World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Remelem majd te is belatod hogy ez butasag, enis az elso beta ota jatszom, mara mar enis meguntam, de attol meg hogy most azt mondom hogy jaj de szar ez meg az, meg nem felejtem el azt hogy milyen sokaig lekotott es szorakoztatott = tehat annyira megsem szar, max nem tart orokke, ez van 😄 ... a Warhammer sem fog orokke lekotni es szorakoztatni. En jelenleg megint elmondhatom hogy egy picit megjott a kedvem a wowozhatnekhoz, a kozossegi elmeny csak rajtad mulik, ha talalsz tarsasagot meg a jatekelmeny sem lesz nulla, hiaba unod magat a jatekot.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nincs bajom a warhammerrel, felõlem jöhetne is
azzal nem értek egyet, hogy miért gond az, hogy valaki leveri illidiant, és hogy ezért rossz lenne a játék
ha olyanra csinálják az eventeket, hogy meg lehessen csinálni, akkor lesznek kockák, akik 3 nap alatt felhúzzák a karijukat 60-ra, lesz olyan aki elsõ nap 70. szintû a bc kijövetele után, és lesznek olyanok is, akik 2 hét alatt éjt nappallá téve végigütik az egész játékot. Nem hiszem hogy ez gond lenne. Ez ellen a következõ megoldásokat látnám:
- nem lehet megölni a bossokat, bennehagyunk valami kis bugot, szívjatok. Ez volt eddig, visítás volt.
- meg lehet ölni a bossokat, de kell hozzá cucc az elõzõ bossokból, amit majd jó szarul dobunk, és akkor is mindig csak egyfélét. Visítás volt, már tokent dob, nem cuccot, és abból is kettõt.
- meg lehet ölni a bosst, de valami speckó kell hozzá elõrõl, mindenkinek, ami még nincs meg - ilyen volt a fire res Ragnaroshoz, sajnos a resistes dolgokat nagyjából már elsütöttük

azért, mert a sokmillió játékosból pár száz a végén tart a dolognak, nem hiszem hogy a játék rossz lenne. Azért, mert a mount everestet, és minden más csúcsot pár ember meghódít, attól nekem még kihívás a negyedik-ötödik nemtomhanyadik pihenõig is eljutni.

ezúton is elnézést ha offenzív voltam, legközelebb majd visszafogom magam ^^

Narxis
Én jót játszok a WoW-al, nap mint nap, nekem ez a lényeg nem az, hogy más mit mond.Mindenkinek megvan a saját véleménye.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem sosem volt ilyen sokszínû és sok lehetõséget kináló a wow mint most. Karazhan már nem vízválasztó, Gruul is könyen ölhetõ középkocka guildkenek is, Maghteridonal együtt. SSC ben két nap próbából lemegy egy új boss. Ezt kb bármilyen guild végre tudja hajtani ahol van 35-40 online ember, és a nagyrészük akar is progresselni. Mióta Gruult lenerfelték, nem érzek akkora küszöböt amit ne lehetne megmászni. 8 fõs guild ne akarjon illidiant ölni, akit a játék ezen része érdekel, az fejlessze a skilljét, craftolja le ami cumót csak lehet és jusson be egy normális létszámú guildbe. Ha nem lenne raid 3 hétig se érnék végére az egyéb lehetõségeknek.

Szerintem a wow királyabb mint valaha, nem egy top guild van mostmár a szervereken hanem 3-4 vannak perspektivák a bekerülésre.
Tulajdonkép nem is fikázott azt meg érzi, tudja mindenki hogy baj van a játékkal és nem azért mert napi 16 órát játszó összeszokott guild leveri Illidant 2 hét alatt.Az átlag játékos nem napi hanem heti 16 órát játszik és soha nem fog eljutni karahzanon túl ami uyge a blizzard szerinti vizválasztó a casual és a hc gamerek közt.Jól van ez igy? Sokféle érv, vélemény megfogalmazódik ezügyben a lényeg végül is akkor is az marad hogy te is játszhatsz napi 16 órát de akkor sem fogsz eljutni Illidanig és valóban jöhetne már a warhammer...
Fenrir
Mostmár legalább tudjuk, hogy csak egy van belõle, nem kettõ hála istennek 😊

A halál csupán a kezdet...

