World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de nem ez a lényeg hanem hogy kb befizettem és idõ elõtt lejárt a befizetés és account managerben már ott sincs hogy befizettem. 😞
ja, ez télleg így van e.k.: ha megveszed a bc-t az van ráírva h +30 nap és nem is...
írtam a blizardnak is de nem válaszolt azóta sem 😞
levette a pénzt.mûködött is 14napig megvettem bct is minden szép és jo.csak eltûnt a maradék 3hetem amit elvileg befizettem
Lazarus
Mibaj az addonokkal? Legjobb dolog a játékban <#worship>
shaime01
én ezt használom
hitsmode
legalábbis nekme ez jött be

tigeroo
hoppá, pedig addont el akartam kerülni :c
mind1, kösz😊
Lazarus
tigeroo
ok, félreértés volt<#smile>

csak szerintem nem nehéz észrevenni a druid trainer feje felett a sárga !-t

májn kvesztcsön:

szeretném azt beállítani, hogy látszódjon a chat ablakban ha blokkolok

valahogy így:

csak az a bibi ez a módszer csak a miss-t és a dodge-t írja ki (nem akarok combat logot bámulni, csak ha blockolok akkor azt irja ki)
megoldható?

és szerintetek életképes egy 1H + shieldes shami? mert a block nagyon kevés :/ mégha az egész összeget blockolná...de igy...lvl 15-ös altomra 50-es criteket vágnak a mobok és öszvisz 12-t blockol ha bejön (10%, +5% talentbõl)
alig várom a 2H axe-t 😛
levette a kértáyról a pénzt? csakmert be kell azt is állítani hogy mikor vegye le. egyébként szerintem vedd meg a bc-t, mert arra megy ki a dolog. én nemigazán értek a bankkártyához, énis gamecardot használok.
games4ever
köszi a választ a linken megtaláltam hogy van még egy rész amit teljesítenem kell, mert azt még nem csináltam meg😉

1. oké megbeszéltük😉 ha zavar akkor úgy fogom írni(egyébként pont 20 éves !vagyok!😊😉 )

2. hülyének nem kell nézni, én is tudok olvasni, tudom hogy itt mindenki eredetivel játszik és én is azzal tolom, tudom hogy sok idióta jár ide és erõlködnek a tört szerverekkel, de nem kell mindjárt leszólni azért mert kezdõ vagyok, semmi említést nem tettem a tört szerverekre, nekem is megvan róluk a véleményem, csak ezt a bear formos cuccot nem tudtam és gondoltam itt biztos tudjátok, azért kérdeztem meg, csak ennyi😉

PEACE

és köszi mégegyszer a segítséget<#worship>

tizedik szinten kapsz egy küldetést, valamelyik druida trainertõl (mindegy melyikhez mész oda, mindegyik átküld moonglade-be). A küldetés neve Heeding the Call .

Két dologra kérnélek meg:
1. kicsit próbálj meg érthetõbben írni, lehet hogy több idõ vok helyett vagyok-ot írni, és h helyett hogyot, de ezen a fórumon az átlagéletkor húsz felett van

2. a tört szerveres dolog a fejlécben nem a BSA ügynökeinek megtévesztésére szolgál. A tört szerveren nagyon sok quest, képesség, item nem, vagy nem úgy mûködik ahogy kellene. Ha tört szerveren játszol, akkor nem tudunk segíteni, kár rajta agyalni, mert a tört kliensben több a bug, mint nem.

Sziasztok!!!!
lenne egy problémám,12napja befizettem a wowot egy honapra bankkártyával,és aktiváltam a 10napos BC trialt is,ez lejárt szombaton,de tegnap még be tudtam lépni csak a BC karikat nem tudtam elinditani de a simákat igen,nos ma meg besem tudok lépni meert azt irja nincs elõfizetve,:Snemtudjátok mi lehet a probléma?billing historynál az acc manegernél ott sincs hogy befizettem ezt a honapot de viszont tegnapi dátum ottvan az utolsó bejelentkezésnél.
tigeroo
druid trainerektõl kapnod kelett volna egy questet

de a tört szervereken bugos
games4ever
Sziasztok!

Én új vok a WoW-ba, most kezdtem egy night elf druida karival, csak azt nem tom h honnan lehet megszerezni a bear form-ot, mert a druid trainer-nél nincs(12-es vok most 1ébként), megkérdeztem a játékba is, de ott csak említette vki h az egyik quest-nél lehet megkapni, szal nemtom, beírtam ide a keresõbe is a bear form-ot, csak kifagyott az oldal😄, lenne szíves vki elmondani h honnan lehet megszerezni?<#worship>

