166748
  • k O T T A
    2healer meghal 2 feral druid marad egyenlő gear stb
    30percig cyclone lifebloom reju+travelform feral charge
    igazán felettéb izgalmas látvány:)
  • Botond #119823
    Mi simán nyomtunk ilyen 35-40 perceseket resto druid+hunter ellen. -.- Jó volt, nem agybaj ám, dehogy.
  • WiLDoR
    nektek is feltünt már, hogy eu-wowarmory kb. 2 hete nem frissíti az arena rating-eket, csapatokak, meg úgy általában semmit sem?
    bár igazából a blizzard-ot ismerve, nem is tudom, miért lepődök még meg ezen -.-
  • picket
    nem mered beismerni, hogy szeretsz? ribanc :c
  • Lynx_TWL
    xfire
  • BEAST #119819
    nub
  • BEAST #119818
    Kinek nem inge, ne vegye magara =D
  • Lynx_TWL
    igaz, sry
  • Chris
    Ne említs pickettel többes számban!
  • Lynx_TWL
    ezekszerint ti nem fogjátok fel én miről beszélek :>
  • picket
    **Rohadt kapitalista köcsög elnyomó vagyok, majd ha rosszul leszek mert úgy röhögök rajta, akkor magánklinikán kezeltetem magam. Ugye így gondoltad?
  • picket
    "Nem értem miért nekem mondod." - Mert te teszel úgy, mintha nem értenéd miről beszélek. Rohadt kapitalista köcsög elnyomó vagyok, majd ha rosszul leszek . :(

"csak megmondta, hogy neki a 7k számít" - Hazucc :c Azt mondta, hogy neki az a 7k kell kajára. Nem ugyanaz a két mondat. Naaagyon nem! Úgy látszik ezt nem fogod fel.

"Erre hivatásos okosék megmondják, hogy nevetséges a srác, mert abból a 7kból még bebaszni se lehet... :D" - Nevetséges amit írt. Alkohol árakat nem említettem.

Ferdítőgép vagy :\
  • Lynx_TWL
    Nem értem miért nekem mondod.
    Nem is fizet elő két accot de még audit sem szeretne, csak megmondta, hogy neki a 7k számít. Erre hivatásos okosék megmondják, hogy nevetséges a srác, mert abból a 7kból még bebaszni se lehet... :D
  • Chris
    Nagyon egyszerű a képlet. A két darab otthoni számítógép, amik képesek a wow futtatására, az ehhez kapcsolódó internet, a router, ami még felszínes ámítástechnikai ismereteim alapján is szükséges velejárója a dolognak, a mai világban, bármennyire is nem ezt tartom ideálisnak, a luxuscikkek kategóriájába tartoznak. A kis mikrokörnyezetedben, vagy ha úgy tetszik burkodban biztos nem ezt látod magad körül, de pl. vidéken ahogy távolodsz Bp-től, úgy csökken szépen fokozatosan az ugyanazt a munkát végzők fizetése, majdnem egészen a feleződésig, tehát még a foglalkozás típusa sem jelent biztos hátteret. Volt balszerencsém nem egy, nem két példán keresztül látni ezt számtalan vidéki ügyfélnél. Egy hasonlaton keresztül úgy szemléltetném, hogy azok akiknek még a kajára is be kell osztaniuk a pénzt ne lízingeljenek Audit. De sajnos ez a magyar valóság, felborult értékrendek.
  • Lynx_TWL
    itt csak te képzelegsz :>
  • picket
    Az "éhezek ha előfizetek" nevetséges. Nem nevetem ki azt, akinek nincsen pénze valamire, ezt csak te képzeled bele, de azért vannak határok, ami reális. Ez nem reális. Vagy hülye, de akkor meg kiröhögöm. De alapból nem feltételezem, inkább azt, hogy erősen túlzott. Hogy wildor meg mennyit költ havonta, na az sem érdekelt senkit
  • Lynx_TWL
    ezé vagytok nubok pickettel. nem tudjátok hogy él de azért a "pofájába röhögtök"
  • shaime01
    -halot
  • shaime01
    sry de tört serveren NINCS battleground. söt ha halot ellenséges frakciót megölöd legtöbbször kifagy a server vagy pedig nem tudod magad feléleszteni esetleg végtelenül zuhansz lefelé miután feléledtél ^^

de tört ftw.. ^^ én össz vissz akkor lövöm fel az otthoni saját kis private servermet ha megakarok nézni egy boss fightot . raidelni ugy sem raidelek de azért érdekel hogy is néz ki pl egy illidan fight.. ^^
  • Lazarus
    Ja azthittem heroic... WTF edit
  • Lazarus
    2 darab t6 healerrel
  • The Garrett
    ah a ha h tegnap level 58 on 3500 macihpban vegigtankoltam rampartsot :D

