World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

két rugó is ugyanigy szétszedte volna, de mindegy. azt meg tudja mindenki, hogy a wow pvp rendszer szar, de mindenki elött ott a lehetõség, hogy jobbat csináljon.

de ettõl még igaz, hogy a 45-ös druida egy pökhendi, beképzelt f*sz volt, már bocs, mert aki ilyen szinten lebecsüli az ellenfeleit, az meg is érdemli, hogy hülyére verjék.

a kettõnek mi köze egymáshoz? ha lett volna neki, akkor én maradok ott fekve.
amúgy meg kapott szét úgy 5 szinttel nagyobb druida kb. 2 sec alatt, hogy meg se tudtam moccanni, máris mentem a temetõbe.

de ettõl még nem mondom, hogy nem op a fear a jelenlegi formájában...

hja, az én lock-omnak is olyan iszonyat pro gear-je van, hogy 100% dura loss-nál talán 0,5g javítási költsége is lenne neki 😊

amúgy engem STV-ben gankeltek szarrá többször is az allik.
a legjobb az volt, mikor belebotlottam egy komplett 5 fõs quest-elõ alli csoportba. kb. 1 sec alatt kinyirtak. utána visszamentem, integetés, hello, megint kinyirtak.
pech-jük volt, mert a 70-es hunta ott volt kb. 5 méterre, 1 relog után 1 multishot-tal kivégeztem a gankercsapat 3/4-ét, a maradékot meg megetettem a pet-tel. ja tudom, geci vagyok, de utána már õk helloztak nekem 😄

s0n1c
"Fenrir: ez meg a tipikus példája annak, mikor valaki lebecsüli az ellenfelét." Ez inkább annak a tipikus példája, hogy a wow pvp rendszere egy kád fossal egyenértékû 😊
PiszkosFred
"druidának van fear elleni pvp trinket-je."

Mennyi a trinket cdje? Mennyi a fear cdje?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

- tegnap én is akartam játszani 38-as gnóm lockommal Badlandsen, mire betöltött volna a képernyõ 3 hordás már rég levert pedig csak az egyik volt ??-es, a másik kettõ csak 41-es és 43-as. Amikor régebben egyedül szaladgáltam mindig inkább a mobbal ölettek le bár annyira szar cuccokban vagyok, hogy ezt alig látni a javítási számlán 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

mivel másabb ez, mint - tekintsünk el a druida kaszttól most -, mint mage-ként bepolyzni a 2 szinttel nagyobbat, mobot ledarálni, s utána szétnukeolni az ellenfelet?

"Ergó ha õ a világ legjobb játékosa akkor sem tud semmit tenni?"
druidának van fear elleni pvp trinket-je.
ja, hogy neki nem volt. hmm...
mondjuk a lock-omnak sincs, pedig nagyon kéne, harapott már fûbe jópárszor amiatt, hogy nincs neki -.-

btw kaptam már szét 63-as fury warriorral 70-es troll shadowpriest-et is, mikor le akarta nyúlni a bányámat. nagyot néztem én is, de õ szerintem még nagyobbat. recklessness powa befigyelt erõsen hozzá, csak úgy pattogtak az 1000+ crit-ek a képernyõn. valami 5% hp-vel éltem túl, úgy hogy GotN-t is eltoltam hozzá.

Fenrir: ez meg a tipikus példája annak, mikor valaki lebecsüli az ellenfelét.

BEAST
Ez meg a regi szep idokre emlekeztet, amikor Lynx-szel meg Malavval szinteztuk a BE karaktereinket , kettesevel , harmasaval vertuk az 50 koruli be-gankereket 40es szinten.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
peccs utan kapnak valami buffot ha joltom. 😛 valszeg azert

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fenrir
Helyszín: Thousend Needles
Szereplõk: 33-as ork warlock, 31-es be warlock (jómagam) és egy dupla kérdõjeles ne druida (késõbb kiderült, hogy 45 körüli)

A történet kb annyi volt, hogy a druida nekem támadt starfire-rel (gondolta így megalázóbb), de a másik lockkal chainfearbe tettük és agyondotoltuk 😊

Kicsit megalázó lehetett, hogy két min. 10 szinttel kisebb szétkúr, amúgymeg nerf locks.

