166748
  • t0ma
    "szóval aki azt mondja, hogy havi kb. 3,5k sok a mai világba, az gondolkozzon el 1 kicsit..."

de te elgondolkozol azon hogy mire koltesz cirka 75 ezret havonta? ne haragudj, kedves forumtars, de te komolyan ugy gondolod, hogy ez `normalis`???

hihetetlen hogy mennyire nem tudtok elvonatkoztatni pickettel egyutt. az az egyetlen lehetoseg, ami nalatok van/adatott. bar lehet, hogy tul fiatalok vagytok meg ehhez. legalabbis ebbe lehet meg bizni, hogy idoval megjon a felvilagosodas :)

• picket
    Ebben az a legjobb, hogy vannak akik megkeresték, és most anyáznak neki ...nem én vagyok :D
  • Tafaya
    ez lol, Blizzard mit szól ehhez?
  • OculusDei
    guest pass key annak akinek kell. ma még tudok adni kettőt. privi nekem.
  • szlav
    Ha WOW akkor itt minden féle szép-jó
  • OculusDei
    ez egy pecs. javasolni kéne neki hogy azt a kis gurigát az egerén gorgesse egy kicsit azt mindjárt hasonló - nemis, leginkább jobb! - képet kap wowról. madártávlatból 486oson télleg így nézhet ki. nade a többi kép amit bevágott az mind közelebbről volt kepcsörölve. (és szarabb is volt, maradhatott volna távolabb...)
  • QuippeR
    nem csak neked.
  • WiLDoR
    tehát ha valaki s1 szintű felszerelést szeretne, akkor potom 8x1600 huf-ot kéne kicsengetni. ez 12800 huf, ami havi 3500 huf-fal lebontva 3,6 hónapot ad ki... hát ennyi idő alatt egy legalális serveren is összehozod simán, sőt, még ennyi idő se kell hozzá, bár igaz, akkor nem fogja a gm csak úgy belehajigálni a cumót a hátizsákba 2 perc alatt, de legalább elmondhatod majd, hogy te küzdöttél meg érte...
    s mindezt egy bughegyektől mentes serveren...
    bár so-so, dupla illidian pengékkel biztos nem fogsz rohangálni legál serveren, de ha valakinek csak ez számít... hát annak részvétem, csak sajnálni tudom...
  • Chris
    Ez csak nekem nem jött át?
    Bár biztos jó volt, mert nagyon röhögött a saját kommentjén...
  • shaime01
    aki tört serveren pénzért árul tiereket és ha van aki megveszi az

1. hülye
    2. nem tudja ,hogy a private serverek 99%n van "epic" vendor

kedvencem amikor lelépnek a server pénzel.. :)
  • Ragnar360
    és ez kit érdekel ?

Végül is igaz .Megelöztelek benneteket a kérdéssel .
  • Ragnar360
    :D:D:D , LOOL , akkor mond ,h az aláirásod legyen a mottoja :P
  • Ragnar360
    Egyet kell ,h értsek az elhangzott dolgokkal kapcsolatban.
    (Értem a havidíj , tört vs official , graf -ra... )

irtam , backspace , irtam backspace ... :CCCCCCC

Annyit füznék hozzá ,hogy kb 1 hete kaptam egy linket egyik régi spantol (wowbéli) , azzal megjegyzéssel ,h nagyonjó tört szerver ...mondom nem érdekel , ennyi .De kivancsisagbol csakmegnéztem . Lehetöségek , fizess VIP jogé , vip = tudsz whispelni hordának alliként ,oda-vissza , a GM barmikor segit ... 1000ft/sms x mennyiségü gold 5000ft os sms 10k gold , és legjobb most jön ,
    Tier set jutalom

tier1 4x 0690/* (4x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 60 + 500 arany + tier 1, vagy PvP superior szett

tier2 5x 0690/*** (5x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 1000 arany + tier 2 vagy dungeon 3, vagy PvP epic szett

tier3 6x 0690/** (6x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 2000 arany + tier 3 szett

tier4 7x 0690/***** (7x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 3000 arany + tier 4 vagy PvP level 70 szett

tier5 8x 0690/***** (8x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 4000 arany + tier 5 szett

tier6 9x 0690/****** (9x 1600 Ft + Áfa) -> lvl 70 + 5000 arany + tier 6 szett

Ha a tier2 kell akkor logikussan a tier2 igy irod az sms végén

Az "x" jel a zárojelekben hogy hányszor kell elküldened az smst

Csak azért irom , mert azt tudtuk ,h a TÖRT SZERVEREN VALO WORLD OF WARCRAFT , egyik MÁSIK JÁTÉKNAK FELEL MEG. De fentebb lehetöségek ujak voltak ...fejlödünk ... GZ!

