World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
kb ugyan azok amiket én is használtam, amiben eltér
unitframe: Pitbull?
Cooldownmonitor
KTM
bár ezeket lehet adaléknak is venni
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
okozott itt valakinek gondot egy agUF vagy egy Pitbull unitframe beállítása, van értelme ezzel RÉSZLETESEN foglalkozni egy leírásba?
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
hát ezt: minden nagyképûség nélkül, de ez az, amikor skill > gear + emberi hülyeség 😄
Overlook-nál volt az adok-kapok, kell még 8 token a manaregen-es, 62-es trinket-hez gondolotam farmolok nubokat. 61-es rugó elfeküdt, mikor a 70-es lock nekemjött a semmibõl megjelenve, szal gyakorlatilag 2v1 volt a felállás...
végül elfeküdt õ is, bár nekem se kellett volna sok hozzá, hogy otthagyjam a fogam...
õ volt az ellenfél: zandali, hát mit ne mondjak, ennyire elbizakodott (mással nem tudom egyszerûen magyarázni) player-rel mostanában még nem találkoztam...
de iszonyat feeling volt igy bealázni, rofl 😄
ez egy komplett addon pack, vagy az volt, csak át lett alakítva.
engem a Photek UI-ra emlékeztet...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
valaki meg tudná mondani mi ennek az addonnak a neve ami ezen a képen látható?
Elõre is köszönöm

tudna valaki segíteni?
szükségem lenne a következõ addonok olyan verziójára, ami megy a legújjabb patchel! iteminfo, titan panel, necrosis!
ha még nincsenek, akkor tudna valaki ezekhez hasonlót mondani?
köszi!
hello!
Eladnám az accomat. Van a Ragnaroson egy 70es draenei shamanom, 67es feraldruidom, 62es magem, 53as törpe priestem és több kis karakter. Ha érdekel, írj mailt a sentinel.wex KUKAC gmail.com címre.
Nemtom mien vid kártyám van de ha a tört vov megy akadás nélkül akkor ez is vsz fog?
Amúgy grat, szép kis videó.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ha 1 hónapig nem tudsz játszani, semmi sem történik, max. nem tudsz majd belépni a játékba.
a karaktered nem lesz törölve, ha emiatt aggódsz, addig pihen, gyûjti majd a rested bonus xp-t.
olyat is ismerek, aki 1 évig nem játszott a karijával, mégse törölték neki (holott azt mondják, hogy fél év után automatikusan törlõdik, de ez csak urban legend)
rendszerkövetelmény: nekem 2,8-as p4-en, 1gb ram-mal és gf6600gt-vel gond nélkül megy, 30-50 fps között (shattrah városában van csak gáz, ott leesik 20 fps körülire a teljesítmény)
ami fontos az a ram. abból kell minimum 1gb, különben slideshow lesz csak a játék...
nyaralni majd nyáron megyek -.-
Hmm. Megveszem a wow-ot ,de bankártyárol mennyibe kerül havonta?(HUF)
És ha egy honapig nem fizetem be akkor mi lessz?És valaki tudna rendszerkövetelményt mondani??
THY elöre is.
(aki tudna segiteni [email protected])
(PLS help me)
<#vigyor4>#vigyor4>
ha nem teszed meg én fogom megtenni 😊"
milyen video? o.O
giev linkz! 😊
ja ez sajnos pvp servereken tipikus eset.
jön izomjánoska a ??-es szintû haverjával, s bazi keménynek érzi magát, s jól legyaknak együtt (??-es haver nyir ki 98%-ban, izomjancsi 2%-ban). ettõl jánoska qrva heppynek is pronak is érzi magát, mindaddíg amig 10-15 perccel késöbb össze nem futsz vele, mikor éppen egyedül téblábol, s haza nem vágod úgy, hogy köpni-nyelni nem tud.
ilyenkor jól ki kell röhögni, aztán otthagyni.
jobban mondva elpucolni onnan, mert tuti, hogy telesírja a guild chat-et, hogy õt mennyire begankelték most, s tuti, hogy perceken belûl el fogják árasztani a területet a ??-es haverjai...
Egyebkent nem artana attalentelteni szegenykeket bmre (az ertelmesebbje maradhat sv, mar ha kepes ap helyett agilityt rakatni minden lehetseges slotra), de legalabbis szolni nekik, hogy a combat experience az orbitalis lamasag legbiztosabb jele.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- én eléggé elköteleztem magamat a frost mage mellett (tailoros frost ruhája van) de van akinek bejön a fire mage szintezésre is, nekem fontosabb volt a folyamatos haladás mint a gyors ölés / halás utána meg vedelés
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
itt ezen a képen milyen addon ami kiirja h mennyi a +spell crit,dmg,heal,dodge...stb?
meg ami alatta van (stat summary)!
kép
██
Szintezéshez lvl70-ig tudna valaki egy jó mage tálentet adni.
Elõre is kösz.
az jó?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ujvagyok erre fele es napokban beszereztem egy wowot de kaptam hozza egy bc is de masolva es arrol lenne szo hogy en olvastam olyasmi bar lehet hulyeseg hogy eleg csak ratelepiteni az alapra es mar gamelhetek vele igaz en beleolvasgattam a forumbe de mintha az eredeti kieghez jarna egy kulcs es ha ez nincs akkor nem is tudsz gamelni eredeti kieg nelkul wowot?
ha kész a patch lesz sok-sok helyed megint 😛
Akasztott embernek lába se éri a földet
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Vedd fel crash88-t msnre, o nagy szaki, majd segit ha technikai problemad van.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”