Köszi a segítséget.😉

rofl <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Lazarus
Igen. Ráadásul a hónaljszõrén keresztül, ezért mindegyik nyil alapból poisonos lesz
70-en pedig mountról hátrafelé magyar virtussal lövi, ugye?
Nem volt cd alatt se, meg máshol se, de végre egy pozitív dolog az MM-nél. Visszavittem, kibontottak egy másikat, látták ott van kézikönyvre ráragasztva, az enyémen meg nem volt sehol, az meg látszott volna, ha utólag lett róla lekaparva. SZal odaadták az új kézikönyvet a cd-kulccsal aztán szevasz.
rofl

cenobite
Én Arathor-on vagyok és nagyon sok magyarral találkoztam már. Van hogy Ogri AH-ban 6-7 magyar is csencsel. 😊

gamertag: kenobita

"nepa érdekelne, hány % a magyarság(sac/kb)? nem akarom szarból kakiba át rakni a tenyerem... ragnáról oda tudnék költözni egyáltalán? mielõtt még nagyszabású terveket szövögetnék... 😊"

az össz server populációhoz viszonyítva a magyar community itt kb. 0,3-0,5% lehet max.
szóval itt nincs sok magyar, ha emiatt jönnél, akkor inkább ne tedd, ragna-n sokkal több magyar klán van, mint itt.

A legutolso CD alatt van! 😉

Syron
lol áááh 😄DDD

Lazarus
Nem, lvl30 után már a háta mögött feszíti meg az íjat, 60 fölött pedig már a célpontnak háttal lõ, bekötött szemmel

Nem tartozik ugan a tárgyhoz, de a tauren késõbb is ilyen idétlenül lõ ijjal? A nyílvesszõ az íj sarkában van és iszonyat bénán feszíti 😄
Count Adyn
www.patchitbaby.com -ot bekéne tenni a bannerbe hogy itt keress peccset😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csak azért mert a blizz downloadere semmit sem szed le!
Hmmm. Ez a downloader vagy mi nekem alig egy órája rángatott le valami 375 megás cuccot. Bár lehet nem ugyanarról beszélek, mint te

Csak azért mert a blizz downloadere semmit sem szed le! Csak ezért kértem egy linket amit tuti jól van fenn a 2.1-es patch...

Vki???

\" örökké nem eshet.... \"

Fenrir
<#taps>

A halál csupán a kezdet...

Count Adyn
😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Be kell tenni a cd lemezt a számítógépbe és rá kell vezetni az egerérmutatót a megjelenõ feliratos-rajzos ikonokra majd meg kell nyomni a bal gombot.

<#wilting>

hali....elmeselne valaki nekem hogy hogyan birom jatszani a WORLD OF WARCRAFTOT hogy ha megvettem originalisan?

szevasztok lvl 70 es Tauren warrior eladó vagy elcserélném 1 ragaroson lévõ allys karira rugó vagy palára. A kari neve Bivaly armory-n meg lehet nézni-perpill arms talenten van epic fegyóval.protos cuccokból nagyon felvan tápolva igaz van 2 zöld de jobb még nem esett.8( az összes heroic kulcs meg van karakulcs megvan Kara repu:honored . 60as speed repülõ mount Érdeklõdni lehet [email protected] itt priváton

Az elõzõ trainer mindig elmondja hogy hol lehet tovább tanulni ha már max szinten vagy.

Csá.

Meg tudnátok mondani, hogy a Jewelcraftingot hol lehet Apprentice-nél tovább tanulni? Mert Silvermoon City-ben megtanultam de hiába vok 50-en nemtom hol lehet Jouneyman-re fejleszteni. a Következõ tranier akit találtam az pedig már a Master fokozatot tanulja. Ruins os Silvermoon-ban is találtam egy trainer-t (Aleinia) de ugyanazt tanítja mint a városi (Amin). Pls segítsen vki.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

The Garrett
elegge publikus a peccsnote. blackravensen el tudod olvasni 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

raziel.
szivárgott már valami patch notes féle? vagy csak a gatyámbol a puki

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

sziasztok. valakit éredekel egy eladó 70 druid?
The Garrett
ha 2x megnezted es tenyleg nincs sehol, akkor menj vissza az MMbe és reménykedj hogy elismerik 😛

kimaradhat barmelyik csomagbol, ezt is csak emberek csinaljak sajnos 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lazarus
Én ezt 5 forintossal szoktam megoldani hogyha nincs lehetõség auto futásra 😊 pont be lehet szorítani a gomb mellé
Sziasztok!

Vettem egy uj accot, de nem talalom a serialt. Multkor a kezikonyvre volt raragasztva, de se ott se a cd-k alatt se talalom. Letezik h kimaradt belole? Mediamarktbe vettem, be volt csomagolva.
a bot az, amikor egy külsõ program játszik helyetted, megy, öl, lootol, te meg ott se vagy

Syron
köszi <#papakacsint>

Fenrir
<#worship>

A halál csupán a kezdet...

ja... hát az már más, mert mikor én szellem vagyok benne, akkor úgyszoktam menni h leragasztom 😄 dehátha ez így van akkor o.k. 😄
TDC Geronimo
😄DDDDD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Oldern the 1st
Num Lock = auto futás....