• Lynx_TWL
    :D:D
  • Psychedelic #119770
    Vegyetek példát az egyik munkatársamról, ö melohelyen fürdik, az anyjához jár enni, még télen se fütt, magára vesz 3 pulcsit hogy ne fázzon, de internet az van. Én el se hittem elöször, hogy ilyen ember létezik. Szórakoztok itt a szaros 7000 +-al, nem kell fütteni télen se, aztan máris megvan a játék ára, és ha fáztok csak összebujtok az asszonnyal :D
  • Lynx_TWL
  • Ragnar360
    "futóruha:D ne viccelj már, stílusosan és trendyn akarsz kinézni, vagy a régi anyutól kapott mackó már elégett?:D"

megnéznélek én abba :D , leállitananak az utcan , a mackó könnyen lecsuszik :) , pláne ha rásegitenek , és jol megköpdösik a f****d! , higéniára is költekezni kell vmien szinten :DDDDDDDDDDDD
  • Lazarus
    Rachet tengerpartján, a pálmafák leveleit és a faviskókon hanyagúl keresztüldobott kötélről lógó ruhadarabokat lassan lengeti a szél. Az apró szélkakasok csámpásan nyikorogva forognak a házak tetején. Ha felnézel az égre láthatod miként kőröznek a sirályok a tenger felett. Ha elég sokáig nézed a város közepén lévő rozsdás valamit egy idő után leesik hogy egy korrodálódott, ezer éves, hatlmas földbefúródott vasmacska előtt állsz. Apróságok, de ezek adják meg a helyszínek igazi hangulatát, lehet magasabb poligonszámmal és nagyobb textúrákkal dolgozni de a játék szépsége nem ebből fakad.
  • BEAST #119766
    hater! :y
  • Oldern the 1st
    Szűklátókör egy faszt. Vannak szebb játékok a WoW-nál, millió, de ilyen jó SZÍNVILÁGÚ mmorpg-t még nem láttam. Szólj, hogy melyiket próbáljam ki, ha van nála szebb.

Nem az érdekel, hogy milyen effektet tud xy motor, mert amellé még egy normális designer is kellene.
  • [HUN]Crassus
    teszterek mipöcst csinálnak amúgy a blizznél???
  • Tatyla
    nem csak a grafika varázslatos,de könyörgöm még 3 év után is vannak helyszinek ahol könnybelábad a szemem a zenétöl...
  • Magh
    http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php?d=20080204

Ez annyira igaz, 2.4-ben lehetne BG feature.
  • Bala10
  • Fidelcastor
    Nő vagy te, hogy mindenből a nagyot szereted?:))
  • WiLDoR
    nekem bejön :)
    első ilyen élmény az volt, mikor ragnaros előbukkant a lávából mc-ben. majdnem leestem a székről, hogy hűezmiezmideqrvanagyizé...
    (btw vashj úrnő lehetett volna nagyobb, ha már itt tartunk -.-)
  • WiLDoR
    csak neked: 15 min arena meccs (sl-sl lock + resto druid VS sl-sl lock + disc/holy priest), s lám mégis létezik :)
    az egyik legjobb, ha nem a legjobb meccs volt eddig, amivel találkoztam...
    de hallottam már 45 percesről is (resto druid + mage vs nemtommi)
  • Lynx_TWL
    nem érdekel a miértje, azzal tisztában vagyok.
    rengeteg módja van annak, hogy tekintélyparancsolóan ábrázoljunk valakit, valamit. ez a legprimitívebb (nálam egyenlő szar)
  • ColdFire
    dájó, énis koczka wowos lettem, je ^^
  • WiLDoR
    a színek azért olyanok, élénkek, mert a wow világához ez a tiritarka feeling illik. nem a darkos, sötétben bujdosós style (kivéve rugók :P).
    a bossok meg azért akkorák, hogy olyan bossosan nézzenek ki, felsőbbrendű, hatalmas erővel bíró egyénnek.
    ha kael akkora lenne mint egy gnóm, akkor senki se tudná leölni, mert mindenki instantba bewipeolna a röhögéstől, amikor betotyogna a terem közepébe :)
  • Fidelcastor
    Autóból nyomod, hogy ilyen drága az a gép?:))
    Én örülnék ha bnőm is kijönne havi 3kból, sőt ha ő tartana el.(régi szép idők)...
  • WiLDoR
    hát ez hülye. ennyi.
    vagy mossa ki a csippát a szeméből, ha nem képes megkülönböztetni egyik pixelhalmazt a másiktól.

