166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#119744 Na, ez meg a másik, amin rögöhtem :D -
#119743 de a példák amiket linkelt geciocsmányak wowhoz képest :D -
#119742 hat eddig arrol beszeltunk hogy valakinek a futás is lehet a hobbija. Akkor nem mackonadragban fog nap mint nap futni... :) -
#119741 Az a bajom az ilyen stílusú kommentekkel, hogy érzem rajta, hogy nem nagyon tud már mibe belekötni.
Belekötni a grafikába? Most őszintén megmondom, heti rendszerességgel találkozom ps3-as, 360-as címekkel, köztük néhány igencsak csodálatos és szép darabbal, de a WoW-ra csak egy szót tudok mondani: GYÖNYÖRŰ. Olyan hangulatos, olyan szép színekkel operál, remek designja van a karaktereknek, egyben van az egész.
Nem érdekel, ha az utolsó ingyenes MMORPG-ben is Unreal 3-as engine dübörög majd, ha az artistic részleg annyira sem lesz képes, hogy egységes színvilágú és művészi zónákat és karakterdesignt hozzon létre. -
#119740 futóruha:D ne viccelj már, stílusosan és trendyn akarsz kinézni, vagy a régi anyutól kapott mackó már elégett?:D -
#119739 amig van bőr a talpadon :D -
#119738 a gép nem csak wowra van, a futóruha meg csak futasra jo, utcara / aludni / akarmire nem :P
és pénzt se hoz vissza olyan egyszeruen :P -
#119737 sajnos sok ehhez hasonló vérpistike tolja a wowot (hál istennek a nagytöbbség zsebpénzéből nem futja retailra...) -
#119736 Bazz, nem tudom, ki ez a Specter, de egy ritka nagy barom, az biztos. Blogbejegyzése:
"olyan grafikája van az egész játéknak mintha én hülyültem volna mondjuk egy 3d studio max-ba. Kajak egyszer poénból Traubisodának ,Deionak mutogattam ilyen hülyeségeket amiket csnáltam benne és bazdmeg ott meg ugyanolyan minőségű tereptárgyak vannak meg az egész játék ilyen atom gagyi minőség. És akkor bazdmeg a kasztok. Mik vannak ott? tengeri ,sünike,ork néni,9 szarvú lóhere. Esküszöm 1 screenshotot nézek ebből az istenverte játékból és nem látom MI A rák folyik a screenen...ya meg ez jó játék me mé jójáték. ME vannak questek,questes játék hhööhhöhöhö.
Igen? Nézzétek már meg mai mmorpg-ket, kurvasok hivatalos server már rohadtul ingyenes,és rohadt jól kidolgozott mmorpgk vannak már amik ugyanilyen questesek,sőt jobbak. De ez a wow bazdmeg,ezernyi szak szó,csak questek meg buta grafika. És ezt játszák...tudom már miért játsza mindenki ezt,mert elég rá egy kicseszett P2-es gép is... hát pff -.-
Aki szeretne felébredni ebből az adag fosból ajánlom nekik a
Rappelz, Cabal Online , GunZ the duel online gameket.
Kicsit fejlödjetek már....
nézzünk képes példákat:
http://nura.freeblog.hu/files/raid.JPG
EZ MI????? MI EZ? normális ember nem birja felfogni ekkora összenyomott fos pixelhalmaz jelentőségét grafikusan a szemével. NEm lehet felfogni. Igénytelen minőségtelen.
nézzük a flyff-et [egyik leghülyébb mmoját a mostani világnak :\]
http://ooo-ooo.hp.infoseek.co.jp/flyff/flyff00004.jpg
LÁTOM,hOGY ÜL! LÁTOM!
rappelz:
http://www.silbermarmelade.de/tqv/rappelz.jpg
LÁTOM,HOGY ÁLLNAK! NEm összefolynak kék zöld piros színekből állnak. HANEM ÁLLNAK ,szépen texturázott karakterek. EgYSZÓVAL: LÁTOM MI A FENÉT CSINÁLOK EGYÁTALÁN A JÁTÉKBA.
SilkRoad Online:
http://img449.imageshack.us/img449/3733/screen57ba.jpg
látjuk mivel játszunk nemde? De.
Cabal Online:
http://www.juegaenred.com/imagenes/foto_cabal_online.jpg
Itt is azért lehet ,látni mi a helyzet már nem azért.
