World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem rerolloltam én semmire sem.
csak szimplán "játszom". s ja, most épp egy lock-kal bohóckodom.
amikor meg majd megunom, játszok másik class-al, van választék bõven.

szal' nincs itt szó semmiféle reroll-ról sem...

én ezt már 3 hónappal ezelött is megmondtam, mégis lehurrogott mindenki -.-
toltam neki én is, ami csak kifér az epix gun csövén (ami akkoriban egy igencsak jó cucc volt), aztán szomorúan konstattáltam, hogy a hunterem pure dmg class-ként BÕVEN le van maradva ilyenek mellett, mint a DD arms warrior, DW sámán (pláne, ha mindkettõ 1 grp-ban volt), warlock, mage, rogue, stb.
hát nem volt egy felelemelõ feeling...

arról nem is beszélve, hogy a huntert mondják op grind class-nak. elementál p-un, végülis 1, jó esetben 2 elementál után - maxos pet fire, nature res mellett - lehetett bandázsolni, etetni a szerencsétlen pet-et, úgy megszedték a mobok.
aztán jött egy warlock, dot-dot-dot, köv. mob, dot-dot-dot, köv. mob, dot-dot-dot és 3 perc alatt kipucolta az egészet.
én meg utána feltettem a kérdést: most akkor ki is az op grind class? ^^

szal' ez van. most nerfelnek majd pár kasztot, buffolnak párat, köv. patch-ban meg majd megfordúl ez. igy volt ez mindig is a wow történetében, meg igy is maradt, tbc ide vagy oda...

Martin576
Én egy huntert neveltem fel az EU release boltba kerülésének elsõ napjától kezdve, és szomorúan látom, hogy most 2007 májusára eljutottam oda, hogy a leghaszontalanabb kaszt lett belõlem raid szempontból. Nem 5 man, nem PVP - raid, amiért én ezt a játékot nyomni szeretném.

Kifejezetten jó a cucc rajtam, sz*rrá vagyok enchantolva a legjobb extrákkal, talán ennyi idõ alatt még azt a keveset is megtanultam, ami egy hunter kezeléséhez kell egy (most) 25-ös raidben, és a s*ggemet a földhöz verem, ha nagykegyesen befér 2 hunter egy 25-ös menetbe.

Nincs az az isten, ha agi+crit ital és AP kaja van rajtam akkor sem, hogy egy normális mage-et, lockot vagy rugót akár csak meg is közelítsek DMG-téren, és nem szundikálok, hanem nyomom neki mint a barom 2400-as AP-vel meg 30% crittel felbuffolva, és én ugye pure damage kaszt lennék, vagy mi a szösz.

Szóval a balance az az ablakban. Elszomorít.

shaime01
szegény warlockok meg ne sajnáljuk már öket.. netán egy kis tehetség is kelleni fog hozzájuk.. és nem az lesz ,hogy feldotol el fearel közben nézed békésen boci szemekel a hpdat ahogy szépen lassan lemegy .. ha meg megölöd akkor 99%-ban ugy is meghalsz

majdnem megsajnáltam öket <#whatever>

Lynx_TWL
taníts :>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Guest
A "bari nem gyógyít" imho csak bug volt (legalábbis nagyon remélem...), épp úgy mint pl. az hogy egy mage-nek több polyzott célja is lehetett.

A fear meg benne van patch noteokban már az elejétõl fogva: "Chance to break crowd control from damage: The increased chance for a spell to break from taking a critical strike has been removed. Instead, all targets over level 60 have a slightly larger chance to break out of crowd-controlling effects when they take damage."
KhanCommander
Voidwalkerrel még mindig simán lehet grindolni szóval nem must have dolog a fear a pve-ben. Jó dolog arra ha több mobot rántassz be véletlenül de simán le lehet gyakni normál mobokat meg xp-zni fear nélkül...

Veni Vidi Vici

Sajnáljuk a lockokat mert olyan gyengék most. Wildor lockra rolloltál?

