World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
crash elment , erre jött egy másik =)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ps: kérsz banhammert?
aztan amikor ptr kijott ott begyakoroltak majdnem minden bossfightot hyjal es btben , igy amikor kijott live serveren szinte majdnem minden 1shotoltak. altalnos raid guildeknek ugyanugy tobb honap lesz kitapasztalni megcsinalni bt-t mint az uj raid instakat eddigis.
Teleport: Exodar Arcane lvl20 Mage Teleports the caster to Exodar.
Teleport: Ironforge Arcane lvl20 Mage Teleports the caster to Ironforge.
Teleport: Orgrimmar Arcane lvl20 Mage Teleports the caster to Orgrimmar.
Teleport: Shattrath Arcane lvl60 Mage Teleports the caster to Shattrath.
Teleport: Silvermoon Arcane lvl20 Mage Teleports the caster to Silvermoon.
Teleport: Stormwind Arcane lvl20 Mage Teleports the caster to Stormwind.
Teleport: Thunder Bluff Arcane lvl30 Mage Teleports the caster to Thunder Bluff.
Teleport: Undercity Arcane lvl20 Mage Teleports the caster to Undercity.
Nekem van egy 1.0.0-ás wowom, és felszeretném patchelni, és meg van a 1.12.x-2.0.1 meg a 2.0.1-2.0.12-ig de a legelsQ azt írja ki hogy nekem 1.0.0-ás van és azt írja hogy 1.0.3-as kellene de azt a patchet nem találom sehol valaki megtudná mondani hol találom? Már 3 órája szaraxok ezzel....
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
azóta sincs meg a huntimnak 😞
pedig qrvasokszor lementem érte...bezzeg a warrioromnak elsõ runnál dobta. aztán a másodiknál is, és a harmadiknál is... random loot system FTW!
attól, hogy nihilum lenyomta illidant, pistikéék casaual guild-ja (ami a wow-zok 95%-át teszi ki), még azon morfondírozik, hogy prince-et hogy nyomja le karazhan-ba, arról meg nem is ábrándoznak, hogy az elkövetkezendõ fél évben lejutnak gruul-hoz, ssc-be, tk-ba, stb.
szóval, nihilum lenyomta illidian-t, hipp-hipp-hurra, mindenki boldog lehet, a nihilumosok meg végre kialhatják magukat, kiköthetik az infúziót és kimehetnek egyet a szabadba...sétálni, piknikezni, csajozni/pasizni, bulizni, meg tod' hasonló marhaságokat csinálni :x
ott van a buzzbox mellett, pont Auberdinetol Delre van mellette egy captured rabbid thistle bear is. Meikkel probalkozzak, keresek egy masat akkor koszi, szolok ha megy. Koszi, cso!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
TDU:[HUN]dudutech
jaés BSZN nub 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
;D
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Avagy karahzanba a mágusoknak warlockoknak már minden végtagjára van keszytüjük nekünk minig csak azt a tokent dobta.Az egyik hunterünk nagyon szerette volna anno a sonic spear nevû lándzsát shadowlabirytntbõl ha nem volt érte 50x akkor egyszer sem és soha nem dobódott ha õ ott volt, ha nem volt ott mindig esett ( ugyanez a hunter most az Ózos 2h baltára van ráizgulva de legalább tudjuk hogy azon a héten tutira a farkas vagy a rómeó lessz).
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sok-sok olyan fícsör van a wow-ban, ami azt a célt szolgálja, hogy rákényszerítsd magad a farmra.
Elmondom a legáltalánosabbat, ami többek között az egyik legnagyobb baromság pvp/játékos szempontból (viszont jó ötlet blizz szempontból), ez pedig nem más, mint az inspect.
Akiknek nincs idejük és nemis tudnának órákat egy instában szöszmötölni
(körkérdés: minek jáccik az ilyen wowot?<#nyes>#nyes>)
kevesebb mob (=kevesebb péz, item belõlük), és redukált lenne a drop chance a bossoknál vagy nemtom 😄 szal a heroic ellentetje
(sokszor volt már úgy hogy a menetek közepérõl kelett elmennem mert dolog volt stb. és nemvolt jóérzés, hátmég a guildnek. szal raidekrõl nemis álmodozom)
és ezt nem az alant lévõ "én élvezni a wowot nem farmolni" vitára írom,hogy beröfögjek, hanem ezen gondolkoztam egész nap :x
ja és warhammert várom 😄
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
amugy is tudod mi a mostani wowozasom : felloggolok - semmi grp, leloggol, karitvalt - felloggol , leloggol, wsg twink juhuuu cska epp nem megy 1 wsg sem vagy varni kell (instanced pvp lolololol hu de jo), leloggol, stalkerezik. a haverjaim elmentek egy raidguildbe szopni a faszt. en is elmentem egy raidguildbe elso raid utan kileptem, menjen bliz a kurva anyjaba nem 2ik munkahelyet keresek, hanem egy szorakoztato jatekot. ennyi
amugy meg ezt en is irhattam volna : "Én pl. nem azért fikázok, mert most ez a divat, nem azért, mert várom a warhammert (bár várom, de most ez kurvára mellékes), hanem mert dühít, hogy egy ilyen sok lehetõséget rejtõ játékot, aminek iszonyat mennyiségû és minõségû loreja van így elbasztak. "
anti hero
Van a nightelfeknel az a misszio hogy "Plagued Lands" ahol lekel tenni a csapdat a foldre hogy ramenjen egy "Rabbid Thistle Bear", bisztos tudjatok.
