World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elmélet nagyjából megvan, engem ez az apró részlet érdekel, mert ha a tank mondjuk hamarabb kiugrik, vagy ráforditja a raidre az se jó, ha meg bekapja a sugarat az roszabb esetben megölni, jobb esetben arrébb löki párszáz yardal, és mivel szerencsétlen tank nem egy Darnyi Tamás, két próbával késõbb érne vissza kb 😊
Múltkoriban láttam róla 2 videót. Egyiken a raid futkosott körbe-körbe a sugár elõl, másik verzióban az egész raid dobott egy hátast a vízbe míg elment a sugár. A tank mit csinál? jó kérdés... szentem csak taktika kérdése.
The Garrett
ONOZ
azellen is véd? :S

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Valaki esetleg nem tudna tapasztalat alapján infót arról,
hogy SSC Lurker nél a tank hogy ússza meg a kék sugarat? castolásnál már fut, vagy ugrik a vizbe?
<OFF , de ez nagyon jó ! Végtelen kép 😊 >

Holy75
Ém mikor kezdtem a wow-ot, akkor az ingyenes 10 napossal játszottam. A 9- edik nap beírtam a key-eket és ugy lett 30 napom ismét, de én nem adtam meg b-kártya számot és GC key-t sem majd csak a 30 nap lejárta elõtt vagy 1 hétel.

Lazarus
Az ingyen hónap idõtartamáig használhatsz kamu bankkártyaszámot is -> google
Rgyedûl a gyepi fog nálatok megnyugodni mehet vissza tõrösrugónak ugyis azt szerette.
Örülni nem fognak pláne a kardosok.Igazándiból megint csak a warlock maradt ki a nerfbõl mert az ugy jó ahogy van had szivasson szanaszét mindenkit bg-n had szüreteljen az elementálplatón.Megis van az eredménye voktam oylan wsg-n hogy a 10 hordás playerbõl 7 lock volt kettõ rugó és egy spriest allisok persze voltunk vagy 6-an mert ahogy a beast egyszer levezette blizzard logikásan azért vannak többen mert kevesebben vanank<#vigyor2>, summa summárum többet szaladtam fearben mint simán.

A trinket az egész jópofa dolog lessz mindenféle cc ellen de ugye 5 perc dc az hosszú idõ.
Mármint ehhez a trinketes dologhoz ugye

Korrekt. Bár, hogy a rugók mit fognak szólni hozzá az gondolom nem kérdés<#falbav><#violent><#boxer><#gun>

Sziasztok!

valaki tud arrol, hogy honorpontert is lesznek uj cuccok , en ugy tudom, hogy arenaban lesznek csak ?

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Nexxuss
Hülyeséget beszélsz :-)
Sajnos Trial acc után meg kell venned a saját wowodat. TEhát nem elé g a kártya vagy a GC. Annyi az elõnyöd hogy akkor már nem kell installálni.
A Burning Crusade meg nem ad sajnos játék idõt.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Botond
linkz?
vegre bevegzik a cyclone spammelo druidok

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

The Garrett
btw 2.1.2 be eleg vad dolgok lesznek erdemes peccsnotes-t nezni 😄

pvp trinket= imbá ^^

The Garrett
javitson ki valaki ha hulyeseget mondok de asszem igy van:

Trial acc + GC / bankkártya = teljes erteku wow annnyi jatekidovel amennyit befizetsz. (trial acchoz nem kell megvenned a jatekot, epp ez a lenyege, hogy cd key nelkul is lehet aktivalni)

alapwow + bc megvétel = 30 nap jatekido ingyen ( de az aktivalashoz kell GC vagy bankkartya ami hozzáadódik még)

wsg-n zaszlot hordani talan, de az se biztos 😊

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

ja rugok is igy csinaljak arenaban offhandra wep chain es immunek disarmra hiaba mainhanden mongoose van vagy barmi mas.

ski22o
nemegészen értem... most ha rátolom a trial keyemre a fullos wowos kódot akkor kapok 30 napot és utána gc-vel folytathatom? Vagypedig ahhoz hogy a trialból fullosat csináljak még vennem kell egy gc-t is?

Nexxuss
Rohangál itt valaki elementálos Sámlival?

