World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ENglishUS vagy mi?
Lady Vashjon 32% 4 ember halott, legjobb try lett volna a guildnak és szerver meghalt, ugyanekkor Imbalanced is legjobb proba közbe kapta a server down-t...mint ha nézte volna valaki közbe és rányom a resetre...nevetséges
persze fél ora mulva szerver up után insta reset...
sirni mondjuk felesleges de érdekes dolgok vannak azért
:S
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ennek a "törés" postnak se látom sok értelmét, de ezt betudtam saját hiányos képességeimnek
Amúgy meg nagyon taktikus volt a tegnapi screenshotodon,hogy kitakartad a warlockod nevét,talán félsz,hogy megtalálnak?<#eplus2>#eplus2>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
az egyik a Orb Of Deception a masik az az hogyha hasznalasz enginer teleportert , neha van olyan teleporter malfunction , hogy kimondottan masik frakcio valamelyik nonemu lenyeve vallsz (lehet hogy noi karaktereknel ez ferfi?😊
en gnome ruggancs vagyok, es ha rajtam van ez a leszedhetetlen buff es elstealth-olok akkor megvaltozik a faj aminek kinezek .. troll, ork, tauren , ud ..jo moka if-ben igy rohangalni 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Egy olyan kérdésem lenne hogy egy-két képen meg videoban is láttam már hogy a character skint megváltoztatták hogy te ugy lássad mintha pl törp helyett hummanal mész, ezt manapság még meg lehet csinálni vagy erre semmi esély estleg ez tiltott a játékban és nem ajánlott? ha vki erröl tud vmi plz jelezze, elöre is köszi..
szal nem..
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
egy darabig én is filóztam, rajta, hogy mi lehet, mert egyszercsak hipp-hopp, 510-eket kezdett tick-elgetni a heavey netherweave bandage 450 helyett.
aztán rájöttem, hogy mi okozza: EZ - Fel Armor
s nemcsak a bandage tickel igy nagyobbat, a healtstone és a poti is 20%-kal nagyobbat heal-el...ami mondjuk kell is, mert egy rugó pikk-pakk lekap egy lock-ról 3-4k hp-t...
btw, megérte pvp-zni egész délután, összejött erre is a 30 token...kiváncsi leszek rá, hogy dot-oknál is jön-e a +mana...