World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
tényleg. I R nub. !

Lazarus
Tud valaki mûködõképes scriptelhetõ actionbar addont? Discord megszünt, Flexbar pedig outdated 😞

Olyan kéne ami az eventekre dinamikusan reagálni tud (alacsony HP, buffok jelenléte stb.)
hmm, visszaemléxem, amikor pár hónapja még azt sem tudtad, melyik kari mire jó, most meg jön az "én guildemben igy, meg úgy" duma. Az itteni mondhatni törzsgárda szinte mindegyik tagja beta óta tologatja a wow-ot, megforultak 1-2 értelmes guildben, kipróbáltak több kasztot, és van némi elképzelõsük arról, melyik kari milyen dmg-et tol, ebbõl kifolyólag qrvára képben vannak azzal kapcsolatban, hogy jelen esetben a hunter hogy áll a dmg osztással.
Várj segitek: sehogy. béna szar dd banda van nálatok, ha 1 hunter vezet dmg-ben.
Skill, miért nemkomázod a rogókat?😄
Skill, miért nemkomázod a rogókat?😄
probáld ki pár nap után könyörögsz majd hogy visztalentolhas 😄
0/40/21 re haverom esköszik én meg a 0/21/40 re
jo a demo ág de valahogy nem nekem valo enyire mélyen már nem szeretnék belemenni

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ezután már csak az jön, hogy a dd listán azért a hunter az elsõ, mert a retri pala épp nem ért rá
<#rolleyes>

Oldern the 1st
Hát, kinek mi jutott az életbõl, tudod 😉

konyorgom olvasgass valamit vagy kerdezz, mert kezd fajni a hozzanemertesed 😄

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Oldern the 1st
Én a helyedben meghúznám magam, nem beszélnék félre ilyeneket.
Tudod, én sem menõzök azzal, hogy a guildemben én tolom a legnagyobb dps-t. Elég baj az, ha 5-10%-al megelõzöm a mage/lock karikat IS. Ettõl még a balance druid nem lesz általánosságban jó. Csak a guildem dd-i bénák.

ebben egyetértek 😊)
druid > all

Nem nem...
Egyszerûen arról van szó, hogy kíváncsi vagyok a demo lockra, mert még sosem próbáltam. Ennyi, nem több. Csak tapasztalatszerzés...
BEAST
xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
rugó > all
egy altom sincs, sose lesz rugó mellett:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

demon farmra? ehh. gyogyidgass a tankod... addig a destro lock lelövi pár lövésböl. mért gondolod hogy a felguard jobb mint a hunter pete?

Magh
Egy firemage a büdös életben nem fog repolyzni, mert vagy DoT van fent, vagy ignite - elég ritka, hogy egyik sem. A frost akkor tud jól sebezni, ha befagyaszt, ilyenkor nem fog nekiállni birkázni, mert lejár a nova/frostbite, s ha mégis erre gerjedne, a harmadik poly hamarabb megtörik, minthogy elcastolna egy frostboltot, azután immunis az ellen. Ergó a repoly most is egyetlen reális célt fog szolgálni, a vesztésre álló harcból való menekülést. Ezen kívül 2v1 szituációkban lehet váltani a polyt, így igazítva az aktuális cd-okat az ellenfelekhez.

The Garrett
druid >all

annyire elvezem vele a jatekot hogy 3 altom vár 60 on de az istennek nem akarok veluk jatszani 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Magh
A rugót én annyira nem élveztem, pedig változatosan lehet kijátszani és minden téren elég hatékony class, a pvp teljesen egyedi vele (a druida catform bohóckodását leszámítva), de van, akinek a stealth nem jön be. Nálam a Top3 mage-wari-lock a pvp játékélmény terén.

Mighty
Az a scorch, ha van ignite talentelve 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lynx_TWL
hát srácok... megvan a tanulság: l2p 😄

emo ranger <#wink>

hát nállatok akkor vmi nem stimm , nálunk alapból nem visznek(ttek) olyan embert aki nem tud dps-t kitolni vagy rosszabb esetben ha raiden derül ki akkor kapsz egy oltást a fejedre és szevasz , amugy a többiek is jól tolták , az emlitett hunti pl karába lazán vert mindenkit 40%-al többet osztott mint én kb , a többiek közt meg pár mm csíknyi különbség volt , na mind1

huh ,basszus ,ashkand ashkandi ashkandi.....monddogatom magamba ezt a szót , annyira ismerõsen cseng QQ

Lynx_TWL
nub, van dotja alapból fireballnak pyronak is.

jól láttad ,hehe 😛

capaszabi
és a másik oldal utálja õket ofc 😄

Count Adyn
Nem akarok megbántani senkit, de ne õ legyen a viszonyítási alapod😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

capaszabi
csak akkor dot ha crittel 😄 mindenesetre tökmindegy a lényeg hogy nézel sérülsz nézel sérülsz stb stb meghalsz

BEAST
True story! xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
rugó a legjobb kaszt: pvpben legélvezetesebb, pveben legnagyobb dmgt tol, farmolni is jó meg minden:d
(nem vagyok elfogult)