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

BEAST
akkor gief halp ... privatban! 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
nem erre gondoltam 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hát normális affos lockot nem nagyon fog ez meghatni
1v1ben a fear max arra kell hogy felrakd UA-t. a többi úgyis instant

BEAST
az hogy az elso cyclone alatt szetverem a DS ikont meg nem megoldas XD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
megvan annak is az ellenszere, de nem mondom el mert nem akarom magamalatt vágni a fát 😄
a jo csapatok már ugyis rég rájöttek :S

mármint a cyclone nak

hmm...kiváncsi leszek, hogy a sok nyomi affliction/demo lock igy hogy fog majd pvp-zni, ha az elsõ dot-jától szakad majd a fear ^^

megmondom, sehogy. úgy szétkapják majd, mint a villám, mert az egyetlen védelme kb. szart se fog érni.

ja tudom, ez a játék nem az 1v1-rõl szól. szegény affli/demo lock-ok, de szar is lesz nekik, ha netán pénzt akarnak majd grindelni, xp-zni akarnak, etc. úgy szétkapja majd õket minden jöttment, hogy öröm lesz nézni...

bár lehet, hogy seduce, soulfire, seduce, shadowbolt, seduce, shadowbolt-hoz több skill kell...

k O T T A
jah cyclone...másik kedvenc

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

KhanCommander
Én végig olvastam minden patchnotes-ot ami hivatalos és egyikben sem említettek egy szót sem se a fear nerf-rõl sem a bari nem gyógyítról. Szerintem csak bugos a ptr...

Veni Vidi Vici

BEAST
Hat arenaban messze nem a chain fear a legnagyobb bajom xD

ott inkabb , nerf Frost Mage (yay for teh next patch) , nerf Unstable Affliction, meg nerf Cyclone ... most hirtelen mas nem jut eszembe 😄D

jó, nem tettem hozzá hogy nem 'balanced' 1v1rõl beszélek. ott ahol számít is a pvp (lásd arena), ott te a büdös életben nem fogsz ilyen feareket látni(bár low ratingnél lehet 😄)

Hat en meg kicsit sem tartom imbanak ugyanis az a szituacio amirol te beszelsz kb duelben lehetseges (es mint tudjuk ez a jatek nem 1v1re van balancolva). Sem bgn sem arenaban nem fogjak a tarsak varni, hogy a mage bekesen pyrot castolgasson a birkaban rohangalo tarsra megint lebirkazza es ujra castoljon. Raadasul tobb pvp trinket is ki fog hozni birkabol, es ha pvpzel szinte alap, hogy rajtad legyen az anti birka trinket. Masodik birka meg jo ha 5 sec, 3.rol meg ne is beszeljunk.

[HUN]Crassus
aktív meleeként igazából sosem a fear zavart hanem az,hogy szétzabálnak a dotok amire nincs ellenszer....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
😄DDD

1000+1 =? 1 trinket + 1 karakter skill (+1 racial) ... a warlock meg ezek utan meg mindig fearelhet, bar mire idaig eljutunk mar meghalt a target.

l2pvp w/o fear?
pvp gearben a feart csak casterek interruptolására érdemes most is használni, lévén hogy meleenek 1000+1 féle módon ki tud jönni belõle (legalábbis az aki nem faszláma pvphez)

cenobite
Ehh... még mindig nem lehet belépni.. 😞

gamertag: kenobita

Magh
A sok nem-mage ott cseszi el a renomét, hogy én komoly PvP-s arcoktól is hallom még ma is, hogy bebarizzák fél percre etc, holott kb 2 éve a poly fixálva lett 15 secben, ebbõl már pre-TBC is csak 5-10 sec lett, most a sok res miatt annyi sincs, de a minimumidõ alatt is maxra healel adott edetben egy 15k unbuffed HP warriort. Mindenesetre ha eddig nem volt gond pl. a chainfear (ami alatt megettek a dotok, ütöttek etc.), akkor ez is kibírható. 1v1-ben bizonyos classok ellen (pala, shamy) elég komoly elõnyt biztosít, de az 1v1 soha nem volt balanced. Szerintem elég lenne a renegerációt mérsékelni (a mai HP-damage arány mellett nevetségesen sokat tölt vissza).

Irány a demo ág...
test serveren most úgy mûködik a fear, hogy az elsõ dmgtõl (dot/dd) 99%ban megszakad :p
nyomi lockoknak meg kell tanulniuk így pvpzni végre 😄D

Tudok olvasni. Kérdés hogy te vajon tudsz-e angolul.
The Garrett
telleg már el is felejtettem 😄

"- Polymorph no longer heals the target"

visszatérve erre és a wl témára.
ez mennyivel jobb?
bari, ap-trinket-poti-másiktrinket-anyámkinyja frostbolt, pom+frostbolt (ugye itt nem lesz dot, ami kihozza a barit), fire blast, icelance, izébigyó, mindezt kb. 2-2,5 sec alatt -> result: -70% hp ellenfélnek, ha nem több.

na itt újabb poly majd odébbfuti, frostbolt, fireblast és hello.

