166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#120632 A mage változtatások csak elvben hangzanak olyan jól. Az arc. fort. buff minimális (max 300 armor), a Blink/ST/Slow manacsökkentése olyan 40% körüli, ami már nagyon régen szükséges volt, viszont a továbbra is égbekiáltóan szánalmas PvP manaháztartásunkat érdemben nem befolyásolja. Az egyetlen igazi buff az új Molten Armor >> T4 TALENT <<, emellett diepel rest továbbra sem ad, ergó nulla kihatása lesz az arénára. Arénán kívül is, azok a classok, ami ellen valóban hasznos (lock, pap, hunter, ele shaman), egy pillanat alatt lekapják. Megoldás lenne, ha a shaman pajzsaihoz hasonlóan lenne 3/5 charge-a, amiből egy dispel csak 1-et szedne le. De ezt biztos megerőltető lenne leprogramozni. Továbbra is semmi jele frost pushback resnek.
" mage buffot szintén nem értem, igy is olyan gecidurva elementális burst dmg-e van arena-ban egy frostmage-nek, hogy iszonyat... emellé még ővék a legbrutálisabb cc-k is: chain frost nova + birka + counterspell..."
A geci imba class utolsó minden létező listán, ezen a Blizz új T4 fire talenttel akar javítani. Szerintem komikus. -
Dr DeViLKiNG #120631 Senki sem beszélt 1v1ről.
Ugye a játékot pvp szempontból 5v5re balanceolják. namost ha egy 5v5ös csapatban lock is van és az ellenfél ráugrik, akkor hiába a soullink, hiába a 16k hp mert nem ér semmit (köszönhetően a s3 -armor, és spell penetrate itemeknek). Egyszerűen 'auto win' ha csak a lockra mennek.
Na most én nem látok semmit ami kicsit is javítana a túlélési esélyeiken, és ami a legjobb hogy tavaly nyáron már mondogatta a kedves class balanceért felelős okoska, hogy tisztában vannak azzal hogy soul link nélkül egyszerüen esélytelen túlélni bármit is, és hogy ezen majd változtatnak, de sajnos 8 hónappal később még mindíg ott tartunk hogy minden ugyanaz maradt.
Ami meg a mostani változtatásokat illetei, 5v5ben nem sok fog változni drain mana, meg -30spelldmg miatt. Ez főleg 2v2t érinti. Akkor most mire is balanceolják a játékot? -
#120630 Még jó, hogy a két 70-es nálam rogue és mage :)
Egyébként szerintem is felháborító, hogy van olyan kaszt ami megveri a lockot.
-
#120629 :D:D -
WiLDoR #120628 főleg a rugó változtatások tetszenek.
mulitate-es rugó igy is szétkapja a rákba a lock-om, de még a warrioromnak is okoz komoly gondokat, emellé meg még akarnak nekik adni "csak úgy" +15% crit-et...óóó...hát persze...alig lesz imba, áááá...
druidákat is jól beszopatják majd rugó szempontból, ha a sprint leszedi a gyökeret automatikusan...igy se tudott szerencsétlen elfutni egy rugó elől, ezután meg még annyira se tud majd...
a mage buffot szintén nem értem, igy is olyan gecidurva elementális burst dmg-e van arena-ban egy frostmage-nek, hogy iszonyat... emellé még ővék a legbrutálisabb cc-k is: chain frost nova + birka + counterspell...
komolyan mondom vicc, amit a blizzard művel ezzel a 2.4-el -.-
kiváncsi lennék, hogy vajon a developerek közül hányan játszanak a game-val (vagy senki, vagy mindegyiknek rugója/mage-e van) -
Dr DeViLKiNG #120627 még legalább 1,5-2 hónapig nem is fogod látni liveon
hihetetlenül bugos fos lett. ráadásul egy vicc az egész balance szempontból -
#120626 Ennek már nagyon itt volt az ideje. -
#120625 Jó akkor próbálkozok tovább kösz hogy megnyugtattál. -
ShaiHulud #120624 nem tul jo a dropja szal csak kitartas, elobb utobb esni fog. -
#120623 ok:)
ha 70leszek a nefoshamanommal akkor majd linkelsz 1 jo buildet:D -
#120622 elég sokat huzzák.Fene kivan már. -
#120621 Rendben kösz bár egy szatír falut eddig hatszor irtottam ki zsinórban ezért gondoltam hogy félreértettem valamit de akkor próbálkozok tovább. Csak nem bíztam a gyatra angol tudásomban. -
ShaiHulud #120620 nem segito valasz: nyar elott talan valamikor.
segito valasz: senki sem tudja meg. ("when it is done") -
#120619 2.4es patch mikora várható? -
ShaiHulud #120618 ez teny, szintezni toketeles lesz az instant gw, csak ugye en nem mar nem abbol indulok ki. -
#120617 nekem megéri szintezni vele.
hidd el, ez a lényeg (nekem legalábbis, utána meg arra talentolok amire akarok 70-en, nemde?) -
ShaiHulud #120616 de foleg a biztositekot -
#120615 a wownak nincs 1edüralma sztem...
