World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Ott nem találtam meg,csak olyan volt hogy 2.0.12-to-2.1.0,de nekem olyan kéne hogy 2.1.0.6692-to-2.1.0.6729.

[HUN]Crassus
Aki megmondja,hogy Kharazanban Prince miért rakja az MT-re az 1hp-s debuffját mikor az toronymagasan aggrólista elsõ az kap egy zacskó szotyit....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Az Isten szent szerelmére mi az az ENUS patch?
ENglishUS vagy mi?

Looserke
fileplanet.com én onnan szedtem le...

Fehercsoki
Valaki küldje át az új enus patchet plz: [email protected]

raziel.
Tegnap ismét megmutatta magát a blizz...

Lady Vashjon 32% 4 ember halott, legjobb try lett volna a guildnak és szerver meghalt, ugyanekkor Imbalanced is legjobb proba közbe kapta a server down-t...mint ha nézte volna valaki közbe és rányom a resetre...nevetséges

persze fél ora mulva szerver up után insta reset...

sirni mondjuk felesleges de érdekes dolgok vannak azért

:S

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fehercsoki
Neked ENUS van?Küldd át plz: [email protected]

Fehercsoki
Nekem azt írja ki hogy nincs adat az új patchrõl.Nekem enus kellene.

Oldern the 1st
Downloader, persze. Más módszert nem tudok 😄

Oldern the 1st
Blizz downlader remekül leszedte nekem fél perc alatt : )

TDC Geronimo
evulvagy :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fehercsoki
Hol van az új enus patch?Sehol sincs fennt.Hivatalos oldalon is csak a 2.0.12-to-2.1.0 van.

:😄😄😄D😄D:😄 mr harpagon 😄DD

anti hero

Narxis
Most ezt nem értem, szerintem pont nem számítottak arra, hogy ennyi gubanc lesz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shongi
A vicces az hogy a 2 napot már megkaptuk elõre, biztos a blizz arra szímított hogy a 2.1 tönkrevágja a szerevreket, hát nem így lett, de pont kapóra jön nekik

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Oldern the 1st
Fõleg, hogy a "crash " szó nem egyenlõ a töréssel 😄 Fõleg nem pc-s nyelvezetben. Ott van erre egy remek szó, a crack. De hát.. kinek mi jut 😄

Fenrir
Haverod...

A halál csupán a kezdet...

akkor nem vagyok egyedül, mert én se értettem

Narxis
Na a folyamatos DC miatt lekapcsolták a realmokat, remélem kapunk majd 2 plusz napot mert ez így eléggé nem fair.<#falbav>

BEAST
vigyazz mert feljelent <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mindenképpen érdemes akkor gyakran látogatni a fórumot, mert a hülyeségeit általában gyorsan megeszi a guláta
ennek a "törés" postnak se látom sok értelmét, de ezt betudtam saját hiányos képességeimnek

Oldern the 1st
Nem az elsõ öngólodat lõtted, de remélem nem az utolsót, mert sokat akarok még az ilyeneken röhögni 😉

ezt a talentezést azért nem nevezném protnak,nem fogna meg egy mobot sem instában<#zavart1>
Amúgy meg nagyon taktikus volt a tegnapi screenshotodon,hogy kitakartad a warlockod nevét,talán félsz,hogy megtalálnak?<#eplus2>

törés<#hehe>

Narxis
Elvileg igen.<#hawaii>

Mighty
Megint nem tartjak be a rolling maintenance-ot... Avagy ez a nyulfarknyi hotfix is patchnek szamit? 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Narxis
1.79MB és csak ennyit írnak:"Fixed a crash in the client." Szép.<#vigyor2>

szép volt crash, a mi gépünk volt rossz.-

Narxis
Új patchat raktak fel, nem nagy, de gondolom az eddigi bugok javítására szolgál.

prot warrior pvp - ma reggeli movie turkálás közben erre akadtam...hát mit mondjak, nem kicsit lepõdtem meg rajta, érdemes megnézni 😊

AnarchoiD
en jelenleg 2 legalis megoldast tudok

az egyik a Orb Of Deception a masik az az hogyha hasznalasz enginer teleportert , neha van olyan teleporter malfunction , hogy kimondottan masik frakcio valamelyik nonemu lenyeve vallsz (lehet hogy noi karaktereknel ez ferfi?😊

en gnome ruggancs vagyok, es ha rajtam van ez a leszedhetetlen buff es elstealth-olok akkor megvaltozik a faj aminek kinezek .. troll, ork, tauren , ud ..jo moka if-ben igy rohangalni 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
lvl40 en kapja orokul mint hunti is akkor 😉 Pala akkor kapja mailhelyett plate-t

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Long_Gun
Lvl. 40 Sámli trainer

torrente111
sziasztok.azt szeretném megtudni,hogy a shaman milyen szinttöl és kinél tanulhatja meg a mailos cuccok viselését.kösz

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne hogy egy-két képen meg videoban is láttam már hogy a character skint megváltoztatták hogy te ugy lássad mintha pl törp helyett hummanal mész, ezt manapság még meg lehet csinálni vagy erre semmi esély estleg ez tiltott a játékban és nem ajánlott? ha vki erröl tud vmi plz jelezze, elöre is köszi..
TDC Geronimo
Szegény lockok :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Egyszerû körkérdés: druidaként a shapeshift bart el akarom húzni az útból, erre move anithing addont használnám. A gombokat szépen át lehet húzni, de sajna a keret és a gombok háttere ott marad akármit is csinálok. Valami megoldás?
Syron
ezt írják item alatt commentbe: "The trinket doesn't proc off Dots or channels, so yah affliction locks and Shadowpriests is sorta sucky."
szal nem..

Sound
mer' mi utal arra hogy nem én írtam? 😄 lol

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

nem, nincs köze a +healing cuccoknak ehhez.
egy darabig én is filóztam, rajta, hogy mi lehet, mert egyszercsak hipp-hopp, 510-eket kezdett tick-elgetni a heavey netherweave bandage 450 helyett.

aztán rájöttem, hogy mi okozza: EZ - Fel Armor
s nemcsak a bandage tickel igy nagyobbat, a healtstone és a poti is 20%-kal nagyobbat heal-el...ami mondjuk kell is, mert egy rugó pikk-pakk lekap egy lock-ról 3-4k hp-t...

btw, megérte pvp-zni egész délután, összejött erre is a 30 token...kiváncsi leszek rá, hogy dot-oknál is jön-e a +mana...

PiszkosFred
plusz áfa

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tigeroo
szerintem +heal cucc a bandage nagyságát is felnyomja (szerintem)
már megbocsáss, de hogy jön össze neked az a "you gain 510 health from First Aid"? Milyen Bandage tickel rajtad ennyit? Én úgy tudtam, hogy a Heavy Netherweave Bandage 450-eket tickel...vagy 425?

Az ag_unitframe raid group configja megér egy misét.

hogy lehet integetni meg ilyeneket?
még ha nem is Te irtad..😊)

Hát Sound le a kalappal😊Nagyon szép munka és fõleg hasznos...Gratu.

nem. már majdnem 63-as :F

Tatyla
Atlasloot a barátod...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA