World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

komolyan nem értem mi a problémád
nem vagyok benne biztos hogy wowot fikázni, és warhammert várni a wow topik a legjobb hely

Magh
"Ha be kéne sorolnom az instákat akkor Naxxramas lenne mindennél nehezebb."

Mert néhány bossnál nem csak egyhelyben dekkolni és nyomogatni a szokásos gombokat, hanem - minõ borzalom - MOZOGNI is kell? A mi server 1st guildünk is ott szopott (Heigan, Thadd), mert pár szerencsétlen még erre is képtelen volt. Ugyanígy érdemes meglesni pár videót, ahol a világelsõ guildek über játékosaira sokezret tickel az AOE, mert 5 másodpercig csak állnak benne, minden killmovieban látni ilyesmit. Az átlag WoW-playert figyelembe véve viszont igen nehéz az ilyen elemeket eltávolítani, amint látható, pár guildnek sikerült csak úgy-ahogy.

Botond
Lebukott a <#kocsog>! :-DDDDDDDDDD
google dobta a könnycseppre :S

Magh
Remek példája a mostani tendenciának. Blizz szerint a WoW eddigi legkeményebb harca, a BC végsõ bossa eddig tartott ki. Nem kellett hozzá több, mint egy maroknyi player, aki nem komplett idióta, nagyjából átlátja a játék mechanikáját, egész nap ráér és van pénze a tonnányi hozzávalóra. Ennyi és nem több, felejtsük el a sok maszalgot, ami rárakódott. Összetettségüket tekintve a bossharcok sosem voltak értékelhetõk, de ez a 2 hetes full clear már nevetséges. PvP-rõl annyit, hogy E-Sportként utalni rá engem minimum mosolyra fakaszt. Várom a Warhammert.

tigeroo
Mi az érzéseket az egész instance kitakarításáról majdnem egy hét alatt? Nem kellett volna a kihívásoknak erõsebbnek lennie?

egy hét? vicc? kinek van ennyi szabadideje?
:/

ja igen: régen benyomtak egy lvling guidet (hordás, asszem joana's) ami jelszót kért. a jelszót elmondaná valaki, aki tudja mirõl van szó?:c
Soultrain
Lenne egy egyszerû kérdésem:Sztetek melyik karakter a jobb a pap a warlock vagy a druid?Kösz!

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Már jó köszi
Sziasztok!
Sajnos nem mûködik nekem az az oldal ahova be kell regelni mégpedig a: signup.wow-europe.com

és már szertnék játszani ilyenkor mit lehet csinálni?
tigeroo
oh. ezekszerint tökmindegy hogy milyen wandom van. akkor az a shadowformos +15% (shadow) wand sebzés csak kacsa volt..de akkor tisztáztuk 😊
Pyotr
shadow form-ban nem fog healelni a wand sebzése ,de viszont a wand sebzését a wand specialization talentel erõsitheted!

&#9608;&#9608;

tigeroo
ha papként használok shadow sebzésû wand-ot akkor az olyan mintha shadow spellt sütnék el? (vampiric embrance-vel a wand sebzése is healoz-e és a shadowform-ban megnõ-e a shadow wand sebzése?)
Pyotr
ne szivd mellre ezt én is tapasztaltam.
alacsony szinten már 2 szint eltérés is elég komoly fejtörést tud okozni aggro téren!
1 hete voltam az altommal SFKban és dettó ez történt a mage rendre rántotta magára a mobokat(3 szintel volt felettünk).
végül is ugy döntöttünk h a dps bõven megvan a bossoknál aktiválhatja magát addig meg csak vandozzon bátran😄

&#9608;&#9608;

Ha jól tudom, a sámán feltámadásához anyagi komponens.
Sziasztok!
Tudja vki ,hogy ez mire jó? ANKH OF LIFE<#conf><#conf>
Dudu Tekh
koszi szepen, megcsinalom
koszike!!!<#worship><#worship>