Count Adyn
Body?Megvan még az ashkandija?😛 😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Aki már volt demo talenten lock, az írjon 1-2 szösszenetnyi tapasztalatot pls. Én (hihetetlen de) most próbálom elõször a felguardot. De egész jó lesz. Több HP, nagyobb spell dmg de mégsem tolok majd akkora dps-t mint most afflin. De kíváncsi vagyok rá. Farmolni bizos jobb lesz 😛
én ha fizetnének se inditanék rugot 😊

HI all!
Véleményetekre lennék kíváncsi, h szerintetek a rugok ugy általában menyire jok..(Duelekben, insta, stb...)
És melyik "faj" ban érdemes választani Rouge-t, s miért?
Magh
Két bökkenõ van: a pyro 12 másodperces DoT-al jár, továbbá már az elsõ poly sem mindig tart ki 6 secig, az azt követõek pedig szinte soha. Az én véleményem, hogy az arenát (5v5) semmiben nem befolyásolja (ha nem fake eleve), míg 1v1-ben fire-el értelmetlen (a DoT-ok és ignite azonnal töri), frost-al szükségtelen, egyedül a healer classok ellen jelent elõnyt 1v1-ben, de már mondták, a játék nem erre van optimalizálva.

Mighty
Persze, vannak néhányan akik update-elik, de közel sem annyian mint régebben (szvsz).

ps: lécci nézd meg, hogy milyen adat van fenn a Kyuree nevû nelf huntiról? Melóhelyen nem megy sajna 😞

Mighty
pyro 6 sec cast + dot. poly igen hamar megszakad utána. Bajos lesz újabb pyrot elcastolni, nem?

Hát igen sajnos ez igaz. Ahol hunter elsõ a dmgben jelenleg akkor ott a többiek valamit igen rosszul csinálnak.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

ja, gondolom simán-lazán betolta a multishot-ot a cc-zett addok közé 😄
ha jól emléxem Chaoscrash néven 70-es huntát 1-2 hete még Cruentus guild-ben láttam...néztem is 1 qrva nagyot...

capaszabi
csak azért lehettetek 8-9-10, mert a többi tank+healer volt.
amugy jaja, kicsit uppolhatná már a hunti pve dps-ét a blizz és levehetne a pvp dps-bõl (az mondjuk már alakul)

capaszabi
"...mindig a Hunter volt az elsõk közt dmg listán , legtöbbször elsõ is volt . Azóta sajnos már nem vagyok ott..."

I LOL'd!

"hunter gearfüggö kaszt" melyik nem?

TDC Geronimo
<#nemtudom>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

capaszabi
poly pyro poly pyro poly pyro... kkthxbai gg blizz

Martin576
De mondok neked még valamit: múlt hét, Maghteridon, 3 hunter a csapatban. Semmi dolgom nincs, csak nuke-olni az addokat, aztán a malacot. Nyomtam bele, ami szólt, nem is feküdtem el (õ igen), végigálltam az egészet. Linkelik a damage listát: lock, mage, rugó, blabla, jövök én nyolcadiknak, aztán kilencedik a másik hunter, tizedik a harmadik. Akkor ilyenkor mivan, mind a hárman noskill sz*rok vagyunk, majdnem full epicben?

hát nemtom, megnéztem a guild-unkat nepa-n, eléggé korrekt adatot adott, pedig nekem sincs fenn ezzel kapcsolatban semmilyen addon...

Mighty
Szerintem nem éppen up-to-date. Ugyebár a játékosokra hagyatkozik az adatgyûjtéssel. Én kb 1 éve feltettem az adatgyüjtõ addont, de csak a memóriát eszi. Le is kaptam pár használat után és csak kb 2x töltöttem fel az adatokat.

Martin576
Akkor nálatok - már megbocsáss - aludtak a damage kasztok, vagy disconnectáltak. Ha meg ez a dolog tényleg így volt, rúgjátok ki õket.

Martin576
Igazad van, tulajdonképpen bármelyik damage kaszt többet tol, mint egy hunter. DW sámánok, gyanús warriorok leather cuccban, de még a druida macskák is. És még nem is haragudhatok a raid leaderre, amikor azt mondja: bocs, nem férsz be, öt lockot viszünk easy mode-ra, hogy minden add banolva legyen, a main tankot meg ébresszétek fel, ha már lement a boss.

hö , lol , megsúgom neked , hogy "nálunk" akár egy karánál ,akár egy gruul stb. is volt mindig a Hunter volt az elsõk közt dmg listán , legtöbbször elsõ is volt . Azóta sajnos már nem vagyok ott ,de tudom , h anno ezt a teljesitményt nem éppen egy max gearrel érte el mikor a bowja se a Sunfury volt szal gyk. én is néztem párszor h miva tesa ...viszont ha az átlágot nézzük abban egyet kell ,h értsek , hunti eléggé gearfüggö kaszt , és legtöbb esetben nehéz helyzetbe van egy raidbe kerüléskor .
u.i.: Body-nak hívják 😛 /BS

"El is érte a blizazrd hogy az EU szervereken az össz karakter 38% lock"

hát nemtom', te ezt honnan szedted, de épp most nézegetem wowcensus-t, s az a 38% bõven jó lesz 10-nek is 😊

link (uptodate az oldal)