World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- warrior kivételével mindenbõl kipróbáltam legalább egyet (legalább lvl25), ha ebbõl indulok ki akkor meg mindenkinek van mindenféle karaktere
- BG... téged legalább behívott, szerda este vártam 10 percet AB-re vagy AV-re de nem hívott, ha jól láttam 1 bg se ment. Nálunk tényleg béna az alli, ha véletlenül nyerünk az már örömünnep számomra
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
nem a rendszer hibsaja hogy az emberek nyomorekok.
Ha logikusan végiggongolod rá fogsz jönni miert van ez igy... nemmegy? leirom! ( mi battlegroupunkat véve alapul)
1. Sokkal több az allis mint a hordás => Minden hordás pvpzõ emberre jut minimum 1 allis (szerintem 3-4). Ezért van az hogy várnod kell a sorban mire valaki befejezi a játékot és te bekerulj egy uj bg -be ahova a hordások jelentkeznek ( vagy egy már elkezdett bgbe ahonnan valaki kilépett)
Namármost emiatt az allisoknak que lesz ( 5-10 perc ami pont egy gyors vagy lassu meccs idotartama kb) a hordások pedig instant bemennek.
Mit csinál az allis a que ban?
- Bejelentkezik több BG-re, hátha valamelyik hamarabb teszi be. Tegyük fel PISTIKE bejelentkezik WSG-re, EOS-ba, meg AB-ra. A que mindenhova legyen 5-6-7 perc.
Mi fog történni?
- Behivja PISTIKÉT wsg és elkezd játszani. 2 percre rá behivja EOS.
A BG elotti felkeszülési idorol azt kell tudni hogy az alapbol abba a BGbe rendelt játékosoknak ennyi ideje van hogy belépjenek a bgre (addig van fenn nekedis az "enter battleground" ablak), ezután kezdi el feltölteni a maradék helyeket új emberekkel.
PISTIKE viszont nem megy át rögtön Wsgrõl, mert még megpróbál lelõni valakit, vagy majdnem nyernek, ezért az EOS már ugy fog elindulni hogy PISTIKE pont beesik kezdésre, vagy be se megy, mert olyan jól megy a WSG , hogy inkább nem megy át. EOS pedig elindul 14 emberrel ( vagy kevesebbel mert sok a PISTIKE). Az pedig lehet még utánna külön pech ha PISTIKE helyére egy másik PISTIKÉT sorsol be a játék, aki szintén végigvárja a 2 perc "enter bg" idõt.
A hordának jelenleg ezzel nincs gondja, mivel,instant a que bármikor bárhova bemehet, nem kell több bg -t jelentenie stb...
the world is mine
mi a gondod vegul is ?
anti hero
the world is mine
the world is mine
Ez a Blizzard utalja az allikat szereti a hordat is erdekes dolog nalad, ez battlegrouponkent valtozo, nalatok tobbsegben vannak a gyengebb kepessegu/lusta/licser/honor farmolo jatekosok ebbol adodoan megeshet hogy a horda nagy szazalekban gyoz. Azt meg teljesen keptelensegnek tartom hogy szandekosan ilyesmivel segitene a hordat ... az allisokat ledobja a server 😄D mindenkit ledobal ha epp olyanja van.
Nalunk napkozben foleg azert nyer az alli oldal mert mire az alliknak max letszamuk lesz epp az 5. hordas jatekos lep be. Teljes letszammal mar izgalmas harcot is lattam. 😄 A Pug csapatokat meg nem kene ennyire komolyan venni, mindig is lesznek rossz pugok, es foleg ilyenek lesznek 😄
Tehat, a lenyeg ezt a "gonoszrosszblizzard" reszrehajlasa dolgot jobb lenne elfelejteni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
de a behivo meg mindig gaz, bar nem bgztem pvp patch ota.