kb. immortal lesz igy a mage pvp-ben, ha ez igaz lesz. bár ez csak theorycraft, de én 5-6000-es pyro, meg 1,5-2k-s fire blast crit-ek mellett (amire ugye még rájön majd +40% dmg ignite miatt) ezt nem kicsit tartom durvának, ha igaz lesz...

k O T T A
tnapi arena élmény...
2vs2 enchance sámlival én meg raidhealre talentelve nagyban megyünk be sehol senki mondom lol 2rugó auraváltás stb... kb 35k-t healeltem a srácba õ meg közben sebzett 2k-t mert folyton stunolva volt stb... mondom lol
köv run lock rugó mondom le is ülhetünk...😄
de 3vs3ban két enchanceos sámlival már nem para ott jóval jobban szerepeltünk bár ott is volt egy jó csoport😄 1wari 11k hpvel 1drood macskában az is volt asszem 10k meg egy rugó 8kval.. bele se tudtam healelni haverba már hullott el 😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Oldern the 1st
- Polymorph no longer heals the target

tudsz olvasni?

Pyotr
köszi a válaszokat

&#9608;&#9608;

Magh
Arathoron rengetegen vagyunk, mivel ez és a BS volt az ajánlott server anno. Ally oldalon több tiszán magyar guild létezik, a HC-tól a kis baráti csapatokig.

régen asszem pénteken volt? nem? 😊

Pyotr
hát igen, nagy a dilemma😛
egyébbként Arathoron nagy mennyiségben vannak magyar klánok v egyálltalán magyarok?
igazábol a realmet még nem fixáltam de jó lenne ha nem kellene bebuknom a gyenge angol tudásommal😞

&#9608;&#9608;

Ez nem is igaz, 2 eve nem szerdan volt a karbantartas 😛

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

A blizz a saját bevallása szerint is hordázi, a "nyamvadt" fajokkal csak a tesztelés miatt nyomulnak. Ennyi elég is ondolom. A ragnaroson sok a köcsög hordás vérpistike.
[HUN]Crassus
Hordából Ally? Nooooooormááális?😊Fordítva még megérteném,de így teljesen értetlenûl állok😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Pyotr
srácok nem akarok off témát nyitni de Ragnaroson melyik oldalon vannak az átlagnál értelmesebbek?(tudom ezt nehéz megmondani de 1 51-49 arány már sokat sejtet😛)
igazából ally oldalt akarom kipróbálni cirka 1.5 év hordázás után de nem akarok 70 körül relollni!
ja és a több helyrõl hallom hogy a horda jobban van támogatva?
ezt hogy értitek?

&#9608;&#9608;

OMG 😊)))))
AoE bannolás FTW 😊))
Lazarus
2 oka lehet a dolognak, az egyik hogy rajta kaptak hogy csaltál és bannoltak arról a szerverrõl, a második pedig: a legkevésbé látogatottabb realmeket néha teljes egészében törlik és újat indítanak helyette... írj levelet a blizzardnak
The Garrett
mielott kiakadnal nezz korul hivatalos forumon, ESETLEG a login kepernyon olvasd el a szöveget, ahol ki van írva hogy most is mint 2 éve eddig mindig, szerdán karbantartás van 11 ig!

megszüntettek pár realmet ahol kevés játékos volt a reggeli órákban, esti játékosok miatt nem érte meg üzemeltetni.

hi. az elõbb, mikor fel akartam menni, kiírta, h válasszak realmot. ez már gyanús volt, aztán mikor kerestem az arathort, ahol a karaktereim vannak, nem találtam sehol. ez miért van? csak mert kezdek kicsit kiakadni

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

Az csak 1 side problema, hogy meghalsz a dotjaitol amiutan meghal a wl. A problema ott kezdodik, hogy fearben szaladgalsz es mire kijossz nincs hpd, es nem hal meg a wl.

Hatt
Ahogy tapasztaltam, 1 ellenfél ellen nem is kell több<#hawaii>
Mondjuk nem vagyok ellene, már húzom fel a warlockom lassacskán.

Elastic An-usZ Boys

A bari gyogyitasa miatt 2 eve sirnak a magusok. Ez addig nem volt jogos amig 30-40 secig is birkaban lehettel, de most mar teljesen realis.

Ja. csakhogy a succunak annyi manája van amivel max 2x tud bealtatni, azt is 12mp-re (ami pvp-ben 5-8 mp kb.) és a sebzés ugyanúgy kiszedi.
Wildor, ha a bari dolog csak bug, akkor miért van benne a patch note-ban? Íme, ctrl+c - ctrl+v:

- Polymorph no longer heals the target
Hatt
Succu alatt se gyógyulsz<#nemtudom>

Elastic An-usZ Boys