World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jobban nyomod mint Crash 😄
crash elment , erre jött egy másik =)

s0n1c
esetleg box partnere, ez a két tippem van most így hirtelen 😊
Mighty
Ha eredeti a wow-od, csak szimplán indítsd el a játékot, logolj be és elkezdi letölteni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Count Adyn
Nõvér, szikét, törlést<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

s0n1c
na most jól megkaptad!!!44 😊)
Mighty
Ha eredeti a wow-od, csak szimplán indítsd el a játékot, logolj be és elkezdi letölteni. Ha nem eredeti, olvasd el a banner alatti, pirossal írt szöveget.

ps: kérsz banhammert?

azt azert figyelembe kell venni, hogy amig fent volt teszt server meg elotte is nihilum 2 napot raidelt szerda ssc csutortok tk es csokolom.
aztan amikor ptr kijott ott begyakoroltak majdnem minden bossfightot hyjal es btben , igy amikor kijott live serveren szinte majdnem minden 1shotoltak. altalnos raid guildeknek ugyanugy tobb honap lesz kitapasztalni megcsinalni bt-t mint az uj raid instakat eddigis.

jaj te szegény 😞

Mighty
Teleport: Darnassus Arcane lvl30 Mage Teleports the caster to Darnassus.
Teleport: Exodar Arcane lvl20 Mage Teleports the caster to Exodar.
Teleport: Ironforge Arcane lvl20 Mage Teleports the caster to Ironforge.
Teleport: Orgrimmar Arcane lvl20 Mage Teleports the caster to Orgrimmar.
Teleport: Shattrath Arcane lvl60 Mage Teleports the caster to Shattrath.
Teleport: Silvermoon Arcane lvl20 Mage Teleports the caster to Silvermoon.
Teleport: Stormwind Arcane lvl20 Mage Teleports the caster to Stormwind.
Teleport: Thunder Bluff Arcane lvl30 Mage Teleports the caster to Thunder Bluff.
Teleport: Undercity Arcane lvl20 Mage Teleports the caster to Undercity.

Hy!
Nekem van egy 1.0.0-ás wowom, és felszeretném patchelni, és meg van a 1.12.x-2.0.1 meg a 2.0.1-2.0.12-ig de a legelsQ azt írja ki hogy nekem 1.0.0-ás van és azt írja hogy 1.0.3-as kellene de azt a patchet nem találom sehol valaki megtudná mondani hol találom? Már 3 órája szaraxok ezzel....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

10es szintû human mage vagyok. infók kellenének nekem hogyhogyan kjell megtanuéni teleportálni és mi kell hozzá, ja és hogy hanyas szinttõl lehet. nagyon szeretném má kipróbálni =D
Lynx_TWL
boldog 13.-at most már 1 évvel idõsebb vagy crashnél!:>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
logod kurva:d

nem esett.
azóta sincs meg a huntimnak 😞
pedig qrvasokszor lementem érte...bezzeg a warrioromnak elsõ runnál dobta. aztán a másodiknál is, és a harmadiknál is... random loot system FTW!

kb. jól összefoglaltad a lényeget <#eljen>

azért ne essünk át a ló túlsó oldalára plz.
attól, hogy nihilum lenyomta illidant, pistikéék casaual guild-ja (ami a wow-zok 95%-át teszi ki), még azon morfondírozik, hogy prince-et hogy nyomja le karazhan-ba, arról meg nem is ábrándoznak, hogy az elkövetkezendõ fél évben lejutnak gruul-hoz, ssc-be, tk-ba, stb.

szóval, nihilum lenyomta illidian-t, hipp-hipp-hurra, mindenki boldog lehet, a nihilumosok meg végre kialhatják magukat, kiköthetik az infúziót és kimehetnek egyet a szabadba...sétálni, piknikezni, csajozni/pasizni, bulizni, meg tod' hasonló marhaságokat csinálni :x

