World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy SSC Lurker nél a tank hogy ússza meg a kék sugarat? castolásnál már fut, vagy ugrik a vizbe?
A trinket az egész jópofa dolog lessz mindenféle cc ellen de ugye 5 perc dc az hosszú idõ.
valaki tud arrol, hogy honorpontert is lesznek uj cuccok , en ugy tudom, hogy arenaban lesznek csak ?
koszonettel: Reiki
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
Sajnos Trial acc után meg kell venned a saját wowodat. TEhát nem elé g a kártya vagy a GC. Annyi az elõnyöd hogy akkor már nem kell installálni.
A Burning Crusade meg nem ad sajnos játék idõt.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
pvp trinket= imbá ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Trial acc + GC / bankkártya = teljes erteku wow annnyi jatekidovel amennyit befizetsz. (trial acchoz nem kell megvenned a jatekot, epp ez a lenyege, hogy cd key nelkul is lehet aktivalni)
alapwow + bc megvétel = 30 nap jatekido ingyen ( de az aktivalashoz kell GC vagy bankkartya ami hozzáadódik még)
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Itt aztan tudnak veszekedni az emberek...
bisztos ez a world of warcraftos topik??<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
TDU:[HUN]dudutech
PEACE
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Demeter:
Change Subscription-nál az account-odnál át tudod állítani a kárytafajtát és a számot is szerintem, de várjunk egy tapasztaltabb emberre😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
tehat még se az a szint ami regen volt hogy heteket töltöttek a legjobb guildek is 1-1 bosson. :/
Ma láttam Media Marktos prosiban, hogy WoW + BC 9990-ért van és elgondolkodtam. Jelenleg trial keyem van még pár napig, ha azt a pakkot megveszem az kb mennyi idõre elég? Hallottam olyat is, hogy még egy külön GC is kell az aktiváláshoz, ez igaz?
<GS honlapján is fennt van a hírek közt.>
amúgy meg viszzatérve arra a cikkre amit a nem tudom milyen klán emberével készítettek hogy kinyírták Illidant, hát õket sajnálni tudom csak hogy semmi más dolguk nincs, mint 2 hétig naponta 16 órát wowozni, elég érdekes egy emberkék lehetnek, se családjuk, se barátaik, se nem szórakoznak, pfff, énis játszok naponta jópár órát a wowal, de azért kell sokminden másra is idõ és pont azok unják meg sztem a wowot akik naponta ennyit jáccanak, ez már nem egészséges, jó mondjuk én csak most kezdtem, lehet h akik 2 éve jáccanak vele napi pár órát azok is már megunták, de aki napi 16 órát csak wowozik az már tényleg nem normális, SZTEM😊
Rakd fel a wowot szepen, belepsz a gameben, accept, beirsz talalomra egy nevet es kodot, valamit dolgozik,tolt
kilep magatol a jatekbol es tada, tolti a patcheket a 2 fontosabbat, ennyi.
NALAM IGY VOLT!!! es jo jatekot!!<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
TDU:[HUN]dudutech
jah, ha a 14-hez hozzászámolok még 1-2t, az akkor is csak max 16. az ilyen kis rohadékokat szoktam megszivatni amúgy órán, mert az jó nekem 😛
De ha valami igazán maradandót akarsz, akaszd össze a bajszod crash-el, én meg hozok popcorn-t, és itt fogok röhögni a gép elõtt.
.
Hiányozni fogsz, viszlát.)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
1.) ha kérdésed van, és várod hogy válaszoljunk akkor csak húzd meg magad. húzd meg magad, és ne ugass, mert akkor várhatod hogy valaha is segítsünk neked
2.) Ha nem(csak) neked kell, hanem haverodnak is akkor majd õis elindítja szépen a saját wowját és majd ápgrédeli (amugy ha belépsz a wowba akkor a blizz downloader leszedi a peccset a játék mappájába)
3.) Neked kell csillagos logo?😊