166748
  • Guest
    Sírok :DDD
  • szibi012
    felvettelek Ninja
  • BEAST #120550
  • s0n1c
    [email protected]
  • szibi012
    valaki pls vegyen fel msn-re aki ismeri a Bloodscalp szervert.Az msn-címem:szibi123@hotmailcom pls vegyetetek fel.
  • maniac001
    Elsődleges szakmából csak 2 lehet. Másodlagosakat maxold ki (cooking, first aid, fishing).
  • Lynx_TWL
    first aid
  • roller1015
    hello.night elf hunternek a leatherworking és skinning professionok mellé
    érdemes lenné még valamit választanom?ha igen akkor minek venném a legnagyobb hasznát? kösz a válaszokat.
  • bowden
    na meg is van kb 10 percet ellett várni
  • sector512
    Ja lol bocsi azt hittem csak a fizetést kérdezted :
  • bowden
    úgy tudom van valami idő amig átrakják a karit, lehet rosszul tudom
  • sector512
    Fél perc mondjuk :)
  • bowden
    mennyi időt vesz igénybe egy transfer ha van a kártyán pénz?
  • QuippeR
    "Én is fizetek, még Wildor is fizet."

nubz.
  • [negativ] Cirek
    nekem sikerült meghalnom az utolsó 3sec alatt, kaptam egy overpowert, és pont 3hp-m maradt erre kaptam egy autoattackot, és csak ekkor aktiválódott a cheat death, amire kaptam egy execute-ot ami pont 3at sebzett :P
  • shaime01
    csak ez a bubi idegesitő amikor már 5en ütik szerencsétlen rugot aki vigán ugrál majd nyom egy vanish vagy mégjobb ha kap egy instant healing touchot vagy bármi mást.. csak azért mert ilyen 1 és 5 között számokat produkál a dot
  • The Garrett
    nem tudhatod hogy mennyire szol bele a jatekmechanikaba, meg hany fele event fuggvenyeben mukodik / bugol a skill... hidd el, ha csak 1 szamot kéne átírni akkor már javították volna. :)
  • Oldern the 1st
    Ebben az esetben mehetne a 70%-os reduction, így dupla aktiválással is közelebb kerülnének a (30% - 21% -> 9%) 90-hez, 91%-os reductionnel. Nem?

Akarat kérdése a dolog, és ez a Blizzardnál nagyon régóta a nem akarásról szól. Minek? A nép fizet. Én is fizetek, még Wildor is fizet.
  • Guest
    Így a "magyarázat" alapján imho nem arról van szó, hogy csak egy számot kéne átírni, gondolom bizonyos helyzetekben nem aktiválódott a talent, erre az lett a "megoldás", hogy beraktak még egy aktivációs checket, viszont a legtöbb esetben kétszer aktiválódik a skill, így jön ki a 99% dmg reduction.

Az más kérdés, hogy az "it is not one that we can currently fix" egy "csöppet" erős, lévén én abban a 3 mp-ben rugót meghalni még nem láttam...
  • Shortstop
    köszi
  • Magh
    Na igen, az én tűréshatáromon már igencsak kívül van egy ilyen megjegyzés:
    "Although technically this is a bug, it is not one that we can currently fix"

Mi az, hogy nem tudják? Egy nyomorult számot kell átírni, nem szövi át a forráskódot. Az a 9% meg nagyon nem mindegy, gyakorlatilag felér egy bubival. Egyszerűen lusták, ahogy a PvP-t is csesznek balance-olni, még mindig a Chilton-féle idiótáké a szó.
  • [HUN]Crassus
    ezt nem egy Lokk írta?
    fél órája láttam én is EOS-on,de nálunk csak 2-3 ember szopta be:P:)
  • pries
    Itt találsz.
  • Shortstop
    hol tudok a következő patchről infót kapni?