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Barney Tech
Szerintetek ez jó pvp-s warrior lenne?

zero the hero
az mûködik h ha az offhandre rakok weapon chain-t akkor nem tudnak disarmolni mainhanden? (tudom offhand disarm nincs, csak nem vagyok benne biztos h mûködik)

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Figy , ezt nincs is értelme boncolgatni , mivel mindenki annyit tolja amennyit akar ... és mivel több a koczka mint a hobbi gamer ,ezért azokat sérti az ilyen szemléletmód (me2) ...az elõbbiek meg "nem foglalkoznak" a másik oldallal . (Ez még nem általános , csak ez a trend 😄 )

Dudu Tekh
gyertek a chathez az egeszen 😊))

TDU:[HUN]dudutech

The Garrett
nah de bírom az ilyeneket akik kiforgatják mások <szokasait>:S

Dudu Tekh
<#confused><#confused>
Itt aztan tudnak veszekedni az emberek...
bisztos ez a world of warcraftos topik??<#zavart2><#zavart2>

games4ever
nah jó elásom magam, mondtam hogy szemet fog szúrni a véleményem ezekrõl a dolgokról, többet meg se említem
PEACE

Botond
Áááááááá gyerekek. Beléptem AVre a 8/8 T1 meg hasonló oldschool dolgokkal felgearel full epix 60as rogueal, és annyira pwn pwn, hogy vmi hihetetlen. Egyszerûen 2shotolás minden, mert senkin nincs 1nél több 60as epix rajtam kivül. :-DDDDD Egyszerûen annyira 0 kihívás,hogy még. :-D Ambush backstab és már fekszik nyugszik, ha warri,ha pala, ha médzs, ha lock. :-D Easymodelingok elõre. :-D
PiszkosFred
Na gratulalok, ismet itt egy ember (TE), aki jon, gyorsan meghatarozza hogy mi a standard, mi a normalis, mennyi az ami egeszseges, mennyi az ami nem, hany barattal kell rendelkeznie egy embernek, hany csaladtagnak, stb. es aki ettol elter, az hulyekockabaromcrashnolifegeekmukigeci. Hiaba is pfffff-egsz atkozva oket, attol nem lesz jobb az eleted. De a mienk lehet, ha megtartod magadnak az ilyen fajta kommentjeidet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

games4ever
jah az is igaz, de hogy mindent wowozásra baxja el, hááát vannak az életben szebb dolgok is mint a wow😊 de jól akkor nem mondok inkább semmit mert úgylátom csak megbántom itt vele az embereket, meg csak szúrja a szemüket, mert valakinek a wow egy életforma, hát ezt is kell fogadni valahogy😊

Demeter:
Change Subscription-nál az account-odnál át tudod állítani a kárytafajtát és a számot is szerintem, de várjunk egy tapasztaltabb emberre😊

Count Adyn
Én tudom irigyelni akinek annyi ideje van😊 A dohányzás se egészséges, mégis sokan csinálják, ez se rosszabb😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni egy dologban. Adott egy bank ahonnan utalással fizetem a wow-ot havonta, namármost átmegyek egy másik bankhoz és a kérdésem az, hogy miképp lehet "átvezetni" a az utalást a másik bankba? Kinek kell írni ezügyben és hova, hogy bankot változtatnék??

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

games4ever
nah de bírom az ilyeneket akik kiforgatják mások szavait:S nem igazán említettem még hasonlót se, sõt..., nah mindegy, de nemondd már nekem hogy szerinted az egészséges ha valaki 2 héten keresztül 16 órát játszik naponta és nincs semmi más dolga!

The Garrett
akkor menj es eld a hibatlan normalis eletedet -.-

The Garrett
bankkártyával / GC vel lehet aktiválni ha megveszed az eredeti jatekot. Alapbol jár hozzá 30 nap jatek ( aktivalas utan) ezután pedig fizeted a havidijat

The Garrett
jah ennek betudhato, de azokat a bossokat is 1 nap alatt ölték, amiket ( elvileg) ptr en nem próbáltak / próbálhattak)

tehat még se az a szint ami regen volt hogy heteket töltöttek a legjobb guildek is 1-1 bosson. :/

games4ever
jah hogy rohadnának meg😄 három hete vettem énis ott a wowot 5990-ért és bc-t még nem vettem, mert az 9990 volt, most meg erre leárazzák😞 nah mindegy:S, egyébként meg 1 hónapig van tudsz játszani a frissen vett ropogós wowal, de regisztrációnál meg kell adnod a bankkártyád számát vagy egy gc számát, szóval akkor kell gc-t venned ha nincs bankkártyád vagy nem akarsz azzal fizetni, de azzal olcsób is valamennyivel.

