166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#120346 Nem vagyok felháborodva, csak a jelek szerint én mást értek szerepjátszás alatt, mint egyesek, ennyi. Ha nekik ez megteszi, lelkük rajta :) -
#120345 Jó, ez már értelmezés kérdése :) -
Ragnar360 #120344 nemtom mé vagy ennyire felháborodva ...neked más az RP és ennyi na! -
Ragnar360 #120343 sry
"szerepet játszani ->MINT<- a wowban , érted? " -
#120342 környezet ugyanúgy beletartozik contentbe imo :> -
#120341 Ha mindenáron ragaszkodsz a számítógépes RP-hez, akkor ahhoz igazából nem content kellene, hanem környezet.
Jó, kellően interaktív, funkcionális, és kihasználható környezetet viszont tényleg nagységrendekkel nehezebb csinálni, mint contentet. -
#120340 Mert jogukban áll hülyének lenn, és elég sokan élnek is ezzel a joggal... -
#120339 engem igazából nem is az izgat,hogy nyerek-e vagy vesztek pusztán az nemfér a fejembe,hogy miért nincsenek az emberek tisztában a szabályokkal.....
-
#120338 első mondatot fogalmazd meg plx -
#120337 lehetne csinálni jó RP élményt nyujtó contentet, csak nem csinálnak. -
Ragnar360 #120336 Most ezt ne nkem mond -
#120335 No offense, de Blackout horda oldalon megéri AV-vel bajlódni? Többi BG lehet hogy kevesebb honor, de hamarabb vége van és garantált győzelem. -
#120334 Számítógépes játékban RP-zni szerintem kb. a guminővel van egy szinten.
Aki RP-zni akar, az szerezzen hozzá néhány ismerőst és üljenek össze egy asztal körül hetente egyszer-kétszer. Ez az RP, nem amikor egy ablakba gépelgeted a körmondataidat meg az emote-okat. -
#120333 -
#120332 a vicc az hogy a wowot előfizetőket nem egy másik mmo fogja elszívni hanem az sc2:D -
Ragnar360 #120331 Ahogy mondod , sc-fi mmo ??? ^^ orly? na akko kilőve ! -
Ragnar360 #120330 LotrO egyik erősége a világ , ahol játszódik , nem csak azért mert ismert ,hanem mert kurvára hangulatos ,talán jobban lehet azt a szerepet játszani a wowban , érted? (Bár wowba nincs RP tapasztalatom , de azt nem csak olyan szerveren lehet , de vhogy mégsincs olyan szinten jelen mint talán a lotroban ,de mondom ez embere is válogatja , kinek mi)
Nem igazán ismerem a lotro gearrendszerét ,meg ugy a contentet ...de ahogy irtad , meg ahogy igy elnéztem párszor nem egy nagy vasziszdasz az epic cuccok designe stb.
Ami nekem nemjött még be az ,h az összes class szinte csak melee -zik! WoW után ez qvara zavaró volt! (Akárhány bossfighot néztem anno utubeon)
Me milyen má az ,h a lovon nincs nyereg :D ,tudom ,h ez szandekosan van igy a regeny alapján tán , meg mittomén ...de én akkor se tudtam ezt elfogadni :)
-
#120329 baszki komolyan nem hiszem el,hogy hónapokkal 2.3-as AV-s változtatások után még mindíg az emberek 70% nak lövése sincs arról,hogy mi az a reinforcement ott a képernyő tetején,nemtudják mitől csökken,mi mennyit ér....csak BUMM eltelik 10-12 perc és vesztünk közben a csapat háromnegyede még SH-t sem hagyta el.....,de ez még az IStenes ha vesztünk,mert amikor órákon át/30-40 esetleg 50 perc-es/ mass defense van az még kiborítóbb,mert akkor meg 100 max 200 honorral fejezzük be a csatát....
