166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#120306 Szerintem ha az aréna nem a 3 kis rókalyukban, hanem egy WSG kaliberű pályán működne, rengeteg régi PvP-st megtarthattak volna, amellett nem lenne ennyire abuse-párti. Én a WAR-tól is kb. ezt várom elsősorban, 10-15 fős csapatok csapnak össze tág, változatos területeken. -
#120305 A vertical sync es a szuresek nincsenek ra nyomva! -
#120304 Hali kéne 1 kis help 3 napja a wow ban eceruen nincs fpsem 150-50 kene fullon lennije ehejett 40-10 es hiaba allitok grafot max 10el van tobb!Mar volt vdikari driver re instal wow es win instal is addon ujra allitas es addon nelkuli inditas is de semmi!Mi lehet a baja?
Gépem:Asus P5KC | [email protected] | 2x1GB Geil Ultra | ASUS EN8800GTS 320mb|CHIEFTEC 500W| WD 320GB -
#120303 A farmolás az amikor egy folyamatot addíg ismételsz amíg baromi unalmas lesz, de utána is folytatod mert csak ez által nyújt a játék többet. BG-n a mennyiség a lényeg, nem a minőség. Aréna jó húzás volt mert ott a minőség is nagyban befolyásoló tényező, érdekelté tesz abban hogy amit csinálsz jól csináld mert hamarabb érheted el a célodat.
A monotonitást úgy lehetne elkerülni ha színesebbé tennék a játékot például újabb BG-kkel és játékmódokkal, hogy azt érezd azért játszol mert szórakoztató, esetleg kihívást jelent (Counter-Strike, Warcraft 3, stb) ne pedig azért mert holnapra kell a merciless xy lószar.
Az hogy beraknak egy új s4 szetet hogy tessék farmold ki b+ ugyan abban az arénában, ugyan azokon a BG-ken amit már 2 éve ismersz nonszensz és egyre kevesebb ember érzi motiváló tényezőnek. Nem a cél hanem a megtett út a fontos, utóbbit blizzard magasról leszarja. -
#120302 a geared fejlődik nem a karaktered, óriási különbség, plusz kukázhatsz mindent negyedévente kb. -
#120301 Kő papír olló.
Öld meg a rugókat. -
#120300 Aha...
Tegnap alt rugómmal arénáztam, akinek 300 resije van. Odajön a warrior:
Auto swing 2k
Mortal Strike 2.3k
Ez ugye praktikusan instantban.
Nerf DoTs, nerf resilience, buff crits! -
#120299 figy ha a fejed tetejére is állsz momentán a CC a dotok és a Healerek dominálnak minden mással szemben pvp-ben!
-
#120298 "Wowban nagyon le van korlatozva a befektetett idovel nyerheto elony"
Ezt kifejtenéd? -
1Darton1 #120297 Akkor mehet a drain mana. -
1Darton1 #120296 En nem ajulnek el ennyire tole, mert annal nagyobb lesz a csalodas.
Az ujdonsaga varazsa biztos utni fog, aztan kiderul mennyire lesz tartos az a jatekstilus. Most meg senki nem tudhatja elore.
Wowban nagyon le van korlatozva a befektetett idovel nyerheto elony, ha ott ezt nem valositjak meg, akkor a casual jatekosok a kozelebe sem fognak menni. -
WiLDoR #120295 ja, csak éppen azt felejtetted el, hogy amig a dot-okat lehet dispel-ezni, addig a melee class-ok instant ütéseit nem.
és még mielött elkezdenéd ezt a, "mert neki is sl-sl lock-ja van, ezért pofázik" dumát, akkor mondom, hogy mostanában a játékidőm kb. úgy oszlik meg, hogy heti 10 meccs a lock-kal, minden más maradék meg a warriorral történik...s nagyon jól tudom, hogy mire képes egy gear-elt warri még 400+ resil-es ellenféllel szemben is, szal' itt megint nem kell a mesebeszéd... -
#120294 80 -
#120293 PreTBC nekem mageként volt ~4500 HPm, amit bizony majdnem instant szétcsapott egy jól gearelt wari, persze többnyire csak átmentem rajtuk :). Ha akkor mindenki kap 100% extra HPt (és arányosan manát), meg van oldva az egész. A resil egy elcseszett hülyeség, minden classt eltorzított, főleg, mióta mindnekin 450+ van. BGn meg nagyon nem érzem, hogy forradalmasított volna bármit, ugyanúgy megölök bárkit 15-20 sec alatt a trusty old firebuildemmel, vagy megdöglök. -
#120292 nembaj az majdnem ottvagy:P -
#120291 "*crit based classok akár 40% damaget is vesztenek, míg egy DoT class csak 10-et"
erről pofáztam tegnap egész nap,de nem nagyon esett le senkinek/terészetesen legtöbbjük SL lokk volt..../ LOL?
megint warrior:P:) ,de minket atommód szopat a rage generálás miatt is....mióta is van resilence? 1 éve lassan? változtattak vmit ezügyben? semmit....köszönjük:(
-
#120290 AZ a 40% egy kis elírás :) -
WiLDoR #120289 mondhatod nekik, fingjuk sincs róla (legalábbis annak, aki azt szajkózza, hogy a resil hülyeség), milyen volt akkor a wow, mikor még nem volt resil.
bementél akármelyik bg-re, rádchargolt a fullepix bwl-aq40 geares, ashkandis warrior és szó szerint instantban haltál meg.
az biztos jobb feeling volt, mint most, ahol van esélyed csinálni valamit is...
szerintem a resil rendszer az egyik legjobb dolog, amit a wow-ban eddig kitaláltak. az már más tészta, hogy vannak biza hibái, amiket orvosolni kell majd... -
#120288 Resi helyett simán meg kellett volna növelni a HP-poolokat. PreTBC is működött, sokkal jobban lehetett PvP-zni r13 gearben (pedig azt még T2 idején upgradelték) mint akár full Nax cuccban, pedig csak 1000-1500 HP volt az eltérés. És akkor nem üt be a resil miatti 2 probléma:
*crit based classok akár 40% damaget is vesztenek, míg egy DoT class csak 10-et
*nem lesz ennyire nevetégesen erős mindne heal(er) -
#120287 Resilience tényleg szar megoldás de ha nem lenne akkor pl én a kis karazhan geares karimmal nem sokra mennék pvpben a bt/hyjal gearedek ellen.. Így legalább van esélyem. -
Dr DeViLKiNG #120286 ha nem vetted volna észre, látnád hogy nekik is leesett már hogy hiba van a rendszerben
nem véletlen lehet mostmár megvenni honorból s1 geart, és nem véletlen lehet majd a régi kék pvp setet megvenni sima repukból 2.4-től
szerintem amikor kijött bc te sem tudtad hogy nem fog normálisan ez működni -
#120285 majd asszem egyszer ha felhúzom a rugómat azzal fogok arénázni meg bg-zni, a main prot warrimmal nem igazán megy :) -
#120284 Nem kell. Csak ajanlott. -
#120283 miért kell ahhoz pvp gear hogy valaki tudjon normálisan pvp-zni?!
és megint kilyukadtunk a (több hetes honor) farmhoz, ugyeugye... -
Dr DeViLKiNG #120282 igen sokkal jobb lenne a játék ha bemennék arenaba és a pve geares lockomal lőném a 0 debuffos embereket 8000es shadowboltal 35% crit mellett
szerettem is pre-bct akkor ez volt. -
#120281 ez szerintem hülyeség.
ott pvp-vel is kapsz xp-t, játékos és játékos gearje között csak minimális eltérések lesznek...instákban class alapú drop, questeknek több állomása is van, ha netán jönne haverod is questezni akor nemkell előről kezdenetek az egészet együtt stbstb...
sokkal szervesebb lesz a pvp is (RvR, elfoglalható capital city-k ésatöbbi)
meg ott nemlesz resilience..legnagyobb baromság amit valaha kitalált a blizzard -
#120280 minden mmo a farmolásról szól. ezért addikt
nemúgy mint egy FPS amiben leölöd a főgonoszt oszt héló, mehet az uninstall...itt babusgatni kell a karakteredet, ami -mintmár tudjuk- elég sok időbe telik..erről szól ez az egész honor + token ; mote of szar > primal szar fícsör is.
amúgy szerintem a farmolás mindenkinek mást jelent. a farmolás akkor farmolás, hamár unod az egészet (vérpistike farmolja a non-figuratív vinyl-t a need for speedben?hehe..)
biztos vannak olyan mazochisták a földön, akiknek a profhúzás, ah kereskedés legalább annyi örömet okoz mint egy pixelhalmaz és algoritmus leölése valami instában -
1Darton1 #120279 A Warhammerben ugyanannyit kell farmolni, vagy meg tobbet. A kulonbseg az, hogy ott nincs pve, viszont a pvp elmeletileg egy kicsivel jobb lesz.