A halál csupán a kezdet...

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

És szerinted az normális hogy egy +2 szintel magasabb karater mobbal a nyakadon betámad és te megölöd úgy, hogy végig fearben van? Ergó ha õ a világ legjobb játékosa akkor sem tud semmit tenni? Instant megtörhetetlen feart minden locknak ja.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

bár mondjuk valahol megértem ezt a nerfet, de valahol meg nem.

példa: tegnap 43-asként feralasban mobozgatni próbáltam, mikor hátbakapott egy 45-ös NE druida. ugrott is kapásból 30% hp, ha nem több. death coil ráment, mob közben megdöglött, de mire elcast-oltam a druidára 1 db fear-t, addigra maradt a 2400 hp-jából a karimnak kb. 50, nemtom pontosan mennyi, de valami iszonyat kevés, 1 pillanatig azt hittem ki is fekszek bele. utána healthstone+healpoti up, lett újra hp, druidát feldotoltam, s szépen elrohangált fear-ben, amig ki nem feküdt, egyszer nem jött ki belõle.

erre mondjuk azt mondom, tényleg durva. onnantól nem volt esélye, hogy bekapta a fear-t, viszont, ha megszakadt volna vagy el bírt volna castolni 1 heal-t is, akkor meg nekem meszelnek, mert utána meg szétkapott volna.

"kicsit nagyobb esély", ez blizzard viszonylatban annyit fog jelenteni, hogy az elsõ dot sebzés kikapja majd belõle.
nem mintha igy nem szakadna meg elégszer...

ez mondjuk pve-ben nem nagy gond, max. recastolod 20x egymás után, mivel ott nincs diminishing returns rajta, pvp-ben viszont kemény szivás lesz a fear alapú wlock-oknak...

mindenesetre 2.1-ben majd kiderül, addig felesleges pánikolni. az biztos nem lesz szerintem, hogy az elsõ dot sebzés kiszedje belõle, mert akkor teljesen hazavágják vele a lock egyik legfontosabb védelmi rendszerét.
szóval szerintem kb. az lesz, hogy ha eddig volt 25%, hogy kijön a fear-bõl dmg hatására az áldozat, akkor az most változni fog kb. 40%-ra. vagy vmi hasonló.

hinni a templomban kell
HA HA HA
.

Fear Nerf...
Én a hivatalos 2.1 patch note-ban ezt olvastam:

all targets over level 60 have a slightly larger chance to break out of crowd-controlling effects when they take damage.

Ez elvileg azt jelenti, hogy egy kicsit nagyobb esély van arra, hogy a sebzés kiszedi a CC-bõl. Én azt hittem hogy a legapróbb sebzés, minden sebzés kiszedi. vagy rosszul értelmezem?
Mighty
Archimonde down by Forte. 2 hunter az elso hatban. 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

capaszabi
félreértelmezted.
pick lock = lockot választ (fõ karakternek).

😄

tört szerveren bármi elõfordulhat

shaime01
nem lehet mert bop a thunderfury (binds when picked up) nem tudod tradelni (enchet tudsz rá rakni persze) de eladni nem tudod mailben sem sem ahba berakni !

és ha kiakarnád dobni az invedbõl (~.~) akkor is be kell irnod ,hogy DELETE 😊

miért nem jó az, amit a blizzard downloader szed le?

Mondjuk nálam minden egyes patch amit letöltök kibontás közben error-al kilép. De ez mindíg változó %-ál. Most vagy nálam lehet a gond, vagy nem létezik egy normásli patch a 2.1-bõl?!!!

