World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
tudom nem mérvadó az a pár szint 10-20 (1nap alatt megvan áltában mindenkinek😊 )

de néztétek már a blood elfek Quest rewardjait? már nem azért de én kezdõ troll koromban az elsõ BAG-met lv9-en kaptam meg egy hárpiából 6slotos volt és marhára örültem 😊 erre a blood elfek lv14-re kapnak 4 táskát.. ^^ szép.. mondhatom aztán még ott vannak a dmg upos cuccok.. én életem elsõ dmg upos cuccát gnomerangban láttam de õk már kapnak lv10-en... ugyanez az attackpoweres én csak álmodni mertem amikor néztem a sok 60-70est ogrimmar elött itt meg "ingyen" osztogatják.. a másik meg lv15-s Q-ért olyan sword reward amivel lv29-30ig simán elmész ismétlem lv15! 😛 és még jól is néz ki.. az elsõ kék rewardomat ashenvaleben kaptam meg én a warsong supplies Qnál az is került egy 3-4g-ben nem tudom pontosan csak annyit ,hogy nagyon csoro lettem utána 😄 kérdem én ujra hol itt a fair play?😞

nerf blood elf reward buff old rewards! <#hehe>

-nah ennyi voltam lehet flameni😊 -

cenobite
Én leállítottam - cancel - aztán most nem kezdte el újra szedni. Mind1, majd lemászik valahogy.

gamertag: kenobita

The Garrett
jövöheti content patch 2.1.akarmi ( jovohet szerdan lesz live a szervereken, de hamarabb lehet tölteni hogy ne aznap szarakodjon vele a 8 csilliomillio elofizeto )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

szal akkor ba**hatom?

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

XenHai
egyatalan ez mijen patch mer nekem is szedi :S
The Garrett
us verziokat mashogy peccselték, csak us BC megy hozzá.

[HUN]Crassus
HELYES!!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Hello!
Nekem megvan az alapjáték enus-ben és a kieg engb-ben.akkor ezt most szoptam?valahogy nem lehet engb-t csinálni az alapbol?

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

Hi !
Tudna valaki segíteni ??
Van ez a Henze Faulkos küldi.
Odamentem a szigetre, és ez a csávóott áll egy sziklán, de mást nem csinál csak néz egy irányba. Körülnéztem a szigeten, és ottis ahova néz, de semmit nem találtam. Õt feléleszteni nem tudom, mert már úgy néz ki hogy él... A középen lévõ sziklába idõnként be tudok menni de mást nem tudok csinálni. Úgytûnik kell valami Henze Faulk slain de gõzöm sincs hogy ez mi, és hol lehet beszerezni. Hogyan kell megcsinálni ezt a részt?? Segítsetek pls annyira sajnálom ezt a nagy hõs csókát! Nincs szívem otthagyni a rablómágusok martalékául....
cenobite
Elkezdett szedni valami 360 megás patch-et, de aszondja' kb. 7 óra múlva lesz kész. <#wilting><#wilting>

Egyenlõre cancel-eltem.

Oldern the 1st
Ez jó volt 😊

gergod
koszi, kiprobalom

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

PiszkosFred
Fel fogod ismerni, a szobra ott all Ogri foteren

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

^^

capaszabi
l o l

cenobite
Sir, yessss sir!!! <#vigyor3>

Count Adyn
Ha látsz egy Crassus nevû ork warriort, akkor menjen a /bow <#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

cenobite
Arathor-on vagyok - illetve ma már nem, mert most léptem ki. 😊

IGN: Anthier
lvl 10 orc warrior

The Garrett
bartender3, fubar + location_fu

www.wowace.com/files -rol beszerezheto.

Barney Tech
Melyik szerveren vagy?

cenobite
Huhh... Most voltam elõször Oggrimar-ban. Nem gyõztem kapkodni a fejem. Kis 10-es szintu o'kommal a sok "nagy" között. 😊
Van hangulata az biztos. 😊

Barney Tech
Tessék,ez tartalmazz a koordinátákat is.

gergod
Tudnatok olyan kiegeszitest mondani, ami a terkepen kijelzi a koordinatakat? Illetve egy olyan action bart, ami nem 1 soros hanem mondjuk 2?

Ne legyen tul bonyolult, es legyen hozza leiras hogy kell mukodesre birni. Jah es ne vagjon ki a bizzard a hasznalataert...

Koszi

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

BEAST
igen, erre hajtok enis xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
már nem :S

The Garrett
nekem jo

capaszabi
másnak sem mennek az auth szerverek?

