166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#119704 yáccik tört szerón -
#119703 gyere eve-online ozni:9 -
#119702 Én épp ezért untam meg a törtöt. Kezdtem fun szerverrel. Felvittem gyorsan lvl60-ra, hudefasza...öö, most akkor mit csináljak?
mentem blizzlike tört szerverre, az jóis volt meg minden nemis lassú nemis gyors de legalább belejöttem a játékmenetbe, szépen lassan megismertem mindent...
Csak mikor 2hónap alatt 2 szerver reset volt és eltüntek a karaktereim az kicsit sziven ütött...Számolgattam, és arra jutottam, hogy havi 3,000Ft nemis sok pénz (ami mellékesen kb. 3 koktél egy szombat estén, ugyan ott van...) azért, hogy beszippantson ez a már-már mátrix szintű virtuális "fantasy" valóság...
Mert ebből a pénzből már tényleg maxi szolgáltatást kapsz (pvp, pve, roleplay, IRC)
És hidd el, heti 20óra simán elég a wowhoz (persze nemleszel valami übertáp,de előbb-utóbb lvl70 meglenne)
Igaz hogy most én abba akarom hagyni a wowot,bár a wowos spanok miatt most kivárok...(ki tudja? nyáron ugyis csak unatkozni fogok..)
WarHammer Online most a kis kedvencem:) -
#119701 Megpróbáltam kiszámolni, hogy kb mennyibe kerül a szórakozás időarányosan (azokon a költségeken kívül, amit törtön is megfizetsz). A havidíj pontosan 12.99 euro, de felfelé kerekítettem, nem is annyira lényeges. Csak azt akartam kihozni, hogy 2 számítógép, internet, az áram amit a két gép fogyaszt, ezek egy nagyságrenddel biztosan nagyobbak, mint az előfizetési díj. Azt hiszem ezt nem ragozom tovább, az előfizetési díj összegére panaszkodni a többi költség (vagy egyéb hobbik költségeinek) tudatában badarság, ferdítés.
"amugy meg ha sajat magad inditasz tort szervert, akkor ott azt csinalsz, amit akarsz..." - wow in single player mode? -
t0ma #119700 bocs, elirtam a neved...
nemdirektvolt -
t0ma #119699 te pciket, ezt most en nemertem? a havidij fizetes nem fugg a jatszott orak szamatol, szoval az 2x 15 ejuro. sajnalom, hogy ezt kell mondjam, de most jelenleg az a 7000 koruli osszeg igenis szamit.
amugy meg ha sajat magad inditasz tort szervert, akkor ott azt csinalsz, amit akarsz... -
#119698 Ez hogy sikerült? Mindegy, gondolom ezt úgyis jobban érted:
-
#119697 itt legalább jöhetsz ide sírni, hogy "nekteeek sem meeegy a béééeeeess? kööcsööög blizzzz" -
#119696 -
#119695 "lehet lag, elszállhat a szerver órákra, és semmit nem szólhatsz"
-
Skill #119694 WTS gold eredetin! :DDD
bloodscalp twisting nether. csere is lehetséges. -
#119693 Elismerem, hogy hatalmas a különbség a tört és a Blizz között, de
- van nem egy-kettő, ami NEM csukja be a boltot
- ahol NEM törlik a karid csak úgy
- ahol NEM száll el a szerver órákra
- ahol TÖBB százan játszanak.
Persze, több bug is van, de írsz ticketet, és segít a GM.
Ettől függetlenül én is azt mondom, aki akar menjen eredetire. -
#119692 Ha heti kétszer játszotok, és 2 órát, akkor a fergeteges 218 forint 75 fillér jön ki fejenként, ahol a havi díjat felfelé (3500-ra), a játszott órák számát lefelé (16-ra) kerekítettem. Valóban lesújtó összeg, én sem bírnám elviselni. Gondolom a 2 számítógépet is segélyból vettétek... (magyarul: semmi bajom azzal, hogy hol játszol, de hülyeséget beszélsz.)
Ráadásul:
-tört bármikor becsukhatja a boltot, és IJ
-bármikor törölhetik a karaktereidet, mert olyan kedvük van
-lehet lag, elszállhat a szerver órákra, és semmit nem szólhatsz
-gondolom nem játszanak többszázan rajta (kihalt?)
-bug mekka?
