166748
  • Lazarus
    Tankvagyok, Beniatyahun, Csúcspicsa jobb lenne?
  • Shortstop
    gyönyörű neve van a karidnak
  • ColdFire
    ráérek :D
  • Adler
    kihagytad az autót:)
  • shaime01
    egy kis sirás

deadzonát a huntereknek. kkthxbai
  • Count Adyn
    Fact: Nőn és Wow accon nem jó osztozni
  • reewer88
    Igazából, ha személyes kapcsolat is lenne a dolgoban, akkor nemhiszem, hogy előfordulhatna ilyen.
    De nemértem hogy verne át ? Milyen előnye szármana abból, ha megszerezné az accomat? azon kívűl, hogy akkor ő fizethetné a 3k-t havonta.
  • Skill
    fogadunk hogy fél éven belül valaki átver te meg sírva rohansz ide?
    az emberek alapból jónak születnek. ettől függetlenül sok a geci.
  • reewer88
    Hali
    Lehet hülyeség, de valaki nem gondolt még arra, hogy megosztják az accountot.
    Köszösen állják a 'kötségeket' , ami így 1500-1600 Ft.- lenne havonta.
    És megbeszélik, hogy ki mikor játszik vele. Persze ez megbízható feleket igényel :P

Ha valakit érdekel, vagy így tolja írjon rám.
  • Gviktor
    Régebben is volt ilyen problémám a wow-al de akkor vhogy meg tudtam oldani.
  • dragon11
    Vegyél rá nagyobb hűtűt:)
  • Ragnar360
    Vegyel egy GF8800Ultra-t azon majd hasít :)
  • Gviktor
    Alig 1 éves a videókártyám(Gforce 6600). és mit tudok vele csinálni mert csak a woww-al csinálja ezt.
  • Count Adyn
    Videókárytád haldoklik és melegszik:)
  • Gviktor
    Az a problémám a woww-al hogy egy miután elindítom működik normálisan de egy idő után idegesítő vonalak jelennek meg a képernyőn, nem tudja valaki hogy mi lehet a gond? Régebben is volt ilyen problémám de volt amikor működött.

íme?
    http://images.netbag.hu/20080216/1203154039031.jpg
    http://images.netbag.hu/20080216/1203154208421.jpg
    http://images.netbag.hu/20080216/1203154191812.jpg
    http://images.netbag.hu/20080216/1203154226437.jpg
  • Tafaya
    Amit írnak, az alapján nem nagyon volt alternatíva, hacsak az nem, hogy megvárni míg a gyerek kómába esik, és amíg kórházban fekszik a kínai piacon eladni a számítógépet. A lényeg az, hogy a nevelés mondott csődöt, nem a wow.
  • Mighty
    Ja, aggresszivitasra aggresszivitas. Gratulalok.

Nem inkabb valami alternativa kell neki?
  • dragon11
    1-2Pofon megoldja az agresszivitást, ha nem, akkor phszihológus:)
  • Probatbicol
    Megy Vistán a wow. Még a szerver is.
  • Lynx_TWL
    ez már háromszor volt
  • tigeroo
    és ez hogyan minősíti a wowot?
    bezzeg ha sok mekburger miatt kapott volna gyomorrákot, akkor csak lehülyegyerekezik...
    ennyire demagóg és sötét hogy lehet a sajtó...
  • sector512
    Nekem van olyan ismerősöm is aki vistán nyomja és megy neki tökéletesen, de volt már olyan is aki visszarakta az xp-t mert gondjai voltak (sok wowerror, fagyás ilyenek).
  • Narxis
    A wow monnyon le!
  • YakHead
    Az anyja csipáját
  • Tafaya
    "Megpróbáltam elvonni gyermekeimet a számítógéptől, de akkor agresszívek lettek"