Leteszem a csabdat, odacsalom a medvet ugy hogy kozelmegyek, ramegy a medve es nem lesz semmi ut amig en meg nem olom. Mert nem kapja el a csapda??????
TDU:[HUN]dudutech
Két hónappal ezelött egy bm run vagy egy alcatraz endboss is nehezen ment le mostmár mindegyik simán pugolható és szinte ( guildon belül pláne) minden összeállitással lemegy igaz heroic fokozaton ez a kettõ ami még nehéz ill részemrõl még nem volt meg de nem esek kétségbe miatta.A skillek kb 2 nap alatt maxolhatók legalábbis a cookingot nekem annyi idõ alatt sikeredett 0-ról maradt még a horgászat ami majd meglessz valamikor de nem érzek hozzá belsõ késztetést hogy virtuálisan horgásszak órákon keresztül mikor irl ileg sem az én világom az.
Akkor mi is marad? vagy farmolok hogy meglegyen a mi is még? a sárkány? még egy hely az invertoriban vagy a bankba ami a helyet foglalja még reputációzzak hogy ogrilláéknál is minimum revered legyek egy trinketért?Ez egy napi max 2-3 órát játszónak nem játékélmény viszont uyganannyit fizet érte mint egy 16 órát kockuló csak a különbség az hogy amennyiben mutatnak neki más lehetõséget akkor azt fogja választani.
Nem tartom kizártnak hogy ezvel a blizzard is tisztában van és a warhammerrel egyidõben fogja levinni az raid létszámot 15 fõre ugyanis az lenne az ideális létszám.Mindig is érdekelt hogy anno 40 fõt hogy a manóba lehett 3-4 ( itt mondtátok hogy nem volt ritka a 10-12 órás) órát együtt tartani annyi embert.Anno a kieg elött a kis guildünkel MC ig jutottunk igaz én csak szeptember óta játszom és iszonyat idegesitõ volt hogy a legalább 5-10 ember áefká folymatosan.
Visszatérve a lehetõségek kimetithetetlen tárházára igy már nem is annyira sokszinû valóban lehet instázni 225x -re is bezuzni bármelyik ötfõs instát kislétszámu guildnál hogy beférsz e a heti karahzan runba nagylétszámunál a gruul, ssc raidekbe és ha igen akkor tudsz JÁTSZANI ha nem akkor marad a quit vagy altozol és majd 58-on az alt karaktereddel is végigbrusztolod e az össze reput az összes faxsággal együtt az rád van bizva no meg az idõre.
azzal nem értek egyet, hogy miért gond az, hogy valaki leveri illidiant, és hogy ezért rossz lenne a játék
ha olyanra csinálják az eventeket, hogy meg lehessen csinálni, akkor lesznek kockák, akik 3 nap alatt felhúzzák a karijukat 60-ra, lesz olyan aki elsõ nap 70. szintû a bc kijövetele után, és lesznek olyanok is, akik 2 hét alatt éjt nappallá téve végigütik az egész játékot. Nem hiszem hogy ez gond lenne. Ez ellen a következõ megoldásokat látnám:
- nem lehet megölni a bossokat, bennehagyunk valami kis bugot, szívjatok. Ez volt eddig, visítás volt.
- meg lehet ölni a bossokat, de kell hozzá cucc az elõzõ bossokból, amit majd jó szarul dobunk, és akkor is mindig csak egyfélét. Visítás volt, már tokent dob, nem cuccot, és abból is kettõt.
- meg lehet ölni a bosst, de valami speckó kell hozzá elõrõl, mindenkinek, ami még nincs meg - ilyen volt a fire res Ragnaroshoz, sajnos a resistes dolgokat nagyjából már elsütöttük
azért, mert a sokmillió játékosból pár száz a végén tart a dolognak, nem hiszem hogy a játék rossz lenne. Azért, mert a mount everestet, és minden más csúcsot pár ember meghódít, attól nekem még kihívás a negyedik-ötödik nemtomhanyadik pihenõig is eljutni.
ezúton is elnézést ha offenzív voltam, legközelebb majd visszafogom magam ^^
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem a wow királyabb mint valaha, nem egy top guild van mostmár a szervereken hanem 3-4 vannak perspektivák a bekerülésre.
A halál csupán a kezdet...
Hiába az emberi ostobaság nem ismer határokat
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
en is beta ota tolom kisebb nagyobb megszakitasokkal, mostanaban alig loggolok fel wowra annyira 0 jatekelmeny es kozosseg elmeny van benne.
a wow szar es varom a warhammert. szamomra ennyi
anti hero
nincs semmi cheat, hax, etc.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
most meg a flaget latszolag at lehet adni masnak :S
na ez tenyleg buzisag, csak az a biztos hogy a flag nem annal van akinel latszik
May the force serve you well!
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)