Hát az én drop szerencsémrõl a guild tudna mesélni, néha már azon imádkozom hogy ne essen ki elsõre ami nekem need 😊 eccer meg fognak lincselni.
Dudu Tekh
de nem lehet mert rabbid thistle beart ker, en meg olyannal probalkozok.
ott van a buzzbox mellett, pont Auberdinetol Delre van mellette egy captured rabbid thistle bear is. Meikkel probalkozzak, keresek egy masat akkor koszi, szolok ha megy. Koszi, cso!!<#worship><#worship><#worship>

TDU:[HUN]dudutech

TDC Geronimo
Elsõ runomon, ninjaztam is :d
jaés BSZN nub 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tigeroo
akkor más módszert találnánk. mondjuk a drop maradna de naponta csak 1x lehetne így lemenni instába
koszi <3 !

anti hero

sonic spearert wildor is volt vagy 50szer, nem tudom meglett-e neki valaha.. maskor mindig kiesett amikor nemvolt a srac, vicc

;D

anti hero

BEAST
most nezem, Boldog Szuletesnapot! <#vigyor2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ennél gyengébb dropot?A játék egyik legnagyobb igazságtalansága ez a fax droprendszer.Ötfõs instából pl egyetlen egy item kellene egy trinket amit a BM második bossa dob vagy 40x voltam érte egyetle negyszer esett akkor is pug-al és egy sámán rámrollolt.Még aza szerencse hogy a játék legrövidebb ill leggyorsabb instája talán.

Avagy karahzanba a mágusoknak warlockoknak már minden végtagjára van keszytüjük nekünk minig csak azt a tokent dobta.Az egyik hunterünk nagyon szerette volna anno a sonic spear nevû lándzsát shadowlabirytntbõl ha nem volt érte 50x akkor egyszer sem és soha nem dobódott ha õ ott volt, ha nem volt ott mindig esett ( ugyanez a hunter most az Ózos 2h baltára van ráizgulva de legalább tudjuk hogy azon a héten tutira a farkas vagy a rómeó lessz).
QuippeR
nem akarok belefolyni a vitába, inkább ajánlok olvasnivalót

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BEAST
Nemtom, nekem nagyon tetszenek az uj Daily Questek, elvagyok veluk, nem olyan nehez a repugyujtes, repu szintenkent megint uj kvesztek😊 ... Raidelni mar honapok ota nem voltam, nem is hianyzik, honorgrindelni jarok meg Elemental Plateau-ra grindelni/world pvpzni 😛 ... ha fellogolnal Csirivel, hidd el Lynxszel szinte biztos hogy epp EP-n rohangalunk, johetsz te is 😄D , vagy kezd el az uj kveszteket, vagy menj Daocozni ^.^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
Ahhoz képest, hogy pve célzatú játék, e-sport akar lenni az arena 3vs3 (vagy 5vs5? már nem emléxem), számomra ez inkább ellentmondásos.

Sok-sok olyan fícsör van a wow-ban, ami azt a célt szolgálja, hogy rákényszerítsd magad a farmra.
Elmondom a legáltalánosabbat, ami többek között az egyik legnagyobb baromság pvp/játékos szempontból (viszont jó ötlet blizz szempontból), ez pedig nem más, mint az inspect.
tigeroo
miért nem lehet csinálni "flash instance"-kat a kevésbé HC embereknek?😊
Akiknek nincs idejük és nemis tudnának órákat egy instában szöszmötölni
(körkérdés: minek jáccik az ilyen wowot?<#nyes>)

kevesebb mob (=kevesebb péz, item belõlük), és redukált lenne a drop chance a bossoknál vagy nemtom 😄 szal a heroic ellentetje
(sokszor volt már úgy hogy a menetek közepérõl kelett elmennem mert dolog volt stb. és nemvolt jóérzés, hátmég a guildnek. szal raidekrõl nemis álmodozom)

és ezt nem az alant lévõ "én élvezni a wowot nem farmolni" vitára írom,hogy beröfögjek, hanem ezen gondolkoztam egész nap :x
Szerintem kis ellentmondásba keveredtél önmagaddal, pont ez a lényeg, hogy odaragasszanak a sok grinddel, farmmal a képernyõ elé. Az igaz, hogy ez lehetne mondjuk inkább tartalmas pvp, de a wow pve célzatú játék volt a megjelenésétõl fogva. Azt meg nehezen tudják elhitetni, hogy szórakoztató, vagy leköt vkit úgy ahogy van vagy nem, a többi már csak a mi bizonytalanságunkból adódik. 😄

