World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ettõl még igaz, hogy a 45-ös druida egy pökhendi, beképzelt f*sz volt, már bocs, mert aki ilyen szinten lebecsüli az ellenfeleit, az meg is érdemli, hogy hülyére verjék.
amúgy meg kapott szét úgy 5 szinttel nagyobb druida kb. 2 sec alatt, hogy meg se tudtam moccanni, máris mentem a temetõbe.
de ettõl még nem mondom, hogy nem op a fear a jelenlegi formájában...
amúgy engem STV-ben gankeltek szarrá többször is az allik.
a legjobb az volt, mikor belebotlottam egy komplett 5 fõs quest-elõ alli csoportba. kb. 1 sec alatt kinyirtak. utána visszamentem, integetés, hello, megint kinyirtak.
pech-jük volt, mert a 70-es hunta ott volt kb. 5 méterre, 1 relog után 1 multishot-tal kivégeztem a gankercsapat 3/4-ét, a maradékot meg megetettem a pet-tel. ja tudom, geci vagyok, de utána már õk helloztak nekem 😄
Mennyi a trinket cdje? Mennyi a fear cdje?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"Ergó ha õ a világ legjobb játékosa akkor sem tud semmit tenni?"
druidának van fear elleni pvp trinket-je.
ja, hogy neki nem volt. hmm...
mondjuk a lock-omnak sincs, pedig nagyon kéne, harapott már fûbe jópárszor amiatt, hogy nincs neki -.-
btw kaptam már szét 63-as fury warriorral 70-es troll shadowpriest-et is, mikor le akarta nyúlni a bányámat. nagyot néztem én is, de õ szerintem még nagyobbat. recklessness powa befigyelt erõsen hozzá, csak úgy pattogtak az 1000+ crit-ek a képernyõn. valami 5% hp-vel éltem túl, úgy hogy GotN-t is eltoltam hozzá.
Fenrir: ez meg a tipikus példája annak, mikor valaki lebecsüli az ellenfelét.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szereplõk: 33-as ork warlock, 31-es be warlock (jómagam) és egy dupla kérdõjeles ne druida (késõbb kiderült, hogy 45 körüli)
A történet kb annyi volt, hogy a druida nekem támadt starfire-rel (gondolta így megalázóbb), de a másik lockkal chainfearbe tettük és agyondotoltuk 😊
Kicsit megalázó lehetett, hogy két min. 10 szinttel kisebb szétkúr, amúgymeg nerf locks.
A halál csupán a kezdet...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
példa: tegnap 43-asként feralasban mobozgatni próbáltam, mikor hátbakapott egy 45-ös NE druida. ugrott is kapásból 30% hp, ha nem több. death coil ráment, mob közben megdöglött, de mire elcast-oltam a druidára 1 db fear-t, addigra maradt a 2400 hp-jából a karimnak kb. 50, nemtom pontosan mennyi, de valami iszonyat kevés, 1 pillanatig azt hittem ki is fekszek bele. utána healthstone+healpoti up, lett újra hp, druidát feldotoltam, s szépen elrohangált fear-ben, amig ki nem feküdt, egyszer nem jött ki belõle.
erre mondjuk azt mondom, tényleg durva. onnantól nem volt esélye, hogy bekapta a fear-t, viszont, ha megszakadt volna vagy el bírt volna castolni 1 heal-t is, akkor meg nekem meszelnek, mert utána meg szétkapott volna.
nem mintha igy nem szakadna meg elégszer...
ez mondjuk pve-ben nem nagy gond, max. recastolod 20x egymás után, mivel ott nincs diminishing returns rajta, pvp-ben viszont kemény szivás lesz a fear alapú wlock-oknak...
mindenesetre 2.1-ben majd kiderül, addig felesleges pánikolni. az biztos nem lesz szerintem, hogy az elsõ dot sebzés kiszedje belõle, mert akkor teljesen hazavágják vele a lock egyik legfontosabb védelmi rendszerét.
szóval szerintem kb. az lesz, hogy ha eddig volt 25%, hogy kijön a fear-bõl dmg hatására az áldozat, akkor az most változni fog kb. 40%-ra. vagy vmi hasonló.
HA HA HA
.
Én a hivatalos 2.1 patch note-ban ezt olvastam:
all targets over level 60 have a slightly larger chance to break out of crowd-controlling effects when they take damage.
Ez elvileg azt jelenti, hogy egy kicsit nagyobb esély van arra, hogy a sebzés kiszedi a CC-bõl. Én azt hittem hogy a legapróbb sebzés, minden sebzés kiszedi. vagy rosszul értelmezem?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
és ha kiakarnád dobni az invedbõl (~.~) akkor is be kell irnod ,hogy DELETE 😊
\" örökké nem eshet.... \"
lehet h bemetek vmi kis csicska karival, amicel felvette a questet, és postán + küldte a másik karira a kardot?😄
rugó inkább pvp-ben jó, és jó sunyizni vele 😄
szal nem valami társasági lény😊
najo, leirom a duelt:
flaret elsütöm a lábam elé, cica prowl,agressive beállítva neki.
csapda, és várok. ha elõjön akkor észreveszem, (vagy stunnol -30% hp tõlem<#nyes>#nyes>) nyomatok a rugóra intimidationt, wing clip elfutok,arcane shot consussive shot, arcane shot azt héló 😊 pet leöli a maradék életét
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
<#confused>#confused><#ijedt>#ijedt>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A: They both pick locks.
nyehehe
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Elõre is thx!!
Ugy ertem segitokeszebbek-e az emberek? Benne vannak-e celtalan kalandozasban? Karakteruket mennyire veszik komolyan (vannak-e olyan 'kreativ' nevek, mint McHalsz, vagy Mcbaszlak)? Vannak-e mokas/erdekes esemenyek? (meghridetett outdoor pvp haboru, eskuvo, stb.)