World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
azzal nem értek egyet, hogy miért gond az, hogy valaki leveri illidiant, és hogy ezért rossz lenne a játék
ha olyanra csinálják az eventeket, hogy meg lehessen csinálni, akkor lesznek kockák, akik 3 nap alatt felhúzzák a karijukat 60-ra, lesz olyan aki elsõ nap 70. szintû a bc kijövetele után, és lesznek olyanok is, akik 2 hét alatt éjt nappallá téve végigütik az egész játékot. Nem hiszem hogy ez gond lenne. Ez ellen a következõ megoldásokat látnám:
- nem lehet megölni a bossokat, bennehagyunk valami kis bugot, szívjatok. Ez volt eddig, visítás volt.
- meg lehet ölni a bossokat, de kell hozzá cucc az elõzõ bossokból, amit majd jó szarul dobunk, és akkor is mindig csak egyfélét. Visítás volt, már tokent dob, nem cuccot, és abból is kettõt.
- meg lehet ölni a bosst, de valami speckó kell hozzá elõrõl, mindenkinek, ami még nincs meg - ilyen volt a fire res Ragnaroshoz, sajnos a resistes dolgokat nagyjából már elsütöttük
azért, mert a sokmillió játékosból pár száz a végén tart a dolognak, nem hiszem hogy a játék rossz lenne. Azért, mert a mount everestet, és minden más csúcsot pár ember meghódít, attól nekem még kihívás a negyedik-ötödik nemtomhanyadik pihenõig is eljutni.
ezúton is elnézést ha offenzív voltam, legközelebb majd visszafogom magam ^^
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem a wow királyabb mint valaha, nem egy top guild van mostmár a szervereken hanem 3-4 vannak perspektivák a bekerülésre.
A halál csupán a kezdet...
Hiába az emberi ostobaság nem ismer határokat
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
en is beta ota tolom kisebb nagyobb megszakitasokkal, mostanaban alig loggolok fel wowra annyira 0 jatekelmeny es kozosseg elmeny van benne.
a wow szar es varom a warhammert. szamomra ennyi
anti hero
nincs semmi cheat, hax, etc.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
most meg a flaget latszolag at lehet adni masnak :S
na ez tenyleg buzisag, csak az a biztos hogy a flag nem annal van akinel latszik
May the force serve you well!
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
nem vagyok benne biztos hogy wowot fikázni, és warhammert várni a wow topik a legjobb hely
Mert néhány bossnál nem csak egyhelyben dekkolni és nyomogatni a szokásos gombokat, hanem - minõ borzalom - MOZOGNI is kell? A mi server 1st guildünk is ott szopott (Heigan, Thadd), mert pár szerencsétlen még erre is képtelen volt. Ugyanígy érdemes meglesni pár videót, ahol a világelsõ guildek über játékosaira sokezret tickel az AOE, mert 5 másodpercig csak állnak benne, minden killmovieban látni ilyesmit. Az átlag WoW-playert figyelembe véve viszont igen nehéz az ilyen elemeket eltávolítani, amint látható, pár guildnek sikerült csak úgy-ahogy.

egy hét? vicc? kinek van ennyi szabadideje?
:/
ja igen: régen benyomtak egy lvling guidet (hordás, asszem joana's) ami jelszót kért. a jelszót elmondaná valaki, aki tudja mirõl van szó?:c
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Sajnos nem mûködik nekem az az oldal ahova be kell regelni mégpedig a: signup.wow-europe.com
és már szertnék játszani ilyenkor mit lehet csinálni?
██
alacsony szinten már 2 szint eltérés is elég komoly fejtörést tud okozni aggro téren!
1 hete voltam az altommal SFKban és dettó ez történt a mage rendre rántotta magára a mobokat(3 szintel volt felettünk).
végül is ugy döntöttünk h a dps bõven megvan a bossoknál aktiválhatja magát addig meg csak vandozzon bátran😄
██
Tudja vki ,hogy ez mire jó? ANKH OF LIFE<#conf>#conf><#conf>#conf>
az is elég baj ,hogy igy a büdös életbe nem fogok tudni megtanulni normálisan tankolni mert pl tegnapi instance runban volt 2 rugo 1 priest és 1 mage sfk-ban én odamentem heroic - sunder - demo (itt jött még 3 mob rám ) thunderclap én ugy ahogy tudtam tartni az aggrot amig a mage el nem kezdet lövöldözni és 3 mobot mint a pinty magára aggrozott akkor kaptam meg ,hogy l2p.. ami sziven ütött 😄
tudnátok segiteni tapasztaltabb warrik abban ,hogy tegnap elött elkezdtem egy warriort most 28-as és az a bajom ,hogy a tankolás egyszerüen nem megy.. igaz arms builden vagyok de ,hogy ne tudjak ugy végigtankolni egy bfd / sfk-t ,hogy fél percenként nem szedik le rólam az aggrot.. picit hülyén érzem magam 😊
szóval ha tudnátok irni pár tankolási tippet megköszöném
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
nagrand - halaa, stv, h. penninsula - 3 torony, stb.
nepa-n általában keményen megy az adok-kapok outdoor oda-vissza, s általában nem 1v1-ben.
bloodscalp-on sikerült elérnem, hogy hordással együtt tudtam quest-elni, nepa-n ez még nem sikerült. kis nagyképûséggel mondhatom azt is, hogy nepa-n igencsak farkastörvények uralkodnak.
de jól is van ez igy, akinek a neve piros a feje felett azt öld meg, mielött õ fog megölni téged 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
/öklét rázza
egyáltalán nem tudom, hogy mi a fa**omnak futtat még pvp szervereket a blizz, ha a community 90%a úgyis carebear fan
elsõre kicsit meglepõdtünk, másodjára már készültünk a dologra, és két fronton ment az adok kapok, végeredmény, Hallucination horda guild és DW down 😊 Nem tudom magyar guild e de lesülhet a pofájuk, eleve az aljas támadásért (nekik esélyük sincs outdoort ölni) másodszor hogy igy se tudtak elwipeoltatni.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
vannak a másodlagos szakmák, a first aid, cooking, fishing, azokat nem kell törölni, nem zavarnak semmit, nyugodtan lehet mind a három
valamint vannak az elsõdleges szakmák, pl. herbalism, skinning, leatherworker, stb. ezekbõl csak kettõ lehet, tehát ha rosszat vettél fel, elõbb el kell dobni a régit mielõtt újat veszel fel. Ha lenyitod a karakterlapot, majd a skillek fült, ott látsz egy csikot hogy mondjuk herbalism 14/75 - e mellett jobra van egy megállni tilos ikon, ha arra kattintasz, akkor törli a szakmát
Megtanultam egy csomo marhasagot amit nem kellett volna, ha megyek es adom hogy unlearn talents akkor elmegy minden pld:herbalism,cooking,fishing...????
Jah nightelf warrior vagyok es akarok skinnelni es olyasmit amit a hunter tud mert borrel lehet kereskedni...
koszonom a valaszt!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
TDU:[HUN]dudutech
lehet nem ártana elgondolkozni egy picit, hogy ez miért is történik veled, nem gondolod? <#rolleyes>#rolleyes>
nem szemét akartam lenni, csak jótanács akart lenni...