World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sõt, kapcsolódva ehhez a témához és a wow-hoz, következzen egy régi FS! képrejtvény (12 éven alúliak csak szülõi felügyelettel nézhetik meg! szal' crash88 te ezt ne nézd most meg <#idiota>):

Megtalálod-e a csatolt képen az Ashkandi-t?? 😊

shaime01
lottoz.

hasonló szitu, a csaj seggénél leragadtam én is, a többi meg amellett már nem igazán tud meghatni xD

QuippeR
kiszámoltad, hogy mennyi normális pénz (HUF) az a 18 rongy? segítek, 3 misi felett van.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

shaime01
a belefektett erõ miatt nem éri meg szerintem eladni egy karit én sosem tenném :/

Én mindig leragadtam a csaj seggénél, de most hogy mondod tényleg😊

TSW: Tunderke

Sephi
Nem akarom reklamozni ezert nem linkelek. E-bay-en van egy csavo aki eladja az accat. 15 lvl 70 majdnem full epikes kari van a accan majdnem mind kulombozo szereveren es 90% exalted repuval.

5000$ -nal kezdte a licit es most van 18700$-nal.

Jo mi ...?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

naholazamsncím ? xD
/pm to Crash88
rly ?😄
ye

TDC Geronimo
Ezaz, szedjék is ki a pap holy ágát pfúj

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szevasztok!😊 MUltkor már segítettetek és bevált haverom szeretne egy erõs instanceos paladin valaki akinek van és bátran meri ajánlani megmondaná mire tálenteljen esetleg egy netes calculatorba betenné és megmutatná?😊 Elõre is köszi !

The Garrett
vagod hogy 5x kellett megneznem a kepet hogy rajojjek, az ikonokbol van kirakva hogy emo? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
inkább rám hallgass nekem több ikonom van :o

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
<#nevetes1><#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"haverod akar lenni itt mindenki"
Akkor nektek illik bemutatkozni elsönek 😊)) 😄
na kivele xd

ez régi beidegzõdés, de szerintem manapság már nem jellemzõ. nálunk az egész guildben 1 szem holy pap van, az összes többi shadow, és ez jól is van így. a heal a palák és sámánok dolga, jobban is csinálják, mint a papok. viszont az spap supportja a legjobb, amit nyújtani tud a raidnek, sokkal nagyobb szükség van rá, mint a pap healre.

Hát igen, de mostmár könnyü az ilyen magekböl is dmg-et csinálni csak kell egy shadowpap a partyba és máris el lehet felejteni a mana hatékonyságot... ez valahol jó dolog ha van, de rossz is mert hozzászokik a nép és ha esetleg majd egyszer nem lesz akkor meg nem értik, hogy miért nem megy...

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

Oldern the 1st
Azért tartanak ott egyes mágusok dps-ben, ahol, mert fireblastekkel, cone of coldokkal meg ehhez hasonló instant baromságokkal égetik szénné a manájukat. Ahelyett hogy számolnának picit.

Nem hinném, hogy egy boss fighton az lenne a lényeg, hogy görditsd az igniteot😊))
persze lehet sokaknak ez tetszik, nekem tuti nem, mert amikor 8-9k-s fireballok ignitejait kell nézzem akkor elhiheted, hogy nem nagyon akarom annak az igniteját növelni, igyis néha pörgetni kell az invit, az meg nem hiányzik hogy pihennem kelljen és kiessen dmg...

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

jó a csaj 😄
eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy nem az akar a lényeg lenni a képen 😄

Fenrir
Haverod...

A halál csupán a kezdet...

úgyis az egyik barátja haját fonja be éppen és nem olvassa

Lynx_TWL
hány éves vagy?
haverod akar lenni itt mindenki, csak félnek megkérdezni!
pedig ez az elsõ fontos tudnivaló barátok közt

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

már vártatok mi ? 😄 xd , tudomén

BEAST
<#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
istenem ne

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

btw , a daemon -ra nyom jobb klikket , emulations / all options on és akkor szép zöld lesz , meg azok a beállitások kellenek általában
Tõlem tanulj , ne halgass ezekre <#eplus2>

mekkora arcod van köcsög <#kocsog><#ejnye1><#idiota>
ismét nevetnem kell , h egyesek mit meg nem engednek maguknak má he 😊

emo -------
Ha látnád , h nkme mennyi ikon van kinnt , egy ikon nem fér már el , ha töltök vmit az már nem asztalra megy mert nem látszik kinnt 😄
Ja és ezen felül van 2 eszköztár felül és bal oldalt (tele progikkal)
Na mind1 .