az hogy melyik oldal nyert az csapat ill serverfuggo sztem
na mind1 instanced pvp ugyse a szivem csucske szal ugy szar az egesz ahogy van : )
anti hero
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Minap linkeltél valami statisztikát ami cáfolta azt hoyg az eu szerverek összkarakterének a 38% lock lenne.Az a statisztika teljesen megbízhatatlan mivel a játékosok jeleznék a karaktereiket, viszont ez a kis trécs jól rávilágit arra a statisztikára amire én hivatkoztam miszerint 38%.Ebbõl is az derül ki hogy minden második embernek van lockja a locknak is van másik lockja és igy a karakter szám valszeg már meg is haladta azt a 38%-ot.A trinket 5 perces cd-vel bír ugyhogy 1% esély össz vissz annyira nem gáz ha nincs helyesebben ha van kettõ másik jobb fülbevaló.
Most hogy kosárlabdából folyóan szószerint lábadozom ezen a héten mást nem is csinálatm szinte a hunteremmel mint bg-tem.Alli oldalon ez felér egy másik térdmûtéttel mivel a blizzard olyannyira hordapárti hogy 100 meccsbõl 97 horda gyõzelemmel zárult.Persze bizonyára minden allis hótláman00b és minden hordás ûberszitytajátékosfenomén de ez nem igy van.Mielött jönnének a l2p szerû megnyilatkozások kis adalék.A kis hunterem minden alkalommal bent volt az elsõ háromban aki a legtöbb killt tolta csak lockok elõztek meg ha megelõzetek.
A legundoritóbb az volt mikor wsg-n kettõ nullra vezettünk majd hogyhogynem 7 allist egyszerer hajitotta ki a szerver és mire vissza tudtunk mászni hárman addigra 2-2 az összes hordás a temetõ elött álldogál számszerint mind a 10-en és kis nevetgélés közben lehenteltek mindenkit majd mikor a többieket is visszaengedte nagy kegyesen a szarver akkor hopsz három kettõ oda megint.
Mindig több a hordás a nap minden szakában valami okból folyóan pedíglen minden napszakban játszottam hajnalban, délelött délben, délután , este.A behívó rendszer pedig olyannyira fair hogy behivja az össz hordást majd pont annyi allist hoyg eltudjon kezdõdni a meccs majd mikor már tuti a horda gyõzelem ismét behiv allist párat hogy még lássák õk is hogy ismét vesztettünk.
A legmegdöbebntõbb viszont az hogy pl a curse gamingon is reklámozva van hogy x nap alatt horda oldali karakter és garantált wsg- ab gyõzelem.
A paladinom pl a mai napig sem exalted sem wsg-re sem ab-re érdekes mód viszon Av-re igen.
Biztos jó oka van a blizzardnak a részrehajlásra csak ugye nem nekik kellene befolyásolni vagy legalábbis nem ekkora mértékben.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
de ettõl még igaz, hogy a 45-ös druida egy pökhendi, beképzelt f*sz volt, már bocs, mert aki ilyen szinten lebecsüli az ellenfeleit, az meg is érdemli, hogy hülyére verjék.
amúgy meg kapott szét úgy 5 szinttel nagyobb druida kb. 2 sec alatt, hogy meg se tudtam moccanni, máris mentem a temetõbe.
de ettõl még nem mondom, hogy nem op a fear a jelenlegi formájában...
amúgy engem STV-ben gankeltek szarrá többször is az allik.
a legjobb az volt, mikor belebotlottam egy komplett 5 fõs quest-elõ alli csoportba. kb. 1 sec alatt kinyirtak. utána visszamentem, integetés, hello, megint kinyirtak.
pech-jük volt, mert a 70-es hunta ott volt kb. 5 méterre, 1 relog után 1 multishot-tal kivégeztem a gankercsapat 3/4-ét, a maradékot meg megetettem a pet-tel. ja tudom, geci vagyok, de utána már õk helloztak nekem 😄
Mennyi a trinket cdje? Mennyi a fear cdje?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"Ergó ha õ a világ legjobb játékosa akkor sem tud semmit tenni?"
druidának van fear elleni pvp trinket-je.
ja, hogy neki nem volt. hmm...
mondjuk a lock-omnak sincs, pedig nagyon kéne, harapott már fûbe jópárszor amiatt, hogy nincs neki -.-
btw kaptam már szét 63-as fury warriorral 70-es troll shadowpriest-et is, mikor le akarta nyúlni a bányámat. nagyot néztem én is, de õ szerintem még nagyobbat. recklessness powa befigyelt erõsen hozzá, csak úgy pattogtak az 1000+ crit-ek a képernyõn. valami 5% hp-vel éltem túl, úgy hogy GotN-t is eltoltam hozzá.