Mégis mire számítottál?<#vigyor2>nemértem miért kell reagálni rá úgy talán elmaradna, habár akkor szegényebb lenne a topik olyan oszlopos hozzázólásokkal hogy a patricionált winchesterén nem a d-e-f meghajtón kelett neki helyet felszabadítani hanem a Cééén<#vigyor2>

Hiába az emberi ostobaság nem ismer határokat
- én sem értem a te problémádat. #109051-es szerintem egy korrekt vélemény vagy talán csak azért érzem így, mert egyezik az enyémmel?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

baj hogy nem wow fanboi ? teljesen korrekt velemenyet mondott es o egy wow jatekos. miert bant teged ha mas a velemenye mint neked?

en is beta ota tolom kisebb nagyobb megszakitasokkal, mostanaban alig loggolok fel wowra annyira 0 jatekelmeny es kozosseg elmeny van benne.

a wow szar es varom a warhammert. szamomra ennyi

anti hero

Botond
Hurrá,patchelünk! -.-
van egy bug lassan mar egy eve, ami csunya szerverlagnal jon elo
nincs semmi cheat, hax, etc.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

faszom kijativjak a gyorsabb kezdes expoiltot wsgben, egybol talalnak masiktat
most meg a flaget latszolag at lehet adni masnak :S
na ez tenyleg buzisag, csak az a biztos hogy a flag nem annal van akinel latszik

May the force serve you well!

sokmindenben tevedsz, de legalabb elmondtad a velemenyed

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

komolyan nem értem mi a problémád
nem vagyok benne biztos hogy wowot fikázni, és warhammert várni a wow topik a legjobb hely

Magh
"Ha be kéne sorolnom az instákat akkor Naxxramas lenne mindennél nehezebb."

Mert néhány bossnál nem csak egyhelyben dekkolni és nyomogatni a szokásos gombokat, hanem - minõ borzalom - MOZOGNI is kell? A mi server 1st guildünk is ott szopott (Heigan, Thadd), mert pár szerencsétlen még erre is képtelen volt. Ugyanígy érdemes meglesni pár videót, ahol a világelsõ guildek über játékosaira sokezret tickel az AOE, mert 5 másodpercig csak állnak benne, minden killmovieban látni ilyesmit. Az átlag WoW-playert figyelembe véve viszont igen nehéz az ilyen elemeket eltávolítani, amint látható, pár guildnek sikerült csak úgy-ahogy.

Botond
Lebukott a <#kocsog>! :-DDDDDDDDDD
google dobta a könnycseppre :S

Magh
Remek példája a mostani tendenciának. Blizz szerint a WoW eddigi legkeményebb harca, a BC végsõ bossa eddig tartott ki. Nem kellett hozzá több, mint egy maroknyi player, aki nem komplett idióta, nagyjából átlátja a játék mechanikáját, egész nap ráér és van pénze a tonnányi hozzávalóra. Ennyi és nem több, felejtsük el a sok maszalgot, ami rárakódott. Összetettségüket tekintve a bossharcok sosem voltak értékelhetõk, de ez a 2 hetes full clear már nevetséges. PvP-rõl annyit, hogy E-Sportként utalni rá engem minimum mosolyra fakaszt. Várom a Warhammert.

tigeroo
Mi az érzéseket az egész instance kitakarításáról majdnem egy hét alatt? Nem kellett volna a kihívásoknak erõsebbnek lennie?

egy hét? vicc? kinek van ennyi szabadideje?
:/

ja igen: régen benyomtak egy lvling guidet (hordás, asszem joana's) ami jelszót kért. a jelszót elmondaná valaki, aki tudja mirõl van szó?:c
Soultrain
Lenne egy egyszerû kérdésem:Sztetek melyik karakter a jobb a pap a warlock vagy a druid?Kösz!