[tudja hogy mindenkit erdekel] :D
  • Lazarus
    Mert olyan lagban lesz részed AV-n amit bármely tört szeró megirigyelne
  • capaszabi
    KÉP
  • capaszabi
    miért jobb az eredeti, mint a tört?

mert ismeretlen birodalmakat fedezhetsz fel !
  • Narxis
    l2pay
  • k O T T A
    najah:)
  • picket
    Ha lesz rá időm, akkor húzom a gnómot, és írok blogot, mert úgy látom nagy itt a kereslet a beszólogatós blogokra :D
  • picket
    pedig a helyes válasz www.google.hu
  • quad
    egyébként szia Azie :)
  • capaszabi
    megtaláltam
    http://specter.blogol.hu
  • WiLDoR
    én nem tudom, te mire költöd a pénzed, hogy nincs szaros 3,5k-d erre havonta, én azt a 75k-t viszont csak olyan dologra költöm, amitől jobban érzem magam...nem vagyok mazochista, nameg már túl fiatal sem -.-
  • quad
    szerintem se sok , plane hogy fennt tarthatod a jogot hogy nem fizeted es akkor sem vesznek el a karaktereid mint általában az összes tört szerveren...
  • Fidelcastor
    Ptr-en ugyan ezt meg tudod csinálni. Minek ehhez tört szerver?:))
  • capaszabi
    mi a blog cime?
  • capaszabi
    inkább szintezd a gnomot és frissitsd a blogod, unatkozom, mert karbantartás van :D
  • picket
    Számoltam, gondolkoztam. Nem mondom, hogy mennyi a sok, mennyi a kevés, mert az minden embernek más.
    Ettől függetlenül korábbi véleményem mellett kitartok, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül: a blizzard szerver nyújtotta biztonságról, szolgáltatásokról, élményről (sok játékos, bugok korlátozott száma, folyamatos content-frissülés) én nem mondok le azért, hogy megspóroljam a havidíjat.
    És szerintem te nagyot hibázol, ha ezt azért kell megspórolnod, mert különben nem jutnál megfelelő mennyiségű/minőségű ételhez naponta (nem a te hibád, ha keveset keresel, de ha emellett olyan hobbit űzöl, amire nem futja, az a te hibád). És megkérdőjeleztem, hogy ez-e a helyzet, vagy csak túldramatizálod (mármint az étel vs előfizetés szerintem túlzás részedről is, és csak retorikai elem a hozzászólásodban). Nekem összesen ezzel van problémám. Meg az utóbbi 100 hsz-el, ami arról szól, hogy tört-e vagy nem-e, pedig kint-e van a címben, hogy miről van szó itten?!
  • k O T T A
    sztem tört szervernek egy előnye van
    ki tudod próbálni milyen egy másik kaszt lvl 70esként normális gearben-ha mondjuk nincs haverod akinek a kariját ki tudnád próbálni és nem akarsz látatlanban felhúzni egy másik karit
    más értelmét nem nagyon látom
    én pl nem fogok mage-el meg shadowpappal bohóckodni, mert engem az elégít ki ha odamegyek és szétverem az ellen fejét(retri+fury+arms de pl rugó már nem tetszik)
    de erre törtözés nélkül is rájössz egy hét után
  • quad
    azert nem semmi mi megy itt ha nincsenek serverek.

bar akkor is ha vannak... :)
  • Fidelcastor
    pld engem a grafika egyáltalán nem érdekel. Akik még játszotak c64en vagy amigán nem hinném, hogy grafika vagy az überkirály zene miatt tették. Engem csak a játékélmény érdekel. Sokkal jobban örülnék ha a wow gfx elbírna 100+ játékost 1 helyen gond nélkül. Wownak csak a nevébe van háború. World of Farmcraft jobb név lenne pve/pvp terén is.