World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
- én személy szerint ezeket az átlátszó wrathokat kedvelem, az elsõ bázistól felfele vannak
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
havernál kipróbáltam a warlockot, mondta mennyek wsg-be ( lvl19-es a gyerek)
jo mondom...bekerülök a tímbe...hurrá, mindenki 18-19es, mondom megnyerjük
perszee😄 alliance nevek: Fektwink, Twinkidinki stb...király
és az összes rugó crusaderrel operált :c
a karbantartások is elég hamar véget szoktak érni..
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
armory profile, 61 ne hunter, guildless, 4676 hp, 3016 mana, 880 RAP, 16,8% crit.
meg még pár apróság...
census-on nem lehet külön karakterre keresni, vagy csak én nem találtam meg ezt a funkciót...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Capaszabi ma Maghteridon után vendégem vagy egy heroic Shatteredre, lehet hogy nem fogunk gyorsan haladni de legalább sok vipe lesz ezt megigérem.
Deikath
akkor így utólag is /sorry
szombatonként vannak wipe közeli élményeim néha, de általában sikerül megúszni 😄
mindig jó voltam poti és növény farmolásban, szombaton is igyexem <#idiota>#idiota>
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ööö, hol is találkoztunk a napokban? most nemtom, hogy részeg voltam-e, és azért nem emléxem, vagy csak szimplán hülye vagyok 😄
Ha raidleader kéne választani, akkor tuti Pault választanám az általam ismert játékosok közül😊) Najó még Arelin drogos hangja is jó, de nem elég katonás😄
... és akkor a palák egyet egyet hammer! 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
le fogok szedni hunter moviekat megnezem mit csinalnak raiden hogy elore keruljenek, de nalunk pl a warlockok csak dotokbol tobbet sebeznek mint 1 hunter, + emellé lövik a shadowboltjukat.
a Melee kapja az allando feral druid aurat + WF et + heroismokat és siman messze lehagyja a huntereket.
Hunter dmg nálunk valahol a gyengebb geares melee shaman / feral druid ALATT van. (ha melee groupba tesszuk a huntert akkoris.)
Mondjuk lehet ez a zegyik problema. A melee-t agyonbuffoljuk raiden wf hero shout , lotp aura) a lockok shadow vuln, misery, cos / coe bol profitalnak nemkeveset ( magek is ). A hunter viszont nem fér be dd groupba és nem kap + dmg et egyik debuffbol sem a mobon.
ezt a reszt nemertem.
anti hero
gondolom Te
😄
anti hero
- akkor ne gyere ide, akinek hiányzol majd msn-ezik veled
nem rémlik öcsi
- aránylag nagynak tartom a toleranciaszintemet, de ez a 'mindenkit a seggembõl rángattak elõ' stílus nekem nagyon nem jön be
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
Deikath
hmm akkor finoman fogalmazva: nem õ a legélesebb kés a fiókban?<#idiota>#idiota>
Deikath
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
másodszor: a nyitólapon található kb három mondatban annyi hiba van, amennyi az érettségihez se lenne elég. ne igénytelenkedjünk már azért ennyire
😄
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
amugy az a baj velük hogy sok van nagyon sok. engem ez már alapbol viszatartott ezidáig sikeresen hogy inditsak egyet.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben