166748
  • Oldern the 1st
    Drain Mana has been buffed by 50%; rank 6 now drains 300 mana per second instead of 200.
  • WiLDoR
    ez lesz durva, új ptr pöcsnotes-ból:

"You can now purchase Nether Vortex with Badge of Justices, also Primal Nether & Nether Vortex are not soulbound anymore."

most már megéri 375-re húznom a bs skill-t, lesz stunherald-om O.o
    más kérdés, hogy megéri-e majd megcsinálni az új badge-es bt/hyjal szintű cumók mellett...

btw elég nagy kiárusítás folyik epix téren, úgy néz ki a blizz készíti fel a jónépet a kieg-re...szal' a wotlk szerintem már nincs túl messze...
  • shaime01
    nem hinném ,hogy akkora ész kell hozzá.. az viszont vicces ,hogy mennyi ember kell ahoz ,hogy balinda gyorsan haljon :p
  • Chris
    "Mana drain spells are now affected by Resilience."
    A többes szám velem azt sejteti, hogy egy kalap alá van véve. Effektíve "draineli" a manát a "burn" is csak ez lett az elnevezése.

Igen, sokat arénázom 3v3-ban, ritkábban 5v5-ben. És épp ezért ez a véleményem. Magyarázatért lásd: #120379

• WiLDoR
    mana burn-re is hatni fog a resil, szal nem csak a lock-okat értinti, hanem a papokat is.
  • capaszabi
    látom sokat arénázol... sámán és paladin ellen drain=win
  • capaszabi
    a papoké burn, nem drain. nem vonatkozik rá a resilience.gondolom... :D
    most a druida és a pap a blizz kedveskéje, miért kapna nerfet?
  • Chris
    Ja, eddig gyakorlatilag amelyik lock nekiállt mana-drainelni az cc-zte vele önmagát. Most ezzel a buffal kb. ugyanannyira lesz használható mint azelőtt, tehát kb. 10 jobb dolgot tudsz csinálni arénában mint a mana drain. :D
  • Chris
    Amiről te beszélsz az a lock, amiről én beszélek az egyetemes. A papokra nem igaz amit írsz.
  • Davidus
    eddig se a lock drain volt a gond:P
  • capaszabi
    hát buff, de nembaj.
    LIVE: 200/tick drained
    PTR: 300-20%/tick = 240/tick drained
  • Tafaya
    Mert most már ész is kell hozzá, nem csak agyatlan rush.
  • Chris
    Omg ninjanerf!
  • shaime01
    nekem csak 1 dolog furcsa av ujitás elött rampagen horda 99%-ban nyert avn mostmeg 99% veszit. remélem köv ujitásal megint mi nyerünk 99%-ban :P
  • Davidus
  • Tafaya
    Nem mondod? :)

Azért írtam, mert érdekesnek tartom, hogy ugyanabban a battlegroupban mások a tapasztalatok. Én eos-re max bemegyek és fél perc után /afk, mert eleve 7-8 ember minusszal kezdünk, de ha valami csoda folytán meglennénk 15-en, akkor 14-en berohannak a zászlóra, allyk meg boldogan elveszik a 4 tornyot és kész.
  • Magh
    AV azon múlik, hogy melyik oldal 5-10 hozzáértő játékosa szedi el a hutot/aid station, onnantól kis szerencsével a másik 30 noob is beözönlik. Egyébként maga a map a hordának kedvez.
    EoTS és AB is ezen dől el, a hordánál többnyire van ~5 normális játékos, akik ráállnak valamire (zászlót farmolják, mennek körbe capelni), ally oldalon örülök, ha 1-2 jó player van, ha megvan egyáltalán a 15, mert ált. csak AV queue alatt jönnek be, aztán lelépnek. WSG meg egy paródia, a horda pug szépen együtt marad, és bezergeli a szátszóródott játékosokat.
    Blackouton EoTS/AB/WSG kb. 20%-át nyeri ally, mert a playerek 90%-a béna/AV-re vár/kék-zöld, míg AV-n valamiért 50% körül van.
  • bodesz
    nem neptulonról van szó.battlegroupok vannak.így nem 1 szervert érint a dolog hanem többet...
  • Tafaya
    Neptulonon eots-t horda saját tapasztalat alapján max 5%-ban nyeri. eots daily-t fel se veszem...
  • Oldern the 1st
    Ez baromira battlegroup függő. Az enyémen (Venture, Nepu, etc) azt tapasztalni, hogy AB-t nagyjából többet nyerünk, mint a horda, EoTS-ot csúnyán kikapjuk, WSG-t szintén. AV-t nyerjük 80%-ban.
  • [negativ] Cirek
    én BSen pvpzek, és hát nem mondanám hogy mindig a horda nyer mindenhol 90%ban, eye of storm napi quest volt 4 napig BSen, mondanom sem kell hogy PuGozkok, így röpke 4 óra után sikerült is megcsinálni az 1. karimmmal a 4ből. WSG az más tészta ott attól függ kinek van jobb druidja :D
    AB meg szerintem 50-50, ha nem premade jön be.
    AV-ben meg nem az a gáz hogy nem nyerünk, mert leszarom ha 10-15perc alatt vége, a baj azzal van hogy képtelenek a hordások rájönni arra hogy a tornyokat elfoglalni is és megvédeni is kell.
  • ShaiHulud
    azt ugye tudod hogy seal of commandnak semmi koze a spellcrithez? soot a judgementjenek sincs.
  • Unknow
    AV-n vannak npck , a többin nincsenek, a többi bgben nagyjából ugyanúgy néz ki mindkét oldalról a map elrendezés, AV-n nem.