\" örökké nem eshet.... \"

am meg azt h lehet megcsinálni h 1 quest adja a thunderfurry-t és akkor a csávonak van még 1 thuunder f. a másik kezében is, kétszerugyanazt a questet nemlehet megcsinálni..
lehet h bemetek vmi kis csicska karival, amicel felvette a questet, és postán + küldte a másik karira a kardot?😄
Nekem is vannak ilyen problémáim, csak van más is pl 66 % kiakad a letöltés...mondjuk én törtespatc-t szedek, de mindig van vmi gebasz<#ticking>
shaime01
naa ne mondj ilyet nincs jobb mint amikor mész egy rugoval és láttod ,hogy sokan vannak az ellenkezõ frakciobol 0% esély van a tulélésre éés hirtelen eltünik a haverod.. 😄

tigeroo
hát mivel rugó jó dps-t tol, jól jöhet olyan instákban ahol sok az immunis mob (pl. fire, frost)

rugó inkább pvp-ben jó, és jó sunyizni vele 😄
szal nem valami társasági lény😊
Srácok, tudom lehet láma kérdés de miért lehet, hogy minden egyes patch (gondolok itt a 2.1-esre) amit letöltök kicsomagolás után (azaz közben) hibász lesz. Már vagy az 5-ik patchet (más más linkrõl) töltöm le, és mindegyik hibás! Miért lehet ez????

És mennyire teljesít jol innstákban, ott hogyfakít?
tigeroo
akkor van kérdés?😄
najo, leirom a duelt:
flaret elsütöm a lábam elé, cica prowl,agressive beállítva neki.
csapda, és várok. ha elõjön akkor észreveszem, (vagy stunnol -30% hp tõlem<#nyes>) nyomatok a rugóra intimidationt, wing clip elfutok,arcane shot consussive shot, arcane shot azt héló 😊 pet leöli a maradék életét
de a rogue gyorsan sebez nagyokat, és van egy kis eszed, akkor nem a petet, hanem a huntit gyepálod..xD
tigeroo
te messzirõl lõdözöl, a dögöd meg harapja az ellen seggét
könyebb vele küldetésezni
Count Adyn
akinek nem inge... <#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Wow temakorben valoszinuleg csak en szoktam ilyen neven baromsagokat irni, viszont nem hiszem hogy MUD-oztam, mert fogalmam sincs mi az. ^^

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

TDC Geronimo
Mert megérdemled :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

NA, DE MOST KOMOLYAN, miben jobb a hunter?
Botond
Ha a spoilert nekem csináltad,akkor gondold át mégeccer. -.-
Mighty
Jobban lo rangeddel... 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lazarus
Van petje amit lehet simogatni
HUNTER MIVEL JOBB MINT ROGUE?
<#confused><#ijedt>
BEAST
nem -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tigeroo
a warlockokat (is) feltörik, ugye?
Count Adyn
Ez jó😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyk: rogue - pick lock = zárat nyit, a noob meg kikezd a lock-okkal (pick lock)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Botond
Druidok nem értik. -.-
Q: What do rogues and noobs have in common?

A: They both pick locks.

nyehehe

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

TDC Geronimo
lynxbaby :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
mcdöglesz

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett
www.patchitbaby.com ?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Skacok pls dobjatok már egy normális linket ahol fenn van a 2.1-es patch!
Elõre is thx!!

BEAST
Ilyen erdekes nevvel csak akkor szuletnek karakterek RP serverre amikor egy-egy pvp server eppen all xD. En nagyon szerettem RP serveren jatszani, altalaban jo a tarsasag 😊

Marcell
Koszi a valaszt! Sima PVP-s szerverrol mar van tapasztalatom, csak kivancsi vagyok mennyivel normalisabb es 'kalandosabb' egy RP szerver.
Ugy ertem segitokeszebbek-e az emberek? Benne vannak-e celtalan kalandozasban? Karakteruket mennyire veszik komolyan (vannak-e olyan 'kreativ' nevek, mint McHalsz, vagy Mcbaszlak)? Vannak-e mokas/erdekes esemenyek? (meghridetett outdoor pvp haboru, eskuvo, stb.)