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Már jó köszi
Sziasztok!
Sajnos nem mûködik nekem az az oldal ahova be kell regelni mégpedig a: signup.wow-europe.com

és már szertnék játszani ilyenkor mit lehet csinálni?
tigeroo
oh. ezekszerint tökmindegy hogy milyen wandom van. akkor az a shadowformos +15% (shadow) wand sebzés csak kacsa volt..de akkor tisztáztuk 😊
Pyotr
shadow form-ban nem fog healelni a wand sebzése ,de viszont a wand sebzését a wand specialization talentel erõsitheted!

&#9608;&#9608;

tigeroo
ha papként használok shadow sebzésû wand-ot akkor az olyan mintha shadow spellt sütnék el? (vampiric embrance-vel a wand sebzése is healoz-e és a shadowform-ban megnõ-e a shadow wand sebzése?)
Pyotr
ne szivd mellre ezt én is tapasztaltam.
alacsony szinten már 2 szint eltérés is elég komoly fejtörést tud okozni aggro téren!
1 hete voltam az altommal SFKban és dettó ez történt a mage rendre rántotta magára a mobokat(3 szintel volt felettünk).
végül is ugy döntöttünk h a dps bõven megvan a bossoknál aktiválhatja magát addig meg csak vandozzon bátran😄

&#9608;&#9608;

Ha jól tudom, a sámán feltámadásához anyagi komponens.
Sziasztok!
Tudja vki ,hogy ez mire jó? ANKH OF LIFE<#conf><#conf>
Dudu Tekh
koszi szepen, megcsinalom
koszike!!!<#worship><#worship>

TDU:[HUN]dudutech

shaime01
lehet ez a baj sõt biztos.. néha már ott tartok ,hogy 2handel odacsapok egyet a mobnak ,hogy hé apám itt vagyok.. 😊

az is elég baj ,hogy igy a büdös életbe nem fogok tudni megtanulni normálisan tankolni mert pl tegnapi instance runban volt 2 rugo 1 priest és 1 mage sfk-ban én odamentem heroic - sunder - demo (itt jött még 3 mob rám ) thunderclap én ugy ahogy tudtam tartni az aggrot amig a mage el nem kezdet lövöldözni és 3 mobot mint a pinty magára aggrozott akkor kaptam meg ,hogy l2p.. ami sziven ütött 😄

Arms talentel csak úgy tudod megtartani az agrót ha sikerül a party fejébe verni hogy hagyjanak neked idõt betankolni a mobokat. Egy mobot agrózz sunder armor/heroic strike/revenge skillekel folyamatosan, a többin thunder clap és demo shout-al tudsz egy gyenge agrót tartani, a party tagjaira ajánlott legalább egy salvát rakni ha van pala. És mindenki csak az elsõdleges célpontod lõjje amire tehet raid jelet hogy egyértelmü legyen. 3-4 sunder után kezdhetik a DPS-t lehetõleg nem pyroblastal
shaime01
mm

tudnátok segiteni tapasztaltabb warrik abban ,hogy tegnap elött elkezdtem egy warriort most 28-as és az a bajom ,hogy a tankolás egyszerüen nem megy.. igaz arms builden vagyok de ,hogy ne tudjak ugy végigtankolni egy bfd / sfk-t ,hogy fél percenként nem szedik le rólam az aggrot.. picit hülyén érzem magam 😊

szóval ha tudnátok irni pár tankolási tippet megköszöném

Lynx_TWL
pwned
R.I.P. :ddd

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

bodesz
hát igen meglátszik 2hónap kihagyás :|

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

hát nemtom, én nagyon nem vettem észre, hogy a konfrontáció eltünt volna a wow-ból.
nagrand - halaa, stv, h. penninsula - 3 torony, stb.
nepa-n általában keményen megy az adok-kapok outdoor oda-vissza, s általában nem 1v1-ben.

bloodscalp-on sikerült elérnem, hogy hordással együtt tudtam quest-elni, nepa-n ez még nem sikerült. kis nagyképûséggel mondhatom azt is, hogy nepa-n igencsak farkastörvények uralkodnak.

de jól is van ez igy, akinek a neve piros a feje felett azt öld meg, mielött õ fog megölni téged 😊

Count Adyn
Ritkán, nem nem az, különösen ha szerónak hívja valaki õket😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bodesz
mikor szokott lenni ingyenes karakter transfer? vagy mostis free ha fullos szeróról rakok normálra vagy hogyvan ez?