Akkor valszeg azért veszít CSAK az AV-ben a horda mert bénák és a másik 3ban tudnak nyerni csak? Mert ez szerintem enyhén szólva is furcsa. Eye of Stormsot és Arathit általában HATALMAS fölénnyel szokta nyerni a horda, WSG-n is csak akkor van gond ha premade ellen fut össze. Akkor urambocsáss szerintem AV-n nem normális az ,hogy 10ből talán 1× nyerünk. Lehet mégis van abban valami,hogy AV alliance orientáltabb? Bár lássuk be, ha itt se nyerhetnének akkor ki a rák menni bgzni az alli oldalon.
  • 1Darton1
    ez gondolom csak a Te battlegroupodban van igy
  • capaszabi
    érdekes, ab wsg eos miatt sose sirsz... pedig oda van a napi +400 honor küldi 80%ban, szintén a 4 hétvégéből 3-on allynak esélye sincs puggal.
    vagyis horda: 80%-al könnyebb pvp kiegészitö.... te mégis av miatt sirsz, ami az egyetlen ahol nem 99%ban nyer a horda. gg
  • capaszabi
    20 naponta 1-2x proccol 2x v 3x követ.
    ficsör, nem bug, akárcsak a vanish, ami lejön autoswing miatt riliz óta... :D
  • Narxis
    Az miért baj?
  • Tafaya
    ab, 15 vs 8, allyknál 15-ből 14 1 szerverről, gg...
  • Tafaya
    1st class :DDDDD
  • gta04
    lol. :D
  • Count Adyn
    2-3 sör:DD
  • gta04
    köszi.
  • tigeroo
    menj westfall, druid trainer ad questet a maci formához
  • gta04
    Az lenne yg kérdésem, hogy egy 11-es szintű Night Elf, Druidának valaki tud egy jó farm helyet? Mikor tudok állattá változni, mit kell hozzá tennem?
  • Narxis
    Na itt a konkurencia. kkthxbye
  • [HUN]Crassus
    olyan 60x használtam már sacc/kb egyszersem proccolt még:S
  • Tafaya
    transmute mastery bugot kijavtották? vagy normális, hogy nem proccol 12-ből egyszer se?
  • Narxis
  • Guest
    Ja értem, AV-n kikaptok, mert szar a map, a másik hármat meg zsinórban nyeritek, mert a hordások skillesebbek. Könyörgöm ne kezdjük megint ^^
  • [HUN]Crassus
    lehetnek hülyék az ok,de vegyük csak a mai napot 7. AV-met bukom el majdnem 3 óra hossza alatt/3 óra alatt 7 meccs az is lol ám/...ez idő alatt 319 hordás/+/- afk-k meg az ismétlődő pár ember/ playerrel találkoztam ebből majd mind hülye lenne??
    ugyanennyi allys is volt ezek közt meg nincs hülye?? hogy van ez???

megfordult a fejemben talán nem ugyanolyan esélyes a map elrendezése?:P:)