TDU:[HUN]dudutech

shaime01
lehet ez a baj sõt biztos.. néha már ott tartok ,hogy 2handel odacsapok egyet a mobnak ,hogy hé apám itt vagyok.. 😊

az is elég baj ,hogy igy a büdös életbe nem fogok tudni megtanulni normálisan tankolni mert pl tegnapi instance runban volt 2 rugo 1 priest és 1 mage sfk-ban én odamentem heroic - sunder - demo (itt jött még 3 mob rám ) thunderclap én ugy ahogy tudtam tartni az aggrot amig a mage el nem kezdet lövöldözni és 3 mobot mint a pinty magára aggrozott akkor kaptam meg ,hogy l2p.. ami sziven ütött 😄

Arms talentel csak úgy tudod megtartani az agrót ha sikerül a party fejébe verni hogy hagyjanak neked idõt betankolni a mobokat. Egy mobot agrózz sunder armor/heroic strike/revenge skillekel folyamatosan, a többin thunder clap és demo shout-al tudsz egy gyenge agrót tartani, a party tagjaira ajánlott legalább egy salvát rakni ha van pala. És mindenki csak az elsõdleges célpontod lõjje amire tehet raid jelet hogy egyértelmü legyen. 3-4 sunder után kezdhetik a DPS-t lehetõleg nem pyroblastal
shaime01
mm

tudnátok segiteni tapasztaltabb warrik abban ,hogy tegnap elött elkezdtem egy warriort most 28-as és az a bajom ,hogy a tankolás egyszerüen nem megy.. igaz arms builden vagyok de ,hogy ne tudjak ugy végigtankolni egy bfd / sfk-t ,hogy fél percenként nem szedik le rólam az aggrot.. picit hülyén érzem magam 😊

szóval ha tudnátok irni pár tankolási tippet megköszöném

Lynx_TWL
pwned
R.I.P. :ddd

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

bodesz
hát igen meglátszik 2hónap kihagyás :|

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

hát nemtom, én nagyon nem vettem észre, hogy a konfrontáció eltünt volna a wow-ból.
nagrand - halaa, stv, h. penninsula - 3 torony, stb.
nepa-n általában keményen megy az adok-kapok outdoor oda-vissza, s általában nem 1v1-ben.

bloodscalp-on sikerült elérnem, hogy hordással együtt tudtam quest-elni, nepa-n ez még nem sikerült. kis nagyképûséggel mondhatom azt is, hogy nepa-n igencsak farkastörvények uralkodnak.

de jól is van ez igy, akinek a neve piros a feje felett azt öld meg, mielött õ fog megölni téged 😊

Count Adyn
Ritkán, nem nem az, különösen ha szerónak hívja valaki õket😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bodesz
mikor szokott lenni ingyenes karakter transfer? vagy mostis free ha fullos szeróról rakok normálra vagy hogyvan ez?

Nekem papolsz a PVP szerver rinyáról? Ki mondta hogy baj? a legjobb killünk volt eddig, és a guildünk félig PVE félig PVP. Attól tartok félreértetted az irásomat, bocs ha nem volt egyértelmû. Amit pofátlanságnak tartok részükrõl hogy nem a killért csatáztak velünk, egyszerüen csak le akartak wipeoltatni. Ez teljesen szabályos PVP szerveren, csak nem túl gusztusos. Mi imádjuk a PVP-t keressük is a lehetõséget rá mégse vagyunk görények, ennyi.
s0n1c
így van, az a minimális konfrontáció is tûnjön el, ami még van a wow-ban 😊 legyen az outdoor boss is instanceolt, egyáltalán egy pvp szerveren, hogy merészelnek betámadni, a szemét alja rugó is hogy mer stealthbõl támadni!!!???