Aki szeret egesz nap azert farmolni, hogy utana egy keveset pvpzzen, annak jo lesz. Aki meg szeret pvezni es pvpzni is valamennyire, viszonylag keves farmolassal, annak meg mindig a wow fog bejonni.
Szoval valoszinuleg a Lineage-stilust kedvelok valtani fognak. Akikhez a casual stilus all kozelebb, azoknak nem fog bejonni imo. -
#120278 egyébként farmolni nem olyan vészes szerintem én legalábbis megvagyok vele zenét benyomom aztán olok elementalokat vagy virágot szedek berakom ah-ba ha kedvem van benézek bg-re szerdán lenyomom a 10 mecset arénában meg inkább csak "játszok" nem azon izgulok ,hogy "ááh ***** már megint kikellfarmolni ezt meg azt meg amazt" egyébként sem muszáj farmolni bár itt mindenki mindent farmnak fog fel.. szóval ha karit szintezel farmolsz ha questelsz farmolsz ha ahzol farmolsz ha levegőt veszel farmolsz. #.# -
#120277 Ok, mindenhol kell farmolni, csak nem mindegy mennyit. wow-ban most már majdnem mindenhez kell farmolni, ami undorító. Remélem WAR-ban majd sikerül ezt a lehető legjobban kiküszöbölni, bár ott is kell majd biztos. -
eXequtoR #120276 Akkor vmit nagyon elkursz, ha a farmolás által semmit nem fejlődsz. Tény, hogy mielőtt potikat nem állították be ( 2 pot v flask ) elég sokat kellett gyomlászni, de jobban is megdobta a teljesítményt. Az meg, hogy reggeltől estig mobozol teszem azt ( mmok 80%aba ez a remek szintezés ) sztem sokkal szarabb, mint megcsinalni napi 10 küldit. Amugy is csak akkor kell komolyan farmolni ( bár ezt se tudom minek ), ha high endezel. -
#120275 Én is ezt írtam lentebb, wownight gyöngye.
Csak nekem pl. nem mind1, hogy van e értelme a farmnak (fejlődik e a karid pl. ezáltal), avagy nincs. A wowban nincs. -
eXequtoR #120274 LEGOzzál, ott nem kell farmolni. Minden MMO ebből áll, ha tetszik ha nem. PvPs játékokba meg reggeltől estig fogod azt csinálni. Szokj hozzá. -
#120273 Mint ahogy már picket kolléga is rátapintott a lényegre pár oldallal korábban, a daily quest sem más, mint idióta farm mindennap, csak daily quest néven fut, de attól még az... -
#120272 nem hittem volna, hogy a warlock ennyire szar -
WiLDoR #120271 wow-ban nekem csak a honor farmtól van herótom, a többi nem igazán zavar...
mióta vannak daily quest-ek, azóta farmolni majdhogynem felesleges...illetve értelme sincs, mert a daily után kapott pénzből simán megveheted ah-ban, ami kell (pl. primal bizgentyűk) -
#120270 A legtöbben a pvp (rvr) rendszer miatt ajnározzák, amire van egy "biztosíték" a Mythic személyében (lsd: Daoc). -
WiLDoR #120269 hát tegnap kb. 19h körül álltam neki a gammának, s éjfél körül realizáltam, hogy o.O, már ennyi idő van? menni kell aludni, mert holnap meló... konklúziót le lehet szűrni :)
lazarus: szerintem a quest rendszert iszonyat jól megcsinálták, nemtom régen milyen volt, de most tökjó, csak igy szimplán...
viszont túl sokat nem nyilatkozhatok az nda miatt, meg még túl sok tapasztalatom még nincs is, úgyhogy elégedjetek meg ennyivel :) -
#120268 Minden mmoban van egy bizonyos szintű farm, ez elkerülhetetlen és ez a warhammerben sem lesz másképp, de ami wowban megy az már kurvára a gusztustalan kategória netovábbja és semmi más célja nincs, csak hogy kockásra üld a segged = blizz bácsinak hízzon a számlája. -
YakHead #120267 Jajajaj...Ez mindég így szokott kezdődni, hogy "nem lesz farmolás, mer az nem jó" aztán észre sem veszi az ember és már a sokadik mob-ot (vagy mi lesz a Warhammerben) öli ugyanabból a fajtából, hogy meglegyen valami óhajtott cucc. Én azért már várom ezt a Warhammert...mindenki azt ajnározza, remélem nem hiába.