Igen van egy addon melyet cartographer néven fogsz megtalálni pl. itt http://wow-en.curse-gaming.com/downloads/details/4947/

\" örökké nem eshet.... \"

BEAST
ne mondj ilyeneket mert felvagja az ereit xd

emos kocsog vagy :'(

sziasztok
vannak koordináták ami segít hogy jobban megtaláljak dolgokat a mapon csak nem tom hogy azt hova lehet beírni hogy megmutassa hogy merre van az a pont van erre vmi progi vagy a játékba benn van ilyen ?
köszi

Ha képen látható nõ a bnõt, akkor fogadd gratulációmat, de amúgy meg... 😛
Count Adyn
😄 F@sz figyelte a betüket amugymeg<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TVelvet
mindig ezzel jön a sok noob, hogy ha csinálok egy poén képet, abba nemlehet semmi poén, fasság .... Nem hogy gratulálnátok a desinghoz
Count Adyn
Késõ már a tagadás😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TVelvet

Unatkoztam😄DDDD

(btw nemvok emos😄)
tigeroo
én a Koordinator-t használom, egyszerû de célra megfelel
hello!

letöltöttem ezt az addont:http://wow-en.curse-gaming.com/downloads/details/3858/

plussz ezt az updatet hozzá:http://wow-en.curse-gaming.com/downloads/details/3440/

hogy tudom összehozni a kettõt?vagy esetleg tud valaki az új patcal mûködõ koordinátás addont?
tigeroo
bs - world server down? állandóan kilök a karakter választó képernyõre
ha dpselni akarsz akkor sp unalmas lesz, mivel papnak mas treejevel nem igazan fogsz dpst produkalni (ha mar unnad es akarnal maskepp sebezni, nem lesz ra lehetoseged egy respec kovetkezmenyekent), warlock az meg elvezetes, valaszthatsz hogy dotolni akarsz vagy shadowmaget jatszani vagy a demonok ura lenni, e melle tele van utilityvel es lehetosegekkel, szuperul tud szinte minden harcot iranyitani. (-stunlock😄)

Nexxuss
na idnítottam egy papot. Mi a fene az a csillag mobok portrája felett?

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

PiszkosFred
Mindketto jo, mindketto imba. Viszont a vegen lockkal meg ugyahogy befersz barhova dpskent, ahogy 1-70ig jatszottal, ellentetben a shadowpriesttel, ui a sok begyepesedett GM/CL addig nem fog levinni sehova sem, amig nem retalnetelsz holyra, mert a pap az csak healeljen, arravalo, ne akarjon mast... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tigeroo
löl most nézem 0/0/0
mind1😄 elsõ kérdésemre vmi?😄
TDC Geronimo
Pont nélkül elég nehéz ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tigeroo
papnak shadow sebzésû wand kell ugye? (shadowform, vampiric embrance-nél mûködik?..)

és szerintetek ez jo build szintezni?
Nexxuss
Adjatok egy kis infót. De gyorsan 😄😄😄
Szóval. Shadow Priest vagy Lock? A lockból amit eddig láttam az alapján egy imba állatnak tartom. Ergo tetszik 😄😄😄. De sokan esküsznek a shadow pirestre. Télleg akkra nagy a DPS-e? Tolja valaki netán ezt a párost?

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

a prok már a kész potit! 😄D

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ha véletlen lenyelik , nincs gond a bank elött felbüfögik ! 😄D

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ráköttem hogy csinálják a druidok. Repülgetnek a mezõk felett, és egyszercsak meglátják az ideális füvecskét. Gyorsan rárepülnek és röptiben lecsippentik azt a száráról!

Syron
akkor mostantól herbek közt keressük a druidokat? xD