hello kitty üt mindent xD -
ShaiHulud #120614 felwoodban satyrok dobjak , satyrok meg vannak vagy 3 helyen is a map kulonfele reszein, rad bizom megtalalasukat. -
#120613 Ilyet hogy öljem meg Kroshiust még nem kért gondolom ahoz előbb teljesítenem kellene a másik küldetést csak nem találok felclothot. -
ShaiHulud #120612 http://www.wowhead.com/?quest=7601
ez a chain az, felclothos imo a robe,kasza,fostrinket quest elso lepese volt(ha jol remlik) -
#120611 ... -
#120610 Helló emberek kéne egy kis segítség. Warlock vagyok és szeretném megcsinálni az infernohoz szükséges küldit. Ha minden igaz az lesz az amikor átküldenek Ratchettből felwoodba valami Itchy nevű imphez de útközben szereznem kell neki Felcloth-ot. Letöltöttem a questhelpert is mert nem találtam olyan vackot, de ez meg a Splintertree post nevű helyre irányít ahol szövetséges erők vannak. Nem hiszem hogy ott kéne halomra ölni a népeket de akkor meg honnan szerezzek felclothot? Itchy másik küldetése szintén ilyen ugyanaz a cucc kell neki. Ha rosszul gondolom és nem ez az inferno küldi akkor is írjatok mert akkor hagyom a fenébe az egészet. -
ShaiHulud #120609 old -
ShaiHulud #120608 5% mana 5 talentpontert egy rakat tragya, de hasznald egeszseggel. (10k mananal 500 manaval lesz tobbed gg) reszemrol a 8/0/53 melett vagyok, de teny kezdo friss shamannak jol johet az a max 1 healre elegendo manacska, olcso 5 pontocskaert.rofl. ez eddig votl 2.4 elott
2.4 tol viszotn mar meggondolando opcio a 8/0/53 melle a 0/7/54, bar raidre ez tovabbra is rosszabb mitn a 8/0/53.
7 pont enhancementbe meg elsosorban enh shamannak jo ugye:P illetve egy pvp buildes resto shamannak aki ugyis kitalentelni a -2 sec grounding totemet is. elemental shaman kurvara nem tud erre rakni, csak ugy ha gimpeli a dpset az 5% crit vagy az overload elvesztese miatt. -
#120607 És eljött a játék ami megdönti a WoW egyeduralmát az MMO piacon -
#120606 jaja...+5% mana ugyis kell:)
nyárig feltolom a sámánom, nyáron meg hidegvérrel rugózok majd a klimatizált szobámban :-D
hej de jó lesz -
#120605 Ez minden spec sámánnak megérhet 7 pontot, de mivel nem szed ki snare és lassításból legalább nem lesz akkora buziság mint a travel form -
#120604 héten fel akarom tölteni, 2 farm között énis bohockodom majd az enyémmel:)
de 58tól mindenképpen elem leszek vele!! -
#120603 ez a lényeg:)
Arenas
- Matchmaking: If a queued player has a personal rating higher than their team rating, the matchmaking system will now use the highest personal rating of a queued member of that team for matchmaking purposes, instead of the team rating. -
#120602 Ja az nem rossz, nekem encha shamanom van. ^^ Viszont az is feltünt, hogy nerfelték az elemental setet pvp-n. Talán ez jogos. Rugót tovább buffolták az egekbe, druid kapott egy pofont, mage buff. Még emésztem a többit. :D -
#120601 amúgy ez a badge-fegyver pont jókor jön mert már 4 hónapja nem esik értelmes loot nekem bárhova megyek most legalább suhintgathatok normális kétkezessel -
#120600 mindeki go heroicfarmolás -
WiLDoR #120599 sírok bazeg -
#120598 hm érdekes.
cement sámán instant ghost wolf form?:D -
#120597 PTR 2.4 update -
Ghoosty #120596 Köszi a tippet, majd este kipróbálom. -
Tusy #120595 - célozni nekem sem igazán sikerült, de ha nem jó helyre ment gyorsan újradobod, az sem árt ha a nézetedet úgy fordítod (nagyítod), hogy a kívánt célterületet lásd (akár fps nézetből pecázni) -
Ghoosty #120594 Én is még újoncs WoWos vagyok, de lehet célózni a pecabottal? Hogyan? Nekem eddig teljesen randomnak tünt. -
Tusy #120593 - nem mindenhol van ilyen hal
- thottbot.com-on is lehet kérdezni, csak ott keresésnek hívják. Amit neked konkrétan belinkeltek ott kapsz egy táblázatot ahol látod adott halat hol, mennyien pecázták és milyen százalékos arányban sikerült fogni (a 25% körüli érték azt jelenti, nagyjából mnden 4. hal olyan amit te szeretnél)
- az 'iskolák' ilyen körök, ha abba sikerül dobnod a horgot akkor jó eséllyel ilyen halat fogsz (vagy valami ládikót, gyomot, ilyesmit :) ). 3-4 sikeres fogás után a 'kör' megszűnik