Ennyi játékélmény-romboló hatás kiküszöbölhető egy nem túl durvának mondható előfizetési díjjal (lásd korábbi számítás). És még meg sem fizet a köcsög Blizzard, hogy ezt mondom! -
t0ma #119691 en is azt teszem most. nem vagyok tul buszke ra, csak azert irom, hogy bezony van ijen.
az en okom nem a gyorsabb szintezes, vagy jobb fegyverek, pancelok. egyszeruen heti 1-2 alkalmi jatekhoz nem eri meg befizetni. raadasul a kedvesemmel egyutt toljuk, igy 2 accot kene fizetni... -
WiLDoR #119690 1. ha van 1 hobbid, szerintem többet is beleölsz napi szinten, mint 2 óra. csak mondjuk a sakkozást, focit, társastáncot, kosárlabdát, puzzle-rakást, stb. tök más szemmel nézik még most is, mint pl. azt, mikor valaki leül játszani egy számítógép elég. egyikre azt mondják normális, másikra meg azt, hogy kockul. pedig mindkettő ember csak a hobbiját űzi.
2. napi 2 óra játékkal /ma simán fel lehet húzni 1 hónap alatt egy karit 70-re, és napi 1 heroic run-nal egy jó csapat mellett 1 hónap alatt fullepix-be is rakod. nem lesz a legfrankóbb gear-ed, de hát ja, azért tenni is kell valamit... ha meg nem teszel, akkor meg elégedj meg azzal, ami easymode-ban elérhető... -
#119689 ha még jobbat akarsz kövesd joana leveling guidet nekem 1 nap alatt lett meg a lv1-29 .. ugy ,hogy délben kezdtem hajnali 2kor végeztem ^^ -
WiLDoR #119688 a feletted szóló kb. jól leirta. kb. 1,5-2,5 óra alatt be lehet húzni 1-1 szintet, ha célirányosan haladsz és questeléssel egybekötve grindelsz.
lvlup-olni nagyon easymode lett. kár, hogy nekem pl. már nincs türelmem hozzá... (ezért is rekedt meg pl a druidám is lvl42-őn...egyszerűen beleuntam, pedig nagyon minimál energiát kellett csak belefektetnem abba is, mire eddig eljutott) -
[SiX] Boci #119687 Warriorral toltam, es 50-55ig kb 1.5 ora volt 1 szint. -
#119686 Höhh már ennyire könnyű lett a szintezés?! -
#119685 Üdv all.
Én nem eredetin játszom, ezért talán nem utáltok ki egyből, és mindössze csak egy kis infót szeretnék kérni az eredetiről.
Egy szinte teljesen fullos (T6, gemek, enchik és minden egyéb Archi bow, Hyjal-repus nyílvesszős) 70es Hunter-nek eredetin mennyi az átlag DPS-e egy BT kör alatt pet-el (cat), illetve pet nélkül.
Köszi előre is. -
#119684 gondolom feralon fejlödsz miután meglesz a gombás trinket ami 200 hpt tölt vissza NEM fogsz megállni sosem (sima mobnál) ,hogy healeld magad max hpn leszel mindig (improved leader+mushroom) szóval ennél még gyorsabban is fogszfejlödni :P
csak arra vigyáz ,hogy a mangle-t olyan gombra tedd amitől nem fog fájni késöbb az ujjad.. nekem vagy 2 hétig rohadtul fájt mangle spam miatt az ujjam csontighatolo fájdalom volt:D -
#119683 jaja nekem most lett 55 os a druidam és alig léptem át a 3 nap played time ot... és nem is powerleveleztem csak questelgettem meg tradeskilleket is huztam.
bohoc lett a szintezés már hálistennek. + a "fullepic" karit se olyan nagy tétel összehozni mint regen. (marmint ha csak arra mész rá hogy epic legyen. :P) -
#119682 es megis hogy picsaba segitsunk neki talentokat elosztani valami pistike tört szerverén amikor fogalmunk sincs róla milyen talentek működnek ott, egyátalán milyen talenteket választhat, és a választható dolgok ugy mukodnek -e mint a rendes játékban?
Ezért van elsősorban kiírva a topikba az ami kivan, nem azért meg gecibese nézzük a tört szervereseket. -
#119681 Jaha, leszedsz egy albumot az internetről és utána bemész egy boltba megkérdezni a számcímeket, ahol meg is mondod hogy igen, lemásoltam. Baromira segítőkészek lesznek. Tört szerveren meg ki tudja, lehet lock talenteket is felvehet a warrior. A srác élő csalit csinált magából, utána meg fel van háborodva hogy megették reggelire. -
#119680 oh szegény nem tudsz napi 2 óránál többet játszani? akkor játsz napi 2 órát eredetin.. ha 2 órát játszol naponta kb max 1 hónap alatt eléred a lv70et.. föleg uj szintezésel. ahol lv30 után 1 szint kb ~30perc durván 40ig utána 1-1.5 óra.
probatbicol felölem a karakter kinézetrl is kérdezhetet volna de láttom te sem vagy túl erős olvasásból "Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!" ha nem irta volna ,hogy van 2 illi pengéje biztos ,hogy valaki segitett volna.. ha más nem a google -
Probatbicol #119679 De Te sem vagy túl erős olvasásból, mert a srác nem a tört verzióról keresett infót, hanem a talentelosztásról. -
Probatbicol #119678 Azért legyünk reálisak:
1. napi 2 óra játék egy számítógépes játékkal nem kevés.