ski22o
Sziasztok!
Ma láttam Media Marktos prosiban, hogy WoW + BC 9990-ért van és elgondolkodtam. Jelenleg trial keyem van még pár napig, ha azt a pakkot megveszem az kb mennyi idõre elég? Hallottam olyat is, hogy még egy külön GC is kell az aktiváláshoz, ez igaz?

hmm...fincsi
<GS honlapján is fennt van a hírek közt.>

Embere válogatja . Kinek mennyi esik jó vagy éppen mennyire van ideje.Ja meg van egy 3. is 😊 nincs idõ akkor csinálok 😛

games4ever
az ilyenekbõl lesznek az olyan emberek mint mikor pont itt válaszolta nekem valaki hogy dehát te is megölnéd a háborúban a nálad kisebb szintût(mivan?!?!? lol ), nahát ez már tényleg betegség hogy nem tud valaki a valóság és játék közt különbséget tenni xD

games4ever
hát ez qva jó egy topik😄DD jobbakat lehet röhögni, mint bármelyik humor topikba, de tényleg😄DD, tök szívesen olvasgatok itt vissza mindig, mert mindig tök jó kedvem lesz tõle😄DD
amúgy meg viszzatérve arra a cikkre amit a nem tudom milyen klán emberével készítettek hogy kinyírták Illidant, hát õket sajnálni tudom csak hogy semmi más dolguk nincs, mint 2 hétig naponta 16 órát wowozni, elég érdekes egy emberkék lehetnek, se családjuk, se barátaik, se nem szórakoznak, pfff, énis játszok naponta jópár órát a wowal, de azért kell sokminden másra is idõ és pont azok unják meg sztem a wowot akik naponta ennyit jáccanak, ez már nem egészséges, jó mondjuk én csak most kezdtem, lehet h akik 2 éve jáccanak vele napi pár órát azok is már megunták, de aki napi 16 órát csak wowozik az már tényleg nem normális, SZTEM😊

Dudu Tekh
nemind mergelodj:
Rakd fel a wowot szepen, belepsz a gameben, accept, beirsz talalomra egy nevet es kodot, valamit dolgozik,tolt
kilep magatol a jatekbol es tada, tolti a patcheket a 2 fontosabbat, ennyi.
NALAM IGY VOLT!!! es jo jatekot!!<#hehe><#hehe>

de a haverjának hogy a picsába akarja odaadni, ha nem tört?
jah, ha a 14-hez hozzászámolok még 1-2t, az akkor is csak max 16. az ilyen kis rohadékokat szoktam megszivatni amúgy órán, mert az jó nekem 😛
Botond
újrek
Ne hagyd, hogy ezek a csúnya bácsik elvegyék a kedvedet a fröcsögéstõl, folytasd csak, egészséges az, jót tesz a szociális központodnak. Építgesd tovább karriered, remek lehetõségek állnak elõtted, akár még a wowtard-ra is kikerülhetsz.
De ha valami igazán maradandót akarsz, akaszd össze a bajszod crash-el, én meg hozok popcorn-t, és itt fogok röhögni a gép elõtt.
Count Adyn
Ha nem kuvaanyázol 15 perc utan mert nem kaptal érdemi választ, lehet megsajnál valaki😊 Többen is mondták hogy letölti magának amit kell. Ezen túl .
Hiányozni fogsz, viszlát.)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tigeroo
amúgy apuskám:
1.) ha kérdésed van, és várod hogy válaszoljunk akkor csak húzd meg magad. húzd meg magad, és ne ugass, mert akkor várhatod hogy valaha is segítsünk neked
2.) Ha nem(csak) neked kell, hanem haverodnak is akkor majd õis elindítja szépen a saját wowját és majd ápgrédeli (amugy ha belépsz a wowba akkor a blizz downloader leszedi a peccset a játék mappájába)

3.) Neked kell csillagos logo?😊