World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

games4ever
van darnassusban a cenarion enclave-nél a második emeleten lévõ druid trénernél egy küldetés, ami több részbõl áll, elõször át kell teleportálnod moonglade-be, ott beszélni kell a bear szellemmel, aztán vissza és darkshore-ban fejezõdik be a küldi és ha visszamész darnassusba megkapod a maci formát😊

10-es szinten night elf druiddal hogy lehet állattá változni?
"mint frostbolt + fire blast spam"

pve-ben a fireblast-ot nem nagyon spemmelik, legalábbis azok akik tényleges dps-re törekednek😊

tudod global cd...

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

skill szempontból pve alatt az 5 fös instát nézed vagy egy 25 fõs raidet?😊 mert szerintem az se mind1😊

pvp skillel/talentel nem fogsz beverni pl 10 olyan mobot egyszerre ami üt beléd 1500-at és van 30-40k hpja és ezt mondjuk 10 percen keresztül el kell játszanod percenként ugy hogy nem ülsz le inni közben.
ugyanakkor pve buildel pvpben lényegesen kevesebb eséllyel indulsz.

pvp-ben nincs aggro gondod, max ha ronda a karaktered, tehát aggro oldalról meg pve lényegesen több skillt igényel, nem csak a saját karaktered kell ismerned hanem azt is aki épp tankol pl...😊

pveben 1 max 2 ütést kapsz és meghaltál egy átlagos mobtól, pvpben meg lényegesen többtõl.

szvsz fölösleges hasonlitgatni a kettõt, legalábbis pont caster példával.

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

games4ever
Sziasztok!

ez mitõl lett ilyen zöld??? mert most nem tudok vele támadni😞 nemértem... valaki help pls😊😉

köszi😉

Mighty
"csak ha minden insta ilyen lenne, akkor mit csinálna a sok hc, aki 24h-ból 25-öt tölt a wow-ban?
gyorsan quit-olna, mondván: "nincs kihívás és content a játékban" -.-
s valahol igazuk is lenne, mert õk piszok gyorsan kimerítenék a lehetõségeket, igy viszont van mit csinálniuk..."

Csoppet tobb casual player van, mint hc. Bhalage mondja jol. 25fos, heroic modban, oszt csokolom. Ki van nyalva a hc reteg segge is 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

XenHai
koszi
XenHai
koszi
The Garrett
x- perl

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

XenHai
Valaki meg tudná nekem mondani ,hogy a faszi milyen UnitFrameet hasznal eben a vidiben??-->http://files.filefront.com//;7635123;/
heroic 25fos . ennyi

anti hero

;o

anti hero

Lynx_TWL
na most én meg csak egy kasztot favorizálok és azt már kiismertem annyira, hogy meg is untam a gémet hiába a sok content.

๏̯͡๏﴿

Count Adyn
Nem tudom, mostanába MMO-free életet próbálok élni😄
Mondjuk WoWozni se akartam eredetileg.<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

s0n1c
warhammerbe jössz e?
Count Adyn
ú szép piros felirat😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
a high rating (2200+) arena meccsek már nem errol szolnak! szerintem nekedis tetszene 😊 )

ja, ez az én bajom nekem is.
nemtom minek kell ez, de én se vagyok egy atomkocka raider, viszont szivesen megnéznék egy SSC-t, TK-t, úgy is, hogy pug-gal is le lehessen menni oda, meg ne kelljen ventri, well-balanced raid, 6 tonnányi potion, meg ilyen szarságok hozzá (hasonlóképpen, mint régen - cca. 2 éve - is volt a 15 fõs ubrs run-ok esetében, amikor még mc se létezett. leeroy video pl? 😄 etalon a témában még mindig)

csak ha minden insta ilyen lenne, akkor mit csinálna a sok hc, aki 24h-ból 25-öt tölt a wow-ban?
gyorsan quit-olna, mondván: "nincs kihívás és content a játékban" -.-
s valahol igazuk is lenne, mert õk piszok gyorsan kimerítenék a lehetõségeket, igy viszont van mit csinálniuk...

nem számoltam bele, de akárhogy is nézem, még mindig több skill kell pvp-hez, mint pve-hez (legalábbis caster dps szempontból). tankolás, heal más tészta megint, mert ott meg ba**ottúl kell figyelni, fõleg, ha utóbbi vagy.
ja ez nem flameindító akart lenni, csak igy vettem észre...

a logo-imat pedig én gyártom, s örülök, ha tetszik 😊

s0n1c
gyere daoc-us, kéne healer! <#hehe>
grat

amugy en azt sajnalom hogy nem ugy csinaltak meg, hogy minden insta/boss etc pugozhato legyen >.> akkor az ilyen looserek mint pl en aki epp dolgozik ill nem 7napbol 7et basz el wowra is meglathatna ezeket a bossokat ;( na mind1 twink power van addig is idotoltesnek tokeletes

anti hero

s0n1c
a WASD-t ne számold bele a 3-4 gombba 😊

az, hogy szükségszerû az bullshit, csak szarnak rá, hogy jobb legyen, folyik a pénz ígyis, minek változtatni rajta

btw ki csinálja a logoidat, mert kurva jók? 😊
farm4life !!!+ ez a wow ;d

anti hero

én nem azért húzom a 80. altom, mert nem tudnék mit csinálni 70-en, hanem azért, mert szórakoztat a class-ok változatossága. (biztos van egy szint, ami után már ez van, de most még dögivel van mit csinálni onnantól, hogy valaki eléri a 70-et, lásd pl. kulcsok, heroic kulcsok beszerzése, craftskillek felnyomása max-ra, 5000g-t összeszedni epix flying-re, stb.)
van, aki az 5milliomodik mobot is szereti ugyanazzal a 3 gombbal, ugyanazzal a begyakorolt rutinnal kinyúvasztani, de engem ez valahogy nem dob fel.
a 3-4 gombos noskill pvp-be meg inkább ne menjünk bele, te is tudod, hogy jóval több gombot kell nyomigálni, ha nem akarsz állandóan a temetõben kikötni. ofcoz lehet 3-4 gombbal is, csak kérdés, hogy akkor a user-nek mennyi sikerélménye lesz.
még azt se merem nyiltan kijelenteni, hogy pve-hez is elég a 3-4 gomb. bár mostanában nézegettem bosskill movie-kat warlock témában, hogy lássam, XYZ hogy hozza ki a max dps-t magából, s háát...mit ne mondjak...elsõ verzióban volt immolate, incinerate spam, második verzióban, meg dot-dot-dot-shadowbolt spam.
na nem mintha mage-gel komplexebb lett volna a feladat pve-ben. még emléxem rá, hogy anno a 60-as korszakban biza Feketemágussal versenyeztünk (õ meg én is mage-ek voltunk) a volt Hunstars idejében az 1-2. hely között, hogy ki lesz aznap épp a nr. 1 a dmg meteren, pedig aztán én se csináltam ott sokkal többet, mint frostbolt + fire blast spam... nemtom ehhez mennyire kellett "skill"... szvsz pvp-hez több kell, de ez privát vélemény.

a "farmolj b+"-el egyetértek, de ez meg valahol szükségszerû, ha hosszú idõre oda akarod tapasztani a jónépet a game elé 😊

s0n1c
no offense, de ahhoz képest, hogy mennyi új content van benne a 80. altodat húzod, imo azért, mert nem nagyon tudsz mit csinálni 70-en...

game meg szerintem rém egyszerû (3-4 gombos instant skilles pve/pvp-t én nem nevezném fúdekomplexnek), pontosan ezért népszerû ennyire, content meg lehet sok van, csak mindegyik uaaról szól: FARMOLJ B+!
jaja, detto.
kari szintezés 70-re kb. 10-12 days played kell (6-7 days played átlagban a lvl 60 elérése), ami napi átlag 5 óra játékkal számolva 48 nap (10x24/5), tehát cca. 1,5 hónapot vesz igénybe.
10-12 days played természetesen akkor jön ki, ha reflexbõl tudod mi merre van, s nem kell fel-alá bolyongani, hogy megtaláld a dolgokat, illetve nem ücsörögsz a babérjaidon IF/orgriban s csevegsz, hanem tolod, mint a gép.

2005 februárja óta játszom a wow-val, de még én sem ismerek benne mindent. jópár class-al még sose játszottam (pl. druida, pala, sámli), szakmák több, mint felét nem ismerem, stb. (arról nem is beszélve, hogy mi idõ kell, mire valaki "mesterévé" válik egy-egy kasztnak)
mondjuk szerintem nem is lehet soha teljesen minden aspektusát feltérképezni ennek a játéknak, ahhoz egyszerûen túl nagy és összetett, s túl gyorsan pakolják bele az új content-eket is...

táposcsirke 😛
Csávó jól bírja<#vigyor0>

na most mentem hunyni , elkéstél :S

Count Adyn
2 hónap körül max szerintem a 70, a játékról még 2 év után se tudok mindent személy szerint😄

The Garrett
jah mostmar valoban mokakacagas a trash 😛

kár hogy viszont peccsig a maradék kedvét is elvette mindenkinek a raidelestol 😄

Tegnap hõsies kûzdelemben legyûrtük Hydrost, ha kicsit megkésve is.
Aztán megfékeztük az örjöngõ murlock kommandókat, ez volt az insta legmókásabb része, fõleg mikor a tankokat behajigálták haeleledelnek 😊
Tök jópofa insta és egyáltalán nem tünik nehéznek, ideje volt már egy ilyen nyugdijas tempóju BWL feelinges helynek.
Kriger
Mióta felkelt a nap leállt a topic...mindenki most piheni ki az éjszakai grindet?

milyen szar lehet neki félóránként beállítani csörgõre az órát, hogy írhasson ide. sajnáljuk? <#rinya><#sir>
most, hogy indul az uj arena szezon, nezegettem a laddert. miert van az, hogy mindenutt az elso 10 csapatbol 5 az Al'Akir szerveren van?
Slipknot
Most kezdem a jatekot es meg csak ismerkedet vele.. tapasztalatotok szerint egy kezdo heti 60+ orat jaccik annak mennyi ido lenne egy 70 es kari meg egyebek megtanulasa kitapasztalasa a jatekkal kapcsolatba? ha segit hogy l2 vel fel evet kallal 3 evet jacottam ^^ nameg a rengeteg ps2es szerepjatek... konyen tanulok XD

Fenrir
Gyakorolj még.

A halál csupán a kezdet...

majdnem jol birod

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

i win <#hehe>

na versenyzünk ? <#eplus2>

...hic.hic..loál

Lynx_TWL
büszkék vagyunk rád!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

igyvan 😊 én vagyok én itt a legnagyobb koczka <#crazya>hehe
de még most is bírom , csak kicsit if már halott , ti is már biztos hunytok xd

Syron
látom nem tudsz olvasni, vagy csak este van drágaság és fáradt a kicsi szemed? 😛 😄

Lynx_TWL
;>
najó lebuktam, de többieknek ne áruld el:d

Oldern the 1st
Megelõztél....

Oldern the 1st
Visszaolvasni még nem tanult meg 😊
Bár nem tudom, a Silencing Shot láttán miért következtetett arra, hogy ennek bármi köze lenne a PVE-hez 😊

Fenrir
Haverod...

A halál csupán a kezdet...

Lynx_TWL
pwnd

igen, mivel most pvp talentrõl volt szó