2. napi két óra játékkal nem lesz 2 fullepix karaktered. Lehet, hogy az utolsó hónapokban ennyit játszottál, de régebben tuti, hogy jóval többet. -
#119677 Aki akar menjen törtre, de ha nem tud olvasni akkor ne csodálkozzon hogy lefikázzák. -
WiLDoR #119676 jah, nekem már van két fullepix karim is.
kockulok érte ám, mint állat... már, ha az átlag napi 2 óra játék annak számít -.-
(bár ha jobban belegondolok, tegnap még annyi se volt) -
#119675 Bloodscalp a legpraúbb hely. :P -
YakHead #119674 Ennyi, ebbe nem lehet belekötni
De ilyet most olvasok először, hogy van aki eredetiről megy át törtre...fordítva láttam már több tucatot, de ilyet... -
#119673 Sosem játszottam törttel, de azért szerintem van néhány dolog, amiben az eredeti jobb. És elég fontos dolgokra gondoltam, nem arra, hogy mikor kapsz kardot-ami-nagyon-üt, hanem sokkal alapabb igényekre.
-
#119672 Bloodscalpon csak a profik vannak, akik ismerik a titkos parancsokat:
/leave general
/leave trade
A noobok nem ott játszanak, megszöktek arra hivatkozva, hogy hülyeséget beszélnek a 12 évesek a general és a trade csatin.
-
netuddki #119671 Csórikámat mé fikázzátok?
nem baj ha törtön jáccik!(türelmetlen)
Elkezdtem én is az eredetin .nagyon szép nagyon jó ,csak borzasztó soká tart rajta minden(sajna)
És többek közt nekem sincs annyi időm arra hogy végighuzzak egy karit lvl 70 ig..
nektek akik ott kockultok a gép elött ez fel sem tűnik........
vannak ,akiknek ez az idő túl sok(dolgozik reggeltol estig)
bizony-bizony!
szal hiába vettem meg az eredetit ,törtre mentem át mert ott gyorsabb az előrejutás
1ébként pedig minden elismerésem NEKTEK, amiért kibírjátok ezt a hihetetlen hosszúra tervezett játékot........gratula!
szóval nem kell fikázni senkit mert nem tudhatjátok miért yáccik tört szerón
lehet csak lusta de az is lehet ,hogy nincs rá annyi ideje mint szeretné .... ez van nahh ennyi volt ....ha valakit esetleg megbántottam volna a véleményemmel attól elore is pardont kérek
legyetej yok jáccatok sokat :) -
#119670 El se tudom képzelni mit szenvedhettél értük. Biztos több hónapos progressben mentetek végig minden instán, farmoltatok reput, szedtétek össze mindenkinek a tier geart és forrottatok össze egy, egy szív - egy lélekként mozgó 25fős csapattá. Nem is beszélve arról,hogy mennyi ideig kellett a megfelelő talenteket keresni a classaitoknak,hogy a maximmumot tudjátok hozni a játék (jelenlegi) legerősebb bossa ellen. Valószínűleg ezekuttán tényleg nincs jogunk beszólni, hiszen az az "Illi" of Azzinoth nem mutatóba van ott a kezedben, hisz ahogy meglát egy játékos téged , rögtön ezeket a dolgokat feltételezi rólad a tört szervereken.
Én inkább nem szólok be mert nincs jogom, semmi munka nem volt abba,hogy full epic karit csináltam, eredetin ezeket sajnos elég könnyen a kezembe nyomják ^^ -
#119669 Picit játszanál eredetin megörülnél annak mikor a vendorok megsajnálnak és kezedbe nyomnak egy kék kardot.
(2 ili penge xD)
Amúgy nem Tauri? -
#119668 quest: ölj meg 10.000 nyuszit elwynnben. imba küldi -
Chris #119667 Amúgy mi az amiért ilidan pengéket kapsz tört szerveren? -
#119666 -
#119665 "végülis erre számitottam de 1 probát megért. ez az Sg fórum.."
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
hát igen ez az SG forum ahol kiirják ,hogy tört verzioban nem segitünk.. szegény mi :(