World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wow account eladó játékkal(cd-kel, dobozzal, mindennel)együtt, 70-es human paladin a burning blade szerveren +20human lock akit érdekel privbe írjon
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha azt mondom nem, ugye nem küldesz több szerelmes levelet?:d
๏̯͡๏﴿
anti hero
Crash dA hUn pRO !!!!!!!
Vegyél fel és súgok valamit ! 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
Haverod! :o
anti hero
anti hero
Összejátszanak xd
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Raadasul ha eszrevetted multidoben irtam, mert meg bc elotti 60 as magemrol beszeltem. fireblast akkor jo ha critelt elotte 2 fireball vagy akar ha combustion mar annyira felstackelt, hogy tudod kovektezo loves critelni fog es akkor rogton a fireball utan nyomod, igy a ketto spell egyszerre er be es midnketto critelni fog😛
de ugye az egesz abbol indult, hogy azt valaszotlad valakinek (ha jol emlekszem) hogy nem a mana miatt szar a fireblast hanem a globalcd miatt, mert hogy minden a casttimerol szol😛 ezt megcafoltam neked mivel 1 scorch is ugyanannyi idobe telik mint egy fireblast csak eppen itt a "casttime" a spell elovese utan jon😛 tovabba sebez kb 2 szer akkorat 2 es felszeres manaert, azert az annyira nem rossz, tekintve hogy 2.1 elott amig maskepp mukodott ignite, nagyon jo volt arra a celra (esszel hasznalva), amit fentebb mar irtam.
Oldernnek meg annyti tudok mondani, hogy amig aq40/naxban raideltem top2 ben voltam midnig dpsben a rugokkal, amelett hogy mana gondjaim sem igazan voltak😛 szal rossz fan kapaszkodsz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mindig a kisebbet bántjátok...crash, ne hallgass rájuk, õk mind úgynevezett 60. szintû mukigecik az 5. dimenziból <#felkialtas>#felkialtas>
Halkujál már lejebb léccives, ez nem chat. -.- Az hogy neked mennyi icon van kint, azt szerintem legkevésbé sem érdelek senkit. Én szeretnem látni a WP-t, fõleg ezt a csajt.
Emo-s aki ráér ezzel foglalkozni én nem. 😄 Bár ez a kép nem errõl árulkodik.. Elkezdtem faszkodni iconokkal, aztan mondom csinalok egy ilyen felíratot, ezzel a WP-vel.
<#banplz>#banplz>
nub vagy ,ebbe semmien szinti nincs ..lol
de tuttam én , h tetszeni fog 😛
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
vagy inkább kezdem én: minden boomkin gagyi. reason: mertcsak <#idiota>#idiota>
flame on!
csapassátok oda neki...