/öklét rázza

egyáltalán nem tudom, hogy mi a fa**omnak futtat még pvp szervereket a blizz, ha a community 90%a úgyis carebear fan
Nem tudom mennyi a minimum, 30+ már ölhetõ szerintem simán, gondolom válogatott HC emberek lenyomnák 25-en. Nekünk ez olyan "családi" rendezvény jön mindenki aki online. Tegnap kicsit sürü volt a program, DW, Kazzak, Maghteridon, Maulgar és Gruul. És mindenhol odahasaltunk vagy 3x (Maghteridonnál elég gyanakvóan pislogtam mikor ketten próbáltuk useolni ugyanazt a kockát, folyamodványa -200 DKP magamnak)
hány ember kell egy sima doomwalker killhez?

Tegnap rendkivül mókás outdoor killünk volt, eccere harcoltunk Doomwalkerrel és valami gagyi horda guildel, kétszer betámadtak 30% körül.
elsõre kicsit meglepõdtünk, másodjára már készültünk a dologra, és két fronton ment az adok kapok, végeredmény, Hallucination horda guild és DW down 😊 Nem tudom magyar guild e de lesülhet a pofájuk, eleve az aljas támadásért (nekik esélyük sincs outdoort ölni) másodszor hogy igy se tudtak elwipeoltatni.
Mighty
Ha jól emlékszem, várakozni tilos ikon van ott 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

vannak a talentek, ezek a classhoz kapcsolódó képességek, warrior dolgok. ha a pontokat rosszul osztottad, akkor a warrior trainer resetlei némi pénzért, ez az unlearn talent
vannak a másodlagos szakmák, a first aid, cooking, fishing, azokat nem kell törölni, nem zavarnak semmit, nyugodtan lehet mind a három
valamint vannak az elsõdleges szakmák, pl. herbalism, skinning, leatherworker, stb. ezekbõl csak kettõ lehet, tehát ha rosszat vettél fel, elõbb el kell dobni a régit mielõtt újat veszel fel. Ha lenyitod a karakterlapot, majd a skillek fült, ott látsz egy csikot hogy mondjuk herbalism 14/75 - e mellett jobra van egy megállni tilos ikon, ha arra kattintasz, akkor törli a szakmát

Dudu Tekh
csasztok..
Megtanultam egy csomo marhasagot amit nem kellett volna, ha megyek es adom hogy unlearn talents akkor elmegy minden pld:herbalism,cooking,fishing...????
Jah nightelf warrior vagyok es akarok skinnelni es olyasmit amit a hunter tud mert borrel lehet kereskedni...
koszonom a valaszt!!<#worship><#worship>

TDU:[HUN]dudutech

az hogy lehet, hogy már megint guildless vagy? 1 hete még a mea culpa-ban láttalak.
lehet nem ártana elgondolkozni egy picit, hogy ez miért is történik veled, nem gondolod? <#rolleyes>

nem szemét akartam lenni, csak jótanács akart lenni...

no, a tegnapi a cirkusz napja volt, mindenki tegye el legkedvesebb emlékei közé, ma már visszatérünk az ontopichoz ^^

Fenrir
Te tényleg ilyen hülye vagy? Nem veled röhögünk hanem rajtad <#integet2>

A halál csupán a kezdet...

Ez kész. Én sem térek magamhoz a mosolytól, GZ!!!

😄DDDD
I <3 U <#idiota>
pwnd!<#hehe>

TDC Geronimo
pwn :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lazarus
<#taps>
LOÁL<#worship>

anti hero

tigeroo
igy oldszkúlos (Y)
Count Adyn
btw csillagokat lehagytad
<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

jaaaaaaaaaaaaaaa , hogy azokat ne postázzam vissza amiket kaptam töled 😊) jojo ... foglalt vagyok és blokkmentes akarom mondani védett 😊) 😄 xd

Count Adyn
10 perce röhögök<#eljen><#worship><#hehe>

blokkolnám :d

vegyél má fel te ficsúr 😄DDDD

szucsy89
BC-s természetesen