Nekem papolsz a PVP szerver rinyáról? Ki mondta hogy baj? a legjobb killünk volt eddig, és a guildünk félig PVE félig PVP. Attól tartok félreértetted az irásomat, bocs ha nem volt egyértelmû. Amit pofátlanságnak tartok részükrõl hogy nem a killért csatáztak velünk, egyszerüen csak le akartak wipeoltatni. Ez teljesen szabályos PVP szerveren, csak nem túl gusztusos. Mi imádjuk a PVP-t keressük is a lehetõséget rá mégse vagyunk görények, ennyi.
s0n1c
így van, az a minimális konfrontáció is tûnjön el, ami még van a wow-ban 😊 legyen az outdoor boss is instanceolt, egyáltalán egy pvp szerveren, hogy merészelnek betámadni, a szemét alja rugó is hogy mer stealthbõl támadni!!!???

/öklét rázza

egyáltalán nem tudom, hogy mi a fa**omnak futtat még pvp szervereket a blizz, ha a community 90%a úgyis carebear fan
Nem tudom mennyi a minimum, 30+ már ölhetõ szerintem simán, gondolom válogatott HC emberek lenyomnák 25-en. Nekünk ez olyan "családi" rendezvény jön mindenki aki online. Tegnap kicsit sürü volt a program, DW, Kazzak, Maghteridon, Maulgar és Gruul. És mindenhol odahasaltunk vagy 3x (Maghteridonnál elég gyanakvóan pislogtam mikor ketten próbáltuk useolni ugyanazt a kockát, folyamodványa -200 DKP magamnak)
hány ember kell egy sima doomwalker killhez?

Tegnap rendkivül mókás outdoor killünk volt, eccere harcoltunk Doomwalkerrel és valami gagyi horda guildel, kétszer betámadtak 30% körül.
elsõre kicsit meglepõdtünk, másodjára már készültünk a dologra, és két fronton ment az adok kapok, végeredmény, Hallucination horda guild és DW down 😊 Nem tudom magyar guild e de lesülhet a pofájuk, eleve az aljas támadásért (nekik esélyük sincs outdoort ölni) másodszor hogy igy se tudtak elwipeoltatni.
Mighty
Ha jól emlékszem, várakozni tilos ikon van ott 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

vannak a talentek, ezek a classhoz kapcsolódó képességek, warrior dolgok. ha a pontokat rosszul osztottad, akkor a warrior trainer resetlei némi pénzért, ez az unlearn talent
vannak a másodlagos szakmák, a first aid, cooking, fishing, azokat nem kell törölni, nem zavarnak semmit, nyugodtan lehet mind a három
valamint vannak az elsõdleges szakmák, pl. herbalism, skinning, leatherworker, stb. ezekbõl csak kettõ lehet, tehát ha rosszat vettél fel, elõbb el kell dobni a régit mielõtt újat veszel fel. Ha lenyitod a karakterlapot, majd a skillek fült, ott látsz egy csikot hogy mondjuk herbalism 14/75 - e mellett jobra van egy megállni tilos ikon, ha arra kattintasz, akkor törli a szakmát

Dudu Tekh
csasztok..
Megtanultam egy csomo marhasagot amit nem kellett volna, ha megyek es adom hogy unlearn talents akkor elmegy minden pld:herbalism,cooking,fishing...????
Jah nightelf warrior vagyok es akarok skinnelni es olyasmit amit a hunter tud mert borrel lehet kereskedni...
koszonom a valaszt!!<#worship><#worship>

TDU:[HUN]dudutech

az hogy lehet, hogy már megint guildless vagy? 1 hete még a mea culpa-ban láttalak.
lehet nem ártana elgondolkozni egy picit, hogy ez miért is történik veled, nem gondolod? <#rolleyes>

nem szemét akartam lenni, csak jótanács akart lenni...

no, a tegnapi a cirkusz napja volt, mindenki tegye el legkedvesebb emlékei közé, ma már visszatérünk az ontopichoz ^^