Fenrir: ez meg a tipikus példája annak, mikor valaki lebecsüli az ellenfelét.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szereplõk: 33-as ork warlock, 31-es be warlock (jómagam) és egy dupla kérdõjeles ne druida (késõbb kiderült, hogy 45 körüli)
A történet kb annyi volt, hogy a druida nekem támadt starfire-rel (gondolta így megalázóbb), de a másik lockkal chainfearbe tettük és agyondotoltuk 😊
Kicsit megalázó lehetett, hogy két min. 10 szinttel kisebb szétkúr, amúgymeg nerf locks.
A halál csupán a kezdet...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
példa: tegnap 43-asként feralasban mobozgatni próbáltam, mikor hátbakapott egy 45-ös NE druida. ugrott is kapásból 30% hp, ha nem több. death coil ráment, mob közben megdöglött, de mire elcast-oltam a druidára 1 db fear-t, addigra maradt a 2400 hp-jából a karimnak kb. 50, nemtom pontosan mennyi, de valami iszonyat kevés, 1 pillanatig azt hittem ki is fekszek bele. utána healthstone+healpoti up, lett újra hp, druidát feldotoltam, s szépen elrohangált fear-ben, amig ki nem feküdt, egyszer nem jött ki belõle.
erre mondjuk azt mondom, tényleg durva. onnantól nem volt esélye, hogy bekapta a fear-t, viszont, ha megszakadt volna vagy el bírt volna castolni 1 heal-t is, akkor meg nekem meszelnek, mert utána meg szétkapott volna.
nem mintha igy nem szakadna meg elégszer...
ez mondjuk pve-ben nem nagy gond, max. recastolod 20x egymás után, mivel ott nincs diminishing returns rajta, pvp-ben viszont kemény szivás lesz a fear alapú wlock-oknak...
mindenesetre 2.1-ben majd kiderül, addig felesleges pánikolni. az biztos nem lesz szerintem, hogy az elsõ dot sebzés kiszedje belõle, mert akkor teljesen hazavágják vele a lock egyik legfontosabb védelmi rendszerét.
szóval szerintem kb. az lesz, hogy ha eddig volt 25%, hogy kijön a fear-bõl dmg hatására az áldozat, akkor az most változni fog kb. 40%-ra. vagy vmi hasonló.
HA HA HA
.
Én a hivatalos 2.1 patch note-ban ezt olvastam:
all targets over level 60 have a slightly larger chance to break out of crowd-controlling effects when they take damage.
Ez elvileg azt jelenti, hogy egy kicsit nagyobb esély van arra, hogy a sebzés kiszedi a CC-bõl. Én azt hittem hogy a legapróbb sebzés, minden sebzés kiszedi. vagy rosszul értelmezem?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
és ha kiakarnád dobni az invedbõl (~.~) akkor is be kell irnod ,hogy DELETE 😊
\" örökké nem eshet.... \"
lehet h bemetek vmi kis csicska karival, amicel felvette a questet, és postán + küldte a másik karira a kardot?😄
rugó inkább pvp-ben jó, és jó sunyizni vele 😄
szal nem valami társasági lény😊
\" örökké nem eshet.... \"
najo, leirom a duelt:
flaret elsütöm a lábam elé, cica prowl,agressive beállítva neki.
csapda, és várok. ha elõjön akkor észreveszem, (vagy stunnol -30% hp tõlem<#nyes>#nyes>) nyomatok a rugóra intimidationt, wing clip elfutok,arcane shot consussive shot, arcane shot azt héló 😊 pet leöli a maradék életét
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)