The Garrett
...rájöttem milyen jo dolog casualnak lenni. Hetente 1x 1x belogolok és csak annyi a dolgom hogy várni kell a kövi peccset, amiben az összes cuccom upgradelik 😄

lvl 10 kell hozzá úgy tudom

cenobite
Jaja, nagyon sok jó info van rajta. Fõleg akik mostanában kezdik a wow-ot, mint én. 😊

cenobite
Köszönöm a választ! Alig várom hogy hazaérjek és fogjak vagy 10000 tonna bálnát. 😊

capaszabi
tökjó ez az oldal!

capaszabi
known bug, zónaváltásnál fordulhat elõ, legtöbb esetben ha elõtte partit hagysz el/ nehézségi módot váltasz instán

The Garrett
lal telleg most nezem, szepen feltápolják 😄

van olyan fajta horgaszbot aminek van vmi kovetelmenye (5v10fishing 100fishing ?) hogy hasznalni tudd, ezek pirosak tuti, piros szoveget ir ki ha a kurzort a botra viszed az inventoryban, hogy mi faj neki.

a legolcsobb, legegyszerubb botod minden tovabbi nelkul lehet hasznalni ha megvetted az alapskillt.

hasznalat : berakod a botot a fegyver helyere, raksz ra egy csalit (jobbklikk inventoriban a csalin utana balklikk a boton), odamesz egy tohoz, es spellbook alapskilleknel ott lesz a Fishing (kirakod quickbarra vagy bindeled😊 ezt kell nyomkodni 1-1 bedobashoz, ha raharapnak a halak akkor csobban az uszo, klikk es vagy kifogtad vagy nem: )
sok sikert

anti hero

Guest
Aha, akkor patch után a Clefthoof lesz a nyerõ 😊
Kriger
Igen, ez már a peccselt változat már a comment fülön megsasolható a változás az elõzõhöz képest.

Guest
Tévedés, feral druidának elég a 415 mert talentbõl van -3% critje. 😊

Ami Kriger kérdését illeti, attól függ, hogy áll a geared: ha inkább armor kéne akkor az Ash Tempered, ha statok/stamina akkor a Clefthoof, egyelõre sztem tartsd meg mind a kettõt.

Btw amit linkeltél Clefthoof gatya az nem az ami a liveon van, ezek szerint így fog kinézni 2.1-ben? Mert az az 503 armor elég szimpatikus ^^
Fenrir
490-ig érdemes elmenni 😊

A halál csupán a kezdet...

Kriger
De. Meg a dodge is. Csak parry/block nincs.
De speciel defem van bõven más itemekbõl.

Fenrir
Én nem vágom a druida tankokat, de nem számít nekik is a defense?

Kriger
vagy ez mint negyedik lehetõség.

Bocsi, a noobnak tûnõ kérdésért de megvan mind és 2-n van enchant/armor kit ami nehezíti az összehasonlítást...

Kriger
Szerintetek melyik a legjobb dr0idnak tankolásra:
ez vagy eznetán ez?

cenobite
Igen, nála voltam. De tényleg lehet, hogy én néztem el valamit és este újra megpróbálom.

Fenrir
A horgász tanítok között is vannak különbözõ szintek, érdemes a legalacsonyabbal kezdeni 😊

Ha ork vagy akkor Orgrimmarban a BG jelentõnél (ahol van pl a warrior trainer is) van egy kis tószerûség, annak a stégjén áll a trainer.

cenobite
Volt az is. Mindegy este megnézem, mert tegnap már hajnal körül próbálkoztam és lehet benéztem valamit. <#zavart2>

Fenrir
Lehet, hogy pénzed nincs elég?

cenobite
A horgászáshoz kell valami speciális tulajdonság? Level 8 orc warrior vagyok. Vettem egy horgászbotot, de piros színnel jelöli és nem engedi equippel-ni, a Fishing Trainer-nél pedig nem engedi hogy megtanuljam az alapszintet. Ez is pirossal van. Pedig ezen írás szerint minden adott egy jó kis halászléhez. De mégsem. Mit csesztem el?

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Kriger
Kb 2 perc gyalog, menj az úton északnyugatra Goldshirébõl.

Plate-t lvl40 tõl hordhatsz majd, sw-be pedíg lessz egy köldetés ugy lvl 7-8 környyékén miszerint goldshirebõl viaszt kell vinni a városba.

Erre szûkséged lessza további felesleges kérdések elkerülése érdekében<#vigyor2>