World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de néztétek már a blood elfek Quest rewardjait? már nem azért de én kezdõ troll koromban az elsõ BAG-met lv9-en kaptam meg egy hárpiából 6slotos volt és marhára örültem 😊 erre a blood elfek lv14-re kapnak 4 táskát.. ^^ szép.. mondhatom aztán még ott vannak a dmg upos cuccok.. én életem elsõ dmg upos cuccát gnomerangban láttam de õk már kapnak lv10-en... ugyanez az attackpoweres én csak álmodni mertem amikor néztem a sok 60-70est ogrimmar elött itt meg "ingyen" osztogatják.. a másik meg lv15-s Q-ért olyan sword reward amivel lv29-30ig simán elmész ismétlem lv15! 😛 és még jól is néz ki.. az elsõ kék rewardomat ashenvaleben kaptam meg én a warsong supplies Qnál az is került egy 3-4g-ben nem tudom pontosan csak annyit ,hogy nagyon csoro lettem utána 😄 kérdem én ujra hol itt a fair play?😞
nerf blood elf reward buff old rewards! <#hehe>#hehe>
-nah ennyi voltam lehet flameni😊 -
gamertag: kenobita
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu
Nekem megvan az alapjáték enus-ben és a kieg engb-ben.akkor ezt most szoptam?valahogy nem lehet engb-t csinálni az alapbol?
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu
Tudna valaki segíteni ??
Van ez a Henze Faulkos küldi.
Odamentem a szigetre, és ez a csávóott áll egy sziklán, de mást nem csinál csak néz egy irányba. Körülnéztem a szigeten, és ottis ahova néz, de semmit nem találtam. Õt feléleszteni nem tudom, mert már úgy néz ki hogy él... A középen lévõ sziklába idõnként be tudok menni de mást nem tudok csinálni. Úgytûnik kell valami Henze Faulk slain de gõzöm sincs hogy ez mi, és hol lehet beszerezni. Hogyan kell megcsinálni ezt a részt?? Segítsetek pls annyira sajnálom ezt a nagy hõs csókát! Nincs szívem otthagyni a rablómágusok martalékául....
Egyenlõre cancel-eltem.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
IGN: Anthier
lvl 10 orc warrior
www.wowace.com/files -rol beszerezheto.
Van hangulata az biztos. 😊
Ne legyen tul bonyolult, es legyen hozza leiras hogy kell mukodesre birni. Jah es ne vagjon ki a bizzard a hasznalataert...
Koszi
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a legolcsobb, legegyszerubb botod minden tovabbi nelkul lehet hasznalni ha megvetted az alapskillt.
hasznalat : berakod a botot a fegyver helyere, raksz ra egy csalit (jobbklikk inventoriban a csalin utana balklikk a boton), odamesz egy tohoz, es spellbook alapskilleknel ott lesz a Fishing (kirakod quickbarra vagy bindeled😊 ezt kell nyomkodni 1-1 bedobashoz, ha raharapnak a halak akkor csobban az uszo, klikk es vagy kifogtad vagy nem: )
sok sikert
anti hero
Ami Kriger kérdését illeti, attól függ, hogy áll a geared: ha inkább armor kéne akkor az Ash Tempered, ha statok/stamina akkor a Clefthoof, egyelõre sztem tartsd meg mind a kettõt.
Btw amit linkeltél Clefthoof gatya az nem az ami a liveon van, ezek szerint így fog kinézni 2.1-ben? Mert az az 503 armor elég szimpatikus ^^
Bocsi, a noobnak tûnõ kérdésért de megvan mind és 2-n van enchant/armor kit ami nehezíti az összehasonlítást...
Ha ork vagy akkor Orgrimmarban a BG jelentõnél (ahol van pl a warrior trainer is) van egy kis tószerûség, annak a stégjén áll a trainer.
A halál csupán a kezdet...
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Erre szûkséged lessza további felesleges kérdések elkerülése érdekében<#vigyor2>#vigyor2>