Uberlama
hát igen, wow sose volt egy túl "mély" és összetett játék. minden eléggé lineáris és a farmolj minél többet az alapja mindennek, akárki akármit mond. én már csak azért játszom, mert a társaság jó, illetve már csak esténként logolok be raidelni nagyobb instákba ha nincs irl dolgom, így egész mókás, de farmolni megen reput vagy itemeket, vagy nem tudom mit szoloba biztos nem állnék neki mert mi a pitlinek ^^ most kezdtük ssct, kihivás, leginkább mert az fps esik mint a picsa mindenkinek és úgy elég nehéz tud lenni a dolog 😄

ja és warhammert várom 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

sztem meg szar es nem probalom itt szepiteni nem azt mondom, hogy nem volt szorakoztato a kulonbozo karijaim felvinni 70re meg jatszogatni ezzel azzal de ha war egy picit daocos lesz akkor nekem az lesz az isten, izlesek es pofonok
amugy is tudod mi a mostani wowozasom : felloggolok - semmi grp, leloggol, karitvalt - felloggol , leloggol, wsg twink juhuuu cska epp nem megy 1 wsg sem vagy varni kell (instanced pvp lolololol hu de jo), leloggol, stalkerezik. a haverjaim elmentek egy raidguildbe szopni a faszt. en is elmentem egy raidguildbe elso raid utan kileptem, menjen bliz a kurva anyjaba nem 2ik munkahelyet keresek, hanem egy szorakoztato jatekot. ennyi

amugy meg ezt en is irhattam volna : "Én pl. nem azért fikázok, mert most ez a divat, nem azért, mert várom a warhammert (bár várom, de most ez kurvára mellékes), hanem mert dühít, hogy egy ilyen sok lehetõséget rejtõ játékot, aminek iszonyat mennyiségû és minõségû loreja van így elbasztak. "

anti hero

s0n1c
Mitõl sok színû? Mert van x mennyiségû encounter, aminek uaaz az alapja csak más a neve? Vagy max annyiban tér el, hogy más resgeart kell hozzá farmolni?
s0n1c
Alapvetõen azt tartom gusztustalan hozzáállásnak blizz részrõl, hogy nem az a céljuk, hogy minél hosszabb ideig (esetleg több évig) szórakozást nyújtson a usernek, hanem, hogy minél rövidebb idõ alatt a lehetõ legtöbb pénzt kihúzni a játékosokból azáltal, hogy odaragasztjuk a képernyõ elé, mindezt úgy, hogy elhitetjük vele, hogy valójában ez szórakoztató. Én pl. nem azért fikázok, mert most ez a divat, nem azért, mert várom a warhammert (bár várom, de most ez kurvára mellékes), hanem mert dühít, hogy egy ilyen sok lehetõséget rejtõ játékot, aminek iszonyat mennyiségû és minõségû loreja van így elbasztak.
Lynx_TWL
ja

mert rossz medvével próbálkozol

Dudu Tekh
csasztok, megint elakadtam, ezentul itt kerek segitseget:
Van a nightelfeknel az a misszio hogy "Plagued Lands" ahol lekel tenni a csapdat a foldre hogy ramenjen egy "Rabbid Thistle Bear", bisztos tudjatok.
Leteszem a csabdat, odacsalom a medvet ugy hogy kozelmegyek, ramegy a medve es nem lesz semmi ut amig en meg nem olom. Mert nem kapja el a csapda??????

