166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#119986 hát első nekifutásra sztem próbáld meg letölteni a klienst netről és úgy feltenni, hátha a cd karcos. -
Cskölök #119985 Sziasztok
én telepiteném a WoW-ot és mikor berakom az 1. cd-t akkor ezt a hibaüzenetet irja ki: The file "H:\Installer Tome.mpq" could not be opened, because an error -2062548861 occurred. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerUnpack)
mitől lehet ez? Az Installer Tome.mpq rajta van a CD-n. -
#119984 Segített egy 5o es de ő is majdnem belehalt xD... elég sok össze volt "ragadva" -
#119983 Ne hagyd 6-7 az nem olyan sok megölsz amennyit tudsz meghalsz aztán megölöd ami ottmaradt. -
#119982 Na mind1, a lényeg hogy 6-7 mob van 1ben, szinte egymásban. Ez helyre fog jönni vagy hadjam? -
#119981 http://www.kepfeltoltes.hu]Kép -
#119980 Őt ennyire védik, vagy bug? 1 shamit kéne megölni
-
#119979 Ja mégegy kérdés. Az mitől lehet, hogy ahogy belépek egy karival, rögtön kidob az asztalra, megjelenik egy ablak egy piros X-szel, és annyi van beleírva, hogy "Hiba", illetve egy OK gomb. Volt már vkinek ilyen? Csak az egyik karival csinálja (szerencsére nem a mainnel..) -
#119978 Kezdtem egy új karit, és pár óra játék után az lett a helyzet, hogy nem látom az npck feje felett a kérdő- és felkiáltójeleket, illetve a szörnyeket kijelölve nem jelenik meg körülöttük kör. Ez mitől lehet? Megnyomhattam vmi hotkeyt?
a fentlévő addonok: Atlas loot, Perl X-Frames és TitanPanel. -
#119977 haverodnak csak -
eLiXir #119976 mindkettőtöknek érvényben van. -
#119975 neked is :) -
#119974 gtfo érvényben van:d -
#119973 jah meg kapsz az accountodban eg Hunter Mark's-t az accont infohoz :D -
#119972 "This account has been temporarily suspended. Please check the e-mail address registered for this account for more information."
kapsz egy hivatalos e-mailt az okal amiért felfüggesztettek és ,hogy mikortól fogsz ujra belépni. meg leirják ,hogy hol lehet fellebezni ellene :) -
#119971 gondolom ideiglenes bann
(törtön volt börtön is a GM Islandon ) -
#119970 felfüggesztés?o lol,lol,az meg milyen? -
ShaiHulud #119969 szerintem hulye, de ezt mar bebizonyitotta parszor itt:D -
ShaiHulud #119968 /shoo -
#119967 kk már itt se vagyok:d na be ne merd tenni ide a lábad -
#119966 csak utánad -
#119965 annyi baj legyen, gtfo -
#119964 Büszke is lehetsz rá... -
#119963 nem értem ,hogy következtetted ki ,hogy durci lennék de leginkább nem érdekel :) -
maniac001 #119962 Ja akkor ok. Már aggódtam. Most durci-murci vagy rám?
Wrath of the "leech" king?
na jó, eleget basztattalak a lícselésed miatt. Legyünk barátok örökre. Nincs nekem rossz szándékom annyi se mint a ma született báránynak..
-Regős bendegúz, lvl12 human tájember-
/no offense :P -
#119961 mért is avznék? ami kell már rég megvan ^^ -
maniac001 #119960 na akkor még 3 óra és mehetsz sorozatokat nézni AV alatt... -
maniac001 #119959 Igen igaza van Wardennek hogy nagyon durván büntetik azokat (is) akik csak viccelnek és mindenben rasszizmust vélnek felfedezni. Jó szeresse őket aki akarja, de ne kelljen már térdre borulni előttük.
Achmed a halott terrorista is mesélni akart zsidó viccet.
Tííícccsákbe! Monnyonle! -
#119958 méééég pontosan 3 óra és lejár a felfüggesztés.. áááh:D -
SeriusLame #119957 hi! ez a wow forum vagy a kisebbségi párt összecsap a kockákkal vs u de gáz ?
van itt olyan aki jáccik wowwal ? -
#119956 you have just joined the proud circle of grammar police! -
#119955 akkor neked ne meséljek nemzetiségi vicceket? :c -
#119954 két c -
#119953 frissitve -
#119952 nub -
#119951 -
#119950 gtfo -
#119949 Áhá! Ha más zsidóz, akkor én is tehetem. Értem ám én a logikát! És akkor már nem is rossz dolog, mert a szomszéd Pista is csinálja.
Ha vitázni akarsz, akkor tedd rendesen, ne úgy, hogy gúnynevet találsz ki. Én ezt valahol az oviban elhagytam asszem.
Ne ismerd be, hogy hülyeséget csináltál, amire megkaptad a büntetésedet (ami alatt meg megnyomtad az "accept" gombot), de legalább ne akard hülyeséggel igazolni a hülyeséget.
Ha azt állítod, hogy lennének fokozatok, mint:
-kicsúszhat minden ember száján, mert társadalmilag jelen van,
-keményen szíd valakit,
-bandákba verődik és eltérő bőrszínüeket verm
-öngyilkos terrorista szint,
akkor igazat adnék neked, és abban is, hogy a te megnyilvánulásod az első szint volt. De attól még az ami.
(És igen, én is olvasok ilyen vicceket, a jobbakat tovább is mesélem, de nem trade csatin, nem ingame, és csak olyanoknak, akikről tudom, hogy nem bántom meg vele.) -
Chris #119948 Na de az utakon, gyógyászaton, fürdőkön, borokon, közbiztonságon, csatornákon, ... kívül kérdem én? Mit adtak nekünk a rómaiak???
-
#119947 Nade mit adtak nekünk a rómaiak????