-nem találom a hivatalos oldalon sem amit szeretnék
  • Mighty
    Ez odabasz :)

• Somi1
    Honor farm lol?!
  • aussieguy
    sry nem szoltam:D nem vette észrem
    semmi
  • aussieguy
    hi srácok,

vki megtudná mondani hogy mi a franc van a szerverekkel mert engem se az accountomhoz nem engedbe se a wow oldalát nem hozza be???( acc fizetve van meg minden:S)
  • picket
    warrior QQ

• WiLDoR
    hibás a fogalmazás, mert nem sometimes, hanem always. mint az ultra.
    s ja, vannak velük gondok. ha nem nekem, akkor pedig a csapattársaimnak.
    bazi nehéz ám eltalálni valakit, aki folyamatosan dodge-olgatja az ütéseid 50-80%-át (mikor hogy). ja persze, tudom, overpower crit majd megoldja!
    azaz csak megoldaná, ha nem 6 secenként lehetne egyszer elnyomni, s nem kemény 1,3k körül sebezne (amit kiröhög a 10-12k hp-s rugó), miközben a rugó 6 sec alatt autohit-tel többet tol belém, mint 1,3k...

bár so-so azért ennyire nem vészes, mint amilyennek ezalapján tűnik, csak szimplán qrva idegesítő...amúgy rugót duel-ben általában elverem... 1kezes + pajzs kombóval -.-
  • shaime01
    "Másrészről viszont ha warriorral neked gondjaid vannak rugó ellen... hát hogyismondjam... ;)"

crippling+deadly posion -> 5 combo point -> ruputure -> repeat /dance csokolom..
  • Guest
    Cheat Death fixre egy ideig ne számíts.

"We have looked into this issue. In order to assure that a worse bug (which caused cheat death to not work at all) did not occur under specific timing circumstances, Cheat Death will sometimes reduce damage by 99% instead of 90%.

Although technically this is a bug, it is not one that we can currently fix."

Másrészről viszont ha warriorral neked gondjaid vannak rugó ellen... hát hogyismondjam... ;)
  • djmama
    ok köszi köszi
  • Narxis
    Idén.
  • pries
    2.4.0-ás patch mikor lesz? Nemtudni/Tudni?
  • WiLDoR
    macskát fogj be.
    szintezésre az az egyik legjobb
  • WiLDoR
    de, ennyire vészes.
    warriorként ha nem kapom elő a pajzsot + az 1kezest, akkor simán szétszed, ha elnyomja minden cooldown-ját. kétkezessel próbáltál már 3,6 secenként olyant ütni, akinek 80% feletti dodge-a van? agyrém, komolyan mondom, mást se látsz villogni a képernyőn, csak azt a feliratot, hogy: Dodge...
    hétvégén találkoztunk (druida+warrior combo, az atomtáp setup ugyebár sokak szerint, khm...) dupla rugós setup-pal.
    hát a druida healerem kb. 3 secig élt vagy addig se... instaciklon nem segít - trinket, instagyökér nem segít - cloak of skill, elfutni nem tud - stun + crippling poison, ütni nem lehet őket - evasion, ghostly strike, dodge hegyek 8-10-15 secig + mindemellé iszonyat burst dmg.
    szal' ja, és akkor még nem beszéltem a bugos cheat death-ről, meg arról mekkora feeling ilyenkor kemény 60-80 dmg-es 100 rage-es execute crit-eket beléjük tolni, mert nem 90% dmg-et csökkent a bugos kis talent-jük, hanem 99%-ot... de persze a blizz b*szik fixelni, mert kalgan biztos rerollolt rugóra, meg bazi nehéz lehet egy nyamvadt változót átírni...

lock-ként meg kb. a no comment kategória. arenaban nekem esik rugó+warrior és kb. instantban hal a lock-om a 15k buffed hp-jével meg a soullinkjével együtt...

de lesz még itt rugó sírás hamarosan :)

/flame on még mindig x)
  • tigeroo
    omg call the carepolice
  • Davidus
    új sztár születik
  • Guest
    Ha jól tudom, csak másik officert tudsz guildleaderré tenni, és asszem online-nak is kell lennie az illető karakternek.