World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem vagyok benne biztos hogy wowot fikázni, és warhammert várni a wow topik a legjobb hely
Mert néhány bossnál nem csak egyhelyben dekkolni és nyomogatni a szokásos gombokat, hanem - minõ borzalom - MOZOGNI is kell? A mi server 1st guildünk is ott szopott (Heigan, Thadd), mert pár szerencsétlen még erre is képtelen volt. Ugyanígy érdemes meglesni pár videót, ahol a világelsõ guildek über játékosaira sokezret tickel az AOE, mert 5 másodpercig csak állnak benne, minden killmovieban látni ilyesmit. Az átlag WoW-playert figyelembe véve viszont igen nehéz az ilyen elemeket eltávolítani, amint látható, pár guildnek sikerült csak úgy-ahogy.

egy hét? vicc? kinek van ennyi szabadideje?
:/
ja igen: régen benyomtak egy lvling guidet (hordás, asszem joana's) ami jelszót kért. a jelszót elmondaná valaki, aki tudja mirõl van szó?:c
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Sajnos nem mûködik nekem az az oldal ahova be kell regelni mégpedig a: signup.wow-europe.com
és már szertnék játszani ilyenkor mit lehet csinálni?
██
alacsony szinten már 2 szint eltérés is elég komoly fejtörést tud okozni aggro téren!
1 hete voltam az altommal SFKban és dettó ez történt a mage rendre rántotta magára a mobokat(3 szintel volt felettünk).
végül is ugy döntöttünk h a dps bõven megvan a bossoknál aktiválhatja magát addig meg csak vandozzon bátran😄
██
Tudja vki ,hogy ez mire jó? ANKH OF LIFE<#conf>#conf><#conf>#conf>
az is elég baj ,hogy igy a büdös életbe nem fogok tudni megtanulni normálisan tankolni mert pl tegnapi instance runban volt 2 rugo 1 priest és 1 mage sfk-ban én odamentem heroic - sunder - demo (itt jött még 3 mob rám ) thunderclap én ugy ahogy tudtam tartni az aggrot amig a mage el nem kezdet lövöldözni és 3 mobot mint a pinty magára aggrozott akkor kaptam meg ,hogy l2p.. ami sziven ütött 😄
tudnátok segiteni tapasztaltabb warrik abban ,hogy tegnap elött elkezdtem egy warriort most 28-as és az a bajom ,hogy a tankolás egyszerüen nem megy.. igaz arms builden vagyok de ,hogy ne tudjak ugy végigtankolni egy bfd / sfk-t ,hogy fél percenként nem szedik le rólam az aggrot.. picit hülyén érzem magam 😊
szóval ha tudnátok irni pár tankolási tippet megköszöném
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
nagrand - halaa, stv, h. penninsula - 3 torony, stb.
nepa-n általában keményen megy az adok-kapok outdoor oda-vissza, s általában nem 1v1-ben.
bloodscalp-on sikerült elérnem, hogy hordással együtt tudtam quest-elni, nepa-n ez még nem sikerült. kis nagyképûséggel mondhatom azt is, hogy nepa-n igencsak farkastörvények uralkodnak.
de jól is van ez igy, akinek a neve piros a feje felett azt öld meg, mielött õ fog megölni téged 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
/öklét rázza
egyáltalán nem tudom, hogy mi a fa**omnak futtat még pvp szervereket a blizz, ha a community 90%a úgyis carebear fan
elsõre kicsit meglepõdtünk, másodjára már készültünk a dologra, és két fronton ment az adok kapok, végeredmény, Hallucination horda guild és DW down 😊 Nem tudom magyar guild e de lesülhet a pofájuk, eleve az aljas támadásért (nekik esélyük sincs outdoort ölni) másodszor hogy igy se tudtak elwipeoltatni.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
vannak a másodlagos szakmák, a first aid, cooking, fishing, azokat nem kell törölni, nem zavarnak semmit, nyugodtan lehet mind a három
valamint vannak az elsõdleges szakmák, pl. herbalism, skinning, leatherworker, stb. ezekbõl csak kettõ lehet, tehát ha rosszat vettél fel, elõbb el kell dobni a régit mielõtt újat veszel fel. Ha lenyitod a karakterlapot, majd a skillek fült, ott látsz egy csikot hogy mondjuk herbalism 14/75 - e mellett jobra van egy megállni tilos ikon, ha arra kattintasz, akkor törli a szakmát
Megtanultam egy csomo marhasagot amit nem kellett volna, ha megyek es adom hogy unlearn talents akkor elmegy minden pld:herbalism,cooking,fishing...????
Jah nightelf warrior vagyok es akarok skinnelni es olyasmit amit a hunter tud mert borrel lehet kereskedni...
koszonom a valaszt!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
TDU:[HUN]dudutech
lehet nem ártana elgondolkozni egy picit, hogy ez miért is történik veled, nem gondolod? <#rolleyes>#rolleyes>
nem szemét akartam lenni, csak jótanács akart lenni...
A halál csupán a kezdet...
😄DDDD
pwnd!<#hehe>#hehe>
anti hero
<#idiota>#idiota>\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"