World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

^^

capaszabi
l o l

cenobite
Sir, yessss sir!!! <#vigyor3>

gamertag: kenobita

Count Adyn
Ha látsz egy Crassus nevû ork warriort, akkor menjen a /bow <#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

cenobite
Arathor-on vagyok - illetve ma már nem, mert most léptem ki. 😊

IGN: Anthier
lvl 10 orc warrior

The Garrett
bartender3, fubar + location_fu

www.wowace.com/files -rol beszerezheto.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Barney Tech
Melyik szerveren vagy?

cenobite
Huhh... Most voltam elõször Oggrimar-ban. Nem gyõztem kapkodni a fejem. Kis 10-es szintu o'kommal a sok "nagy" között. 😊
Van hangulata az biztos. 😊

Barney Tech
Tessék,ez tartalmazz a koordinátákat is.

gergod
Tudnatok olyan kiegeszitest mondani, ami a terkepen kijelzi a koordinatakat? Illetve egy olyan action bart, ami nem 1 soros hanem mondjuk 2?

Ne legyen tul bonyolult, es legyen hozza leiras hogy kell mukodesre birni. Jah es ne vagjon ki a bizzard a hasznalataert...

Koszi

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

BEAST
igen, erre hajtok enis xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
már nem :S

The Garrett
nekem jo

capaszabi
másnak sem mennek az auth szerverek?

The Garrett
...rájöttem milyen jo dolog casualnak lenni. Hetente 1x 1x belogolok és csak annyi a dolgom hogy várni kell a kövi peccset, amiben az összes cuccom upgradelik 😄

lvl 10 kell hozzá úgy tudom

cenobite
Jaja, nagyon sok jó info van rajta. Fõleg akik mostanában kezdik a wow-ot, mint én. 😊

cenobite
Köszönöm a választ! Alig várom hogy hazaérjek és fogjak vagy 10000 tonna bálnát. 😊

capaszabi
tökjó ez az oldal!

capaszabi
known bug, zónaváltásnál fordulhat elõ, legtöbb esetben ha elõtte partit hagysz el/ nehézségi módot váltasz instán

The Garrett
lal telleg most nezem, szepen feltápolják 😄

van olyan fajta horgaszbot aminek van vmi kovetelmenye (5v10fishing 100fishing ?) hogy hasznalni tudd, ezek pirosak tuti, piros szoveget ir ki ha a kurzort a botra viszed az inventoryban, hogy mi faj neki.

a legolcsobb, legegyszerubb botod minden tovabbi nelkul lehet hasznalni ha megvetted az alapskillt.

hasznalat : berakod a botot a fegyver helyere, raksz ra egy csalit (jobbklikk inventoriban a csalin utana balklikk a boton), odamesz egy tohoz, es spellbook alapskilleknel ott lesz a Fishing (kirakod quickbarra vagy bindeled😊 ezt kell nyomkodni 1-1 bedobashoz, ha raharapnak a halak akkor csobban az uszo, klikk es vagy kifogtad vagy nem: )
sok sikert

anti hero

Guest
Aha, akkor patch után a Clefthoof lesz a nyerõ 😊
Kriger
Igen, ez már a peccselt változat már a comment fülön megsasolható a változás az elõzõhöz képest.

Guest
Tévedés, feral druidának elég a 415 mert talentbõl van -3% critje. 😊

Ami Kriger kérdését illeti, attól függ, hogy áll a geared: ha inkább armor kéne akkor az Ash Tempered, ha statok/stamina akkor a Clefthoof, egyelõre sztem tartsd meg mind a kettõt.

Btw amit linkeltél Clefthoof gatya az nem az ami a liveon van, ezek szerint így fog kinézni 2.1-ben? Mert az az 503 armor elég szimpatikus ^^
Fenrir
490-ig érdemes elmenni 😊

A halál csupán a kezdet...

Kriger
De. Meg a dodge is. Csak parry/block nincs.
De speciel defem van bõven más itemekbõl.