komolyan kéne valami faszom oktató film a szabályokról,mert ez így elképesztő és döbbenet. -
#120328 modell change -
WiLDoR #120327 na gimme linket izibe ehhez a modelchange-es dologhoz plz. valami leirás + progi jó lenne, hogy mit, hogyan, merre, lusta vagyok guglizni :P
de ezt muszáj lesz kipróbálnom :)) -
#120326 próbáld ki modellchangeel, ha exec enchant van fegyvereden, lecserélni a kardot allys lvl60epic pvp 2hand kardra, az egész karid fénybe borul kb. lófaszt se lehet látni, csak egy nagy fénygömböt, nagyon gáz :) -
#120325 Neztem dnd-t is betaban anno, nagyon tetszett volna valami bg/bg2/nwn szintu epikus vilag mmoban, de valahogy akkor nem jott be :S ... Lotroban viszont most kellemesen csalodtam, nem azt mondom hogy csodammo lett az utobbi egy ev alatt, de vanank benne erdekes dolgok amiket akar wowban is szivesen latnek ... ami viszont elsore feltunt es wowkockakent meg is dobbentett :D hogy lotroban rengeteg "group quest" van, feltetelezem ezert is az emberek sokkal segitokeszebbek :p ... szoval a lenyeg hogy nincs az hogy napi 10 whispert kapok hogy "Boost me in WC for 1g plixplox!" :D
Wowban imadtam a lowlevel fegyvereket, viszont az epic cuccok nevetsegesek, kb egy fegyvert sem tudok mondani ami tenyleg tetszene ... a ranged fegyverekrol nem is beszelve :DD Valahogy hianyzik hogy a paladinommal tenyleg egy hatalmas pallost lobaljak es ne egy rovar fullankjat/csapjat/nemiszervet -
#120324 az a baj,hogy nekem ~100 Ap-t nem ér meg 10 talentpont..../divine intellect+imp blessing of might/
az a 6% ALL dmg reduction + az imp HOJ ami 4-es gladiátor itembónusszal 35 secre csökken meg sztem atom...na majd meglátjuk..... -
#120323 Nekem scifi téren csak az swg jöhet szóba, de azt a soe gallyra vágta, de nagyon :) Btw nyitott vagyok én minden téren, bár speciel az eve pont nem jön be, de szívesen látnék egy vampire mmot pl, vagy shadowrunt. Ha meg a rendszert nézem, akkor dnd a bestest, nordock pw -
#120322 Azert vannak alternativak, Eve szerintem meg mindig a bestest mmo a piacon, csak sok embernek negativum a scifi, urhajos vilag... akkor ott van pl a Lotro, anno betaztam, tiszta ratyi volt rohantam is vissza wowozni ... viszont most nagy wowundoritiszemben megneztem a trialt egesz sokat fejlodott azota, 2.4ig elleszek ezzel :P ... aztan talan megint wow warig -.- -
#120321 én ezért bizakodok a warhammer online-ban.
legyen egy kis egészséges verseny, "kampány" a játékostáborokért..
azzal minden júzer jól járna -
#120320 Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy a blizzard nem a két szép szemünkért fejleszti a wowot, nyílván a profit egy meghatározó szempont kell hogy legyen, a gond ott van, hogy náluk az első 10 helyen kb. a profit van és csak utána jövünk mi játékosok. A negatív egyenleg meg szerintem akkor fog eljönni, ha lesz versenytársa a wownak, mert atm kurvára nincs, csak silány próbálkozások tömkelege. Igazad van, csodálkozni nem kellene rajta, hogy mindenki pénzéhes geci lett, felháborodni ugye meg nem érdemes, de attól még szar, hogy így van... -
Chris #120319 Ebben sok igazság van.
Egyvmit kell csak észbentartani, ha majd az egy rövid időszak alatti "új belépők mínusz felfüggesztett accountok" képlet jelentősen és tartósan negatív egyenleget mutat, akkor fognak az újítások, insták, stb. kijönni a játékhoz. Ez színtiszta üzlet, nem arról van szó, hogy crassuska és pistike sírását meghallgatva mindig azt történjen amit a plebs szeretne. Ha meg a fentebb említett amőbáknak ez nem tetszik, akkor addig is tüntethetnek távolmaradásukkal és az előfizetés leállításával gyorsíthatják az új tartalom eljövetelét, nem állampolgári kötelessége senkinek wowozni.