23 gyors pofon és megnyugodott volna. Most jönnek majd megint, hogy a wow gonosz, a wow rossz. Gyerek fejébe húzni a monitort ha nem hallgat a szép szóra.
  • s0n1c
    balfasz
  • Kpeti007
    http://www.origo.hu/techbazis/internet/20080114-world-of-warcraft-komaba-esett-a-jatekos.html
  • ShaiHulud
    nyaron lesz jatszhato verzio a blizcon-on, orulhetunk ha karacsonykor megjelenik a wotlk imo.
  • Bully1993
    Sziasztok!Én csak azt szeretném kérdezni hogy Tényleg nem megy a Windows Vistán a WOW? És ha igen miéert mert vhol azt hallottam hogy megy valahol meg hogy nem! Előre is köszi!
  • capaszabi
    jaja :D mondjuk s2 mace megvan s2 elsö napja óta... azóta azzal tolom. mondjuk lehetne hyjalos nyalókám, de 10-20 hd-ért nem akarok csukott szemmel jáccani :D
  • shaime01
    akkor mégis jó ,hogy van aréna legalább nem karás macel kell healelni :p
  • capaszabi
    te picit elvagy tévedve, ugylátom. jelenlegi legjobb fegyvereket CSAK arénával tudod megszerezni. és ott fixen megkapod. mi 6 honap alatt nem láttunk esni healer mace-t, a guild jelentös része s2 mace-val healel
  • Fidelcastor
    Hát én nem tudom miből gondolod, hogy War.-ban többet kell farmolni majd. Te játszottál az elöző MMOjukkal?(Daoc). Daoc kiegben meg pve is nagyon szép és ötletes bossok voltak, ezért nem hiszem, hogy pve vagy pvp terén is zöldfülű lenne a War csapata WoWéhoz képest. Daoc-ban 3-4 nap alatt felgindeltem 1 karit és ami pénz bejött lecraftoltam a ruháját, bele a gemeket és mehetett pvpzni. Már Daocban stat és resist capek voltak, hogy a cuccokkal senki ne nőjön a másik fölé. Ott is volt bg és pontrendszer amit ugye WoW szépen ellopott. 1etlen 1 hibája volt Daocnak hogy max szinten csak zerg volt, mert BGk ott már nem voltak. Valamint ott a pontjaidért képességeket vehettél meg a karidnak aminek kis részét pveben jól tudtad használni, nagy része viszon csak pvpben volt használható.
    Warba lesz pve rész is amivel lehet segíteni a háborút+küldetések+ a zergelés a casuálnak, ezért nem hinném hogy a casual nagyon lemaradna,vagy nem találna elfoglaltságot főleg ha warba is lesz resist,stat cap.
    WoW is a háboruról szólna a neve szerint de közbe mégse.
    Én nem ismerem War., csak amiket olvastam róla, de az biztos hogy kiprobálom és ha szerver közösség jobb lesz vissza se jövök, mert a wowba "gyerek" közösség van ahol ha nem ismerős az ember akkor az az első gondolatom, hogy ez vagy le akar húzni vagy átverni pénzel,cuccal.
    WoW nagyon jó kis MMO lenne ha nem a gyerekes diablos közösség tenné ki a nagyrészét.
  • WiLDoR
    a 140-148 dps-es fegyverek korában az a 126 dps-es fegyver, amihez a vortex kell, szerintem már nem egy nagy durranás.
    a vortex dolgot alapvetően ott ba**ták el, hogy csak 25 man raid-ből szerezheted meg.
    namost egy hardcore pvp-s miért legyen raid-re korlátozva, hogy jó fegyvere lehessen?
    s egyáltalán miért csak raid-ereknek lehessen vortex-ük?
    legyen eladható, aki meg nem jár raid-elni, vehesse meg pénzért... igy korrekt szvsz
  • Guest
    Hmm ja hogy a Mana Burn is így van definiálva, ezt eddig nem is figyeltem, akkor stimmel :)
  • capaszabi
    nyilván erint mindent ami "drains x mana" feliratu.
  • PiszkosFred
    Varjuk ki a veget, mert van egy olyan sanda gyanum, hogy a vegleges 2.4ben ez nem lesz benne... Azert a Blizz sem lehet ennyire elvetemult. A vegen meg megeljuk, hogy nemi penzert cserebe a korabbi bop cuccokat boe-ve lehet alakitani, legyen az boss drop vagy hasznalt boe...
  • Guest
    Aha, és akkor mi van azokban a Battlegroupokban, ahol az alli nyeri a WSG-AB-EotS kombót, és a horda nyeri AV-t? Vagy mi van az USÁ-ban, ahol szintén jellemzően a horda nyeri AV-t? Biztos ott megcserélték a térfeleket, mi? ^^
  • Guest
    A Viper Sting is mana drainnek számít, szóval már alapból indokolt a többesszám. Az viszont jó kérdés, hogy a Mana Burnt érinti-e, esetleg van valakinek PTR-es tapasztalata?

Amúgy a Drain Mana buffról honnan van az info?
  • Tafaya
    Végülis igaz, annyi IQ kell hozzá, hogy el kell foglalni a tornyokat és megtartani amíg leégnek. Na a hordások ~80%-ának nincs meg ez az IQ.