Fenrir
Én nem vágom a druida tankokat, de nem számít nekik is a defense?

Kriger
vagy ez mint negyedik lehetõség.

Bocsi, a noobnak tûnõ kérdésért de megvan mind és 2-n van enchant/armor kit ami nehezíti az összehasonlítást...

Kriger
Szerintetek melyik a legjobb dr0idnak tankolásra:
ez vagy eznetán ez?

cenobite
Igen, nála voltam. De tényleg lehet, hogy én néztem el valamit és este újra megpróbálom.

Fenrir
A horgász tanítok között is vannak különbözõ szintek, érdemes a legalacsonyabbal kezdeni 😊

Ha ork vagy akkor Orgrimmarban a BG jelentõnél (ahol van pl a warrior trainer is) van egy kis tószerûség, annak a stégjén áll a trainer.

cenobite
Volt az is. Mindegy este megnézem, mert tegnap már hajnal körül próbálkoztam és lehet benéztem valamit. <#zavart2>

Fenrir
Lehet, hogy pénzed nincs elég?

cenobite
A horgászáshoz kell valami speciális tulajdonság? Level 8 orc warrior vagyok. Vettem egy horgászbotot, de piros színnel jelöli és nem engedi equippel-ni, a Fishing Trainer-nél pedig nem engedi hogy megtanuljam az alapszintet. Ez is pirossal van. Pedig ezen írás szerint minden adott egy jó kis halászléhez. De mégsem. Mit csesztem el?

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Kriger
Kb 2 perc gyalog, menj az úton északnyugatra Goldshirébõl.

Plate-t lvl40 tõl hordhatsz majd, sw-be pedíg lessz egy köldetés ugy lvl 7-8 környyékén miszerint goldshirebõl viaszt kell vinni a városba.

Erre szûkséged lessza további felesleges kérdések elkerülése érdekében<#vigyor2>
GamerAdams007
Áhh bazz csak elfelejtettem még valamit... most épp Goldshire-be tartok és az érdekelne, hogy kb. mikor fogok majd eljutni Stormwind-be?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

cenobite
Fut a játék win98-on, a munkahelyi gépen. Ki fognak rúgni. <#idiota>

GamerAdams007
Jah és bocsesz, de még valami kéne... úgy tudom itt a plate armor a nehézpáncélzat... ahhoz is külön kell majd tanulnom a skillt, mert az sincs?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Oh köszi az infokat, én még n00b vok ebben a játékban. Annyira szokatlan más MMO-khoz képest a rendszere... 😄 No mind1 majd kitanulom ezt is... BTW ally oldalon vok Human Paladin

Palanak hordanal minden fegyverhasznalat megtanulasa kulonbozo fovarosokban lehetseges, tehat lehet, hogy rossz helyen akarod megtanulni (gondolom alli oldalon is valami ilyesmi lehet)

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Long_Gun
Ha alli akkor stormwindben megveszed a skillt (az õrök elmondják kit hol találsz) ha horda akkor undercity ha jól emléxem.

BEAST
Kardokhoz Stormwindben keresd meg a weaponmaster npc-t tole tanulhatsz ilyesmiket

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GamerAdams007
Köszi, viszont nincs rá specialitim vagy mim... tehát nem jelenik meg ilyen fejleszthetõen mint a blunt, és az árusoknál is pirossal jelzi, pedig van rá lóvém... 😞

BEAST

Lynx_TWL
kuvák, mennyi forint most 1 euro?😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
<#sir>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
a konzolvasarlas bunos gondolata miatt van :c

TDC Geronimo
Tapasztalt valaki olyat, hogy login után se egérrel, se pedig billel nem tudok mozogni a karimmal majd 10 sec után DC. Belogolok megint és már jó. Ugyanezt csinálja , miután végzek egy BG-n. Nem raktam fel semmit és szerda óta tapasztalom ezt az igen idegesítõ dolgot.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx