World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak szimplán "játszom". s ja, most épp egy lock-kal bohóckodom.
amikor meg majd megunom, játszok másik class-al, van választék bõven.
szal' nincs itt szó semmiféle reroll-ról sem...
toltam neki én is, ami csak kifér az epix gun csövén (ami akkoriban egy igencsak jó cucc volt), aztán szomorúan konstattáltam, hogy a hunterem pure dmg class-ként BÕVEN le van maradva ilyenek mellett, mint a DD arms warrior, DW sámán (pláne, ha mindkettõ 1 grp-ban volt), warlock, mage, rogue, stb.
hát nem volt egy felelemelõ feeling...
arról nem is beszélve, hogy a huntert mondják op grind class-nak. elementál p-un, végülis 1, jó esetben 2 elementál után - maxos pet fire, nature res mellett - lehetett bandázsolni, etetni a szerencsétlen pet-et, úgy megszedték a mobok.
aztán jött egy warlock, dot-dot-dot, köv. mob, dot-dot-dot, köv. mob, dot-dot-dot és 3 perc alatt kipucolta az egészet.
én meg utána feltettem a kérdést: most akkor ki is az op grind class? ^^
szal' ez van. most nerfelnek majd pár kasztot, buffolnak párat, köv. patch-ban meg majd megfordúl ez. igy volt ez mindig is a wow történetében, meg igy is maradt, tbc ide vagy oda...
Kifejezetten jó a cucc rajtam, sz*rrá vagyok enchantolva a legjobb extrákkal, talán ennyi idõ alatt még azt a keveset is megtanultam, ami egy hunter kezeléséhez kell egy (most) 25-ös raidben, és a s*ggemet a földhöz verem, ha nagykegyesen befér 2 hunter egy 25-ös menetbe.
Nincs az az isten, ha agi+crit ital és AP kaja van rajtam akkor sem, hogy egy normális mage-et, lockot vagy rugót akár csak meg is közelítsek DMG-téren, és nem szundikálok, hanem nyomom neki mint a barom 2400-as AP-vel meg 30% crittel felbuffolva, és én ugye pure damage kaszt lennék, vagy mi a szösz.
Szóval a balance az az ablakban. Elszomorít.
majdnem megsajnáltam öket <#whatever>#whatever>
A fear meg benne van patch noteokban már az elejétõl fogva: "Chance to break crowd control from damage: The increased chance for a spell to break from taking a critical strike has been removed. Instead, all targets over level 60 have a slightly larger chance to break out of crowd-controlling effects when they take damage."
Veni Vidi Vici
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
1v1ben a fear max arra kell hogy felrakd UA-t. a többi úgyis instant
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a jo csapatok már ugyis rég rájöttek :S
mármint a cyclone nak
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
megmondom, sehogy. úgy szétkapják majd, mint a villám, mert az egyetlen védelme kb. szart se fog érni.
ja tudom, ez a játék nem az 1v1-rõl szól. szegény affli/demo lock-ok, de szar is lesz nekik, ha netán pénzt akarnak majd grindelni, xp-zni akarnak, etc. úgy szétkapja majd õket minden jöttment, hogy öröm lesz nézni...
bár lehet, hogy seduce, soulfire, seduce, shadowbolt, seduce, shadowbolt-hoz több skill kell...
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Veni Vidi Vici
ott inkabb , nerf Frost Mage (yay for teh next patch) , nerf Unstable Affliction, meg nerf Cyclone ... most hirtelen mas nem jut eszembe 😄D
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
1000+1 =? 1 trinket + 1 karakter skill (+1 racial) ... a warlock meg ezek utan meg mindig fearelhet, bar mire idaig eljutunk mar meghalt a target.
pvp gearben a feart csak casterek interruptolására érdemes most is használni, lévén hogy meleenek 1000+1 féle módon ki tud jönni belõle (legalábbis az aki nem faszláma pvphez)
nyomi lockoknak meg kell tanulniuk így pvpzni végre 😄D
visszatérve erre és a wl témára.
ez mennyivel jobb?
bari, ap-trinket-poti-másiktrinket-anyámkinyja frostbolt, pom+frostbolt (ugye itt nem lesz dot, ami kihozza a barit), fire blast, icelance, izébigyó, mindezt kb. 2-2,5 sec alatt -> result: -70% hp ellenfélnek, ha nem több.
na itt újabb poly majd odébbfuti, frostbolt, fireblast és hello.
kb. immortal lesz igy a mage pvp-ben, ha ez igaz lesz. bár ez csak theorycraft, de én 5-6000-es pyro, meg 1,5-2k-s fire blast crit-ek mellett (amire ugye még rájön majd +40% dmg ignite miatt) ezt nem kicsit tartom durvának, ha igaz lesz...
2vs2 enchance sámlival én meg raidhealre talentelve nagyban megyünk be sehol senki mondom lol 2rugó auraváltás stb... kb 35k-t healeltem a srácba õ meg közben sebzett 2k-t mert folyton stunolva volt stb... mondom lol
köv run lock rugó mondom le is ülhetünk...😄
de 3vs3ban két enchanceos sámlival már nem para ott jóval jobban szerepeltünk bár ott is volt egy jó csoport😄 1wari 11k hpvel 1drood macskában az is volt asszem 10k meg egy rugó 8kval.. bele se tudtam healelni haverba már hullott el 😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
egyébbként Arathoron nagy mennyiségben vannak magyar klánok v egyálltalán magyarok?
igazábol a realmet még nem fixáltam de jó lenne ha nem kellene bebuknom a gyenge angol tudásommal😞
██
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
igazából ally oldalt akarom kipróbálni cirka 1.5 év hordázás után de nem akarok 70 körül relollni!
ja és a több helyrõl hallom hogy a horda jobban van támogatva?
ezt hogy értitek?
██
AoE bannolás FTW 😊))
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
Mondjuk nem vagyok ellene, már húzom fel a warlockom lassacskán.
Elastic An-usZ Boys
- Polymorph no longer heals the target