én is kipróbáltam a crysis-t, ha már itt tartunk. szép, csillivilli grafikat, agyontextúrázott game, lekötött kb. 20 percig se...
  • WiLDoR
    kivételesen egyetértek veled :)
    akinek van pénze netre, gépre, meg hasonló szarságokra, ne mondja már, hogy havi 3,5k sok, mert torkonröhögöm :D

ha hétvégén elmegyek haverokkal bulizni, vagy netán csak egy szimpla moziba, az is simán van ennyi, vagy inkább a 3-4x-ese...

btw nemtom hol 3k huf 3 db koktél, de oda én is szivesen ellátogatnék :D

btw, ha már anyagiak.
    havi 3,5k wow-ra, na ez röhejes.
    ha elmegyek bankba csekkezni akkor byby 40k/hó, és ez csak a rezsi, kábeltv, net, hasonló szarságok. emellé még kb. 15k havonta konditeremre, 5k salsa-ra, 5-6k dvd-kre, min. 20k bulira, csajokra, 20-25k kocsira, és akkor még nem ettem, ami legalább nagyon mimimuman számolva is havi 30k, s még nem vettem 1 db göncöt se magamnak.
    emellett a wow 3,5k-ja, most őszintén...vicc kb... nem tétel -.-
    szóval aki azt mondja, hogy havi kb. 3,5k sok a mai világba, az gondolkozzon el 1 kicsit...
  • Lazarus
    Tisztázzuk a fogalmakat, "jobban designelt" játék alatt remélem a grafikai megjelenésre utalsz és nem a játékmechanikára :)

Tényleg vannak sokkal szebb játékok, de a bennük rejlő lehetőségek említésre sem méltók a wowhoz képest. Najó Eve-onlineban már elég betyár dolgokat lehet csinálni, csak elalszom rajta
  • Lynx_TWL
    engem a túlméretezett bossok zavarnak. kael tízszer akkora mint a többi BE, nalorakk meg akkora medvében mint egész og együtt :c
  • Lacee
    aranyos a grafika valóban (terepasztal-feeling szerintem, a figurás RPG-k hangulatát akarja idézni), csak egyvalamivel nem vagyok kibékülve: az epic cuccok miért vannak túlméretezve, illetve miért bohócjelmezre emlékeztetnek (lila-rózsaszín-neonzöld cuccok, egy kard akkora mint az egész karakter).

kicsit olyan, mintha az egésznek a főváros közepén ácsorgást és a kisebbeknek való menőzést szolgálná - "némá nekem milyen 1337 cuccom van"
  • Lynx_TWL
    eve a legszebb
  • Bhalage
    a szuklatokor bepwnol teged. ennyi

van par sokkal szebb es jobban designelt jatek wownal, es ezzel nem azt mondom, hogy a wow csunya mielott habzo szajjal elkezdesz vonyitani, hanem csak azt, hogy van par szebb es jobban designolt jatek.. ;d
    bar lehet epp a benasagai miatt szeretjuk..
  • Lynx_TWL
    ez csak a kényelem kérdése
  • tigeroo
    wow szerintem is szép, gyönyörű pasztellszínekkel operál.
    bejön