ÉS a wow-ban? Semmit nem látsz. AZT SE TUDOD MIT CSINÁLSZ MERT NEM LÁTOD AZ ATOM SZAR GRAFIKÁTÓL,és ne jöjjetek nekem ,hogy a grafika igy úgy amúgy. NEm az számit,de az már botrányos,hogy nem látod mi a rákkal mászkálsz. Játszottam én még a legborzasztobb rpgkkel is,nézzétek csak meg az FF7 nek az intro utáni grafikáját.....pl. De még aztis láttam,hogy az mi ,mivagyok,mi micsoda....
De a WOw bazdmeg,megy egy farkas,bölény,borjú,pistike,konzervdoboz,hurka,krupli mage,warlock,warrior mittomén mik és akkor megöli a krumpli a lvl 98as mobot... Kb ilyen a szituáció. Aki ennek örül,hát kívánom,hogy jobb játékkal soha az életébe ne játszon"
Kőkemény az úr :D -
#119735 futni mezítláb is lehet :> -
#119734 Mer a wowt fejben futtatod, vagy a 250ks géped is benne van a havi 3500ban?:-) -
#119733 futócipő 40e ről indul, futóruha szintén bennevan pár tizesben! :P -
#119732 baseball, havi 2ezer a tagdíj nálunk :) -
#119731 "és ugyan, melyik hobbi olcsóbb mint havi 3500?"
Futás is egy szép hobbi :) Vagy szemétszedés. Esetleg járókeretes nénikék átkísérése piros lámpánál... -
#119730 "ha nem csinálsz semmit, csak bámulsz ki a fejedből, akkor meg gyógyszerre megy el a 3500..."
:DDDDDDDDD beszt -
#119729 mielőtt picket megszakérted, nem fogok éhenhalni ennek ellenére:D
"Ez meg csak simán hazugság. Senki nem mondta, hogy mire költse, senki nem mondta, hogy játszon eredeti szerveren, de ne ferdítgessen. Te se, núb :c"
de, ne a csőből nézz kifele.
-
#119728 van internetem van gépem. netet nem én fizetem, gép nagy részét kaptam. kajám egy részét én fizetem magamnak. ha havonta kétszer elmegyek bulizni számít 7000 forint. -
#119727 -
#119726 Ha napi 10 liter kólát iszol, és megdöglesz, akkor a piros, vagy a kék cég a hibás? Szerintem TE. Nem beszólni akarok, csak azt mondom, hogy ha hülyeséget csinálsz, akkor ne a játékot okold. Javasolnám, hogy ha úgy érzed függő voltál, akkor ne kezd újra addig, amig nem vagy biztos benne, hogy tudsz "rendesen" is játszani. -
Foglaltnick #119725 nyilván mindenki másképp osztja be a pénzét... valaki a wowos 7000-et sajnálja, valaki a mobilszámlás 7000-et, valaki a benzines 7000-et, valaki a suzukis törlesztőrészletet, valaki a fröccsös 7000-et... mindenki eltölti a szabadidejét valamivel, és ha te tévét nézel, akkor a kábeltévé előfizetés sem áll meg sokkal 7000 alatt, ha pedig olvasol, akkor a könyvárakról ne beszéljünk... és ugyan, melyik hobbi olcsóbb mint havi 3500? ha nem csinálsz semmit, csak bámulsz ki a fejedből, akkor meg gyógyszerre megy el a 3500...
bebukott idő... heti három-négyszer raidelek, azok a napok 6 óra játék, a többi nap 2-3 óra... a barátnőm addig megnézi videóról a napi felvett sorozatokat, a brazilt, a magyart, az amerikait, felhivja az anyját, és elolvassa a női újságokat... melyikünk járt jobban? ki határozza meg hogy mi az ami nem bebukott idő? és mi az élet értelme? melyik hobbi nem bebukott idő? az élet nem bebukott idő önmagában? -
#119724 jah thx a jotanacsot, eddig is druidam volt 3 evig XD -
#119723 Aki azon gondolokozik, hogy mennyi pénze van kajára, de internet, számítógép az van, arról mi a véleményed? Nekem az, hogy hamis kampányolás, de bizonyára csak azért, mert retardált vagyok. Inkább sajnálnom kéne, hogy kettejüknek nélkülöznie kell, és már csak tört szerverre futja, különben éhen maradnak. Elmentek ám valahova, nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek ekkora hülyeségen! :D
"nem tudjátok, hogy él de azért eldöntitek, hogy az ő pénze mire költhető és mire nem" - Ez meg csak simán hazugság. Senki nem mondta, hogy mire költse, senki nem mondta, hogy játszon eredeti szerveren, de ne ferdítgessen. Te se, núb :c -
#119722 többes számra váltottam nem véletlen! -
#119721 Ezt ne Jokes-nak mondd, mert semmi köze nincs a hozzászólásának a 7k forinthoz.
