link is, ahol a kártyák voltak felsorolva. Ha valaki ismét be tudná linkelni, azt megköszönném. -
Ragnar360 #119431 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
inkább a szalonnát !!! asSD:DSSAS -
#119430 jah mert te is normalis passokat adsz meg.. de ha pistikehun a pistike01 accounthoz beteszi jelszonak a pistike00 -t akkor hamarabb ki lehet találni. :P -
#119429 Igen. -
Orgi #119428 Cancel account után ha esetleg vmikor meggondolnám magam, bármikor csak simán belogolok account managementbe az eddig jelszómmal, megadom újra a fizetési módot és újból játszhatok? És gyakorlatilag legalább 1 évig nem törlik a karim? -
#119427 Helló!
Egy warrior nak mire érdemes talentelni?
Most kezdtem el a karit NIGHT ELF.
PvP re szeretném a karit.
(ha valaki tudna mutatni 1 jó talentelést megköszöném) -
Ragnar360 #119426 Sephi te full vagy !
Az ilyet nyugodtan bannolják. -
Dr DeViLKiNG #119425 én ilyenért figyelmeztetést kaptam, meg meg kellett magyaráznom hogy mi történt, amikor finn haver fizette be egyszer
de semmi cdkey/passportot nem kértek
(igaz azóta csak gamecardal fizetek, nehogy valami baki legyen) -
#119424 Lehet hogy városi legenda de mintha pont itt írta volna valaki hogy történt ilyen hogy más fizette a játékát mert nem volt kártyája, majd miután csinált és átírta a sajátra bant kapot.. és leveleznie kellett hogy visszakapja..