TDU:[HUN]dudutech

Természetesen lehetõség az van ill volt is a játékban, ill pvp szerveren valószinû még sokszinû is.Itt magáról a játékról van szó és mindenki mást ért ezalatt. A wildor pl már a X edik karakterét viszi 60 fölé és valószinû õt az szórakoztatja hogy minden féle classal kipróbálja ugyanazt a helyzetet.Akinek oylanja van az guildot vált és progesszívebb guildot választ hogy naponta tudjon raidelni vagy ha nem akkor beéri heti három karahzannal, ami szerintem még mindig vizválasztó és ne essünk át a ló tuloddalára.Majd akkor lessz nem az ha nem lessz neki respawn ideje és pugolható. ( érdekess lessz az lfg aran vagy prince beirás a generál chaton<#vigyor2>)

Két hónappal ezelött egy bm run vagy egy alcatraz endboss is nehezen ment le mostmár mindegyik simán pugolható és szinte ( guildon belül pláne) minden összeállitással lemegy igaz heroic fokozaton ez a kettõ ami még nehéz ill részemrõl még nem volt meg de nem esek kétségbe miatta.A skillek kb 2 nap alatt maxolhatók legalábbis a cookingot nekem annyi idõ alatt sikeredett 0-ról maradt még a horgászat ami majd meglessz valamikor de nem érzek hozzá belsõ késztetést hogy virtuálisan horgásszak órákon keresztül mikor irl ileg sem az én világom az.

Akkor mi is marad? vagy farmolok hogy meglegyen a mi is még? a sárkány? még egy hely az invertoriban vagy a bankba ami a helyet foglalja még reputációzzak hogy ogrilláéknál is minimum revered legyek egy trinketért?Ez egy napi max 2-3 órát játszónak nem játékélmény viszont uyganannyit fizet érte mint egy 16 órát kockuló csak a különbség az hogy amennyiben mutatnak neki más lehetõséget akkor azt fogja választani.

Nem tartom kizártnak hogy ezvel a blizzard is tisztában van és a warhammerrel egyidõben fogja levinni az raid létszámot 15 fõre ugyanis az lenne az ideális létszám.Mindig is érdekelt hogy anno 40 fõt hogy a manóba lehett 3-4 ( itt mondtátok hogy nem volt ritka a 10-12 órás) órát együtt tartani annyi embert.Anno a kieg elött a kis guildünkel MC ig jutottunk igaz én csak szeptember óta játszom és iszonyat idegesitõ volt hogy a legalább 5-10 ember áefká folymatosan.

Visszatérve a lehetõségek kimetithetetlen tárházára igy már nem is annyira sokszinû valóban lehet instázni 225x -re is bezuzni bármelyik ötfõs instát kislétszámu guildnál hogy beférsz e a heti karahzan runba nagylétszámunál a gruul, ssc raidekbe és ha igen akkor tudsz JÁTSZANI ha nem akkor marad a quit vagy altozol és majd 58-on az alt karaktereddel is végigbrusztolod e az össze reput az összes faxsággal együtt az rád van bizva no meg az idõre.
BEAST
Remelem majd te is belatod hogy ez butasag, enis az elso beta ota jatszom, mara mar enis meguntam, de attol meg hogy most azt mondom hogy jaj de szar ez meg az, meg nem felejtem el azt hogy milyen sokaig lekotott es szorakoztatott = tehat annyira megsem szar, max nem tart orokke, ez van 😄 ... a Warhammer sem fog orokke lekotni es szorakoztatni. En jelenleg megint elmondhatom hogy egy picit megjott a kedvem a wowozhatnekhoz, a kozossegi elmeny csak rajtad mulik, ha talalsz tarsasagot meg a jatekelmeny sem lesz nulla, hiaba unod magat a jatekot.

nincs bajom a warhammerrel, felõlem jöhetne is
azzal nem értek egyet, hogy miért gond az, hogy valaki leveri illidiant, és hogy ezért rossz lenne a játék
ha olyanra csinálják az eventeket, hogy meg lehessen csinálni, akkor lesznek kockák, akik 3 nap alatt felhúzzák a karijukat 60-ra, lesz olyan aki elsõ nap 70. szintû a bc kijövetele után, és lesznek olyanok is, akik 2 hét alatt éjt nappallá téve végigütik az egész játékot. Nem hiszem hogy ez gond lenne. Ez ellen a következõ megoldásokat látnám:
- nem lehet megölni a bossokat, bennehagyunk valami kis bugot, szívjatok. Ez volt eddig, visítás volt.
- meg lehet ölni a bossokat, de kell hozzá cucc az elõzõ bossokból, amit majd jó szarul dobunk, és akkor is mindig csak egyfélét. Visítás volt, már tokent dob, nem cuccot, és abból is kettõt.
- meg lehet ölni a bosst, de valami speckó kell hozzá elõrõl, mindenkinek, ami még nincs meg - ilyen volt a fire res Ragnaroshoz, sajnos a resistes dolgokat nagyjából már elsütöttük