Stílus :P -
#119720 na ahogy te játszottál az nem normális :>
azt meg nem értem miért akarjátok megmondani tomának, hogy az ő 7000 forintja mennyit ér. nem tudjátok, hogy él de azért eldöntitek, hogy az ő pénze mire költhető és mire nem.
gyerekek. kurva retardáltak vagytok:D -
Jokes #119719 Sziasztok!
Ha megengeditek, én is hozzászólnék a dologhoz.Szerintem nem az a 7000 ft
a gáz ,hanem az a sok bebukott idő.Már az elejétől WOW-oztam,az elsők között mentünk le MC-be ,BWL-be és azt kell hogy mondjam ,felejthetetlen
idők voltak ezek.De...hogy hányszor mentem munkába a gép elől hajnalban,
hányszor vettem ki szabadnapot,orvosi igazolást,hagytam ki családi
programokat,azt jobb ha nem sorolom.És csak azért mert nincs elég gold-om
repair-re,nincs elég repum ehhez meg ahhoz,mert estére van insta,kellene
menni bg-zni és hadd ne soroljam...ki van ez találva rendessen.
1 éve nem játszom ,de MINDEN nap elolvaslak Titeket,mert azért nem
lehet elfelejteni csak ugy e játékoz.De lehet hogy nem is akaron.
Mostanában kezd hiányozni.Még nem veszélyes a helyzet,de kezd..
Gondolkodom is rajta lassan hogy mit is csináljak ha jobban elkap.
Az biztos hogy nem lessz rohanás a játékmenetben.HA újból elkezdem,
inditok 1 uj karit és ÉLVEZEM a játékot és nem foglalkozom azzal
hogy mindenáron minnél gyorsabban ful epic legyek.Bár mikor visszagondolok hogy mi mindennel jár a játék...hááát ,akkor kicsikét
lehülök...:)
Szval csak ennyi.További jó fórumozást!
-
#119718 *szar -
#119717 Könyörgöm, akinek van otthon internetje meg 2 számítógépe (nem XT, hanem fut rajta a wow), az ne éhezzen! Ez ferdítés, és ennyit mondtam, nem többet. A -7000 +7000 is ferdítés, mert a kettő között 14000 van, pedig 7000 forintról beszélünk. Gyenge retorikai elemek, mint valami szer (vagyis hazai) párt kampányában. -
#119716 Egyszerű megfogalmazni: HAVONTA 3,5k maximum a WoW.
Pont. -
YakHead #119715 3000 kb. 3 koktél? Hol? Szívesen ellátogatnék oda -
#119714 szerintem ez nem engem jellemez, így köszi hogy megosztottad -
t0ma #119713 upps, ez viszont igaz. csak nehez jol megfogalmazni:
ha befizetsz, 7kval kevesebb jut kajara, ha nem fizetsze be, akkor:
- nem jut 7kval kevesebb kajara
- 7kval tobb jut kajara
na de ez mar kezd teljesen ertelmetlen lenni... -
#119712 -
#119711 ezt remélem te sem gondooltad komolyan. napi 4-5óra játékkal nméha hattal volt meg nekem a lvl70 5hónap alatt. És úgy játszottam hogy jólesik, és teljesen ismeretlen volt nekem a wow. Ha ismered akkor talán lecsökkenthető 3hónapra. -
#119710 basszus, hol osztanak pénzt a nem játszóknak? én ebből tökre kimaradtam. (gyk: +7000>0) -
t0ma #119709 amugy az eletbe ki nem probalom a tort szervert, ha a bena netszolgaltatom nem szopat masfel honpaig. igy nettelenul kenytelenek voltunk beerni azzal, amit magunknak hoztunk ossze. de aztan ottragadtunk.
-
#119708 l2read -
#119707 3500 havonta nem 7000 -
t0ma #119706 ha befizetek, az -7000 havonta, ha nem, akkor az +7000. ennyi. nem kell itt szamolgatni, meg kerekitgetni...
-
#119705 :O