World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
ha jól emléxem Chaoscrash néven 70-es huntát 1-2 hete még Cruentus guild-ben láttam...néztem is 1 qrva nagyot...
amugy jaja, kicsit uppolhatná már a hunti pve dps-ét a blizz és levehetne a pvp dps-bõl (az mondjuk már alakul)
I LOL'd!
"hunter gearfüggö kaszt" melyik nem?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
u.i.: Body-nak hívják 😛 /BS
hát nemtom', te ezt honnan szedted, de épp most nézegetem wowcensus-t, s az a 38% bõven jó lesz 10-nek is 😊
link (uptodate az oldal)
csak szimplán "játszom". s ja, most épp egy lock-kal bohóckodom.
amikor meg majd megunom, játszok másik class-al, van választék bõven.
szal' nincs itt szó semmiféle reroll-ról sem...
toltam neki én is, ami csak kifér az epix gun csövén (ami akkoriban egy igencsak jó cucc volt), aztán szomorúan konstattáltam, hogy a hunterem pure dmg class-ként BÕVEN le van maradva ilyenek mellett, mint a DD arms warrior, DW sámán (pláne, ha mindkettõ 1 grp-ban volt), warlock, mage, rogue, stb.
hát nem volt egy felelemelõ feeling...
arról nem is beszélve, hogy a huntert mondják op grind class-nak. elementál p-un, végülis 1, jó esetben 2 elementál után - maxos pet fire, nature res mellett - lehetett bandázsolni, etetni a szerencsétlen pet-et, úgy megszedték a mobok.
aztán jött egy warlock, dot-dot-dot, köv. mob, dot-dot-dot, köv. mob, dot-dot-dot és 3 perc alatt kipucolta az egészet.
én meg utána feltettem a kérdést: most akkor ki is az op grind class? ^^
szal' ez van. most nerfelnek majd pár kasztot, buffolnak párat, köv. patch-ban meg majd megfordúl ez. igy volt ez mindig is a wow történetében, meg igy is maradt, tbc ide vagy oda...
Kifejezetten jó a cucc rajtam, sz*rrá vagyok enchantolva a legjobb extrákkal, talán ennyi idõ alatt még azt a keveset is megtanultam, ami egy hunter kezeléséhez kell egy (most) 25-ös raidben, és a s*ggemet a földhöz verem, ha nagykegyesen befér 2 hunter egy 25-ös menetbe.
Nincs az az isten, ha agi+crit ital és AP kaja van rajtam akkor sem, hogy egy normális mage-et, lockot vagy rugót akár csak meg is közelítsek DMG-téren, és nem szundikálok, hanem nyomom neki mint a barom 2400-as AP-vel meg 30% crittel felbuffolva, és én ugye pure damage kaszt lennék, vagy mi a szösz.
Szóval a balance az az ablakban. Elszomorít.
majdnem megsajnáltam öket <#whatever>#whatever>
A fear meg benne van patch noteokban már az elejétõl fogva: "Chance to break crowd control from damage: The increased chance for a spell to break from taking a critical strike has been removed. Instead, all targets over level 60 have a slightly larger chance to break out of crowd-controlling effects when they take damage."
Veni Vidi Vici
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
1v1ben a fear max arra kell hogy felrakd UA-t. a többi úgyis instant
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a jo csapatok már ugyis rég rájöttek :S
mármint a cyclone nak
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
megmondom, sehogy. úgy szétkapják majd, mint a villám, mert az egyetlen védelme kb. szart se fog érni.
ja tudom, ez a játék nem az 1v1-rõl szól. szegény affli/demo lock-ok, de szar is lesz nekik, ha netán pénzt akarnak majd grindelni, xp-zni akarnak, etc. úgy szétkapja majd õket minden jöttment, hogy öröm lesz nézni...
bár lehet, hogy seduce, soulfire, seduce, shadowbolt, seduce, shadowbolt-hoz több skill kell...
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Veni Vidi Vici
ott inkabb , nerf Frost Mage (yay for teh next patch) , nerf Unstable Affliction, meg nerf Cyclone ... most hirtelen mas nem jut eszembe 😄D
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
1000+1 =? 1 trinket + 1 karakter skill (+1 racial) ... a warlock meg ezek utan meg mindig fearelhet, bar mire idaig eljutunk mar meghalt a target.
pvp gearben a feart csak casterek interruptolására érdemes most is használni, lévén hogy meleenek 1000+1 féle módon ki tud jönni belõle (legalábbis az aki nem faszláma pvphez)
nyomi lockoknak meg kell tanulniuk így pvpzni végre 😄D
visszatérve erre és a wl témára.
ez mennyivel jobb?
bari, ap-trinket-poti-másiktrinket-anyámkinyja frostbolt, pom+frostbolt (ugye itt nem lesz dot, ami kihozza a barit), fire blast, icelance, izébigyó, mindezt kb. 2-2,5 sec alatt -> result: -70% hp ellenfélnek, ha nem több.
na itt újabb poly majd odébbfuti, frostbolt, fireblast és hello.
kb. immortal lesz igy a mage pvp-ben, ha ez igaz lesz. bár ez csak theorycraft, de én 5-6000-es pyro, meg 1,5-2k-s fire blast crit-ek mellett (amire ugye még rájön majd +40% dmg ignite miatt) ezt nem kicsit tartom durvának, ha igaz lesz...
2vs2 enchance sámlival én meg raidhealre talentelve nagyban megyünk be sehol senki mondom lol 2rugó auraváltás stb... kb 35k-t healeltem a srácba õ meg közben sebzett 2k-t mert folyton stunolva volt stb... mondom lol
köv run lock rugó mondom le is ülhetünk...😄
de 3vs3ban két enchanceos sámlival már nem para ott jóval jobban szerepeltünk bár ott is volt egy jó csoport😄 1wari 11k hpvel 1drood macskában az is volt asszem 10k meg egy rugó 8kval.. bele se tudtam healelni haverba már hullott el 😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
egyébbként Arathoron nagy mennyiségben vannak magyar klánok v egyálltalán magyarok?
igazábol a realmet még nem fixáltam de jó lenne ha nem kellene bebuknom a gyenge angol tudásommal😞
██
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)