azért, mert a sokmillió játékosból pár száz a végén tart a dolognak, nem hiszem hogy a játék rossz lenne. Azért, mert a mount everestet, és minden más csúcsot pár ember meghódít, attól nekem még kihívás a negyedik-ötödik nemtomhanyadik pihenõig is eljutni.

ezúton is elnézést ha offenzív voltam, legközelebb majd visszafogom magam ^^

Narxis
Én jót játszok a WoW-al, nap mint nap, nekem ez a lényeg nem az, hogy más mit mond.Mindenkinek megvan a saját véleménye.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem sosem volt ilyen sokszínû és sok lehetõséget kináló a wow mint most. Karazhan már nem vízválasztó, Gruul is könyen ölhetõ középkocka guildkenek is, Maghteridonal együtt. SSC ben két nap próbából lemegy egy új boss. Ezt kb bármilyen guild végre tudja hajtani ahol van 35-40 online ember, és a nagyrészük akar is progresselni. Mióta Gruult lenerfelték, nem érzek akkora küszöböt amit ne lehetne megmászni. 8 fõs guild ne akarjon illidiant ölni, akit a játék ezen része érdekel, az fejlessze a skilljét, craftolja le ami cumót csak lehet és jusson be egy normális létszámú guildbe. Ha nem lenne raid 3 hétig se érnék végére az egyéb lehetõségeknek.

Szerintem a wow királyabb mint valaha, nem egy top guild van mostmár a szervereken hanem 3-4 vannak perspektivák a bekerülésre.
Tulajdonkép nem is fikázott azt meg érzi, tudja mindenki hogy baj van a játékkal és nem azért mert napi 16 órát játszó összeszokott guild leveri Illidant 2 hét alatt.Az átlag játékos nem napi hanem heti 16 órát játszik és soha nem fog eljutni karahzanon túl ami uyge a blizzard szerinti vizválasztó a casual és a hc gamerek közt.Jól van ez igy? Sokféle érv, vélemény megfogalmazódik ezügyben a lényeg végül is akkor is az marad hogy te is játszhatsz napi 16 órát de akkor sem fogsz eljutni Illidanig és valóban jöhetne már a warhammer...
Fenrir
Mostmár legalább tudjuk, hogy csak egy van belõle, nem kettõ hála istennek 😊

A halál csupán a kezdet...

Mégis mire számítottál?<#vigyor2>nemértem miért kell reagálni rá úgy talán elmaradna, habár akkor szegényebb lenne a topik olyan oszlopos hozzázólásokkal hogy a patricionált winchesterén nem a d-e-f meghajtón kelett neki helyet felszabadítani hanem a Cééén<#vigyor2>

Hiába az emberi ostobaság nem ismer határokat
- én sem értem a te problémádat. #109051-es szerintem egy korrekt vélemény vagy talán csak azért érzem így, mert egyezik az enyémmel?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

baj hogy nem wow fanboi ? teljesen korrekt velemenyet mondott es o egy wow jatekos. miert bant teged ha mas a velemenye mint neked?

en is beta ota tolom kisebb nagyobb megszakitasokkal, mostanaban alig loggolok fel wowra annyira 0 jatekelmeny es kozosseg elmeny van benne.

a wow szar es varom a warhammert. szamomra ennyi

anti hero

Botond
Hurrá,patchelünk! -.-
van egy bug lassan mar egy eve, ami csunya szerverlagnal jon elo
nincs semmi cheat, hax, etc.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

faszom kijativjak a gyorsabb kezdes expoiltot wsgben, egybol talalnak masiktat
most meg a flaget latszolag at lehet adni masnak :S
na ez tenyleg buzisag, csak az a biztos hogy a flag nem annal van akinel latszik

May the force serve you well!

sokmindenben tevedsz, de legalabb elmondtad a velemenyed

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)