-
#120318 arenaban ezt (0/20/41), raideken ezt(5/8/48) hasznalom
Precisionra van ertelme talentelni, mert +hitre gemelni felesleges ha critre meg strre is gemelhet az ember, tobb talent nincs is azokra :p enchantokbol, meg egyebb nem feltetlen pve cuccokbol meglesz a min 5% xd ... raadasul sanc aura melle igyis ugyis kell valami, mert improved nelkul kb ertelme sincs mar, es raideken is sokszor jobb a dev aura :) -
#120317 arena buildnek nem rossz, az enyem is hasonlo apro elteressel -
Warden #120316 Amennyiben ez a karakter bg-re készült oda jó ez a tallent bár sok felesleges dologot raktál ki szerintem.Be-ként nem kell a command a seal of blood jobb mert az ap alapú a command spellcritjével szemben, max nézel valami más libramot a badges helyett.Felesleges a precision is simán ki lehet gemelni a szűkséges 79 hit ratingot hasznosabb pvp re a vindication.Az általad kirakott tallentnek egyik nagy hátránya hogy ezzel instába nem fogsz tudni szinte semmit csinálni iszonyat nagy agród lesz.Készülj fel továbbá hogy nagyon könnyen ki fogsz fogyni a mannából ill nem lesz meg a megfelelő mennyiségű ap-d hacsak nem hyjalos kövekkel aggatod tele magad.5-14-42esetlegesen ezt kipróbálhatod vagy ha nem ragaszkodsz a kingshez akkor egy10-0-51is jó ez azért pve centrikusabb.A saját human paladinomnal retriként ezt a tallentfát szoktam használni.
Jelenleg ugyan holy tallanten vagyok de hétvégeken nem raidelünk max fun alt karahzan vagy za szinten igy néha visszatallentelek kicsit retrora.Összefuthatnánk egy bg vagy egy duel ereéig akár a warrioroddal is -
#120315 Így van ;) Minden játék algoritumoskból meg pixelhalmazokból áll, és mé egy jó ideig ez is lesz a helyzet.... -
#120314 valami retri guru sasoljon ra KASADYA-ra /Arathoron/ es monjon velemenyt a talentezesrol amit kitalaltam.../cuccokat ne nezd csak a lvl-es volt a lenyeg minel elobb/ uccso pont Stoicism-ra megy.
Holy-n tudom se ero se IQ nincs kirakva,de nekem sokkal szimpatikusabb a 6% all dmg reduction es a divine purpose ami melee/ranged ellen ad nagyobb tulelesi eselyt. -
SuLtAN17 #120313 Azt vettem észre hogy ti már komolyan filozófiai mélységekbe merültök le. Nem kell ennyire stresszelni, agyalni, filozni egyszerűen játszani kell és élvezni, hiszen azért van. Mind1 hogy interaktív a pixel halmaz vagy nem meg algoritmus script meg mittodomén mi élvezd és nem fogsz ennyire filozni... -
WiLDoR #120312 "WoW=Waiting on Warhammer."
csak aztán nehogy túl nagyot csalódjon majd...
hogy Darton-t idézzem: "Az ujdonsaga varazsa biztos utni fog, aztan kiderul mennyire lesz tartos az a jatekstilus. Most meg senki nem tudhatja elore."
Ebben sok igazság van ám... -
t0ma #120311 nem lattad a motorjat? hat mivel jatszol evek ota?
amugy nincs ezen mit latni. semmivel nem tudsz interakcioba lepni... -
#120310 WoW=Waiting on Warhammer. Ezt a wow-europe egyik fórumján láttam aláírásnak :)
Asszem itt mondta valaki, hogy amint kiderült, hogy a warhammerbe ostromgépek lesznek a blizz is gyorsan bepakol párat.
+ a régi foshulladék enginnel nem hiszem, hogy olyan egyszerű lenne ezt megalkotni hiszen a játék ha jól tudom 2001-es fejlesztés és az akkori technológia nem teljesen a mindentlerombolható mindenvezethető kategóriába tartozik. Bár még nem láttam a fizikai motorját. :C -
#120309 És mi a fa** köze van ennek a táphoz?:DDDD(csakmer aztis linkelted)
Nekem ugyanezen a kofigon tökéletesen megy. De azt néztem, hogy ha a monitorod 50Hz-en megy akkor neked bizony nem lesz 50-nél több FPS-ed (magától értetődőnek hangzik de ellenpélda: Call of duty 1).
Úgyhogy azért nézz rá a hárverekre. Meg ha szegény vidikari le van húzva valamiért akkor sem fog többett kiköhögni. -
Ragnar360 #120308 Ahol a környezet , a terep interaktiv és használható és nem csak a színes pixeleket nézed .
Blizznél is rájöttek erre , WoTLK -ba láthatod ,h milyen uj ficsőr lesz pvp/zónák terén .
Én azt mondom ,h a blizz nem hülye ,h eddig nem jutott volna eszébe , de ő ugy gondolkozik ,h mindent szépen sorjába! Ha akarta volna má beraktva volna az ostromgéptől kezdve minden szart !
-
#120307 stv szerű arenát a népnek!